עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dvirl,

שלום לכולם ברשותי פנטיום 3 733Mhz וכרטיס מסך riva tnt2 אני רוצה לשדרג את הכרטיס על מנת להנות ממשחקים חדשים יותר ברור לי שהמחשב חלש אך אין לי כסף לשדרג אותו כרגע הוספת כרטיס מסך מתקדם לא תנצל כנראה את כל תכונותיו השאלה האם תחת תנאים אלו שווה לרכוש כרטיס כגון radon 9100 או ללכת על Gforce 4 בתודה מראש דביר

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by ELDAN RENT A CAR,

יש לי לוח תומך PCIE1 אני יכול לשים כרטיס שתומך PCIE2 ? זה יעבוד ? או שעדיף לקנות כרטיס רק PCIE1 למנוע בעיות של תאימות ?

3. יש לי לפטופ עם כרטיס GEFORCE 8600M GS איך אני יודע אם הוא מוציא סאונד בחיבור HDMI?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by Phlip_dE-SuSsa,

יש לי רדאון 9700 חיברתי אותו לספק ומימנו שירשרתי להארד דיסק כמו שהם ממליצים האם אני חייב לשרשר או שאני יכול לחבר כל אחד בניפרד מה עדיף לעשות? המחשב עושה לי בעיה שאני מדליק אותו מאז שיש לי את הרדאון יכול ליהיות שזה הספק כי הוא 300W

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  5. מדוע ההפרש הזה בין שתי הגירסאות האלה? מישהו יודע? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-496&depa=0 http://www.pricegrabber.com/search_getprod.php?masterid=6941597&zip_code=98008 בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  6. שלום. אני מעוניין להקליט תוכניות טלוויזיה למחשב באיכות טובה. מכיון שאין לי מושג בכלל איך עושים את זה - חוץ מהעובדה שאני צריך כרטיס עים (כניסת) Video IN. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב שיכול ללכוד ווידאו באיכות טובה, ולהסביר לי את ההבדלים בין כרטיס טלוויזיה לבין כרטיס עריכה? אגב, כרטיס מסך עים VIVO לא בא בחשבון כי קניתי כרטיס חדש לא מזמן. (אין בעיה של מחשב - המחשב דיי חזק לתמוך בכל כרטיס). תקציב ממוצע של כ-700 ש"ח(+-)

• 12 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by lion03,

לקנות R8500 עכשיו או לחקות לדצמבר ולקנות R9700 ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by NiMo1771,

כמה שווה לשלם על sapphire 7950 יד שנייה? הכרטיס הוא זה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1157&pid=1439&psn=&lid=1&leg=0# לא הצלחתי למצוא ביקורת על הגרסא הזאת, מישהו מכיר אותה? האם הקירור הזה קריר גם בשביל אוברקלוק עם העלאת מתח?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  9. בניגוד לרוב הפונים, שמבקשים כרטיסי מסך אדירים, הדרישות שלי הן פשוטות יותר: 1. יש לי מחשב ללא כרטיסים - הכל onboard,עם יציאה אחת למסך (סמסונג 22"). 2. רכשתי עכשיו טלוויזיה שממוקמת לא רחוק מהמחשב. 3. אני מעוניין להתחבר לטלוויזיה לצורך: א. הקרנת סרטים מתוך המחשב. ב. שימוש כמסך extended. 4. מבקש הצעות לכרטיסים זולים ומספיק טובים (רצוי עם מאוורר). לאיזה כבלים אזדקק ? 5. אציין שאני לא משחק במשחקי מחשב, אלא רק אינטרנט, עבודה משרדית ותיכנות, ולכן הדרישות הן מינימליות. אודה לממליצים

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by abc2007,

שלום לכולם אני מתעניין ברכישת מחשב נייד בעל כרטיס מסך פנימי של אינטל מדגם HD3000 שזה הכרטיס המובנה בדור החדש SANDY של מעבדי אינטל הבנתי שלכרטיס הזה יכול להיות זיכרון משותף של 1.7GB במחשב שיש בו 4GB של RAM,זה גם כתוב פה http://www.intel.com/content/dam/doc/product-brief/xeon-e3-1200-hd-graphics-guide.pdf מחיפוש ברשת מצאתי את הדיון הבא ומתואר בו http://www.computing.net/answers/hardware/how-do-i-set-memory-for-intel-hd-graphics/74833.html שיש המון בעיות עם זה כי אף אחד לא יודע איך "מעלים" את הזיכרון...אחד רושם שזה זיהה לו 128MB אחר רושם 32MB וכד' מישהו יודע האם יש דרך לשלוט על כמות הזיכרון המשותף?אני רוצה להריץ במחשב פוטושופ ואחת הדרישות היא 256MB שמוקצה לכרטיס מסך האם יש ד…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by nisim cohen,

