עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by IdolAdmin,

יש לי בעיה שאני מפעיל משחקים מסויימים המסך רושם לי sync. out of range ראיתי את זה פעם ראשונה ב Splinter Cell 2 ועכשיו ב Secound Sight בSC שהפעלתי את המשחק אז בתפריט שבוחרים בין מולטיפלייר וסינגלפלייר זה עשה לי את זה אז פשוט עקפתי את זה שהפעלתי תמשחק דרך הקובץ של הסינגל או המולטי..אז זה לא הפריע לי הקטע שזה לא יודע מתי הופיע לי כי התפריט הזה כבר עבד לי פעם.. ועכשיו בSS זה איך שאני מפעיל אני שומע את הקטעי וידאו של הלוגואים והכל ואת המוזיקה שבתפריט אבל משם אין לי מה לעשות...הוא מראה לי במסך את הבעיה הזאת.. יש לי כרטיס מסך חדש (כמה חודשים) nVidia GeForce 6600GT של Winfast A6600GT TDH 128MB AGPX8 ומסך של SAMSUNG SyncMaster 753DFX (חחח איזה בעיה אירונית למסך שקוראים לו SyncMa…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום , אני רוצה לשדרג כרטיס מסך בשביל משחקים . כרגע כרטיס המסך שלי הוא ati randeon hd 4300 . מעבד : E8400 3.00GHz 2.67 GHz לוח אם: Gigabte‏ p43 -es3g ספק כוח: seasonic 620w ATX12V אני חשבתי על Gigabyte HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E האמת לא יודע מהתגובות כאן נראה שהכרטיס די טוב השאלה יהיו בעיות עם המעבד ? תקציב שלי 700- 800 שקל תודה לכול המגיבים...

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  3. המלצה לכרטיס מסך nvidia עד 1000 שקל אך ורק nvidia למסך 22 מעבד AMD 945 ספק 700 HEC ככה שלא צריכה להיות בעיה.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  4. ב-2016 צפוי קרב ענק בין AMD ל-NVIDIA בשוק כרטיסי המסך, ועכשיו מפתחת השבבים האדומה מדגימה לראשונה את מה שהיא מכינה לנו עם הארכיטקטורה החדשה שלה על הארכיטקטורה כבר הספקתם לשמוע דרך הדלפות, ועכשיו הכל הופך לרשמי. תערוכת האלקטרוניקה והבידור CES נפתחה היום בלאס וגאס ו-AMD היא הראשונה בתחרות מול NVIDIA להציג ולרמוז על הכח הגרפי והיעילות שתביא הארכיטקטורה המובילה שלה לשנתיים הקרובות לפחות. מדובר בגרעין שליבות גרפיות יהיו מבוססות עליו בכרטיסי המסך למחשבים האישיים, הניידים וכנראה אפילו טאבלטים ומכשירים חכמים נוספים. ארכיטקטורת Polaris באה להחליף את GCN המוכרת לנו כבר מעל לארבע שנים, והיא צפויה להופיע במוצרי Radeon שונים שיושקו בהמשך השנה, ככל הנראה החל מאיזור יוני. …

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by RED_ALERT,

???

6. Started by dovrose,

שלום, אני דיי חדש כאן ולפני שאני מהעלתי את הנושא קצת חיפשתי עליו אך לא מצאתי כלום בנושא. יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabite ‏P35-DS3L וחריץ PCIe שלי הוא גירסה 1.0 בו. רציתי לרכוש כרטיס 9600GT של Gigabite למחשב למשחקים, אך ראיתי שהדרישות הן PCIe 2.0. האם אני יכול להתקין את הכרטיס במחשב שלי? פניתי ל KSP ולחנות מחשבים באזור מגוריי ושניהם אמרו לי שהלוח חייב לתמוך ב PCIe 2.0 כדי שהכרטיס יעבוד בצורה תקינה ובמלוא הביצועים. האם זה נכון? מה אני יכול לעשות ? מה אני צריך להחליף את לוח האם שלי ל- x38, הוא עולה 900 ש"ח ! ורוב הדברים שהוא נותן לא רלוונטים אליי (2 כרטיסי רשת, firewire ...) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  7. היצרנית האמריקאית מתחילה למכור גרסה חדשה עבור ה-GTX 980 Ti, עם תוסף לחיבורים קדמיים שמכוון עבור משקפי המציאות המדומה שבדרך העתיד כבר כאן – נושא המשחק דרך מציאות מדומה תופס לאחרונה תאוצה יותר מתמיד, עם יותר ויותר מוצרים לבישים כגון ה-Oculus Rift וה-Gear VR של סמסונג. יותר ויותר מוצרי מציאות מדומה מתרבים בשוק – אפילו ל-Valve יש מוצר כזה משלה בשילוב עם HTC. בכנס VRLA המוקדש כולו למציאות המדומה שנערך לא מזמן, חשפו החברות AMD ו-NVIDIA את מעורבותם של כרטיסי המסך שלהן בנושא, ובאופן כללי את יכולת המחשב האישי להשתלב עם מוצרי המציאות המדומה ולספק גראפיקה מרשימה. ה-GTX 980 Ti VR Edition ACX 2.0+ של חברת EVGA על כן, אין זו הפתעה שכרטיסים הממותגים עבור…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, מעוניין בכרטיס מסך שתומך ברזולוציה 2560X1600 בעל ממשק PCI-E. במחיר הכי זול שאפשר. תודה.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by ro,

