עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המיפרט שלי : Gigabyte M52L-S3 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+2700 MHz Corsair 1024*2 NVIDIA GeForce 8600 GTS 256 MB Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS EZCOOL-450 אם צריך אני יחליף אני משחק על רזולוציה של 1680 על 1050 יש לי מסך 22 תקציב 700-900. עד כמה שאני יודע החיבור של הלוח שלי לכרטיס מסך הוא PCIE ואני לא בטוח שהלוח תומך PCIE 2 .(אני מעוניין לדעת מה יקרה אם אני יחבר כרטיס שהוא PCIE 2 האם הלוח יקרא אותו) תודה לכל העוזרים.

• 64 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by moshon,

אהלן אתמול רכשתי את הpalit 4830 512 , http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1036 התקנתי אותו והכל טוב ויפה מלבד הבעייה שאי אפשר להגדיר בדרייברים שלו רזולציות אישיות- אפשר קצת לשחק איתם אבל זה לא מתקרב לnvidia. אני יודע שאפשר עם powerstrip אבל זה לא עובד טוב עם הכרטיס והוא לא מאפשר לו לעבוד ברזולוציות והתזמונים שאני צריך (אני רוצה להגיע לnative rate בlcd שלי ובnvidia הצלחתי) אחרי כל הסמטוחה הזאת אני חייב להחליף אותו ואני גם מוגבל לאותה חנות. יש להם את הדגם הזה: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=725 שהוא בסביבות המחיר של ה4830 שלי מה דעתכם על ההבדלים בין הכרטיסים?? ואולי בכלל כדאי ללכת על מוצר אחר של (לא 9800gt)- או שמא חברה אחרת ולאו דווקא palit בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by pro.surfer,

שלום לכולם אני לא גיימר אבל התקנתי השבוע את המשחק המדובר כדי לראות את ביצועי המחשב והכרטיס מסך. עכשיו נשאלת השאלה איך אני צופה בטמפרטורה של הכרטיס והניצול שלו בזמן המשחק ? תודה מראש טל

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  4. קניית כרטיס מסך חדש צריך עזרה! -------------------------------------------------------------------------------- קודם כל שלום לכולם... אני חדש בפורום הזה וזאת תגובה ראשונה שלי.. מקווה להשתלב פה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP יש לי לוח של ASUS עם צ'פסט של SIS 648 הלוח הו ASUS P4S8X-X . התקציב הוא בסביבות עד 1200 שקל פלוס מינוס.. חשבתי על 6800GS אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם SIS האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by T-Better,

אני רוצה לקנות את ה-Radeon 9500Pro ורציתי לדעת איזה כרטיס ייתן לי ביצועי OC טובים יותר, הכרטיס של ATI או של הרקולס. אני מתכוון מבחינת קירור, מישהו ראה אולי השוואה בין ביצועי ה-OC של שניהם? ראיתי שלהרקולס יש קירור גם לזכרונות. בבקשה תענו, אני רוצה לקנות את הכרטיס כמה שיותר מוקדם. עוד מעט יהיה קשה מאוד להשיג אותו.

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by ITSIK86,

יש לי סרטים וסדרות באיכות של 720 ו1080,עובד חלק בלי תקיעות הכל טוב רק בעיה אחת,שהסרטים פועלים בVLC ובמדיה פלייר שזה תוכונות שלא מפעילות תרגום VLC מפעיל תרגום עם בעיות אבל, יש איזה תוכנה שמפעילה סרטי HD עם תרגום?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by BoRiS.K,

תסתכלו על התמונה על הדברים שמסומנים בריבוע... השאלה היא למה רשום בכל אחד מעלות אחרות..?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  8. Started by T-Flash,

האתר DailyTech פירסם מידע על הנתונים של הליבות RV560 ו RV570 של ATi. שני הכרטיסים (מבוססי הליבות הללו) יוכרזו ליד ספטמבר של השנה, ויחליפו את X1800GTO ואת X1900GT בהתאמה. ליבת RV560 תהיה בעלת 128BIT רוחב פס והקלוקים יהיו 450/1300. צפוייה לצאת גרסת AGP (!). ליבת RV570 תהיה בעלת 256BIT רוחב פס והקלוקים יהיו 450/1300. אין מידע אחר בנתיים. מוזר למה ATi רוצים להחליף כרטיס 256BIT (כלומר X1800GTO) בכרטיס 128BIT.

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by the godfather,

מישהו יודע איך אני יכול לדעת איזה סרט יותר איכותי אם אני מוריד באימיול ושניהם על דיוידי ריפ???

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  10. אני לא מי יודע מה מבין בהגדרות של הדבר הזה אז אם מישהו מוכן לעזור לי עם ההגדרות אני אשמח יש לי 800 XT רק תגידו לי איך לסדר ת ההגדרות או לפחות תגידו לי איך עושים שהוא יסדר לבד או משהו.... אני מעדיף מישחקים על וידאו ויש לי מסך BENQ FP547

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  11. חברה תקשיבו מחר אני רוכש 2 מחשבים שלא ישודרגו במשך השנתיים-שלוש שנים הקרובות. אני מאד מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. אני יודע ש2 9600GT מגיעים לסביבות ה15-16 אלף נקודות ב3DMARK, ושה9800GTX יכול להגיע גם ל20 אלף נקודות. אני מאד מתלבט איזה כרטיס לקחת, בהנחה שאני עושה OC. חלק אומרים את ה96 וחלק אומרים את ה98. בעבר אני יודע ש2 76GT לא היו עוקפים 78GTX אחד, אותו הדבר גם עם סידרת 8. אני מתלבט קשות איזה אופציה לבחור. תשכנעו אותי כי אני ממש בדילמה!!! זה דחוף :s05: הוא יורכב עם מעבד Q9300, לוח ASUS P5N-D 4GB RAM 320GB HD מארז גדול ומרווח שיתאים גם לSLI של 8800GTX ספק כח TT TOUGHPWOER 600W H-E-L-P!!! (מצאתי את המשפט הנ"ל ברשת, האם הוא נכון? One powerful single card will always be bette…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by The UnKnown,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_362&products_id=6901What do you say ?

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  13. שלום לכולם לפני כמה ימים הלך לי הגיפורס המתוק שלי ואני רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לשלוח אותו לחברה עצמה שיתקנו לי אותו דרך אגב אין לו אחריות

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by RayZ,

איך האיכות שלהם?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by liordavid,

1. למה משמש חיבור ה- HDMI ? 2. למה משמש החיבור הקטן (2 פינים) בצד ? מגיע עם חיבור SPDIF ועוד מאריך מוזר...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by NETANELKOREN,

שלום אני מעוניין בקניית X1950 PRO 512 MB אני מעוניין לשמוע חוות דעת שלכם לבי הכרטיס. והשאלה השנייה שלי היא האם הוא יכול לעלות את המשחקים נגיד הכי כבדים שיש היום בעולם בקלות. תגידו לי מה המשחק הכי קשה שלפי דעתכם קשה למחשב לעלות כיום ותגידו לי איך הכרטיס יוכל לעלות את המשחק שחשבתם שהוא הכי חזק מבחינתכם מ1-10. תודה נתנאל קורן

• 8 תגובות
    • 533 צפיות
  17. שלום, יש לי כרטיס מסך על הלוח ואני רוצה לקנות כרטיס מסך קצת יותר טוב ממה שיש לי על הלוח אבל לא משהו ממש יקר ואני גם לא רוצה להחליף את הספק כוח שיש לי כי אין לי תקציב לזה האם הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~44044~8~0.htm יעבוד איתו בלי בעיות?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  18. הזמנתי אך טרם קיבלתי מערכת הכוללת בין השאר כרטיס מסך של Leadtek מסוג 8800GTS, עם מעבד E6600, זכרון 2Gb, דיסק קשיח, צורב וספק של Enermax Liberty 400. שאלותיי: 1. האם הספק יסחוב את המערכת הנ"ל? אני שואל מכיוון שראיתי במקום מסוים שספק הכוח המינימלי המומלץ לכרטיס המסך הוא 550W. 2. האם המעבד הנ"ל לא יגביל מבחינת ביצועים את כרטיס המסך? 4. האם נפח הזכרון מספק לעניין כרטיס המסך וביצועיו? תודה.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by bennnn,

מצאתי כרטיס מסך של pny 7800 gs הדגם של ה 256 מגה ב 1580 שח ועכשיו זה נהייה באתר 3 שנים אחריות! האם זו מציאה ? כדאי לקנות? והאם pny נחשבת לחברה טובה? קישור http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12856&catid=603

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  20. אני אוטוטו עומד לקנות את ה- geforce fx 5200 ויש לי מספר שאלות אחרונות לגביו... 1. מה ההבדל בינו לבין סדרת כרטיסי המסך הנקראים Ti של geforce? 2. אם יש לי לוח אם 845 שתומך ב- agp x4 והכרטיס תומך גם ב4 אבל גם ב8 אז מכיוון שהוא יעבוד על 4 אז הרמה שלו תפחת??? 3. האם עם מעבד 2.4 וזיכרון 256 ddr הוא יגיע לרמת הביצועים המקסימלית??? תודה... (קצת דחוף לי התשובה כי אני רוצה להזמין אוטוטוווווו).... אז שוב תודה!!

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  21. Started by manenbu,

שלום אני שוקל לקנות את HD3450 של Sapphire, בעיקר בגלל זה שיש לו קירור פאסיבי - ז"א ללא מאורר וללא רעש. הבעיה איתו שהוא חלש למדי, אז חשבתי לקנות 2 כאלה ולחבר אותם בקרוספייר. הכרטיס עצמו די זול, 300 שקל אז 2 כאלה יהיו סבבה. השאלה אם זה לא מפגר מדי לעשות דבר כזה? ואולי יש כרטיס פאסיבי אחר שיתן תוצאה יותר טוב (באותו טווח מחירים?). ונניח ואני כן עושה את ה CF, ספק של 520 קורסייר יספיק לזה? אני הולך לעשות אוברקלוק למעבד, ויש 3 הרדיסקים.

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by N.S,

היי אני רוצה ללכת לקנות כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה יותר טוב .... לא משנה הכסף מה יותר טוב Geforce 4 TI 4800 או Radeon 9600pro ואיזה חברה כדאי לי לקחת של כל כרטיס

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, אני לא מבקש הדרכה מא' עד ת' מה צריך לעשות ואיך אלא שאלות לצורך הבנה. יש לי לוח אם תומך בSLI ויש לי רק כרטיס מסך אחד חבר אמר לי שכדי לשפר את ביצועי הצפייה וכדי שאראה משחקים כבדים יותר טוב כדי לי לקנות עוד כרטיס מסך ולהשתמש באופציה של ה-SLI. אך לא הבנתי כמה דברים כי לא יכל לספק לי תשובות טכניות (אלא רק על סמך דברים ששמע) לשאלותיי: 1- ברגע שאני מכניס את 2 הכרטיסים המחשב יודע לבד לעבוד עם שניהם ביחד? כמו עם זיכרונות שעובדים בדואל? או שאני אצטרך להגדיר דברים (שוב לא שואל כמובן מה ההגדרות אלא רק לצורך הבנה) 2-כמו כן רציתי לדעת האם הכרטיסים אמורים להיות מאותה חברה? אותו דגם? או אותו ציפסט של הלוח או של הכרטיס? אשמח לעזרה, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  24. Started by H.I.V,

אני עם המפרט שלי (כנסו למפרט) קיבלתי 11,000 חבר שלי עם המפרט הבא: P 4 2.4C Gigabyte ipe1000 Radeon 9600 Pro של ספייר 512 DDR Geil PC3200 הוא קיבל 10,600 ועם המחשב השני שלו: AXP 2500 7n400 Gigabyte Radeon 9600 Pro של ATI 256 DDR Samsung PC3200 הוא קיבל 9,800 הרדאון 9600 פרו אמור להיות יותר טוב מהTI4200 שלי אבל בכל זאת עברתי את שני המחשבים שלו והוא הכל עידכן להכי חדש ואין לו בעיות ובכל זאת עברתי אותו עם כרטיס יחסית ישן מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Tuvok,

קניתי היום כרטיס טלויזיה של Pinnacle PCTV2000. עברתי תלאות על מנת להתקין אותו. מסתבר, שהדרייברים המסופקים אינם נתמכים ב-XP SP2 והלינק להורדת דרייברים מהאתר שלהם לא עבד. הצלחתי איכשהו להשיג... בררר... עכשיו, על מנת להתקין את התוכנה שלהם, אני נדרש להקיש את ה-Serial שכתוב על האריזה. כמובן, שלא כתוב כל Serial.... למישהו יש Serial לתת לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.