כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
מבחינת קול התקנתי את כל הקודקים בעיקר את NIMO PACK והוא מזהה (ראה תמונה) אבל לא שומעים.. אולי זה בעיה בסאונד בלאסטר? אבל שירים וכל השאר אני כן שומע.. אני נואש.. http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/020912_222553-317/Setting.jpg והאיכות על הפנים... אצל חבר שלי רואים טוב... מה גורם לזה להיראות ככה? יש לי GFORCE 2 MX 200 64MB (ראו תמונה) יש פתרון? אגב הדרייברים הם 23.11 http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/020912_223003-324/Movie.jpg
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום, תכננתי עד עכשיו לקנות 8800GT, וראיתי שבקרוב יוצא כרטיס חדש של ATI 4870,מתי הוא יוצא? כמה כרטיס כזה יעלה? ואני רואה שיש לו 1GB זיכרון,ופעם בדקתי על כרטיס 1GB זכרון ואמרו לי שצריך בשבילו SLI, אז במקרה הזה צריך CROSSFIRE?או שזה בסדר 1GB עם כרטיס אחד רגיל? וPCI-E 1.1 יהווה צוואר בקבוק לכרטיס או שצריך PCI-E 2.0? תודה!
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך. תקציב: מקסימום 700 ש"ח ללא חריגה. מפרט מחשב: מעבד i3 530 זיכרון 2GB DDR3 1333 לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2H ספק כח Seasonic S12II-500 מסך 19" (רזולוציה 1280x1024) - אין צפי לשינוי בעתיד הקרוב. שימוש:משחקים לא כבדים במיוחד. הייתי רוצה לקבל ביצועים טובים במשחקים כמו Dragon Age באיכות גבוהה עם רזולוצייה מקסימלית של המסך. ולהמשיך לקבל ביצועים טובים במשחקים מסוג זה בעתיד. חשבתי על ATI HD4850 או ATI HD5750. מה אתם ממליצים? אחד מהנ"ל? ATI אחר? הלכתי לכיוון ATI כי הלוח תומך ב-CrossFireX כך שאולי בעתיד אוכל להוסיף עוד כרטיס אבל זו אופציה רחוקה בעלת סבירות נמוכה. אם לדעתכם כדאי כרטיס של Nvidia אני פתוח להצעות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אוקיי, שמעתי שאם לוקחים את הכרטיס מסך הזה שעולה בסביבות 1300 שקל אפשר להתקין עליו דריברים אחרים שיהפכו אותו לכמעט כמו הביצועים של ש 9800PRO שעולה 2300 שקל... משהו יכול להסביר לי איך, מה הסיכונים, ואם זה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם! בניתי לעצמי מפרט מבוסס מעבד אינטל E8400 לוח אם גיגבייט GA-EP43-DS3L זכרון 4GB OCZ ההתלבטות שלי היא רק לגבי כרטיס המסך חשבתי על NVIDIA 9600GT 512MB האם הכרטיס הזה יוכל להריץ לי משחקים יחסית כבדים כגון GTA החדש בהגדרות סבירות או שאני חייב לשדרג לכרטיס מסך חזק יותר? אם כן איזה? (עם כמה שפחות חריגה בתקציב) ** המסך שאליו יחובר המפרט יהיה 19" LCD תודה מראש על העזרה
-
- 13 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי Asus Radeon X850 XT כרטיס ממש חזק ושום דבר כמעט לא מאכזב אותי בו חוץ מה-S.M3 אבל זה לא כזה נורא כרגע... (יש כולה 8 משחקים בערך שתומכים...) עכשיו אני מוכר אותו ורוצה לקנות X1950 Pro האם זה שווה? יהיה לי שיפור גדול?
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
פתחו דיון כזה בעבר אבל אני רוצה להעמיק... יש לי 8800GT הבנתי שצריך לעשות פלאש ל8800GT ל9800GT אז מחקתי את הDRIVER ועשיתי זאת והתקנתי את הדרייבר של ה9800GT הכל עובד מצויין, אין קריסות \ מסכים כחולים ועשיתי STRESS TEST לשעתיים לבדוק עכשיו אני רציתי לקנות 8800GT אבל מכיוון שזה כבר לא למכירה והוחלף ב9800GT אז חשבתי לקנות אותו (ב630 שקל) האם מישהו ניסה לעשות כזה דבר? בגוגל רשום רק על אנשים שרוצים אבל בסופו של דבר לא רשום תוצאות. מפרט לא חשוב מכיוון שאני משפר את המחשב בקנייה (1300 ש''ח סה''כ)
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש סיבה מיוחדת שאני לא מוצא את ה9600 איקס טי של אסוס בשום מקום? אני רואה רק את של SAPHIRE, הם יותר טובים? איך הם באובר? מישהוא שיש לו יכול לתת ביקורת? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום האם כדי באופן כללי להגדיר במשחקים שונים שה vertical sync יופעל או שיהיה כבוי? אני הבנתי שה vertical sync זה מגדיר שהתמונה שמקבלים במשחק לא תיהיה מרוצדת, אבל זה מוריד בfps לא? ומה ההגדרה המדויקת למצב vertical sync? תודה
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המחשב הנוכחי שלי לפני כשנתיים ואני רוצה להחליף את כ.המסך שלי (7300GT) לכרטיס שיאפשר לי להריץ כל משחק שקיים בשוק בצורה טובה (ברזולוציה ובאיכות תמונה גבוהה). מה שאני רוצה לדעת זה האם המפרט הנוכחי שלי יאפשר לי להשיג זאת רק ע"י החלפת כ.המסך או שצריך להחליף גם את המעבד ( או את כל המחשב)? במידה ויש צורך רק בהחלפת כ.המסך אז איזה כרטיס מומלץ עד 1200 ש"ח , ובמידה וצריך להחליף את המעבד האם ה 7200 יעשה את העבודה? מפרט נוכחי: מעבד - E6300 לוח - Gigabyte - 965p ds3 v.1 זכרון - 2G , 667MHZ תודה
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני יודעת שמסכי LCD לא מומלצים ושמסכי CRTתמיד עדיפים עליהם, אבל בגלל בעיה של מקום אני מועניינת לקנות מסך LCD. הייתי רוצה לקבל המלצות + מחירים למסכי LCD טובים. תודה, וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
טוב הגעתי כבר להבנה שכל יום וחצי בערך יוצא כרטיס חדש, עדכון חדש, board חדש כל הזמן חדש חדש חדש. אני מחכה למחשב כבר חודש וחצי כי רציתי לראות מה יוצא חדש ומה הבחירה הכי טובה עבורי. על ה BOARD אני סגור שזה - GA-EX38-DS4. רק הכרטיס מסך משגע אותי, מצד אחד יש את ה 9800 GTX שזה אחלה כרטיס, אבל לא אוכל לעשות איתו SLI על BOARD של CF. מצד שני יש את ה HD 4850 שלפי בנצמרקים ו REVIEWS הוא כרטיס מעולה ויותר זול (אוכל לעשות CF), והמחיר שלו הוא מעולה. ואז עכשיו כשיצא ה 4850 מדברים על ה 4870 שגם הוא אמור להיות כרטיס מעולה, אז השאלה הנשאלת, איזה מהם עדיף עבור הלוח הזה, תמיד יש את השאלה עבור מה זה נועד: אז עבור משחקים עריכת וידאו, תלת מימד. האם שווה להמתין עוד חודש עבור ה 4870 או ללכ…
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
טוב אז לאור העובדה שלא הצלחתי לפתור את הבעיה באשכול הבאה: (אני עדיין אשמח לפיתרון) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414766.0 אני צריך המלצה לכרטיס מסך רק בשביל לחברו ב-dual view לטלויזיה, כמובן שאני רוצה שהיציאה לטלויזיה ולמסך המחשב תהיה רק HDMI/DVI ולא VGA/S-VIDEO. השימושים המרכזיים שלי במחשב הם שימוש בתוכנות Adobe (פוטושופ, אילוסטרייטור, פירמייר... וקצת 3DMAX) וצפייה בסרטי HD. עד עכשיו ה-GF8600GT עבד באופן מצויין. התקציב לא גבוהה (אני גם לא חושב שיש צורך) עד 300 שקל. דרך אגב, אם אפשר לתת לי השוואה קטנה לכרטיס המומלץ לעומת 8600GT, זה היה מצויין. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
PCI EXPRESS כמובן מי יותר טוב ? אני עדיין לא הבנתי מי יותר טוב
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן...אני מחפש ולא מוצא תשובות כבר הרבה זמן ותהיתי אם יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי. יש ברשותי כרטיס מסך 9800GT 1GB...אם אני זוכר טוב הוא של ג'יגהבייט אבל זה לא משנה כרגע. אני רוצה שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה שברשותי בחדר(SONY BRAVIA EX402) אני אוכל לשמוע סאונד גם מהמערכת של המחשב וגם מהמסך טלויזיה. מה שקורה כרגע זה שאני שומע סאונד רק מהמחשב. עכשיו אני יודע שכל העיקרון של ה-HDMI זה שהוא מסוגל להעביר גם סאונד..זה לא קורה לי במחשב,למה? שמעתי שיש כבל שאמורים לחבר מכרטיס המסך ללוח אם..(לאיזור כרטיס הקול המובנה) וזה מה שיפתור לי את זה...זה נכון?אם כן למישהו יש הסבר איך עושים עם תמונה של הביצוע והכבל? תודה רבה לעוזרים...! שגיא
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי ראיתי בפורומים שיש בעיה עם כרטיסים שמומהרים (OC) מהחברה עצמה, האם זה נכון, כי אני הולך לקנות כרטיס כזה היום , תודה רוני
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי חבר חדש בפורום יש ברשותי כרטיס מסך די טוב מסוג radeon x1300 pro כמו כן הוא מחובר למסך tv מסוג lg 32LF20 הבעיה היא ברזולוציה של המסך כשאני מכוון ל 1920X1080 המסך קטן ויש אזורים שחורים מסביב איך אני מתאים את המסך ומגדיל למסך מלא אודה מקרב לב ומאחל לכל החברים שנה טובה בכבוד קרן ערן
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מסך חדש L1750B, מסך מעולה. חיברתי את המסך לכרטיס המסך שלי (9600XT) בחיבור דיגיטלי DVI. עכשיו לבעיה: כשאני משחק PES5 יש ריצודים במשחק. קו לרוחב אשר כאילו לא מספיק להשתנות במהלך המשחק. הריצודים הללו נמצאים רק במשחק הנ:ל. שיחקתי CS וNFS אין את זה בכלל. כאשר חיברתי את המסך בחיבור האנלוגי הריצוד הזה נעלם והמשחק זורם. מה הבעיה? האם זה הכרטיס המסך? או המסך עצמו? תודה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש באתר. שאלתי היא אני רוצה את חוות דעתכם על הכרטיס הגרפי הזה שמופיע בנושא ממש אעריך את חוות דעתכם.
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ה AI המליץ לי לעלות את התדר של הליבה מ 850 ל 950 ואת התדר של הזיכרון מ 1250 ל 1400 רשום שם VOLT MV0 לכמה אני אמור לעלות אותו ? את המאוורר ה AI המליץ לי לעלות ל 70 אחוז עשיתי הכול רק השארתי את ה MV על 0 כי לא ידעתי מה לעשות לכמה להעלות אותו פעם אחת קיבלתי ב FURMARK במקום 27 FPS קיבלתי 29 וניסיתי עוד פעם המחשב נתקע .... יכול להיות שזה קשור ל MV0 VOLT ? אם זה מוסיף לי רק 2 FPS לא שווה להתעסק עם זה נכון ?
-
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי שמחברים אותו ל PCI יש עוד יציאה צריך לחבר אותה לקיר? לממיר? חייב ממיר? חייב את התקע בקיר? אני לא כל כך מתמצא בעניין, אשמח לקבל כל פיסת מידע בנושא. שמעתי שצריך ממיר מיוחד מ YES על מנת לראות טלויזיה במחשב. אבל כל הרעיות זה לחסוך אותו ולראות במחשב בלי הרבה בלאגן . וחשוב לציין שאין לי את התקע של הטללפון בחדר, אז מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אין לי סיפור מקדים כמו לרוב אני פשוט צריך תודה.
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
זה PCI-E אם אני לא טועה הלוח אם הוא MSI G31M3-F תודה =]
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב ? ( רצוי להוכיח באמצעות בנצ'ים) ושאלה שנייה : איך הכרטיס הזה לעומת X1600PRO רגיל? http://isracomp.com/define.asp?idd=3182
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב כדי לראות סרטים וכאלה... לא משהו קבוע חד פעמי איזה כבלים אני צריך וכדומה... הדגם של הטלווזיה הוא: TOSHIBA WL66 תודה לעוזרים מראש
-
- 16 תגובות
- 865 צפיות
-