כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
האם אפשר ללכוד וידאו אנלוגי באמצעות כרטיס מסך בעל VIVO ואם כן איך עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אהלן לכולם, לאחי הקטן יש מחשב בן שנתיים. הוא בד"כ משחק במשחקים ישנים ולא רציניים... פרטים טכניים : עכשיו יש לו את ה9250 של ATI AGP AMD SEMPRON 3000 768 MB DDR I מקווה שהכנסתי מספיק מידע תודה מראש למגיבים!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ש לי: מעבד INTEL PENTIUEM 4 3.06MHz 524 לוח אם MSI , תומך PCI-E , הכרטיס מסך עומד על הלוח אם זיכרון: 1.5GB 553MHZ CL4 דיסק קשיח: 160GB ספק כוח: HEC 400W TRT עכשיו, אני רוצה להכניס כרטיס מסך X1950PRO 256MB/512MB PCI-E, יהיה צוואר בקבוק במשהו?
-
- 17 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ויש לי שאלה.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך וההתלבטות שלי זה בין הכרטיס 8800 gt של nvidia או hd 2900 pro של ati .. אם אפשר בבקשה שתגידו לי מה עדיף ולמה ואיזה חברה לקנות.. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני יכול לראות איתו טלווזיה במחשב כי קיבלתי עם המחשב חיבור שמתחבר לכרטיס מסך וגם הוא כמו בננה כמו בטלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כיום אני עובד עם 2 מסכי LCD, הייתי מעוניין לנצל את יציאת הTV (השלישית), האם הWIN תומך באפשרות זו? בנוסף, אני מעוניין לרכוש 8800GT, על איזו חברה אתם ממליצים ?
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : מעבד: Intel Core 2 Duo 4400 זיכרון: 1 ג'יגה 667 X 2 קינגסטון כרטיס מסך 7100 כונן קשיח 250 לוח אם לא זוכר אבל יש לו pci X16 וצורב די וי די אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע אם כדי לי את ה- 8800gt או ה8800 gts 640 mb או שכדי לי לחכות שבוע שבועיים עד שיוצאים הכרטיסים החדשים וה GTS החדש ? מה אתם מציעים ומה המחירים של החדשים יהיו ומבחינת הביצועים הם יהיו הרבה יותר טובים מהGT ומהGTS 640? השימושים הם בעיקר למשחקים כבדים תודה מראש!
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס gigabyte nvidia 8800gtx 320mb. במחשב ה"ישן" יש לי ati x850xt. חשבתי לייבא את הכרטיס הישן למחשב ורציתי לדעת אם זה אפשרי ואם זה ישפר ביצועים משמעותית. מה אומרים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם הכרטיס 8800GT אבל במלאי כרגע יש להם רק את ספרקל או BFG. הספרקל יותר זול מה BFG ומהג'יגבייט. בפורום מפרטים הציעו לי ללכת על BFG כי הוא אמור להיות יותר טוב. אבל קראתי ב FAQ שהם כולם זהים. אז יש הבדל בין הכרטיסים? כי אני מעדיף ללכת על הזול אם אין הבדל.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש(לא כולל מסך,השארתי אותו מהמחשב הקודם(19 אינצ') ומדי פעם המסך "נקפא" ואחרי כמה שניות הוא חוזר אבל לפעמים הוא לא חוזר(וצריך לעשות ריסטרט) אבל מתי שהוא כן חוזר אחרי כמה שניות הוא מראה לי את ההודעה הזאתי: מה הבעיה? :s05: אגב אם זה עוזר יש לי כרטיס מסך 2900PRO
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי בבית ממיר של YES בסלון ויש לי גם כבל COMPOSITE לS-VIDEO וגם הכבל של הסאונד של 10 מטר. רציתי לקנות את הכטיס טלוויזיה Hauppauge winTV-PVR-150 MCE ורציתי להשתמש בכבל לחבר את הממיר של YES שבסלון לכרטיס טלוויזיה שבחדר שלי. רציתי לדעת אם אני יעשה את זה האם אני יוכל לשנות ערוצים בYES מהחדר שלי בעזרת השלט שמגיע עם החבילה והמקלט או שאני צריך ללכת עד הסלון להחליף ערוץ? אני יודע שאם אני יעשה את זה התמונה בטלוויזיה בסלון ובמחשב שלי תיהיה אותו אחת. (הממיר של YES יהיה מחובר לטלוויזיה בעזרת החיבור אנטנה RF משהו כזה ו למחשב בעזת הCOMPOSITE) תודה רבה מקווה שתוכלו לעזור..
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 2900PRO ואני רוצה לעדכן את הדרייברים,איפה אני יכול למצוא דרייברים?חיפשתי בגוגל וזה לא מוצא לי אם אפשר קישור להורדה,תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי את כרטיס מסך במחשב המשני שלי מ GF4 TI 4600 ל רדאון 9800XT. לפני שביצעתי את ההחלפה הסרתי את הדרייברים של הכרטיס הישן התקנתי את הכרטיס החדש והתקנתי את הדרייברים שלו להכי מעודכנים. יש לציין שהחלפתי גם את הלוח אם ללוח כמעט זהה עם אותו צ'יפסט רק כרטיס קול טוב יותר. הבעיה היא שעכשיו המשחקים מסרבים לעלות, הם מופעלים ולאחר כמה שניות המחשב חוזר לשולחן העבודה עם הודעת שגיאה של היישום. ניסיתי גם להפעיל 3DMARK 2001 והוא לא הסכים להריץ את הבחינה מסיבה שהכרטיס מסך שלי לא מזוהה למרות שהדרייברים מותקנים. רציתי להפעיל NFR להעיף כל זכר לדרייברים של NVIDIA אך ככה אני גם אפגע בדרייברים של הלוח אם. אין פיתרון טוב יותר לפתרון הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום-אני מקבל מתנה כרטיס מסך עם בחירה של אחד משניים: radeon 9550 256mb/128bit 6200 256mb/64 bit השימוש לאינטרנט ומשחקים קלים-gta,fifa איזה עדיף? תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי את ההרחבה של המשחק Heroes of might and magic V: Tribes of the east. לכבוד המשחק פירמטתי את המחשב (בין כה וכה הייתי צריך) וחזרתי מ-VISTA 32BIT ל-XP 64BIT. התקנתי את המשחק וההרחבה והתקנתי את כל הדריברים. נכנסתי למשחק, ובסרטוני ההתחלה הופיעו פוליגונים, אח"כ גם במשחק עצמו. כרטיס המסך לא עבר OC ואת הדמו של CRYSIS הוא מריץ בלי פוליגונים (אפילו די טוב ברזולוציה סבירה, רק בלי פילטרים), ניסיתי את שני הדריברים האחרונים של Nvidia, גם 163 וגם 169 ועדיין יש פוליגונים. מה עושים???
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם ותודה מראש לעוזרים, קניתי כרטיס 8600GT ואחת מהיציאות שלו היא עגולה, שחורה, ובעלת 9 כניסות פינים. די דומה ל-S-Video (ארבעה פינים), אבל חיברתי כבל ולא עבד. אני מכיר את הגדרות הכרטיס והצלחתי בעבר להעביר שידור לטלוויזיה בלי בעיה בכרטיס אחר שכבר שבק חיים. הבנתי שיש יציאות VIVO, אבל בחנות אמרו לי שאין לכרטיס הזה Video-IN ולא אמור להגיע מפצל ה-VIVO בחבילה. האם הכבל S-Video הפשוט שלי מקולקל? האם המוכרים בחנות עובדים עליי? אם הפתרון היחידי הוא רכישה של מפצל כזה (VIVO to S-Video, RCA, Etc), איפה אפשר למצוא אחד? שוב תודה ויום נעים, זוני.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איזה סיפור מהתחת עם ה-x1950xt שלי חבל לכם על הזמן... לפני הרבה זמן כבר החלפתי לו קירור מהמקורי לזלמן מכיון שהוא היה פשוט נופל במשחקים (90 מעלות ברזולוציה של 1920x1200) ועד לפני חודש הכל עבד פרפקט.. יום בהיר אחד הייתה לי דודא לשים מאורר לגשר הצפוני, פירקתי הכל חיברתי מאורר, חיברתי הכל חזרה ומה.. מת המחשב.. נותן צפצוף של כ.מסך, עולה כרגיל אבל אין תצוגה ומה שהכי מצחיק בכ.מסך לא נגעתי באצבע. אז עכשיו אחרי ששלחתי אותו לחברה, בחברה טוענים שהיבואן לא מוכן לתקן/להחליף מכייון שהוחלף מאורר, מה שהכי הזוי זה שלא הייתה לי מדבקת "Warranty void, if sealed" לכן החלפתי מאוורר ללא חשש, זה נראה לכם הגיוני שעכשיו הם מתנערים ממני ככה?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
העברתי לאחי את המערכת הישנה והשארתי לי את הספק עד שאקנה חדש המערכת הישנה היא dfi lanparty nf4 ultra d AMD 64 3200 BIG TYPOON X800GT כל המערכת כרגע ללא OC במשחק מסוים אני רואה הפרעות הספק הוא ג'נרי של 100 ש"ח 400W מה דעתכם? זה הספק או שהכרטיס תקול ?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום... אתמול התקנו את הטלויזיית LCD שלנו החדשה על הקיר, ואני כרגיל ישר חיברתי אליה את המחשב. הוא מחובר דרך החיבור COMPONENT הזה עם ה-3 צבעים. כשאני מחבר אותו, אני רואה מלא פסים כאלה יורדים זזה נראה כאילו צילמו מסך CRT עם מצלמה ורואים פסים כאלה יורדים.. וזה מעצבן כי בכל סרט או משחק יש את זה. ועוד משהו מוזר - כשאני במחשב מגדיר את הרזולוציה כ-576P (720X576 אין את הבעיה הזאת, זה קורה רק כשההגדרה היא 720P ומעלה. זאת טלוויזיית HD READY (לא FULL HD), אני מתחבר אליה עם כבל RCA רגיל (צהוב, אדום לבן) ומחבר כל אחד לצבע שונה. אולי זאת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא: NVIDIA GeForce 8800 GTS Processor Information: Vendor: GenuineIntel Speed: 2128 Mhz 2 logical processors 2 physical processors 6400 2.13 GHZ מעבד ו 2 GB RAM ואני פשוט לא מבין איך זה הגיוני שהוא מקרטע די קשות בקטעים מסויימים ב FARCRY על רזולוציה של 800*600 בהגדרות הכי נמוכות!!!!?!??!?!?!?! :s05: וחוץ מזה מלא משחקים מקרטעים אצלי חבל על הזמן...!!!!!! לפי מה שאני הבנתי מהאינטרנט ומאנשים פה בפרום הכרטיס 8800 GTS אמור להיות מסוגל להריץ כול משחק בכיף על ההגדרות הכי גבוהות ב 800*600 בלפחות 60 FPS????? אז לא יודע אולי הכרטיס שלי דפוק או שהמעבד לא חזק מספיק כי זה לא מובן לי... אמור להיות לי מחשב די חיה והוא בקושי מריץ Call of Duty® 4 - Modern Wa…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ואני עוד מתלבט בקשר לכרטיס מסך בעקרון רציתי את ה-8600GT אבל אני כבר לא בטוח א אני משתמש בתוכנות גראפיקה ואוהב NEEDFORSPEED המליצו לי על 1950PRO מה אומרים? המחשב: ocz 2Gb DDR2 abit IP35-E chipset socket 775 intel core 2 due e6750 2.66Ghz 1333FSB 4mb box מארז ISOLO power supply Hec 400TRT תודה רבה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות אבל אני לא יודע איזה הכי טוב תעזרו לי בבקשה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך GV-R925128T (Radeon 9250). מידי כמה זמן מתקבלת ההודעת שגיאה הבאה: "VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי. VPU Recover לא הצליח לשקם במלואו את קיפאון החומרה ומיתג לצלימת תוכנה. לשחזור צלימת החומרה יש לאתחל את המחשב." לאחר אתחול המחשב התצוגה מופיע גרוע ולאחר כמה פעמים וכיבוי התצוגה בסוף חוזרת. יש לציין שגם הופיע מסך ברקע כחול שמעיד כי קובץ תוכנת הכרטיס מסך גרם בעיה. האם הכרטיס מסך מקולקל?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-