עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רשמתי את הדגמים הנ"ל: gtx 470 1280mb gtx 560ti 1024 mb אשמח לעוד אפשרויות (וגם האם ה470 שציינתי עדיין זמין במלאי החנויות?)

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by stingeR-,

איך הכרטיס הזה? מבחינת אוברקלוק בעיקר? לאיזה רמות לדעתכם אני יוכל להגיע איתו?

3. משחקים משחק בסלולרי כשהרקע הוא המקום שנמצאים בו. חובה לראות! מציאות מדומה על מסך הסלולרי

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את חות דעת על כרטיס מסך זה: HIS RADEON ICEQ HD 6850 אך הוא?? שווה לקחת אותו או לא? ועוד שאלה יש לי ספק 500W שהוא:Thermaltake PUREPOWER RX 500W יתאים עם כרטיס זה?? ותודה על עזרה שלכם!!

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by meronk,

היי מישהוא מכיר את הדגם או יודע האם כדי לרכוש אותו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by tomerb,

אני עם הבעיה הזאת מאז שהתקנתי דטינייטור חדש 41.09 . מה שאני לא עושה ואיזה פורמט שאני לא בוחר PAL MTSC אני רואה שחור לבן. בדקתי כבר הכל כולל טלוויזיה אחרת וכבל אחר. על אותו מחשב יש לי גם WIN 2000 ודרכו אני כן רואה עם צבע. רק שאני על הXP הOS הראשי שלי אני רואה TV OUT בלי צבע מה זה יכול להיות?

7. טוב, אז ככה, שני נושאים שונים באותו ת'רד, הכרטיס המדובר הוא 6660GT AGP(של MSI עם VIVO, אם אתם מתעקשים לדעת...) 1) ביצעתי Underclocking במצב 2D(יחד עם התאמת מהירות המאוורר...) ל200, אני לא רואה שום השפעה בשימוש יומימי בווינדוס. למישהו יש מושג למה זה אמור לגרום ואיך אני אמור להיות מושפע מזה? (ואם זה לא משפיע, למה לעזאזל היצרנים לא עושים את זה לבד?) 2) במצב 3D ביצעתי Overclocking מתון ל560 והזכרון על 1020(השתמשתי בבדיקה המובנת של הדריברים...) וששיחקתי שמתי לב(היה קשה שלא לשים לב, הם הציפו את המסך...) להווצרות ארטיפקטים בערך ב90 מעלות, הכרטיס לא אמור להחזיק עד הרבה אחרי זה? (אגב, ה90 מעלות היו בגלל שטות בכיוון המאוורר :, אחרי זה סידרתי את זה ואני לא מגיע ליותר מ60...) …

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by miki03,

רציתי לדעת איזה כרטיס חזק יותר ??

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  9. שלום, ברשותי כרטיס HD 6950 שעבר מוד ל 6970 על ידי צריבת ביוס העלתי לו את התדרים ל 940@1375 ואני מקבל ב 3DMARK11 5800P בערך בעוד חבר שלי עם כרטיס זהה (רק לא ריפרנס ) מקבל 6116P על שעונים של 920@1340 איך זה הגיוני ?? מה גורע ביצועים מהכרטיס שלי ?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  10. יש ברשותי כרטיס טלוויזיה של LifeView 98 צ'יפסט bt878khf (דיי ישן אני יודע) ואני לא מוצא את הדרייבר שלו אז הלכתי לאתר של LifeView ומצאתי את ההקנה (גירסה 5.96) בדיוק 1 ל1 שלו אבל זה לא עובד בגלל שזה בשביל ווינדוס 98 אז הורדתי את הגירסה של XP (גירסה 10.400) הכל טוב ויפה אבל זה לא מזהה לי את הכרטיס טלוויזיה.. מה לעשות? יש מישהו עם אותו הכרטיס שיכול לעזור לי נ.ב: לכל מי שיש לו את גיסרסאת FlyVideo2000 רשום באתר שזה אותו הכרטיס אז (למי שיש אותו גם יכול לעזור לי) תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by AMD IS LIFE,

אני יודע שהסקר לא כולכך מדורג טוב אבל ניסתי. תצביעו כדיייייי.

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  12. האם אני יכול עם הכרטיס מסך שלי (כנסו למפרט ותדעו) לחברו לטלויזיה עם כן איך ??? תודה מראש! :saint:

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by meital878,

היי,  יש לי מחשב עם המפרט הבא (לפחות חלק ממנו, אז תגידו לי אם יש עוד נתונים שאתם צריכים):  ספק כח- A.PFC 3Y 450W fan12 power man inwin לום אם- G41M-E43 DDR3 HDMI MSI מעבד- Intel pentium D.core E6500 2.93GHz 2MB זכרון- H/s value geil 2GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח WD 500GB 32MB c.g SATA2   המאיץ הגרפי הנוכחי שלי מובנה בלוח אם- הוא מסוג intel X4500.   המאיץ הגרפי שלי התקלקל ואני צריכה לקנות אחד חדש. אני מעוניינת להריץ משחקים בצורה מינימלית ( guild wars 2 על הדרישות המינימליות ביותר) והתקציב שלי הוא מקסימום 600 ש"ח (מקסימום!!).  אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך שיתאים למפרט ולצרכים שלי   תודה רבה!!! מיטל.

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  14. לפני שנתיים קניתי R9 280X של MSI ששירת אותי ללא שום תקלה עד שלפני חודשיים הוא שבק חיים פתאום. במסגרת האחריות הכרטיס הוחלף לR9 280X של GIGABYTE הכרטיס החדש עושה בעיות מהיום הראשון לאחר 5-10 דקות משחק (BF3) זה מתחיל בריצודים של המסך ואחרי חצי דקה המסך פשוט קופא עם פסים כתומים-חומים ניסיתי לפרמט, להתקין מחדש דרייברים, החלפתי מארז, החלפתי ספק ל750 וואט, הוספתי מאווררים... וכלום. שום דבר לא פותר את הבעיה. במאמץ הכרטיס מגיע ל73-74 מעלות במקסימום. הטמפרטורה הממוצעת 69 הכרטיס נשלח פעמיים למעבדות של KSP והם אומרים שהוא תקין, האחריות גם נגמרה אז אני די תקוע איתו.

15. Started by eizik26,

שלום אנשים השאלה שלי היא האם כרטיס מסך תומך PCI EXPRESS יכול לעבוד על PCI רגיל או שחייבים לוח אם תואם (PCI EXPRESS)? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by RayZ,

אוקיי... אני אנסה לקצר. יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש. ברוב המשחקים יש ארטיפקטים שהם בדיוק נראים אותו הדבר- אובייקטים בגראפיקה שפשוט מהבהבים (לרוב- שמיים, נוף, קרני שמש) וזה מעצבן. למרות שיש משחקים מסויימים שאין שם את הבעיה. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש (והסרתי את הקודם), הדרייבר שהותקן הוא ההכי חדש. טמפרטורת הכרטיס מגיעה ל-70 במאמץ, למרות שלא נראה לי שזה הגורם- כי מההפעלה הראשונית של המשחקים הארטיפקטים מופיעים. אין לכרטיס אפילו זמן להתחמם לפני. למישהו יש מושג מה לעשות או מה גורם לבעיה? הכרטיס הוא ה-HD5970.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  17. באחת התוכנות היה כתוב שהם מבקשים שיהיה מותקן Detonator 5.08 ומעלה.. איך אני יכול לדעת איזה יש לי ?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  18. מאוכזבים מהמלאי המתאדה ברגע של ה-GeForce RTX 3080 הטרי עם 10GB של זכרון גראפי? אולי זה לטובה - כי כעת אנחנו די בטוחים שיש גם גרסה עם 20GB שנמצאת בתוכניות להמשךלכתבה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  19. כבר 3-4 אנשים התלוננו על בעיות נפוצות במסך הזה אני רוצה לעשות רשימה גדולה של הכל (בהמשך אני יסביר למה) אני יתחיל בזה שהקווים בצדדים לא ממש ישרים, גם שאני מנסה לסדר את זה מהתפריט זה לא הולך - אבל בחנות זה פתאום הסתדר (מה פה קורה פה) הקו העליו והצדדים משוכים, מה שאומר שאם אני שם אייקון במסגרת של המסך הם לא יראו כמו אייקון באמצע המסך לפעמים יש גל צבע אדום\סגול חלש למעלה שמזיזים חלון למעלה למטה המסך מתרחב ומתקווץ (אותו דבר שעוברים מחלון קטן לחלון על כל המסך) אני זוכר שהיו עוד דברים זה דיי דחוף וחשוב מאוד אז כל מי שהיה לו את המסך שבבקשה יוסיף. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by ItzikT46,

היי.קניתי מחשב חדש עם כרטיס LEADTEK WINFAST PX8800GTS TDH 320MB. המעבד הוא C2D. אני מעוניין לבדוק ולהתרשם מיכולות הכרטיס.איך כדאי לבדוק - עם תוכנת בדיקות או הרצת משחק כבד, ועל איזה מומלץ ? תודה

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  21. שלום פורום יקר. רציתי לדעת כמה דברים לפני שאני עוד פעם הורס משהו :> אז ככה היה לי כרטיס בעבר שעוזר vpu recover בלה בלה בלה בסוף החלפתי מKSP לכרטיס חדש וזה לא עושה יותר עכשיוו רציתי לדעת עם אני יעשה לו OC יש סיכוי שהשגיאה תחזור לי? ולאיזה מהירויות בכלל הכרטיס יכול להגיע עם המאורר הסטוק שלו ? יש לי Sapphire Radeon9600XT 128MB הנה תמונה http://www.hwupgrade.it/stampa_articoli/974/sapphire_9600xt_9600pro_s.jpg הוא כרגע נמצא על 500/300 מעלות של 32 ככה... אז השאלה בגדול כדאי לעשות במצב הנוכחי אובר קלוק ? זה יעזור בכלל ? לכמה זה יכול להגיע עם הקירור הזה ? הוא יתחמם בצורה משמעוית עם OC ? הוא יכול להישרף לי ? (אני לא אמשיך כי זה לא יגמר ..) תודה ולילה טוב לכם

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  22. לא את הקופסא אלה את הכרטיס

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  23. במחשב החדש שלי יש כרטיס מסך Gigabyte 6600GT VIVO (שיש לו גם יציאת HDTV) ומסך ViewSonic 912s (שלו כניסת HDTV). עכשיו רציתי לדעת מזה בעצם אומר בשבילי?? האם אני מסוגל לראות בHDTV?? ואם כן, מזה בעצם אומר? שאני אראה סרטים ומשחקים באיכות גבוהה יותר, או שזה בכלל לא אפקטיבי מהסיבה שאין לי אפשרות להשיג תכנים המקודדים בHDTV? אשמח להסבר מקיף וממצה. תודה.

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  24. רציתי לקנות X1800GTO וראיתי שאם אני מוסיף 100 שקל אז אני מקבל את הכרטיס עם 512 מגה. אבל אמרו לי שאין דבר כזה ואולי זה GTO2 אבל בחנות הם לא יודעים. מישהו יודע משהו על זה? כי המחיר די זול בשביל GTO2 . http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8832

• 14 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים