כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין בכרטיס מסך geforce 4 ti 4200 עכשיו אני מעונין ב 2 כרטיסים או של חברת אסוס או של גינורד אני רוצה לגעת מה עדיף???? אל תציעו לי סומה או דראון אני לא מעונין! ועוד דבר מה עדיף עם 128 מגה או 64 והכלל למי שיש כרטיס כזה איך המשחקים החדשים עובדים איתו שווה לי להשקיע יש לי gefprce 256 ישן ולא משהו ורציתי לחדש את שלי.... אז אם מישהו יכול לעזור לי ועוד דבר אם אתם ממליצים על משהו מאיפה אתם ממליצים לקנות???? :
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
העניין הוא פשוט: 2 כרטיסי 6600GT בחיבור SLI לעומת כרטיס 6800GT בודד באותו מחיר. מי לוקח?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יוכל לדעת את רמת ה FPS של הכרטיס מסך שלי לפי משחק וגודל רזולוציה? כרטיס מסך מסוג MSI R9 270 GAMING 2GB.. נ.ב מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו ריכז איזה תוכנות / משחקים מקבלים מהיצרנים השונים ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, יש חברות כמו GYGABYTE אשר באופן די עקבי מוציאות כרטסיי AMD במהירות שעון גבוהה יותר מאשר המהירות הבסיסית. למשל כרטיסי HD6870 מגיע ב-915MHZ לעומת 900MHZ. השאלה היא האם (ועד כמה) בכלל כדאי לקנות כרטיסים כאלו? האם הם כוללים מע' קירור טובה יותר? מה ההבדל בינם לבין כרטיסים עם המהירות הבסיסית שאפשר גם להם לעשות OC אם רוצים?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי ניסיון טוב עם הgtx 570 windforce x3 של גיגהבייט ובכללי עם אנוידיה. העניין הוא שה670 הוא של msi ומגיע עם קירור סטוק וה7970 עם קירור הwindforce x3 אני ככל הנראה הולך לשחק ברזולוציה של 1920x1080. מבחינת ביצועים,פליטת חום וכד' מה עדיף לי או שעדיף לי לחכות עם הרכישה. מבחינת שאר המערכת אני מסודר מעבד i5-2500 ספק-seasonic s12II 620 watt זיכרון-8gb kingston 1333 ddr3 670- htpps://www.tms.co.il/product/11557 7970- htpps://www.tms.co.il/product/11397
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המחסור העולמי בליבות גראפיות לא מרשים את חברת הטכנולוגיה הענקית, שבוחרת במערך אקזוטי כפול בתור השדרוג האולטימטיבי החדש של מוצרי משפחת ה-Mac Pro שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
- 1 follower
-
-
האם הכרטיס הזה: gs 8400 256mb ואם לא מה אתם ממליצים במחיר סביר?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו טוב יותר... אני קונה בארה"ב (יותר נכון יקנו לי...), ואני רוצה משהו שלו יעלה יותר מ1000 ש"ח (200$...) מה הכי יתאים למערכת שרומה לי בחתימה? אל תתנו לי הצעות מאתרים זולים במיוחד, כנראה יקנו לי את הכרטיס בחנות שכונתית או משהו כזה... תודה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה זאת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1841&CatCode=400 או זאת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1771&CatCode=400
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאני מתחיל בנושא. יש לי מחשב עם לוח אם אינטל pentium 3 866, ואני רוצה לבצע בו שינויים, להתקין כרטיס מסך(radeon) וכרטיס קול(creative). פתחתי מקודם את המארז של המחשב ויש לי למטה ארבעה כניסות מאורכות כאלה מבריקות לשתול בהם את הרכיבים. עכשיו הכרטיס מסך לפי הנתונים שלו מתחבר לכניסת AGP 8x , הכרטיס קול מתחבר ל PCI, לפי תמונות באינטרנט ראיתי שמדובר על אותן כניסות אז AGP זה בעצם גם PCI ? זו אותה כניסה? בנוסף ראיתי שגם יש AGPX4/X2, איך אני יכול לדעת איזה כניסה יש במחשב שלי(מחשב קצת ישן), אם אני יקנה כרטיס ל AGPx8 ויש לי במחשב x4 זה יוכל להתחבר בכל זאת? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אנשים טובים אני רוצה לשדרג ל כרטיס מסך סכום עד 2700 שקל המיפרט העכשוי שלי הוא AMD 3200 A8A SLI DELUX זיכרון 1024 קינגסטון 6600GT 128 MB ASUS TT TSUNAMI DREAM
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי את ה8800GTX שלי ב4870x2 שמתי בfar cry 2 dx10 ואני מקבל מין ריצוד מהיר ועדין כזה וצליל חשמלי מהכרטיס מסך.... :s05:
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לא מצאתי הרבה דיבורים עליו בפורום. אני שואל כי קניתי איזה מחשב חדש חמוד פה בארה"ב בדיל חלומי ורציתי לדעת אם יהיה כדאי לשדרג כרטיס מסך או שלא צריך בשביל עבודה משרדית נטו (אני אף פעם לא משחק משחקי מחשב..לפחות לא אצלי במחשב). אני לא יכול לספר על ביצועיו בשלב זה כי אני שומר אותו בקופסה עוד שבוע וחצי ככה.. הסיבה היא שכל יום ראשון יש דילים חדשים ואני רוצה לוודא שזה הדיל הכי טוב (אז אני ממתין לשתי נאגלות של דילים). את המחשב אפשר להחזיר תוך 14 יום כל עוד לא פתחתי את הקופסה... אולי נשמע מוזר, אבל זה בדיוק מה שאני מתכנן לעשות (להחזיק אותו בן ערובה קצת). ;D בוא נשאל את השאלה בצורה אחרת: האם יכולים להיות הבדלים משמעותיים בביצועים של ממשק Aero ושימוש משרדי (וטיפה'לה פוטושופ) בין הכרט…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חשבתי על שיפור למחשב שלי... ובין הדברים יש גם כרטיס מסך. קודם אני רוצה לבדוק קצת ולראות כמה יעלה לי כל הסיפור ואז לראות אם בכלל משתלם להתחיל לשפר.. אני צריך כרטיס של AGPX8 בתקציב של עד 450 וכמובן כמה שפחות-->ככה יותר טוב =] תודה על העזרה
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק ועדיף מבינהם למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
כבר כמעט שנתיים והעיוותים בלתי נסבלים... חוץ מזה שהתמונה לא מצליחה למלא את כל המרקע ונראית שקועה פנימה או סתם מעוותת בקצוות הבעיה היותר רצינית היא שאי אפשר להכניס לפוקוס את כל האזורים בתמונה בו זמנית, ככה שתמיד הכתב(ואני קורא המון טקסטים ישירות מהמסך שעות על גבי שעות...) לא מפוקס באיזשהוא קטע של התמונה וזה מבאס!!! ועושה כאבי ראש ונמאס לי לנסות לתקן את זה כי זה פשוט "להעביר" את הטשטוש לקטע אחר!!! זה מעצבן וכבר אין לי כח יותר לריב עם זה... אמנם יש ארבע "מנהלי פוקוס" במסכים של מאג אבל שום קומבינציה שלהם לא נותנת פתרון מלא ואפילו רחוק מזה. אז ראו הוזהרתם! ולחשוב שעוד שילמתי 2000 שקל (לפני שנתיים) בשביל מה שנחשב לרולס רויס של המסכים פשוט מתסכל! הייתי רוצה לשמוע מה המצב אצל חבר…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן כרטיס מסך חדש במחשב (לפניו היה לי כרטיס on board) מה שקרה שמרגע שהתקנתי את הכרטיס החדש של נוידיה, התבטל לי גם כרטיס הקול של המחשב שגם הוא on board עכשיו אני יכול לשמוע סאונד רק כשאני מחובר דרך הטלויזיה (המחשב מחובר בו זמנית למסך רגיל בחיבור VGA ול - LCD בחיבור HD) כשאני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול אני מקבל שגיאה שהמערכת לא תומכת, וזה דרייבר שהשתמשתי בו כשהתקנתי את המחשב מה אני צקיך לעשות בשביל שהמחשב יתמוך בשתי האפשרויות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ok אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזה למחשב החדש שלי ... עכשיו על מנת לנצל את האיכות של המסך (LCD17) אני רוצה משהו איכותי ראיתי שהמליצו פה פעם על כרטיס טלוויזה של Asus שמשתמש בטיונר של פילפס ושהוא יותר טוב מהאלה של לידטק האם יש לכם המלצות חדשות\אחרות יותר טובות מהאסוס ? רצוי גם שתהיה אפשרות הקלטה באיכות טובה (לא משהו מקצועי) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן להחליף את המסך הישן שלי- ctx pr960f. אני מעוניין לרכוש מסך lcd, האם למישהו יש ניסיון עם המסך של dell הדגם הוא 1907? הייתי מעוניין לדעת איך האיכות של המסך הזה והאם כדאי לקנות אותו או ללכת על מסך אחר. תודה מראש, דורון ריבניק.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היום סוף סוף קיבלתי את ה6800NU + 256twinMOS זיכרונות שלי, שזה יחד עם מעבד ה2.8GHz P4 שלי צריך להוציא ביצועים טובים מאוד, אז מה עשיתי? מיד בדקתי כמה משחקים שלי, קודם כל שיחקתי בBATTLEFRONT על הגרפיקה הכי גבוהה, 1024*768 בלי פילטרים, הוציא לי בערך 35 FPS, זה נראה לי לא משהו אבל בסדר, זה שחיק לחלוטין ונראה נהדר. המשחק הבא ששיחקתי היה Roller Coaster Tycoon, הוא רץ לי על FPS12 על הגרפיקה הכי גבוהה + AA4X + 1024*768 (הורדת הפילטרים בכלל לא עזר) עכשיו זה איטי, איטי מאוד, אבל במשחק כמו זה זה עוד סביל, אבל עדיין, זה היה מאכזב מאוד. המשחק הבא ששיחקתי היה COD:UO, שיחקתי במפה בסיציליה, על הגרפיקה הכי גבוהה על 1024*768 בלי פילטרים, ושוב אכזבה, בסביבות ה20 FPS, והאיטיות הורגשה, היא בהח…
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לרכוש כרטיס מסך חדש כרגע אני עם 8800 GTS 640MB , Q6600 2048-1066MHZ Dell 24 יש כמה משחקים בודדים שקצת מקרטעים ב1900X1200 אני שוקל אולי להחליף 4850 או משהו ברמה הזאת כמה שינוי בביצועים אני אראה ? מה דעתכם ? כדי לשדרג או להמתין ?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס של גיגה ביט ראדון 9000 פרו, אם אפשר גם לינק ישיר. נ.ב יש לי WIN98SE/WIN98 נ.ב2 הסתקלתי ב"הורדות קבצים" ורק התבלבלתי. בתודה מראש , יאיר
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-