עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. טוב חבר'ה, אני מודאג. אחרי השקעה מסיבית של 3200 ש"ח, שיפרתי את המחשב לרמה לא רעה בכלל, כפי שאפשר לראות במפרט המחשב החדש שלי. וההשקעה הכי גדולה הלכה על מאיץ X800 Fireblade. חשבתי שאחרי השקעה כזאת, אני אריץ משחקים על גרפיקה מקסימלית ולפעמים גם עם AA ו AF והם ירוצו חלק. ואני לא בטוח שזה מה שקורה פה.. :-\ לדוגמא, הדמו של NFS: MW, שמתי הכל על מקסימום, כולל פילטרים, והוא רץ על ממוצע של 28 (בדיקה ב FRAPS), זה נראה לי נמוך. משחק אחר שהרצתי ורץ לאט הוא STUBBS THE ZOMBIE, שהוא ממש חדש, והוא רץ בלי פילטרים על 30 בממוצע. אני לא יודע איזה בדיקות לעשות כבר, הבנתי שהבנצ'מרק הסינטטי לא *כזה* חשוב, מה שחשוב זה איך המשחקים רצים. אולי אם הייתה טבלה להשוואת ביצועים במשחקים שונים על מחשבים שו…

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by Ronfer123,

היי חברה, איה כרטיס מסך אם אומרים יותר חזק? למשחקים כמו BF4 CALL OF DUTY GHOSTS LEAGUE OF LEGENDS ועוד כמה... הינה הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם והגרסאות שלהם: Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC TOXIC Gigabyte HD 7970 Windforce 3 OC NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה אתם אומרים עליו? במחיר טוב של 1000ש"ח אם אחריות חצי שנה של כלנית... המחיר חדש לגמרי ורואים עליו שום ליכלוך שום כלום לא עבר שימוש בכלל... אני מקבל 4416 נקודות ב-3DMARK03 אם מעבד 1800+ ותוצאה מדהימה של 5386 נקודות אם מעבד 2200+ הדרביירים של אומגה ואחרי שאני שם אותם זה מזוהה שיש לי סמארשיידר 2.1 ולא 2 וככה גם בסמוטויזיון זה מזוהה כ-2.1 ולא 2 כמו ב-9700פרו רגיל אבל רק אם דרייברים שלא אומגה ;D

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by X7-007,

אני בניתי על טלויזיה 3D שאני אוכל לשחק משחקים ישנים/חדשים Single ו Multiplayer ב 3D. אז רכשתי את הפיליפס 7007. רכשתי בנוסף בעלות 14.99$ את התוכנה Tridef3D שאמורה להפעיל עם פרופילים כל משחק ל 3D אם איזה בחירה שתרצו T&B SBS ומבחר גדול נוסף. ( זה אמור לעלות 25$ בערך אבל לבעלי כרטיס ATI יש הנחה 50% ). בעיקרון ממה שהבנתי הפיכת 3D דורש כח עיבוד כפול, השאלה היא האם אני אהיה חייב 2 כרטיסים בשביל לשחק נורמלי או 2 זה בשביל שלא יהיו נפילות FPS מדי פעם. בנתיים אני מחכה למעבדי Haswell במקום לרכוש עכשיו מחשב. מעבד בכל מקרה אני אהיה חייב להחליף, השאלה אם אני אצטרך להוסיף כרטיס בנוסף.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  5. טוב, אז ככה, שני נושאים שונים באותו ת'רד, הכרטיס המדובר הוא 6660GT AGP(של MSI עם VIVO, אם אתם מתעקשים לדעת...) 1) ביצעתי Underclocking במצב 2D(יחד עם התאמת מהירות המאוורר...) ל200, אני לא רואה שום השפעה בשימוש יומימי בווינדוס. למישהו יש מושג למה זה אמור לגרום ואיך אני אמור להיות מושפע מזה? (ואם זה לא משפיע, למה לעזאזל היצרנים לא עושים את זה לבד?) 2) במצב 3D ביצעתי Overclocking מתון ל560 והזכרון על 1020(השתמשתי בבדיקה המובנת של הדריברים...) וששיחקתי שמתי לב(היה קשה שלא לשים לב, הם הציפו את המסך...) להווצרות ארטיפקטים בערך ב90 מעלות, הכרטיס לא אמור להחזיק עד הרבה אחרי זה? (אגב, ה90 מעלות היו בגלל שטות בכיוון המאוורר :, אחרי זה סידרתי את זה ואני לא מגיע ליותר מ60...) …

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  6. יש שיפור בתוצאה??? כי אני רואה רדאון 9700 שקיבל 11,000 ,ובמקום אחר 12 ובמקום אחר 14 אלף.... (כמעט בדיוק אותם מעבדים)

