כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
לאחר שקראתי את הכתבה באתר על ההשוואה המביכה בין DDR2 ל-DDR3, בו לא היה יתרון ברור לסוג הזיכרונות החדש, עלתה בי השאלה: האם כרטיסי מסך המגיעים עם זיכרונות DDR3 גם כן סובלים מביצועים נחותים בהשוואה ל-DDR2?
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום חברה, רציתי לשאול עד כמה זה ישפר לי את הביצועים אם אני יקנה עוד כרטיס מסך 8600gts? תודה..
-
- 17 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מ-http://www.gibornet.co.il יש לי כרגע X300 של ABIT ATI. לוח אם- ABIT AA8 DURAMAX - PCIE האם כדאי לקחת 2400 ATI? הכרטיס בעיקר למשחקים. תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים מה קורה עם הרעיון של המכתב משותף ל ATI? משהו מתקדם? אני כבר נמאס לי מזה ואני רוצה כבר להחליף אותו.. ההסבתברות שישימו על המכתב שאני אשלח לבד היא נמוכה.. עכשיו אני חושב שיש באשכול למעלה מספיק אנשים שכתבו שיש להם עם זה בעיה.. אפשר לכתוב מכתב ושכל אחד שיש לו משהו להוסיף יוסיף, עם כל השמות של האנשים שבאשכול למעלה, ושכל אחד מהאנשים האלה (כמה שיותר) ישלח הוא בעצמו כמה שיותר עותקים לחברה - פקס - אימייל - מכתב דואר ושאלת המאה: אם ה 1950X שלי לא תקין, אז איזה דגם של 1950X לא עושה בעיות? אני בכל מקרה רוצה לפנות לחנות שממנה קניתי בנפרד, לנסות לעשות את זה ככה, אבל גם אם יסדרו לי את זה, אני עדיין אעזור כאן למי שתקעו אותו (עד כמה שאני אוכל כמובן, בכל זאת, כל בנאדם נוסף תור…
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, קניתי כ. מסך חדש - GeCube Ati Radeon X1950XT 512M. רציתי לדעת איך מתקינים אותו (פיזית) במחשב בלי לשרוף אותו בטעות (יש לי נסיון רע עם CD-ROM ששרפתי פעם...) האם באמת מחברים אותו מהחיבור שלו (6 פינים) לשני מקורות חשמל (4 פינים כל אחד) בו-זמנית? תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה כדי מבין שני הכרטיסים האלה ..למפרט חדש ... Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe או 8600 gt שההבדל מחיר בינהם לא כל כך משחק , אבל ...ה8600 יותר חדש ...אז?
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי, לפני כמעט שנה רכשתי מחשב חדש (E6600, 2GB RAM) אני שוקל לעשות שדרוג של כרטיס המסך בעקבות יציאת המשחקים GEARS OF WAR ובקרוב UT3, וכמובן (בתקווה שבקרוב) STARCRAFT2 עכשיו בעיקרון אני משחק על מסך LCD 19 אינץ, ומקסימום בתקופה הקרובה אני אשחק על 22אינץ שאני אקנה לי במקום, השאלה היא, האם ללכת על ה 8800GT או לחכות לכרטיסי 10.1.... האם זה באמת משנה? (אגב , אני משתמש ב WINDOWS VISTA) אשמח לעזרה. מבחינת התקציב, אני מעוניין להוציא 1000+-
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי כרגע כרטיס 8600GTS של LEADTEK.. רציתי לשאול מה עדיף.. לקנות 8800GT ולמכור את ה8600 או לקנות עוד 8600GTS ולעשות SLI?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, ראיתי ששני הכרטיסים בכותרת מתומחרים די דומה, אם כי הDDR3 קצת יותר יקר. הצרכים שלי די מגוונים, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, עריכת וידאו וקצת משחקים. אני הולך לשלב את אחד הכרטיסים במחשב עם מעבד E6750 או Q6600, זכרון 2G, לוח אם P35 של אינטל או ג'יגבייט, ספק שבא עם המארז (500W), ומסך VP930 או 200W6CS (יש עוד רכיב שיכול להיות רלוונטי לכ. מסך?) אז רציתי לשאול כמה דברים: 1. מי מהם יותר טוב? אם תלוי למה, אז למה כל אחד מהם יותר טוב? 2. DDR3 נשמע לי מו משהו שלא מנוצל טוב אם שאר רכיבי המחשב לא תומכים בDDR3. אני צודק? 3. ראיתי כמה חברות שיש להן גם 512MB DDR3. עד כמה זה יותר טוב מהקודמים? (אם התשובה לא כבר חלק מהתשובה לשאלות הקודמות) 4. עבור הכרטיסים האלה, מישהו יודע לומר …
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
צריך כרטיס טוב מאוד של AGP (תומך בכל מהירות) בתקציב של 500ש"ח ומטה!!! דיי דחוף. צרכים : גיימינג, פשוט שיהיה טוב למשחקים. ללא חריגה. תודה רבה.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, היום הלכתי בכל פתח-תקווה ובכל חנות מחשבים אמרו לי שאין להם מתאם מ-DVI ל-D-SUB. קיבלתי אחד עם הכרטיס מסך אבל אני צריך עוד אחד כי אני רוצה לחבר שני מסכי CRT למחשב שלי. יש לכם מושג איפה אפשר למצוא את המתאם הזה בפ"ת או בראשון? תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
1. מה אתם אומרים על : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL שעלותו 688 ש"ח (מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L )? 2.האם שווה להתאמץ ולהוסיף 800 ש"ח עבור GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ? אני מבין שמדובר בכרטיס "מפלצתי" ביותר אבל לא זול. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הכרטיס הנ"ל אני מנסה לראות Live TV ב vista media center אבל התמונה שאני מקבל מקרטעת, המסך הופך לירוק אני לא חושב שהבעיה היא בביצועים להלן מפרט המחשב מעבד 6750 זיכרון 4 GB 667 דיסק 7200 sata 2 כרטיס מסך ati 2600 pro מחובר למסך LG42PX4RV עם כבל DVI To HDMI
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מקווה שלא תיכנסו בי על השאלה הזו,אבל באמת אחרי חיפושים לא מצאתי את התשובה. בלי קשר לכסף האם הכרטיס הGT8800 החדש טוב מכל הבחינות מכרטיס GTS8800 640 MB ASUS?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום כולם! אחרי שכבר מאס לי מהמשקפי Anaglyph (תכלת-אדום) שלי, החלטתי לחפש דרכים אחרות לראיית תלת מימד. ואז מצאתי את הדרך הזאת: ע"י שימוש בשני מסכים (לא משנה LCD או CRT או גם וגם, העיקר שגודל המזך יהיה זהה) ומראה, אפשר לראות משחקים בתלת מימד! הערות: זה עובד רק עם כרטיסי מסך מכל הסוגים, עד סדרה 7 כולל (סדרה 8 תעבור כשNVIDIA יזכרו להוציא דרייבר כזה ל-8800...). לזה צריך: ForceWare גירסה 93.71, להודה מכאן: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html , ואת הדרייבר ל-3D Stereo, להורדה מכאן: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1511 . קודם קצת על העיניים שלנו: איך אנחנו רואים תלת מימד בחיי היום יום? כל עין רואה מראה קצת שונה. אם משהו קרוב אלינו, השוני בצורה שכל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש דרייוורים ותוכנות עבור כרטיס TV מסוג: FLYTV PRIME30 LR138 תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה8800GT אבל אין אותו באף חנות בארץ של חברות כמו ג'יגהבייט ואסוס, והם צריכים להגיע בעוד מספר שבועות =\ מצאתי רק של INNOVISION, האם החברה בסדר? כדאי לקנות את הכרטיס שלהם? או לחכות שבועות שלמים לחברות הטובות יותר?
-
- 6 תגובות
- 485 צפיות
-
-
ערב טוב, אני בעל הכרטיס הנ"ל של חברת גיגבייט. בקרוב אני אמור לקנות מחשב בשביל ההורים ואני מתלבט אם לקנות כרטיס מסך בשבילי או אחד פשוט בשבילם.. לכן, רציתי לדעת מהו כוחו של הכרטיס שלי ביחס לכרטיסים החדשים שמחירם עד כ 400 ש"ח. האם עדיף לקחת כרטיס הכי פשוט בשביל ההורים או שלהשקיע במעט ולהחליף כבר את שלי.. אין לי ממש צורך בכרטיס אחר, זוהי פשוט חשיבה כלכלית ורווחית נטו. תודה מראש,
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך MSI NX 8600GTS 256MB -יש לו יציאת Svideo ובטלויזיה יש רק כניסות RCA-קניתי כבל שמצד אחד בעל יציאת RCA ומצד שני בעל יציאת SVIDEO , הגדרתי בעזרת התוכנה של NVIDIA שהמחשב ישדר גם לטלויזיה-וזה לא עובד.(במסך הטלויזיה תמונה כחולה-לא מקבל שידור) יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין כרטיסי המסך 1950PRO ל 1950GT? מחיר, ביצועים, קירור?.. אפשר פירוט? אגב, מה דעתכם על הכרטיס X1950XT 512MB ב 999 שקל?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
בכמה אוכל למכור את הכרטיס ? (אני רוצה לקנות 8800GT ^^)
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תתנו לי פרטים על כרטיס טלוויזיה למחשב.. ראיתי שיש מאוד זולים.. בסביבות ה-200 שקל.. אבל לא חיצוניים... אז איך מחברים אותם בידיוק? איך עושים שמסך מחשב יקרין טלוויזיה?צריך ממיר? אפשר לחבר לזה אקסבוקס? החיצוניים מתחברים דרך USB? או איך? הפנימיים לאן מחברים אותם? ללוח אם? אשמח אם תסביר לי בקיצור הכל עליהם... תודה, דניאל.
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
Diamond Multimedia Stealth s3 trio64 כמובן-זה פריט אספנות- אז כמה אני יכול לקבל עליו?
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-