עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SpiderMan11,

http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=95&page=3 שימו לב למהשהו החדש שהם הוציאו בכרטיס הזה !!! זה נקרא AVIVO !! למי שמשתמש המון ביציאת ה SVIDEO לראיית סרטים הדבר הזה פשוט חלום !! זהב !! .....מחדד את התמונה הלוואי עלי (בתור אחד ש רואה המון סרטים דרך יציאת ה S VIDEO .....)

• 13 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by o_O,

מה אתם אומרים על ה LCD הזה 17 אינץ ב 1900 שקל והרזולוצייה נראת טובה? זה המסך רק בלי הרמקולים אני חושב http://www.kdscanada.ca/2003/Radius/rad7c.htm הקצב רענון המירבי זה 75.. זה בסדר לעיניים? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by Nirbj,

האם כרטיס מסך יכול להגביל מעבד או ההיפך ? לדוגמא : ?Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? עם כרטיס מסך ?8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E? תודה לכל מי שיענה.

• 17 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by Mercenary51,

יש לי כרגע את הדרייברים של CATALYST 6.6, האם שווה לעבור ל 6.8 (קראתי מאמר שאומר שהוא מוסיף כמה אחוזים בביצועים)?

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by rooney10,

שלום לכולם. שיחקתי במשחק כלשהו, המשחק נתקע ואילץ אותי לאתחל את המחשב. לאחר שעלה המחשב, לא יכולתי לבחור ברזולוציה המתאימה של המסך שלי, אלא רק בברירות המחדל כמו 600X800 ו 1024X768 . הסתבר לי כי הכרטיס מסך שלי לא עובד כנראה, כי אני גם לא מצליח להפעיל משחקים. ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך בעזרת דרייבר שהורדתי מהאתר של NVIDIA (הכרטיס מסך הוא GeForce 8500), אבל נראה כאילו הדריבר לא הותקן כמו שצריך. ניסיתי עוד פעם ועוד פעם, ולמרות שכתוב שההתקנה הועברה בהצלחה לא קרה כלום, המחשב נשאר ללא כרטיס מסך (כלל הנראה). השתמשתי ב COMBOFIX כי חשבתי שיש לי וירוס, אבל גם זה לא עזר. אני לא יודע מה לעשות, אשמח אם תעזרו לי, תודה !! אם זה לא המקום המתאים, בבקשה תעבירו לפורום המתאים כי לא מצאתי פור…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by Or94,

יש לי מחשב מדיה סנטר שמחובר לטלוויזית 37 אינץ' FULL HD של LG וזה המפרט שלו כרגע: מעבד: AMD phenom X3 8650 כרטיס מסך: ATI READON HD4850 זיכרון:2GB דיסק קשיח:500GB לוח אם: Asus M4A78-VM אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לHD5870 או HD5850 ויש לי כמה שאלות: 1. האם ההבדל ביניהם משמעותי מאוד והאם ההפרשים במחירים מוצדקים? 2. האם יהיה צוואר בקבוק עם המעבד הזה עם אחד הכרטיסים?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by feint,

יש לי כרטיס מסך TI 4200 MSI, וקיבלתי איתו כבל מפצל כזה עם חיבור לכרטיס ושני ראשים צהובים ל RCA ו S VIDEO, אני צריך לדעת איך אני יכול להשיג את הכבל הזה שוב מאחר והוא אבד לי. או מה שם היציאה שמתחברת לכרטיס עצמו. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by clown,

תודה

9. Started by SoapSeller,

מקריאה באינטרנט נראה לי שזה המסך 17 אינטש הכי טוב שניתן לקנות בארץ במחיר "סביר". מישהו יודע איפה ניתן להתרשם מהמסך עצמו? *לפני שקופצים עלי, המסך הוא לעבודה גראפית בלבד, אז לא אכפת לי ה25MS שלו...

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by darkie,

אני מחפש כרטיס מסך לאפיק AGP עד 1000 ש"ח, כרגע יש לי את ה9700PRO והייתי רוצה לראות יחסית שיפור גדול, יש חיה כזאת? לפי מה שהבנתי האפשרויות היחידות הן 6600GT וX800GT? הם ייתנו ביוצעים הרבה יותר טובים מאשר ה9700PRO? או שכבר עדיף לחכות משהו כמו חצי שנה ולקנות כבר מערכת חדשה מבוססת PCI-E? תודה.