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  7. שלום לכולם אני מחפש מישהו שרכש את הכרטיס הנ"ל ויש לו עדיין אחריות עליו. רכשתי את הכרטיס בשבוע שעבר מחו"ל ונתקלתי בבעיות. ואני צריך מישהו עם אחריות בתוקף כדי שאולי יוכל לעזור לי. אני מוכן להציע גם תמורה כספית (לא גדולה אבל עדיין כסף זה כסף) תמורת עזרה זו. שאר הפרטים לגבי למה וכולי אני מעדיף לעשות בהודעות פרטיות או בנייד במידה וימצא מישהו כזה. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  8. כלומר אני מחפש כרטיס מסך מעדיף רדאון עם TVIN ו-TVOUT שאני יוכל לצרוב דברים שאני מעביר מהוידיאו ומהטלויזיה. משהו לא ממש יקר ואני קונה מסין לא בארץ כמה צריך לעלות אחד כזה תודה לעוזרים

9. Started by genyagilin,

שלום, לאחר זמן מה שעבדתי על כרטיס מסך יחיד (הHD4870) הייתי רוצה לשדרג את עצמי בכרטיס מסך נוסף, לוח האם שלי תומך בתצורת CROSSFIRE של X16 ונקנה במיוחד למטרה זו, מה שכן אשמח לדעת אם אראה שיפור ניכר בביצועים או שהאם הכסף יזרק לפח. המעבד:Q9450 הזיכרון: OCZ REAPER EDITION 4GB 800MHZ DDR2 לוח האם : MSI DIAMOND X48C אני רץ על וויסטה כרגע SP2.

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית (בן 3) והשבוע קניתי GeForce2 MX 400. הורדתי Driver מהאתר של nVidia ל - WinXP והתקנתי אותו. אחרי התקנת ה - driver לא הופיעה לי לשונית ה - TwinView ב - Properties --> Settings --> Advanced. אני מאד רוצה לחבר ת'מחשב לטלויזיה וזה מעכב אותי. בשבוע שעבר התקנתי WinXP במקום ה - 98 שהיה לי כך שהמחשב נקי. תודה מראש עבור כל תגובה.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by yotamavi,

המפרט שלי מימין, חוץ מזה שיש לי 3 ג'יגה זכרון. האפשרויות שאני מצאתי אחרי קריאה של הדביק לגבי כרטיסים מומלצים: 9800GT 1GB 9800GTX 512MB HD4850 512MB המסך שלי הוא 19 אינצ',רזולוצייה 1440*900, מיועד למשחקים לפעמים כמו NFS,GTA IV וכאלה..

12. Started by abav,

אני מחפש כרטיס ומתלבט בין שתי אפשרויות: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=255&grp=3 אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח לקרוא תודה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by demonshlomo,

לפעמים שאני משחק משחקים המחשב נתקע ואני מחוייב לעשות ריסטארט.... אני בOC להכל אבל זה קרה גם כשלא היה OC! WTF?

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by Public enemy,

היי לכולם. אם אני כבר תקוע עם הכרטיס הזה, אז עדיף כבר שאני אנסה לשפר את הביצועים שלו יש לי את הכרטיס הזה, ואני משחק במשחק מחשב שנקרא counter strike. הייתי מעוניין לדעת אם ישנם דריברים וטולס יותר חדשים מאלה שקיבלתי בדיסק ההתקנה, כדי לשפר כמה שיותר את הביצועים שלו? אם למישהו יש זמן, הייתי מעוניין לשמוע כמה שאפשר איך לשפר את הביצועים של העגלה שלי. אגב, העגלה מחוברת למסך מחברת "smile" אם מישהו שמע על זה. המסך אולי מחייך, אבל אני ממש לא! הייתכן שה default color pallate של המסך היא מלכתכילה כהה, ולכן אני צריך להגביר את הבהירות ב טולס של הכרטיס מסך? אני מניח שבילבלתי את המוח יותר מדי לפעם אחת, אז עדיף שאשתוק. בכל מקרה, מחכה לעזרה דחופה, כי אני לא יכול להתמכר למשחק בצ…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  15. Started by Koss,

עברתי פה על כמה דיונים אבל לא ממש ראיתי דעה אחידה אז אני ישאל פה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך לאפיק ה-AGP (יש לי מחשב חזק נורט'ווד 3 ג'יגה-הרץ ואין סיבה להחליף לPCIE). התקציב - אני ממש לא רוצה לעבור את ה-1000 שקלים אבל אם המאה, מאתיים הנוספים האלה יעשו שינוי אסטרונומי אז אני מוכן להשקיע, כמו כן לא אכפת לי לחכות חודש חודשיים אם עומדים לצאת כרטיסים כדאיים. ראיתי שסדרה 76XX עומדת לצאת ל-AGP אז חשבתי אולי על כיוון ה-7600GS, מה דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  16. אני חושב מה לקנות או את הכרטיס מסך הזה Hercules 3D Prophet 9700 128MB או Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO אני לא יודע מה לקנות אני לא גיימר מושבע אבל אני רוצה לקנות מחשב שייסחוב לי משחקים כבדים . איזה כרטיס אתם ממליצים לי? אפילו אם יש אחר תביאו לי אחר שהיה ממש ממש טוב. אמרו לי שה Hercules 3D Prophet 9700 128MB הוא בין הטובים בעולם תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  17. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_906&products_id=9651 האם כדאי לקחת את הכרטיס הזה יש לי ספק 400 HEC ומעבד AMD 6000 יש מצב שזה יחזיק את הכרטיס

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  18. מקווה שהקו נתן לי את תשומת הלב שחיפשתי יש לי בעיה בכרטיס מסך. הLCD שלי הייתה מחוברת עד עכשיו בנוסף למסך של המחשב ועבדה בלי שום בעיות. פחות או יותר מאז שעדכנתי לגרסא הכי חדשה של הדרייבר, החיבור הנוסף פשוט לא עובד. גם אם אני מחבר רק אליו, ולא 2 ביחד, הוא לא מגיב. רק החיבור שהמסך היה מחובר אליו עדיין עובד. זאת גם לא בעיה בטלוויזיה כי כשאני מחבר את הטלוויזיה לחיבור השני, זה עובד פיקס. ניסיתי את כל הקומבינציות ועם כבלים אחרים, הכל מוביל לזה שהחיבור עצמו פשוט הפסיק לעבוד. השאלה שלי היא בעצם אם זה בכלל אפשרי שחיבור אחד הפסיק לעבוד והשני לא? או שאולי זאת בעיה תוכנתית? (למרות ששיחקתי עם הדרייברים ועם ההגדרות במחשב ולא הצלחתי, ואני בדרך כלל מסתדר בקטע הזה) שכחתי לציין שה…

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  19. מה הכי טוב ?ב 550 שקל ?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  20. הכותרת אומרת הכל, הספק הוא TERMALTAKE TR2 . למשחקים עם גרפיקה גבוהה על מסך של 1024*1280 תודה.

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  21. קניתי כרטיס מסך HD7850 ומנסה לחבר לטלוויזיה F9000 4K של סמסונג שעובדת 4K לכרטיס מסך אין אופציה כלל לשידור מעל 1080P , הדרייבר נותן הרבה רזולוציות ולא מעל 1080P עידכון הדרייבר לא נתן כלום . AMD מתחייבת שהכרטיס כן עובד ב- 4K עד 30 FPS http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/7000/7800/Pages/radeon-7800.aspx#2 איך ניתן לכוון בכרטיס רזולוציה 4K או דומה ? דרך HDMI 1.4A DisplayPort 1.2 לא מצאתי מעביר מתאים שתומך ברזולוציה 4 K הוא מוגבל הכבל / מעביר עד 10.2 GB במקרה הטוב http://es.tinypic.com/view.php?pic=20rr6tv&s=8#.UzfrQ_l_u3Q

22. שלום ברשותי מחשב: AMD Athalon 1200MHz ,512MB SDRAM 133MHz CAS 2.0, AGPx4 עם כרטיס מסך GeForce 2MX200 (חלש במיוחד), אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. התקציב: בין 400 ל-600 ש"ח. חייב להיות עם קרור פסיבי. יש משחקים כגון: Sims 2 , Civilization 4 שלמיטב הבנתי תלוים בעיקר במהירות ה-CPU לכן אני לא יודע מה התמורה שאני יקבל אם אני ישקיע יותר כסף בכרטיס מסך. כמה לדעתכם שווה להשקיע ועל אילו כרטיסים אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by havoc-x,

האם כדאי לקחת radeon9700 כזה: ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card ב-1550 ש'ח במקום ה-pro במפרט הזה ולחסוך כסף? (כדי לקנות hard disc שינצל את הs-ata שבלוח אם) Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard(HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,USB 2) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory x2 Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard - 1895 ש'ח Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case מחיר: 5600 המחשב מיועד למשחקים והתקציב הוא 560…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  24. היי, שאלתי לפני כמה ימים על כרטיס מסך שאני מתכנן לקנות. בכל מקרה, ממה שראיתי Innovision זולים בטירוף בהשוואה לשאר, דיי גורם לי להרגיש כאילו אני מתכנן לקנות זבל, במידה ואני אקנה של Gigabyte או של Innovision, יש לזה השפעות מבחינת ביצוע? ואחרי שהיה לנו קטע לא נעים עם נועה מחשבים אני דיי נמנע מלקנות איתם, והם היחידים שמתעסקים עם Innovision, לכן אני חושב לקנות את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8171 מאייבורי. אז השאלות שלי הם ככה: האם ה-Tomahawk 405W Enermax שלי יסתדר עם הOC? ו-OC זה בריא לכרטיס בכלל? זה לא נשמע משהו טבעי במיוחד. והאם שווה להשקיע את הסכום בשביל שיהיה Gigabyte, האם יש לזה הבדל בביצועים?. תודה.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  25. Started by BoRiS.K,

תקשיבו יש לי כרטיס XFX GEFORCE 6800GT והתוצאה שלי 4460 משהו כזה מה יכול לגרום לזה הדרייברים שלי הם הכי חדשים..(67.66) תודה על העזרה מראש..

• 6 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים