עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by feint,

יש לי כרטיס מסך TI 4200 MSI, וקיבלתי איתו כבל מפצל כזה עם חיבור לכרטיס ושני ראשים צהובים ל RCA ו S VIDEO, אני צריך לדעת איך אני יכול להשיג את הכבל הזה שוב מאחר והוא אבד לי. או מה שם היציאה שמתחברת לכרטיס עצמו. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by ofear308,

מה דעתכם על הכרטיס הזה ? ATI RADEON X600PRO DVI 256MB בהנחה שיש לי תקציב של 600 ש"ח תודה מראש

3. Started by r1sk,

ברצוני לרכוש את לוח האם של Gigabyte דגם EX58-UD4P. נצא מנקודת הנחה שאני מעוניין אך ורק בכרטיס המסך GTX260 ולא ב-4870. (העבר שלי הרבה יותר מוצלח עם nVidia...) עכשיו, היצרניות Asus ו-Gigabyte ידועות מאוד באיכות שלהן, אך ההפרש מחירים בין כרטיסי המסך שלהן (GTX260) יחסית משמעותי (200-250 ש"ח) כאשר Asus הזולה מביניהן. השאלה שלי היא באיזה יצרנית לבחור במצב הנ"ל ? והאם העובדה שלוח-האם הוא של Gigabyte אז כרטיס המסך שלהם יפעל בצורה יותר טובה איתו ? תודה רבה למייעצים ולעוזרים.

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

I am the owner of the 795FT which is MARVELOUS ! today afternoon i installed the new Catalist 5.6 and the monitor blinks since the installation... Espcially in games.. for instance Doom 3 - every 10 sec the whole screen blink and become white for a jiffy, this is very ANNOYING ! Please help me.. what can be the problem... ? *VSYNC is OFF all configurations are just fine ! The video card is Hercules 9700PRO.. the problems started after the installation of the new drivers. Thnx alot !

5. Started by laviko1,

שלום, נראה לי שהלך לי הכרטיס מסך (GTX 260) כשאני מדליק את המחשב יש רעש מין טיקים ואז אחרי כמה טיקים יש ציפצוף ארוך בערך שתי שניות החלפתי לכרטיס אחר והמחשב עובד טוב... מישהו יודע מה זה אומר? האם הלך לי הכרטיס מסך וזה הזמן לממש אחריות? תוה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  6. קורץ לי לרכוש את הvidock 4 plus ורציתי לשמוע את דעתכם לפני. יש לי dell vostro 3560 מעבד i5 2.50GHz זיכרון 4g המשחקים שאני מעוניין להריץ הם בעיקר סימולטורים euro truck simulator 2, arma3, assetto corsa, dcs http://www.villageinstruments.com/tiki-index.php?page=ViDock האם הספק כוח המצורף מתאים לשימוש בארץ או שאני יצטרך ממיר מתח? בנוסף אני צריך המלצה על כרטיס מסך מתאים עד 1000ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by tomer_et,

ראיתי את הדרייבר הזה ברשימת ההורדות של האתר. מישהו יכול להסביר לי למה הדרייבר הזה משמש ובמה הוא שונה מהדרייבר הרגיל בגירסה הזאת? ועוד משהו, האם הוא נחוץ בכלל ואם כן, איך בדיוק מתקינים אותו. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  8. אהלן חברה מה עניינים ברצוני לרכוש כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח שיריץ לי סרטי HD בצורה טובה משחקים בצורה סבבה אני לא גיימר אבל מידי פעם משחק במשחקים חדשים ושבאופן כללי יהיה טוב ובנוסף לכך שיהיה לו חיבור HDMI ואני יוכל לחבר את המחשב לטלויזיה אז ככה המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Q6600 intel לוח אם: Gigabyte P35-ds3l זיכרון : 2G OCZ ספק כוח : corsair VX450W (הוא מעולה הוא יחזיק) דיסק קשיח : WD 500GB AAKS והכרטיס מסך שעובר לאחי ומתחלף הוא הHD4850 של ATI כמו שאמרתי לא גיימר יותר מידי משחק מידי פעם במשחקים חדשים ובעדיפות שירוץ חלק ורואה תכני HD מידי פעם בסה"כ מהHD4850 הישן הייתי מרוצה אז לפי זה אפשר להבין שהציפיות שלי לא בשמיים. ד"א אני גר בת"א אז אם אפשר המלצה לחנות אמינה…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by ShaY-MoR,

אהלן חברים... יש לי את הכרטיס מסך שצייניתי והוא מחובר למסך 26' בחיבור HDMI כרגע הרזולוציה שלי היא 720P האם הרזולוציה מספיקה או שאפשר ועדיף להיות על רזולוציה אחרת? והאם זה שאני מחובר עם מתאם פוגם באיכות התמונה? האם שווה לרכוש קבל ב90 שקל וזהו? עוד משהו מעצבן זה שבHDMI התמונות נראות תלת מימדיות ומוזר כזה ולא חלק כמו בVGA מצד שני איכות השידור (יש לי כרטיס טלויזיה) פשוט מעולה וגם כל האפקטים של המדיה סנטר והסרטים ...רואים מדהים. אבל רק איך שרואים את התמונות מבאס אותי רצח ולא נראה לי שאפשר לסדר את זה כי אני יוצא מנק' הנחה שזה קשור לHDMI. תודה רבה לעוזרים יום טוב(:

10. NVIDIA GeForce 6600Le הכרטיס הזה טוב למשחקים כבדים?!?!?!?!? אם לא.. תמליצו לי על כרטיס זול וטוב למשחקים כבדים..

• 15 תגובות
    • 871 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית (בן 3) והשבוע קניתי GeForce2 MX 400. הורדתי Driver מהאתר של nVidia ל - WinXP והתקנתי אותו. אחרי התקנת ה - driver לא הופיעה לי לשונית ה - TwinView ב - Properties --> Settings --> Advanced. אני מאד רוצה לחבר ת'מחשב לטלויזיה וזה מעכב אותי. בשבוע שעבר התקנתי WinXP במקום ה - 98 שהיה לי כך שהמחשב נקי. תודה מראש עבור כל תגובה.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by orenoren1911,

זה המחשב i5-4670 ספק כוח: http://www.1pc.co.il/product-2104-Seasonic_SS_750JS_750W.aspx זיכרון: ddr3 1600mhz 16gb cl9 gtx 770 windforce x3 oc 2gb אני רוצה להחליף כרטיס מסך כי אני לא מרוצה מהביצועים שלו תקציב: 3500 שקל חשבתי על הכרטיס הזה Gigabyte GeForce GTX 780Ti WindForce3 3072MB GDDR5

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by kokos1,

איזה כרטיס מסך יותר טוב 3870 ATI או 8800 GT

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by or2077,

מי מבינהם?? המפרט שלי הוא מעבד P4 2.8GHZ זיכרון 512MB לוח אם INTEL CHEERY CREEK 915CY כרטיס מסך 7300GS (פתחתי עליו אשכול 123 מעלות) יש לי בבית זיכרון 2GIGA GSKILL שהזמנתי מTMS אבל עדיין לא הרכבתי כי אם אני קונה את הכרטיס מסך אני ארכיב אותם ביחד... אני יודע שהמעבד זבל... אבל אם אני רוצה לשדרג אותו בנתיים אני אצטרך לשדרג גם את הלוח אם עכשיו משדרג כרטיס מסך תחילת השנה אני אקבל עוד כסף אני אשדרג גם את הלוח אם והמעבד.. טוב אז אלו האפשרויות מ וTMS.... תודה!!!!! נתתי רק כמה מסקייפיסי כי הם פשוט הרבה הרבה יותר יקרים Forsa 9600GT 256MB Retail http://tms.co.il/product/5541 Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3 Retail http://tms.co.il/product/4882 Gigabyte Nvidia Geforce 8600GTS 256MB D…

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  15. אני לא בדיוק יודע אם מדובר בבעיה או בדבר נורמלי. מעולם לא היה לי כרטיס מסך חזק יחסית. בכל אופן, חיברתי אותו למחשב והכל טוב ויפה. הקטע המוזר ( או שלא ) שכל פעם שאני מפעיל סרט על HD או מפעיל משחק מחשב כלשהו אני שומע את קולות מוזרים, מן קול של המחשב חושב אבל בצורה מציקה כזו. אפילו מידי פעם שאני גולש אני שומע את הקולות האלה. אני אנסה לתאר אותם כמה שיותר טוב. הקול הזה הוא לא קול של מאוורר, בטוח שלא. נכון כשאתם מפעילים קובץ כבד אתם שומעים את המחשב חושב ? אז בדיוק ככה אבל זה יוצא מהכרטיס מסך - רק בקול מעצבן כזה. השאלה אם זה נורמלי שכרטיס מסך יעשה קול כזה, האם ישנה דרך לסנן את הקול הזה ? עשיתי בדיקה שהוצאתי את הכרטיס החוצה, הקול הזה הפסיק. כשחיברתי אותו חזרה, הקו…

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by avirokach,

אני משתמש ב- WIN XP בזמן האחרון קורה שאחרי שנכנסים למשתמש מסויים ממסך הכניסה הגדרות המסך חוזרים לברירת מחדל כלומר רזולוציה 800X600 ו-4 BIT איכות צבע. אין תבנית מסויימת לבעיה ואני לא מפעיל תוכניות או משחקים שמשנים את הרזולוציה. הורדתי דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך אבל זה לא פתר את הבעיה. מה זה יכול להיות? איך אני יכול לדעת אם זו תקלה בכרטיס מסך?

17. שלום יש לי מחשב שמחובר בHDMI למסך 42אינץ על המחשב מותקן WIN7 ולאחר כל כיבוי רזולוציית המסך משתנה מה ניתן וצריך לעשות על מנת לפתור את הבעיה (כל הדריברים מעודכנים לפי WIN UPDATE תודה רבה

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  18. הרבה יותר מאשר אצלי .יש לו מסך דק ואילו לי יש MAG796 ושמא זה כרטיס מסך? לי יש RADEON 9550 ולא שמתי לב שיש הבדל בתצוגת שולחן העבודה בינו לבין הכרטיס הקודם MX 400 אז מה התשובה תודה

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by original,

עד כמה הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/10039 חזק ביחס לHD6950/HD6970/GTX570?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  20. יש לי בעיה בזמן האחרון, שאני מדליק את המחשב, לא תמיד המסך נדלק, וכשהוא כן נדלק הוא נכבה אחרי כמה דקות ולא נדלק יותר. לא הייתי בטוח אם זאת בעיה של הכרטיס או של המסך ובגלל שהיה לי מסך ישן גם ככה אז רכשתי מסך חדש (samsung syncmaster bx2335) עכשיו אחרי שבוע מאז הרכישה הבעיה הזאת חוזרת על עצמה, הוצאתי את הכרטיס, ניקיתי אותו מאבק, אולי זה יפתור את הבעיה הכרטיס שיש לי זה Geforce8800GTS, הוא עומד על 75 מעלות זה תקין? מישהו יכול לתת לי פתרון עם כיוון? תודה

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  21. שלום לכולם, שמי רפאל. ואני צריך עצה והכוונה בנושא חשוב, קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש, אם כרטיס מסך מסוג: sapphire radeon r9 270x dual-x boost oc 2gb הכרטיס מסך מחובר לשני מסכים במקביל: 1. wacom cintiq 21ux (מסך המחשב הראשי שלי - ממנו יציאת DVI) - שעובד מעולה וחלק! איתו אין בעיות. 2. טלוויזית Philips 40" LED PFL8664 H (מסך הטלוויזיה השני כעזר ותוסף למסך הראשון - ממנו יציאת HDM) - שאיתו יש בעיה! הבעיה קוראת במסך הטלוויזיה שלי. לרגע המסך עובד בסדר וחלק, ואז פתאום הצבעים משתנים ונהפכים לורוד/כחול/ירוק (מצורף תמונה). כמו שגיעה ותקלה במסך. ואז שוב חוזר למצב הרגיל (כך שוב ושוב) המסך מוגדר כ100Hz אבל הכרטיס מסך מזהה כ 60Hz (לא יודע אם זה קשור?!). ניסיתי לבדוק בין כל החיבורי H…

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  22. Started by arkadi_s,

אהלן , הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 המפרט הוא: מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII צורב : SANSUNG SH-S22B DVD ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU קודם כל יש לי התלבטות בין 2 הכרטיסים הללו: Sapphire HD 7770 GHZ Edition 1GB GDDR5 Sapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 מן הסתם שהשני יותר טוב , השאלה היא האם הוא לא חזק מדי לשימושים שלי? זה לגיימינג כמובן ואני כן מריץ משחקים כבדים אבל לא מסוג המשחקים כמו באטלפילד 3 ... בנוסף נאמר לי שאם אני משדרג לראשון מבינהם אני לא ארגיש הב…

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  23. אם יש לי TV "37 FHD איזה כרטיס מסך טוב במחיר סביר של 1000-1400 ש"ח למשל אפשר לבחור כדי להפיק את המקסימום ? ראיתי שיש HD4870 וHD4890 . אלו כרטיסים מספיק טובים למסך בגודל כזה?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  24. http://www.isracomp.com/TohenMainF.asp?idd=21 באחד מהכרטיסים רשום את זה... זה אומר שגם אם אין לי כבלים אני יוכל לראות את כל הערוצים?

• 10 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים