עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ציפורים בניוטרל,

לילה טוב :] יש לי 9600GT אני רוצה לקנות עוד כרטיס ולעשות SLI, הקטע פה שאני לא מעודכן בכרטיסי מסך היום (אם יש טבלה מעודכנת אני אשמח) אם בכלל שווה לי לקנות עוד חתיכה של 9600GT או שבכלל שיש כרטיס במחיר טוב/משתווה שיותר טוב משני 9600 ב SLI. תודה :]

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by Nemesis,

היי, ראיתי שלאחד או שניים מאנשי הפורום יש מסך של Dell 20.1 אינץ' רחב, ה 2005FPW אם אני לא טועה. תהיתי, היכן אפשר לקנות את המסך הזה בארץ? תודה. עדכון קל: קניתי את המסך האמור בסכום של 4,000 ש"ח כולל מע"מ. שווה כל שקל לטעמי, מסך פשוט יפהיפה. כל כך נהניתי ממנו (עד שמסרתי אותו ליעודו) שאני מנסה לשים יד על גרסת ה 24" בחו"ל.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by yakir10,

הוא 256 רם 256 ביט ddr3 הוא עולה לי 1300 שקל משו כזה הוא במבצע האם הוא חזק מספיק להיום ?

4. Started by mrsph666,

שלום, לאחרונה נתקלתי בתופעת ארטיפקטים, כאשר שיחקתי כמה שעות במשחק Mafia 2. בעבר, עברתי את המשחק ולא היו שום תקלות או דברים בסגנון. אני מתחזק את המחשב ומנקה אבק כדי לשמור, בין השאר, על טמפ' נורמלית. כל הדרייברים עדכניים. למישהו יש הצעות? מפרט: Gigabyte Z68P-DS3 Intel i5 2500 3.3GHz (Thermaltake Silent 1156 92mm CLP0552) Gigabyte GV-N570OC-13I 1280MB GDDR5 Kingston 8GB DDR3 1,333MHz (2x4GB) Samsung SpinPoint F3 1TB 7,200RPM 32MB S-ATAII Thermaltake Element T VK90001N2Z Chieftec 650w PFC APS-650cתודה מראש.

5. Started by Tommy,

טוב אז קניתי מחשב חדש ולצערי הכרטיס מסך עומד על 79 מעלות במצב רגיל הכרטיס הוא Gainward geforce 8800gts 320mb ובאימוץ משהו כמו 85... השאלה אם יש מה לפחד ? במארז יש סירקולציית אוויר טובה...

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by The Winter King,

לאחרונה אני מקבל את ההודעה הבאה כשאני מפעיל את המחשב: catalyst control center - command line interface has encountered a problem and needs to close...וכו' עכשיו, לאחרונה כשאני משחק (ב-tomb raider underworld, שנקנה דרך סטים אם זה משנה), החמשב אוטומטית עושה restart! ואיו שום דבר שאני יכול לעשות למנוע את זה... עשיתי עדכון דרייברים לאחרונה כי הכרטיס עשה לי בעיות במשחק אחר. אבל מאז העדכון יש לי את זה...מה לעשות? להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש? או שזלא הכרטיס עצמו? תודה מראש לעוזרים!

7. Started by crazydiamond,

שלום לכולם החלפתי את ה GF4MX440 שלי ב RADEON 8500LE חוץ מזה שיש הבדל בתמיכה ב DX מתקדם יותר, מנירות גבוהה יותר וכו' , ציפיתי לראות יותר הבדלים אם בכלל במשחקים, אני משחק בעיקר ב NBA 2005 ושם כמעט ולא ראיתי הבדל בכלל בביצועים בין הכרטיסים, בהגדרות שניהם היו על מקסימום רק שב GF4 לא היתה אפשרות להפעיל LIGHTNHNG. גם בהשוואה ל FX5200 לא היה הבדל בכלל באפקטים או בפרטים שנראו על המסך, אני יודע שה 8500 "לא רואה את ה 5200 ממטר" השאלה היא כזאת האם יש בדרייברים הגדרות מסוימות שצריך להפעיל כדי לראות את כל האפקטים שהכרטיס מסך יכול לתת או שפשוט המשחק מלכתחילה בעל דרישות בינוניות ואינו מהווה מדד להשוואה בין הכרטיסים. בברכה.

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  8. שלום קניתי באפריל השנה את הכרטיס מסך 9800GTX הוא הריץ לי תקריסיס הישן על 30+ FPS עם HIGH ובמתקדם על הכי גבוהה. התחלתי לשחק בקרסיס החדש בהתחלה לא היו תקיעות ועכשיו כל הזמן יש לי תקיעות ! למה זה מה אני עושה ? והכרטיס מסך לא נמצא בOC !

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  9. שלום רב. יש לי כרטיס מסך ASUS 7100 ואני רואה את המסך של המחשב על הטלויזיה אבל עלי להוזיז את העכבר לכיון שאליו אני רוצה שמהסך יזוז ז"א שהתצוגה בטלויזיה היא יותר מדי גולה בשבילה, ואני משתמש בתוכנה של NVIEW שמגיע עם הדרייברים של הכרטיס , והשתמשתי עם TVTOOL אבל זה ממש לא עזר גם שם יש את אותה הבעיה אז מה עלי לעשות! תעזרו לי בבקשה אני ממש נואש!

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by levran007,

יש לי בעיה במסך הוא נהיה צהוב וכאשר אני מזיז לו את הכבל לזויות מסוימות הוא מסתדר . {צמוד לכרטיס מסך לא למסך עצמו} יש משבו לעשות עם הבעיה הזו ?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by omrit,

היי, ברשותי מחשב ישן והייתי רוצה לשדרג לו את כרטיס המסך כדי לאפשר להריץ משחקים עדכניים באופן סביר (רזולוציה מלאה, פילטרים ברמה בינונית-נמוכה). האם אתה חושבים שאפשר לעשות זאת עם המפרט הנוכחי שלי? אם כן, מה מומלץ בתקציב של בערך 500-600 ש"ח? עיקרי המפרט הנוכחי: Intel Q6600 8GB Ram Corsair VX550 Radeon 4870- הכרטיס שאני רוצה להחליף תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  12. Started by GMTK,

השאלה היא איך אני מגדיר CF במחשב? כי אין לי שמץ.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by Idanp,

תיכננתי ליקנות מסך LCD בקרוב ניתקלתי בדגם הזה^ מה אתם אומרים עליו?? http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=131&ShowType=program&FileURL=product.asp&dataid=13233&GenMenu=&RootId=undefined

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by pringles,

יש דבר כזה? השימוש הוא הרצת משחקים על רזולוציות גבוהות והפעלת פילטרים וכל שאר ירקות ועם כן אז שווה בכלל לקחת? מה הביצועים שלו לעומת כרטיס עם קירור רגיל (עם יש בכלל הבדל) עם לא אז איזה אפשרות לקירור הכי שקט ? איזה ספק צריך בשבילו?

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by marking,

לבחון את האפשרות TruForm שיש ברדאון 8500? יש את האפשרות הזאת בפוטו שופ?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי כ.מסך GIGABYTE 8800GTS 640MB ורציתי לדעת האם ההבדל בביצועים שלו לעומת ATI 4870? או ל 9800. האם ההבדל גדול? האם הוא מצדיק את מכירת 8800GTS 640MB? אם כן, בכמה אפשר למכור את הכרטיס?

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by tomerb,

אני עם הבעיה הזאת מאז שהתקנתי דטינייטור חדש 41.09 . מה שאני לא עושה ואיזה פורמט שאני לא בוחר PAL MTSC אני רואה שחור לבן. בדקתי כבר הכל כולל טלוויזיה אחרת וכבל אחר. על אותו מחשב יש לי גם WIN 2000 ודרכו אני כן רואה עם צבע. רק שאני על הXP הOS הראשי שלי אני רואה TV OUT בלי צבע מה זה יכול להיות?

18. Started by Mindwild,

שלום לכולם, אני שוקל בין שדרוג כרטיס מסך לקניית מחשב חדש והייתי רוצה לדעת מה האופציות שקיימות בפני. כרגע מה שיש לי זה: מעבד: Q6600 לוח אם: DP35DP כרטיס מסך: Gainward 9800GT 512MB זכרון: 4G מערכת הפעלה: WIN7 לא זוכר כרגע כמה הספק שיש לי. האם יש כרטיס מסך במחיר נורמלי שיוכל לתת לי להמשיך עם המחשב הזה עוד שנה - שנתיים? או שעדיף כבר להחליף הכל? אני מעוניין לדוגמא במשחקים כמו Dungeon Siege 3 שירוץ סבבה, לא חייב להיות הכי טוב. תכלס רוב המשחקים האלו דורשים בכלל Dual Core במינימום ושלי Quad Core ככה שהוא עומד איפשהו באמצע אני מעריך.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by MichaelK,

אני לא מדבר על עניין המחיר השאלה היא יותר בכרטיס.. שמעתי מחברים שהכרטיס הזה מלא בבאגים ושלא שווה לי אז אני רוצה חוות דעת נוספת .. האם הוא באמת כזה גרוע? אל תגידו לי לחכות לr600 כי אני לא מתכוון לעשות זאת..

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  20. קניתי כרטיס 5750 נוסף ושמתי לב שהוא לא הגיע עם מתאם, וגם לא הלוח אם. אם למישהו יש מיותר - אשמח לקבל.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  21. יש קטעים שאני נופל ל30 FPS, זה ממש ממש מציק, מהאתר can you run it עולה שמהעבד הוא הצוואר בקבוק.. אז מה אני יכול לבטל בשביל להקל על העניין הזה? את הפיזיקס? את השדו? מה הולך למעבד בזמן המשחק? או שאין ברירה אלא להשלים עם המצב?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by darkie,

אני מחפש כרטיס מסך לאפיק AGP עד 1000 ש"ח, כרגע יש לי את ה9700PRO והייתי רוצה לראות יחסית שיפור גדול, יש חיה כזאת? לפי מה שהבנתי האפשרויות היחידות הן 6600GT וX800GT? הם ייתנו ביוצעים הרבה יותר טובים מאשר ה9700PRO? או שכבר עדיף לחכות משהו כמו חצי שנה ולקנות כבר מערכת חדשה מבוססת PCI-E? תודה.

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by orenoren1911,

זה המחשב i5-4670 ספק כוח: http://www.1pc.co.il/product-2104-Seasonic_SS_750JS_750W.aspx זיכרון: ddr3 1600mhz 16gb cl9 gtx 770 windforce x3 oc 2gb אני רוצה להחליף כרטיס מסך כי אני לא מרוצה מהביצועים שלו תקציב: 3500 שקל חשבתי על הכרטיס הזה Gigabyte GeForce GTX 780Ti WindForce3 3072MB GDDR5

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by arnoNz,

יש המלצות למסך שטוב למשחקי מחשב (רזולוציות גבוההות ורענון גבוהה) שיהיה CRT 19 תקציב עד 2200 ?? תודה

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  25. כבר 3-4 אנשים התלוננו על בעיות נפוצות במסך הזה אני רוצה לעשות רשימה גדולה של הכל (בהמשך אני יסביר למה) אני יתחיל בזה שהקווים בצדדים לא ממש ישרים, גם שאני מנסה לסדר את זה מהתפריט זה לא הולך - אבל בחנות זה פתאום הסתדר (מה פה קורה פה) הקו העליו והצדדים משוכים, מה שאומר שאם אני שם אייקון במסגרת של המסך הם לא יראו כמו אייקון באמצע המסך לפעמים יש גל צבע אדום\סגול חלש למעלה שמזיזים חלון למעלה למטה המסך מתרחב ומתקווץ (אותו דבר שעוברים מחלון קטן לחלון על כל המסך) אני זוכר שהיו עוד דברים זה דיי דחוף וחשוב מאוד אז כל מי שהיה לו את המסך שבבקשה יוסיף. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.