http://www.nirtech.co.il/catalog/product_Details.aspx?prodid=1297

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by OutRaGe,

היי ניסיתי לחבר את ה-TV OUT ב-X600 לטלוויזיה דרך יציאת ה-S Video עם ממיר לכבל RCA. אני עובד עם הדרייברים של אומגה לאחר שניסיתי את הדרייברים הרגילים של ATI אבל אין שום תמונה על המסך(מסך שחור) או שהמסך מרצד עם תמונה ממש ממש ממש לא ברורה. ניסיתי את כל הדברים האפשריים כולל Flickering Removal ודברים כאלה... עם גרסאות שונות של Catalyst אבל גם אחרי שעברתי לאומגה הבעיה לא נפתרה. הדרייבר בכלל לא מזהה את הטלוויזיה וכדי שיופיע בכלל משהו על המסך צריך לעשות Force Detection. אם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה אני אשמח לתשובה, תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by tiger18,

איך הביצועים שלו? האם הוא שווה תכסף? מה שונה בינו לבין שאר כרטיסי 512 MB שהמחיר שלו כולכך יקר? האם הוא מתחמם הרבה? וכמה ספק כוח צריך לקנות לו? הלוח של ASUS P5N-D יעבוד איתו? ומזה ה OCX?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by sking,

אני עובד עם דרייבר 8.5 והחלטתי לשדרג - ניגש לאתר הייצרן מוריד.. ומקבל את השגיאה הבאה בהתקנה: Driver Install: the specified driver package was not installed for matching devices פתחתי את הקובץ ישר - אני רואה רשימה של כרטיסים אבל שום דבר שמזכיר את ה1950X (לא 1900 SERIES או משהו דומה) - אני מפספס משהו? נ.ב. הCATALYST נותן משהו (כדאי להתקין אותו? - בדר"כ אני לא מתקין אותו..) הסיבה לכל השדרוג היא פה -> http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402678.0 - ככה שאם יש למישהו פתרון ישיר - עדיף..

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  13. Started by Do As Infinity,

יש לי לוח אם מבוסס צ'יפסט של ATI (אם זה משנה אז DFI RDX200 CF-DR) ואני רוצה להשתמש ב-Omega Drivers.. הבעיה היא שאני גם צריך גם את הדרייברים של הצ'יפסט שבדרך כלל כלולים עם הקטליסט הרגיל וב-Omega Drivers יש רק עידכון לכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור לי פה? אני אודה לו מאוד. תודה מראש. עריכה: ערכתי את ההודעה, IGP לא קשור בכלל.. יש לי X1800XT. עריכה 2: אם אני מוריד רק את העידכון ל-Southbridge ואת הדרייבר של ה-GART מהאתר של ATI ולא מוריד את ה-Display Driver אז אני יכול להתקין Omega במקום זה?

14. קניתי לפני חצי שנה Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edi מבחינת משחקים וכו' אין בעיה אני חיברתי אותו קבוע לטלוזיה דרך ה SVIEDO עם מתאם ל two RCA one שמגיע עם הכרטיס עד לפני חודש הכל היה תקין עכשיו אני שם לב שיש במסך של הטלוזיה כמו קו שיורד במחזוריות בצבע לוון כאשר אני רואה סרט דרך המחשב חיברתי DVD לטלוזיה , פלסטיישן והתצוגה טובה זה רק ה.מסך ? אין עוד אופציה אחרת שאני ידע ללכת לאן שקניתי ושחליפו לי

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by BURTON2008,

שלום לכולם, במהלך שיטוטי מצאתי את הכרטיס הנ"ל במחיר זול מאוד מאוד . השאלה אם יש סכנה לכרטיס מחודש / מזוייף ? על פי התגובות, האתר מאשר שהכרטיס חדש , הגולשים מאשרים שהוא עובד עם WIN 10. אשמח לחוות דעתכם לפני רכישה, http://www.gearbest.com/graphics-video-cards/pp_321087.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ravid,

שלום לכל פורום חומרה וכרטיסי מסך אני חייב עזרה דחוף!! זו הבעיה: אני הורדתי עידכון ביוס לכרטיס מסך שלי אחרי שהורדתי והפעלתי מחדש אני רואה לכלוכים לא נורמלים על המסך!!!! ממש בלתי מובן!!!! לא כמו של אוברקלוק אלא ממש!!!! מפחיד להפליא!!!!!!!!!!!! אז אני שם את ה-גי פורס 2 אם איקס הישן שלי ומתחיל את המחשב הכל טוב ויפה! וערכתי את הביוס וגיליתי שהוא ממש לא כמו המהירות של הזכרונות שלי משהו אחר לגמרי(כנראה גרסת lite) אז ערכתי את הביוס שיתאים לזכרונות שלי והשתמשתי בתוכנה להתקנת ביוס דרך הדוס(כמובן שאני לא בקושי רואה משהו שאני שם את הרדאון) אז אני מתקין ממש לפי ההוראות וברגע שאני מתקין הדיסקט עושה רעשים של קריאה(טוב עד כה) אז ברגע שזה מסיים אני מפעיל מחדש ואני באותו מצב בדיוק! אז ככה …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ORrrr,

שלום, ברשותי רדאון 9500 פרו עם אוברקלוק.. בזמן האחרון אני לא יודע אם זה רק נדמה לי אבל אני חושב שאיכות התמונה כאשר פילטרים מופעלים ירדה זאת אומרת אני משתמש ב AAx4 ולמרות השיפור אני חושב שהוא יותר קטן מפעם.. האם האובר יכול לגרום או אולי זה מפני שבהתקנה הנוכחית של הווינדוס שלי החלפתי דריברים כמה פעמים גם בלי למחוק את הקודמים תודה מראש, אור. גרסת הדריברים הנוכחית היא 3.7.. --- אם רוצים דוגמא איך זה נראה עם פילטרים עכשיו אז: 1024x768 http://planet.nana.co.il/blue-f/ab1.jpg 800x600 http://planet.nana.co.il/blue-f/ab2.jpg (במקרה שלא עובד מעתיקים לחלון חדש)

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by deannahum,

אהלן יש לי ג'יפורס 4 אם איקס (לצערי) וכל פעם שאני מנסה להפעיל משחק (שעומד בדרישות שלי !) מופיעה לי ההודעה הבאה והמשחק יוצא חזרה לויינדווס : http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=2RZWF869I4NKI221MAMFCFP672 עזרה ! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by BreezeNET,

שלום חיברתי לכ. מסך שלי(R9800PRO) בנוסף גם את הטלויזיה דרך חיבור ה- RCA , כדי לראות סרטים בגדול 8) . 1.עכשיו הטלויזיה היא כמו מין המשך של המסך (כאילו יש לי מסך רחב) ואני רואה בה רקאת התמונה שךל הדסקטופ, וכדי לראות שם סתם איזה חלון כל שהוא אני פשוט צריך לגרור אותו עם העכבר למסך השני, הבעיה פה היא כשאני גורר את המסך שבו אני רואה את הסרט(דרך התוכנה BSPlayer) אז הוא מראה מסך שחור ואחרי זה קופצת לי הודעת שגיאה (צירפתי). 2.גם שאני עושה Print Screen הוא עושה לי על שני המסכים. 3.איך עושים שהטלויזיה תשקף(יראו בשניהם את אותו הדבר) את המסך ולא תהוה לו המשך. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by lmlm,

מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3878

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by oded1,

מה יותר חזק: fx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E? נגדX800xl תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  22. שלום, אני מחבר בעזרת כרטיס של אנוידיה (7800 לצורך העיניין) שני מסכים בעזרת חיבורי DVI , המסך הראשי הינו 2209 dell , השני הוא 42 של טושיבה, אני מעוניין לקבע פרופיל קבוע עבור כל מסך , אבל בגלל שהרזולוציות הטבעיות של המסכים שונה בכל פעם שאני עובר בין התצוגות הרזולוציה משתנה לי , עכשיו ניסיתי להגדיר dual view ולתת למסכים את הרזולוציה הטבעית שלהם ומשום מה הטלויזיה שלי מקבלת רזולוציה גבוהה מהטבעית (1920*1080 במקום 1366X768) יש הצעות .??

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by eliranl,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151768 הוא נראה לי מעולה המטרה משחקים וסרטים. 8ms 700:1 400cd מה אומרים?

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by gshhar,

מה אומר ה-D3 הזה? האם זו גירסה מוחלשת? בכמה? האם זה משתלם או שכדאי להוסיך ולקנות ללא ה-D3 הזה?

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  25. כמה שקראתי על כך באינטרנט עדיין לא הבנתי מה עדיף ,בדרייבר של הכרטיס מסך או במשחקים או פעם ככה ופעם ככה. יש לזה תשובה משמעית?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.