עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by omrit,

היי, ברשותי מחשב ישן והייתי רוצה לשדרג לו את כרטיס המסך כדי לאפשר להריץ משחקים עדכניים באופן סביר (רזולוציה מלאה, פילטרים ברמה בינונית-נמוכה). האם אתה חושבים שאפשר לעשות זאת עם המפרט הנוכחי שלי? אם כן, מה מומלץ בתקציב של בערך 500-600 ש"ח? עיקרי המפרט הנוכחי: Intel Q6600 8GB Ram Corsair VX550 Radeon 4870- הכרטיס שאני רוצה להחליף תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  2. Started by urich,

טוב אני רציתי לדעת האם יש אפשרות להחלפה מהירה של הפריימרי סקרין בתצורת קלון בכרטיס 6600gt עם הדריברים האחרונים חוץ מהקיצור בשורת המשימות. או אם יש פתרון לתצוגת וידאו בשני המסכים במקביל (אולי הצגה בסופטוור ולא בהרדוור)

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  3. בכרטיסי המסך החדשים של ATI ישנה תקלה שגורמת למחשב להיתקע ולהציג מסך אפור עם פסים אנכיים. מATI נמסר שידוע להם על התקלה ושהיא קורא רק בחלק קטן מהכרטיסים החדשים, ושהם עובדים על תיקון. בנוסף לזאת הם טוענים (עפ"י הבנתי) שהתקלה אינה תקלת חומרה אלה באג בדרייבר. משיטוטים בפורומי חומרה בחו"ל הגעתי למסקנה שהתקלה לא קוראת בחלק קטן מהכרטיסים אלא באחוז מאוד נכבד ממנה. (בפורום מסויים, לא זוכר בדיוק איזה נראה לי שלTOM, הדיון על התקלה הגיע ל 20 עמודים כאשר חלק נכבד מהפוסטים הם של אנשים שחוו את התקלה) האם התקלה באמת בדרייבר או שATI מנסים לכסות על משהו? לדעתי הם מכסים על תקלת חומרה וכשהם יוציאו את ה"תיקון" הוא עלול לפגוע בביצועים. לסיכום אני ממליץ לכל מי שמתכוון לקנות את הכרטיסים החדשי…

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  4. אני מחפש מסך בתקציב של 2800-2900 שקל, שיהיה טוב למשחקים ושיהיה לו צבעים חדים כמו של מסך CRT ומה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40711&sog=C-Monitor ? אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים רשמו לי בבקשה בתודה מנור

• 13 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

ראיתי בביקורת בדיגיט-טיימס(על הריידון9700 של ג'יגהבייט, ד"א) שיש שתי גרסאות ריידון9700: RADEON9700PRO, שמגיע באריזת RETAIL והוא במהירויות 325/620 MHz, לעומת RADEON9700 שמגיע בOEM והוא במהירויות 300/600 MHz . האם זה נכון? עוד משהו לאנטיוירוס( )- לא היו תלונות על מאוורר, הבדיקה נעשתה על הכרטיס שבחנויות ולא על כרטיס ההדגמה כמו אננד, לא היו תלונות על המאוורר. ביקורת שווה קריאה:

6. אחרי שהבנתי שהמפרט הנוכחי שלי בקושי מגרד את ההגדרות המינימליות ל-Fallout 4 החלטתי לשדרג. אני לא מכוון ל-ultra ב-4K. יש מסך 1920X1080 ואני לא אחליף אותו בקרוב - אני אשמח להגדרות high/very high על משחקים חדשים לתקופה הקרובה אם אפשר לעשות את זה במחיר סביר. מפרט נוכחי: לוח GA-Z77-D3H i5 3570K 16GB ddr3 Radeno HD 7870 XT Seasonic X-series 760w הדבר הזול לעשות הוא לקנות עוד כרטיס מסך וללכת על crossfire. יש ספק, יש מקום במארז ויש לוח שתומך. הבעיה שבלוח הסלוט השני ל-PCI-e הוא X4, ככה זה מפורט אצלם: 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) הבנתי שזה לא ממש נורא אבל שזה גם לא אידיאלי. בקיצור, להוסיף עוד 7870 יעלה פחות מ-70…

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  7. רשמתי את הדגמים הנ"ל: gtx 470 1280mb gtx 560ti 1024 mb אשמח לעוד אפשרויות (וגם האם ה470 שציינתי עדיין זמין במלאי החנויות?)

