עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ohadbx,

(מקווה שזה שייך לפורום הזה, מאחר ומדובר בבעיית תוכנה,כנראה שקשורה לכרטיס מסך, ולא חומרה) הבעיה היא ככה- במשחקים לפעמים אני רואה את הצללים כגוש שחור מכוער ולא כמו שהם אמורים להיות. שמתי לב שזה קורה רק בסרטוני מעבר ולא בזמן המשחק עצמו. משחקים שזה קרה לי לדוגמא- company of heroes, mass effect. תמונה לדוגמא- אני מדגיש שוב שאין את הבעיה בזמן המשחק עצמו או כשאני רואה סרטים וכו', אלא רק בזמן סרטוני מעבר במשחקים (ולא תמיד, זה נדלק ונכבה לפעמים). ההגדרות הגראפיות במשחקים הן על מקסימום. כרטיס מסך- GF8800GT גרסאת דריוור- 177.83 (הסרתי והתקנתי מחדש...לא עוזר) DX 10 תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  2. קיבלתי את ה- 9700 המדובר שהיה אמור ליהיות פרו ובסוף יסתבר שזו טעות קודם כל זה עולם אחר אחרי שנתיים שאני מישתמש ב - mx200 קיבלתי 9915 ב-3dmark והיציאת טלויזיה לא מרצדת יותר ! השאלה בעצם של איזה חברה הכרטיס? כי הוא ניראה לגמרי של ati הוא אדום והמאורר של ati אבל באתר של ati אין מידע על 9700 לא פרו ועל הדיסק של הדרייורים שקיבלתי עם הכרטיס רשום sapphire : יש למישהו מוסג?

3. Started by Eli100,

שלום, יש לי מחשב די עלוב כמו שאומרים :\ P4 2.6 [32bit 478 P4GD1 X800GTO2 [עכשיו רוצה להחליף] 512MB 400mhz 160GB EZ-COOL 500W [יש מצב שעוד איזה חודש משהו כזה יביאו לאבא שלי מחשב חדש לעבודה בלי כרטיס אז אני אולי יביא אותו לפה ויקח את הכרטיס לשם] אז מה עדיף 9600GT 8800GT 9800GTX HD3870X2 תקציב 2000 ש"ח

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by xb,

יש לי radeon 9600 pro. ה-mobo supporting x8 ו-fast write אבל שאני מפעיל אותם דרך ה-SMARTGART זה מבקש לעשות reboot ושהמחשב עולה זה חוזר להיות x4 ו-fast write off יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by ofird,

אני מעונין לקנות כרטיס מסך תומך 3D (כנראה את הATI 6450 או 6670 או 6770) כרטיסי מסך אלו דורשים ספק חזק ולעיתים חיבור 6PIN לכרטיס מסך עצמו הבעיה אצלי שהמארז שלי הוא של AC (יש לי את הדגם הישן של זה - http://www.arctic.ac/en/p/cooling/pc-case/80/silentium-t-eco-80.html?c=2184) עם ספק כח הזה - ספק כח זה הינו חלש לסחוב כרטיס ובמארז הנוכחי שלי ניתן רק לשדרג לספק כח מתאים וחזק יותר (יש רק אופציה אחת) - המחיר של ספק זה + משלוח הינו 60$ אני מתלבט אם לרכוש אותו (אינני בטוח אם יש לו בכלל את הCONNECTOR לכרטיס מסך) או שאולי שווה לי להשקיע במארז חדש + ספק? אם להשקיע בחדש - אשמח גם להמלצות שקטות במיוחד(!) כי המחשב דולק רוב הזמן

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by 10ziv,

שלום ברצוני להשדרג את הכרטיס מסך שלי והתקציב שלי הוא בערך 800-850. המפרט שלי: מעבד i5 760 ספק:chieftec aps-450s כרטיס מסך ישן 5670 אם אתה צריכים עוד מידע תכתבו לי. השימוש שלי זה בעיקר למשחקים.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  7. איזה כרטיס מסך אני צריך בשביל לשחק ברזולוציה הטבעית של המסכים? 8800 640 ? או שגירסת ה 320 תספיק? או בכלל משהו אחר כמו ה 1950xt ? אני מתכנן לקנות את אחד מהמסכים. המחשב הנוכחי שלי אינו חשוב כי אני קונה מחשב חדש לאחר שאני קונה מסך, אבל אני יודע שאם אני קונה מסך 24 אינטש אני צריך כרטיס מסך חזק יותר אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך בשביל ה 24 אינטש ואיזה בשביל ה 20, בשביל משחקים כבדים ברזולוציות טבעיות של המסכים. תודה מראש, אור

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה דעתכם ללכת על הכרטיס הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580 במחיר 1300 ש"ח ולקנות בזיגזאג ולקבל בנדל מעולה,כרטיס טוב,שנתיים אחריות או לקנות ב-KSP את הכרטיס של XFX ולקבל בנדל טוב,אולי שנה אחריות לא יודע אם שנתיים,מחיר זול יותר במאה ש"ח,100מה"צ יותר במהירות של הזיכרון בכרטיס... מה דעתכם מה לקנות?? אני בדילמה קשה

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  9. היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש . נ.ב.מנהל ההתקנים מזהה את כרטיס המסך (ATI 5770).

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  10. קניתי מחשב נייד LG W1 ויש לי שם כרטיס מסך ATI RADEON. יש לכרטיס מסך 256M שלו ואני יכול להגדיר עד 512M. איך אני מגדיל את הזיכרון של כרטיס המסך ל512M???

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  11. זה הדגם המדובר http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2696

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by lennon,

יש לי אפשרות לבחור בין 2 הכרטיסים הבאים, שניהם עם מאוורר של ZALMAN: 1) GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4635 2) Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3978 השני עם vivo והראשון בלי ושניהם באותו המחיר. יש ל-Gigabyte איזשהו יתרון על ה-Ledatek שמכפר על החיסרון של ה-vivo. תודה

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by avi.hagit,

קיבלתי כרטיס מסך מסוג 7300 gt של ניוודה המחשב שלי הוא amd אטלון 3000+ לוח גיגביט 2גיגה ראם 360 גיגה הרדיסק מארז של hec וספק שלהם 350 יש לי קצת בעיות במשחק Test drive האם הכרטיס מסך הזה אמור לסחוב טוב את המשחק הזה? איזה דריבר הכי כדאי להתקין בשביל הכרטיס שלי? תודה לעוזרים אבי

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by zerocool15,

עשיתי קצת חיפוש בגוגל ולא מצאתי השוואה ישירה ביניהם, למרות זאת מצאתי השוואה בין X800PRO ל 6600GT בחלק מהמשחקים ה PRO/GTO לוקח ב8 FPS אבל ב באנצ' מארקים של tom רואים הפרש של 25 FPS ליתרון של X800, עכשיו השאלה שלי היא האם ה SE שווה ל 6600GT?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by sonic,

הי מישהו יכול להסביר לי מה קרה לאתר של ATI הם לא מעדכנים יותר את הדריברים באתר? הדריבר האחרון באתר שלהם הוא 6166 שבאתר RAGE3D אפשר להשיג את 6200 בגירסאת FINAL למי שרוצה את הדריברים Winxp\2000 Ati 6200 Win9x Ati 6200 Control panel הדריברים הם לכל הRADEONS

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  16. שלום, התקנתי את כרטיס הטלויזיה ורואים סבבה. רציתי לדעת אם מישו יוכל להסביר לי פה ב"רגל אחת" את כל התורה של ההקלטה. מה צריך, איזה איכויות, על מה להתפשר ועל מה לא, וכו'... אני עובד עם מחשב חזק (ראו מפרט), ועל ווינדואס אקס-פי. תודה לכל העוזרים. יונתן

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by Teutone,

יש לי מסך SMILE CA6746SL . ויש לי בעיית בהירות איתו.. גם כשבמאפיינים של המסך הBRIGHTNESS על 100.. הכוונה היא שאני רואה הכל פחות בהיר.. את הצבעים וכו'... וזה לפעמים מקשה במשחקים, כי אני רואה די חשוך (נגיד במשחקים חשוכים כמו DOOM 3 וכו' הבעיה היא יותר מעצבנת) איפה אפשר לסדר את זה? ??? ???

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by a-v-i,

שלום יש לי Radeon 9800Pro. חיברתי אותו לטלויזיה עם כבל S-video, אבל משום מה הצבעים שאני מקבל בטלויזיה מאוד דהויים, כמעט שחור לבן. הכבל עצמו תקין כי הוא עובד טוב עם מחשב אחר, והטלויזיה גם בסדר כי היא עובדת בסדר גמור עם מערכת קולנוע ביתית שמחוברת גם לאותה היציאה. התקנתי את הדרביירים הכי אחרונים באתר של ATI, וזה לא עזר.. יש למישהו רעיון?

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by gil1908,

השימוש שלי הוא שימוש ביתי טיפוסי: אינטרנט, יישומים פה ושם וגם משחקים וסרטים. אני לא גיימר כבד אבל אוהב מדי פעם לשחק משחקים. הדגמים שהתמקדתי עליהם הם: Samsung 710TM (אפשר גם דגם T). הבעיה היא שהדגם הזה חסר בארץ ולא ברור מתי יגיע. היבואן מדבר על עוד חודש בערך. LG 1730B (הדגם עם יציאת הDVI) ViewSonic 712 - למישהו יש מידע עליו? אשמח לשמוע דעות על המסכים האלו, או המלצות אחרות. כניסת DVI מבחינתי חובה.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by iveco,

אני מנסה להתקין ביוס חדש עדכני בכרטיס מסך HD 5770 אבל יש רשימה ענקית ב TECHPOWERUP של ביוס אני לא יודע מה לבחור ? זה הכרטיס שלי : הגירסה של הביוס של הכרטיס 012.020.000.015.034761 יש רשימה של ביוסים מה לבחור ? את הכי עדכני 850/1200 ? יש רשימה ענקית : https://www.techpowerup.com/vgabios/?architecture=AMD&manufacturer=Sapphire&model=HD+5770&version=&interface=PCI-E&memType=GDDR5&memSize=1024&since= זאת הגירסה הכי עדכנית שראיתי 012.020.000.048.000000 להתקין אותה ?

21. Started by massinvallus,

הוא נמכר רק ב1577 ש"ח אצל הדובים ואותו כרטיס של CONNECT3D עולה 1957 ש"ח. איך החברות האלה? מספקות קירור טוב?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by zoloboy,

מה זה vivo מה vivo נותן ? מה זה retail סלחו לי על הבורות

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  23. שכל אחד יציין את הדריבר שהיה הכי יציב אצלו ולא עשה בעיות... תודה על שיתוף הפעולה.

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by meronk,

היי מישהוא מכיר את הדגם או יודע האם כדי לרכוש אותו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים