עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה,פתחתי פה כמה נושאים לגבי ספקי כוח וכרטיסי מסך,אם יעבוד או לא יעבוד... היו פה אנשים שבספק אם יעבוד לי הכרטיס מסך הזה על מערכת שלי ועוד שיש לי OC למעבד... וספק כוח LIBERTY400 W. אז ככה היום קיבלתי את הכרטיס... שהוא כבר עם OC מוכן של 625\2200 חיברתי אותו... פועל כמו חמאה... הספק הזה של LIBERTY 400W הוא כל כך חזק שאפילו עשיתי עוד OC לכרטיס מסך ל 675\2300. ולא היו שום בעיות.... כתוב על גב הקופסה של הכ.מ המינימום לספק כוח הוא 550W ופשוט אני לא מאמין שבספק שלי כל כך חזק שמחזיק אותו... אין פשוט... ENERMAX חברה סוסה.. וגם הכרטיס מסך הזה פשוט סוס... IDLE 38 מעלות... ובזמן במשחקים,כמו למשל שיחקתי היום ב XMEN החדש... הכ.מ הגיע ל 44-46 מעלות בלבד... עם גוף קירור כזה.. פשוט פצצה…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by Mindwild,

שלום לכולם, חבר שלי קיבל הצעה למחשב חדש שמיועד למשחקים בתקציב של עד 4000ש"ח, להלן המפרט: [TABLE=width: 600, align: right] [TR] [TD]קטגוריה [/TD] [TD]פריט[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]INTEL 3470 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.2Ghz - TRAY[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]GIGABYTE GA-B75M-D3H[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון[/TD] [TD]KINGSTON HYPER-X BLU 8GB DDR3 1600 1.5V CL10[/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD[/TD] [TD]LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA[/TD] [/TR] [TR] [TD]מארז[/TD] [TD]COOLERMASTER SILENCIO 450 w/o PSU [/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק כוח[/TD] [TD]SEASONIC S12II 520W - RETAIL[/TD] [/TR] [TR] [TD]קרור למעבד[/TD] [TD]ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2[/TD] [/TR] [T…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by rico,

שלום לכולם, יש לי שאלה על המלצה של כרטיס מסך חדש, אני רוצה לשאול בבקשה אם עובד אצלי (הספק כוח טוב) ושווה את הכסף. אני לא מתכנן OC וחשוב שהשקט ינצח, אורך חיים רחב יותר. ספק כוח (מתוקן כבר לא רועש )- SeaSonic 600ET Active PFC - http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Bulk/PC/ATX/SS-XXXET%20Active%20PFC.pdf כרטיסי מסך שמתלבט בניהם: 1) Sapphire Radeon R9 270X Vapor-X Boost OC 2 GB GDDR5 2xDVI HDMI DP- PCI-E 2) Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E האם הספק כוח שלי ילך עם ה- 280X ? הבנתי מהחנות ש- 270X יעבוד אך לא יצא לי לשאול אותם על ה- 280X . האם Vapor-X באמת שקט כמו שכולם אומרים? ה- 270X עולה 1000 ש"ח וה- 280X עולה 1630 ש"ח , יש הבד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yl111,

פרטים על תקציב הקונה : תקציב:500 חריגה מקסימלית:100 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: במרכז(\משלוח זול) עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): יש לציין כי במזומן המחיר יהיה נמוך יותר. באשראי\תשלומים\צ 'קים המחיר יהיה גבוה יותר. מפרט של המחשב: מעבד: Athlon X2 6400 לוח אם: Asus M3A78EMH HDMI כרטיס מסך נוכחי: Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 ספק: Recom 450W איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): 22" הערות ובקשות מיוחדות: חשבתי על זה : http://www.zap.co.il/model.aspx?mod…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by tsahiii,

צריך המלצה לכרטיס עד לתקציב בכותרת תודה לכל מי שעונה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  6. בכוונתי לקנות צג 17 ברשותי 1200שח מזומן וזמן חופשי לחפש טוב. ראיתי את הCTX 711 הוא נראה מצויין אך הם יש יותר טוב ממנו. כי אז "טכנאי" אמר לי שהוא לא משהו. האם יש מסך טוב יותר בתקציב שלי ? . חוץ מזה מה ההבדל בין TRINITRON ל DIMONDTRON. תודה מראש דן 8)

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by Sake,

שלום לכולכם...בעוד זמן מה אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש...אז דרך חבר שהמליץ לי על הפורום הזה אני פה. בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך טוב או אולי אפילו הכי טוב.... אני שמעתי הרבה דברים בקשר ל Radeon ו Geforce שמעתי radeon 9500,9700 הכי טובים..... ואין לי מושג מה לקחת....אז בבקשה תמליצו עם הסברים אם אפשר בבקשה.

8. Started by Black Knight,

שלום המסך הישן שלי (AOC) נשרף לאחרונה ואני מעוניין לקנות מסך LCD חדש. ברשותי תקציב של כ-1800 ש"ח - המסך ייעודו לשימוש ביתי של משחקים וסרטים, גלישה באינטרנט וכדו'. אני מעוניין לציין שקראתי את הדביק אבל אני מעוניין לקבל חוות דעת נוספת לגבי מה שכדאי לי לרכוש. תודה.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  9. Started by TempesTo,

ברצוני לקנות כרטיס מסך חזק ביותר על מנת שהמשחקים יעלו במחשב ללא בעיות. התקציב הוא 1500 ש"ח אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסי מסך בתקציב זה.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by TempesTo,

ברצוני לקנות כרטיס מסך חזק ביותר על מנת שהמשחקים יעלו במחשב ללא בעיות. התקציב הוא 1500 ש"ח המחשב הוא פנטיום 4 1.5 ג'יגה 256 מגה זיכרון. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסי מסך בתקציב זה. ועוד שאלה קטנה: מה ההבדל בין גרסת retail לגרסה רגילה של כרטיס מסך ? תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  11. לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  12. שלום, אני מקווה שבחרתי בפורום המתאים, רציתי להאיר\להעיר פה, לגבי ההמלצות הגורפות בכל מיפרט שניפתח פה על ה-8800GT. אני מבין ומסכים שהוא כרטיב מסך מצויין, אבל וזה אבל חשוב, לא כל אחד שמבקש לשחק חייב את הכרטיס מסך הזה. יש המון אנשים שאין להם בעיה לשחק על הגדרות בינוניות במישחקים והם אפילו לא ישימו לב אם יעלו את ההגדרות. יש לי המון חברים שמספיק להם שיעבוד על רזולוציה של 1280X1024 על הגדרות בינוניות ובלי פילטרים. ואין להם שום עניין להעלות הגדרות. לכן לדעתי צריך להדגיש את השיקול הזה בפני אנשים שמבקשים המלצות. מכיוון שיש המון אנשים שפשוט זורקים את כספם לריק. ערב טוב לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  13. כרגע במצב השוק הקיים המפרט של R9800SE משך את עיני GPU 380MHZ MEMORY 128 MB 256BIT 340 DUAL ואולי אם המחיר של 9800פרו 256מ"ב ירד בקרוב GPU 380MHZ MEMORY DDR2 256 MB 256BIT 340 DUAL

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  14. טוב אז מכיוון שאני מתחיל להתייאש מהחיפוש אחרי CRT 19" איכותי נראה לי שאני ישנה כיוון ל-LCD 17. חשוב לי שיהיה נוח למשחקים בנוסף לאיכות התמונה חדות וצבעים. מבחינת מחיר נראה לי סדר גודל של +/-3000ש"ח .

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. המלצות ??? טנקס

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by nisimm,

שלום אני צריך המלצות לגבי כרטיס מסך חזק שמתאים למשחקים כבדים כמו קרייסיס, cod5 ועוד משחקים שיצאו בעתיד,כמו כן סרטים באיכות HD ועריכה הכרטיס צריך להיות שקט ולא מתחמם יותר מדי..אולי כדאי לקנות 2 כרטיסים עם לוח אם תומך crossfire או אחד חזק? ולגבי עריכה אני יודע שיש כמה תוכנות עריכה שלא פועלות עם ATI או nvidia,מישהו מכיר את התוכנות האלו ויכול לומר לי את שמן?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by nadaw,

חברה תמליצו.. תודה... מה טוב.. מה לא.. מה ההבדל בין הדגמים? אין ככ הרבה..

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מרכיב מחשב חדש סביב i5 2400 ושוקל מספר אופציות - מקווה שתעזרו לי לעשות סדר. יש לי כבר מסך 21.5' ואני מתכוון להריץ משחקים ברזולוציה הנטיבית שלו=1920*1080 סוגי משחקים הם: FPS אסטרטגיה מרוצי מכוניות וRPG חדשים. חשוב לי AA*2 יש לי ספק כח של enermax 525W pro82+ חשיבות לכמה שיותר שקט (במיוחד כשלא משחקים) ולא מעוניין בכלל ב OC הכרטיסים שעומדים על הפרק הם 6870HD או GF560Ti או GF560 או לפי המלצתכם איזה דגם יתן לי יחס שקט\ביצועים הכי טוב? מוכן להקריב קצת ביצועים ע"מ לקבל שקט בזמן מנוחה עם קירור יותר יעיל (customize). מצידי לקחת קירור יותר טוב של כרטיס OC ולעשות לו down clock ורק שיהיה מה שיותר שקט במנוחה ולא רועש במאמץ. אני מתכנן לשים גם כ.מסך שני לשם פיזיקה בלבד. ה…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by rino,

