כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכבל- s-video ואני רואה תמונה אבל בלי צבעים למישהו יש מושג למה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 13 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הי חברים יקרים, אני מעוניין לחבר שני מסכים דיגיטלית למחשב. אני מבין שה-ONBOARD שלי, וגם כרטיס מסך ישן שיש לי, לא תומכים בחיבור כפול דיגיטלי, אלא רק בדיגיטל+אנלוג. המחשב משמש לפיתוח, כך שאין לי שום צורך בביצועים גרפיים, ולכן אני מעוניין בכרטיס הכי זול שאוכל למצוא. אני לא מצליח למצוא מידע ברשת בנוגע לחיבור שני מוניטורים דיגיטליים בכרטיסים זולים. האם הכרטיס הזה (הכי זול ב-KSP) יתאים לי? חיבור DVI למסך אחד וחיבור HDMI עם מתאם HDMI>DVI למסך שני? http://ksp.co.il/?uin=13596 אשמח לכל הכוונה. תודה רבה! מוטי
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי ממיר של יס עובד והכל לפני זה היה לי טלויזיה יותר נכון רק אתמול חח עכשיו אין ועכשיו אני רוצה לראות טלויזיה יש לי כרטיס מסך אם TV OUT וכרטיס מסך אחר יותר חלש אם VIVO יש אפשרות לחבר איזה כרטיס אחד מהשניים כדי לראות טלויזיה? או לא? :-\ :'(
-
עשיתי OC לRadeon9500PRO שלי המהירות זכרון עומדת על 322.07 (בלי OC זה 270) ועם מהירות ליבה ל360.64 (שבלי OC היא 275.75) ובתוצאות שלי 3DMARK2001 התוצאות הם בין 10400 ל10800 כל הזמן זה נורמלי??? ???
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אח שלו קנה לו מתנה את הכרטיס הנ"ל(את ה1GB זיכרון) השאלה אם זה הכרטיס הכי טוב לתקציב של 400 ש"ח? כמובן שלמשחקים, המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כותרת. * האחריות היא בחול ולא בארץ. תודה.
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הראדיאון X800 PRO של חברת ספייר והוא באמת תותח!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי מחשב ומסך חדש, הכרטיס מסך ( SAPPHIRE HD 6870 ) בעל חיבור HDMI וDVI, המסך החדש הוא של DELL 23inch בעל חיבור DVI בלבד, אני מעוניין לחבר אותו גם למסך הטלויזיה בעל חיבור HDMI, זה אפשרי לחבר את שני המסכים שכל אחד מהם בעל חיבור שונה בו זמנית לכרטיס מסך ולשלוט בחיבורים, אם כן איך עושים זאת ? לקנות כבל HDMI ואיך בדיוק לשלוט בחיבורים, כלומר מתי שארצה שמסך אחד יהיה מכובה והשני דלוק ולהפך על מנת לא לגרום לכרטיס מאמץ רב כל כך? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אין לי סיפור מקדים כמו לרוב אני פשוט צריך תודה.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך למחשב בעיקר למשחקים וגם עריכה גרפית הוא צריך לתמוך ב2+ מסכים תמיכה ב3D לא חייב ממש לא חייב. המחשב שלי: ENRMAX 550W z68a-d3-b3 6GB ram אם צריך עוד משו מבחינת חומרה תגידו ואני ארשום
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
האם קצב הריענון משפיע על הכרטיס מסך (FPS), אם כן אז כמה ? יש לי הרגשה שכשאני נכנס למשחק מחשב הRR יורד, איך אני בודק את זה ומונע את זה? RADEON9000 PRO Is my card.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הזמנתי לי את הכרטיס : X700 256MB ב-530 ש"ח(עדיין לא שילמתי אבל לא נראה לי שאני הולך לשנות את זה...אני רק רוצה דעות עליו)... מה אתם אומרים על המחיר???שווה? עד כמה הביצועים שלו טובים?הוא יוכל להפעיל בצורה חלקה משחקים כבדים?(כמובן לא על הגרפיקה הכי גבוהה)...? יש איזה כרטיס יותר טוב שאני יכול לקנות בתקציב שלו במקום(במקרה והוא לא טוב..)?
