עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לי אישית יש מסך 26" ולפני כן הייתי משתמש בטלויזיה 32". אני תמיד רואה פה שנשאלת השאלה איזה מסך מדובר, במשחקים מגדירים אבל רזולוציה ומן הראוי שנשחק תמיד ברזולוציה המקסימלית לא ? אני למשל משתמש תמיד במקסימלית לשימוש רגיל (טוב יש לי גם 26" אז מן הסתם) וגם כשהיה לי 17" השתמשתי במקסימלית בשביל משחקים. אני רוצה להבין , האם יש קשר לגודל המסך לבין הביצועים ? או שהשאלה נשאלת כדי לשער איזו רזולוציה להשתמש ? כי למשל ה32" שלי היה רק HD READY ותמך רק 1366*768 לעומת ה26" שיש לי כרגע עם FULL HD - 1920*1200. אם אני לא טועה , דרישות הביצועים מהטלויזיה שהשתמשתי היו נמוכים יותר מהמסך הנוכחי - עקב הרזולוציה ומכאן נובעת השאלה מה זה משנה אם המסך הוא 22 או 24 שכן לשניהם יכול להיות FULL HD ?

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by mrsph666,

שלום, לאחרונה נתקלתי בתופעת ארטיפקטים, כאשר שיחקתי כמה שעות במשחק Mafia 2. בעבר, עברתי את המשחק ולא היו שום תקלות או דברים בסגנון. אני מתחזק את המחשב ומנקה אבק כדי לשמור, בין השאר, על טמפ' נורמלית. כל הדרייברים עדכניים. למישהו יש הצעות? מפרט: Gigabyte Z68P-DS3 Intel i5 2500 3.3GHz (Thermaltake Silent 1156 92mm CLP0552) Gigabyte GV-N570OC-13I 1280MB GDDR5 Kingston 8GB DDR3 1,333MHz (2x4GB) Samsung SpinPoint F3 1TB 7,200RPM 32MB S-ATAII Thermaltake Element T VK90001N2Z Chieftec 650w PFC APS-650cתודה מראש.

3. Started by Miros,

זה אומר שיהיה משחקים שיתמכו רק ב10DX או שזה רק יעזור להפעיל את המשחק יותר יפה? כי אני רוצה לקנות x1950xt 256

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  4. היי יש לכרטיס הזה יציאה כזו? או שרק יש לו HDMI1.3 ? השאלה היא עם אני יקנה את הכבל עם ה1.4 ויחבר לפלזמה HD שלי אני יקבל איכות טובה יותר מה1.3.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  5. לכרטיס מסך יש כפתור שפותח את שאר ה"שקר כלשהו" וזה אמור להיות כמו 6970 הכרטיס עצמו מדגם Sepphire HD6950 Dirt 3 edition המאווררים שלו עושים המון רעש ואני לא מצליח לנקות אותו. את BF3 הוא מריץ יפה אבל לא בגרפיקה מלאה וכשיש הרבה אקשן אז מרגישים בירידת פריימים. אשמח לעצתכם

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by the ultimate,

שלום לכולם. לכל המסכים ה-LCD, ה-17" בוודאות, ואני חושב גם 19", רשום רזולוציה מקסימלית שהיא 1280*1024. רציתי לדעת האם ניתן להגדיל את הרזולוציה מעל, או שזה לא מומלץ/לא אפשרי/בלה בלה בלה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  7. Started by Kenny,

יש לי בעיה , בכל פעם שאני מריץ את 3dmark 2001 זה יוצא לי אחרי הבדיקה הראשנה\שניה... (עם הגי'פ) זה פשוט יוצא לווינדוס.. הכרטיס מסך שלי זה : Radeon9700 pro 128 זכרון : Winbond 512mb 400\3200 מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שזה בגלל שעשיתי אובר קלוק? , אם כן ,הנה הפרטים המלאים : Epox 8rda plus amd 1700 0.13 jiubh 0203 winbonb 512.... fsb 180 multi 12 =2160 cpu V : 1.75 agp V : stock 1.5 dimm : 2.9 memory : 5-3-2 cl2.0 למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? אם זה משהו באובר קלוק או באובר קלוק של הזכרונות? בעיית תוכנה? דרייבר? תודה מראש. נ.ב : עשיתי נעילה לכרטיס מסך , שיהיה על 67 מגה הרץ.. זכרונות על 100 אחוז.. ו fast write : בוטל.

