כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך LG LCD 17inch - עכשיו, אני רוצה לנקות אותו? איך אני עושה את זה? שמעתי שאם עושים משהו לא נכון אפשר להרוס. דבר שני, המסך חדש ונראה לי שיש לי פיקסלים שרופים -איך הם נוצרים ומה אפשר לעשות כדי למנוע אותם? דבר שלישי, עד כמה פיקסלים שרופים החנות מחוייבת להחליף לי מסך? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/ProductStack מקור : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=94074
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הגיעה אליי הצעה מחבר, כרטיס מסך HIS HD 4890 1GB DDR5 במחיר מוזל 680 שקל (אולי אצליח לו לרדת במחיר עוד טיפה חח) עם אחריות כמובן עכשיו המפרט שיש לי כרגע : E8400 לוח אם Asus P5KPL-CM 2GB זיכרון Cheiftec 550W כרטיס מסך נוכחי זה 9800GT שהוא עדיין די טוב האם שווה לי להחליף ? או כדאי לשמור על הכסף ולישאר עם הנוכחי ? המטרה היא משחקים חדשים שעומדים לצאת כמו מאפיה 2 COD פיפא וכו... תודה לעונים !
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי , תקציב 1000 ש"ח (פלוס-מינוס) למשחקים בעיקר (סרטים, אינטרנט כמובן...) אני כרגע עובד עם 17" ככה שהרזולציה היא 1280 מקסימום .. יכול להיות שיהיה שינוי בעתיד אבל לא יותר מ 22" מפרט : Q6600 Gigabyte P35-S3L 4GB ram HEC 500TD-TF תודה !
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
השימושים: גימיינג, fps, עריכה, צפייה בסרטים והקלטה כרטיס המסך: Gigabyte 980 ti gaming 1 הערות: ההתלבטות היא בין 2 מהמסכים הנ"ל היות ויש לי מחיר טוב על שניהם. אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת על המסך האיכותי יותר של dell בלי שיהיו לי בעיות במשחקים, וגם איך המסך השני. רוצה לקנות את המסך בהקדם, צריך רק לבחור מוצר א' להשוואה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=898686 מוצרה ב' להשוואה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=902007 בתודה מראש, TopMethod
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את המחשב הנייד ואני רואה שתי תמונות שונות, למשל במחשב אני יכול לראות סרט ובו זמנית במסך השני לקרוא כתבה בYNET מבלי שיהיו בעיות - אני משתמש ב extend these displays ואין לי שום בעיה אם איכות או משהו כזה כי שני המסכים עובדים על מקסימום היכולת שלהם. עוד מעט אני אקבל מסך מחשב חדש והייתי רוצה לשמור את הישן אבל אני הייתי רוצה כבל VGA שמתחבר מהחשב הנייד ומתפצל לשני המסכים כך שאני אוכל לראות 3 תמונות שונות( אחת במסך של המחשב הנייד אחת בMAG ואחת במסך החדש) קראתי ושוטטתי בפורום וראיתי כל מיני …
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בעקבות רכישה של מצלמה חדשה ועתירת פיקסלים,,,36 מ״פ ליתר דיוק אני חושב על שדרוג מחוייב מציאות. כרגע יש לי מעבד I7 זיכרון 8 ג׳ב וכרטיס מסך 4830. מה צריך לשדרג אם בכלל לעבודה מהירה יותר בפוטושופ cs6? יש כרטיס מומלץ לשדרוג למטרה הזאת בסכום של עד 800? בברכה, אורי
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך ללא יציאת DVI האם ניתן לחבר אותו ל 8800GT?
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת תודה אנשים!
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כאשר אני שומע מוסיקה במחשב,בצלילים מסוימים המסך רועד בצד מסוים בצורה מוזרה כזאת. גם כשאר אני עושה בעצמי צליל חזק המסך רועד באותו צד. וגם כאשר מכונת הכביסה פועלת שנמצאת מאאחורי הקיר שמאחורי המחשב, כל המסך רועד בצורה שונה מזו כשיש צלילים. מה זה הדבר הזה? יש לי מסך AOC פשוט ביותר לא שטוח ולא כלום...
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע אם מדובר בבעיה או בדבר נורמלי. מעולם לא היה לי כרטיס מסך חזק יחסית. בכל אופן, חיברתי אותו למחשב והכל טוב ויפה. הקטע המוזר ( או שלא ) שכל פעם שאני מפעיל סרט על HD או מפעיל משחק מחשב כלשהו אני שומע את קולות מוזרים, מן קול של המחשב חושב אבל בצורה מציקה כזו. אפילו מידי פעם שאני גולש אני שומע את הקולות האלה. אני אנסה לתאר אותם כמה שיותר טוב. הקול הזה הוא לא קול של מאוורר, בטוח שלא. נכון כשאתם מפעילים קובץ כבד אתם שומעים את המחשב חושב ? אז בדיוק ככה אבל זה יוצא מהכרטיס מסך - רק בקול מעצבן כזה. השאלה אם זה נורמלי שכרטיס מסך יעשה קול כזה, האם ישנה דרך לסנן את הקול הזה ? עשיתי בדיקה שהוצאתי את הכרטיס החוצה, הקול הזה הפסיק. כשחיברתי אותו חזרה, הקו…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
באתר זיגזג...גירסת הGTX עולה 4100 והGTS עולה 3100...השאלה שלי היא אם תוך חודש המחיר של הכרטיסים האחרים ירד?..וגם אם המחיר של ה8800 ירד?? עכשיו חודש חודשיים של צפייה כוס עמק אני הולך להיות פקעת עצבים...
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חלק מאתרי התקשורת בעולם החומרה קיבלו את גרסת המהנדסים של הכרטיס כדי לתת הצצה למה יש לנו לצפות מהכרטיס, קבלו את המיני ביקורת הזאת : http://guru3d.com/article/geforce-gtx-295-preview/ נראה שהם עשו עבודה טובה, וה295GTX מנצח את ה4870 X2 , בכל המשחקים שנבדקו. יש לכם מושג מתי הוא מגיע לארץ ?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
עם הכרטיס מסך אפשר להרתיח מים חופשי ב 105 מעלות ! http://www.digit-life.com/articles3/video/g94-2.html
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה אבל בכל זאת ... חרשתי את כל מנועי החיפוש ולא מצאתי איפה אפשר להוריד את ה DEMO - לא AVI או MPEG, אלא ממש את ה DEMO ! תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ההתלבטות היא בין שני כרטיסים: gigabyte gtx 760 ו sapphire HD 7870 xt הgtx טוב אבל יקר יותר מה 7870 ב 500 ש"ח בערך ולפי השוואות שראיתי ברחבי האינטרנט לא נראה שיש הבדל משמעותי בין השניים אם תוכלו בבקשה לעזור לי לדעת מה ההבדלים ואם כדאי להשקיע ולקנות את ה 760 או שזה הכל עניין של מיתוג. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
שלום אז ככה אני משתמש בכרטיס gigabyte gtx760 windforce x3 רציתי לבצע לו OC נוסף ומשום מה לא מגיע ליציבות ניסיתי לבצע את ה OC עם התוכנה של MSI גרסת בטא אבל לא נתנה לי לשנות מתח. בכל מקרה ניסיתי לבצע איתה ולא היה יציב או שהיו ארכיפקטים איך שלא רושמים את זה או שהמסך קפא ועשיתי ריסט. ניסיתי גם בתוכנה של EVGA שם הייתה לי אפשרות לשנות מתח עשיתי בקפיצות של 50 שניתי את הPOWER ל 100 אחוז ואת המעלות מקסימום שיגיעו ל 80. המאווררים על אוטומט שמתי GPU 50 ולזיכרון 50 עשיתי APPLY והרצתי 3DMARK 11 עבר בשלום לאחר מכן העלתי בעוד חמישים לכל אחד זאת אומרת GPU 100 זיכרון 100 שמרתי ושוב בדיקה וכבר אז התחלתי לראות ארכיפקטים ואחרי שתי דקות קפא המסך עשיתי ריסט ונכנסתי שוב לתוכנה והפעם שמתי מתח 1…
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב מסויים עכשיו עם ה9800 רגיל יש לי עוד טיפה כסף ועם הפרו אני חורג מהתקציב עכשיו השאלה שלי היא: אם שווה להשקיע עוד קצת ולקנות את הפרו? או שההפרשים בביצועים לא שווים את זה??
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יהיו לי כבלים אנלוגיים ואני סה"כ רוצה צפייה בטלויזיה ללא "גמגומים" על מסך LCD. האם ממיר חיצוני עדיף ? -- ואני לא חושב שמישהו אי פעם דיבר על זה בפורום... - חיפשתי.
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיכלול בתוכו GTX680 (לא נתון חשוב) אבל רציתי לדעת אם הלוח שלי הוא עם מעבד מהסדרה השנייה, אבל עם לוח עם PCIE 3.0 הוא יעבוד? בידיעה שהלוח יעבוד על PCIE3.0 בתנאי שיש מעבד מהסדרה החדשה (Ivy Bridge)
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כרטיס מסך Sapphire RADEON 9800 PRO / 128MB 128bit TVOUT/DVI Bulk+Accessories אחריות: שנה כולל 2 דיסקים, מתאם DVI, מתאם S-VIDEO, כבל S-VIDEO, כבל RCA. זה ב1192ש"ח כולל משלוח! יש בכלל RADEON 9800 PRO כלשהו עם VIVO??? ומה זה DVI בדיוק?
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הי חברים יקרים, אני מעוניין לחבר שני מסכים דיגיטלית למחשב. אני מבין שה-ONBOARD שלי, וגם כרטיס מסך ישן שיש לי, לא תומכים בחיבור כפול דיגיטלי, אלא רק בדיגיטל+אנלוג. המחשב משמש לפיתוח, כך שאין לי שום צורך בביצועים גרפיים, ולכן אני מעוניין בכרטיס הכי זול שאוכל למצוא. אני לא מצליח למצוא מידע ברשת בנוגע לחיבור שני מוניטורים דיגיטליים בכרטיסים זולים. האם הכרטיס הזה (הכי זול ב-KSP) יתאים לי? חיבור DVI למסך אחד וחיבור HDMI עם מתאם HDMI>DVI למסך שני? http://ksp.co.il/?uin=13596 אשמח לכל הכוונה. תודה רבה! מוטי
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9600GT 512MB עם קירור פאסיבי AC S1 בZAP הכרטיס עולה היום בערך 530 והקירור אז עלה משהו כמו 120-150 אני לא זוכר.. נגיד 630 שח.. בכמה אני יכול למכור?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-