עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by spider272,

אפשר להזמין מחו''ל כרטיס מסך??אין בעיה עם המכס??במיכרז ב ebay

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  2. שלום לכולם. שאלה בנושא שנראה לי שקשור לפורום הזה אבל לא נתקלתי בו עדיין. אישתי מעצבת גרפית ומתכוונת לקנות לה מחשב. התכנון הוא לעבוד עליו עם תוכנות גרפיות (פוטושופ, פריהנד וכו...). בעבודה היא משתמשת במקינטוש ואני תמיד קראתי המלצות על כרטיסי מסך עם ייעוד למשחקים ככה ששנינו לא מבינים בזה. האם מישהו יכול להסביר אם יש הבדלים בכרטיסים למטרת משחקים ולמטרת עיצוב גרפי. אם כן מה הם ? ובאיזה כרטיס או כרטיסים כדאי לבחור לעיצוב ? תודה.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  3. Started by Gorge25,

יש לי ממשק PCI - E ואני צריך כרטיס טוב, מנסה לחסוך בתחום הזה כדי לעמוד בתקציב שלי, לא כל כך בשביל משחקים.

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by NTK1,

אני מחפש את הכרטיס הכי טוב לצפיה ב-HD (כל הפורמטים של HD) והוא לא מיועד למשחקים מה הכרטיס שהכי מתאים ומה המחיר?

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  5. אפשר לנעול, העברתי את התר'ד לפורום קירור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464246.0

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by mayfree,

קראתי בANANDTECH באחד הבנצ'מרקים הם השתמשו בהגדרות: RES 1600 x 1200 with 4X AA/8X AF enabled . אולי מישהו יכול להסביר מה זה אומר?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by maphisto324,

שלום לכולם. החלטתי לשדרג מעט את המחשב, וכחלק, להחליף גם את כרטיס המסך שלי. הלוח שהכרטיס צריך להתאים לו הינו Gigabyte GA-K8NF-9, שאמנם ישן, אבל עדיין יש לו חריץ PCI-E. כעת יש לי GeForce 6600GT, והייתי רוצה כרטיס שיוכל להריץ משחקים מה- 3 שנים האחרונות בעיקר. אין לי מה לרוץ למשחקים מהדור האחרון לדעתי.. אני כן אדרוש שהכרטיס יוכל להריץ משחקים אלו ברזולוציה 1680x1050 (מסך מחשב 20") ואם אפשר גם ב-FHD (טלויזיה 37"). יש לי גם קירור די עוצמתי שהוספתי על הכרטיס שלי (ZALMAN VF900CU) כך שאשמח לכרטיס שאוכל להעביר אליו את הקירור, למרות שבהחלט לא חובה. לא יודע אם זה משנה, אבל שאר המפרט הינו מעבד Athlon 3000+ שאמור להיות מוחלף ל3800\4200 דו ליבתי, זיכרון- (3GB (DDR1 . וספק- 500W ג'נרי. אם…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by shaharb,

אהלן, ברשותי כרטיס מסך Radeon X1950 GT שמחובר למסך 22 של LG, ואני עובד איתו ברזולוציה המקסימלית של המסך 1680X1050. קניתי מקרן וחיברתי אותו לחיבור השני בכרטיס מסך בעזרת כבל VGA ומתאם VGA ל-DVI (בכרטיס יש שני חיבורי DVI). המקרן עובד מצויין ומקרין את התמונה ברזולוציה של 1024X768 לעומת זאת המחשב דורש שגם המסך יעבוד באותה הרזולוציה. המסך עכשיו מראה לי תמונה קופצנית עם כל מיני פסים ומדי פעם המסך נהיה שחור לרגע וחוזר לעבוד, גם אחריי שניתקתי את המקרן וביטלתי את האפשרות של המסך השני אני לא מצליח לשנות בחזרה את הרזולציה של המסך ל 1680X1050, אני משנה והמסך מתכבה לרגע וקופץ בחזרה לרזולוציה של 1024X768. מה אני עושה עכשיו ? הבנתי שיש תוכנות שמאפשרות עבודה עם שני מסכים ברזולוציות שונות,…

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by gggilad13,

קיים כרטיס 6800 (רגיל) עם VIVO? :s05:

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by NiMo1771,

כמה שווה לשלם על sapphire 7950 יד שנייה? הכרטיס הוא זה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1157&pid=1439&psn=&lid=1&leg=0# לא הצלחתי למצוא ביקורת על הגרסא הזאת, מישהו מכיר אותה? האם הקירור הזה קריר גם בשביל אוברקלוק עם העלאת מתח?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by sonic,

הי מישהו יכול להסביר לי מה קרה לאתר של ATI הם לא מעדכנים יותר את הדריברים באתר? הדריבר האחרון באתר שלהם הוא 6166 שבאתר RAGE3D אפשר להשיג את 6200 בגירסאת FINAL למי שרוצה את הדריברים Winxp\2000 Ati 6200 Win9x Ati 6200 Control panel הדריברים הם לכל הRADEONS

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  12. Started by JoeBlack,

שלום חברים. אני חדש בתחום אז אשמח לקבל את עזרתכם. יש לי Pentium 4 מלפני 3 שנים עם כרטיס Geforce II ואני רוצה לשדרג ולקנות כרטיס Nvidia Geforce 6600 עם חיבור AGP 8 א. האם יש לי צורך לבדוק את ספק הכח של המחשב ?? מה הדרישות של הכרטיס? ב. האם גוף הקירור של הכרטיס מספק או צריך לקנות גוף קירור נוסף? ג. האם מאוורר הכרטיס עושה רעש רציני או סביר כמו מאוורר המחשב? ד. האם יש הבדל בין Nvidia Geforce 6600 ובין Geforce FX6600 או Geforce PFX6600 או Geforce 6600LTכמו שמפרסמות החנויות ברשת? ה. האם יש הבדל רציני בין גרסת 128MB ו - 256MB לביצועי הכרטיס? תודה מראש על העזרה...

