כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
היי אני גיימר כבר איזה 8-9 שנים ועוד מעט יש לי יום הולדת ואני רוצה וצריך כרטיס מסך חדש(יש לי עכשיו GEFORCE 6200 TURBOCACHE 258 MB של GYGABITE. ואין לי הרבה כסף יש לי בערך 400 ש''ח ואני צריך כרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים החדשים חלק אבל שלא אצטרך להוריד מלא הגדרות כל כך נמוך עד שאני יראה את זה ממש ממש ממש גרוע,אני מסתפק הגרפיקה שנוחה לעיניים ושתיהיה יפה כזאתי אבל לא צריך מרהיבה או משהו כזה ובו זמנית שהמשחק יעבוד חלק .המפרט של המחשב שלי הוא :PENTIUM 4 3.0 GHZ SINGLE CORE,1024 RAM DDR2,הכרטיס מסך שרשמתי למעלה (חיבור PCI EXPRESS) 160 ג'יגה HARDISK. אז על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מזמין עכשיו כרטיס מסך מ FOXPC רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: EVGA e-GeForce 8800GT SSC EDITION 512MB- DX10 - RETAIL 700mhz/2000mhz מחירו : 1,631
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, הורדתי את הדמו של המשחק crysis(לא נראה לי שיצא המשחק המלא) ובינתיים חוץ מהעובדה שאני הולך לשדרג את הזכרון אני צריך גם המלצה לכרטיס מסך טוב, לא משהו כבד אבל גם לא משהו פשוט;שיוכל להריץ את המשחק בגרפיקה סבירה. לוח האם שלי לא תומך בכרטיסי pci experss ולכן אני חושב שזה קצת ישנה. אני מוכן להשקיע עד כ800 שקל ואלף זו כבר חריגה אבל משהו שאני אוכל לספוג. מצ"ב המפרט המלא: CPU Type: AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard Name: Gigabyte GA-K8NS Device Description: RADEON 9600 SERIES - Secondary אשמח אם תעזרו לי, רועי. נ.ב: מה הכוונה משני בכרטיס המסך, יש לי כרטיס מסך יחיד. יש לציין גם שזהו מעבד 64 ביט.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש אך לא יודע איזה אפיק הכרטיס הנוכחי שלו - nVIDIA GeForice FX 5700VE (Leadtek WinFast A360 VE) יש למישהו מושג? ד"א האם יש לכם מושג אם יהיה צוואר בקבוק עם כרטיס כמו 1950pro ומעבד Intel p4 3GHZ ? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה המצלה לכרטיס מסך 512 MB ושינצל אותו.עד 800 ש"ח יש לי לוח 965p s-3
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כרגע המפרט שלי הוא כזה: (P4 3.2ghz (s478 2x512mb ddr ram Radeon 9600XT AGPx8 המחשב מאד ישן, אבל כרגע אין תוכניות להחליף אותו בקרוב. לפני הרדאון היה לי 6800GT שנתן ביצועים מעולים, אבל הוא נשרף והייתי צריך להחליף אותו ב-9600 הישן יותר, מה שיצר צוואר בקבוק מאד רציני במערכת. כרגע לקנות מחשב חדש זאת לא אופציה, מה שמגביל אותי לשדרוג כרטיס המסך לכרטיס AGP8 אחר - השאלה היא אילו כרטיסים קיימים שיהיו שדרוג עבורי. אני לא מחפש להריץ את קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות. אני בסך הכל רוצה לשחק באטלפילד 2 על הגדרות גבוהות ושזה ירוץ חלק כמו שזה עבד עם ה-6800GT. ראיתי שהרבה ממליצים על ה-GeForce7300, אבל ממה שקראתי ברשת הוא דווקא פחות טוב בהשוואה ל-6800. בכל מקרה, תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
קיצצר .... חייב את דעת המומחים פה לפני שאני קונה היום בערב אני חושב על LEADTEK אבל כל אחד אומר לי משהו אחר אני באמת עכשיו לא יודע מה עשות... של מי עדיף ASUS,LEADTEK,BFG,XFX,ZOTAC,Gigabyte וכ...... תודה .
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
האם אפשר ללכוד וידאו אנלוגי באמצעות כרטיס מסך בעל VIVO ואם כן איך עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אהלן לכולם, לאחי הקטן יש מחשב בן שנתיים. הוא בד"כ משחק במשחקים ישנים ולא רציניים... פרטים טכניים : עכשיו יש לו את ה9250 של ATI AGP AMD SEMPRON 3000 768 MB DDR I מקווה שהכנסתי מספיק מידע תודה מראש למגיבים!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ש לי: מעבד INTEL PENTIUEM 4 3.06MHz 524 לוח אם MSI , תומך PCI-E , הכרטיס מסך עומד על הלוח אם זיכרון: 1.5GB 553MHZ CL4 דיסק קשיח: 160GB ספק כוח: HEC 400W TRT עכשיו, אני רוצה להכניס כרטיס מסך X1950PRO 256MB/512MB PCI-E, יהיה צוואר בקבוק במשהו?
-
- 17 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ויש לי שאלה.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך וההתלבטות שלי זה בין הכרטיס 8800 gt של nvidia או hd 2900 pro של ati .. אם אפשר בבקשה שתגידו לי מה עדיף ולמה ואיזה חברה לקנות.. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני יכול לראות איתו טלווזיה במחשב כי קיבלתי עם המחשב חיבור שמתחבר לכרטיס מסך וגם הוא כמו בננה כמו בטלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
כיום אני עובד עם 2 מסכי LCD, הייתי מעוניין לנצל את יציאת הTV (השלישית), האם הWIN תומך באפשרות זו? בנוסף, אני מעוניין לרכוש 8800GT, על איזו חברה אתם ממליצים ?
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : מעבד: Intel Core 2 Duo 4400 זיכרון: 1 ג'יגה 667 X 2 קינגסטון כרטיס מסך 7100 כונן קשיח 250 לוח אם לא זוכר אבל יש לו pci X16 וצורב די וי די אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע אם כדי לי את ה- 8800gt או ה8800 gts 640 mb או שכדי לי לחכות שבוע שבועיים עד שיוצאים הכרטיסים החדשים וה GTS החדש ? מה אתם מציעים ומה המחירים של החדשים יהיו ומבחינת הביצועים הם יהיו הרבה יותר טובים מהGT ומהGTS 640? השימושים הם בעיקר למשחקים כבדים תודה מראש!
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס gigabyte nvidia 8800gtx 320mb. במחשב ה"ישן" יש לי ati x850xt. חשבתי לייבא את הכרטיס הישן למחשב ורציתי לדעת אם זה אפשרי ואם זה ישפר ביצועים משמעותית. מה אומרים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם הכרטיס 8800GT אבל במלאי כרגע יש להם רק את ספרקל או BFG. הספרקל יותר זול מה BFG ומהג'יגבייט. בפורום מפרטים הציעו לי ללכת על BFG כי הוא אמור להיות יותר טוב. אבל קראתי ב FAQ שהם כולם זהים. אז יש הבדל בין הכרטיסים? כי אני מעדיף ללכת על הזול אם אין הבדל.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש(לא כולל מסך,השארתי אותו מהמחשב הקודם(19 אינצ') ומדי פעם המסך "נקפא" ואחרי כמה שניות הוא חוזר אבל לפעמים הוא לא חוזר(וצריך לעשות ריסטרט) אבל מתי שהוא כן חוזר אחרי כמה שניות הוא מראה לי את ההודעה הזאתי: מה הבעיה? :s05: אגב אם זה עוזר יש לי כרטיס מסך 2900PRO
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי בבית ממיר של YES בסלון ויש לי גם כבל COMPOSITE לS-VIDEO וגם הכבל של הסאונד של 10 מטר. רציתי לקנות את הכטיס טלוויזיה Hauppauge winTV-PVR-150 MCE ורציתי להשתמש בכבל לחבר את הממיר של YES שבסלון לכרטיס טלוויזיה שבחדר שלי. רציתי לדעת אם אני יעשה את זה האם אני יוכל לשנות ערוצים בYES מהחדר שלי בעזרת השלט שמגיע עם החבילה והמקלט או שאני צריך ללכת עד הסלון להחליף ערוץ? אני יודע שאם אני יעשה את זה התמונה בטלוויזיה בסלון ובמחשב שלי תיהיה אותו אחת. (הממיר של YES יהיה מחובר לטלוויזיה בעזרת החיבור אנטנה RF משהו כזה ו למחשב בעזת הCOMPOSITE) תודה רבה מקווה שתוכלו לעזור..
