עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ואיך מבטלים את צג הטמפ' ב-ATT בצד המסך במשחקים אבל רק במשחקים http://img46.imageshack.us/img46/6963/lkmi8.jpg לא ליד השעון

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by CW,

שלום, יש לי מחשב יחסית ישן המשמש כHTPC וברצוני להוסיף לו כרטיס מסך התומך בניגון סרטי HD בחומרה. חשבתי על שתי אופציות: nvidia 9400GT ATI 5750 (כדי להנות מפורמטי האודיו החדשים) השאלה שלי היא אם לוח האם שברשותי, asus m2npv-vm, תומך בכרטיסים אלו? תודה

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by EAD,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36172 מדובר בכרטיסים חלשים יותר מG80 8800 שיש כרגע בשוק ויותר נועדים לשוק הביינים ולהביא לכול אחד מאיתנו עד חודש מרץ-אפריל הביתה למחשב שלו תמיכה בDX10 במחירים של 190-250 דולר בלבד!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by xXaXdXaXrXx,

מה יותר טוב ?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by Ariel Style,

כותרת .. אני רואה פה אנשים שיוצא להם אלף.. WTF ?! http://img131.imageshack.us/img131/6192/asdqr3.jpg Microsoft Windows XP Home Edition Intel Pentium 4 2.6GHz HT 800 MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) motherboard NVIDIA GeForce FX 5700VE SAMSUNG SP0802N (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 256X4(1024MB) 200MHz DDR SDRAM זה המפרט..

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  6. שכל אחד יציין את הדריבר שהיה הכי יציב אצלו ולא עשה בעיות... תודה על שיתוף הפעולה.

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  7. האם אני יכול עם הכרטיס מסך שלי (כנסו למפרט ותדעו) לחברו לטלויזיה עם כן איך ??? תודה מראש! :saint:

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  8. 1.האם צפויים לצאת בזמן הקרוב כרטיסים שיכילו תמיכה טובה ב-hd ויתנו תוצאות מעולות גם במשחקים? 2.מתי יוצאת הסדרת כרטיסים הבאה של ניווידיה?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  9. המלצה לכרטיס מסך בסיסי, בעיקר למולטימדיה למחשב ישן מבוסס Q9550... תקציב: עד 300 ש"ח. לנצל כמה שפחות. השימושים: בעיקר מולטימדיה, סרטים FHD, אינטרנט. מתוכנן להחליף GTX260 שעובר למחשב חדש ולכן משתנה היעוד של המחשב הישן.... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by commendor,

בכמה הX1900GT יותר טובכדאי להשקיע את ה100 שח ולקנות אותו ולא את הX1950PRO?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by NTT,

שלום, תכננתי עד עכשיו לקנות 8800GT, וראיתי שבקרוב יוצא כרטיס חדש של ATI 4870,מתי הוא יוצא? כמה כרטיס כזה יעלה? ואני רואה שיש לו 1GB זיכרון,ופעם בדקתי על כרטיס 1GB זכרון ואמרו לי שצריך בשבילו SLI, אז במקרה הזה צריך CROSSFIRE?או שזה בסדר 1GB עם כרטיס אחד רגיל? וPCI-E 1.1 יהווה צוואר בקבוק לכרטיס או שצריך PCI-E 2.0? תודה!

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  12. עם הכרטיס מסך אפשר להרתיח מים חופשי ב 105 מעלות ! http://www.digit-life.com/articles3/video/g94-2.html

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by a_nuke,

יש לי רדאון 9600 פרו של אייטיאיי ועם הדרייבר המקורי הטמפ' של הכרטיס נורא גבוה (38-39) ואז יצאו הקטליסטים החדשים 7.94 ו7.95 והתקנתי והכל היה סבבה והטמפ' ירדו ל30 מעלות ככה... אבל מה? במשחקים נגיד כמו מאפיה או ג'נרלז פתאום אחרי איזה רבע שעה ככה של משחק- המחשב נתקע... חשבתי בהתחלה זה בגלל המעבד ובגלל שהמחשב בטח עבד הרבה באותו יום.. למרות שזה לא תירוץ הגיוני... והטמפ' של הכרטיס מסך גם לא התחמם יותר מדי (40 מעלות) במהלך המשחק.. ואז החזרתי את הדרייברים המקוריים שהטמפ' בהם גבוה ושום דבר לא נתקע יותר... מישהו יודע מה הבעיה? כי אני רוצה את הדרייברים החדשים וזה כל פעם נתקע

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by ballcall2,

יש מבצע עכשיו נכנסתי במקרה לחנות של הכרטיס הזה שבדרך כלל עולה קרוב לאלפיים עכשיו רק ב-1445 ש"ח. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1777

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by shapiranir2,

שלום רב! ברשותי כיום Radeon HD 5700, אותו אני רוצה לשדרג. חשבתי על Sapphire Radeon HD 7750 1GB GDDR5 שתי שאלות: 1. עד כמה השדרוג יהיה משמעותי מבחינת ביצועים? (סולם אחד עד עשר, או מאוד/מעט/בכלל לא) 2. האם יש הבדל נראה לעין בחיבור HDMI ל DVI מאשר DVI ל DVI? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by N N C,

כולם מכירים את DXDIAG אני מניח, אז אין צורך להסביר מה זה... הבעיה היא שבלשונית תצוגה/video מוצג שיש לי תמיכה של הכרטיס מסך ב-direct draw, direct 3d אבל לא בהאצת AGP או משהו כזה (הוינדוס שלי בעיברית אז אני לא זוכר בדיוק איך כותבים את זה באנגלית)... משהו כאן מוזר כי אני זוכר שהייתה לי את האפשרות הזאת בפעם האחרונה שבדקתי... ניסיתי לעדכן דרייברים, ניסיתי לעדכן ל-DX9 ובדקתי שבהגדרות תצוגה יש האצת תלת מימד מלאה... אז יש כאן איזה משהו שאני מפספס ?

17. היי לכולם, לאחרונה יש לי תקלה במחשב שהמסך מקפץ למסך שחור לשניה... כל כמה דק באופן שרירותי.. באותה מידה יכול להיות יום שלם שזה לא יקרה בכלל. מעבר לזה כשהמסך מקפץ, לפעמים הסמן של העכבר לא מגיב. מה שמשחרר את זה בד"כ זה לנעול את המחשב ולפתוח. עדכנתי את כל הדרייברים של המסך והתקלה לא הסתדרה. יש למישהו מושג מה התקלה ואיך מסדרים את זה?? אשמח לעזרתכם!!

18. Started by urik,

היי יש לי כרטיס מסך של nvidia gf 3 ti200 חיברתי את היציאת טלויזיה לטלויזיה ולא רואים כלום אם מישהו יכול לעזור בבקשה תודה מראש אורי

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by domuzy,

כרטיס מסך Sapphire RADEON 9800 PRO / 128MB 128bit TVOUT/DVI Bulk+Accessories אחריות: שנה כולל 2 דיסקים, מתאם DVI, מתאם S-VIDEO, כבל S-VIDEO, כבל RCA. זה ב1192ש"ח כולל משלוח! יש בכלל RADEON 9800 PRO כלשהו עם VIVO??? ומה זה DVI בדיוק?

20. Started by or2077,

ומה המחיר שלו יהיה? תודה

21. Started by ofek4490,

איזה כרטיס מתאים יותר למשחקים כבדים על מסך LCD32 ברזולוציה של 1360*768 4850 או 4870 תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by mikezaush,

את הכרטיס אני רוצה לקנות עד 600 שקל יש שנייה (לא חדש). ואני רואה שיצאו הרבה כרטיסים בזמן האחרון לכן קשה לי לומר מה כדאי ומה לא. בבקשה תמליצו לי על כרטיס בתקציב זה ...........תודה.

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  23. שלום, ארצה המלצה על כרטיס מסך בסביבות ה 800 שקל. אני רוצה לשחק ברזולוזיה 1980X1080. חשבתי ללכת על 460GTX אבל ראיתי שיש הרבה גרסאות של הכרטיס הזה. על מה אתם ממליצים? אולי כרטיס אחר, ואני רוצה כרטיס לא רועש במיוחד. תודה.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by צחי אלימלך,

קניתי מחשב לפני שנתיים הלוח אם שלי הוא asus amd prime b350 plus ddr4. הכרטיס שלי כרגע הוא STRIX 1070 והמעבד RYZEN 1700 אבל אני לא מגיע לFPS שאני רגיל אליו במשחקים שיצאו בשנה אחרונה ואני רוצה לשדרג. חשבתי על ה2070 של evga ועל מעבד 3600X R5 ורציתי לדעת אם לדעתכם הלוח אם יתאים. הספק כוח הוא CORSAIR 750.

25. אז ככה , אני קונה טלויזיה FULLHD לחדר עם חיבור HDMI ולכרטיס מסך שלי אין יציאת HDMI אז רציתי הצעות לכרטיסי מסך עם חיבור HDMI שיתאימו למפרט שלי המפרט של המחשב שלי הוא intel core 2 duo e7400 מעבד gigabyte ga-ep31-ds3l לוח 500gb 16mb הרד דיסק sparkle feforce 9600gt 512mb כרטיס מסך thermaltake 450w tr2 rx ספק a-data 4gb ddr2 800 זכרון

• 5 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.