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן! אני מתכנן לרכוש בקרוב מסך חדש למחשב בגודל 24" ברזולוציה של 1900 על 1080. כרטיס המסך שברשותי הוא גרוע ביותר, של אינטל, מובנה בלוח אם... הרזולוציה המירבית שלו היא 1280 ולכן אני רוצה גם לקנות כרטיס מסך חדש בכדי שיתאים למסך אותו אני ירכוש. אני לא כ"כ מכיר כרטיסי מסך, אבל אני יודע פחות או יותר מה אני רוצה. מה שאני מבקש ממכם זה שתתנו לי הצעותלכרטיס מסך טוב לפי הדרישות הנ"ל: 1) שיתאים ללוח אם של ASUS- P5L-MX 2) של nVidia או ATI... לא משנה לי אבל לא פחות מזה. 3) לא צריך למשחקים... אני משחק בקונסולות בלבד ולכן אני לא צריך כרטיס מסך בדרגת HD4850... 4) מחיר 300 שקל גג! דרך אגב, הציעו לי את זה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=817&l4=0&model=2592&…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הכרטיס ובנתיים התקנתי stalker אז אני בא לשחק ובהגדרות לא ממש גבוהות על medium 1024*768 בלי AA יש ככה 12 fps אולי זה בגלל שאר המפרט ג'גה זיכרון פנטיום 4 3.0 ועוד משהו אחרי 2 דדקות שאני משחק סטלקר או שהתמונה קופאת או שעושה לי ריסט ... למה זה ?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג טיפה את המחשב שיחזיק לי ככה עוד איזה חצי שנה שנה, ועקב כך החלטתי לשדרג את הזיכרון והכרטיס מסך הישן שהיה לי. אני צריך המלצה לכרטיס PCI-E לא משבו מטורף עד 500 שח עדיף פחות. הצרכים שלי לא גדולים אני לא משחק משחקי מחשב פרט לWOW אז אין לי טעם להשתגע. יש לי כרגע כרטיס RADEON X800 GTO ולוח GA-K8N Pro-SLI אשמח לכל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האם קיימת כזו תוכנה לכרטיסים חלשים יותר כמו geforce 2/4mx?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מהם הכרטיסים הכי טובים בטווח המחירים האלה: עד 800 שח ? עד 1000 שח ? עד 1200 שח ? האם בכלל שווה להגיע עד ל-1200 בשביל כרטיס ?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
משהוא במחיר לא יקר שיעמוד בעומס של שני מסכים, במחשב הנוכחי יש לי כרטיס מסך : GEF ORCE FX 5200 NVIDIA והמחשב והביוס קורסים כשאני מחבר שני מסכים, תודה דוד
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום חברה, לפני שנה קניתי כרטיס מסך asus geforce 3 ti 200 מאקסלנט ולכן היה לי עליו רק שנה אחריות(רמאים) לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות ושלחתי אותו לאקסלנט שיתקנו לי(בתשלום) הם אמרו לי שהכרטיס שהיה לי נהרס והם מציעים לי במקומו כרטיס asus geforce fx 5200 בתופסת מחיר של 30 דולר. לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה הוא הכי זול מסידרת הfx האם ההצעה שמציעים לי הוגנת או שדופקים אותי? האם הכרטיס הזה חזק יותר ממה שהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך מובנה עם יציאה של DVI. כשאני צופה בקבצים של HIDM נראה לי שאני לא מקבל את חדות הצפיה שאני אמור לקבל בקבצים אלו. האם אני צריך ללחבר את המחשב שלי למסך עם כבל של HDMI (כלומר לקנות כרטיס מסך עם יציאה של HDMI) בכדי לקבל חדות צפיה או שמספיק לקנות מתאם DVI TO HDMI וכבל HDMI? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שקניתי לפני כמה שנים: מעבד Q9550 4GB זיכרון RAM ספק סיסוניק 500W מסך DELL U2312hm וכרטיס מסך 9800GT 1) אני ארצה לשחק בהרחבה של סטארקראפט 2 כשתצא. איך היא תרוץ על המערכת הזו? כמו המשחק המקורי? האם שידרוג של כרטיס מסך ב300 ש"ח יעזור? אם לא אז אולי אפשר למתוח את התקציב עד 500 ש"ח? 2) כשיצא מקס פיין 3 בטח גם ארצה לשחק. האם שידרוג כרטיס מסך בתקציב יעזור? או שלא תהיה ברירה לקנות מחשב חדש? תודה! איתי
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ב700 שהוא בעיקר למשחקים המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 ENERMAX NOISETAKER II 420W LG W2262TQ אז מה אתם אומרים? כדאי לקנות חדש, לקנות עוד 8800GT ולעשות SLI או שבכלל לא שווה לשדרג? תודה...
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
עשיתי לו המהרה ל2 ג'יגהרץ,המקסימום שאפשר בלי העלת מתחים. קרייסיס מקרטע בHIGH,עלAAX2 אין בכלל מה לדבר... מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קראתי על לוחות אם חו"ד , רשום http://images.hardwarecanucks.com/image/mac/reviews/gigabyte/Z97XUD5H/Z97X-UD5H-150.jpg בטבלה מצוין : רמת רעש ב- DB , דינמיקה של הסאונד ועוד , חיפשתי גם טבלאות דומות על כרטיסי מסך ואיזה שמע הם נותנים כמו בטבלה ולא מצאתי כלום , היו לי כרטיסי מסך ואני חייב לומר שיש הבדל בניהם , י אולי אתר שבודק זאת ? יש לי הרגשה שבבדיקות יש הבדל גם בדיגיטאלי
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד i5 4440 כרגע כרטיס מסך gtx650 רכשתי מסך חדש 144 hz 2k מעוניין לשגרג את הכרטיס מסך לשיםור הצפיה. אשמח להמלצה לכרטיס בהתאם למגבלות המעבד. תודה
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
- 1 follower
-