כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים!!! יש לי יצאת TVOUT . חיברתי ואני לא מצליח לראות תמונה . תגידו מה צריך לעשות ואיך לחבר ואת מה? תודה. נ.ב אם יש תדר כזה אז תסלחו לי מפני שלא מצאתי :-\
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן! ברשותי 7870XT וכשאני משחק ב (מולטיפלייר )bf3 שמתי לב דרך תוכנת Gpuz שהgpu load נע בין 40-60 במפות כבדות של aftermath עם 48 שחקנים האם זה תקין? או שיש לי וואחד bottleneck ? , יש ירידות fps השאלה אם זה בגלל זה..תודה רבה! ד"א המעבד הוא e8400 שרץ על 3.4ghz
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
המפרט: amd64 3200 2g memory geforce7800gt(רוצה להחליף) samaung t220(22") אני רוצה לקנות כרטיס מסך לגיימינג. אני לא גיימר כבד. פשוט משחקים שלא כל כך כבדם מתחילים לקרטע בגלל המסך שקניתי. אני מעוניין לשחק ברזולוציה הטבעית של המסך 1680X1050. אני מודע לזה שהמעבד קצת יגביל את הכרטיס שאני אקנה. עד 600 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
צמד מפתחות השבבים מציגות גישות שונות לטכנולוגיה העדכנית, עם כרטיס גראפי כפול בעל ביצועים נאים מצד אחד וטכנולוגיה ייחודית למשקפי VR מהצד השני VRLA, כנס מציאות מדומה רחב היקף שנערך בלוס אנג'לס, סיפק לנו תצוגות מפתיעות מבית צמד מפתחות שבבי העיבוד הגראפיים, שעד כה היוו חלק די שולי בעיצובה ובהתפתחותה של הטכנולוגיה אשר מאיימת להפוך לשם הכי חם בשוק בשנת 2016 (וגם בשנים שאחריה). NVIDIA בחרה להציג באירוע אב-טיפוס מעודכן למשקפי המציאות המדומה אותם היא מפתחת ביחד עם נציגי אוניברסיטת סטנפורד, אשר מיישמים טכנולוגיה שמכונה Near Eye Light Field Display. מאחורי השם המסתורי משהו ניצבים הרבה מחקר והרבה פיזיקה ואופטיקה, אך בשורה התחתונה מדובר ביישום בו ישנם שני פאנל המצ…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
זה לא מובן לי... כשאני מריץ FureMark על הגדרות STOCK אני מקבל תוצאה זהה לתוצאה של @1100 איך זה יכול להיות...? 7950 תוצאה של סטוק..@860 SCORE:2388 points (39 FPS, 60000 ms) תוצאה של@1100 SCORE:2390 points (39 FPS, 60000 ms) לא נראה לי הגיוני יכול להיות שפספסתי משהוא? ההגדרות שלי 1100@ על 1.15V המפרט שלי בצד..
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת. אני קצת מתקשה למצוא 5870 בחנויות. מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת אותו?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כבר יומיים שאני במגעים עם מישהו בנוגע לקניית הכרטיס שהוא מציע. אין לי עדיין את כל הפרטים כמו אם יש או אין יציאת DVI ויציאת ווידיאו,וכמה זיכרון יש. אבל בכל זאת רציתי לדעת מה דעתכם על החברה שמייצרת את הכרטיס ועל הכרטיס עצמו: http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=14&PISNo=30 פרטים יתווספו בקרוב.
-
- 14 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים לצפיה בסרטי HD? זה http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=3235&ProductName=GV-N210D3-512I או זה http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2925
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
והאם יש בכלל גירסת דרייברים שכללה אופציה זו?! יש לי כרטיס ישן כזה, שאני מתכוון להרכיב על מחשב (יד שניה), והייתי רוצה שתהייה לי את האפשרות הזו, ולאפשר בזאת שליטה במהירות המאוורר. ואולי, זה לא ממש חשוב, וכדאי להתקין את הדרייבר העדכני ביותר, כי העידכונים שווים יותר, לפעולת הכרטיס, מהאופציה הנדונה? מערכת ההפעלה שתותקן תהיה WIN7. הכרטיס מסך בגירסת PCI-E תודה מראש לכול מי שיטרח לעזור.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כן כן הצליחו בכרטיס של Point of View אבל לא הלך להם כל כך כי הצינורות פגומים אבל זה כבר נותן פריצת דרך לא קטנה וכבר יש לצפות לפתוח צינורות הרצתי חיפוש בgoogle מצאתי באיזה פורום שאחד פתח כרטיס של XFX ועובד לו טוב מאוד והוא הביא תוצאה מדהימה עם OC ופתיחת צינורות ל5982 ב2005 הכרטיסים של XFX לא מאכזבים כמו שהיה עם ה6800LE שווה שווה שווה תהנו http://www.guru3d.com/article/Videocards/314/2/
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הכרטיס מסך או המסך עצמו הפסיקו להשתמש בצבע כחול ,איך אפשר לתקן את זה?
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רב. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי לברר מי משני כרטיסי המסך הבאים עדיף: MSI GTX670 2GB GDDR5 HDMI OC GIgabyte GTX670 2GB DDR5 WindForce OC האם יש הבדל מהותי כלשהו ביניהם? לצערי לא מצאתי שום דבר חד משמעי בחיפושים שלי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
והאם ה- RADEON 9600 PRO C3 128MB DDR שלהם הוא כרטיס טוב המוכר בחנות מנסה לשכנע אותי שזה חברת gygabyte אבל באינטרנט זה נראה כמו שני חברות שונות ובכתבה שקראתי היה כתוב שאלו חברות שעובדות בשיתוף פעולה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
רוצים באמת ללמוד יותר על המערכת הנוכחית שלכם ? להעמיק על הדברים הטובים והפחות טובים של כרטיס המסך שלכם ? אין כמו סיור והשוואות רלוונטיות אצל הבצל המשוגע, ממש כאן... כמובן שכדאי להצטייד בתוצאה כלשהי לפני כן, ועדיף תוצאה אשר קיבלתם לאחרונה, ועם מעט חקירה ( ולא, לא רק סתם נקודות) תוכלו לגלות דברים מענינים. אני למשל גליתי שטיטאניום 4600 הכי חזק לא מבצע דברים טוב כמו ראדון 8500 על אותה מערכת כמו שלי. גיליתי גם שביצועי ה-Point Sprite הם פשוט ללאר תחרות אצל הראדון כאשר הוא עוקף בקלות גם טיטאניום 4600 במיקרים רבים עם מערכות חזקות לפעמים משלי ( סלרון 1600, או דיורון 1450 עם DDR). מה עוד ? ביצועי Vertex Shader ללא תחרות פשוט שוב כנגד משפחת הטיטאניום לבית ג'י פורס 4... שמתם לב שאני …
-
קניתי באחרונה כרטיס Sapphire X800XT VIVO ורציתי לדעת אם מישהו יודע על תוכנה חוץ מהקטליסט שמאפשרת להגדיר את ה VIVO בקטליסט לא מצאתי שום דבר שקשור ל Video In בעיקרון אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט על ה Rage Theater Chip יותר טוב. כרגע ה Video in פועל בסדר בתוכנות כמו FlyDS או WinDVR אבל האיכות שלו פחות טובה מהכרטיס טלויזיה העתיק שהיה לי (מבוסס BT848) חלק מזה נגרם מכיוון שהוידאו לא מוצג ב Direct Draw Overlay כמו שהיה בכרטיס הישן שלי ולכן תוכנות כמו FlyDS לא יכולות להכיל אפקטים של Deinterlace וכו. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי GTX 580 של ASUS. הוא מחובר לרסיבר עם כבל DVI-HDMI. הHDMI מחובר לרסיבר. הבעיה היא שכשהרסיבר מופעל על המחשב הוא לא מוציא סאונד בגלל שהוא לא יכול לקבל וידאו דיגיטלי וסאונד אנלוגי. צריך שהכל יהיה דיגיטלי או אנלוגי. כמובן שאני מעדיף דיגיטלי. אז אם אני אקנה כבל שיוצא מהכ/מ MINI HDMI שיתחבר לרסיבר עם HDMI הוא יוציא לי גם תמונה וגם קול? אין לי כרטיס קול. יש אופציה לקנות כבל אופטי ולחבר אותו אבל אני מעדיף כמה שפחות כבלים. המפרט מופיע בצד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
i have some questiom how much the dx11 gpus will cost should i buy dx10 gpu whats the diffrence between dx10 and dx11 are the dx11 worth the buying cuz i want to buy ati hd 4890 now
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי שהתייעצתי פה לפני כמה שבועות בפורומים לגבי שדרוג של מעבד ואמרו לי שלא כדאי לי כרגע להחליף(רק לעשות OC אם זה יגביל אותי), אני רוצה כרגע להתייעץ אתכם לגבי שדרוג של כרטיס מסך. זה המפרט שלי: AMD Athlon 64Bit 3800+ Dual Core(Socket AM2, 2.0GHz, 90nm) Infineon DDR II 667MHz 512MBx4 NEC DVD+/-R 35550A X 16(Dual x8) BLACK ASUS M2V(AM2, K8T890, DDR II 800 MHz, PCI-Ex2, HDAudio, GBL) Westran Digital 2500KS 250GB 7200RPM SATAII eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E JBL Creature II Logitech Media Elite + Logitech MX518 Chieftec Mesh Medi-Tower(Black) HEC POWER SUPPLY 475W Lite-On R17AAC/S 17" 8ms התקציב שלי בשביל הדבר הזה הוא באזור ה1000 שקל. אני מבקש מכם שהכרטיס מסך יהי…
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ידיד שלי רוצה לקנות ממני את הכרטיס מסך הישן שלי RADEON 9200 SE , כמה הוא שווה עכשיו , יד שנייה?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
המחשב שלי מזדקן: 256 מגה בייט SDRAM 133 , pentium 4 1700 agp 4 והGEFORCE 2 MX 200 שלי התקלקל. אני זקוק לכרטיס חזק,ותעיתי על ההבדל בין הgeforce 4 mx 440 ולבין הGEFORCE 4 TI 4200 . ניסיתי לחפש את ההבדלים דרך גוגל,אבל אף אחד מהאתרים לא ממש הסביר מה ההבדל במספרים. כמו כן דובר על כך שב4200 יש טכנולוגיות חדשות שאין ב-MX440 . מה ההבדל במספרים בין שני הכרטיסים? מה ההבדל בטכנולוגיות? והאם יווצר צוואר בקבוק רציני במחשב שלי כך שאין הבדל בין ה4200 לMX 440 ?
-
- 14 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני קצת בור בנושא כרטיסי מסך הורדתי את התוכנה מהאתר התחלתי סריקה אבל בסוף הוא לא מראה לי את התוצאה. יש באתר איזה מדריך מסויים של התוכנה הזו או שאולי מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד בדיוק
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/articles/1131/15 נראה שהביצועים כמעט זהים ל 8800GTX.
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חבר'ה איך זה שה-7300GS עולה פחות מה-6600? (עם אותה כמות זיכרון ושניהם באותו חיבור pcix) מי יותר טוב? תודה!
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
המפרט שלי : מעבד : core2quad q9300 2.5 ghz לוח אם : DFI X38 ספק כוח : pc&power 610 watt זכרון : G.skill 4096 GB ddr2 800 מסך : samsung t240p 24 inch כרטיס מסך נוכחי : saphire hd4850 512mb תקציב : עד 2000 ש"ח חריגה : 100 היה לי במחשב את ה 4850 בקרוס פייר אבל כרטיס מסך במחשב אחר התקלקל אז העברתי אחד לשם עכשיו הייתי רוצה ללכת על 5850 או 5870 למרות שאני יודע שב 5870 יהיה לי צוואר בקבוק - השאלה בכמה % ירדו הביצועים? ולא כדאי לי לחכות לפרמי ? אפשר להסתדר עם 4850 בודד חודש .... הבעיה שהצוואר בקבוק לא יעלם המלצות יתקבלו בברכה ;D
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-