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  8. 1. מה התאריך יציאה של הסדרה 69xx, ואם הם יהיו יותר חזקים מ59xx 2. ראיתי את זה באיזה פורום אחר: I would seriously pass on the series and wait until Q2 of 2011 and get the 7xxx series, which will be built on the new 28nm fab process. Until the 28nm fab is launched you are essentially paying money for the 5000 series with a few tweaks, that in reality aren't going to make that huge of a difference. This is the same reason I kept my GTX 275 and am skipping the Fermi chipset, 4xx series, from Nvidia, the new fab process will be launched for them as well around Q2. מישהו יכול להסביר לי מה זה 28nm ולמה זה יותר טוב? שווה לחכות? 3. מתי תצא הסידרה החדשה של nvidia ואם יש משהו שידוע …

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  9. קניתי מחשב חדש וקניתי תכרטיס 7800 gtx עכשיו הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס לא טוב לא יודע שאני בא להתקין את הדרייברים הוא אומר לי שאולי הוא לא של לידטק לא משנה אז קיצר התקנתי את הדרייברים מאתר של נבידיה ועכשיו הכרטיס עובד יעני הוא מותקן אבל ראיתי שבדיסק של הכרטיס מסך יש כל מיני תוכנות כאלה טובות ומעניינות ומשום מה הוא לא מזהה את הכרטיס מסך שלי הדיסק .. מה עושים ?. אם זה לא לפורום הזה אז סליחה

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by stingeR-,

איך הכרטיס הזה? מבחינת אוברקלוק בעיקר? לאיזה רמות לדעתכם אני יוכל להגיע איתו?

11. קורץ לי לרכוש את הvidock 4 plus ורציתי לשמוע את דעתכם לפני. יש לי dell vostro 3560 מעבד i5 2.50GHz זיכרון 4g המשחקים שאני מעוניין להריץ הם בעיקר סימולטורים euro truck simulator 2, arma3, assetto corsa, dcs http://www.villageinstruments.com/tiki-index.php?page=ViDock האם הספק כוח המצורף מתאים לשימוש בארץ או שאני יצטרך ממיר מתח? בנוסף אני צריך המלצה על כרטיס מסך מתאים עד 1000ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  12. MISTUBISHI DIAMOND PRO930 SB - הגיע אתמול. צבעים יפים באמת אבל רואים את הפיקסלים - אתם יודעים למה אני מתכוון? כל משטח על המסך מורכב באופן ברור ממרחק של כמעט מטר - מורכב מריבועים קטנים ואינו חלק. למה? לפי הנתונים וגם מה שאנשים אמרו זה אמור להיות מסך מעולה. גם פינה ימנית למטה לוקה בחוסר חדות - אבל הייתי מחליק את זה. תגידו לי - מה קורה עם הריבועים? מסך MAG שלי מראה שטחים חלקים יותר (אומנם בצבעים פחות טובים). מישהו יכול לדווח אם המצב רגיל.

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by Idanp,

לפי מה שהבנתי הוא המשתלם ביותר בתקציב שלי באיזור 900-800 שקל איזה חברה מומלצת יותר ? כל המחירים דומים וזה מיועד למפרט שבצד, מתאים?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא הולך לקנות עכשיו בידיעה שהולך לצאת החודשים בממש קרובים, למישהו יש מידע בערך מתי?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by darkman,

מחפש מסך לעבודה כללית במחשב(FLAT) בתקציב של 750

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by LiorZi,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך הנ"ל (למשחקים כבדים ברזולוציות 1920x1080 ומעלה). אני קונה אותו מארה"ב ולפי מה שהבנתי יש אחריות בינלאומית על כל המוצרים של EVGA, תקנו אותי אם אני טועה... http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-2687-KR

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by MB,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD 17" שישמש אותי לעבודה יומיומית (אינטרנט, אופיס), משחקים וסרטים (כלומר הכל). כמה אופציות שחשבתי עליהם: 1. IIYAMA E431S 2. LG L1730S (או 1710B). 3. BenQ 767V2 4. BenQ 781 5. מסכים קצת יותר יקרים: Samsung 172T, ViewSonic VP171 הצעות אחרות בטווח המחירים הזה ולשימושים שלי יתקבלו בברכה. בקשר ל-Hyundai Q17 שמומלץ כאן רבות, שמעתי שהוא כבר לא מורכב מהפאנל של Hyndis ואף הורידו לו את ה-DVI בחלק מהמקרים. מישהו יודע על זה עוד דברים ? חוץ מזה, כדאי לציין שיש לי יציאת DVI בכרטיס מסך וזוהי הזדמנות לנצל אותה היה לי עד לא מזמן Mag MS576 שהיה די טוב לטעמי במשחקים וסרטים, אבל הציג טקסט בצורה פחות טובה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by kawaii,

שלום.האם מישהו יכול לתת לי לינק לאיזשהו אתר שיש בו דיאגרמה\תרשים של כרטיס מסך ? משהו בסגנון http://www.techreport.com/reviews/2004q2/geforce-6800ultra/nv40-pixel-diagram2.gif משהו כזה,רק על כרטיס מסך שלם...תודה מראש

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by BigDragoon,

שלום, רציתי לשאול האם הכרטיס הזה (7600GS) של MSI שווה לחברות האחרות - Leadtek, evga, galaxy, GB?? (המחיר לא משנה)

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by Clash,

אהלן, כמה שאלות מעסיקות אותי בנושא הזה מאז ששמעתי ש - Gears of War יוצא ל- PC ויתמוך ב - HD במחשב. נכון לעכשיו אני משתמש במסך מחשב Dell 24" 2407WFP וכרטיס מסך Sapphire X1950XT, לפני מיטב ידיעתי שניהם תומכים ב- HDMI אבל עד כמה תומכים ואיך זה עובד אין לי מושג. האם יש תמיכת HDMI ביציאות DVI ( יש רק DVI בכרטיס מסך שלי ואין יציאות מיוחדות) האם המחשב שלי יוכל להציג את המשחק ולהשתמש בטכנולוגית ה - HD שלו ? האם סרטי HD שאני מוריד מאימיול ינצלו את המסך/כרטיס ויציגו את הסרט באיכויות הגבוהות שלו ? האם מסכים אחרים שיש ברשותי (רגילים שאינם תומכים) יכולים להציג את אותם סרטי ה - HD שאני מוריד מאימיול ? אני מודע לכך שחלק מהשאלות מגוחכות (או לא ?) אבל אני ממש בור בנושא.... ובכלל אם אפשר ל…

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by zahi122,

שלום אני מעוניין לקנות את GTX 670 השאלה היא יש לי Seasonic SS-500ET 500W האם הוא יסחוב אותו?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  22. עד לפני כמה חודשים היתי משחק DOOM3 והכרטיס היה מגיע מקסימום ל68 מעלות. מאז לא ממש שיחקתי. היום התחלתי לשחק את Prince of Persia The Sands of Time ופתאום ראיתי שהוא מגיע ל82 מעלות!! חשוב לציין שפתחתי את המארז.. אם הוא היה סגור בטח היה נצלה לי המחשב. אגב, הכרטיס הוא של MSI. http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=621 אני זוכר ששמעתי פעם משהו באיזה ביקורת על זה שהצלעות קירור יכולות להתנתק מהכרטיס או משהו.. יכול להיות שזה מה שקרה? אם כן אז איך בודקים/מתקנים?

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  23. הרבה יותר מאשר אצלי .יש לו מסך דק ואילו לי יש MAG796 ושמא זה כרטיס מסך? לי יש RADEON 9550 ולא שמתי לב שיש הבדל בתצוגת שולחן העבודה בינו לבין הכרטיס הקודם MX 400 אז מה התשובה תודה

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  24. האם יש מישהו שכבר עובד עם ממיר דיגיטלי מחובר למחשב? האם אפשר להקליט תכניות מהממיר ישירות לדיסק? אודה לפרטים בנושא

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by daniel89,

שלום, אשמח אם תתנו לי פרטים על כרטיס טלוויזיה למחשב.. ראיתי שיש מאוד זולים.. בסביבות ה-200 שקל.. אבל לא חיצוניים... אז איך מחברים אותם בידיוק? איך עושים שמסך מחשב יקרין טלוויזיה?צריך ממיר? אפשר לחבר לזה אקסבוקס? החיצוניים מתחברים דרך USB? או איך? הפנימיים לאן מחברים אותם? ללוח אם? אשמח אם תסביר לי בקיצור הכל עליהם... תודה, דניאל.

• 6 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים