כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! הייתי בפורום של מפרטי מחשב והציעו לי שם מחשב מסוים, אבל אני מנסה להוזיל עלויות ואני מתלבט בין שני סוגים של כרטיסי מסך, ושם לא עונים לי, ואז ראיתי שיש מומחים לכרטיסי מסך, אז אני פונה אליכם לעזרה. המעבד שלי יהיה AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray הספק שלי יהיה SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze והמסך שלי יהיה LCD FULL HD Samsung דגם: LA32B530, רזולוציה: 1080*1920, 6ms אני משחק די הרבה במחשב, אבל אני לא גיימר כבד מאוד (משחק בעיקר פיפא ומשחקים שיוצאים לסרטים כמו בטמן והנסיך הפרסי) אבל אני יודע שאמור לצאת גם red dead redemption למחשב ביתי ואני רוצה שהוא ירוץ חלק בלי בעיות ועל איכות טובה, ככה שאני מוכן להשקיע בכרטיס אם זה יהיה הכרחי. עכשיו ההתלבטות …
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/p/a/1/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200501130545206343/200501180908098075/p-05.jpg [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יצא דריוור לכרטיסי המסך GTX260 וGTX280, ה177.26. דריוור טוב לSLI. הוא בגירסת WHQL, ולמרות שהוא מיועד ל260 ו280, הוא יפעל על כל כרטיסי נוידיה. מקור+הורדה: http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=261605
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שהנושא אומר אני מתלבט בין שני כרטיסים הכרטיסים הם או gtx470 או 5870hd שניהם כמעט אותו מחיר אבל העניין הוא שמינימום ה FPS ב470 גבוה יותר והבנתי שהוא כרטיס ממש טוב לזונות גרפיקה כמוני מצד שני המקסימום של ה 5870 יותר גבוהה ושוב טוב לזונת גרפיקה כמוני.. איזה משניהם יותר עדיף ולמה? בבקשה תנו סיבות ולא סתם "ברור ש 5870 כי Nvidia הם בלעעעע" בבקשה אם צריך עוד מידע בקשר למפרט עצמו מעבד : q6600 לוח אם : asus p5kc זכרונות : 2gb corssair xms2 והכרטיס שאותו אני רוצה להחליף xfx 8800gts אני יודע שהמחשב מיושן הוא מלפני 3 שנים אבל הוא עדין עושה עבודה ניפלאה, אני רוצה לשדרג את הכ.מסך ואז את הזכרונות אגב, לפי מה אתם בוחרים לוח אם? אף פעם לא הבנתי איך קובעים עם ל…
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך למשהו חדיש יותר אבל אני לא בטוח אם באמת זה כדי ובגלל זה אני צריך שתייעצו לי. מפרט המחשב שלי הוא לוח אם GA p31 DS3L של ג'יגה בייט כרטיס מסך אם לא הבנת 8800GT 512 2GB זיכרון פנימי (מתכוון להוסיף עוד 2 בקרוב מאוד) ספק כוח 400W של אנרמאקס ליברטי ומעבד E8200 2.66GHZ (אני יודע שהוא די חלש פה לעומת מעבדים של אחרים) עכשיו השאלה שלי היא המסך שלי תומך עד רזולוציה של 1280X1204 (מקווה שרשמתי נכון , בכל מקרה לרזולוציה שכולם מכירים) ואני רוצה להחליף למסך 22-24 אינץ שהרזולוציה שמה היא 1920x1080 וממה שהבנתי 8800GT בכלל לא תומך ברזלוציה הזאת כך שאני לא יוכל לנצל את איכות ה FHD שבמסך . אז השאלה שלי יש טעם בכלל להחליף כרטיס מסך? ובעיקר לביצועי משחקי…
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מטרה: משחקים שיהיה אוברקלוקר כמה שיותר טוב על קירור סטוק, אני אוהב לדחוף כרטיסים לגבול שלהם איך הבחורצ'יק הזה ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 לפני מספר שבועות אמרתם לי שכדאי לי לחכות כמה חודשים עד שיגיעו כרטיסים חדשים לשוק, האם הכוונה הייתה ל2900PRO ו2900XT? כי הם יצאו כבר...
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לכרטיס גרפי. אני לא זקוק לביצועים הכי גבוהים. הוא צריך להיות מסוגל לתמוך במשחקים, גם חדשים, ברמה סבירה. אני לא מצפה ממנו להריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר. אני אשמח אם הוא יצליח להסתדר עם דברים שייצאו בשנתיים הקרובות, אפילו אם הוא יוגדר כדרישה מינימאלית להרצה... התקציב שלי נע בסביבות 500 ש"ח, וכבר הבנתי שזה לא ממש ריאלי... מצאתי את הכרטיס הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1483 הוא מתאים לדרישות שפרטתי? המחיר סביר? אתם מכירים משהו יותר טוב במחיר זהה פחות או יותר? תודה לכולם...
-
- 17 תגובות
- 831 צפיות
-
-
CONNECT3D Radeon® X1950 XTX 512MB שמתם לב שכמעט כל הזמן יורד המחיר ל CONNECT3D Radeon X1950 XTX 512MB כמעט כל יום יורד לו המחיר (ב 200 שקל) בהתחלה הוא עלה 3500 אחר כך 3300 אחר כך 3100 אחר כך 2900 אחר כך 2700 ועכשיו הוא עולה 2500 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977 מישהו יודע מה קורה פה? לא שזה משנה לי... (חחח מצידי שזה ימשיך....) דרך אגב: מה הטמפ' של X1950 XTX י? (הבנתי שיש לו קרור מאוד טוב ומאוד שקט)
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
פתחתי נושא חדש עם כותרת תקנית , מנהלים סליחה להבאה לא יחזור על עצמו , הינה הבעיה שלי שוב פעם : *** שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי ) יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין Sad בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע... המפרט לפני השדרוג…
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אני קראתי במדריך כאן באתר שאני צריך את הNS של הכרטיס מסך כדי לבצע אוברקולק אני עוד חדש בזה אני עוד מנסה לילמוד קודם כל דבר ליפני מעשה ככה שאני צריך עזרה איך לדעת מה הNS שלי
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ברשותי מעבד Q6600 וכרטיס מסך 4830. (כרגע ללא OC) בעת ניגון סרט 1080P (פורמט MKV) בעזרת VLC המערכת מגמגמת מעט. שאלתי היא מה לדעתכם צוואר הבקבוק, ואם כן האם נראה לכם שOC יכול לשפר את המצב. תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? מבחינת אוברקלוק בעיקר? לאיזה רמות לדעתכם אני יוכל להגיע איתו?
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום בהמלצות שקיבלתי על מפרט מחשב הציעו לי פעמיים כרטיס מסך עם 2 גיגה זיכרון: כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!! כמות: 1 - מחיר: ₪1150 או: HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪1156 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3050 ופעם אחת המליצו לי על שני כרטיסי מסך כל אחד עם 1 גיגה Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5, יחידות 2 הייתי שמח להבין את היתרונות והחסרונות בין האפשרויות האם עדיף כרטיס מסך אחד או שניים? במה הביצועים יותר טובים? תודה רבה דורון
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כ.מסך GIGABYTE 8800GTS 640MB ורציתי לדעת האם ההבדל בביצועים שלו לעומת ATI 4870? או ל 9800. האם ההבדל גדול? האם הוא מצדיק את מכירת 8800GTS 640MB? אם כן, בכמה אפשר למכור את הכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב (נייח) לגיימינג, ובפורום מפרטים המליצו לי על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/eyutbwxs ראיתי שכמה דיונים מתחתיי (בקישור הזה) אמרו שהקירור של הכרטיס הגרפי שהביאו לי - ה Sparkle GeForce 760GTX הוא לא טוב... זה נכון? אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך שעל הנייר מספק ביצועים טובים ובפועל מתחמם מדי מכדי לספק אותם. כמו כן, נאמר בדיון אחר כאן שכרטיס מסך עם 2GB זה לא מומלץ למחשב שאני רוצה שיחזיק לי כמה שנים ויריץ גם משחקים שיצאו בשנים הקרובות, עד כמה זה נכון? במידה והכרטיס הזה באמת לא שווה את זה, אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך אחר באותו טווח מחירים (אפשר סטייה של כמה מאות שקלים לכאן או לכאן)? תודה, אבי.
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
They use "old" x850XT vers.7800GTX SLI and Gigabyte mobo I personaly more interested in DFI new R480 mobo and R520 Crossfire vers. 7800gtx SLI,but we need to wait cpl mpnths for that http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2477
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, נהרס לי ה9800GTX. רציתי לדעת איזה כרטיס מתאים למחשב שבמפרט בצד. יש אפשרות לקנות HD4870 OC 1GB TOXIC או 9800GT 1GB באותו מחיר (ה4870 יד שניה, בגלל זה.) אני יודע שה4870 יותר טב אבל האם הוא ינוצל במחשב שלי כי שאר החלקים פחות טובים. אני חושב לקחת את ה9800GT בגלל שגם הוא מגיע עם אחריות (3 שנים). אני לא בטוח שיש לי מה לקחת 4870 כי הוא לא ינוצל במלואו. על מה הייתם ממליצים? אם יש לכם המלצה לכרטיס אחר עד 500 ש"ח אשמח ללינק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, תגידו, מה הכי חשוב מבחינת חומרה במשחקים? אני יודע שכרטיס מסך זה הכי חשוב.אבל האם גם למעבד יש השפעה כלשהי במשחקים?או לזכרונות,לוח אם? ואם כן,אז כמה. ומה הכי קובע את מהירות זמן טעינת המשחקים במחשב? עוד שאלה ,אבל לא קשורה לנושא (פשוט לא רציתי לפתוח עוד ת'רד).איך אני מחבר את המחשב לטלוויזייה? יש לי כבל RCA ,יש לי כרטיס מסך שתומך ביציאות TV/out ,יש לי טלוויזיה עם יציאות וידיאו.השאלה היא,איך ואיפה אני מחבר את הכל ואיפה אני מגדיר את זה בווינדאוס? תודה רבה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
היי, יש לי...... היה לי כרטיס מסך 8800GTS, אך בתקופה האחרונה הוא התחיל לקרטע (מסך נתקע) והיום הוא שבק חיים בכלל אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, עד תקרה של 500-700 ש"ח מפרט: מעבד E8400 3.00GHZ זיכרון: 2G 800MHZ + 1G 800MHZ בסך הכל 3 GIGA לוח אם: Gigabyte Motherboard GA-g31m-es2lהארד דיסק: 2 דיסקים קשיחים + דיסק קשיח חיצוני (USB) ספק כח פשוט מקריאה בפורום הבנתי שאין לי מושג איך להתאים את חלקי המחשב בצורה אופטימלית ולכן ארצה ייעוץ איזה כרטיס כדאי לי לקנות ואיזה ספק כח יתאים לכל המערכת .. והאם ההתקנים עובדים בצורה טובה ביחד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע אם מדובר בבעיה או בדבר נורמלי. מעולם לא היה לי כרטיס מסך חזק יחסית. בכל אופן, חיברתי אותו למחשב והכל טוב ויפה. הקטע המוזר ( או שלא ) שכל פעם שאני מפעיל סרט על HD או מפעיל משחק מחשב כלשהו אני שומע את קולות מוזרים, מן קול של המחשב חושב אבל בצורה מציקה כזו. אפילו מידי פעם שאני גולש אני שומע את הקולות האלה. אני אנסה לתאר אותם כמה שיותר טוב. הקול הזה הוא לא קול של מאוורר, בטוח שלא. נכון כשאתם מפעילים קובץ כבד אתם שומעים את המחשב חושב ? אז בדיוק ככה אבל זה יוצא מהכרטיס מסך - רק בקול מעצבן כזה. השאלה אם זה נורמלי שכרטיס מסך יעשה קול כזה, האם ישנה דרך לסנן את הקול הזה ? עשיתי בדיקה שהוצאתי את הכרטיס החוצה, הקול הזה הפסיק. כשחיברתי אותו חזרה, הקו…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
המפרט שלי ... מעבד : I7 2600k זיכרונות : g.skill 16gb לוח אם : GA-P67A-D3-B3 gigabyte המטרה שהמשחקים יעופו על הגדרות מקסימליות ...יש לציין שאני מתכוון לשחק על מסך hdtv led על רזולוציה של 1080p יש את ה gtx 690 אני יכול להשיג ב 3700 ש"ח ואת ה gtx 680 ב 1850 ש"ח..השאלה אם ההפרש במחיר מצדיק ושווה את זה מבחינת ביצועים ? ..אני מעוניין בכרטיס שישמש אותי לטווח הארוך ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי GTX580 (במפרט בצד) וכשאני מחבר מסך משני ישר הכרטיס מתחיל לעבוד על התדר של 3D והוא מתחמם כתוצאה מכך אפילו שאני רק משתמש שימוש רגיל ולא משחקים ואפילו לא סרטים. איך אני משנה בפרופיל שגם כאשר יש שני מסכים מחוברים הוא יעבוד על התדר הנמוך? זה ממש מפריע, הוא מתחמם ומרעיש בעבודה רגילה עם שני מסכים. אני מנסה ומנסה ולא מצליח, אשמח לכל רעיון.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-