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  8. בכרטיסי המסך החדשים של ATI ישנה תקלה שגורמת למחשב להיתקע ולהציג מסך אפור עם פסים אנכיים. מATI נמסר שידוע להם על התקלה ושהיא קורא רק בחלק קטן מהכרטיסים החדשים, ושהם עובדים על תיקון. בנוסף לזאת הם טוענים (עפ"י הבנתי) שהתקלה אינה תקלת חומרה אלה באג בדרייבר. משיטוטים בפורומי חומרה בחו"ל הגעתי למסקנה שהתקלה לא קוראת בחלק קטן מהכרטיסים אלא באחוז מאוד נכבד ממנה. (בפורום מסויים, לא זוכר בדיוק איזה נראה לי שלTOM, הדיון על התקלה הגיע ל 20 עמודים כאשר חלק נכבד מהפוסטים הם של אנשים שחוו את התקלה) האם התקלה באמת בדרייבר או שATI מנסים לכסות על משהו? לדעתי הם מכסים על תקלת חומרה וכשהם יוציאו את ה"תיקון" הוא עלול לפגוע בביצועים. לסיכום אני ממליץ לכל מי שמתכוון לקנות את הכרטיסים החדשי…

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  9. Started by Br33z3R,

יש לי מסך LG LCD 17inch - עכשיו, אני רוצה לנקות אותו? איך אני עושה את זה? שמעתי שאם עושים משהו לא נכון אפשר להרוס. דבר שני, המסך חדש ונראה לי שיש לי פיקסלים שרופים -איך הם נוצרים ומה אפשר לעשות כדי למנוע אותם? דבר שלישי, עד כמה פיקסלים שרופים החנות מחוייבת להחליף לי מסך? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by stingeR-,

איך הכרטיס הזה? מבחינת אוברקלוק בעיקר? לאיזה רמות לדעתכם אני יוכל להגיע איתו?

11. Started by marking,

לבחון את האפשרות TruForm שיש ברדאון 8500? יש את האפשרות הזאת בפוטו שופ?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by Boomer,

הם WHQL Candidate. יש סיבה להוריד? http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_41.09

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  13. המלצות על כרטיסי מסך טובים בסביבות ה-750-800 תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi:

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by Dj_Infernal,

יש לי LeadTek Ti4400 ......עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר עוד מסך אל הכרטיס כך שאני יראה בשניי מסכים בו זמנית? והאם זה יוריד מהאיכות, או מהביצועים?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  15. השימושים: גימיינג, fps, עריכה, צפייה בסרטים והקלטה כרטיס המסך: Gigabyte 980 ti gaming 1 הערות: ההתלבטות היא בין 2 מהמסכים הנ"ל היות ויש לי מחיר טוב על שניהם. אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת על המסך האיכותי יותר של dell בלי שיהיו לי בעיות במשחקים, וגם איך המסך השני. רוצה לקנות את המסך בהקדם, צריך רק לבחור מוצר א' להשוואה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=898686 מוצרה ב' להשוואה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=902007 בתודה מראש, TopMethod

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by tomerb,

אני עם הבעיה הזאת מאז שהתקנתי דטינייטור חדש 41.09 . מה שאני לא עושה ואיזה פורמט שאני לא בוחר PAL MTSC אני רואה שחור לבן. בדקתי כבר הכל כולל טלוויזיה אחרת וכבל אחר. על אותו מחשב יש לי גם WIN 2000 ודרכו אני כן רואה עם צבע. רק שאני על הXP הOS הראשי שלי אני רואה TV OUT בלי צבע מה זה יכול להיות?

17. Started by Idanp,

לפי מה שהבנתי הוא המשתלם ביותר בתקציב שלי באיזור 900-800 שקל איזה חברה מומלצת יותר ? כל המחירים דומים וזה מיועד למפרט שבצד, מתאים?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by rider704,

אז ככה מפרט הוא כזה: I5 750 4GB HEC 550BULK 24'' 1920*1080 מטרת כרטיס סרטים ו לפעמים משחקים די כבדים (CRISYS GTA4) רצוי עם יציאת HDMI כי יש כוונה עתידית לחבר ל LCD TV תודה מראש לכל מגיב)

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  19. היי אני מחפש כרטיס מסך שמיועד להחליף את ה-Radeon 9600 pro שיש לי כרגע במחשב. הסיבה היא שאני רוצה פשוט לחדש בכדי שדברים קצת יותר חדשים יעבדו אצלי (תכלס בשביל PES 2008). אני לא מחפש כרטיס למשחקים ממש כבדים. בכלל לא.. התקציב שיש לי הוא 600 שקל +- , עדיף מינוס :-) והלוח אם שלי הוא ASRock P4i65G אז אני מחפש גם משהו שיותאם אליו בכדי שלא יווצר מצב שאקנה את הכרטיס ואז לא אוכל לחבר אותו או משהו :-P תודה! הנה המפרט המלא אם זה עוזר: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G …

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by EvilForce,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב ורציתי לדעת האם כדאי לי לקחת Gforce4 Ti4200 של Leadtec או שעדיף לי בהרבה Redon 9500 ATI? בבקשה ממכם תעזרו לי. תודה

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by kawaii,

שלום.האם מישהו יכול לתת לי לינק לאיזשהו אתר שיש בו דיאגרמה\תרשים של כרטיס מסך ? משהו בסגנון http://www.techreport.com/reviews/2004q2/geforce-6800ultra/nv40-pixel-diagram2.gif משהו כזה,רק על כרטיס מסך שלם...תודה מראש

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by LazyBurger,

כרטיס המסך שלי כבר לא פועל באופן נורמלי... איך שהוא מתחמם טיפה הוא קורס! תראו מה קיבלת בניסיון להריץ תצוגה פשוטה למדי: הקטע הוא שאין לי מושג איך זה קרה! שיחקתי ב2MOONS, משחק רשת שבכלל לא דורש ממשאביי המחשב, ופתאום הוא נתקע. כשהדלקתי מחדש היו עיוותים, ולאחר שניתקתי וחיברתי מחדש את המחשב הוא פעל, אבל כרטיס המסך גוסס! :< קניתי את הכרטיס (יחד עם המחשב) בIQPC, אם אני אביא את הכרטיס אלהם אם יבאו לי חדש או יפצו אותי?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by Clash,

אהלן, כמה שאלות מעסיקות אותי בנושא הזה מאז ששמעתי ש - Gears of War יוצא ל- PC ויתמוך ב - HD במחשב. נכון לעכשיו אני משתמש במסך מחשב Dell 24" 2407WFP וכרטיס מסך Sapphire X1950XT, לפני מיטב ידיעתי שניהם תומכים ב- HDMI אבל עד כמה תומכים ואיך זה עובד אין לי מושג. האם יש תמיכת HDMI ביציאות DVI ( יש רק DVI בכרטיס מסך שלי ואין יציאות מיוחדות) האם המחשב שלי יוכל להציג את המשחק ולהשתמש בטכנולוגית ה - HD שלו ? האם סרטי HD שאני מוריד מאימיול ינצלו את המסך/כרטיס ויציגו את הסרט באיכויות הגבוהות שלו ? האם מסכים אחרים שיש ברשותי (רגילים שאינם תומכים) יכולים להציג את אותם סרטי ה - HD שאני מוריד מאימיול ? אני מודע לכך שחלק מהשאלות מגוחכות (או לא ?) אבל אני ממש בור בנושא.... ובכלל אם אפשר ל…

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by משועמםכרוני,

יש לי שאלה בנוגע לCRYSIS, קיבלתי היום את ה8800GT שלי בשעה טובה ואני משחק בCRYSIS. בשלבים הראשונים הכל פעל על HIGH בלי בעיה אבל בערך בשלב של RECOVERY ככה הכל התחיל להיות קשה בHIGH והייתי צריך להעביר לMEDIUM אחרת לא יכולתי להזיז את העכבר מהר מימין לשמאל בלי לגים רציניים. הבעיה היחידה שלי כרגע היא שעדיין לא השגתי לטעמי מספיק RAM לCRYSIS, ולהשערתי זה יכול ליצור צוואר בקבוק- יש לי רק 1 GB של RAM. אני מחר כבר קונה RAM כדי שיהיה לי 2 GB, האם זה יספיק? מדובר כאן על מסך 19 אינץ' LCD ברזולציה 1280 על 1024. יש לי מעבד של CORE DUO E6300 1.86 GHZ. האם זו באמת הבעיה או שזה פשוט הE6300? אמרו לי שאפשר לעשות לו OVERCLOCK אבל אני לא יודע איך. למישהו יש עצות?

25. אני לא בדיוק יודע אם מדובר בבעיה או בדבר נורמלי. מעולם לא היה לי כרטיס מסך חזק יחסית. בכל אופן, חיברתי אותו למחשב והכל טוב ויפה. הקטע המוזר ( או שלא ) שכל פעם שאני מפעיל סרט על HD או מפעיל משחק מחשב כלשהו אני שומע את קולות מוזרים, מן קול של המחשב חושב אבל בצורה מציקה כזו. אפילו מידי פעם שאני גולש אני שומע את הקולות האלה. אני אנסה לתאר אותם כמה שיותר טוב. הקול הזה הוא לא קול של מאוורר, בטוח שלא. נכון כשאתם מפעילים קובץ כבד אתם שומעים את המחשב חושב ? אז בדיוק ככה אבל זה יוצא מהכרטיס מסך - רק בקול מעצבן כזה. השאלה אם זה נורמלי שכרטיס מסך יעשה קול כזה, האם ישנה דרך לסנן את הקול הזה ? עשיתי בדיקה שהוצאתי את הכרטיס החוצה, הקול הזה הפסיק. כשחיברתי אותו חזרה, הקו…

• 2 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.