עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladh16,

שלום יש לי את הכרטיס nvidia 6800 gt ויש לי איתו בעיית חום מאוד קשה עקב אובר קלוק יותר מדיי גבוהה שבוצע בעבר וגרם לעליית הטמפרטורה שלו גם כשהוא ללא אובר קלוק. כרגע הכרטיס ללא אובר קלוק. מהירות ברירת המחדל של ליבה של הכרטיס היא 350 mhz והזיכרון הוא 1000. האם כדי לי ובכלל אני יכול להוריד את מהירות הליבה והזיכרון של הכרטיס בכדי להוריד את הטמפרטורה שלו? האם זה יכול להרוס אותו? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by Dr@gon,

שלום אני רוצה לקנות מסך CRT ב750 שקל לפחות מטרתו של מסך זה היא למשחקים אבל בעיקר לעבודה בתוכנות שונות כמו: Adobe Premiere, Adobe Photoshop, Office וכ'ו... רצויי שהמסך יהיה 17'' אבל אם יש אפשרות ל19'' אז בכיף, שרזולוציית המסך תיהיה כמה שיותר גבוה יותר מ1280*1024 אם יש אם אפשר אז בבקשה גם לינק למסך עצמו ולחנות שהכי שווה לקנות משם (בארץ כמובן). אה ועוד משהו רצויי שהמסך יהיה שחור או כסוף ... מראש תודה רבה לכם ???

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  3. אהלן, אני מחפש כרטיס מסך עד 650 ש"ח לגיימינג. המעבד: CPU INYEL C2Q Q8300 2.50G/4M L775/1333 BOX הספק כוח: תמונה (החלפתי אותו לפני כמה ימים, אם מישהו מכם מבין גם בספקי כוח אשמח אם יגיד אם הוא טוב) הלוח אם: MB INTEL DG41TY TRINITY VALLEY L775/1333 BOX כרטיס מסך נוכחי: HD 6670 מארז + ספק כוח (הישן): CASE PC ATRIX 630 500W USB+AUDIO BLACK רזולוציה: 1920x1080 חשבתי על GTX650 ב-636 ש"ח, איך הוא? יתאים למחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by curdi1,

היי רוכש לאח שלי מחשב מתנה לחתונתו כנראה אלך על מערכת מבוססת אינטל e5200 עם איזה כרטיס מסך אגיע לביצועים טובים יותר - hd 3450 או 8400gs שניהם עולים כ-160 ש"ח שאלה נוספת - האם מערכת כזאת תריץ fifa 2009 ?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by STRENGTH,

שאני שם על 1024*1280 הכל בסדר אבל שאני על 960*1280 הכל ניהיה מטושטש וכתב ניהיה מרוח ולא יפה זה אמור להיות ככה ב 960*1280?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. היי החלטתי לפתוח דיון חדש בגלל הרלונטיות של השאלה... אז ככה יש לי מחשב דיי טוב עם כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 שבגדול אני דיי מרוצה ממנו... (מפרט 1 בצד ימין) אני משחק ברוזולוציה של 720P שזה 1280 - 720 וחשבתי על שידרוג "קל" לG280 האם היה הבדל רציני?? האם הוא חזק ממנו בהרבה? ועד כמה? אשמח לקבל טבלאת של תוצואת בנצמרקים עם השוואות! ;D (מעצבן אותי שאני לא יכול להריץ את קריסיס ברמה דיי גבוה )

7. Started by Bug2000,

ואם כן אז איך קוראים ממנו טמפ' ?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by m0tek,

מה דעתכם על הכ.החדש של אסוס? אני ממש מתלבט אם לקנות אותו - אני יכול להשיגו בסביבות 2600 שקל (בד"כ 2800) - כן זה יקר - אבל יש לי על מה לבזבז משכורת אז על מה אני צריך ללכת? 6800 gamer של אסוס (הבנתי שאפשר לעשות לו קלוקינג מטורף לאולטרא..) או x800 pro של Sapphire? עוד הצעות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. השתמשתי בחדש שממש האר לי את המחשב וקיבלתי באקווה מארק 31000 בערך. הורדתי את 4.8 (הגירסא הקודמת) והתקנתי חלק חלק קודם את הקטליסט אח"כ את הטאו ואח"כ את הקונטרול סנטר וקיבלתי 36500 באקווה מארק ואני מרגיש את ההבדלים .למרות שיש לי 9800 פרו 256 ביט 128 מגה ואני אמור בטח לקבל תוצאות יותר טובות. תגידו הAGP של כפול 4 זה משפיע על המהירות במידה משמעותית? יכול להיות שזה גורם למשחקים לא לעבוד אצלי חלק על 1024*768? (יש לי פנטיום 4 2.4B )

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  10. כרטיס טוב למשתמש בינוני? ביצועים?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  11. אני זוכר ראיתי כתבה על זה שמיזערו את הכרטיסים הללו והעלו את מהירות השעון של הליבה והזיכרון. מישהו יודע מה מחירם בארץ?

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by Marius Starlord,

שלום. אני בעיקרון משחק במחשב, עכשיו; אני משחק במשחקים כבדים יחסית כמו NeverWinter Nights למי שמכיר ו-EverQuest וכו'. לי יש כרגע מעבד 733 ואני רציתי לדעת עד כמה המעבד משפיע על הרצת המשחקים. אני יודע שראם והכרטיס מסך בעיקרון הם הכי חשובים, אבל אני רוצה לדעת אם המעבד נחשב גם לגורם חשוב בהרצת משחקים. בתודה, גל.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. יש לי מסך דל 2410 אבל אין לי חיבור dvi ו hdmi ולכן צריך כרטיס מסך עם חיבורים כאלה. האם משנה אם שם אחד מהחיבורים האלה או 2 סוגי החיבורים אותו דבר. האם geforce 210 טוב מספיק לחיבור? אני צריך את כרטיס המסך בעיקר לאינטרנט קריאת מיסמכים וקצת מדיה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  14. שלום. יש לי מחשב נייד (נוטבוק) זה של ה10.1", לקחתי אותו לצרכי לימוד.. יש כרטיס מסך Mobile Intel® 945 Express Chipset Family אני רוצה דרייבר עלמנת שיתמוך בדירקט X 9 תודה רבה, כל תרומה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  15. אבא שלי נוסע למזרח ואני מתלבט אם לקנות שם כרטיס מסך... האם הסחורה במזרח מבחינהת רכיבי מחשב שווה...האם היא זולה יותר .. זה דיי דחוף..

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by Yosafe,

Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. AMD Athlon XP 1900 MSI KT33 ultra ARU CORSAIR xms 256 3000MB-DDR SUMA G-FORCE 4 TI 4200 64 DDR mistumi 1.44 WESTERN DIGITAL 20 GB 7200rpm(לי זה מספיק אז אל תגידו שזה לא מספיק) CASE-Tsunami virgo Blue for p4 350W +הרכבה שלהם! ואם אתם שואלים ואיפה ה-CD -ROM אז אני משתמש בצורב x48

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by aviran_n,

אני מעוניין לחבר ל9600XT שלי 2 מסכים, אחד ביציאת הVGA ואחד ביציאת הDVI אבל לא ששניהם יראו את אותה התמונה כל הזמן אלא שיהיה מן "שולחן עבודה רחב". שאוכל לפתוח 2 דפי אינטרנט שונים (אחד על כל מסך) בו זמנית וכו'... הכרטיס שלי תומך באופציה הזאת? אם לא, איזה כרטיס לא יקרע לי את הכיס, יתן לי בערך את אותה הרמה במשחקים ויש לו את האופציה של ריבוי המסכים שציינתי קודם? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by overload,

כנראה ה6600 AGP יצא בסוף החודש הבא (או מאוחר יותר). אני יכל לקנות, זה בטוח, את ה9800 PRO ביום שישי הבא (MSI 256BIT בלה בלה בלה...) זה ממש דחוף כי יש לי GF4 MX 440 ואני לחוץ בטרוף להחליף אותו. הR9800P נראה מעולה, אבל אני לא רוצה להפסיד הרבה בביצועים בגלל שלא חיקיתי. לפי הביקורת שקראתי ההבדל בין ה 9800PRO ל6600GT (לא הרגיל) הוא לא יותר מ 20 %~ (לא כולל DOOM). הנה ביקורת אחת. קישור (אם יש לכם אחרות בבקשה תביא לי) מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? עוד דבר- אני בן 16 וקצת, זה אומר שבגיל 18 אני מממילא מפסיק לגעת במחשב 3 שנים (צבא, אבל אל תדאגו - אני יכתוב ;D),יכל להיות שאני לא צריך 6600 בכלל ושה 9800 יהיה כרטיס מספיק טוב גם בעוד שנתיים?

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by אבנר ניר,

שאלה צרכנית. מה אתם הייתם מעדיפים לקנות, את כרטיס המסך היקר ביותר מסדרת 3070 Strix (כ 3400 של בסטארט פיסי) או הכרטיס הזול ביותר מסדרת 3080 שעולה כ3800 שח? לי יש מסך 2k 144. אבל זו שאלה עקרונית יותר.

21. יש לי Radeon 9800 Pro. עכשיו הבעיה היא כזאת. הכרטיס מסך עובד תאחלס.. אבל יש לו כרגע בעיה במאורר וכתוצאה מכך הוא מתחמם. הוא לא מגיע למצב של קריסה אבל מופיעים לי ריובעים כלה מוזרים במסך טעינה של הוינדוס. בעיה נוספת שאני לא מבין איך היא קשורה, זה שהדריברים עושים בעיות. אחרי שאני מתקין את הדריבר, המחשב עושה ריסטרט, ואז הדריבר עושה לעצמו בדיקה כנראה להשלמת ההתקנה, ובבדיקה פשוט נהיה מסך שחור או שהמחשב עושה ריסט עם מסך כחול שמופיע. אחרי זה ב-Device Manager זה מראה לי כאילו יש דריבר אבל שאני גורר חלונות בוינדוס הם נגררים באיטיות כזאת.. קיצור מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה הבעיה ואם זה נובע ישירות מהקטע עם המאוורר?? תודה.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by giligo,

מה ניתן עוד לעשות, כדי להציג בטלוויזיה בצבעים ? ניסיתי כמעט הכל. הכל עבד יופי עד שהתקנתי דרייבר חדש לכרטיס ה- ATI RADEON 9600 PRO שלי מה ניתן לעשות ?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by kotvana,

יש לי כרטיס מסך ATI HD4670 ואני רוצה לחבר כבל HDMI לטלויזיה וקראתי שאני צריך בשביל זה מתאם מיוחד של ATI, אחרת רק הוידאו יעבוד בלי הסאונד. אם למישהו במקרה יש, או שיודע אם מוכרים דבר כזה בארץ בכלל... כי עד שמגיעים דברים מחו"ל...

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  24. Started by omri_ro,

SUMA 64MB SE :jump: התקנתי והכל עובד אחלה רק שאלה קטנה לי: איך אני משנה בדרייברים שזה לא יהיה בעיברית, זה פשוט צורם לי בעניים! ;D

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Bartleby,

אני רוצה להבין משהו: ברור לי שמבחינת תמיכה בטכנולוגיות ה-8800GTX חזק יותר מאחר שהוא תומך ב-DX10. אבל אם נוריד לרגע את עניין ה-DX10 ונשווה רק מבחינת נתונים של מהירות ליבה, צינורות עיבוד, זיכרון גראפי, מהירות אפיק וכו'... האם גם אז ה-8800 יותר חזק? כי למשל על ה-8800 יש 378 מגה ביט ועל ה7950GX2 יש 512. מבחינת זיכרון גם: על ה-8800 768 וה-7950GX2 יש ג'יגה. בקיצור הבנתם... אז שוב, ללא DX10, מי לוקח?

• 6 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.