שלום לכולם מבקש המלצותייכם לכרטיס מסך בעל יציאת DVI ופונקציית VIVIO למשתמש רגיל בעיקר השימוש הוא וידאו ועריכת תמונות. משחקים אני משחק פעם בכמה חודשים כך שאין טעם שיהיה כרטיס חזק. רצוי שיהיה זול אך טוב.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  20. מחשב שליבן 2.5 וחצי כבר אבל אני חושב שאם כרטיס חדש אני אוכל להמשיך להריץ משחקים חדשים Athlon 3700+ 2.2Ghz with 1mb cache(חד ליבה כמובן) Gigabyte GA-k8n-sli 4x512mb Corsair Value selectddr400 CL2.5 Samsung 160GB 7200 8 mb cache EVGA 6600GT with Zalman VF700 OC 15% PSU -some 400watt generic crap Liteon - 17 inch אני צריך את הכרטיס הכי חזק במחיר הזה אבל ספק הכוח שלי די עלוב, אומנם הוא מחזיק 2.5 את כל המחשב בלי בעיה אפילו עם OC לכרטיס מסך ובזמנו גם עשיתי OC למעבד עד 2.7 והוא החזיק כמו נמר. אבל אני לא יודע כמה הוא יסחוב אני לא צריך רזולוציה גבוה מ 1280X1024 כי זה הכי גבוה שהמסך שלי תומך. חשבתי על 9600GSO אך האם הספק שלי יסחוב אותו? או שבכל מקרה המעבד יהווה צוואר בקבוק ולא שוו…

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by CraZy,

אני רוצה להחליף את הכרטיס הישן שלי על מה אתם ממליצים בתקציב של 1000+/- חשבתי על GF4 TI4200 השאלה איזה הכי כדאי..? יצרן, דגם, פיצרים.. או שיש דברים טובים יותר בתקציב הנ"ל? תודה וסליחה עם הנושא כבר נתחן..

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אהלן אנשים, אני מחפש כרטיס טלויזיה להמרת סרטי וידאו לפורמט שכמו MPEG II / IV או אחר שיתאים ל DVD PLAYER נתקלתי בפינקל שנראים לי ייקרים מדי בארץ באופן מוגזם בAVER שלא ברור לי אם הם קומפטיביליים ל כרטסי VGA LEADTECK הבנתי שיש איתם קושי בעבודה והתקנה וASUS שיש לו טיונר פיליפס שנחשב לטוב אבל לא ברור אם הוא סטריאו ומה רמת האיכות שלו. אז אני אשמח לשמוע על כל המלצה שהיא. אם אתם משתמשים בכרטיס למטרה דומה מבסוטים ממנו או להיפך , תספרו.... תודה

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by mff,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.8, ואני מחפשת כרטיס מסך, שתומך במשחקים כמו need for speed, ומשחקים עם גרפיקה ברמה גבוהה. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל.. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  24. Started by DoctorSuS,

אני קניתי לאחרונה שני משחקי מחשב חדשים: שר הטבעות- הקרב על הארץ התיכונה 2 וטיטאן קווסט. שניהם ניראים ממש מלבבים, אבל פתאום גיליתי שהכרטיס שלי בכלל לא תואם (geforce 4 Mx). ברשלנותי קניתי משחקים שאינם מתאימים לדרישות המחשב שלי. כל כך קרוב אבל כל כך רחוק... לכן פניתי לפורום זה בבקשה ממכם שתעזרו לי עם בחירת כרטיס המסך. אין לי מושג בדברים כאלה והדבר היחיד שבו אני יכול לעזור לעצמי הוא בהשוואת מחירים. אז אנא... המליצו לי על כרטיס מסך שיתאים לתקציב של אבא קמצן (עד בקירוב ל-300 שקל), ולדרישות הבאות: כרטיס מסך תומך פיקסל שיידר 1.1 - ג'יפורס 3/רדאון 8500 ומעלה (לא כולל MX) אין לי מושג מה זה פיקסל שיידר ובדיקה אמרה לי שאין לי את זה כלל... תודה. תודה רבה. תבורכו.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by vico05,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל לא יודע איזה מתאים לי למחשב תוכלו לעזור ולתת המלצות לוח אם- GA-G31M-ES2L מעבד- dual core e5300 זיכרון 2G אני מחפש משהו בסביבות 400 ש"ח אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה למשחקים וכו'

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.