עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dudimalka,

חברה רציתי לשאול איך הכרטיס מסך ATI HD4850 האם הוא מספיק חזק למשחקים כבדים כמו קרייסיס ומה טווח המחירים שלו?

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by Bah_gots_pIII_450,

היי, אני כרגע רץ עם: Intel Q6600 @ 2.4 Geforce 8800GT 4GB RAM מן הסתם הוא כבר מזדקן הייטב בביצועים במשחקים. השאלה היא האם יש טעם לשדרג כרטיס מסך או לא? התקציב: 1500 ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  3. שלום, ארצה המלצה על כרטיס מסך בסביבות ה 800 שקל. אני רוצה לשחק ברזולוזיה 1980X1080. חשבתי ללכת על 460GTX אבל ראיתי שיש הרבה גרסאות של הכרטיס הזה. על מה אתם ממליצים? אולי כרטיס אחר, ואני רוצה כרטיס לא רועש במיוחד. תודה.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  4. שלום [: אז כן, קיבלתי אותו דבר ראשון תמונה של השולחן עבודה החדש: אז ככה אני מאוד מאוד מרוצה מהכל... אבל כרגע יש לי בעייה דיי מציקה, כנכנסתי לcss / wow לאחר 5-10 דקות של משחק אני הרגשתי קירטועים ולא הבנתי מה הבעייה.. כנראה בגלל ששיניתי את הרזולוציות. בדקתי תתמפרטורות וקיבלתי חום בעצמי הטמפרטורה הייתה על 110 וגם הגיע ל120 אין לי מושג למה זה.. יש לי את הכרטיס כולה שנה... הא במקרה שלא קראתם את הכותרת אז הכרטיס הוא Albatron 6800GT עם הקירור Stuck מה לדעתכם הבעייה? זה ממש מציק

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by TerMiT_BoY,

שלום אני קונה מחשב חדש ומעוניין בקצת עזרה בקשר לכרטיס מסך. המטרה של המחשב תהייה משחקים (אני לא ממש גיימר, משחק מדי פעם) וסרטים באיכויות טובות (FULL HD וכו') וכמובן כל השימושים הבסיסייים, אבל זה לא משמעותי כאן. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו כי אני מבולבל מכל המבחר שיש היום בשוק. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by boris86,

שלום לכולם. קניתי מסך חדש L1750B, מסך מעולה. חיברתי את המסך לכרטיס המסך שלי (9600XT) בחיבור דיגיטלי DVI. עכשיו לבעיה: כשאני משחק PES5 יש ריצודים במשחק. קו לרוחב אשר כאילו לא מספיק להשתנות במהלך המשחק. הריצודים הללו נמצאים רק במשחק הנ:ל. שיחקתי CS וNFS אין את זה בכלל. כאשר חיברתי את המסך בחיבור האנלוגי הריצוד הזה נעלם והמשחק זורם. מה הבעיה? האם זה הכרטיס המסך? או המסך עצמו? תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  7. זה PCI-E אם אני לא טועה הלוח אם הוא MSI G31M3-F תודה =]

8. המעבד oc to 3.5) intel p4 d820 2.8 זיכרון 2.5 במהירות 800 mhz איזה כרטיס מסך יכול להיות טוב למערכת הזאת?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  9. הכרטיס מיועד למשחקים, מסך 22". המחשב יחסית ישן(שנתיים), מעבד E6300. עדיפות לקנייה מRSM. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  10. בזמנו היה לי כרטיס טלוויזהי במחשב ואז שכחנו ממנו. עכשיו קיבלתי את המחשב החדש והיום התקנתי את הכרטיס שוב. עכשיו הדיסק שבא עם הכרטיס היו בו דברים רק עד לווינדאוס 2000 - ולי יש אקספי. בכל מקרה הלכתי לאתר החברה וניחשתי את הדגם שלי והורדתי דברים והקנתי תוכנה ואז זה חיפש דרייברים ומצא כל מיני והתקנתי כל מיני סוגים עד שעבד. בכל מקרה, עכשו זה עובד ורואים (מצאתי את הערוץ שעובד והכל - זה מחובר אצלי לyes...) עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול לשפר את איכות התמונה? כי כרגע רואים טוב אבל זה לא חד כמו טלווזיה. יכול להיות שעם דרייבר אחר או תוכנה אחרת זה היה עובד טוב יותר? ו שזה או שזה עובד או שזה לא עובד? ואם יש איזה דרך לגלות מה הדגם שלי זה יהיה טוב למרות שאני די בטוח שזה flyvideo 98 של lif…

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by TimPump,

זה בנתיים בעדיפות ראשונה, אבל אני מחכה לתגובות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=4496 והשני http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_45&products_id=4959 ה- response time של היונדאי 20ms (לא מופיע במיפרט) דבר נוסף... ה- benq מגיע בלי כניסת DVI , עד כמה זה משמעותי? ואם יש לכם המלצות למסך אחר בתקציב דומה אני אשמח לשמוע...

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by aleXtazi,

?XFX 7800GTX? המחיר של 3800 ש"ח בלבד......... בKSP Chipset GeForce 7800 GTX Factory overclocked the engine clock at 450MHz and memory clock at 1.25GHz (vs. standard 430MHz and 1.2GHz) Memory 256MB Bus Type PCI-E Memory Type DDR 3 Memory Bus 256-bit Memory Interface 256-bit Memory Bandwidth 40 GB/sec Fill Rate 10.32 billion pixels/sec Vertices Per Second 860 million Pixels per Clock (peak) 24 RAMDACs 400 Output Dual DVI Highlighted Features Dual VGA , TV Capture , Dual DVI Out , SLI ready 3800 ¤ Buy

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך RADEON 2600PRO והמחשב מחובר לPHILIPS 5322. באפשרויות הרגילות יש הרבה אופציות של רזולוציה אבל אין את המדוייק של הטלוויזיה (1366x768), יש אפשרות להוסיף אותה בצורה כלשהי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  14. Started by Culandur,

הכל חשוב באנדל חברה קירור הכל. גרסאות ריטייל בלבד אם אפשר גם מחיר וחנות (מהארץ בלבד)

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  15. למרות שבדרישות המשחק הכרטיס הזה אמור לתמוך במשחק, כאשר אני לוחץ על קיצור דרך להפעלת המשחק אני מקבל הודעה unsupprted video card detected. אז נכנסתי לאתר היצרן והורדתי עדכון דרייברים שכתב לי בסוף שהייתה בעיה והדרייבר לא עודכן. בדף ההסבר כתוב application install: install package detected. נסיון לעדכן הדרייבר שוב נתקל בהודעה שקיים לי הדרייבר המעודכן ביותר. נכון לעכשיו לא ניתן לשחק במשחק בגלל בעיית כרטיס מסך. האם אני צריך לשדרג כרטיס?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by spider272,

האם יהיה צוורא בקבוק בין המעבד E7500 שעבר אוברקלוק ל 3.40GHZ לכרטיס 7950?

17. Started by yotam360,

הכרטיס הנוכחי שלי (9800GTX) עושה לי בעיות (מגיע לטמפ' של 133 מעלות ואז פשוט קורס), אני מעוניין להחליף אותו. אני כבר הרבה זמן לא מעודכן במצב השוק היום, אז אני אשמח לקצת הכוונה ועזרה. התקציב הוא כ-1300 ש"ח, אני קומה את הכרטיס מפנדה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273&PHPSESSID=v9hqg64su5ajb6u9db3e1vtp30 והמערכת שלי היא: לוח אם: ASUS STRIKER II FORMULA מעבד: Q6600 זכרונות: OCZ 4GB מסך: DELL 2209WA מערכת הפעלה: win7

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by Grim Reaper,

התקציב היינו פחות מ-1000 שקל ואני מעדיף כרטיס ATI

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by SpiderMan11,

http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=95&page=3 שימו לב למהשהו החדש שהם הוציאו בכרטיס הזה !!! זה נקרא AVIVO !! למי שמשתמש המון ביציאת ה SVIDEO לראיית סרטים הדבר הזה פשוט חלום !! זהב !! .....מחדד את התמונה הלוואי עלי (בתור אחד ש רואה המון סרטים דרך יציאת ה S VIDEO .....)

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by lion03,

לקנות R8500 עכשיו או לחקות לדצמבר ולקנות R9700 ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  21. הכרטיס הוא MSI gf4 ti 4400 והתוכנה שבאה איתו לא מאפשרת הקלטה בפורמט divx ורציתי לדעת אם ישנה תוכנה או דרך שבה אני אוכל להקליט מהטליווזיה בפורמט divx , או שהדבר תלוי בחומרה וזה בלתי אפשרי ? תודה מראש

22. איזה כרטיס מסך מובנה יותר חזק - ATI Radeon 2100 או NVIDIA GeForce 7025? אני מתלבט בין שני הלוחות-אם מיקרו הבאים: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 740G http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2980 310 ש"ח GIGABYTE GA-M68SM-S2L http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=572 285 ש"ח [br]פורסם בתאריך: 25.09.2008 בשעה 00:21:47 מישהו? :-\

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by tavor21,

אני פתוח להצעות עם תקציב של 1K...

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by rooney10,

שלום לכולם. שיחקתי במשחק כלשהו, המשחק נתקע ואילץ אותי לאתחל את המחשב. לאחר שעלה המחשב, לא יכולתי לבחור ברזולוציה המתאימה של המסך שלי, אלא רק בברירות המחדל כמו 600X800 ו 1024X768 . הסתבר לי כי הכרטיס מסך שלי לא עובד כנראה, כי אני גם לא מצליח להפעיל משחקים. ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך בעזרת דרייבר שהורדתי מהאתר של NVIDIA (הכרטיס מסך הוא GeForce 8500), אבל נראה כאילו הדריבר לא הותקן כמו שצריך. ניסיתי עוד פעם ועוד פעם, ולמרות שכתוב שההתקנה הועברה בהצלחה לא קרה כלום, המחשב נשאר ללא כרטיס מסך (כלל הנראה). השתמשתי ב COMBOFIX כי חשבתי שיש לי וירוס, אבל גם זה לא עזר. אני לא יודע מה לעשות, אשמח אם תעזרו לי, תודה !! אם זה לא המקום המתאים, בבקשה תעבירו לפורום המתאים כי לא מצאתי פור…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by CW,

שלום, יש לי מחשב יחסית ישן המשמש כHTPC וברצוני להוסיף לו כרטיס מסך התומך בניגון סרטי HD בחומרה. חשבתי על שתי אופציות: nvidia 9400GT ATI 5750 (כדי להנות מפורמטי האודיו החדשים) השאלה שלי היא אם לוח האם שברשותי, asus m2npv-vm, תומך בכרטיסים אלו? תודה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.