כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
ומישהו יודע במקרה את ההבדל בפיצ'רים של DX10 ו10.1?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי , לאחרונה ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה 29" ויש תופעה מוזרה ... את הסמל כניסה של הוינדוס (מה שרואים לפני השדסקטופ עולה) רואים בצבע אבל החרי זה הכל בשחור לבן ... יש לי כרטיס מסך 6800GT ואני מחבר אותו בבננה (צהוב) תודה לכל מי שעוזר (אני כבר מת לראות את הסרט של הסימפסונס כבר )
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי התכנון הראשוני היה לקנות 8800 GTX עכשיו לאחר יציאת ה 2900pro אני יותר מתלבט , עכשיו לפני שאתם צולבים אותי על זה שאני קונה GTX : 1. המחיר זול ב 1000 ש"ח מאשר בארץ. 2. המטרה שהכרטיס יחזיק כמה שיותר זמן. (לפחות שנתיים-שלוש). 3. ניתן להשיג את ה 2900pro באזור ה 1000 ש"ח. (השאלה כמה זמן הוא יחזיק, כביכול הנתונים שלו די מרשימים בשביל מחיר כזה). תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
יש לי פנטיום 4 3.0 ג'יגה זיכרון .. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אני מתלבט בעיקר בין 1950 pro לבין 1950 gt מה יותר כדאי לי לעשות ויהיה יותר טוב בשבילי ? לקחת 1950 gt ולקנות 2 ג'יגה זיכרון או לקנות 1950pro ולא לגעת בזיכרון (האם יכול להיות לי איתו צוואק בקבוק רציני? ) ולגבי הזיכרון יש לי לוח שקניתי לפני שנה וחצי אז לא יודע אם הוא תומך ב ddr2 800 mhz ניראה לי הדגם gigabyte 8i915 .. מה שאני כן יודע שיש לו אפשרות לשים בוא 2 של ddr2 ו 2 של ddr http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4518 אני רוצה לקחת את אלה ולזרוק את הג'יגה שיש לי אבל לא יודע עם הלוח תומך ב 667
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הגיע לידי ה-GF 8600GT שהזמנתי לפני זמן-מה. לפני הכל, הכרטיס מסך הוא של היצרן ג'יגאבייט, הגיע עם קירור פסיבי בלבד. הדבר הראשון ששמתי לב זה שכששמתי עליו את היד הוא היה רותח ממש, ובמנוחה. כן? כשהפעלתי משחקים היו בהם מן כמו קפיצות מוזרות כאלה, חוסר נוחות לשחק, ומהירות כללית ירודה יותר (ממה שהיה לי עם הכ. מסך הקודם, GF6600). כשאני אומר "המהירות הכללית" אני מתכוון למהירות שהמשחק זז בה, ולא ל-FPS. הFPS עצמו מעולה, רק שבמשחקים של לפני שנה למשל, עם ההגדרות הכי גבוהות הוא קפץ מ60FPS ל 30FPS בזמן המשחק בלי הפסקה, וזה הורגש. במשחקים ישנים בהרבה גם היו קפיצות FPS פתאומיות, ובכל המשחקים (חדשים או לא חדשים ביחד) היכן שהיה אפקטים של עשן או דברים בסגנון הFPS ירד באופן משמעותי. (על הג…
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, עברתי למסך samsung226bw ואני בדיוק רוכש מחשב חדש ורציתי לדעת אם אולי עדיף כבר להשקיע בכ.מסך 640 במקום 320 או שזה לא משנה לגודל המסך ? בתודה Fireman
-
- 14 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חשבתי על 1950PRO תכנסו בבקשה ללינק הזה ותראו את הדגם הספציפי הזה, יש לו בעיות קירור או בעיה אחרת? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1253
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אם אני לא מספיק ברור, בקישור כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291177.msg2562247#msg2562247 יש הסבר שאני מאמין שהוא מספיק... תודה.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD 20 אינץ' רחב של סמסונג (206BW) משום מה יש לי בעיה להגדיר את הרזולוציה בפורמט של 16:9. בהגדרות של הכרטיס מסך יש לי רק אופציות של 4:3 , מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי מסך SYNCMASTER 930B 19 ואני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, השאלה היא אם ה - 8800GTS יתאים לי או שבגלל המסך אני לא אוכל גם ככה לנצל את מלוא היכולות שלו (מבחינת רזולוציה) ועדיף לי לקנות כרטיס יותר זול?
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בדרך לקנות מחשב חדש..מתוך התעניינות נכנסתי לאתר של albatron כדי לקרא קצת על הכרטיס מסך שאני עומד לקנות עם המחשב החדש( 8800GTS 320MB ). ופתאום נתקלתי בדבר שהיה נראה לי מוזר. בדף הזה: http://www.albatron.com.tw/English/product/VGA/pro_detail.asp?rlink=Overview&no=204 שורה אחרונה: Minimum 400W or greater system power supply (with 12V current rating of 26A) 12V וזרם של 26A ??!! זה לא ה-מ-ו-ן ? מחישוב מהיר זה יוצא 312W שזה המון הספק... זה יכול להיות?! או שפשוט לא הבנתי נכון מה שכתוב שם?
-
- 13 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אחד עם 256 DDR3 או עם 512 DDR2? תודה שתי הכרטיסים של Point Of View ההפרש במחיר שלהם הוא קטן מאוד! איזה מהכרטיסים האלה יתנו יותר ביצועים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בכמה וכמה מהפרטים המומלצים שבאתר מופיע הלוח אם הבא: SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI - 3Y Warranty כאשר במספר חנויות יש דגם דומה, רק ללא ה HDMI בכמה עשרות שקלים פחות מהדגם עם ה HDMI. רציתי לדעת, מה זה HDMI, למה זה טוב ומי צריך את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הנה קצת פרטים לגבי הGPU הבא של ATI. מן הסתם שמאמרים של THE INQ צריך לקחת עם קמצוץ מלח כמו שאומרים, אבל יש פה מידע מעניין מאד, בעיקר לגבי צריכת החשמל של הכרטיסים. http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/10/01/ati-rv670-beat-r600
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני לא מבין כלכך גדול במסכי CRT ורציתי לשאול אותכם שאלה. באתי היום לחבר שלי ושהדלקנו את המסך כדי לשחק משחק כלשהו ראינו שהמסך שלו בצבע כחול חזק ושאר הצבעים רואים אותם בקושי וגם כן יש מין פסים דקים על המסך שהם לרוחב והם קצת אלכסונים . בדקתי את החיבורי VGA שלו והכל תקין . אז מה הבעיה במסך שלו? והמסך שלו זה לפני 6 שנים וזה MAG 17'
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
טוב אז הגיעו הHD2900PRO לחנויות מה שגורם לי ליותר בלבול ממקודם המחירים של הכרטיסים זהים ל8800GTS 320MB חיפשתי כמה ביקורות באנטרנט ומצאתי רק ביקורת אחת שלא ממש הייתה חד משמעית, בחלק מהמשחקים ה ATI היה טוב יותר ובחלק ה NVIDIA וההפרשים היו גדולים לכאן או לכאן... מישהו יכול ליעץ???? המחשב יעבוד ברזולוציה של 1920X1200 כל הזמן. ATI ידועים בזה שהדרייברים שלהם לא טובים בהתחלה נראה לכם שזה המקרה? לא יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי G FORCE 6600 GT 128 M ו 512 מגה זיכרון במחשב.. אם אני קונה 2 גיגה חדשים למחשב האם משחקי מחשב ירוצו יותר נורמאלית ? עם גראפיקה על LOW? בלי לקרטע ?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
האם אפשרי להפעיל מסך רחב בפורמט 16/9 על גבי כרטיס מסך מובנה מסוג: NVIDIA GEFORCE FX6100 256MB לוח אם מדגם : Gigabyte GA-M61SME-S2 תודה מראש מאור
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שאני מעוניין בו, חסר לי רק כרטיס מסך... Intel Core 2 Duo E4400 Box OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ספק HEC 400W אז אני מעוניין בכרטיס מסך בסכום של עד 900 שקל. הבנתי שיש את X1950Pro והבנתי שהוא טוב יחסית ויש גם את X1950XT שהוא אפילו טוב יותר אבל הוא מעבר לתקציב שלי. חשבתי אולי כבר לקחת כרטיס שיתמוך ב- DX10 כי אני לא מתכוון להחליף את הכרטיס שאני יקנה בשנתיים הקרובות. הבנתי שכרגע רק הכרטיסים של nVidia תומכים ב- DX10 אבל ממש אין לי מושג מה הם שווים ביחס ל- X1950. חשבתי אולי גם לקנות כרטיס טיפ טיפה יותר זול ולקנות לו יחידת קירור על מנת לעשות לו OC. ראיתי שה- 8600 עומד בתקציב שלי. איך הוא? טוב ל- OC? תעזרו לי אני משתגע!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מחפשת כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל לעבודה עם תוכנות תלת מימד. מה עדיף? Leadtek Quadro FX560 PCX Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI AGPX8 Retail SAX195P512 Sparkle Nvidia Geforce 8600GTS 512MB DDR3 Retail או שעדיף להשקיע ב Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail - 3YW ובכלל , אני אשמח לדעת מה ההבדלים העיקריים ביניהם. ואם עדיף AGP או PCI-E תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
משהו ישתבש בבהירות של המחשב.. כל פעם שאני רואה סרט בו הכל בהיר מיידי.. ואני מנסה לשנות את זה ידינית אבל זה לא עובד.. מה אני יכול לעשות? תודה מראש למי שיכול לעזור..
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה לגבי הכרטיס הנ"ל שבזמן פעילות רגילה במחשב (אינטרנט מוזיקה וכו') האם המאוורר יורד בפעילותו כדי למנוע בלאי מוקדם? כנ"ל לגבי מהירויות הכרטיס (שלי למשל עכשיו על 640 לליבה ו 805 לזכרונות), האם הם יורדות למהירויות נורמליות ועולות אך ורק כאשר אני מפעיל ישומי 3D ומשחקים? תודה וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר כמה שעות שובר את הראש כאשר אני מחבר את כניסת ה VGA למסך מחשב שלי ואת כניסת ה DVI לטלויזיית הLCD שלי בחיבור של DVI to HDMI המצבים היחידים אליהם הצלחתי להגיע הם 1. Clone mode - מאפשר לי אמנם לראות את תצוגת המסך ב2 המסכים אך הרזולוציה לא מתאימה לשניהם אלא רק לאחד מהם בגלל שזה נחשב מסך אחד 2.Extanded mode - תצוגה של אותו מסך ב2 המסכים לא הצלחתי בשום צורה להגיע למצב של Dual שאמור לאפשר לי לשלוט על הרזולוציה של כל מסך בנפרד ושוב מדובר בכרטיס המקולל תוצרת ATI Sapphire x600 pro 256 למישהו יש פיתרון יציריתי לפני שאני מפרק את הכרטיס ל1000חתיכות ונותן לאחיין שלי לבנות פאזל ? וכמובן משקיע עוד כסף על Geforce ? בן
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש 2 מסכים דקים. 1. 17 אינטץ'. 2. 19 אינטץ'. מחיר לא גבוה. דרישות: זמן תגובה נמוך. אני משחק קצת לא הרבה- משהו בסיגנון של קאנטר סטרייק וכאלה שלא יהיה גרוע במשחקים. איכות תצוגה טובה אני רגיל לCRT שיהיו יורשים נאים, אם מסך מבריק זה איכותי אז עדיף מבריק. צבע: שניהם שחורים. מסך אמין. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-