עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Mortar,

אני על 9000PRO 64MB + MAG786FD, אני יודע שיש בעיות עם המסך והוא חשוך ורציתי לדעת אם אפשר דרך הגדרות הדרייברים להגביר את עוצמת האור במשחקים ולא רק על הDESKTOP, כמו כן רציתי לדעת אם יש תוכנות שעושות את זה (בביטחון). תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב מסויים עכשיו עם ה9800 רגיל יש לי עוד טיפה כסף ועם הפרו אני חורג מהתקציב עכשיו השאלה שלי היא: אם שווה להשקיע עוד קצת ולקנות את הפרו? או שההפרשים בביצועים לא שווים את זה??

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by Rivking134,

יש לי Asus Radeon X850 XT כרטיס ממש חזק ושום דבר כמעט לא מאכזב אותי בו חוץ מה-S.M3 אבל זה לא כזה נורא כרגע... (יש כולה 8 משחקים בערך שתומכים...) עכשיו אני מוכר אותו ורוצה לקנות X1950 Pro האם זה שווה? יהיה לי שיפור גדול?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by ballcall2,

יש מבצע עכשיו נכנסתי במקרה לחנות של הכרטיס הזה שבדרך כלל עולה קרוב לאלפיים עכשיו רק ב-1445 ש"ח. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1777

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  5. עשיתי OC כמו שכתוב באתר, כל 5HZ עשיתי מלא בדיקות ומשחק וחיפשתי נקודות או קווים או כל סימן לזה וכשהגעתי למקסימום, שזה קרה ב460HZ של הCORE ו750HZ בערך של הMEMORY אז החזרתי איזה HZ10-15 אחורה ובדקתי שוב ושוב ושוב בדיוק כמו שבאתר מופיע. ועכשיו אחרי שזה מגיע לDESKTOP, כל התוכנות מתחילות להיפתח ואז כל המסך נהיה מלא בקווקווים כאלה קטנים שזזים מהר, זה עושה כזה מסך שחור ואז מסך כחול או מסך מלא בקווקווים שעומדים במקום וזה לא מגיע לDESKTOP. מה אני עושה?! בבקשה זה נורא דחוף, אם ההורים שלי יראו את זה הם יהרגו אותי!!! איך לאפס את ההגדרות בכרטיס מסך, מה אני צריך לעשות??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים, גיל אגב לפי מה שאני זוכר, היה שינוי של 160-170HZ בזיכרון ואיזה 100-90HZ בליבה

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by NIVV,

כמה כרטיסי מסך כאלה יריצו לי BFBC HIGH??? XFX HD-485X-ZNFC Radeon HD 4850 1GB 256-bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card 1680x1050 הרוולוציה וגם אלהSAPPHIRE 100293-2GL Radeon HD 5570 2GB DDR3 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  7. אני רוצה לדעת אם יש אפשרות עם הכרטיס מסך הזה לחבר נגיד את הווידאו למחשב ולהקליט. (TV IN..) וסתם בשביל לדעת , כרגע יש לי RADEON 8500 , האם אני ארגיש הבדל ? מי מהם יותר טוב ? *כבר המון זמן שאני לא עוקב אחרי מה שהולך בשוק ואין לי מושג כרגע על כלום.. תודה.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by urik,

היי יש לי כרטיס מסך של nvidia gf 3 ti200 חיברתי את היציאת טלויזיה לטלויזיה ולא רואים כלום אם מישהו יכול לעזור בבקשה תודה מראש אורי

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  9. ....

• 14 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by B0necrack3R,

שלום לכולם! יש לי GFORCE TI 4200 . כאשר היה לי WINXP הכל עבד מעולה בלי שום בעיות אבל לאחרונה התקנתי WIN2K + SP3 ויש לי מספר בעיות (ניסיתי את כל הדרייברים!) בתוכנות הפועלות על בסיס DIRECT3D לשמל ב3DMARK,GTA3 חלק גדול מהטקסטורות נראות מאוד מפוקסלות ובוהקות כאילה... והתמונה קצת פחות טובה ): איני יודע מה הבעיה ומה לעשות כי כבר ניסיתי את כל הדרייברים! מקווה שתעזרו לי.. :'( :'( :'( תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by guf8888,

http://hwzone.co.il/hardware/news/140487 לא מובן מתי כרטיסי המסך יצאו ? 8970

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  12. שלום לכולם, ברצוני לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה רגילה (בלי חיבור HDMI), חיבור RCA או בננה רגילה. יש לי כרטיס מסך Inno3D GTX480, איך אני עושה את זה ?? (יש לי 2 יציאות DVI) תודה.

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by MisterL,

הכותרת אומרת הכל פשוט הודיעו לי שכרגע אין X800XL לAGP בחנויות אז הציעו לי את הx800XT אז מה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by TRIP,

קיבלתי 6116 ב 3DMark03 אז מה אתם אומרים אני לא יודע עם מי להשוות קיצר זרקו לי פה איזה עצם תודה

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  15. הורדתי את הדרייברים לradeon 9500 pro ואחרי ההתקנה לפני הרסטרט הוינדוס מסיים תהליך שנקרא should not see me מה זה אמור להיות? (התנקתי את הדרייברים כבר כמה פעמים ואחרי שראיתי שזה כל פעם קורה החלטתי לשאול)

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חבר שלי שגר באנגליה ביקש ממני שאני ישיג לו את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר להשיג במחיר הזה [50 יורו],מאנגליה.

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  17. שלום, קיבלתי היום טליוזיה חדשה, וכבר חיברתי אותה למחשב וזה.. הכל עובד טוב ויפה (מבחינת התקינות של הציוד....[אני משתמש ב-NVIEW אשר מגיע עם ה-DETENATOR]) האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאוכל להשתמש בא על מנת להתאים את מסך הטלויזיה לצרכים שלי (לקרוא טקסט?!) וכו'? וגם, סדר המסכים הפוך. יעני, מסך הטלויזיה שנמצא (פיזית) בצד שמאל מראה מה שאמור להיות בצד ימין. יש לי כרטיס מסך Geforce 4 MX 440 ואני משתמש ביציאת ה-S-Video כדי לחבר את המחשב לטלויזיה. --Vega

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  18. Started by shishos,

יש אתר שאני אישית אוהב להיכנס אליו ולראות כמה תמונותש לריבוי מסכים ושולחנות עבודה ואפילו לפעמים גם קצת מודינג [: http://www.realtimesoft.com/multimon/gallery_browse.asp?date=desc&mon=desc עכשיו השאלה שלי זה איך אני בתור משתמש פשוט עם כרטיס מסך: NVIDIA Geforce MX400 128 mb tv out כאשר יש לי יציאת S-VIDEO יציאת AV ויציאת של מסך יכול להשתמש בריבוי מסכים- האם יש איזה כבל שמפצל בין מסך אחד לשתיים ולא מכפיל את אותה התמונה (מה שאני רוצה לעשות בעצם זה להשתמש ב NView)?

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  19. שלום לכולם, היום התקנתי את ה CRYSIS WARHEAD ואני צריך לדעת משהו בקשר לכרטיס מסך שלי. שמתי את הגראפיקה על הכי גבוהה והמשחק לא רץ הכי טוב וכנ"ל גם בגבוהה. בהגדרות הבינוניות זה רץ טוב וזה גם מה שה CRYSIS עצמו ממליץ בהתאמה לנתוני המחשב שלי. אני מתפלא כי יש לי מחשב שאמור להריץ על ההגדרות הכי גבוהות או על הגבוהות חלק והוא לא מריץ. הכ.מסך שלי הוא 8800GTS 640MB, זכרון 2GB ומעבד 2.66 CROE 2 DUE. וכמובן שיש לי ווינדוס ויסטה... המשחק הוא על רזולוצייה של 1280X1024. מה אתם אומרים הכרטיס מסך שלי יכול לעבוד על ההגדרות הכי גבוהות או גבוהות או שהוא יכול רק על הבינוניות? ואם הוא יכול רק על הבינוניות, אם אני אעשה OC לכרטיס המסך, המשחק יוכל לעבוד על HIGH או VERY HIGH? OC ישפר לי בהרבה את הבי…

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  20. היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש . נ.ב.מנהל ההתקנים מזהה את כרטיס המסך (ATI 5770).

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  21. כבר העלתי את הנושא בעבר ולא קיבלתי תשובות מספקות לכן אני מעלה זאת שוב אני עומד לרכוש מחשב חדש לכן אני זקוק ליעוץ לפני הרכישה . אני רוצה להפעיל משחק כמו פלייטסימולטור , משחק שתומך בריבוי מסכים [ אני לא בטוח אבל שמעתי שאפשר עד 9 מסכים כשבכל מסך רואים תמונה אחרת ) אבל ידוע לי שכרטיסי המסך יכולים לעבוד רק עם 2 מסכים אני רוצה להפעיל 4 מסכים ולא יודע איך לעשות את זה כל מידע בנושא יכול לתרום

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by SpiderMan11,

http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=95&page=3 שימו לב למהשהו החדש שהם הוציאו בכרטיס הזה !!! זה נקרא AVIVO !! למי שמשתמש המון ביציאת ה SVIDEO לראיית סרטים הדבר הזה פשוט חלום !! זהב !! .....מחדד את התמונה הלוואי עלי (בתור אחד ש רואה המון סרטים דרך יציאת ה S VIDEO .....)

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by Zmosh,

שלום לכולם! הייתי בפורום של מפרטי מחשב והציעו לי שם מחשב מסוים, אבל אני מנסה להוזיל עלויות ואני מתלבט בין שני סוגים של כרטיסי מסך, ושם לא עונים לי, ואז ראיתי שיש מומחים לכרטיסי מסך, אז אני פונה אליכם לעזרה. המעבד שלי יהיה AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray הספק שלי יהיה SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze והמסך שלי יהיה LCD FULL HD Samsung דגם: LA32B530, רזולוציה: 1080*1920, 6ms אני משחק די הרבה במחשב, אבל אני לא גיימר כבד מאוד (משחק בעיקר פיפא ומשחקים שיוצאים לסרטים כמו בטמן והנסיך הפרסי) אבל אני יודע שאמור לצאת גם red dead redemption למחשב ביתי ואני רוצה שהוא ירוץ חלק בלי בעיות ועל איכות טובה, ככה שאני מוכן להשקיע בכרטיס אם זה יהיה הכרחי. עכשיו ההתלבטות …

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by sh_idan,

מה אתם מציעים? אני יודע שהתקציב ממש נמוך אבל זה מיועד למשחקים

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by astralon,

היי לא הצלחתי לקבל תשובה בפורום מחשבים ניידים, אז חשבתי לנסות כאן. המחשב הבא: http://us.toshiba.com/computers/laptops/portege/R830/R830-S8330 איך כרטיס המסך שלו? למרות שאני יודע שבפועל אין עדיין הודעה רשמית בנושא, האם לדעתכם הוא יוכל להריץ את דיאבלו 3? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים