כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים... העפתי את הכרטיס החלוד שלי והבאתי במקומו PowerColor X1950 XT 512MB עם הקירור של AC אני מרוצה ממנו עד הסוף אבל הבעייה היחידה שמי שקניתי ממנו את הכרטיס לא הביא לי כבל מתאים כדי לחבר אותו לטלביזיה הכבל שהוא הביא לי עם 2 שורות של פינים ויציאה של הכרטיס יש 3 שורות. עכשיו הבנתי שיש בכרטיס הזה vivo שזה להקליט מהממיר של YES דברים או משהו בסגנון השאלה מאיפו אני מביא כבל ותוכנה.. כי אני משתמש הרבה בלחבר את המחשב לטלביזיה... בבקשה תתנו לי קישורים לכבל מתאים ולתוכנה שבעזרתה אני יכול להשתמש כדי להקליט אני פאן בוי של nvidia בגלל זה אני לא יודע כלום
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי שלשום את הרדאון 9600 איקס טי החדש שלי (של ספיר). קניתי אותו מזיגזג, אני חייב להגיד, שירות נפלא, פעם שלישית שאני מזמין מהם ובכל פעם אני נתקל באדיבות, מקצועיות ובהכי חשוב, יעילות. הרי התוצאות: 3DMARK2001SE 11000 3DMARK2003 BUILD 340 3843 לשאלה הרגילה: "האים התוצאתה תואמת את המערכת שלי?" ולאצלנים שביננו: P4 2GHZ NORTHWOOD 512 PC800 RDRAM D850MV שום רכיב לא עבר אובר קלוק. ולשאלה יותר חשובה, התקנתי את הקטליסט 3.9 ובאפשרויות שבין איכות לביצועים הוא מתעלם ממה שאני אומר לו!!, אני אומר לו איכות הכי גבוהה (X6AA X16AF) ואני רואה במשחק (עם העניים {לא באפשריות}) שאין הבדל!! מה עושים? תודה רבה!!, יאיר.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כאמור אני מחפש כרטיס מסך והמלצתם לי על RADEON 9550. הבעיה שלי שאני מחפש כרטיס מחברה טובה ובאריזת יצרן מלאה לא BULK. בדקתי לגבי GIGABYTE ואין אריזה מלאה. אבל ראיתי כרטיס מסך של MSI באריזה מקורית והנה הוא: http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=475&CatCode=31 חברת MSI מוכרת לי מהעבר כיצרנית לוחות אם אך לגבי כרטיסי מסך לא יודע. אז האם יש להם כרטיסי מסך טובים כי 420 שקל לאריזה מלאה זה מחיר טוב לא? תודה
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
במחשב של אחי יש geforce 4 ti4200 שקניתי מלפני 4 שנים אולי 3 וחצי ובמחשב נייד שלי יש Intel® Graphics Media Accelerator X3100 יכול להיות שהgeforce יותר חזק כי התקנתי carbon במחשב שלי והוא עובד על הפנים ואצל אחי הוא עובד חלק יכול להיות בגלל שהוא לוקח ראם ובגלל שאני עובד עם ויסטה אז המשחק איטי או שהכרטיס באמת כלכך גרוע שהוא לא יכול להפעיל את הcarbon
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות? PX6600 GT TDH EXTREME 128MB 128bit DAC550Mhz +DVI +TV Out או לשלם יותר ולקנות Gigabyte Radeon X800XL 256MB 256bit VIVO +DVI +TV Out
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שללום לכם. אני אספר בקצרה. המפרט בצד. רכשתי מחשב מקיאספי בדצמבר 2007 עם כ. מסך 8800GT...לאחר חצי שנה הוא נידפק..המשחקים פשוט התחילו להתחרבש אחרי 10 דק של משחק אפילו פחות. וזה לא נבע מחום או משהו...החלפתי אותו קרוב למועד האחריות. קיאספי אחרי ויכוחים נתנו לי HD4850 SAPPHIRE , אמרו לי שאין לי אחריות.. כי האחריות המקורית ניגמרה לי על הכרטיס מסך הקודם(שנה אחת). אוקי שיחקתי בכל המשחקים על המקסימום כדי לבדוק האם הכרטיס באמת תקין וכן הוא היה תקין הריץ משחקים וכו'.. החלפתי קירור S1 ACCELERO REV2 ושמתי מאורר.. ישבתי עם בדיקת טמפ' והכל תקין זה ירד פלאים ונהיה שקט במחשב. התקנתי גם בצורה מעולה. ועכשיו אחרי חודשיים שלוש, אפילו יותר.. הככרטיס קורס במשחקים.. אני לא יודע מה הבעיה.. אולי…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי על המסך של LG L1719 מה דעתכם?עולה 1050 שקל ככה. כדאי לי לקחת מסך עם חיבור DVI יש לכרטיס מסך שלי חיבור. מה החיבור DVI עושה בדיוק?יותר חדות? אמרו לי שמסך דק לא טוב למשחקים זה נכון? מה דעתכם על 7600GT 256MB הוא טוב?יספיק לי לשנה ככה להגדרות הכי גבוהות? האם כדאי כבר כרטיס מסך של 512MB?יש שוני כזה גדול? תודה ותענו לי על הכל בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא כזאת.. יש לי כרגע כרטיס מסך HD5870 של sapphire ויש לי כרגע אפשרות לקנות כרטיס נוסף במחיר (1300ש"ח) שהוא HD5870 אבל של חברת gigabyte השאלה שלי היא האם זה שהכרטיסים זהים במעבד ובזיכרון ולא זהים בחברה שיצרה אותם הם יעבדו טוב בקרוספייר? זה לא יפפגע לי במשהו בגלל שהם יוצרו על ידי חברות שונות?.. או שביכלל עדיף לי למכור את שלי ולקנות ולקנות כרטיס חדש מהסידרה החדשה כמו למשל HD6870 של sapphire תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שבוע טוב, האם מעבד אינטל E6600 יוצר צוור בקבוק לכרטיס מסך 8800GTX?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן חברים, תוייגתי היום בכתבה שמספרת שיש בעיה בגוף הקירור של EVGA החדש וזה משפיע על כל בעלי הכרטיסים GTX 1070 ו GTX 1080 מכל הסוגים עם קירור ה ACX. ממה שהבנתי מהכתבה (מקווה שאני לא מטעה), הקירור לא מכסה בצורה אופטימלית את שבב ה VRM ונוצרת שם נקודה מתה שמתחממת עם הזמן ומשפיעה על המעגלים. בעלי כרטיסים מדווחים על התלקחות ספונטנית\ ניצוצות וכמובן השבתה של הכרטיס. EVGA מודעים לבעיה ומוסיפים thermal pad (לא בטוח איך לתרגם את זה) לכרטיסים החדשים שיימכרו, אז מי שמעוניין לקנות, שיוודא שהוא מקבל את הכרטיס החדש עם הרכיב. בעלים של כרטיסים קיימים - EVGA נותנים בחינם את הרכיב. כבעלים של 1070 ביקשתי מהם ואעדכן אם יהיה פה עניין. ניתן לבקש מהם את הר…
-
- 79 תגובות
- 24.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קיבלתי המלצה לכ"מ 4850 radeon ב1027 שקל 2X יש למישהו רעיון יותר טוב בתקציב הזה ? ובקשר לספק ולמארז יש לי מספיק חזקים .
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/heb/Search.aspx?seek=7600gt מצטער, פשוט אני חייב מהרשימה הזאת בלבד (אני יודע יש ת X1900GT ועוד בסביב ) (אני פשוט מחליף תכרטיס הX1800GTO הפגום שלי והם רוצים רק 7600GT, ה7600GT כמו ה X1800GTO ובטח הגירסאות הOC שיש ברשימה "יעשו " אותו יותר טוב מהX1800GTO ואת הליבה יותר טובה ל OC נכון?)
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשלב במחשב החדש שאני קונה כרטיס מסך מסדרת 8xxx ורציתי לדעת מה ההבדלים באחוזים בביצועים בין הכרטיסים הבאים 1)8600GT 256 MB 2)8800GTS 320 MB 3)8800GTX 768 MB
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד כרגע עם כרטיס של ג'יגהבייט 8600. האם הכרטיס יחזיק את המסך הזה, מבחינת גלישה סרטים ומשחקים? אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל על כרטיס. יש לי ספק כח של 500 וולט. נ.ב. המסך צריך להגיע רק בשבוע הבא. תודה, יוסי.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין השניים? ל6600 יש לו תמיכות יותר חדשות נכון ? במשחקים של שנה הבאה (במידה וה9800 פרו עובר) אז 6600 יהיה יותר טוב כי יתמכו בטכנולוגגיה שיש ל6600 ?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
9600GT הנוכחי מעבד:Q6600 לוחם אם:INTEL DGBU33 משו כזה זיכרון 4 ג'יגה ספק כח 500-550 W אני רוצה כרטיס מסך סביבות 700 שקל ככה שיהיה הרבה יותר חזק מ9600GT(מצדי שיהיה חלש מהרבה כרטיסים אבל שיהיה לפחות חזק יותר מ9600GT) יש לי מסך 23 אינץ' עם FHD והכרטיס הנוןכחי שלי אמנם מסתדר איתו לא רע אבל ברור שהוא לא מסתדר איתו 100% (במשחקי מחשב) אני יכול להשאר איתו עוד מלא זמן אבל כבר הוא צועק לי שהוא מעדיף להיות על רזו' נמוכות במשחקי מחשב ולא על הכי גבוה (ברוב המשחקים) ;] אז אשמח להמלצות, תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש עם 710T אני רוצה לבדוק בחנות שבמסך אין פיקסלים שרופים, אך איך עושים זאת איני יודע לכן אני שואל פה.. חיפשתי ואם אני לא טועה דיברו על זה אבל אני לא מוצא את זה =\ יש תוכנות כלשהן לבדיקה? אני לא רוצה להדפק אחר כך עם מסך עם פיקסלים שרופים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מסתובב בפורום שלכם לאחרונה במטרה לאגור קצת ידע על הרכישות הבאות שלי, והחלטתי להצטרף היום.. יש בפורום הזה כמות ידע עצומה! ככה: אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת מחשב שיש לי כרגע ואצטרך את עזרתכם עם הקושיות הבאות: 1. ארצה שהכרטיס החדש יתאים בכלל לקונפיגורציה הנוכחית. 2. ארצה שיוכל להריץ את המשחקים הכי חדשים והכי חזקים שיש. 3. ארצה שיהיה ניתן להריץ אותם על מסך 24" שלי, בצורה חלקה. (1920X1080) 4. ארצה שמחירו לא יעלה על 1000 שקל. 5. הכי חשוב: האם זה בכלל אפשרי עם המערכת שלי ? או שיש צורך להתחיל מחדש ולהחליף הכל? 6. *אין לי הבנה כמעט כלל בנושא המודיפיקציות והקולינג. המפרט כרגע: מעבד: Core 2 Quad Q6600, 2.4GHZ, 8MB Cache ז. פנימי : 2GB DDRII 1066Mhz Kingstion …
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הכרטיס הוא 128 מגה כמובן . שמעתי הרבה דברים לא טובים על fx אבל ב380 כרטיס שעושה 256 ביט? זה נראה לי לא רע בכלל. יש למישהו נסיון עם הכרטיס הזה? דרך אגב 380 שקל זה המחיר החדש, לא משומש
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב שניתן ליקנות באמריקה ב 700 -800 שח באמריקה ? אני חייב תשובה דחוף
-
- 15 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, לכולם. יש לי מחשב די חלש, תומך רק בAGPx4, והביצועים שלו במשחקים פשוט מעוררי רחמים עד לא קיימים. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני מתלבט בין כמה כרטיסים: Innovision® GeForce 6800 128MB 256BIT Leadtek GeForce 7600 GT (התלבטות די קשה כי הוא די יקר לי, ויגמור את כל החסכונות שלי {1035 ש"ח}) NVIDIA® GeForce 6800 LE (אין לי מושג מה ההבדל בינו לזה של אינוביז'ן) GIGABYTE GEFORCE FX7600GS 256MB AGP NVIDIA GeForce 7600GS אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס עדיף מבין הארבעה, בהתחשב במחירים, ובביצועים. אממ, והצעות לכרטיסים אחרים התקבלו בברכה "^^. ויש לי עוד שאלה, כמו שאמרתי, המחשב שלי די חלש: CPU Type Intel Celeron, 2433 MHz (24 x 101) Motherb…
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום..לאחר חפירות בנושא ובפורום על העניין נותרו לי 2 שאלות אחרונות... בסוף השגתי GTX570 במחיר ממש יפה וחשבתי עליו ברצינות.רק יש בעיונת.. הכרטיס הוא של GAINWARD ואני יודע שהחברה מעולה והכל אבל בין הכרטיס שלה לבין הכרטיס של GIGABYTE יש הבדלים במהירות הזיכרון. ב-GAINWARD המהירות היא 1900. וב-GIGABYTE המהירות היא 3800. עכשיו אני לא ראיתי שום O.C על הכרטיסים הללו וזה באמת נושא שמטריד.האם זה נכון או שזה טעות. קישורים: http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTX57013GD5~8~0.htm עבור ה-GAINWARD ועבור ה-GIGABYTE http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11672 (אל תתייחסו למחירים זה לא מה שמצאתי.) והשאלה השניה זה האם ספק כח של thermaltake TR2Q 500W יחזיק את הכר…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, אני צריך עזרה ממכם בכמה נושאים חלקם דחופים חלקם להבהרה. המפרט שלי: מעבד - E6600 לוח - ASUS P5B DELUXE כ.מסך - SAPPHIRE X1900XT זכרון - 512*2 667MHE ה.דיסק - W.D 250GB 16M SATA2 צורב - NEC DVD*16 מארז - HEC 6AR6 +ספק HEC 400W 1. כאשר אני נכנס לדריוור של כ. המסך רשום שמהירות ה- Core היא 500M ומהירות הזכרונות הם 594M. מה פשר הדבר? הרי היצרן מצהיר על 625M ל- Core ו- 725M לזכרונות בנרטיס זה. 2. אם מישהוא מחברי הפורום ביצע אובר-קלוק לכרטיס זה אשמח ללמוד מישום שכאשר ביצעתי אובר -קלוק עלה רק ה-Core בלבד מ- 500MHE ל-699MHE ובנוסף השינוי לא נכנס לכרטיס. 3. בצעתי בדיקה בתוכנה 3DMARK05 וקיבלתי את התוצאה …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
10000 נקודות ב-3DMARK כללי, זה הרבה?? ויחסית לנייד?? ולמה זה שווה במחשב שולחני בערך??
-