עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Adielion,

במצב של היום, באורגינל תענו לי -כדאי בכלל לקנות כרטיס AGP או לחכות עוד קצת ואז להחליף לוח...

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by JSK,

אני מבקש המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח הכי טוב כנ"ל מבחינת עלות/ביצועים. PCI-E כמובן. תודה!

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  3. חברים איזה כרטיס מסך יותר טוב? שניהם 512 MB..

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך ati RADEON X300 חיברתי את המחשב לטלויזיה והגדרתי את כרטיס המסך למצב Extended בWINXP כשאני מפעיל וידאו בוינאמפ אני רואה וידאו במסך מלא בטלויזה בויסטה זה לא עובד תודה

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  5. איזה כרטיס הכי חזק והכי כדאי לי לקנות ב 1500 ש''ח מקסימום? הייתי רוצה לפחות 256 MB זיכרון וגם 256 BIT בבקשה עיזרו לי... העדפה לכרטיס Geforce

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  6. תמונה : http://img145.imageshack.us/my.php?image=wtfig2.jpg יש לי HD 4870 512M DDR5 GIGABYTE. שימו לב למהירות השעונים שלי..הMemory Clock בסדר וה - GPU CLOCK עומד על 500MHZ במקום 750(שימו לב למטע מראה את מהירות השעון הנוכחית.. ולמלה זה מה שהיה אמור להיות..) oO ורשום לי במאפיינים ובדרייברים שהכרטיס הוא RADEON HD 4800 SERIES למה זה ככה? כרטיס פגום ? או שככה זה אצל כולם, ומשו מה הDX 10 לא עובד לי... והביצועים של הכרטיס הם לא מה שציפיתי... משהו מוזר... אני משחק על 1680X1050 על הגדרות הכי גבוהות ב FC2 על DX9. אם אני שם DX10 המשחק זז מעל 40 FPS אבל הוא כזה משנה מהירות כל כמה שניות... אמממ... כאילו הוא טוען משהו כל כמה שניות...oO ואם אני שם במשחק פילטרים אז הכל ניהיה מרובע מוזר …

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by the yak,

היי, אני קונה מחשב חדש ועוד לא החלטתי בדיוק איזה כרטיס מסך לקחת.... יש לי תקציב של כ1300 שקל לכרטיס מסך אני חשבתי על S/U/M/A/ Platinium Geforce 4 TI4200 VIVO DVI 128MB DDR Video Card מה אתם חושבים? כדאי לי אותו או משהו אחר? תודה מראש, יובל

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by maazg,

שלום.... אני מעוניין לקנות מחשב חדש . ואני מתלבט בין AGP ל- PCI-E. המליצו לי לקנות את ה PCI-E . האם לעשות כבקשתם?????? מה עדיף. מה כדאי.. מה היתרון של כל אחד ... ומה חסרון כל אחד? אם אפשר לענות מהר כי אני צריך לקנות כבר... תודה...

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by Vent,

אוקיי,אז יש לי את הGigabyte GTX 770 OC Windforce x3 2gb RETAIL והטמפרטורות מחוץ למשחק הם 40 יציב,ובמשחק 70-80 טמפרטורות. אני מקבל את הטמפרטורות האלה ב-Battlefield 3 ואני משחק על ההגדרות הכי גבוהות.Ultra (4xmsaa) תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  10. אני צריך להריץ על המפרט הבא סרטים ב- 1080p באופן חלק, ואני מחפש את הכרטיס המסך המינימלי שיכול לעמוד במשימה. המפרט הוא: DualCore AMD Athlon 64 x2 2100MHz 4000+ Asus M2A-MV Memory 5GB PSU FSP 450W חשבתי על HD5450 האם המעבד יהווה צוואר בקבוק בכל מקרה או שכרטיס מסך "חזק" יספיק ?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  11. משום זה זה קורה מידי פעם לפעם... יש לי מחשב ממש חדש, בן פחות משבוע!! כרטיס מסך PALIT RADEON 4850 HD יחיד. דרייבר 8.12. איך אני פותר את זה?? תודה.

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  12. היי, יש לי כרגע Radeon HD 4850 עם 512MB וקירור Zalman, האם אפשר להביא עוד כרטיס כזה (עם\בלי הקירור המיוחד) ולעבוד עם שני כרטיסי מסך במקביל וזאת במקום לקנות כרטיס מהביוקר.. ? או שלרדת מהעניין ולקנות חדש.. עוד על המחשב : AMD Phenom II X4 965 ספק 550W אני חושב. עלה כ500 ש"ח לפני שנתיים וחצי. כרגע הכרטיס מסך לא רע בכלל, אבל GTA יוצא עוד מעט אז יש סיבה טובה להתחדש (השימוש הוא בעיקר לגיימינג) תודה..!

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  13. יש לי לפטופ עם כרטיס GEFORCE 8600M GS איך אני יודע אם הוא מוציא סאונד בחיבור HDMI?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by aldema,

מה אתם אומרים על המסך הזה: samsung 913b עם יציאת DVI הוא יותר טוב מ913N ?? זה בכלל משמעותי שיש DVI ?? מה זה נותן?? המסך הראשון למעלה שווה 2350?? אני כנראה יקח את הB ולא את הN -אני רק צריך אישור ממכם שהוא באמת מסך יותר טוב מהN... נ.ב יש בכלל הבדל באיכות בין שניהם???

