כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד סכום של 1500 שקל, אם יש משהו עדיף משמעותית בתוספת קטנה אז אפשר לחרוג... לא אכפת לי אם הוא יהיה של חברת ATI או NVIDIA, הכל הולך... עדיף שהכרטיס יהיה אוברקלוקר טוב בשביל הכיף שבעיניין ראיתי שיצאה סידרה חדשה של NVIDIA, 200 ?! עדיפה ? שווה להשקיע ? תנו רעיונות תודה.
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום חברים. אני בונה מחשב סביב מעבד AMD Athlon II X3 450 ואני סגור כבר על כל הרכיבים מלבד כרטיס המסך. אני מחפש כרטיס מסך במחיר של עד 350 ש"ח אבל אם ההבדל הוא 20 ש"ח שתמורתם הביצועים יעלו משמעותית אז לא נורא. המחשב יהיה לשימושים קלים - אינטרנט ואופיס אבל גם למשחקים חדשים עם הגדרות מינימום עד בינוניות. אין צפי לתוכנות גרפיקה כגון פוטושופ וכו'. הכרטיס יתחבר למסך Nu Tech L922A שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280X1024. בנוסף, אני זקוק להמלצה לספק כח שיוכל לסחוב את כרטיס המסך שתציעו לי במינימום מחיר, אפילו ג'נרי אם זה יתאים ויחסוך כסף. אני מקווה שלא שכחתי איזה פרט חשוב... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך למשחקים עד 400 ש"ח לילד בן 10 זה המפרט: [TABLE=class: tablefull] [TR] [TD=colspan: 4]Intel Pentium G3220 Haswell 3.0Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]28291[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]28227[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD=colspan: 4]Transcend 1x8GB DDR3 1333Mhz CL9 JM1333KLH-8G[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]23415[/TD] [TD]דיסקים קשיחים[/TD] [TD=colspan: 4]Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]26513[/TD] [TD]ספקי כוח[/TD] [TD=colspan: 4]Antec Basiq 500W Activ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה! אני יודע שזה תקציב מאד מוגבל אבל ראיתי את הכרטיס הנל במחיר שנראה מאד מצחיק... http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=870 יש לכם משהו להוסיף לי אליו שאני לא יודע? או אם יש לכם משהו יותר טוב להציע במחיר או עם חריגה קטנה! המפרט הוא מפרט 3 בצד ימין! והוא אמור לבוא במקום ה7600GT יש מצב שאני יחליף גם ספק במידה וכרטיס מומלץ למחירו!
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הי, בתקציב של עד 500 שח מהו הכרטיס המומלץ ביותר למחשב משרדי (חזק) למטרת עבודה עם 2 מסכים, עריכת וידאו ומדי פעם סרטי FHD ? נוטה יותר לכיוון של ATI אבל אשמח לשמע כל המלצה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לעבוד ב- 3D max, אך לצערי, גיליתי שהכרטיס הנוכחי שיש לי (Nvidia TNT2 32MB) לא מספיק טוב ואני נאלץ להחליף אותו לכרטיס אחר-חזק וטוב יותר. ייעודו הוא עיצוב גרפי בלבד והתקציב עומד על 200-250 דולר. מאחר ואני לא מבין בכרטיסי מסך אשמח לקבל חוות דעת,ביקורות והמלצות בנושא. תודה רבה וחג שמח לכל תושבי הפורום.
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יספיק כדי להפעיל את ה AERO חלק ? לעבודה על photoshop והרצת תכנים HD ?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך עד 400 ש"ח (גמיש, במידה ויש אופציה כדאית) עבור עבודה עם שני מסכים בו זמנית: האחד ברזולוציה 1680x1050 והשני ברזולוציה 1920x1080. כרטיס המסך הנוכחי שלי מבוסס על Nvidia 7600GT ונראה שהוא מתקשה לסחוב עבודה בו זמנים עם שני מסכים ברזולוציות הללו. המחשב לא משמש כלל למשחקים כבדים, אלא בעיקר לעבודה ב-Office, תיכנות עם Visual Studio 2012 ומשחקים קלים (קומפי). אציין כי המדובר במחשב, שחלק מן הזמן מדמה באמצעות VMWare (בשילוב טכנולוגיית VT-x, שמוטמעת במעבד) שני מחשבים נפרדים, למרות שלמעשה מדובר במחשב אחד, שעל כל מסך מופיעה מערכת הפעלה נפרדת. המחשב שלי די מיושן, אבל מספיק לצרכי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: Gigabyte 965P-S3 זכרון: 6GB DDR2 800Mh…
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא: לוח אם Intel Skyberg DP45SG DDR3 extreme series Intel Core2 Quad Q8200 OCZ 4GB DDR3 1333MHz Hitachi 2*500GB SATA2 7200RPM ספק כח HEC 550W 80 plus מסך Samsung T240 Full HD 1920*1200 אני מחפש כרטיס מסך שיתאים להרצה חלקה של משחקים בינוניים עד כבדים ברזולוצית Full HD במסך 24''. המחשב משמש בעיקר לעיבוד תמונה,עריכת ווידאו, צפייה בסרטים, ולעיתים כשהזמן מתיר אני חוטא במשחקים כגון crysis וכד'. ההתלבטות שלי היא בין HD4770 או HD4850 אך גם אלטרנטיבות אחרות מתוצרת nVIDIA יתקבלו בברכה. לגבי HD4770 ,האם יש הבדל גדול בין Gigabyte ל-Sapphire או שעדיף לחכות לשיווק בארץ ע"י יצרניות נוספות כגון XFX? התקציב שהקציתי לכרטיס 600-850 ש"ח עם אפשרות לגמישות אם הכר…
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בתקציב של עד 1000 ש"ח, זקוק לכרטיס מסך שעיקר יעודו עריכת וידאו ואנימציה תלת מיימדית, אך גם צריך לתת לי ביצועים טובים במשחקים כבדים. שיהיה PCI-E ו 256MB תודה על העזרה...
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, אני עורך סרטוני וידאו כתחביב (לא עם אפקטים מורכבים מידי). כרגע של 1080P... לא יודע מתי אעבור ל4K. עורך כרגע ב-Hitfilm Express. מה שמפריע לי בעיקר זה זמן הרינדור שהוא מאוד איטי, מן הסתם כי אין לי כרטיס מסך ייעודי לעריכה, אלא על הלוח... (Intel HD Graphics 630) חושב אם להשקיע בכרטיס מסך, אם זה יקצר לי את זמן הרינדור... זה המפרט שיש לי: i5-8600 CPI 3.10GHz Asus ROG STRIX H370-F GAMING 32GB זיכרון DDR4 דיסק SSD INTEL 256 ספק כוח Thermaltake TR2 380W התחלתי להתבלבל עם כל הדגמים, TI, סופר וכו'... 😃 האם כרטיס עם 4GB יספיק, נניח GTX 1050 או 1650 סופר? או שבראייה לעתיד כדאי להשקיע יותר? חשבת…
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך ואני משתמש בין היתר בתוכנת powerDirector לעריכת וידאו. לצערי, התוכנה לא לגמרי סוחבת בלי, ולכן אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואשמח להמלצה עד בערך 700-800 ש"ח. בנוסף, המחשב מחובר כרגע למסך עם חיבורי DisplayPort ולטלוויזיה עם HDMI. המליצו לי לקנות את GTX 750 Ti. מפרט המחשב: Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 i5-4590 Quad core CPU 8GB DDR3 SSD 256GB MX100 Seasonic 450W תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנות לייטרום ופוטושופ. אני חווה לפעמים תקיעות ודיליי כשאני משתמש בכלים כמו מברשות או יצירת תמונות HDR. בנוסף אני רוצה ליצור תמונות 360 מעלות (VR) ובלי כרטיס מסך זה לוקח שעות לכל תמונה. כרגע אני בלי כרטיס מסך כלל, חוץ מהמובנה במעבד. המפרט שלי הוא כזה: CPU: I5-8400 MB: gigabyte Z370-M DS3H-CF 16GB DDR4 ספק כוח 500W לא זוכר את החברה. עובד עם שני מסכים ברזולוציה של 1080P התקציב לא גדול, סביב ה 800-1000 ש"ח. חשבתי לקנות את ה RX 570 4/8GB , אבל פתוח להצעות מהמומחים. אשמח לדעתכם.
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה כרטיס מסך מומלץ בתקציב של 300-400 ש"ח שיריץ לילד בן 10 פורטנייט בצורה טובה. וגיימינג קל ולא כבד בנוסף. תודה לעוזרים. יום טוב.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אנא המליצו לי על כרטיס מסך שיספק ביצועים לפי מפרט המחשב שלי: אין לי הגבלת תקציב אבל הכרטיס מסך ישמש למשחקי רשת (כמו lord of the rings online, guild wars וכו') אז אני מניח שהמחיר לא אמור לעבור את ה800 שקלים שמספיקים לקנות ATI Radeoin HD 5770 1GB. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חבריםי, בהינתן מערכת מעבד intel 3G 1core+2G ram על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי ללכת שהמעבד לא יהיה צוואר בקבוק (המקסימאלי, ללא תלות במחיר) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, לידידת משפחה יש מחשב שקנתה לפני שנה ומשהו מאייבורי, מחשב רגיל לגמרי. DUAL CORE עם 2GB זיכרון, דיסק קשיח 500GB (WD-BLUE הספק הוא FSP 300 ACTIVE המטרה היא לחבר את המחשב לטלוויזיה (LCD) על מנת לצפות בסרטים/אינטרנט מהמחשב על גבי הטלוויזיה. סך הכל סרטים מהאינטרנט, ואולי גם 720P. איזה כרטיס הייתם ממליצים לקנות (שלא יקר כל כך) שהספק יחזיק ויוכל גם להריץ סרטי HD בלי בעיה? מקסימום אפשר לפתור את זה עם מקודדים אם לא יהיה פענוח חומרה חזק מדי. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים וערב טוב , אני לפני רכישה של מחשב חדש , המפרט מצורף כתמונה. המחשב ישמש בעיקר ללימודים (מדעי המחשב ותקשורת חזותית) ועבודה (פיתוח אתרים / אפליקציות ותכונות). יריץ תוכנות ADOBE (דו מימד בלבד בשנה שנתיים הקרובות) וvirtual machines (לינוקס וכדומה) למחשב יהיו 2 מסכים וזאת אחת הסיבות העיקריות לרכישה של הכרטיס מסך. כרגע המליצו לי על Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 בTMS השאלה אם זאת הבחירה הנכונה לצרכים שלי ואם הוא מתאים בכלל למפרט שלי / ספק כח. אני דיי מעוניין להישאר במסגרת התקציב הנוכחית אין לי בעיה להוסיף עוד 100-300 שקל אבל לא יותר מזה... תודה רבה על העזרה והזמן!