עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. וזהו הסיפור המלא - לפני פחות כשנתיים (או מעט יותר) רכשתי כרטיס GF3 מתוצרת ASUS - דגם ה V8200. מספר חודשים לאחר מכן רכשתי בעבור המחשב השני כרטיס GF3TI200, גם הוא מתוצרת ASUS. לפני כ4 חודשים החלו להופיע בעיות בכרטיס ה GF3, שהתבטאו בכיבויים פתאומיים של המאורר. לפני כחודשיים החלו להופיע התופעות גם בכרטיס ה GF3TI200, כידוע סימנים כאלו מעידים על מוות קרב ובא של המאוורר, אך אני עצלן ולא טרחתי להחליף את המאוורר. לפני כחודשיים מת סופית המאורר של ה GF3TI200 , ועד שאשיג כרטיס חדש (כנראה R9800) החלטתי לאלתר פתרון עם מאורר 80mm שהיה זמין. היום מת גם המאורר השני של ה GF3 וכנראה שאני אמצא לו פתרון זמני מחר בבוקר. שני המאורעות הללו מראים על בעיה מסויימת במאווררים של ASUS הסובלים מאורך ח…

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by dennis14,

איזה כרטיס יותר טוב ? ( רצוי להוכיח באמצעות בנצ'ים) ושאלה שנייה : איך הכרטיס הזה לעומת X1600PRO רגיל? http://isracomp.com/define.asp?idd=3182

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  3. אני מודע לזה שה-4850 הרבה יותר טוב השאלה האם על מסך 19 זה יהיה מורגש מאוד ויצדיק הוספה של 300 ש"ח שזה בערך ההבדל במחיר בין שני הכרטיסים תודה מראש למגיבים

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by Be BEN,

כפי שאתם יודעים חשוב לנעול את תדר האפיק PCI-E ל 100 מגה הרץ בגלל שזה שכל הרץ נוסף לא ייתן שיפור במהירות (אלא רק שיפור תיאורטי של רוחב הפס) לעומת זאת בכרטיסי 9600GT אם תעלו את תדר האפיק PCI-E תעלו גם את תדר הליבה בהתאם!!! ככה שאם תעלו לתדר 110 מגה הרץ תקבלו שיפור של 10 אחוז בתדר הליבה הגראפית!!! @@@ למידע נוסף ]http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/Shady_9600_GT/2.html תהנו בOC :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by Haflo,

סוף סוף מכרתי את המסך הישן שלי (MAG XJ810 19inch) ואני מעוניין לקנות מסך 19inch CRT חדש.....יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  6. לי אישית יש מסך 26" ולפני כן הייתי משתמש בטלויזיה 32". אני תמיד רואה פה שנשאלת השאלה איזה מסך מדובר, במשחקים מגדירים אבל רזולוציה ומן הראוי שנשחק תמיד ברזולוציה המקסימלית לא ? אני למשל משתמש תמיד במקסימלית לשימוש רגיל (טוב יש לי גם 26" אז מן הסתם) וגם כשהיה לי 17" השתמשתי במקסימלית בשביל משחקים. אני רוצה להבין , האם יש קשר לגודל המסך לבין הביצועים ? או שהשאלה נשאלת כדי לשער איזו רזולוציה להשתמש ? כי למשל ה32" שלי היה רק HD READY ותמך רק 1366*768 לעומת ה26" שיש לי כרגע עם FULL HD - 1920*1200. אם אני לא טועה , דרישות הביצועים מהטלויזיה שהשתמשתי היו נמוכים יותר מהמסך הנוכחי - עקב הרזולוציה ומכאן נובעת השאלה מה זה משנה אם המסך הוא 22 או 24 שכן לשניהם יכול להיות FULL HD ?

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by Asafalfa,

אנשים אתם יודעים מי נותן את האחריות למסכים האלה בארץ? אני צריך את הטלפון או אתר שלהם !... המסך שלי יצא מפוקוס אני רואה רק חצי מסך קצת יותר ואני לא יוכל למתוח את המסך כל כל המסך:\ כך שאני לא מנצל את כל הגודל שלו....

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by amits1995,

רציתי לבדוק אם יש דרייבר חדש ושמתי לב שבאתר של NVIDIA יש GTX460 ו GTX460 SE יש לי GTX 460 פשוט של GAINWARD ההבדל הוא שלGTX460 SE יש דרייבר 263.09 בעוד שלGTX460 הרגיל יש 260.99 חיפשתי מידע בגוגל ולא מצאתי.. אפשר להוריד את הדרייבר של ה SE?[br]פורסם בתאריך: 11.12.2010 בשעה 14:16:44 נפתר: GTX460 SE הינו עוד גירסא לGTX 460כלומר יש 3 גירסאות GTX460 1GB, GTX460 768MB, GTX460 SE

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by xb,

יש לי radeon 9600 pro. ה-mobo supporting x8 ו-fast write אבל שאני מפעיל אותם דרך ה-SMARTGART זה מבקש לעשות reboot ושהמחשב עולה זה חוזר להיות x4 ו-fast write off יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by Miros,

זה אומר שיהיה משחקים שיתמכו רק ב10DX או שזה רק יעזור להפעיל את המשחק יותר יפה? כי אני רוצה לקנות x1950xt 256

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  11. שלום לכולם בעקבות הכתבה שעלתה על כרטיס חדש שיכול לתמוך ב6 מסכים. השאלה שלי היא מה התמיכה המקסימלית שיכול לתמוך היום כרטיס מדגם 5750 לפי מה שאני יודע זה מקסימום 3 מסכים אני לא בטוח ברזולוציה. האם לאור העובדה שיש לו 4 יציאות יכול להיות עדכון תוכנה שיאפשר לו לתמוך ב4 מסכים? תודה חזי

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  12. היי יש לכרטיס הזה יציאה כזו? או שרק יש לו HDMI1.3 ? השאלה היא עם אני יקנה את הכבל עם ה1.4 ויחבר לפלזמה HD שלי אני יקבל איכות טובה יותר מה1.3.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by dazzler,

כשאנשים מדברים על 64 או 128 מדובר אפיק זיכרון. אם כן מדוע ברוב בכרטיסים כתוב 128-bit studio-precision color ? ועוד משהו בחלק מהכרטיסים , כמו למשל הג'יפה 2 פרו שלי כתוב 256-bit 3D Graphics Accelerator האם נתון זה משפיע ? האם זה אומר שרק לגרפיקה 256 ביט?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  14. לכרטיס מסך יש כפתור שפותח את שאר ה"שקר כלשהו" וזה אמור להיות כמו 6970 הכרטיס עצמו מדגם Sepphire HD6950 Dirt 3 edition המאווררים שלו עושים המון רעש ואני לא מצליח לנקות אותו. את BF3 הוא מריץ יפה אבל לא בגרפיקה מלאה וכשיש הרבה אקשן אז מרגישים בירידת פריימים. אשמח לעצתכם

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by bennnn,

שלום התקנתי תויסטה ואני לא רואה את הלוח הבקרה של נבדיה כלומר אני רואה לוח בקרה אבל לא כמו שיש באקס פי שאפשר לשנות גאמה צבע הכל....... בהירות.....יש יש למישהו מושג מה לעשות????וגם איך לסדר שהטלויזיה תעבוד כמו שצריך? כי גם לא מסתדר לי ובאקס פי כן...

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by Guy950,

אני יודע, כותרת קצת מקוממת. אני רוצה לבחון את האפשרות לקנות שני כרטיסי GTX 660 וליצור מערך SLI. הקטע הוא שבTMS מוכרים רק sparkle GTX 660 או MSI GTX 660. אני לא מכיר בכלל את sparkle, וככל שאני מסתכל באינטרנט אני לא מוצא עליהם ביקורות או דברים חיובים, או דברים שליליים. אני פשוט לא מוצא הרבה עליהם. יש אנשים בפורום עם נסיון בכרטיסי sparkle? הם אמינים? או שאין הבדל? ד"א, שאלתי בפורום ספקי כוח, לא ענו לי אז אולי יש פה אנשים שמבינים שפשוט לא נכנסים לפורום הזה? הספק הזה אני מתאר לעצמי יחזיק בלי בעיה מערכת בOC ומערך SLI? http://www.tms.co.il/product/7275 או שזה כבר אוברקיל? תודה, גיא.

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by badini,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד AMD phenom dual 550. אני מתלבט בין כרטיסי מסך nvidia geforce 250 512M DDR3 לבין ati radeon HD4850 512M DDR3. הכרטיס כמובן לצורך משחקים. האם למישהו יש המלצה על אחד מהשניים? ואם כן לאיזה יצרן של הכרטיס? תודה

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by אריק פרלס,

כמו שראיתם בכותרת - אני לא מבין. לנוידיה אמור להיות אנשי מכירות, שיודעים לנהל נכון מלאים וכו' . לנוידיה אמור להיות עובדים שייצרו כרטיסי מסך בקצב. ואם אין מספיק מלאי אז לשלם להם יותר כדי שייצרו - כי אנוידיה מפסידה כסף. לנוידיה אמור להיות אנשים שיתנו לנו יעד מתי נוכל ''לחבוק'' RTX 30XX משלנו. ועוד כל מיני דברים שלנוידיה אמור להיות, וברור שיש. ומשום נראה שאין. אני יודע שאומרים שבגלל הקורונה יש יותר ביקוש לכרטיסים בגלל הרבה משועממים. ושגוגל אמרה שחיפשו את הRTX 3080 הרבה יותר מה 2080 (שאגב זה הגיוני כי יש הרבה אנשים שכל כמה שניות מחפשים כדי לנסות למצוא מקום לקנות ואם היה אפשרות לקנות - סמכו עלי - הם לא היו כותבים שוב RT) ומה גם שלפי אתרים שעוקבים אחרי…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  19. שלום, התקנתי את כרטיס הטלויזיה ורואים סבבה. רציתי לדעת אם מישו יוכל להסביר לי פה ב"רגל אחת" את כל התורה של ההקלטה. מה צריך, איזה איכויות, על מה להתפשר ועל מה לא, וכו'... אני עובד עם מחשב חזק (ראו מפרט), ועל ווינדואס אקס-פי. תודה לכל העוזרים. יונתן

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  20. בכרטיסי המסך החדשים של ATI ישנה תקלה שגורמת למחשב להיתקע ולהציג מסך אפור עם פסים אנכיים. מATI נמסר שידוע להם על התקלה ושהיא קורא רק בחלק קטן מהכרטיסים החדשים, ושהם עובדים על תיקון. בנוסף לזאת הם טוענים (עפ"י הבנתי) שהתקלה אינה תקלת חומרה אלה באג בדרייבר. משיטוטים בפורומי חומרה בחו"ל הגעתי למסקנה שהתקלה לא קוראת בחלק קטן מהכרטיסים אלא באחוז מאוד נכבד ממנה. (בפורום מסויים, לא זוכר בדיוק איזה נראה לי שלTOM, הדיון על התקלה הגיע ל 20 עמודים כאשר חלק נכבד מהפוסטים הם של אנשים שחוו את התקלה) האם התקלה באמת בדרייבר או שATI מנסים לכסות על משהו? לדעתי הם מכסים על תקלת חומרה וכשהם יוציאו את ה"תיקון" הוא עלול לפגוע בביצועים. לסיכום אני ממליץ לכל מי שמתכוון לקנות את הכרטיסים החדשי…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

האם הדריברים מרייג'3D מתאימים גם לכרטיסי BUILT BY ATI וגם לכרטיסי POWERED BY ATI?

22. Started by clown,

תודה

23. Started by Rapture,

הגיעה אליי הצעה מחבר, כרטיס מסך HIS HD 4890 1GB DDR5 במחיר מוזל 680 שקל (אולי אצליח לו לרדת במחיר עוד טיפה חח) עם אחריות כמובן עכשיו המפרט שיש לי כרגע : E8400 לוח אם Asus P5KPL-CM 2GB זיכרון Cheiftec 550W כרטיס מסך נוכחי זה 9800GT שהוא עדיין די טוב האם שווה לי להחליף ? או כדאי לשמור על הכסף ולישאר עם הנוכחי ? המטרה היא משחקים חדשים שעומדים לצאת כמו מאפיה 2 COD פיפא וכו... תודה לעונים !

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by BloodyW,

1) איזה כרטיס יותר כדאי לי? 2) הספק הזה ENERMAX LIBERTY 500W יחזיק אותם? 3) בכמה אחוזים אני אראה שיפור בביצועים מהכ"מ הנוכחי שלי 1950 פרו? ובמיוחד על רזולוציה של 1680*1050?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by Idanp,

לפי מה שהבנתי הוא המשתלם ביותר בתקציב שלי באיזור 900-800 שקל איזה חברה מומלצת יותר ? כל המחירים דומים וזה מיועד למפרט שבצד, מתאים?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.