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by T-Flash,

כבר לא חדש לנו של Microsoft יש תוכניות לפיתוח מנוע פיזיקאלי שיהיה חלק בלתי נפרד בגרסאות ה DirectX העתידיות. היום, האתר The Inquirer הביא עוד מידע אודות התוכניות. מהשיחות בין צוות האתר לבין מפתחי התוכנה במייקרוסופט אפשר להבין ש DirectX9 היא פלטפורמה גרועה ליישום עיבוד אפקטים פיזיקאליים בעזרת המעבד הגראפי. האתר מודיע שהגרסא הבאה של DirectX (שהיא DirectX10) תוכל לעבד אפקטים פיזיקאליים בצורה יעילה הרבה יותר. כך שיש עוד מה לצפות מהכרטיסים הבאים בתחום עיבוד הפיזיקה, ולא צריך שום AGEIA

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by royban,

שלום רב רכשתי כרטיס מסך gigabyte ati radeon 4350 512M-HDMI המטרה היא רק בשביל לצפות בסרטים 720P חיברתי לפלזמה עם כבל HDMI 10 מטר. מערכת הפעלהwin7 דגם הפלזמה הוא lg pq300 תומכת ברזולוציה של 1024/768 720P לא תומך NR בכרטיס מסך הגדרתי מצב duplicate כאשר הפלזמה היא הראשית והמסך הוא המשני. כאשר אני מגדיר בכרטיס מסך לפלזמה רזולוציה 1024/768 אני לא מקבל שום תמונה,אני מקבל מהפלזמה הודעה:"תבנית לא נכונה". רק כאשר אני מגדיר רזולוציה של 720/576 אני מקבל תמונה בפלזמה. בספרות של הפלזמה אף מומלץ להשתמש ברזולציה של 1024/768 איך אני צריך לקנפג ב catalyst על מנת לצפות 720P? מבחינת קודקים נראה לי שאני בסדר מאחר ואני מצליח לנגן סרטי mkv דרך mpc על מסך המחשב. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by AtomiX,

מפרט : AMD 3000+ 64bit (939) 512 ddr400 X2 Gigabyte 6600GT PCX Gigabyte nForce4 GA-K8NF-9 תוצאה : 3476 ללא שום אוברקלוק... האם התוצאה סבירה? מה התוצה הממוצעת למפרט הנ"ל ?

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  18. יש ברשותי כרטיס מסוג PALIT 9600GSO 384MB DDR3 192BIT 8800 שעלה לי לפני שלושה חודשים 452 ש"ח (והיום עולה יותר 500) אני רוצה להחליף את הכרטיס מכיוון שהוא תקול ויתרה מזאת הוא עושה רעש נוראי מהמאוורר שלו. במקום להחליף אותו ולקנות קירור מתאים שיעלה עוד 200 שקל אני מעדיף לקנות אחד אחר שלא עושה רעש (חושב!!!). הבחירה היא מתוך הרשימה הנ"ל : http://www.1pc.co.il/index.php?cPath=4 *אציין שיש ברשותי מחשב חדש וספק SEASONIC 400W שיחזיק כל כרטיס אני מאמין. *אציין בנוסף שאני כמעט ולא נוגע במשחקים (אולי בתכנון עתידי) והשימוש הוא למסך22 ואולי חיבור לטלויזיה הHDMI שיש לי בכרטיס הנוכחי נראה לי שימושי ! תוספת המחיר :200 ש"ח גג

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by tulz,

שלום לכל הפורום! אני רוצה לדעת כמה מקבל X800GTO בתוכנה 3DMARK05 בסטוק? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  20. שלום המפרט שלי הוא i7 8GB enermax 630W moudle82+ hd48701GB רציתי לדעת אם אני מחליף לכרטיס מסך בנוסח GTX680 הספק יחזיק? לא יהיה צוואר בקבוק? המטרה היא למשחקים כמו BF3 ברזולוציה של 1920X1080(בטלוויזיה). האם הכרטיס הזה מספיק חזק בשביל מטרה כזו? תודה.

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  21. מכורים לסטאר טרק ורוצים שכולם ידעו על כך? 2,200 דולר יספקו לכם מערכת מחשב מתקדמת שתבטיח זאת...בסין לכתבה

22. משחקים משחק בסלולרי כשהרקע הוא המקום שנמצאים בו. חובה לראות! מציאות מדומה על מסך הסלולרי

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  23. Started by lmlm,

פשוט זה מוזכר הרבה בכתבות בחו"ל ואני לא מבין את המושג הזה . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  24. אני לא מי יודע מה מבין בהגדרות של הדבר הזה אז אם מישהו מוכן לעזור לי עם ההגדרות אני אשמח יש לי 800 XT רק תגידו לי איך לסדר ת ההגדרות או לפחות תגידו לי איך עושים שהוא יסדר לבד או משהו.... אני מעדיף מישחקים על וידאו ויש לי מסך BENQ FP547

• 13 תגובות
    • 835 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא הולך לקנות עכשיו בידיעה שהולך לצאת החודשים בממש קרובים, למישהו יש מידע בערך מתי?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.