עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bazz,

מה יותר טוב? איך זה שה8600 עולה כמעט כמו ה7600?? (הפרש של 50 ש"ח בערך...) ראיתי שלATI יש פי 2 פיקסלים... זה משנה? זה משנה אם יש לי AMD או אינטל?

2. Started by RenTex,

שווה לקנות את הכרטיס מסך Gecube 2600XT ? הוא יריץ לי קריסיס ? ואיך ה 1950PRO יריץ אותו ?

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by animal,

שלום לכולם אני קצת חדש באתר ויש לי שאלה חשובה מכיוון שאני הולך לקנות מחשב חדש אני מתלבט איזה כרטיס מסך יתאים לי אני גרפיקאי שעבד עד היום בעיקר עם פוטושופ וקורל ואני רוצה לעבור לתחום של האנימציה התלת מימדית ולכן אני קונה מחשב חדש אני לא כל כך מבין בחומרה ואני לא יודע איזה כרטיס מסך יתאים לי ואני גם לא מבין מה ההבדל בין ה- GEFORCE ל- ATI כמו כן עלי להתחשב בתקציב שיש לי לכרטיס מסך שהוא בסביבות האלף ש"ח תודה

4. Started by Black_Citadel,

מטרה: משחקים שיהיה אוברקלוקר כמה שיותר טוב על קירור סטוק, אני אוהב לדחוף כרטיסים לגבול שלהם איך הבחורצ'יק הזה ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 לפני מספר שבועות אמרתם לי שכדאי לי לחכות כמה חודשים עד שיגיעו כרטיסים חדשים לשוק, האם הכוונה הייתה ל2900PRO ו2900XT? כי הם יצאו כבר...

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by omrit,

היי, ברשותי מחשב ישן והייתי רוצה לשדרג לו את כרטיס המסך כדי לאפשר להריץ משחקים עדכניים באופן סביר (רזולוציה מלאה, פילטרים ברמה בינונית-נמוכה). האם אתה חושבים שאפשר לעשות זאת עם המפרט הנוכחי שלי? אם כן, מה מומלץ בתקציב של בערך 500-600 ש"ח? עיקרי המפרט הנוכחי: Intel Q6600 8GB Ram Corsair VX550 Radeon 4870- הכרטיס שאני רוצה להחליף תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  6. לכרטיס מסך יש כפתור שפותח את שאר ה"שקר כלשהו" וזה אמור להיות כמו 6970 הכרטיס עצמו מדגם Sepphire HD6950 Dirt 3 edition המאווררים שלו עושים המון רעש ואני לא מצליח לנקות אותו. את BF3 הוא מריץ יפה אבל לא בגרפיקה מלאה וכשיש הרבה אקשן אז מרגישים בירידת פריימים. אשמח לעצתכם

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-gddr5-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-%d7%a9%d7%99%d7%90-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%9e%d7%a1%d7%9a/

8. Started by dertyn,

רוצה לשדרג כרטיס מסך למחשב קיים, מעוניין לדעת במה זה כרוך תקציב: 700ש"ח (חריגה של 100ש"ח) מפרט נוכחי: Intel Core i5 750 2.66GHZ Gigabyte GA-P55A Power COLOR HD5770 1GB GDDR5 G.SKILL 4GB 1333MHZ DDR3 Dual Channel

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  9. סוף החודש מתקרב ועימו צפים עוד פרטים אודות כרטיסי המסך החדשים של AMD, גם הפעם באדיבות מאגרי המידע של 3DMark כל דגמי דור ה-Polaris החדשים מבית AMD, שעשויים להיות מושקים יחד בעוד כשבוע מהיום, נשמעים מעניינים ומסקרנים מאוד בשל פנייתם לשוק התקציבי והפוטנציאל שלהם לספק ביצועים ויכולות אשר היו שמורות בעבר אך ורק לשוק הגבוה –וה-Radeon RX 460 הזעיר אינו יוצא דופן, כשהוא עשוי לשאת תג מחיר התחלתי של כ-100 דולר בלבד, ולהמחיש לנו כמה יכולות ניתן להפיק בעידן המודרני מתוך 75 הוואטים שמספק חריץ ה-PCI-Express, ללא צורך בתוספות הספק חיצוניות. פרטים רשמיים נוספים עדיין אין לנו, אך מאגר הנתונים של מבחן הביצועים הפופולרי 3DMark 11 שוב מסתמן כזה שמשלים את הפערים – עם כמה תוצאות חדשו…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by daniel86,

האם כשאומרים שכרטיס מסך מסויים מגיע ל1.7 ג'יגה הרץ, הכוונה לליבת המעבד? או שלליבה יש תפקיד שונה?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by roes,

מה זה DX ? והאם יש הבדל ברזולוציה של משחקים שתומכים בDX9 לבין משחקים שיתמחו בDX10?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by NTK1,

אני מחפש את הכרטיס הכי טוב לצפיה ב-HD (כל הפורמטים של HD) והוא לא מיועד למשחקים מה הכרטיס שהכי מתאים ומה המחיר?

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  13. איזה כרטיס הכי חזק והכי כדאי לי לקנות ב 1500 ש''ח מקסימום? הייתי רוצה לפחות 256 MB זיכרון וגם 256 BIT בבקשה עיזרו לי... העדפה לכרטיס Geforce

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by b007,

עד כה בדקתי 3 דגמים: LG17" - 1780Q LG17" - 1750SQ MAG17" - 5776I כולם 8 MS - זווית צפייה 160/160 מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by SnakeBite,

שלום,הייתי רוצה לדעת אם המסך הזה טוב mag ah778 וגם הייתי רוצה לקבל המלצות למסכים חלופיים CRT באותו סדר גודל (649 ש"ח) שיותר טובים ממנו עוד שאלה קטנה....רצית לדעת אם למישהו יש תמונה של מעל המסך כי אני רוצה לדעת אם מעל זה ישר או בשיפוע כי אני רוצה לשים עליו רמקול. בתודה עידו נ.ב. אם זה חשוב אני קונה בע"ה כ. מסך eVGA 6800 GS

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  16. השאלה בכותרת תודה אנשים!

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by most,

הזמנתי לי את הכרטיס : X700 256MB ב-530 ש"ח(עדיין לא שילמתי אבל לא נראה לי שאני הולך לשנות את זה...אני רק רוצה דעות עליו)... מה אתם אומרים על המחיר???שווה? עד כמה הביצועים שלו טובים?הוא יוכל להפעיל בצורה חלקה משחקים כבדים?(כמובן לא על הגרפיקה הכי גבוהה)...? יש איזה כרטיס יותר טוב שאני יכול לקנות בתקציב שלו במקום(במקרה והוא לא טוב..)?

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by gooz,

אהלן כולם אני בקניה של מחשב חדש, ואני לא יכול להעביר את את9800PRO כיוון שהוא בכניסת AGP והלוח אם יהיה PCIE. בכל מקרה אני מחפש אלטרנטיבה די זולה כי אני לא משקיע עכשיו בכרטיס מסך בגלל תקציב וציפיה DX10. האם 7600GS כרטיס סביר לעומת 9800 פרו? אני נטשתי את אינבידיה מזמן בגלל טראומות קשות ממנה בתקופה של GFORCE4 אז איך 7600GS באפיק PCIE לעומת הכרטיס הנוכחי שלי (שהוא גם כבר זקן אבל איכשהו נושם). תודה.

19. Started by bennnn,

שלום התקנתי תויסטה ואני לא רואה את הלוח הבקרה של נבדיה כלומר אני רואה לוח בקרה אבל לא כמו שיש באקס פי שאפשר לשנות גאמה צבע הכל....... בהירות.....יש יש למישהו מושג מה לעשות????וגם איך לסדר שהטלויזיה תעבוד כמו שצריך? כי גם לא מסתדר לי ובאקס פי כן...

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם עדיף לקנות את ה 9800SE אשר זמין עכשיו בגרסא הזאת: Power Color ATI Radeon 9800SE 128MB - TV-out - DVI או לחכות ל9600XT למיניהם? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by stingeR-,

איך הכרטיס הזה? מבחינת אוברקלוק בעיקר? לאיזה רמות לדעתכם אני יוכל להגיע איתו?

22. באחת התוכנות היה כתוב שהם מבקשים שיהיה מותקן Detonator 5.08 ומעלה.. איך אני יכול לדעת איזה יש לי ?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by udif,

אני מעונין בכרטיס גרפי למחשב שאני הולך להרכיב (לתכנות, לא למשחקים). חשוב לי שלכרטיס *לא* יהיה מאוורר. אני מעונין ביציאות VGA, TV-OUT, DVI. מה הכרטיס החזק ביותר שעדיין עונה על הדרישות? ואני לא מדבר על כרטיס חזק עם קרור heat-pipe של זלמן או משהו כזה שעולה XXXX שקלים. ראיתי שכרטיסים מבוססי FX5200 קיימים ללא מאוורר. האם יש משהוא יותר טוב? נכון שאני לא מתכנן משחקים, אבל זה לא יזיק אם הוא יהיה מסוגל להריץ משחקים פשוטים.

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by shishos,

יש אתר שאני אישית אוהב להיכנס אליו ולראות כמה תמונותש לריבוי מסכים ושולחנות עבודה ואפילו לפעמים גם קצת מודינג [: http://www.realtimesoft.com/multimon/gallery_browse.asp?date=desc&mon=desc עכשיו השאלה שלי זה איך אני בתור משתמש פשוט עם כרטיס מסך: NVIDIA Geforce MX400 128 mb tv out כאשר יש לי יציאת S-VIDEO יציאת AV ויציאת של מסך יכול להשתמש בריבוי מסכים- האם יש איזה כבל שמפצל בין מסך אחד לשתיים ולא מכפיל את אותה התמונה (מה שאני רוצה לעשות בעצם זה להשתמש ב NView)?

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by jambo7,

עשתי חיבור לאינטרנט דרך הכבלים עם ספק 012. בהתחלה הצלחתי להוריד קבצים עם פלשגאט גייט רייט וdap פתאום היום אני לא מצליח להוריד קבצים עם תוכנות אלה ואני מוריד עם התוכנה האורגינלית של win xp מה אני צריך לעשות והאים יש תוכנות אחרות שמתאימות לכבלים תודה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים