כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה.. אני רוצה לקנות לאחי כ.מסך HD3650 256MB עם יציאת HDMI כי לאחי יש טלויזיה 37 אינ'ץ והוא הרוב צופה בסרטים אז רציתי לקנות עם יציאת HDMI אבל באמת הכ.מסך הוא חזק וטוב ? הוא גם ירצה לשחק במשחקים כמו קוד 4 קרייסיס זה כ.מסך שקונה לאחי http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2163 בתודה
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כנראה שהכרטיס מסך שלי הלך ואני מחפש משהו שלא נופל מRadeon 4870 1Gb. לא משנה התקציב כי אני מחפש משהו שלא נופל מהנוכחי. המפרט שלי: Gigabyte MA770-UD3 Amd 940 Seasonic 500W 4g A-Data
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה RTX 2060 וה RTX 2070. כרגע המסך שלי הוא 1080p. השאלות שנראות לי רלוונטיות כדי לקבל החלטה הן : האם אראה הבדל ממשי במשחקים ? האם בשניהם אוכל להריץ בהגדרות הכי גבוהות? האם ה RTX 2070 יענה לדרישות המשחקים למשך יותר זמן מזה של הRTX 2060 ? אם יש עוד שיקולים, אשמח אם תשתפו
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי אני מעוניין במסך LCD 19" לפחות עד 2500 שקל מקסימום חשבתי על ה SAMSUNG 913N אבל אני קונה כרטיס מסך GEFORCE 6600GT וחשבתי אם לא כדאי מסך אחר שיינצל את ה DVI ? מה דעתכם ? ועל איזה מסכים אתם ממליצים ? תודה ארז
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
סוף החודש מתקרב ועימו צפים עוד פרטים אודות כרטיסי המסך החדשים של AMD, גם הפעם באדיבות מאגרי המידע של 3DMark כל דגמי דור ה-Polaris החדשים מבית AMD, שעשויים להיות מושקים יחד בעוד כשבוע מהיום, נשמעים מעניינים ומסקרנים מאוד בשל פנייתם לשוק התקציבי והפוטנציאל שלהם לספק ביצועים ויכולות אשר היו שמורות בעבר אך ורק לשוק הגבוה –וה-Radeon RX 460 הזעיר אינו יוצא דופן, כשהוא עשוי לשאת תג מחיר התחלתי של כ-100 דולר בלבד, ולהמחיש לנו כמה יכולות ניתן להפיק בעידן המודרני מתוך 75 הוואטים שמספק חריץ ה-PCI-Express, ללא צורך בתוספות הספק חיצוניות. פרטים רשמיים נוספים עדיין אין לנו, אך מאגר הנתונים של מבחן הביצועים הפופולרי 3DMark 11 שוב מסתמן כזה שמשלים את הפערים – עם כמה תוצאות חדשו…
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ומעוניין בקצת עזרה בקשר לכרטיס מסך. המטרה של המחשב תהייה משחקים (אני לא ממש גיימר, משחק מדי פעם) וסרטים באיכויות טובות (FULL HD וכו') וכמובן כל השימושים הבסיסייים, אבל זה לא משמעותי כאן. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו כי אני מבולבל מכל המבחר שיש היום בשוק. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה על כרטיס הזה למשחקים . או ללכת לכוון SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 יזה מכרטיסים יותר חזק ומה כדי . יש לי ספק כוח י חזק תדה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים גיליתי שהAGP שלי היה על x4 שמקום x8, שיניתי בbios לx8 האם אני צריך לשנות עוד משהו? בעמוד גם היה רשום: AGP Aperture size 64MB - אפשר עד 512 FSB spear spectrem 0.50% Cpu thermal-thotting 50.0% Enhance pci perofmance disabled האם אני צריך לשנות פה עוד משהו? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לחברים מחפש כרטיס מסך מסוג PCI לא PCI EXPRES ! לא אכפת לי אפילו משומש אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, אני בהתלבטות קשה בין LG F900P לבין LG F900B לבין Philips 109B6. השימושים העיקריים: הילדות (קטנטנות) רואות בזה את הסרטים שלהן שעה (מקסימום) ביום ואנוכי גולש באינטרנט+קצת משחקים - שעה~שעתיים ביום וקצת יותר בסופי שבוע. שיקולים בעד ונגד: פיליפס: הפיליפס מעט קטן יותר (הכוונה היא למידות חיצוניות) מה-LG, צורך פחות חשמל (משמע פחות מחמם), האמינות הידועה של פיליפס(?) ומפרט טכני טוב במעט מה-LG. מאידך - הספק חומרה שלי לא ממש בקשרים עם היבואן ונותן השירות של פיליפס (מה שאומר שהשירות, במידה ואזדקק לו, יהיה בהתאם...) ואין לו נסיון עם מסכים חדשים (מ-3 השנים האחרונות) של פיליפס. LG: יקרים במעט (150 ש"ח) מהפיליפס, ב-ZAP יש הרבה תלונות על עיוותים בתצוגה שלא ניתן לתקן (מאידך-ה…
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מסך LCD 19' של PROVIEW, אחלה מסך דרך אגב אבל זה לא הנושא... השאלה שלי היא לגבי ההפעלה וכיבוי של מסכי LCD, במסכי CRT אם אתה מדליק ומכבה את המסך זה פוגע במסך עצמו, השאלה היא האם גם במסכי LCD זה ככה? שהיה לי מסך CRT ועזבתי את המחשב לזמן קצר הפעלתי שומר מסך של מסך שחור ריק (באמצעות מקש קישור), האם עכשיו שיש לי מסך LCD, במקום להפעיל מסך שחור, עדיף פשוט לכבות אותו כי זה לא הורס את המסך?
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
שלום. אני צריך מסך 17 אינטש בתקציב של לא יותר מ-900 ש"ח. המסך הכי טוב שמצאתי בטווח המחירים הזה הוא: 17" MAG 796PF Flat Monitor יש טובים יותר, בהתחשב במגבלת התקציב ? חשוב לי מאוד שיצויינו שמות של חברות שונות ודעכתם על מוצריהן מנסיון על הדגמים המוצגים.מי שמביא דעה שינמק, יפרט , יסכם ויוכיח. פרט נוסף שברצוני שיצוין הוא מה דעתכם על מסך Proview 787. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די עלוב כמו שאומרים :\ P4 2.6 [32bit 478 P4GD1 X800GTO2 [עכשיו רוצה להחליף] 512MB 400mhz 160GB EZ-COOL 500W [יש מצב שעוד איזה חודש משהו כזה יביאו לאבא שלי מחשב חדש לעבודה בלי כרטיס אז אני אולי יביא אותו לפה ויקח את הכרטיס לשם] אז מה עדיף 9600GT 8800GT 9800GTX HD3870X2 תקציב 2000 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי radeon 9600 pro. ה-mobo supporting x8 ו-fast write אבל שאני מפעיל אותם דרך ה-SMARTGART זה מבקש לעשות reboot ושהמחשב עולה זה חוזר להיות x4 ו-fast write off יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ממ אחרי שבעזרת כמה אנשים הרכבתי מפרט.. ( זה הכל לא בשבילי) רק נשאר המסך.. כנראה שנלך על 17" עכשיו חשבתי על זה שהמון אנשים כולל כל מי שאני מכיר הולך וקונה עם המחשב את המסך הכי פשוט שיש באיזה 1000 שקל.. אולי טיפה יותר.. אפילו שטוח אפשר למצוא באיזה 1000 שקל אני חושב.. אולי 1100 אז אני לא מחפש איזה מסך יקר.. כי ראיתי כאלו של 17" באיזה 1500 שקל לא יודע למה הם כל כך יקרים.. אולי איזה אופציה מיוחדת? אז בבקשה תמליצו לי על מסך 17 " שטוח... של חברה מוכרת רצוי.. ב1000 ש"ח + - לא משהו חדיש אלא משהו פשוט עם בלאי לא קטן
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
תמונה של הכרטיס : http://www.hardocp.com/images/articles/1034549931ID8m1YYu0o_1_5_l.jpg המאוורר שיש על הכרטיס מאוד קטן, וברצוני להחליפו. על איזה מאוורר אתם ממליצים? אני גם רוצה לשים צלעות קירור על הזכרונות , אני ימצא כבר משהו. ויש לי מול הראדון מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II WITH COOLMOD שמזרים אוויר בצורה טובה 76 CFM תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
למישהו יצא לראות את הכרטיס הזה? http://www.bfgtech.com/5700u_redux.html כמה BIT הכרטיס הזה ? הוא שווה 1300 שקל? (יחסית הרבה) פרטים: >> GPU NVIDIA® GeForce FX 5700 Ultra >> Bus Type AGP >> Memory 128MB DDR >> Core Clock 475MHz >> Memory Clock 900MHz (effective) >> RAMDAC Dual 400MHz >> API Support Microsoft® DirectX® 9.0, OpenGL for Microsoft® Windows® >> Connectors VGA, DVI, S-Video out >> 356 million vertices/sec. >> 14.4GB/sec. memory bandwidth
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
תראו יש לי 7300GT ,הכרטיס מצויין אבל רצתי לדעת בכמה ישפר אותו OC ?כי ראיתי באתר אחר שהוא מצויין לOC
-
- 14 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי פנטיום 3 733Mhz וכרטיס מסך riva tnt2 אני רוצה לשדרג את הכרטיס על מנת להנות ממשחקים חדשים יותר ברור לי שהמחשב חלש אך אין לי כסף לשדרג אותו כרגע הוספת כרטיס מסך מתקדם לא תנצל כנראה את כל תכונותיו השאלה האם תחת תנאים אלו שווה לרכוש כרטיס כגון radon 9100 או ללכת על Gforce 4 בתודה מראש דביר
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אולי אתם מכיר אותו בתור GeForce pcx 5750 אני רוצה לדעת עם זה כרטיס גראפי טוב... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריכה המלצה בבקשה לכרטיס מסך זול, שיחליף כרטיס מסך שהתקלקל במחשב לא כל כך חדש (פנטיום 3 - 1 ג'יגה-הרץ). הלכתי לחנות וביקשתי לדעת מה יש. כרטיס המסך הזול ביותר שהיה להם (150ש"ח) היה Riva TNT2, אבל הסבירו לי שהוא מיושן מאוד (וגם לי זכור שעוד שקניתי את המחשב, הוא לא היה שיא הטכנולוגיה) - כך שהוא ירד מן הפרק. 2 הכרטיסים האחרים שהציעו לי, שניהם במחיר של 270 ש"ח הם: 1. ASUS V9180SE GeForce 4 MX440 64MB 2. GIGABYTE Radeon 9000PRO 128MB איזה עדיף? אני משתמשת במחשב בעיקר לעיבוד תמלילים וגלישה באינטרנט, אבל לפעמים גם משחקת במשחקים וגם הילד משחק די הרבה בקומפי (שאני לא חושבת שצריך בשביל זה את שיא הטכנולוגיה). בחנות המליצו לי להוסיף עוד כסף ולקנות כרטיס מסך של …
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי בעיה , בכל פעם שאני מריץ את 3dmark 2001 זה יוצא לי אחרי הבדיקה הראשנה\שניה... (עם הגי'פ) זה פשוט יוצא לווינדוס.. הכרטיס מסך שלי זה : Radeon9700 pro 128 זכרון : Winbond 512mb 400\3200 מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שזה בגלל שעשיתי אובר קלוק? , אם כן ,הנה הפרטים המלאים : Epox 8rda plus amd 1700 0.13 jiubh 0203 winbonb 512.... fsb 180 multi 12 =2160 cpu V : 1.75 agp V : stock 1.5 dimm : 2.9 memory : 5-3-2 cl2.0 למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? אם זה משהו באובר קלוק או באובר קלוק של הזכרונות? בעיית תוכנה? דרייבר? תודה מראש. נ.ב : עשיתי נעילה לכרטיס מסך , שיהיה על 67 מגה הרץ.. זכרונות על 100 אחוז.. ו fast write : בוטל.
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
למישהו יצא כבר לקרוא על הכרטיס החדש של nVidia שאמור לצאת עוד חודש? אני מעוניין כרגע לקנות מחשב חדש לגיימינג ועניין אותי לדעת אם שווה לחכות לו בשביל ביצועים או בכלל בשביל שמחירי הכרטיסים הזמינים היום יירדו (אולי אצליח לעשות SLI של GTX460/70 בלי לפשוט את הרגל ;D )?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-