כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מחשב נוסף: פנטיום 3 , 866 MHZ , עם 288MB זיכרון. לוח של VIA. כרטיס מסך VOODOO3- 3000 XP רק עליו בחופשיות, ניתן לראות איתו סרטים, והוא מסתדר טוב עם פוטו שופ. אני מנסה להריץ עליו משחקים ישנים יחסית ,סתם לשם העברת זמן בחדר השני, כמו למשל MDK, ו GTA 1 ו 2. הבעיה שהוא מקרטע. יש לציין שפעם,(שהוא היה נחמדב חדש) משחקים אלה היו רצים עליו יפה וחלק! הורדתי את התוכנה 3DHQ TOLLS , OVER DRIVES, שיודעת לנהל את הכרטיס, ויודעת עם לעשות לו OC. אך עדיין, GTA1 למשל , זז בקירטועים. הינה מישהו שמריץ DOOM3 של VOODOO2 ! לחץ כאן מישהו יכול לעזור לי בזה ? האם יש PACH מסויים לכרטיס? אולי הגדרות שלי לא נכונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מעדיף במחיר כמה שיותר נמוך 500 זה גם גבוהה לי אבל אפשר לעמוד בזה אני רוצה אותו למשחקים אני רוצה שהוא יעלה משחקים דיי חדשים בלי להתקע עכשיו יש לי 7600GT והוא נתקע לפעמים בNFS UC אני רוצה כרטיס שיראו בו טוב אבל שלא יעלה יקר ראיתי ב450 את ה4650 1G הוא שווה ?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני קנייתי tv של ITT קודם כל אני רוצה להגיד לכם שהtv אל הפנים!! יש לי ממיר השלט לא עובד , שלא נדבר על האיכות של התמונה על הפנים. קנייתי אותה אתמול(יום חמישי) עכשיו אני רוצה להחזיר את זה למחסני חשמל ולקחת אחרת יש אפשרות? נ.ב זה לא הטלויזיה הראשונה של ITT שעושה לי בעיות יש לי פה עוד 2 כאלה ובדיוק אותו בעיות אותו דבר על הdvd שלהם אל הפנים פעם עובד לי הסרט פעם לא אני מציע לכם לא להתקרב לחברה הזו. אם הנושא לא שייך לכאן אז בבקשה תעבירו... תודה לכל העונה ...
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לאור העובדה שלא התעצלתי וקראתי את החוקים, הנה הפרטים. הכרטיס כמובן לשימוש של משחקים, להריץ מייפל על HD לול, סתם רכשתי אותו בחנות נעה במחיר של 780 ש"ח ומפרט המחשב - CPU- AMD Athlon 2 X3 2.8Ghz Motherboard- GIGABYTE MA74GM-USH Memory- 4GB (2x2) PATRIOT 800Mhz CL5 Video Card- FORCE3D ATI Radeon 5770 1GB Hard Disk- Seagate 320GB 7200rpm PSU- Seasonic 500W רכשתי כרטיס מסך 5770 HD בזול יחסית, 780₪ לעומת היצריניות האחרות שמוכרות ב-₪900. עכשיו, המחיר מאוד זול וזה דיי גורם לי לערער בבחירה. עוד לא ניסיתי אותו ואני רוצה חוות דעת לפני שאשתמש בו, האם הכרטיס מסך FORCE3D RADEON HD5770 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe טוב או שבאמת יש בו פגמים? רכשתי את הכרטיס מהחנות נעה, עליי…
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
עם החומרה שלי אני כבר לא מריץ על הכי גבוה ובא לי לשדרג. אני רוצה להריץ באטלפילד 4, HARDLINE, GTA V, WATCH DOGS וכו' על רמה מקסימלית המפרט שלי: לוח אם: P55-7A89TG0DC-00 מעבד: Intel® Core i7 CPU 870 @ 2.93GHz כרטיס מסך: Radeon HD 7870 2GB זיכרון: 8 GB RAM ספק כח: תמונה דגם מסך: SAMSUNG SyncMaster P2350 מארז: GIGABYTE 3D AURORA GZ-FSCA1-ANB Black Aluminum ATX Full Tower Computer Case - תמונה אז התקציב שלי הוא 2700-3200 משה וכזה... תמליצו איך לשפר את האיכות תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב עד 800 שקל שיריץ לי משחקים על ביצועים נחמדים כאלה משו באמצע.. יש לי מסך עם HD READY. המעבד שלי הוא Intel Core 2 Duo E6320 ואני מבקש שתביאו לי את הכרטיס מסך הכי טוב שתוכלו למצוא עד המחיר הנ"ל מבלי שיווצר צוואר בקבוק, תודה מראש. נ.ב: רצוי שיהיה מהחנות KSP או Ivory, ואם צריך עוד פרטים על המחשב אז תגידו לי ואני יוסיף תודה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אז שאלתי היא מה בדיוק ההבדל בין שני הסוגים? אודה אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנושא. הבנתי שלא כל לוחות האם תומכים ב-PCI-E, האם ASUS P4P800 Deluxe תומך בו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין היצרנים השונים מבחינת אפשרויות OC ל6600GT?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום. אני מתגורר בארה"ב, ומוצע לי למכירה כרטיס OEM של AMD, ודגמו 5870, במחיר של 140 דולר. מכיוון שאני מתקשה לצבור מידע באופן עצמאי (מחט בערימת שחת), רציתי להיוועץ בכם מכיוון שאני לא ממש גיימר "עצבני", אלא נהנה לשחק פה ושם בכותר כזה או אחר (need for speed, BF3, COD), אני מחפש כרטיס מאוזן, שלא יהיה רצחני בצריכת החשמל, יבו בעת יספק ביצועים לא רעים ביחד למחיר (מייד עולה השאלה האם לא לבחור ב GTX460 במחיר הזה). תודה!
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
למי ממכם שיש את הכרטיס הנ"ל כמה רעש הוא באמת מייצר והאם הסקירה של TOM's נכונה לכלל הכרטיסים הנ"ל, זאת אומרת מייצרים 49Db/a (רעש של שואב אבק קטן בתוך המחשב)? כמובן שאני לא מצפה לתשובות בDB/A מדוייקים אבל התרשמות כללית תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי XFX GEFORCE 6800GT 256 עכשיו הייתי משחק במשחקים וזה... ועכשיו פיתאום אני שם לב כשאני ניכנס ממשחק וניכנס לבדוק כמה מעלות הכרטיס מסך שלי אז הוא עומד על 75 למה זה (וזה עוד בחורף) ומה אני אמור לעשות כדי לתקן את זה תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לכרטיס מסך עד סכום של 600 ש"ח (עדיפות קלה לכרטיסי Nvidia). המעבד הוא i3-4160 ספק הכח הוא seasonic s12II 430w תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מסך למחשב שמיודע בין היתר למשחקים (HL2, FARCRY) איזה מסך מומלץ לי לרכוש דק או רגיל ? ואם מישהו יוכל לתת לי המלצה לדגמים ספציפיים זה יהיה מצויין, תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
סתם היום ניסיתי דרייברים שונים ...מ 5.13 עד 6.3 החדש משום מה כל דרייבר היה לו בעיות משלו ! אל תגעו ב 6.3 במיוחד !!! - זוועתי ..שלא נדבר שה AF וה AA שלו משום מה נראים כמו מה שאסור לי להגיד כי אז ,ינעל . בקיצור , הגעתי למסקנות מעניינות AA X2 מוריד כ 200 נקודות AA X 4 מוריד כ 450 נקודות AAX4 + AF X 8 מוריד כ 1400 נקודות !!!!! זה בערך בכל הדרייברים ...פה ושם 10 20 ...נקודות מטה , למעלה . האמתי שלא היה לי מושג ש AF משפיע כל כך על הביצועים חשבתי להפך , שה AA כבד יותר . : ???
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום מהתקנת המשחק לפני מספר שבועות אני חווה לעיתים במהלך המשחק מעין הצללה לבנה על המסך שמגיעה במעין הבהובים ויכולה להעלם לאחר מספר שניות או להגיע למצב שהמסך כולו מולבן. במצב כזה רק יציאה לדסקטופ והמתנה של כדקה שתיים וחזרה למשחק פותרת את הבעיה. להערכתי מדובר בכרטיס המסך (GT8800) שחווה עומס למרות שזהו המשחק היחידי שזה קורה (אפילו לא בCrytek 2 או איך שקוראים לו). כל המשחקים משוחקים ב1920X1080. דרייבר NVIDIA עדכני וסטלרס גם עם הפאטץ האחרון. האם לדעתכם הכרטיס מגיע לסוף ימיו או שסתם קשה לו עם סטלרס 7? האם מישהו כאן נתקל בתופעה דומה?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
amd 64 3000 k8ns n3 256*2 samsung 120 sata maxtor 6600GT leadtek הציון הזה בסדר?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכוון לקנות מחשב כרגע ואני מחפש כרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים ורמה טובה++ אני מתכוון לקנות ככל הנראה מסך 22 אינץ' אז שהכרטיס מסך יהיה בהתאם. התקציב שלי מתאים בערך ל650-700 שקל לכרטיס מסך, השאלה מה עדיף? 5750 1GB או 5770 1GB? מביקורות שקראתי רשום שה5770 יותר "עתידי" ועדיף יותר.. השאלה שלי היא האם ההבדלים כאלה גדולים? ומה עדיף לתקציב שלי, 5750 או 5770 או בכלל משהו מסדרה 4? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GeForce 6600 GT ואני רוצה להחליף אותו במשהו יותר חזק ועדכני למשל במשחקים של היום כמו NFS החדש או Time shift אני צריך להוריד את הרמה של הגרפיקה למינימום [אבל ממש המינימום] כדי שיפעל. אני מעוניין בכרטיס שלא יהיה יקר מדי אבל גם לא low end, מצידי שהגרפיקה תהיה בינונית רק שהFPS יהיה מספיק גבוה. מוכן להשקיע עד 700 שקל. הכרטיס הזה יתאים? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=576021 ואם צריך אז המערכת שלי זה- amd +3000 1 GB זיכרון לוח אם A8N SLI ASUS
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
המפרט שלו הוא: AGP ULTRA/ 1980 TV/DVI 256 MB DDR3 GOLDEN SAMPLE וכתוב לי בדרישות: Available hard disk drive power dongle required והבנתי שכנראה מדובר בכבל או משהו....אבל אני לא יודע אם יש לי... ראיתי שבתוך הקופסא יש כזה כבל שחור ובקצה השני שלו 5 תקעים בצבעים שונים.... בנוסף, יש גם כזה תקע אדום בלי כבל מחובר אליו....... אז רציתי לדעת אם אלו הדברים שאני צריך או שזה משהו אחר?
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX79T256DB-RH.htm זה זה
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
דבר ראשון זה אחלה מסך...רואים ממש יפה, בהיר, וברור. עכשיו יש לי שאלה... עדיף להשים את המסך על המהירות ריענון הכי גבוהה שלו? (שהיא 75 Hertz דרך אגב) בקיצור השאלה שלי בכלליות זה האם ככל שמהירות הריענון גבוהה יותר כך יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע אם להשתמש בישן או בחדש הישן הוא geforce 6 series turbocache והחדש הוא http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך 280X נוסף למה שיש לי. . הסתפקות כרגע איזה חברה לקנות את ה-280X יש את : MSI TOXIC ASUS Vapor-X יש שני כרטיס ב-KSP של ASUS נראה לי שאני יכול לרכוש אותם דרך מישהו באילת ולשלם עליהם מחיר מופחת (ואני יצטרך לשלם שליחות ע"י שליח בערך 50 ש"ח) ולצערי הרב אין שם TOXIC באילת. אז אם אני ירצה אותו יצטרך לשלם מחיר מלא. http://ksp.co.il/?select=.1044..2105...e=0&maxprice=0 ויש חנות שמציעה את הכרטיס של Gigabyte במבצעים של בלק פרדי ב-1022. http://wellcom.co.il/catalog/product...7057?cPath=328 יש סיכוי נמוך חלק מהכרטיסים של החברות האחרות ירדו בבלק פרדי . איזה מהם הכי כדי לקחת להיות שותף ל-280X שיש לי כבר? מבחינת תקציב כולם פחות או יותר יעלו…
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן סוף סוף קניתי אותו 6800NU של XFX ב1600 מKSP זה במקום הג'יפה 4 440 MX שהיה לי אפשר להגיד שיש הבדל.... אוקיי אז השאלות הן: הוצאתי 43000 באקווה מארק 3 זה טוב? טמפ למעבד שלו זה 56 זה לא חם מדי? עשיתי אקווה מארק לג'יפה הקודם לפני שהחלפתי הוא עשה בממוצע 7 FPS וזה היה ממש ממש הרבה זמן אז לא היה לי כח והפסקתי באמצע עריכה: טוב אחרי כמה זמן המעבד עלה ל59 והטמפ מסביב שהיה 33 עלה ל36 ובהגדרות זה מוריד MHZ רק מתי שזה מגיע ל135מעלות נראה לי שב135 מעלות מאוחר מדי להוריד MHZ לשנות את זה אולי? אה והחלקת שינון או איך שלא קוראים לזה היה על מושבת שמתי על X4 כשX8 זה המקס זה בסדר נכון?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-