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 2900PRO ואני רוצה לעדכן את הדרייברים,איפה אני יכול למצוא דרייברים?חיפשתי בגוגל וזה לא מוצא לי אם אפשר קישור להורדה,תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי את כרטיס מסך במחשב המשני שלי מ GF4 TI 4600 ל רדאון 9800XT. לפני שביצעתי את ההחלפה הסרתי את הדרייברים של הכרטיס הישן התקנתי את הכרטיס החדש והתקנתי את הדרייברים שלו להכי מעודכנים. יש לציין שהחלפתי גם את הלוח אם ללוח כמעט זהה עם אותו צ'יפסט רק כרטיס קול טוב יותר. הבעיה היא שעכשיו המשחקים מסרבים לעלות, הם מופעלים ולאחר כמה שניות המחשב חוזר לשולחן העבודה עם הודעת שגיאה של היישום. ניסיתי גם להפעיל 3DMARK 2001 והוא לא הסכים להריץ את הבחינה מסיבה שהכרטיס מסך שלי לא מזוהה למרות שהדרייברים מותקנים. רציתי להפעיל NFR להעיף כל זכר לדרייברים של NVIDIA אך ככה אני גם אפגע בדרייברים של הלוח אם. אין פיתרון טוב יותר לפתרון הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום-אני מקבל מתנה כרטיס מסך עם בחירה של אחד משניים: radeon 9550 256mb/128bit 6200 256mb/64 bit השימוש לאינטרנט ומשחקים קלים-gta,fifa איזה עדיף? תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי את ההרחבה של המשחק Heroes of might and magic V: Tribes of the east. לכבוד המשחק פירמטתי את המחשב (בין כה וכה הייתי צריך) וחזרתי מ-VISTA 32BIT ל-XP 64BIT. התקנתי את המשחק וההרחבה והתקנתי את כל הדריברים. נכנסתי למשחק, ובסרטוני ההתחלה הופיעו פוליגונים, אח"כ גם במשחק עצמו. כרטיס המסך לא עבר OC ואת הדמו של CRYSIS הוא מריץ בלי פוליגונים (אפילו די טוב ברזולוציה סבירה, רק בלי פילטרים), ניסיתי את שני הדריברים האחרונים של Nvidia, גם 163 וגם 169 ועדיין יש פוליגונים. מה עושים???
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם ותודה מראש לעוזרים, קניתי כרטיס 8600GT ואחת מהיציאות שלו היא עגולה, שחורה, ובעלת 9 כניסות פינים. די דומה ל-S-Video (ארבעה פינים), אבל חיברתי כבל ולא עבד. אני מכיר את הגדרות הכרטיס והצלחתי בעבר להעביר שידור לטלוויזיה בלי בעיה בכרטיס אחר שכבר שבק חיים. הבנתי שיש יציאות VIVO, אבל בחנות אמרו לי שאין לכרטיס הזה Video-IN ולא אמור להגיע מפצל ה-VIVO בחבילה. האם הכבל S-Video הפשוט שלי מקולקל? האם המוכרים בחנות עובדים עליי? אם הפתרון היחידי הוא רכישה של מפצל כזה (VIVO to S-Video, RCA, Etc), איפה אפשר למצוא אחד? שוב תודה ויום נעים, זוני.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-