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by Jook,

רציתי לקנות את אחד מהכרטיסים האלו והייתי רוצה לדעת איזה מהם . אני מסוגל לרכוש את שני המוצרים לפי מחירם אך אני רוצה לדעת אם ההרקולס שווה את העוד 400 שקלים ? מה הייתרונות שלו על הג'יגהבייט אם בכלל ? גם הייתי רוצה לדעת כמה fps אני אקבל בדום III עם כל אחד מהכרטיסים הללו כשיש לי AMD T-Bird 1400, 256 ddr, מה שחשוב לי זה מעל 85 fps . האם אני אשיג זאת ? תודה

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by BloodShed,

Radeon 9600XT 256mb(sapphire) / GeForce 5900XT 128mb (albatron)1 <------ מה עדיף? רדאון 1100 ש"ח.. ג'י-פורס 1200 ש"ח.. תנו חוות דעת בתודה מראש עמרי ;]

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by 00Amir,

בדרך כלל משתמשים בכרטיס ATI כראשי ובכרטיס Nvidia בשביל פיזיקס, אבל עם יש לי כרטיס ATI ישן HD 2500pro - האם יש בו איזה טכנולוגיה שכדאי שאני אחבר אותו לסלוט השני?? בנוסף ל 460?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by shefi,

מה יותר חזק? x800gtovs x1600xt ולמה יותר זול 1600xt ?

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  15. מבחינה פיזית ומבחינת ההספק? (מגיע ספק מקורי עם המארז של 380W). אין בעיה לחרוג מעט אם זה משתלם. תודה ((:

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by Mister Hai,

יש לי לוח אם Asus M4A88T-M שתומך בטכנולוגית Hybrid CrossFireX. קראתי שבטכנולוגיה הזאת אתה יכול להרכיב מערך CrossFire של הכרטיס מסך שלך + הכרטיס המובנה שעל הלוח אם. הכרטיס מסך שיש לי הוא Ati Hd 5770 והכרטיס המובנה שיש לי על הלוח אם הוא Ati Hd 4250. איך אני אמור להפעיל את זה ? ואם זה בכלל ישתלם לי מבחינת ביצועים ?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by kobibo,

מותקן אצלי הדרייבר החדש של אומגה וכמו כן O.C מבוצע ע"י ATI TRAY TOOLS . כאשר אני משחק במשחקים, רצים לי למעלה בצד ימין מספרים בצבע צהוב אין לי מושג מהיכן הם הגיעו ומה הם בכלל מראים? אודה לעזרה ואיך ניתן יהיה להורידם.

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by October,

שווה לי ב 300 שקל למרות שזה חברה חרבנה? דרך אגב הוא חדש דנדש מהקופסא

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by ballcall2,

יש מבצע עכשיו נכנסתי במקרה לחנות של הכרטיס הזה שבדרך כלל עולה קרוב לאלפיים עכשיו רק ב-1445 ש"ח. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1777

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  20. היי לכולם, לאחרונה יש לי תקלה במחשב שהמסך מקפץ למסך שחור לשניה... כל כמה דק באופן שרירותי.. באותה מידה יכול להיות יום שלם שזה לא יקרה בכלל. מעבר לזה כשהמסך מקפץ, לפעמים הסמן של העכבר לא מגיב. מה שמשחרר את זה בד"כ זה לנעול את המחשב ולפתוח. עדכנתי את כל הדרייברים של המסך והתקלה לא הסתדרה. יש למישהו מושג מה התקלה ואיך מסדרים את זה?? אשמח לעזרתכם!!

21. Started by udif,

אני מעונין בכרטיס גרפי למחשב שאני הולך להרכיב (לתכנות, לא למשחקים). חשוב לי שלכרטיס *לא* יהיה מאוורר. אני מעונין ביציאות VGA, TV-OUT, DVI. מה הכרטיס החזק ביותר שעדיין עונה על הדרישות? ואני לא מדבר על כרטיס חזק עם קרור heat-pipe של זלמן או משהו כזה שעולה XXXX שקלים. ראיתי שכרטיסים מבוססי FX5200 קיימים ללא מאוורר. האם יש משהוא יותר טוב? נכון שאני לא מתכנן משחקים, אבל זה לא יזיק אם הוא יהיה מסוגל להריץ משחקים פשוטים.

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by guf8888,

http://hwzone.co.il/hardware/news/140487 לא מובן מתי כרטיסי המסך יצאו ? 8970

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by inbaly,

אני יודעת שמסכי LCD לא מומלצים ושמסכי CRTתמיד עדיפים עליהם, אבל בגלל בעיה של מקום אני מועניינת לקנות מסך LCD. הייתי רוצה לקבל המלצות + מחירים למסכי LCD טובים. תודה, וחג שמח

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by goldeye,

שלום יש לי כבר קרוב לחצי שנה כרטיס מסך ראדון 4850. בזמן האחרון שמתי לב שהמאוור של הכרטיס מסך מאט עד כדי עצירה ואז ממשיך כרגיל. האם אפשר לעשות משהו בנושא? נ. הכרטיס לא עבר שום OC ואין שום תוכנה חיצונית שמתעסקת במאוור.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by gandalf885,

כשאני נמצא על מצב 32 ביט אני רואה כל מיני כתמים כחולים שמופיעים על המסך אבל במצב 16 ביט זה עובד בסדר... דבר נוסף, כשאני מפעיל סרט אני גם רואה כמה פסים שחורים קטנים באמצע המסך יכול להיות שזה קשור לדרייבר?

• 9 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.