כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
האם שני הכרטיסים זהים ? לפי הנתונים הטכניים - כן. מלבד: ל9600GSO יש 2 יציאות דונגל DVI. וה9600GSO עולה עשרה שקלים פחות. אז אתה גם מקבל יציאת DVI נוספת, וגם בפחות כסף? INNOVISION Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E 560 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21303 INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E 550 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21305
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
טוב חבר'ה, אני מודאג. אחרי השקעה מסיבית של 3200 ש"ח, שיפרתי את המחשב לרמה לא רעה בכלל, כפי שאפשר לראות במפרט המחשב החדש שלי. וההשקעה הכי גדולה הלכה על מאיץ X800 Fireblade. חשבתי שאחרי השקעה כזאת, אני אריץ משחקים על גרפיקה מקסימלית ולפעמים גם עם AA ו AF והם ירוצו חלק. ואני לא בטוח שזה מה שקורה פה.. :-\ לדוגמא, הדמו של NFS: MW, שמתי הכל על מקסימום, כולל פילטרים, והוא רץ על ממוצע של 28 (בדיקה ב FRAPS), זה נראה לי נמוך. משחק אחר שהרצתי ורץ לאט הוא STUBBS THE ZOMBIE, שהוא ממש חדש, והוא רץ בלי פילטרים על 30 בממוצע. אני לא יודע איזה בדיקות לעשות כבר, הבנתי שהבנצ'מרק הסינטטי לא *כזה* חשוב, מה שחשוב זה איך המשחקים רצים. אולי אם הייתה טבלה להשוואת ביצועים במשחקים שונים על מחשבים שו…
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
מעוניין לקנות מחשב (בעיקר עבור משחקים וסרטים ) וראיתי בשני אתרים את אותה מערכת רק באחת כרטיס המסך מדגם GeForce PCX-6200 256MB TURBO CACHE DDR+ TV OUT NVIDIA והכרטיס במערכת השנייה מדגם ATI Radeon X300 . איזה כרטיס נחשב ליותר טוב ?
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מישהו שרכש את הכרטיס הנ"ל ויש לו עדיין אחריות עליו. רכשתי את הכרטיס בשבוע שעבר מחו"ל ונתקלתי בבעיות. ואני צריך מישהו עם אחריות בתוקף כדי שאולי יוכל לעזור לי. אני מוכן להציע גם תמורה כספית (לא גדולה אבל עדיין כסף זה כסף) תמורת עזרה זו. שאר הפרטים לגבי למה וכולי אני מעדיף לעשות בהודעות פרטיות או בנייד במידה וימצא מישהו כזה. אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך nvidia עד 1000 שקל אך ורק nvidia למסך 22 מעבד AMD 945 ספק 700 HEC ככה שלא צריכה להיות בעיה.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
עד עכשיו התשמתשתי בתוכנה הזאת על מנת לראות סרטים בטלוויזיה אבל פתאום היא עושה לי כל מיני בעיות יש תוכנה אחרת דומה לה ? אמרו לי שאמור להיות אפשרות מובנת בתוך המאפינים של הכרטיס מסך על מנת לראות בטלוויזיה אבל אני לא מוצא את זה , מישהו יודע אולי מה הבעיה ? * יש לי G force 4 Ti 4200 128 ddr תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כרטיס מסך HD5450 ל PC וכרטיס זהה של low profile הם באותה רמה ?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית (בן 3) והשבוע קניתי GeForce2 MX 400. הורדתי Driver מהאתר של nVidia ל - WinXP והתקנתי אותו. אחרי התקנת ה - driver לא הופיעה לי לשונית ה - TwinView ב - Properties --> Settings --> Advanced. אני מאד רוצה לחבר ת'מחשב לטלויזיה וזה מעכב אותי. בשבוע שעבר התקנתי WinXP במקום ה - 98 שהיה לי כך שהמחשב נקי. תודה מראש עבור כל תגובה.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן, לפני כחודש בערך נשרף לי הכרטיס מסך, 6800GT AGP 256 MB, בגלל ההכחדה של כרטיסי AGP לחנות שקניתי ממנה לא היו הרבה אופציות להציע לי (7600GS תחילה, אבל אחרי שאמרתי להם שזה כרטיס מאד חלש הם הציעו את ה GT) אני לא ממש בקיא בעידן ה "7" של הGF, האם מישהו יוכל לייעץ לי מה לאמר לחברה? את אותו כרטיס (6800GT) הם לא יכולים לספק , 100%, וגם לא כרטיס אחר מבית ATI
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס מסך 128bit 256mb powercolor x600xt?? ??? וכמה הוא צריך לעלות?
-
- 13 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, מדי פעם המצלמה שלי מוציאה תמונות עם רעש (פיקסלים שלא שייכים לתמונה, בכל מני צבעים), והייתי רוצה לדעת כיצד אפשר להפחית אותו לאחר הצילום. חיפשתי פילטר מתאים בפוטושופ, אך לא מצאתי. האם יש לכם פתרון? בתודה מראש, עדי.
