כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אהלן, כמה שאלות מעסיקות אותי בנושא הזה מאז ששמעתי ש - Gears of War יוצא ל- PC ויתמוך ב - HD במחשב. נכון לעכשיו אני משתמש במסך מחשב Dell 24" 2407WFP וכרטיס מסך Sapphire X1950XT, לפני מיטב ידיעתי שניהם תומכים ב- HDMI אבל עד כמה תומכים ואיך זה עובד אין לי מושג. האם יש תמיכת HDMI ביציאות DVI ( יש רק DVI בכרטיס מסך שלי ואין יציאות מיוחדות) האם המחשב שלי יוכל להציג את המשחק ולהשתמש בטכנולוגית ה - HD שלו ? האם סרטי HD שאני מוריד מאימיול ינצלו את המסך/כרטיס ויציגו את הסרט באיכויות הגבוהות שלו ? האם מסכים אחרים שיש ברשותי (רגילים שאינם תומכים) יכולים להציג את אותם סרטי ה - HD שאני מוריד מאימיול ? אני מודע לכך שחלק מהשאלות מגוחכות (או לא ?) אבל אני ממש בור בנושא.... ובכלל אם אפשר ל…
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך חדש התקנתי אותו עם הדיסק ועם הכל הינה הפרטים: http://img402.imageshack.us/i/55005911.jpg/ הבעיה שלי זה אך שאני נכנס לרזלוציה של המסך יש לי רק את 800X600 ו1024X768 צריך להיות לי עוד אופציות אולי חסר לי משהו ?! והוא מראה לי שהכרטיס מסך מותקן כמו שצריך יש לי ווינדוס
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חלק מאתרי התקשורת בעולם החומרה קיבלו את גרסת המהנדסים של הכרטיס כדי לתת הצצה למה יש לנו לצפות מהכרטיס, קבלו את המיני ביקורת הזאת : http://guru3d.com/article/geforce-gtx-295-preview/ נראה שהם עשו עבודה טובה, וה295GTX מנצח את ה4870 X2 , בכל המשחקים שנבדקו. יש לכם מושג מתי הוא מגיע לארץ ?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תתנו לי פרטים על כרטיס טלוויזיה למחשב.. ראיתי שיש מאוד זולים.. בסביבות ה-200 שקל.. אבל לא חיצוניים... אז איך מחברים אותם בידיוק? איך עושים שמסך מחשב יקרין טלוויזיה?צריך ממיר? אפשר לחבר לזה אקסבוקס? החיצוניים מתחברים דרך USB? או איך? הפנימיים לאן מחברים אותם? ללוח אם? אשמח אם תסביר לי בקיצור הכל עליהם... תודה, דניאל.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לחץ כאן רשום שזאת גרסת VIVO ורשום שהוא עם 16 צינורות.. ??? למישהו יש מושג
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אז בקיצור אחרי שרכשתי מעבד חדש E8400. יש לי קצת לאגים כאלו במשחקים אז אני רוצה לשפר עם OC אבל OC בעזרת עידכון באיוס לכרטיס, ואין לי מושג איך עושים את זה ביגלל זה צריך תעזרה שלכם שתסבירו לי עם איזו תוכנה ? מאיפו אפשר להוריד גירסאות באיוס לכרטיס שלי ? וכל דבר בסיגנון יכול לעזור וגם מה הסיכונים שיכולים להיות אחרי עידכון באיוס לכרטיס מסך ? וגם אני לא יודע מזה טמפרטורה טובה של הכרטיס הזה אבל הוא עומד לי על 45 במנוחה ו53 עד 55 במאמץ מלא על קירור רגיל ועל 30 אחוז מהירות מי המאווררים מה אתם אומרים ? תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
התלבתטי אולי איזה 2 דקות! (כן זה הרבה) ובסוף החלטתי לשים את זה פה ולא בפורום כללי כי יש כאלה מפה שלא מסתכלים שמה כל יום... בקיצור רציתי לשאול אותכם עד כמה משמעותי הR600 בחייכם... כי אצלי בכל אופן אני פשוט מחלק את החיים שלי ללפני הקנייה של הכרטיס מסך ואחרי הקנייה... אז איך זה אצלכם גם ככה??
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היום יצא לי להתקין את הדריברים החדשים של nVidia ולבחון אותם על הInnoVision GeForceFX 5200 128mb )128bit) השיפור הוא מאוד גדול ומורגש, הדבר העיקרי שדריבר זה עושה הוא מונע נפילות FPS גדולות , בMIDINGHT CLUB 2 עם הדריברים הישנים הטובים 44.03 היו נפילות FPS במקומות מסויימים וזה הקשה על המשחק אבל עם הדריברים האלו זה הסתדר , אבל יש גם חסרונות , כל פעם שאני מחליף קצבי ריענון של המסך על ידי RIVATUNER חלק חוזרים ל60HZ וחלק נשארים על 100HZ למה? לא יודע ואין שום תוכנה או דרך לשנות את זה , אז לבינתיים אני יחכה לדריברים הרשמיים באמת מהאתר של nVidia ונראה מה יקרה אז. הדריבר מעולה לכרטיסי GEFORCE FX אבל קחו בחשבון את בעית קצבי הריענון , אני בינתיים נשאר עם ה44.03 הישן והטוב ביותר לדעתי…
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, קניתי את המקרן ACER H5360BD, ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתאים כדי לחבר את המחשב שלי אליו ולראות סרטי תלת מימד, ואולי אפילו לשחק. עשיתי המון research בנושא, ואני חושב שהבנתי את הרוב, אבל לא ממש הבנתי איזה כרטיסי מסך יהיו טובים לי. הבנתי שיש שתי טכנולוגיות שמתאימות למקרן כדי לראות דרכו תלת מימד, הDLP Link של המקרן, או סט של Nvidia 3D vision. מכיוון והבנתי שה 3D vision לא יפעל עם מכשירים חיצוניים כמו PS3 וכי ראיתי שהמחיר גבוה יותר על משקפי תלת מימד של זה החלטתי ללכת על ה DLP link (וקניתי כבר שתי זוגות משקפיים). דיי ברור לNvidia 3D Vision איזה כרטיסי מסך טובים, אבל לאופצייה השנייה כל מה שאני יודע זה שאני צריך כרטיס מסך quad buffered רצוי של ATI/NVIDIA ולא משנה כמה חיפשתי…
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
זה קורה רק כאשר המסך מחשב עובד יחד עם הטלויזיה(במצב duplicate או extend). שני המסכים ב60 הרץ בנוסף לזה, אני תמיד מקבל מסך שחור לאחר הסרת הדרייבר הקיים,חייב לעשות ריסט ידני הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 זה הכרטיס נכון? המחיר על ב160 שקל? :o
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום [: אז כן, קיבלתי אותו דבר ראשון תמונה של השולחן עבודה החדש: אז ככה אני מאוד מאוד מרוצה מהכל... אבל כרגע יש לי בעייה דיי מציקה, כנכנסתי לcss / wow לאחר 5-10 דקות של משחק אני הרגשתי קירטועים ולא הבנתי מה הבעייה.. כנראה בגלל ששיניתי את הרזולוציות. בדקתי תתמפרטורות וקיבלתי חום בעצמי הטמפרטורה הייתה על 110 וגם הגיע ל120 אין לי מושג למה זה.. יש לי את הכרטיס כולה שנה... הא במקרה שלא קראתם את הכותרת אז הכרטיס הוא Albatron 6800GT עם הקירור Stuck מה לדעתכם הבעייה? זה ממש מציק
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש השבוע והוא רוצה שאני אבדוק מה הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר למצוא ב-300-400 שח רק מהחנות לוגיק פי סי!!
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://www.aoc-europe.com/monitors_7f.html The 7F offers a minimal-distortion flat face. Its precise resolution and super-fine .21mm dot pitch enhance on-screen detail. It also has multiple OSD functions and comes plug-and-play ready. RECOMMENDED FOR Government, Healthcare, Home Office PRODUCT DETAILS 17 (16 VIS) .21mm dp(H) 0.25mm dp(D) OSD Control Pure flat face 1280 x 1024 Maximum Resolution VESA, SXGA, XGA, SVGA, VGA Compatible Plug & Play ------------------ אוקי אז השאלה שלי היא כזאת, המסך הזה במחיר מצחיק (מאוד) של 680 שקל כתוב שזה מסך שטוח, וכתוב שרזולוציה מירבית של 1280 על 1024 ברזולוציה הזאת (המירבית) מה מהירות הריענון, ומה מהירות הריענון ב 1024 על 7…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לוח אם GA-P55AUD3 עם I7-860. לא מיועד למשחקים . רצוי מאוד שיהיה ללא FAN כי חשוב לי מאוד נושא שקט. תמיכה רחבה ככל האפשר בנושא וידאו ואודיו לסוגיו עבור HTPC. לכן בחרתי HD5450 (בהתחלה שקלתי 5670 אולם הוא חייב FAN ומיועד גם למשחקים) . המחיר לא מהווה גורם משמעותי. הרעש כן. מה דעתכם? בתודה
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הכרטיס הוא Hercules 3D Prophet 9800 128MB OEM מה זה OEM? אגב,המחיר הוא 2040,שווה?
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
טוב אז יש לי כרטיס מסך מובנה על הלוח אם m-bord= asus p5kpl-cm יש לו pci 16x express אני צריך כרטיס מסך ב 300-400 שח שיאפשר לי לחבר גם את מסך המחשב וגם את טלוויזיה (tv size 50 inch) מה כדי לקנות?? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם יצא עדכון כרטיסי מסך עם HDMI 2.0 משהו יודע על איזה מאמר בנושא
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לשאול בשמו זה הכרטיס: http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-3852DDO~8~0.htm השאלה שלי בשמו אליכם זה איך החברה בסה"כ? ואיך הכרטיס הזה ספיצפית? הכרטיס מסך שלו התקלקל והוא מחפש כרטיס בתקציב של 600 שקל
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
(מקווה שזה שייך לפורום הזה, מאחר ומדובר בבעיית תוכנה,כנראה שקשורה לכרטיס מסך, ולא חומרה) הבעיה היא ככה- במשחקים לפעמים אני רואה את הצללים כגוש שחור מכוער ולא כמו שהם אמורים להיות. שמתי לב שזה קורה רק בסרטוני מעבר ולא בזמן המשחק עצמו. משחקים שזה קרה לי לדוגמא- company of heroes, mass effect. תמונה לדוגמא- אני מדגיש שוב שאין את הבעיה בזמן המשחק עצמו או כשאני רואה סרטים וכו', אלא רק בזמן סרטוני מעבר במשחקים (ולא תמיד, זה נדלק ונכבה לפעמים). ההגדרות הגראפיות במשחקים הן על מקסימום. כרטיס מסך- GF8800GT גרסאת דריוור- 177.83 (הסרתי והתקנתי מחדש...לא עוזר) DX 10 תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה חזקים הביצעוים הגרפים של מע' בעלת i3 + לוח אם תואם H55? האם מערכת כזו יכולה להריץ Counter Strike ? מה המגבלות שלה? ומה זה מה שאמרו לי לגבי ה GPU על גבי המעבד? סליחה על הבורות... תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
תמיד בכל מיני כרטיסים גרפיים ועוד הרבה דברים אחרים, אומרים: "אפיק זיכרון 256bit או Windows XP 64bit". למה הכוונה כשאומרים bit? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הי אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כרגע יש לי GF5200FX 256MB INTEL P4 2.4MHZ 768MB DDR 333MHZ לוח אם של INTEL עם AGPX4 אני ממש רוצה לשדרג את הכרטיס מסך!!! מה אתם אומרים על ?X1600 Pro 512MB?? (הוא מתאים לAGP X4?) תודה על העזרה חברה!!!
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אני צריך בשביל לשחק ברזולוציה הטבעית של המסכים? 8800 640 ? או שגירסת ה 320 תספיק? או בכלל משהו אחר כמו ה 1950xt ? אני מתכנן לקנות את אחד מהמסכים. המחשב הנוכחי שלי אינו חשוב כי אני קונה מחשב חדש לאחר שאני קונה מסך, אבל אני יודע שאם אני קונה מסך 24 אינטש אני צריך כרטיס מסך חזק יותר אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך בשביל ה 24 אינטש ואיזה בשביל ה 20, בשביל משחקים כבדים ברזולוציות טבעיות של המסכים. תודה מראש, אור
-
- 13 תגובות
- 872 צפיות
-
-
האם כשאומרים שכרטיס מסך מסויים מגיע ל1.7 ג'יגה הרץ, הכוונה לליבת המעבד? או שלליבה יש תפקיד שונה?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-