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by Tzach_n,

בזמן האחרון עם יציאת ה 780Ti לא ראינו ירידת מחיר של הטיטאן, מאוד מעניין אותי לדעת למה הטיטאן שחלש יותר מה Ti עדיין נמכר בתג מחיר של 1000 דולר. האם זה רק בגלל נפח הזכרון של 6GB?

14. Started by massinvallus,

הוא נמכר רק ב1577 ש"ח אצל הדובים ואותו כרטיס של CONNECT3D עולה 1957 ש"ח. איך החברות האלה? מספקות קירור טוב?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  15. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, אני יודע שהמסך הנ'ל ,הוא מסך דיי ישן, אבל אני מעוניין ,לדעת איך הוא. אשמח לשמוע דעות LaZy-©BoY*

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by lmlm,

http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/ProductStack מקור : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=94074

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  17. חיברתי בעזרת יציאת S-video את הוידאו לכרטיס המסך שברשותי, רדיאון 8500 LE, דרך הלוח בקרה שלו כיוונתי ל- PAL B וגם ל- PAL G, לחצתי על הקלטה אבל כלום. לא הקליט שום דבר. פספסתי משהו בדרך? בתודה מראש, ת'ורן.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by ronran,

שלום. התקנתי מחדש את המחשב והתקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט לאחר מכן חיברתי לו כרטיס מסך חיצוני. כאשר אני מדליק את המחשב. המחשב נתקע בתחיל הבוט שלו. וכשאני מוציא את הכרטיס המחשב לא נתקע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  19. MISTUBISHI DIAMOND PRO930 SB - הגיע אתמול. צבעים יפים באמת אבל רואים את הפיקסלים - אתם יודעים למה אני מתכוון? כל משטח על המסך מורכב באופן ברור ממרחק של כמעט מטר - מורכב מריבועים קטנים ואינו חלק. למה? לפי הנתונים וגם מה שאנשים אמרו זה אמור להיות מסך מעולה. גם פינה ימנית למטה לוקה בחוסר חדות - אבל הייתי מחליק את זה. תגידו לי - מה קורה עם הריבועים? מסך MAG שלי מראה שטחים חלקים יותר (אומנם בצבעים פחות טובים). מישהו יכול לדווח אם המצב רגיל.

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  20. המלצות על כרטיסי מסך טובים בסביבות ה-750-800 תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi:

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  21. השימושים: גימיינג, fps, עריכה, צפייה בסרטים והקלטה כרטיס המסך: Gigabyte 980 ti gaming 1 הערות: ההתלבטות היא בין 2 מהמסכים הנ"ל היות ויש לי מחיר טוב על שניהם. אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת על המסך האיכותי יותר של dell בלי שיהיו לי בעיות במשחקים, וגם איך המסך השני. רוצה לקנות את המסך בהקדם, צריך רק לבחור מוצר א' להשוואה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=898686 מוצרה ב' להשוואה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=902007 בתודה מראש, TopMethod

22. אהלן חברה מה עניינים ברצוני לרכוש כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח שיריץ לי סרטי HD בצורה טובה משחקים בצורה סבבה אני לא גיימר אבל מידי פעם משחק במשחקים חדשים ושבאופן כללי יהיה טוב ובנוסף לכך שיהיה לו חיבור HDMI ואני יוכל לחבר את המחשב לטלויזיה אז ככה המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Q6600 intel לוח אם: Gigabyte P35-ds3l זיכרון : 2G OCZ ספק כוח : corsair VX450W (הוא מעולה הוא יחזיק) דיסק קשיח : WD 500GB AAKS והכרטיס מסך שעובר לאחי ומתחלף הוא הHD4850 של ATI כמו שאמרתי לא גיימר יותר מידי משחק מידי פעם במשחקים חדשים ובעדיפות שירוץ חלק ורואה תכני HD מידי פעם בסה"כ מהHD4850 הישן הייתי מרוצה אז לפי זה אפשר להבין שהציפיות שלי לא בשמיים. ד"א אני גר בת"א אז אם אפשר המלצה לחנות אמינה…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by bobby323,

האם כדי לחסוך כסף כדיי להפשר על כרטיס 128

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  24. שלום לכולם לא מזמן קניתי את המפלצת שלי הההההradon 9800 pro ושמעתי שיש אפשרות להפעיל את הדמואים שנוידיה מחלקת באתר שלה האם מישהו מכיר דרך

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  25. באחת התוכנות היה כתוב שהם מבקשים שיהיה מותקן Detonator 5.08 ומעלה.. איך אני יכול לדעת איזה יש לי ?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.