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מריץ משחק - PRINCE OF PERSIA 3 - והמשחק (הגרפיקה) זז לאט..... חשוב לציין שזהו מחשב בן שבוע ימים כאשר המפרט שלו הוא להלן: מעבד כפול ליבה 1.86 זיכרון 2GB DDR2 667 לוח אם 945 GIGABYTE כרטיס מסך - ASUS 7300LE 256MB (אגב היה רשום על הקופסא מאחורה 64MB עם יכולת CACHE של עד 256MB בעבודה - אבל עדיין הוא נקרא 256MB בהגדרה... ) על פניו לא אמורות להיות בעיות עם משחקים מכיוון שזהו מחשב טוב..... יש למישהו אולי תובנות לגבי כרטיס המסך (או כל רעיון אחר)... תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מדבר על הדור השני... כי לפי מה שאני רואה בתוצאות עכשיו לא כדאי להשקיע כסף על מחשב חדש כאשר אין משחקים בחוץ שהם DX10... עדיף לדעתי לחכות שהמשחקים יצאו ויהיה דור שני שיפעיל אותם נורמלי ואז לקנות... עכשיו השאלה היא מתי הם אמורים לצאת? בסוף השנה? (גם מבית NV וגם מבית ATI)
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ההתלבטות היא בין שני כרטיסים: gigabyte gtx 760 ו sapphire HD 7870 xt הgtx טוב אבל יקר יותר מה 7870 ב 500 ש"ח בערך ולפי השוואות שראיתי ברחבי האינטרנט לא נראה שיש הבדל משמעותי בין השניים אם תוכלו בבקשה לעזור לי לדעת מה ההבדלים ואם כדאי להשקיע ולקנות את ה 760 או שזה הכל עניין של מיתוג. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב Cat 3.2 ואין לו שום בעיות,יציבות והכל = מושלם! האם כדאי להתקין את ה OMEGA 3.2??? מה זה עוזר,תורם ומוסיף???
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
התלבתטי אולי איזה 2 דקות! (כן זה הרבה) ובסוף החלטתי לשים את זה פה ולא בפורום כללי כי יש כאלה מפה שלא מסתכלים שמה כל יום... בקיצור רציתי לשאול אותכם עד כמה משמעותי הR600 בחייכם... כי אצלי בכל אופן אני פשוט מחלק את החיים שלי ללפני הקנייה של הכרטיס מסך ואחרי הקנייה... אז איך זה אצלכם גם ככה??
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע איך קוראים לזה אבל אני מחפש מידע על כרטיס מסך נמוכי פרופיל.כלומר PSB חצי ממה שיש לכרטיס רגיל על מנת שיתאים למארז HTPC. הבנתי שחלק מכרטיסי 8700 8600 יבואו ככה.אני יודע שיש לזה מושג אבל אני לא יודע איך קוראים לזה. אשמח אם מישהו יענה לי על השאלה. אם הייתי יודע איך קוראים לזה הייתי מחפש את זה בפורום.... :
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום אנשים!!! יש לי יצאת TVOUT . חיברתי ואני לא מצליח לראות תמונה . תגידו מה צריך לעשות ואיך לחבר ואת מה? תודה. נ.ב אם יש תדר כזה אז תסלחו לי מפני שלא מצאתי :-\
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום האם כדי באופן כללי להגדיר במשחקים שונים שה vertical sync יופעל או שיהיה כבוי? אני הבנתי שה vertical sync זה מגדיר שהתמונה שמקבלים במשחק לא תיהיה מרוצדת, אבל זה מוריד בfps לא? ומה ההגדרה המדויקת למצב vertical sync? תודה
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
למה הGPU CLOCK נשאר על 500? אגב, אני עם מהירות מאוורר של 80% והטמפ במצב של גלשיה באינטרנט היא על 70 מעלות ושאני משחק אפילו עד 90! (בתמונה זה היה אחרי משחק) הדריבר הוא 10.6
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הכרטיס הוא X800 של גיגהבייט עכשיו קיבלתי אותו אין לי בשבילו דרייברים וכ'ו הכרטיס הוא AGP 256 מגה רשום עליו : r80p256d התקנתי אותו כרגע על המחשב לפני זה אני חייב לציין שהיה לי GEFORCE 2 מסכן קיצר הורדתי דרייברים מ ATI התקנתי עכשיו הכרטיס עושה מעין ריצודים על המסך כאילו האותיות קופצות... האם זה בגלל הדרייברים הכרטיס מסך לא נראה לי ב OC .
-
- 14 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
תגידו מה זה OC ? (לא חייב לענות) ועוד משהו אני לוקח מחשב חזק . איזה כרטיס מסך לקחת? eVGA 7800GTX KO 256MB או CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV או Club3D Radeon X1800XT 512MB או שכדאי לחקות ל 512 7800GTX אז מה יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אם אני לוקח 7600GT עדיף 256 או 512? או שזה לא שווה ת'השקעה?
-
- 13 תגובות
- 829 צפיות
-