כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של עד 1000 שקלים כולל ספק כוח חדש(הספק כוח שלי ישן וכנראה לא יסחוב) המפרט שלי המחשב: [/url
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רכשתי מסך LG דק 17 אינצ' הקיצר הבעיה היחידה שיש לי איתו היא... שאני חייב לעלות את ה Hz יותר מ75 שזה הגובה המקסימלי אם אני מסמן את הV שם בהגדרות. לכן השאלה שלי היא אם אני מעלה את הHz מעל 75 יכול להיגרם למסך שלי נזק בגלל זה? ואם כן מה אתם ממליצים לי לעשות כי אני פשוט חייב לעלות את ה Hz ומה שתגידו לי זה לא ישנה אני פשוט חייב את זה למשהו מסויים. :-\ אני ממש מודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש, שעובד די טוב, אבל עם חרא של כרטיס מסך. אז עכשיו8 אני יכול כבר להחליף אותו [ יש תקציב ^.^ ] זהו המפרט של המחשב: AMD 64bit 3000+ VeinceCore Gigabyte K8NF 512 RAM - 256*2 DualCahnnel WestarnDigital SATA 80GB GeForce 6200 TC 256MB HEC 400wat עכשיו אני רוצה לחסוך ולקנות - GeForce 7800 עם קירור של ZALMAN עכשיו השאלה אם הכרטיס יעבוד חלק עם המערכת ולא ייתקע אותה ? או שיש פשוט כרטיס אחר שהוא גם מעולה וכדי לקנות אותו למערכת שלי מאשר את ה7800? אם כן, מהו, לקנות אותו עם קירור? אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים ועריכה גרפית. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ti 4200 - האם לקנות עכשיו או שאולי צפויה ירידת מחירים בתווך של מספר שבועות ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם מצגת חדשה. http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/X1900LaunchAnalysis/1 ובואו לא נשכח שה7800GTX 512MB נירצח ע''י הX1800XT כשמפעילים Super AA. http://firingsquad.com/hardware/ati_super_aa_vs_nvidia_sli_aa/page6.asp גדול.חחחחח.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעבר פתחתי פה נושא דומה שלא יצא לפועל בגלל מספר שינויים ודיסאינפורמציה ;D אני מעוניין לקבל המלצה עכשווית בהתאם לתקציב שלי עם חריגה קטנה אם זה באמת כדאי . מה שאני צריך זה כרטיס שיריץ משחקים באיכות טובה COD6 ודומיהם וסרטים באיכות גבוהה. יש לי מסך DELL 2209WA לוח אם GA -VM900M מעבד E4500 2GB זיכרון ספק כוח P-4 500W SATA הכרטיס הנוכחי שלי הוא 7200GS אני בכוונה נתתי תקציב יחסית נמוך כי אולי יש מגבלות של המערכת וסתם יווצר צוואר בקבוק אם אני אשדרג יותר מדי את הכרטיס . אני לא מעוניין לקנות מאווררים וספקים חדשים בשביל הכרטיס החדש ככה שרק מה שעומד בקריטריונים יתאים לי . חוץ מזה אין לי העדפה לחברה מסוימת או לדגם כלשהו. תודה רבה מראש ושבת שלום
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב האפשרויות שיש לחנות שלי הן: אפשרות ראשונה במידה וההורים יאשרו תתקציב: 6800 הרגיל של gigabyte (זה בלי המאווררים יענו קירור פסיבי) 6800 הרגיל של leadtek אפשרות שניה במידה ואין תקציב: r9800pro של ספיר/אסוס או 6800LE לא יודע של איזה חברה... איזה מהם עדיף?? האם אפשר לסמוך על הגיגהבייט ללא מאוורר ???
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיחובר לLCD 32" ברשותי מחשב דיי חדש amd 4200 כרטיס מובנה 7050 2 גיגה זכרון מחובר באופן קבוע ל19" ומידי פעם ל 32"
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך לקניה בארץ (ענייני מיסים). תקציב של 2000 שח, ואפשר לחרוג בכמה מאות בודדות אם זה משמעותי. יעבוד עם i5 8400 וספק כוח ותיק (אם זה משנה משהו לחיבורים). המסך הוא 4k אז בכל מקרה לא יהיה ברזולוציה הטבעית שלו. בנוסף, אולי ישמש גם למשחקים מזדמנים עם ה oculus. תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי עבודה במחשבים לעשות אתר פשוט בHTML. ואני בחרתי לעשות על חומרה , עכשיו אני רוצה לשים שם מעין 'סקירת שוק' קטנטנה של שני הנושאים הבאים: מעבדים: AMD Vs. Intel *על הנושא הנ"ל נפתח דיון בפורום מעבדים* כרטיסי מסך: ATI Vs. nVIDIA אז אני מבקש ממכם בבקשה להביא לי את הדברים הבאים: רווחים ATI וnVIDIA כאשר סדרת הTi שלטה בשוק - כלומר: טרם יציאת הR3xx ועד הבא רווחים ATI וnVIDIA כאשר הR3xx(9700Pro) נכנס לשוק ועד הבא רווחים ATI וnVIDIA כאשר הGeForce 6xxx נכנס לשוק ועד היום הזה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אהלן אני קונה בקרוב מחשב חדש שמגיע על נבידיה 9600 GT. חשבתי להוסיף אולי כסף ולשדרג אותו ל 9800 GT או 9800GTX. אשמח לשמוע דעות, ומה ההבדלים בינהם? תודה
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים. אחרי חבלי לידה רבים החלטתי ללכת על AMD 3200 venice ולא על intel 920. לזה אני רוצה להוסיף כרטיס מסך חזק. כרגע נראה לי שזה יהי 7800. השאלה היא האם זה כרטיס שבאמת שווה את המחיר שלו? כמו כן איזה 7800 אתם מציעים? תודה...
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, יש לי R9200 SE ועשיתי לו OC ל 300 ליבה 165 זיכרונות עכשיו ב HL2 אין לי ארטיפקטים והמשחק עובד מצוין. לעומת זאת, ב CSS (קונטר סטרייק סורס) יש לי הרבה ארטיפקטים. האם הארטיפקטים יכולים לגרום נזק? ואם כן, מה אפשר לעשות על מנת לשחק נורמאלי? (בלי OC זה עובד בערך על 10 FPS)
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מזה כחודשיים רכשתי כרטיס מסך sapphire radeon hd 4890 1gb. לאחר מספר רב של נסיונות לפעיל את הכרטיס נתקלתי במספר בעיות. חומרה: 1. כרטיס מסך - sapphire radeon hd 4890 1gb. 2. ספק כוח - SEASONIC SS-550HT 550W. 3. לוח אם - GA-EP43-DS3L 4. זכרון – 4GB Kingstone. 5. מסך – 22 אינץ' של Samsung 2233BW Plus. הבעיה: כאשר אני מרכיב את הכרטיס מסך המאוורר שלו עובד ב 100% מעוצמתו. אין תמונה, לא ביוס ולא POST, שלא לדבר על מע' ההפעלה. צעדים שעשיתי לפני שפניתי לכאן: 1. עדכון ביוס לעדכני ביותר (ספטמבר 09). 2. בדיקה במעבדה האם הכרטיס מסך תקין, כולל בדיקה אישית שלי אצל חבר שיש לו את אותו לוח עם אותו צ'יפ-סט רק שהחברה שלו היא ASUS. 3. בדיקה של ספק הכוח בחנות+בדיקה במעבדה מיוחדת שבדקה האם הספק ת…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי הרבה יותר נוח אם זה היה בעיברית, זה אפשרי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
התקשרתי ל IQPC ואין להם את הכרטיס מסך שאני רוצה (GeForce 8800GT של GIgabyte) הכרטיס הזה עולה 1440 ש"ח. מה שכן יש להם זה אתה הכרטיס מסך של ASUS 8800GT 512 RAM DDR3 שעולה 1558. אני יכול לחכות זמן די ארוך (אין להם צפי לקבלה... ד"א זה קורה הרבה אצלם, דבר די מעצבן בחנות.) או לקחת את ה ASUS... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למערכת האקסטרים-גיימינג שאקנה בקרוב בתקציב של 2700 ש"ח. רובכם בוודאי שואלים למה אני לא הולך ישר על ה-HD4870x2.. ובכן, זה בגלל שהוא בכלל לא נותן תמורה לכסף. אני רוצה כרטיס מסך שיתן ביצועים מספקים (35FPS ומעלה עם AA ו-AF ברזולוציה של 1920x1200 זה הכי מספק שיש, מעבר לזה העין לא שמה לב. אני יודע שבקרייסיס לא אוכל לקבל כאלה ביצועים, אבל שיהיה משהו קרוב) יהיה לי לוח אם שנותן תמיכה מלאה ב-CF. במארז יהיו 2 מאווררי 140MM במהירות של 1900RPM שמכוונים ישירות על כרטיס המסך. אני מעוניין לבצע לו את ה-OC הגדול ביותר שיהיה ניתן לעשות לו. זה אמור להשפיע באופן דרסטי על הפרשי הביצועים בין GTX260 לבין HD4870 1GB. המסך יהיה 27" מתוצרת Dell. הדגם הספציפי ה…
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ב-KSP כרטיס המסך [glow=red,2,300]Geforce 6800GT[/glow] של MSI .. (כרטיס פ33ה!!) במחיר מטורף של 1810 שח!!!!! הכי זול שיש ב-ksp (חס וחלילה זאת לא פרסומת..) לרוץ לקנות!! תגידו שזה לא טירוף.. רק נקווה שזה יגרום לכל השוק להכנס לתחרות רצינית שתועיל לנו
-
- 64 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי סרט באיכות 1080 HD על המחשב בקיצור רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול להפעיל את זה ושזה יעבוד בלי בעיות כי עם VLC PLAYER זה עובד בתקיעות מוזרות,כל דקה בערך יש תמונה חדשה,ממש מעפן
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל פועל טוב, כמובן עד הרגע שאני מפעיל סרט. במקרה הזה אני רואה את הסרט על המסך של המחשב נייד ועל הטלויזיה אני רואה ריבוע שחור. בזמנו התקנתי מקודד מסויים ( klm codec103) וזה עבד, אבל מאז פירמטתי את המחשב ואני לא יודע איך להתקין את המקודד. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא...
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הזה <<< גם בגלל המעבד גם בגלל הזכרון וגם בגלל שאין לי הארדסיק מספיק גדול, אני לא יכול להריץ את ויסטה כמו שצריך, משמע אין לי אפשרות ל DX10... עכשיו השאלה שלי היא האם לקנות 1950PRO או לחכות ל- 8600. חשוב לציין ש : - כמעט בטוח שאני לא אשפר את המחשב בעתיד ושהוא צריך לתפקד כמו שצריך עד 2009-+ למרות שלא יהיה אכפת לשחק משחק "ישנים" מ 2007. - לא כזה בא לי לחכות עד שהם ייצאו ועד שיירדו להם המחירים בנוסף לזה שלא ניראים משחקים בלי תמיכה ב DX9 אפילו לא לא באופק וגם אם יהיו אז זה לא נורא אם זה יהיה משחק או שתיים... - לפי מה שהבנתי המעבד שלי יהיה גם צוואר בקבוק במשחקים עם הרבה פיזקה (CRYSIS ויש עוד כמה שאני לא זוכר) - אני לא רוצה סתם לחכות ל 8600 ושבסו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שואל עבור סטודנט לאדריכלות (אחי), שרוצה לרכוש מחשב יעודי לעבודות מן הסוג הזה. AutoCad AutoDesk SketchUp Pro Maia וכן הלאה תודה!
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
1. מחפש כרטיס טוב, למשחקים בינוניים ומעלה, שמתאים לתקציב של 1,000 - 1,300 ש"ח (לא חייב לנצל את כל התקציב :-)) 2. האם ספק הכוח שבחרתי, יחזיק את המפרט המתואר + כרטיס המסך שתמליצו, וגם יאפשר לי אוויר לנשימה בעתיד (אם ארצה להוסיף דיסק קשיח למשל) ? תודה. המפרט המלא ללא כרטיס מסך (המחשב כולו טרם נרכש) : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB OEM http://tms.co.il/product/4491 1425 ש"ח לוח אם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based http://tms.co.il/product/3769 657 ש"ח ספק כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V http://tms.co.il/product/2191 393 ש"ח PQI DDR2 800MHZ 4096MB Dual Channel CL5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9493 435 ש"ח מאוורר ZALMAN CNPS7000B-AlCu http://www.…
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-