עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by below_z,

קראתי על הכרטיס הזה http://hwzone.co.il/reviews/graphics/gtx570soc/3 ורציתי לדעת אם הכרטיסים הבאים זהים לכרטיס בביקורת. http://tms.co.il/product/10389 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7921

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  2. השאלה בכותרת תודה אנשים!

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by Guy950,

היי, אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, ויש לי התלבטות בין כרטיסי המסך HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E לHD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E אתם יכולים להגיד לי מי מהם יותר טוב מבחינת ביצועים למשחקים כבדים ואיזה מהם יספק לי ביצועים יותר מספקים?

4. Started by a_nuke,

יש לי רדאון 9600 פרו של אייטיאיי ועם הדרייבר המקורי הטמפ' של הכרטיס נורא גבוה (38-39) ואז יצאו הקטליסטים החדשים 7.94 ו7.95 והתקנתי והכל היה סבבה והטמפ' ירדו ל30 מעלות ככה... אבל מה? במשחקים נגיד כמו מאפיה או ג'נרלז פתאום אחרי איזה רבע שעה ככה של משחק- המחשב נתקע... חשבתי בהתחלה זה בגלל המעבד ובגלל שהמחשב בטח עבד הרבה באותו יום.. למרות שזה לא תירוץ הגיוני... והטמפ' של הכרטיס מסך גם לא התחמם יותר מדי (40 מעלות) במהלך המשחק.. ואז החזרתי את הדרייברים המקוריים שהטמפ' בהם גבוה ושום דבר לא נתקע יותר... מישהו יודע מה הבעיה? כי אני רוצה את הדרייברים החדשים וזה כל פעם נתקע

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  5. שלום לכולם הייתי רוצה לקבל המלצה לכרטיס מסך לא יקר (עד 500 ש"ח בערך) עם שבב טוב להוצאת התמונה לטלויזיה. כאמור התפקיד העיקרי של כרטיס המסך הוא הוצאת האות לטלויזיה, לכן אני צריך כרטיס עם שבב טוב ידוע בתחום זה. מה עדיף ATI או Nvidia? תודה על התגובות

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by weinman,

SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI אינו במלאי והציעו לי את Club3D Radeon 9600XT 128MB ??? אשמח לשמוע חוות דעת על ההבדלים המעשיים בין הכרטיסים עצמם והבנדל אם יש? לא מיועד ל OC. או המלצה לכרטיס אחר במגבלות המחיר של עד 1100 ש"ח עם DVI ו TV OUT

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  7. יש לי התלבטות רצינית: קיבלתי מפרט למחשב שאני די מרוצה ממנו - מעבד Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI דיסק קשיח Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 השאלה שלי היא לגבי הכרטיס הגרפי המובנה שמגיע עם לוח האם: Intel HD Graphics 2000 הצרכים שלי הם לגרפיקה ל web + print (אינדיזיין + פוטושופ + אילוסטרייטור) לא משחקים לא סרטים..... האם כרטיס מסך זה יספיק לדעתכם? המון תודה.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  8. והשאלה היא האם שווה הן מבחינה כספית והן לטווח הארוך והן מבחינת הכאב ראש והמורכבות שבחלקי מחשב להשקיע בכרטיס כמו ה-R600 או סידרת ה8000 שרק המחיר שלהם שווה לקנסולה מתקדמת כיום שנותנות תפוקה לפחות כמוהם אם לא יותר מה גם שבשביל כרטיסי מסך חזקים צריך מעבד חזק זיכרון מהיר וכו כלומר אין לדבר סוף לעומת קונסולה שהטווח שלה הרבה יותר ארוך ובנוסף הדבר הכי כואב הוא שלצערי הרב המשחקים למוחשב הולכים ומתמעטים ביחס לקנוסלה אז אני שואל מה הטעם להשקיע בכרטיס ששוה בין 3 ל4 + הוצאות חלקי מחשב שמחזיקים זמן קצר מאד ובנוסף אתה משקיע בכרטיס חזק אחרי הכל בשביל לשחק בו ואין לך למעשה משחקים, לעומת הקנוסלה שהשקעתה הרבה יותר מישתלמת כיום האם אני טועה???

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  9. היי, אני עם מחשב DC7900 של HP. מעבד Dual Core E5300 2.6GHz 8GB Ram לוח אם: Hp 3031h ספק: Hp DPS-240MB-3 תקציב לכרטיס הוא 500-600 בלי חריגה. הבנתי שהכי מומלץ הוא: ATI Radeon HD 6850 (לפני זה חשבתי על HD 6770 אבל מגלישה באתר הבנתי שפחות מומלץ). **עריכה** מה עם TX460 2GB GDDR5 ? הוא רק 9 שקל יקר יותר...**עריכה**באתר של AMD רשום שצריך ספק של 500W אז הבנתי ששלי לא יספיק. אני ממש לא יכול להוציא עוד על זה, אז איזה ספק הכי זול אני יוכל להביא שיתאים למערכת שלי? והאם באמת זה הכרטיס הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  10. או כרטיס אחר עד 1000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  11. מסיבת העיתונאים של מפתחת השבבים בתערוכה האלקטרוניקה האדירה סיפקה לנו עוד כמה אמצעים טכנולוגיים משוכללים לחלום עליהם לכתבה

12. Started by sh_idan,

שלום ! אני עומד לקבל בעוד שבוא מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה ורציתי לברר אם הוא טוב אם אתם יכולים להגיד לי לאיזה כרטיס למחשבים נייחים הוא דומה נאי אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  13. Started by idofle,

שלום, הכרטיס מסך שלי 8800 GTS ככל הנראה נדפק. המחשב מקבל blue screen בעת סרטים/משחקים שבו כתוב שהכרטיס הגרפי איבד קשר, ויש גם כל מיני פסים מוזרים על המסך בלי שום קשר. אני רוצה להחליף אותו בכרטיס מסך חדש. אני לא צריך את הדבר הכי חדיש בשוק. ראיתי את: Sapphire 7750 1GB GDDR5 HDMI DVI DP תהיתי אם תהיה בעיה מבחינת חיבורים להכניס אותו, ואם הספק כוח 400W שלי אמור להספיק (של חברת enermax) אם לא אשמח להצעות לכרטיסי מסך אקוויולנטים ל 8800 GTS, או קצת יותר טובים שכן יתאימו. תודה

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by צחי אלימלך,

קניתי מחשב לפני שנתיים הלוח אם שלי הוא asus amd prime b350 plus ddr4. הכרטיס שלי כרגע הוא STRIX 1070 והמעבד RYZEN 1700 אבל אני לא מגיע לFPS שאני רגיל אליו במשחקים שיצאו בשנה אחרונה ואני רוצה לשדרג. חשבתי על ה2070 של evga ועל מעבד 3600X R5 ורציתי לדעת אם לדעתכם הלוח אם יתאים. הספק כוח הוא CORSAIR 750.

15. Started by u-re,

שלום לכולם, אני צריך להעביר קטע וידיאו שנמצא על קלטת וידיאו רגילה,למחשב...איך אני מבצע את זה? יש לי וידיאו וכרטיס טלויזיה,הבנתי שהשניים אמורים להתחבר ביניהם-איך?

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by ORrrr,

מה דעתכם על המסך הזה? אמא שלי הלכה וקנתה אצל חנות קברית שהיא מכירה ועלה לה 1500 ש"ח שווה את זה? המסך הזה בכלל טוב? http://www.proview.com/product/index.htm

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  17. וזהו הסיפור המלא - לפני פחות כשנתיים (או מעט יותר) רכשתי כרטיס GF3 מתוצרת ASUS - דגם ה V8200. מספר חודשים לאחר מכן רכשתי בעבור המחשב השני כרטיס GF3TI200, גם הוא מתוצרת ASUS. לפני כ4 חודשים החלו להופיע בעיות בכרטיס ה GF3, שהתבטאו בכיבויים פתאומיים של המאורר. לפני כחודשיים החלו להופיע התופעות גם בכרטיס ה GF3TI200, כידוע סימנים כאלו מעידים על מוות קרב ובא של המאוורר, אך אני עצלן ולא טרחתי להחליף את המאוורר. לפני כחודשיים מת סופית המאורר של ה GF3TI200 , ועד שאשיג כרטיס חדש (כנראה R9800) החלטתי לאלתר פתרון עם מאורר 80mm שהיה זמין. היום מת גם המאורר השני של ה GF3 וכנראה שאני אמצא לו פתרון זמני מחר בבוקר. שני המאורעות הללו מראים על בעיה מסויימת במאווררים של ASUS הסובלים מאורך ח…

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  18. בזמנו היה לי כרטיס טלוויזהי במחשב ואז שכחנו ממנו. עכשיו קיבלתי את המחשב החדש והיום התקנתי את הכרטיס שוב. עכשיו הדיסק שבא עם הכרטיס היו בו דברים רק עד לווינדאוס 2000 - ולי יש אקספי. בכל מקרה הלכתי לאתר החברה וניחשתי את הדגם שלי והורדתי דברים והקנתי תוכנה ואז זה חיפש דרייברים ומצא כל מיני והתקנתי כל מיני סוגים עד שעבד. בכל מקרה, עכשו זה עובד ורואים (מצאתי את הערוץ שעובד והכל - זה מחובר אצלי לyes...) עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול לשפר את איכות התמונה? כי כרגע רואים טוב אבל זה לא חד כמו טלווזיה. יכול להיות שעם דרייבר אחר או תוכנה אחרת זה היה עובד טוב יותר? ו שזה או שזה עובד או שזה לא עובד? ואם יש איזה דרך לגלות מה הדגם שלי זה יהיה טוב למרות שאני די בטוח שזה flyvideo 98 של lif…

• 13 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by YARONGT,

יש לאחי HD 4870 ואני רואה בmsi afterborner שהתדר ליבה על 200 והזכרון על 500 זה נורמלי אני מקבל ב BFBC2 16 Fps זה נורמלי לכרטיס כזה? או ב prototype על כל האיכות 25-35 נורמלי ? לומר את האמת אני קצת מאוכזב מהכרטיס?

20. Started by Haflo,

סוף סוף מכרתי את המסך הישן שלי (MAG XJ810 19inch) ואני מעוניין לקנות מסך 19inch CRT חדש.....יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  21. אני מתלבט בין שני המסכים האלו. תעזרו לי בבקשה. CTX PR711F או 17" IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor 0,25mm 1280x1024 H:3070kHz,V:50-160Hz ה-CTX עולה: 1164 ש"ח וה-IIYAMA עולה: 1139 ש"ח. אני לא משתמש במשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. האם כדאי להשקיע ולקנות את המסך: 17" IIyama Vision Master Pro 413C Flat Screen High Brightness Diamondtron Monitor המחיר שלו ב-PCHARDWARE הוא: 1643.76 ש"ח. תודה מראש על העזרה רונן

22. Started by Adielion,

במצב של היום, באורגינל תענו לי -כדאי בכלל לקנות כרטיס AGP או לחכות עוד קצת ואז להחליף לוח...

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by JSK,

אני מבקש המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח הכי טוב כנ"ל מבחינת עלות/ביצועים. PCI-E כמובן. תודה!

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by shaks,

קניתי את המסך הנ"ל אודה למי שיודע איך לכוון אותו בצורה האופטימלית למה אפשרות הAUTO ADJUST לא פעילה? ואיזה סוג רזולוציה הכי טובה: SVGA XGA SXGA אם זה משנה המסך מחובר בחיבור הדיגיטלי לא האנלוגי

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  25. שלום לכולם. שאלה בנושא שנראה לי שקשור לפורום הזה אבל לא נתקלתי בו עדיין. אישתי מעצבת גרפית ומתכוונת לקנות לה מחשב. התכנון הוא לעבוד עליו עם תוכנות גרפיות (פוטושופ, פריהנד וכו...). בעבודה היא משתמשת במקינטוש ואני תמיד קראתי המלצות על כרטיסי מסך עם ייעוד למשחקים ככה ששנינו לא מבינים בזה. האם מישהו יכול להסביר אם יש הבדלים בכרטיסים למטרת משחקים ולמטרת עיצוב גרפי. אם כן מה הם ? ובאיזה כרטיס או כרטיסים כדאי לבחור לעיצוב ? תודה.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.