כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך חדש התקנתי אותו עם הדיסק ועם הכל הינה הפרטים: http://img402.imageshack.us/i/55005911.jpg/ הבעיה שלי זה אך שאני נכנס לרזלוציה של המסך יש לי רק את 800X600 ו1024X768 צריך להיות לי עוד אופציות אולי חסר לי משהו ?! והוא מראה לי שהכרטיס מסך מותקן כמו שצריך יש לי ווינדוס
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
תמיד - כמו כולם - חשבתי שיש מכרטיס המסך 6600GT רק ב128MB... אבל כבר חמשה חודשים ויש לי את הכרטיס 6600GT עם 256MB מחברת Gainward... רק עכשיו נזכרתי להעיר שיש כזה דבר 256MB ב-6600GT כי ראיתי בביקורת על סדרת ה-6x של nVidia שכתבו שה-6600GT זמין רק ב-128MB... הכרטיס של Gainward ששמו המלא הוא Gainward GF 6600GT 256MB Ultra/1980 PCI-E DVI TV OUT הוא כרטיס מעולה (אני אומר את זה כתוצאה מניסיון) ומהווה פתרון לאלו שרוצים לקנות GeForce 6800 אבל אין להם מספיק כסף... אני יודע שיש הבדל ביניהם אבל הכרטיס הזה יספיק לכם למשחקים הנוכחיים ויאפשר לכם לשחק ב-Details והרזולוציה המקסימלית ביותר... אז אני לא מאמין שיש צורך עכשיו לקנות את ה-6800 Ultra או ה-7800GT... ממליץ בחום! הנה הלינק מאתר החבר…
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני משתמש ב- WIN XP בזמן האחרון קורה שאחרי שנכנסים למשתמש מסויים ממסך הכניסה הגדרות המסך חוזרים לברירת מחדל כלומר רזולוציה 800X600 ו-4 BIT איכות צבע. אין תבנית מסויימת לבעיה ואני לא מפעיל תוכניות או משחקים שמשנים את הרזולוציה. הורדתי דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך אבל זה לא פתר את הבעיה. מה זה יכול להיות? איך אני יכול לדעת אם זו תקלה בכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמחובר בHDMI למסך 42אינץ על המחשב מותקן WIN7 ולאחר כל כיבוי רזולוציית המסך משתנה מה ניתן וצריך לעשות על מנת לפתור את הבעיה (כל הדריברים מעודכנים לפי WIN UPDATE תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המפרט שלי ... מעבד : I7 2600k זיכרונות : g.skill 16gb לוח אם : GA-P67A-D3-B3 gigabyte המטרה שהמשחקים יעופו על הגדרות מקסימליות ...יש לציין שאני מתכוון לשחק על מסך hdtv led על רזולוציה של 1080p יש את ה gtx 690 אני יכול להשיג ב 3700 ש"ח ואת ה gtx 680 ב 1850 ש"ח..השאלה אם ההפרש במחיר מצדיק ושווה את זה מבחינת ביצועים ? ..אני מעוניין בכרטיס שישמש אותי לטווח הארוך ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
למה כרטיסי המסך של QUADRO הרבה יותר יקרים מכרטיסי המסך של חברות אחרות? ולמה באתר של ניבדיה בהורדה של הדרייברים הם נפרדים משאר הכרטיסים?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי רפאל. ואני צריך עצה והכוונה בנושא חשוב, קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש, אם כרטיס מסך מסוג: sapphire radeon r9 270x dual-x boost oc 2gb הכרטיס מסך מחובר לשני מסכים במקביל: 1. wacom cintiq 21ux (מסך המחשב הראשי שלי - ממנו יציאת DVI) - שעובד מעולה וחלק! איתו אין בעיות. 2. טלוויזית Philips 40" LED PFL8664 H (מסך הטלוויזיה השני כעזר ותוסף למסך הראשון - ממנו יציאת HDM) - שאיתו יש בעיה! הבעיה קוראת במסך הטלוויזיה שלי. לרגע המסך עובד בסדר וחלק, ואז פתאום הצבעים משתנים ונהפכים לורוד/כחול/ירוק (מצורף תמונה). כמו שגיעה ותקלה במסך. ואז שוב חוזר למצב הרגיל (כך שוב ושוב) המסך מוגדר כ100Hz אבל הכרטיס מסך מזהה כ 60Hz (לא יודע אם זה קשור?!). ניסיתי לבדוק בין כל החיבורי H…
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (GTX460) לGTX770, הגרסה הזו: https://www.tms.co.il/product/12908 כשבדקתי אם הלוח אם שלי תואם, גיליתי שיש לי PCI-E בגרסה 2, ואילו הכרטיס מסך "צריך" גרסה 3. האם זה יעבוד בכלל, ייצור צוואר בקבוק, וכו'..? המפרט שלי: (לפי ווינדוס) מסך : Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200 [TABLE=width: 620] [TR] [TD][TABLE=width: 620] [TR] [TD=width: 100%]פרטים נוספים אודות המחשב שלי[/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD=class: DocText, width: 125]רכיב[/TD] [TD=class: DocText]פרטים[/TD] [TD=class: DocText, width: 75]תוצאת משנה[/TD] [TD=class: DocText, width: 100]תוצאת בסיס[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: Doc…
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קניתי היום את כרטיס Saphirre Radeon 4890HD , ההתקנה הלכה תקינה אך לבסוף נותר לי קובץ בשם: Microsost UAA Bus Driver אשף החומרה לא נותן לי להשלים את ההתקנה בטענה שאני צריך להכניס דיסק תחת שם הקובץ לכונן למרות שאין כזה דיסק. ההודעה ממשיכה להופיע גם אחרי כיבוי והדלקה. אשמח אם תעזרו לי להתמודד עם הבעיה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך עבור עבודה רצופה מול מחשב (לא משחקים) בעיקר שימוש משרדי. 1. צריך לתמוך בשני מסכים. 2. כמה שיותר זול (לא זול כאבי ראש אבל המינימום מעבר) המלצות?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
-
את הכרטיס אני רוצה לקנות עד 600 שקל יש שנייה (לא חדש). ואני רואה שיצאו הרבה כרטיסים בזמן האחרון לכן קשה לי לומר מה כדאי ומה לא. בבקשה תמליצו לי על כרטיס בתקציב זה ...........תודה.
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום ! אני עומד לקבל בעוד שבוא מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה ורציתי לברר אם הוא טוב אם אתם יכולים להגיד לי לאיזה כרטיס למחשבים נייחים הוא דומה נאי אשמח תודה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס RADEON 9700 של POWERCOLOR עם הדרייבר CATALYST האחרון 3.7 וכשאני משתמש ב TVOUT הכל עובד מצויין למשך זמן מסויים אבל אחרי שעה לפעמים שעתיים-שלוש מופיע בעיה מוזרה ישנם תקיעות בסרט ובקול ואני חייב לכבות את ה TVOUT ולהפעילו שוב כדי שהבעיה תעלם. מה אפשר לעשות?
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי מחשב ומסך חדש, הכרטיס מסך ( SAPPHIRE HD 6870 ) בעל חיבור HDMI וDVI, המסך החדש הוא של DELL 23inch בעל חיבור DVI בלבד, אני מעוניין לחבר אותו גם למסך הטלויזיה בעל חיבור HDMI, זה אפשרי לחבר את שני המסכים שכל אחד מהם בעל חיבור שונה בו זמנית לכרטיס מסך ולשלוט בחיבורים, אם כן איך עושים זאת ? לקנות כבל HDMI ואיך בדיוק לשלוט בחיבורים, כלומר מתי שארצה שמסך אחד יהיה מכובה והשני דלוק ולהפך על מנת לא לגרום לכרטיס מאמץ רב כל כך? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
מאוורר אחד לא הסתובב בכלל והשני הסתובב לאט... החלטתי לנסות ולפתור את הבעיה והבנתי שאפשר לשים וזלין בסליל של המאווררים וזה אמור להסתדר, ולא חייב שמן שאין בכל בית... האמת היה קשה לפרק את המאוורר עצמו והבנתי שאפשר לפרק אותו בלי לפתוח את גוף הקירור כמו שראיתי בסרטון יוטיוב, משכתי את המאווררים (היה די קשה להוציא) ושמתי וזלין והחזרתי, היה קליק והוא נאחז בחזרה... אבל הבעיה היא שעכשיו שניהם לא מסתובבים, לא מבין למה. גם מאוורר אחד קצת עקום ולא יושב בדיוק במקום שלו והשני כן... עדיף אולי להזמין קירור חדש או שאפשר לסדר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מודע לזה שה-4850 הרבה יותר טוב השאלה האם על מסך 19 זה יהיה מורגש מאוד ויצדיק הוספה של 300 ש"ח שזה בערך ההבדל במחיר בין שני הכרטיסים תודה מראש למגיבים
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
חברים שלום ברשותי מערך CF של כרטיס המסך 3870X2 ובנוסף אני מחזיק בכרטיס GEFORCE 9800GTX OCX של חברת BFG, רציתי לדעת איזה כרטיס בעל יכולות גרפיות יותר חזקות אבל פולט פחות חום, הסיבה שברשותי הכרטיסים האלו היא מסיבת פליטת חום של כרטיס המסך 3870X2 מכיוון שבמערך CF אחד מכרטיסי ה3870X2 מתחמם יותר עקב אי פליטת חום בצורה תקינה מכיוון שצמוד לכרטיס שמתחתיו... לכן ההתלבטות היא האם להמשיך במערך הCF או להשתמש בכרטיס המסך של BFG לבד... אשמחל לפתרונות יצירתיים ולתשובות לא של ילדים כמו עדיף יותר ביצועים או מה ה3870X2 יותר עדיף. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלו. תעזרו לי בבקשה. CTX PR711F או 17" IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor 0,25mm 1280x1024 H:3070kHz,V:50-160Hz ה-CTX עולה: 1164 ש"ח וה-IIYAMA עולה: 1139 ש"ח. אני לא משתמש במשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. האם כדאי להשקיע ולקנות את המסך: 17" IIyama Vision Master Pro 413C Flat Screen High Brightness Diamondtron Monitor המחיר שלו ב-PCHARDWARE הוא: 1643.76 ש"ח. תודה מראש על העזרה רונן
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
מתי ה280- החדש של נבידיה יוצא? והאם יש סיכוי שהוא יעלה בסביבות ה-1500? בגלל שהרגיל עולה בערך 2200 וה"+" הי שיטת יצור זולה יותר
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ברשותי המערכת E8400 Asus P5QL-E OCZ Reaper HFP 1066 5-5-5-18 Freezer 7 LP Western Digital 1T 32 MB LG X22 DVD/RW Enermax Modu525W Case-HTPC AZtech 288 עד היום ישב הכרטיס 4670 שכרגע מוצע למכירה באתר,לכל המעוניין. הגיע הזמן להחליף אותו בחיה חדשה. מסקרן אותי לגבי ה5770 ואם יש מועמדים אחרים לעניין מוכן לשמוע.כמו כן אם יש אפשרות לחסוך קצת אני ישמח. תודה והמשך יום טוב.אביב המחשב מחובר למסך FHD 42
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי תקציב של בערך 650 שקל , מה הכי טוב במחיר כזה?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים לradeon 9500 pro ואחרי ההתקנה לפני הרסטרט הוינדוס מסיים תהליך שנקרא should not see me מה זה אמור להיות? (התנקתי את הדרייברים כבר כמה פעמים ואחרי שראיתי שזה כל פעם קורה החלטתי לשאול)
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-