היי, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה במחשב ולדעתי זה איזה משהו בעייתי בכרטיס מסך או בדרייברים שלו. משום מה מידי פעם פתאום המסך שלי נהיה שחור למשך שניה או שתיים ואז חוזר לעצמו כאילו כלום לא קרה ואני יכול להמשיך לעבוד כרגיל. כרטיס המסך המדובר הוא G-Force 9400 GT , פשוט אומנם אך באמת שאין לי שימוש במשהו יותר מזה. יש לציין שהבעיה היא לא במשחקים, אלא בכל מקום ומצב אפשרי, אם כי לדעתי לרוב זה קורה כשאני טוען מספר דברים ביחד וכאילו יש "עומס". המחשב עצמו הוא 4 ליבות ואני לא חושב שהבעיה היא קשורה בו בכלל... מישהו נתקל במצב הזה? אשמח לפתרון/הסבר לתופעה. תודה. נ.ב. ניסיתי לעדכן דרייבר מהאתר של nvidia והבעיה נשארה כפי שהייתה.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by NeptuneMB,

שלום רב, יש לי את הכרטיס הזה, ובמנוחה הGPU שלו על 78-80 מעלות. כיצד אני משנה את מהירות המאווררים? יש לי ויסטה, 64 BIT. דרייבר 8.8. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  13. שלום המפרט שלי הוא i7 8GB enermax 630W moudle82+ hd48701GB רציתי לדעת אם אני מחליף לכרטיס מסך בנוסח GTX680 הספק יחזיק? לא יהיה צוואר בקבוק? המטרה היא למשחקים כמו BF3 ברזולוציה של 1920X1080(בטלוויזיה). האם הכרטיס הזה מספיק חזק בשביל מטרה כזו? תודה.

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by bazz,

מה יותר טוב? איך זה שה8600 עולה כמעט כמו ה7600?? (הפרש של 50 ש"ח בערך...) ראיתי שלATI יש פי 2 פיקסלים... זה משנה? זה משנה אם יש לי AMD או אינטל?

15. Started by piniman,

שלום אני חדש פה אני רוצה ליקנות gtx 260 ורציתי לישאול אם ספק של500 watt יחזיק אותו

• 13 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by Dvich,

הR580 פותח ע"י קבוצה שונה מזו של הR520 והן לא עבדו במשותף, אבל מה שכן, הR580 הוא אכן, כמו שנגזר מהשם, בנוי בבסיסו על הארכיטקטורה של הR520. הR580 נבנה גם הוא בליטוגרפיה של 90nm, המעבר ל90nm בכלל לא היה קל, היו קשיים בתכנון שגמרו לכך שהyeilds היו נמוכים מאוד, כלומר אחוז הליבות הפגומות היה גבוה, לכן ATi עשתה שלושה ratape בשביל להגיע לתוצאות yeilds רצויות, הלקחים שהופקו מהטעויות יושמו בR580. ממה שידוע בנתיים, הR580 לא תהיה רק R520 עם עוד צ"ע, אלא תהיה שונה במקצת ותכיל שיפורים ארכיטקטוריים. הyeilds עדיין לא ידועים אבל בעקבות הלקחים שיומשו בליבה אולי נוכל לראות אותה בקרוב יותר ממה שאחנו מצפים, אומנם לא לפני הG70 Ultra וזה גם תלוי באי הR520 יתמודד מול הGF7800GTX, ולפי מה שידוע ע…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by ronran,

שלום. התקנתי מחדש את המחשב והתקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט לאחר מכן חיברתי לו כרטיס מסך חיצוני. כאשר אני מדליק את המחשב. המחשב נתקע בתחיל הבוט שלו. וכשאני מוציא את הכרטיס המחשב לא נתקע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  18. אהלן חברה מה עניינים ברצוני לרכוש כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח שיריץ לי סרטי HD בצורה טובה משחקים בצורה סבבה אני לא גיימר אבל מידי פעם משחק במשחקים חדשים ושבאופן כללי יהיה טוב ובנוסף לכך שיהיה לו חיבור HDMI ואני יוכל לחבר את המחשב לטלויזיה אז ככה המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Q6600 intel לוח אם: Gigabyte P35-ds3l זיכרון : 2G OCZ ספק כוח : corsair VX450W (הוא מעולה הוא יחזיק) דיסק קשיח : WD 500GB AAKS והכרטיס מסך שעובר לאחי ומתחלף הוא הHD4850 של ATI כמו שאמרתי לא גיימר יותר מידי משחק מידי פעם במשחקים חדשים ובעדיפות שירוץ חלק ורואה תכני HD מידי פעם בסה"כ מהHD4850 הישן הייתי מרוצה אז לפי זה אפשר להבין שהציפיות שלי לא בשמיים. ד"א אני גר בת"א אז אם אפשר המלצה לחנות אמינה…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  19. אוקיי, יש לי 4850 CF והבעיה שלי היא שאין ביצועים ממש טובים, יש הרבה פאקים.. לדוגמא... תראו את התמונה הזאת, 41 פריימים ותראו מה יש בצדדים .. http://www.siz.co.il/up/cjgjzhkjzon2.jpg יכול להיות שזה הדרייבר? זה הדרייבר הכי חדש הורדתי מ Guru3D והגרפיקה במשחקים נמרחת גם=\ אני באמת כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי לשחק עם ההגדרות לשנות פה ושם ואני פשוט לא מצליח להגיע להגדרות שיהיו ביצועים יפים במשחקים... אני חייב את העזרה שלכם, מה לעשות? :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  20. היי. יש לי כרגע מסך רחב 19 אינץ' של BENQ והרזלונציה שלו היא 1440X900 וכרטיס מסך HD4870 1GB. כרגע אני מחובר בחיבור DVI ולמסך יש חיבור HDMI אז החלטתי לחבר אותו (וכמובן להוציא את הDVI) ולראות אם יש שיפור משמעותי, ומשום מה הוינדוס נמתח ונחתך, כמו שעושים רזלונציה 800X600 על מסך שהוא יותר גדול. למה זה קורה? הסתכלתי בהגדרות והן על הרזלונציה המקסימלית וזה עדיין אותו הדבר. בנוסף, אני לא קניתי 4870 סתם, אני עוד מעט אני הולך לקנות לי את הT220 המפורסם או שאני אקנה את הT240, עדיין לא החלטתי מה יותר ישתלם לי. את המסך החדש אני מתכוון לחבר בDVI ובצג הנוכחי לחבר HDMI (או שאני אשתמש בממיר שקיבלתי עם הכרטיס ואמיר את הHDMI לDVI) ורציתי לשאול אם אני יכול לעשות ככה שמשחקים ותוכנות יעבדו על המס…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

שלום, האם מומלץ לפתוח את המכסה של הגוף קירור ולנקות את הכרטיס מבפנים? אני מאמין שנאסף שם אבק. האם זה בהחלט משפיע ייחסית טוב לטובת ירידת טמפ'?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך עם שתי יציאות HDMI למסך מחשב ולטלוויזיה. אם אין דבר כזה, אז מה אני עושה ? המפרט מתחת לשמי, תודה רבה על ההצעות

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by meital878,

היי,  יש לי מחשב עם המפרט הבא (לפחות חלק ממנו, אז תגידו לי אם יש עוד נתונים שאתם צריכים):  ספק כח- A.PFC 3Y 450W fan12 power man inwin לום אם- G41M-E43 DDR3 HDMI MSI מעבד- Intel pentium D.core E6500 2.93GHz 2MB זכרון- H/s value geil 2GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח WD 500GB 32MB c.g SATA2   המאיץ הגרפי הנוכחי שלי מובנה בלוח אם- הוא מסוג intel X4500.   המאיץ הגרפי שלי התקלקל ואני צריכה לקנות אחד חדש. אני מעוניינת להריץ משחקים בצורה מינימלית ( guild wars 2 על הדרישות המינימליות ביותר) והתקציב שלי הוא מקסימום 600 ש"ח (מקסימום!!).  אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך שיתאים למפרט ולצרכים שלי   תודה רבה!!! מיטל.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by IG,

איזה מהנ"ל טוב יותר? תודה

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  25. http://www.orpheussoft.com/6600_agp.html המערכת היא סטנדרטית (xp3200*) ולא איזה fx55 או a64 3800! זה טוב לכאלו שרוצים לדעת איך הכרטיסים ירוצו על מערכות שדומות לשלהם ולא על מערכות סופר דופר יקרות. תוצאות מעניינות ומפתיעות. בגדול ה 6600GT לוקח.

• 8 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.