עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם הייתי רוצה לקבל המלצה לכרטיס מסך לא יקר (עד 500 ש"ח בערך) עם שבב טוב להוצאת התמונה לטלויזיה. כאמור התפקיד העיקרי של כרטיס המסך הוא הוצאת האות לטלויזיה, לכן אני צריך כרטיס עם שבב טוב ידוע בתחום זה. מה עדיף ATI או Nvidia? תודה על התגובות

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  2. והשאלה היא האם שווה הן מבחינה כספית והן לטווח הארוך והן מבחינת הכאב ראש והמורכבות שבחלקי מחשב להשקיע בכרטיס כמו ה-R600 או סידרת ה8000 שרק המחיר שלהם שווה לקנסולה מתקדמת כיום שנותנות תפוקה לפחות כמוהם אם לא יותר מה גם שבשביל כרטיסי מסך חזקים צריך מעבד חזק זיכרון מהיר וכו כלומר אין לדבר סוף לעומת קונסולה שהטווח שלה הרבה יותר ארוך ובנוסף הדבר הכי כואב הוא שלצערי הרב המשחקים למוחשב הולכים ומתמעטים ביחס לקנוסלה אז אני שואל מה הטעם להשקיע בכרטיס ששוה בין 3 ל4 + הוצאות חלקי מחשב שמחזיקים זמן קצר מאד ובנוסף אתה משקיע בכרטיס חזק אחרי הכל בשביל לשחק בו ואין לך למעשה משחקים, לעומת הקנוסלה שהשקעתה הרבה יותר מישתלמת כיום האם אני טועה???

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  3. אנשים בבקשה תעזרו לי האם באמת יש הבדלי ביצועים ועמידות וגראפיקה בין חברות שונות ( כמובן שאותו דגם של כרטיס מסך ) אני רציתי לקנות את הכרטיס הזה ::: Innovision GeForce FX 5700 128MB DDR 128bit DVI וכאשר באתי לחנות המוכר אמר לי שהכרטיס ממש לא אמין וממש לא עמיד ושלמרות הדגם החדיש שלו יש הפרעות גראפיות .. והוא אף אמר לי שאותו כרטיס רק של חברות אחרות כמו Leedtek או GigaByte בהרבה יותר טוב וללא הפרעות גראפיות כלל (וכמובן יותר יקרות)... האם כל זה באמת נכון או שהמוכר רק ניסה לשכנע אותי לקנות את אותו כרטיס עם אותם ביצועים רק של חברה אחרת יקרה יותר ???????????? ----- בבקשה תענו לי ותודה מראש לעוזרים -----

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by dennis14,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=572

5. המפרט שלי הוא כזה: מעבד AMD 3200 754 לוח DFI LAN PARTY NF3 250 GB. זכרון פנימי שני GIGA. מה שחסר לי זה כרטיס מסך , עד עכשיו היה לי GEFORCE 6600 אבל הוא נדפק. אני מעוניין לקנות כרטיס אחר כדי להמשיך להשתמש במחשב הזה בתור MEDIA CENTER. אשמח לשמוע המלצות. תודה רבה. רונן.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  6. שלום רציתי לדעת אם ניתן לחבר ליציאות המסך של לוח אם (למשל GA-HA65M-UD3H-B3 ) גם מסך מחשב בחיבור DVI וגם טלביזיה ב HDMI שני המסכים באותה רזולוציה והמידע שלהם זהה תודה מראש :-*

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  7. שלום ברשותי לוח אם 4x , agp version 2.0 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מבלי להחליף את הלוח אם איזה כרטיסי מסך טובים אני יכול למצוא בתקציב של עד 1300 שקל? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by sh_idan,

שלום ! אני עומד לקבל בעוד שבוא מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה ורציתי לברר אם הוא טוב אם אתם יכולים להגיד לי לאיזה כרטיס למחשבים נייחים הוא דומה נאי אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  9. Started by woodk1d,

רציתי לדעת בכמה הHD 7850 חזק מהGTX 460 ? והאם זה משתלם לשדרג לHD 7850 ? ואני מדבר על הגרסא הזאת: http://ksp.co.il/?uin=17131 ואם אני כבר פה אז רציתי להשוות את זה גם בין הGTX 650 BOOST Edition - מה שווה יותר מביניהם ? ומה משתלם יותר?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by F430,

אם יש שני כבלים של שישה פינים בשביל מה עשהו כניסה של 8 פינים בכרטיס?!

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  11. ההשקה של Halo Infinite מתקרבת אלינו במהירות, גם עבור הקונסולות וגם במחשבים האישיים - ובמיקרוסופט מגייסים את AMD לשיתוף פעולה שיגרום לחובבי החומרה להסתקרןלכתבה

12. שלום, בזמן הקרוב אני קונה INTEL C2D E6600 & וזיכרונות 2GB 800MHZ, ולדעתי לא שווה לקנות עכשיו כרטיס מסך ביגלל שאני יקנה כרטיס מסך DX10 ואין משחקים כך שלא ניתן לדעת מה 8800 או X2900 יהיו שוים. ואני חושב שאולי הסתפק לכמה חודשים בכרטיס און בורד, INTEL GMA 950, ואני רוצה לדעת אם הוא יריץ לפחות איזה CSS על 1024*768 ובלי AA וHDR? והוא בערך בעוצמה של GF 5200 ? או שווה להשקיע באיזה כרטיס זמני ב600 שקל? תודה מראש, אנטון.

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  13. ביחס לקופיגורציה. 2923, זו התוצאה ב 3DMARK05 P4 2.6 HT 478 צ'יפסט 915P 256MB DDR 400 (השני נשרף, אקבל חדש שבוע הבא) HD 40GB 7200 ללא OC. מה אתם אומרים על התוצאה, הזכרון הנוסף ישפר הרבה? כשאני עובד על תכנות תלת מימד, הוא מאד מאד איטי (זה אולי לפורום אחר) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by Chymes,

ברשותי GF 5900XT. ב-Morrowind, כשאני הולך, אני שם לב שקווים רועדים. קשה לי לתאר את זה במילים. נסו לתאר דלת, ושזזים המשקוף רועד. אצרף תמונה ממשחק אחר בשם Anarchy Online, שגם בו הבחנתי בתופעה דומה. התמונות באיכות נמוכה והן נועדו רק להסברה. אני מוכרח לציין שהפעלתי סינון X2 וניסיתי אפילו X8 וזה לא עזר. כבר ניסיתי הכל. התקנתי Omega drivers, ניסיתי להתקין מחדש Drivers מקוריים, אבל כלום לא עוזר. http://groups.vgames.co.il/Include/FCKeditor/filemanager/get_picture.asp?tPictureName=AO-1.JPG&p=47202 http://groups.vgames.co.il/Include/FCKeditor/filemanager/get_picture.asp?tPictureName=AO-2.JPG&p=47202

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  15. אני מודע לזה שה-4850 הרבה יותר טוב השאלה האם על מסך 19 זה יהיה מורגש מאוד ויצדיק הוספה של 300 ש"ח שזה בערך ההבדל במחיר בין שני הכרטיסים תודה מראש למגיבים

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by xb,

מאה אחוז כבר כתבו על הנושא הזה אבל רציתי לבדוק שוב כי דעות משתנות. מה עדיף מבין הכרטיסים הבאים לפי הסדר: Radeon 9600 Pro Radeon 9600 XT GeForce FX 5600 Ultra GeForce FX 5900 Not-Ultra. ???

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by orel176,

מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הכרטיס הנ"ל?

18. Started by RONG23,

שלום אשמח להמלצה ati 6950 או gtx 570 כמה ההבדל גדול חוץ במחירים ירוץ על 2500k לוח asrock z68 כלשהו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  19. שלום לכולם , צריך עזרה בבחירה של כרטיס מסך ב 1100 שקל. לפי דעתם מה הכרטיס עם הביצועים הטובים ביותר מבלי להתחשב באוברקלוק. יש לי אפשרות לקנות את ה 9800NP עם 256BIT ב 1130 ש"ח. במחיר דומה של + - 50 שקלים אני יכול לקנות את ה 5900XT של אלבטרון וכמובן את הגירסה המוחלשת של 9800 פרו עם 128BIT . מה נראה לכם הכרטיס הכי משתלם ? תודה . נ.ב - אל תציעו לי ללכת על ה 9800 פרו ולהוסיף 200 שקל. אני יודע את זה לבד. פשוט הכרטיס הוא בשביל אח שלי והוא גם ככה רצה לקנות עד 1000 אז שכנעתי אותו להוסיף 100 שקלים ולא לקנות 9600XT .. התשובה חשובה לי גם כי יש לי ויכוח עם חבר שלי שטוען שכדאי לקחת או 5900XT או את ה 9800פרו המוחלש. אני טוען שהכרטיס הטוב ביותר פה הוא דווקא ה 9800NP שמפגין ביצועים בדיוק…

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by qpalzm,

לא להתקין! יוצר ארטפיקטים גם במהירות סטוק - ראו הוזהרתם!

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by narlat1,

או קיי בניתי מפרט מחשב.. עכשיו יש לי התלבטות בין שלושה כרטיסי מסך: -Sapphire Radeon X800XL PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card -Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card -Gigabyte Radeon X800XL GV-RX80L256V PCI-e 256Mb VIVO Retail Video Card (קירור פסיבי) ועוד שאלה: מה אני עושה אם יש לי מסך אל.סי.די אבל רק עם כניסה אנלוגית ולכרטיס מסך רק די.וי.איי???(יש מתאם??או כל פיתרון אחר יתקבל בברכה)

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by djvibe,

היי יש לי מחשב לפני בערך שנתיים ... פנטיום 4 3g לוח אם של gigabyte דגם GA-81945P זיכרון 2 GB משחק על מסך 20 אינץ של XEROX רוצה להריץ ב 1024X768 כרגע יש לי כרטיס nvidia 6600 ואני רוצה לשפר כרטיס מסך שיעבדו לי משחקים כמו GTA וכל מיני כאלה .. התקציב הוא עד 1300 ש"ח שמעתי ה GTX260 מעולה השאלה המחשב שלי יסחוב איתו יש לי ספק שרשום עליו G-Pro p-4 500w atx 12v(dr-b500e) מה אתם אומרים? תודה

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  23. שלום אני מחפש כרטיס מסך עדיף שיהיה שקט והתקציב שלי הוא עד 400 אבל אם זה ממש שווה את זה אני מוכן לשלם יותר רוב המשחקים אני משחק ב PS3 אבל יש משחקים שאני לא מסוגל לשחק שם ואני חייב מחשב כמו MW2 (לא מסוגל לשחק את זה ב PS3) המחשב שלי מחובר ל LCD 32" ורוב הזמן מריץ סרטים ב HD המפרט שלי הוא E8400 P31-ES3G 4GB RAM 8600GT אה.. ושחכתי יש לי בעיה... יש לי עדיפות חזקה ל NVIDIA תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by dante123,

האם הכרטיס הזה הכי מומלץ לכרטיסים עד 1500 שקל? תודה.

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by kennyx,

אהלן, הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד במחשב ואני מעוניין לקנות חדש. המחשב שברשותי : מעבד : intel E2180 2GHZ זיכרון : 4GB לוח אם : ACPI X86 בלוח עם יש כניסה של PCI-E X16 שאלה נוספת שיש לי היא האם כל כרטיס מסך יגיע לביצועים המקסימאלים שלו?(אני מאמין שאם אני אקנה את הכרטיס הכי טוב בשוק זה לא יעזור והוא לא יגיע לחצי מהביצועים שלו) וכמובן איזה כרטיס מסך עד 400 ש"ח אני יכול לקנות שיגיע לביצועים הכי טובים תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים