עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתקין 43.51 על directx9B

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by mystikal,

אהלן, אני קונה מערכת עריכה חדשה ללא כרטיס עריכה לכן אני רוצה להתיעץ בקשר לאיזה כרטיס מסך יתאים לי למערכת כזאת כשאני יוצא מנקודת הנחה ששאר רכיבי המחשב יהיו איכותיםם ביותר מעבד אינטל 3.4 1024 ראם וכו ... ככה שאני צריך מסך איכותי שיתאים לצורכי, אני לא צריך משהו למשחקים וגם לא משהו לתוכנות תלת מימד תודה!

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by corefff,

אני קונה מחשב חדש בפברואר(מתי שאמור גם לצאת 7870) איזה בין שני הכרטיסים יהיה עדיף בבחינת ביצועים ומחיר?? תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  4. Started by tomey,

אהלן אני מחפש כרטיס מסך בתקציב 700-800 לא יותר חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט יש מחשב וספק מספיק טוב מה הכי מומלץ במחיר זה ?? האם הכרטיסים של gainward שקטים ??[br]פורסם בתאריך: 6.04.2009 בשעה 03:09:46 איך הכרטיס הזה ??http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3635

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by morbidangel,

שלום לכולם האם לכרטיסים של NVIDIA תהיה אפשרות עתידית לתמיכה בDX10.1 או שהתמיכה ב10.0 היא חומרתית ולא ניתנת לשדרוג?

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  6. שלום, רציתי להתיעץ לפני שאני הולך על זה, אני משתמש בשני מסכים, אחד 24" השני 19" וכרגע משתמש בכרטיס 8800gts. רזולוציה 1200X1920 במסך 22" ו-1024X1280 אני הולך לשדרג למחשב חדש, אבל המסכים נשארים אתו הדבר. השאלה: מה יתן ביצועים טובים יותר בהתחשב ברזולוציה הגבוהה? כרטיס אחד של: GTX280 עם 1GB DDR3 ו- 512bit או שני כרטיסי: 9800GTX+ כל אחד עם 1GB DDR3 ו 256bit או כרטיס אחד של: 4870x2 עם 2GB-GDDR5 ו 512bit בגדול זה המפרט שאני הולך עליו, ככל הנראה אאלץ לקצץ קצת בכרטיס המסך, רציתי לתקצב 2000, בפועל כנראה שאני צריך כרטיס בסביבות 1400 ש"ח. מעבדי אינטל‏ Core i7 920, s1366, 8MB 1490 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E 1080 ש"…

• 13 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by ino,

או ה9700 הלא פרו..יש למישהו מוש ???ג?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by SixKiller,

שלום... הג'יפורס 4 המעאפן שלי עובד כמו שהוא צריך לעבוד... ורציתי לקנות כרטיס ממוצע+ ולא גרוע.. אני יודע שזה לא סכום רציני אבל זה מה יש.. מה שמצאתי בכל מיני מקומות זה הכרטיסים האלה... : רדאון 9600SE למיניהם ג'יפורס 5700 כל מיני כאלה... וגם רדאון 9550 128 מגהבייט... איזה מהם תוכלו להמליץ לי.. או שיותר טוב.. משהו מדעתכם... שוב.. תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by X7-007,

אני בניתי על טלויזיה 3D שאני אוכל לשחק משחקים ישנים/חדשים Single ו Multiplayer ב 3D. אז רכשתי את הפיליפס 7007. רכשתי בנוסף בעלות 14.99$ את התוכנה Tridef3D שאמורה להפעיל עם פרופילים כל משחק ל 3D אם איזה בחירה שתרצו T&B SBS ומבחר גדול נוסף. ( זה אמור לעלות 25$ בערך אבל לבעלי כרטיס ATI יש הנחה 50% ). בעיקרון ממה שהבנתי הפיכת 3D דורש כח עיבוד כפול, השאלה היא האם אני אהיה חייב 2 כרטיסים בשביל לשחק נורמלי או 2 זה בשביל שלא יהיו נפילות FPS מדי פעם. בנתיים אני מחכה למעבדי Haswell במקום לרכוש עכשיו מחשב. מעבד בכל מקרה אני אהיה חייב להחליף, השאלה אם אני אצטרך להוסיף כרטיס בנוסף.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  10. פשוט בקרוב אני קונה את אחד מהכרטיסים האלה ואני רוצה לדעת מהם ההבדלים אם יש ומהו ההבדל במחירים תודה!

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  11. יש שיפור בתוצאה??? כי אני רואה רדאון 9700 שקיבל 11,000 ,ובמקום אחר 12 ובמקום אחר 14 אלף.... (כמעט בדיוק אותם מעבדים)

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by kobibo,

רציתי לדעת איזה מבין השתיים עדיף: XFX GF7600GT PV-T73G-UDL7 PCI-e 256MB DDR3 Retail Video Card או Leadtek PX7600GT TDH Extreme PCI-e 256MB bulk Video Card האם הפרש של 60 ש"ח שווה ( הלידטק עולה יותר )

• 14 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by lmlm,

פשוט זה מוזכר הרבה בכתבות בחו"ל ואני לא מבין את המושג הזה . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  14. שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת זו שאלתי שיהיה בהם DVI לא חובה HDMI והאם אפשר מחירים תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 815 צפיות
  15. לפני שנתיים קניתי R9 280X של MSI ששירת אותי ללא שום תקלה עד שלפני חודשיים הוא שבק חיים פתאום. במסגרת האחריות הכרטיס הוחלף לR9 280X של GIGABYTE הכרטיס החדש עושה בעיות מהיום הראשון לאחר 5-10 דקות משחק (BF3) זה מתחיל בריצודים של המסך ואחרי חצי דקה המסך פשוט קופא עם פסים כתומים-חומים ניסיתי לפרמט, להתקין מחדש דרייברים, החלפתי מארז, החלפתי ספק ל750 וואט, הוספתי מאווררים... וכלום. שום דבר לא פותר את הבעיה. במאמץ הכרטיס מגיע ל73-74 מעלות במקסימום. הטמפרטורה הממוצעת 69 הכרטיס נשלח פעמיים למעבדות של KSP והם אומרים שהוא תקין, האחריות גם נגמרה אז אני די תקוע איתו.

16. Started by galigola,

שלום. קניתי מסך LG776(הפלטרון הכחול),את הדרייבר שרציתי להתקין ראיתי שרשום שהוא ל-WINDOWS 98 ו-2000 ולי יש XP. השאלה שלי היא מה הדרייבר הזה אמור לתת והאם מומלץ להתקין אותו ואם כן איפה אני יכול להשיג כזה?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  17. Started by someone5,

שלום, ברצוני לדעת מדוע שאני מקליט דרך כרטיס הטלווזיה שלי בפורמט AVI אחרי 3 דקות יש לי קובץ של 1.5 גיגה, והאם אני יכול להקטין את נפח הקובץ? אני משתמש בתוכנה מסוג lifeview tvr 3.20

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  18. אני אקנה בקרוב 8800GT, מומהר- ורציתי לדעת איזה כרטיס הכי מהיר: BFG 8800GT OC2 eVGA 8800GT SC Edition ASUS 8800GT TOP כמובן שכולם 512MB.. תודה מראש לעוזרים. ;D

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by asiofjiojqwr,

לפי מה שראיתי ב GPU-Z הכרטיס מסך מסוגל להעביר עד בערך 126 ג'יגה בשניה, עכשיו ה PCI-Express x16 תומך רק ב 4Gbps, זה אומר שהצוואר בקבוק של הכרטיס מסך נמצא בקצב תמסורת הנתונים מלוח האם? (סתם שאלת התעניינות)

20. Started by idogold,

מה המצב חבר'ה , הגיע זמני וגם אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, הבעיה היא שאין לי מושג בזה , אז מה אני כן יודע שאני צריך : א. הוא חייב להתחבר ל Receiver, כלומר הוא חייב TV-Out אני משתמש בטלוויזיה כמסך במין media center ענק שכזה ב. הוא צריך להיות כרטיס טוב , 256MB זכרון , 3D ראוי והוא צריך להיות תואם ללוח אם אינטל רוקלייק (או משהו כזה , אני לא זוכר בדיוק מה יש..) ג. הוא צריך לסחוב משחקים כבדים (battlefiled2 , AoE 3 וכד') בצורה טובה .. על מסך טלוויזיה גדול (יש לציין..) ד. ואולי הקריטי הוא לא צריך לעלות יותר מ-1500 ש"ח המלצות ?

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by noambason,

בשבוע הקרוב אני קונה מחשב ופתאום עלו בי דילמות לגבי הכרטיס מסך. אני הייתי סגור על ה-9800GX2 עד היום. אני כבר יודע שמבחינה תקציבית מערך ה-SLI של 9800GTX יעלה לי יותר באיזה 100 או 200 שקל, זניח לגמרי מבחינתי. למיטב הבנתי מערך ה-SLI גם ייתן תוצאות יותר חזקות. החיסרון ב-SLI הוא שלהתקדם מפה זה כבר להחליף מחשב או כרטיסי מסך, לעומת הGX2 שאני אוכל להוסיף לו עוד אחד בעתיד. יש עוד היבטים ששכחתי לבדוק? והאם באמת מערך ה-SLI של ה-9800GTX חזק משמעותית, או שאולי יש מערך יותר חזק שאני אוכל לבנות במסגרת התקציבית של 2800 שקל נגיד?, קחו בחשבון שהמשחקים יעבדו על הרזולוציה האופטימלית של מסך DELL 2408WFS שאני כרגע לא זוכר מהי.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by ofirng,

איזה כרטיס מסך עד 1000 שח יתן לי ביצועים מרשימים למדי.. לא הבנתי כל כך את המאמר על כרטיסי המסך הדשים.. אני רוצה כרטיס שיחזיק לי משחקים בין החזקים שעומדים לצאת לשוק בקרוב אז שיעבוד חלק עם הכרטיס מסך..תדה למי שעוזר

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by yochaitb,

אחרי איזה 40 דקות שאני מריץ קרייסיס על HIGH המחשב ניתקע... (התמונה קופאת) המפרט: לוח :P6N SLI V2 MSIl זכרונות 2 ג'יגה CEON 800MHZ מעבד:E6750 כרטיס:8800GT OC של INNO אהרדיסק 250 WD ספק:HEC 450W יש לי שני מאוורי צד של RAID MAX: א.80 מול המעבד שואב פנימה עם מוליך למעבד(פלסטיק) ב.120 מול הכרטיס מסך שואב החוצה(האם צריך להפוך אותו?) המסקנה שהגעתי אליה זה כנראה שכנראה הINNO הוא הבעיה...(אני מריץ על HIGH 1024X720) עשיתי בדיקת מאמץ הכל סבבה מלבד הבדיקה הגראפית(נתקע באמצע)... כך שאני מניח שמה שנתקע הוא הכרטיס. מה שמוזר זה שאני משחק ברשת גם המחשבים האחרים נתקעים שאני מארח... חשבתי עשות קירור כזה: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1261100 http://forum.vgames.co.il/showthrea…

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by m3tr0x,

שלום פורום תצוגה וגרפיקה, אני מעונין לקנות כרטיס מסך X800 ויש לי תקציב של 2000ש"ח אני מחפש כרטיס שיהיה טוב מבחינת החברה שלו אבל לא יעלה על 2000ש"ח כמובן שאם יש לכם הצעות טובות יותר לקניית כרטיס אחר בתקציב שיש לי אתם מוזמנים לשתף אותי...............

• 8 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.