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש למישהו המלצה לכרטיס מסך לצורך חיבור מחשב יחסית ישן, 1.8ghz לטלויזיית LCD. האם האיכות של הכרטיס משפיעה על איכות התצוגה? על איכות הרינדור של סרטים? לא ישומש למשחקים משהו בין 400-800 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לפני כחודש התחדשתי במחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד Core i5 4570s לוח אם Asus H87M-E זכרון G.skill 8GB 1600MHz ספק כוח של Antec VP450P כונן קשיח של סיגייט 2 טרה +SSD למערכת ההפעלה ולמשחקים. עכשיו נוספו לי כ 800 שקלים לקניה של כרטיס מסך חדש לצורך משחקים. המחשב מחובר יש לציין לטלוויזיה בסלון (LCD 42" full HD). המשחקים שאני אשחק בהם בעיקר: Battlefield 4 & COD אם יש הבדל משמעותי וממש כדאי להוסיף טיפה בשביל לקבל ביצועים הרבה יותר טובים, אני מוכן להשקיע מקסימום 1000ש"ח, אבל רצוי לחסוך. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי את הטלויזיה הזאת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821164 46 אינצ' פול HD 400 הרץ אני רוצה לחבר את המחשב אליה ולראות בה סרטי FULL HD המחשב שיש לי כיום זה I3 2120 זיכרון 4 גיגה לוח אם asus p8 h61mle והוא ללא יציאת HDMI, אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה לצרכים שלי. לצורך חיבור מחשב לLED 46 אינצ' צפיה בסרטים. נ.ב איזה מהרשימה הזאת יעשה את העבודה http://ksp.co.il/?select=35..1044
-
- 40 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מחפשת כרטיס מסך לחברה שבונה מחשב מבוסס I5 המחשב מיועד לצורכי גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) כרגע עובדת על מסך 19 אבל מתוכנן שידרוג ל24 מעוניינת גם בחיבור לTV לצפייה בסרטים (כרגע יש לה טלויזיה רגילה ...CRT אבל מעוניינת גם אופציה לחיבור HD ) חברות מעודפות גיגהביט או אסוס ושאלה נוספת במפרט שבנתה הספק כח הוא 500W של אנטק , האם זה מספיק ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ערב טוב חברים. אבקש המלצה לכרטיס מסך שקט. עם עדיפות לקירור פסיבי. השימוש הוא עבור צפייה מיטבית בסרטי DVD בלבד ולא למשחקים. ספק הכח הוא 430W ארחיב את השאלה. הלוח אם הוא : Gigabyte GA-H55M-D2H H55 CHIPSET . האם לצורך DVD אוכל להסתפק בצורה אופטימלית בלוח האם והכרטיס מיותר לחלוטין ? תודה מראש ניצוץ
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בונה מפרט לחבר ישמח לשמוע עצות ביקורות וכו ...הכרטיס יבחר לפי שיקולי מחיר והתאמתו לתקציב המפרט. כרגע חשבתי על ה5850,5870 GTX 470 480 -יודע שמאוד חמים חח ישמח לשמוע עצות .
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
קודם אני אתן את הייעוד, ולאחר מכן את התקציב. יש לי מעבד P-4 2.6Ghz HT עם OC ל-3Ghz. יש לי 1.5 ג'יגה זכרון. יש לי כרטיס מסך GeCube Radeon X1650 512mb AGP, שבספקס רשום שהוא תומך HD. כאשר אני צופה בתוכן שמקודד ב-X264, ברזולוציה של 720p, התוכן נראה מקוטע ואינו מציג היטב. יש לי מסך 19 אינץ' LCD שמחובר ב-VGA. איזה כרטיס מסך לדעתכם יריץ לי את התוכן הנ"ל, בלי יותר מדי מעמסה על המעבד? ולגבי התקציב, אני רוצה את הכרטיס הכי זול שיעשה את העבודה טוב. (אני מדבר פה על משהו כמו 400-500 שקל, אבל אם אין כרטיסים טובים במחיר הזה, אז יותר). ואגב, איך הכרטיס הזה יתמודד עם תוכן 1080i? כמובן שמדובר ב-AGP
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-