כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
ביחס לקופיגורציה. 2923, זו התוצאה ב 3DMARK05 P4 2.6 HT 478 צ'יפסט 915P 256MB DDR 400 (השני נשרף, אקבל חדש שבוע הבא) HD 40GB 7200 ללא OC. מה אתם אומרים על התוצאה, הזכרון הנוסף ישפר הרבה? כשאני עובד על תכנות תלת מימד, הוא מאד מאד איטי (זה אולי לפורום אחר) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
זה בנתיים בעדיפות ראשונה, אבל אני מחכה לתגובות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=4496 והשני http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_45&products_id=4959 ה- response time של היונדאי 20ms (לא מופיע במיפרט) דבר נוסף... ה- benq מגיע בלי כניסת DVI , עד כמה זה משמעותי? ואם יש לכם המלצות למסך אחר בתקציב דומה אני אשמח לשמוע...
-
- 14 תגובות
- 832 צפיות
-
-
חברים שלום ברשותי מערך CF של כרטיס המסך 3870X2 ובנוסף אני מחזיק בכרטיס GEFORCE 9800GTX OCX של חברת BFG, רציתי לדעת איזה כרטיס בעל יכולות גרפיות יותר חזקות אבל פולט פחות חום, הסיבה שברשותי הכרטיסים האלו היא מסיבת פליטת חום של כרטיס המסך 3870X2 מכיוון שבמערך CF אחד מכרטיסי ה3870X2 מתחמם יותר עקב אי פליטת חום בצורה תקינה מכיוון שצמוד לכרטיס שמתחתיו... לכן ההתלבטות היא האם להמשיך במערך הCF או להשתמש בכרטיס המסך של BFG לבד... אשמחל לפתרונות יצירתיים ולתשובות לא של ילדים כמו עדיף יותר ביצועים או מה ה3870X2 יותר עדיף. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לא מזמן החלפתי קירור לכרטיס המסך, את המאוורר חיברתי ל12V והספק(thermaltake tr 2) הוא בעל הספק 400W הטמפרטורה במצב מנוחה היא 50 מעלות, כאשר אני משחק במשחק כלשהו לאחר כמה זמן התמונה נתקעת המשחק נסגר ואני מקבל הודעה nvidia gpu card faild.. לפעמים כשהתמונה נתקעת אני מצליח למעזר את המשחק ולחר כמה שניות הכל עובד כרגיל... מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב כאשר המשחק נסגר אני בודק את טמפרטורה הכרטיס והיא עומדת על 56 עד 60 מעלות.. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ובכן. התקנתי omega 4.2 שמבוסס על ה catalyst החדש ביותר. ביצעתי אוברקלוק להלן: 275|344 core 275|317 memory השאלה שלי.. היא האם ללא קירור מסיבי הכרטיס יחזיק מעמד והאם זה אוברקלוק מכובד? יחסית ללא קירור...
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, ראיתי שלאחד או שניים מאנשי הפורום יש מסך של Dell 20.1 אינץ' רחב, ה 2005FPW אם אני לא טועה. תהיתי, היכן אפשר לקנות את המסך הזה בארץ? תודה. עדכון קל: קניתי את המסך האמור בסכום של 4,000 ש"ח כולל מע"מ. שווה כל שקל לטעמי, מסך פשוט יפהיפה. כל כך נהניתי ממנו (עד שמסרתי אותו ליעודו) שאני מנסה לשים יד על גרסת ה 24" בחו"ל.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
זה בערך המחיר. האם הוא יתן לי תוצאות סבירות(יריץ על מדיום אפילו)?שווה לקנות במחיר הזה?תודה.
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי radeon 9600 pro. ה-mobo supporting x8 ו-fast write אבל שאני מפעיל אותם דרך ה-SMARTGART זה מבקש לעשות reboot ושהמחשב עולה זה חוזר להיות x4 ו-fast write off יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש L1732TQ של LG, לפני כן היה לי HITACHI ישן. הבעיה הזו גם היתה בהיטאצ'י אבל עכשיו זה מציק כי המסך חדש וזה אמור "להכיר" אותו טוב יותר. בהגדרות תצוגה אי אפשר לשנות את המסך, והוא תקוע על 60 או 75 MHZ בלבד. התקנתי את הדרייבר מהדיסק, לא עזר - נשאר ככה. מצאתי באינטרנט אחד, גם לא עזר - נשאר ככה. הלכתי אל device manager, הסרתי את הדרייבר וניסיתי למצוא מחדש - מצא מחדש את אותו דרייבר, ונשאר default monitor. ניסיתי לעשות את זה ב-safe mode, אבל שם בכלל לא היה דרייבר של המסך ברשימה שם, וכשניסיתי להוסיף לא היתה לי אפשרות לבחור במסכים בהוספת חומרה, אלא רק דברים אחרים. כשעשיתי "כל החומרה" או משהו כזה (כי לא היתה קטגוריה שהתאימה), זה חשב שעתיים ובסוף הציג איזו רשימה של…
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש 27 אינץ' ועכשיו כשאני רואה HD הסרטים נראים לי קצת מרוחים. נראה לי שהבעיה בכרטיס המסך. אני לא משחק עם המחשב. המחשב שלי בן 6 המעבד INTEL CORE DUO 6750 2.66GHZ לוח האם GIGABYTE GA P35 DS3 זיכרון 4GB 4 דיסקים ספק CORSAIR 450W כרטיס המסך (שלא נחשב לחזק כבר כשקניתי את המחשב) RADEON HD2600XT 256MB הכרטיסים שנראו לי הם RADEON HD 6450 או GT210 השאלות: 1. האם החלפת כרטיס מסך אכן תעזור? 2. האם הכרטיסים שציינתי מתאימים ללוח האם? אם לא, האם קיימים כרטיסים שמתאימים? 3. האם הספק יחזיק מעמד עם הכרטיס החדש? המלצה אחרת תתקבל בברכה תודה
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
נייד 13 אינץ' קל, דק ומעוצב עם כוח עיבוד גראפי שבאמת מתאים לגיימינג מודרני? מעכשיו יש חיה כזו, רק חבל שהיא יקרה מאוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש עם Nvidia Geforce Pcx 5750 - 256MB אין למחשב שום בעיה וגם לא נתקלתי בבעיות במהלך ההתקנה של התוכנה או החומרה. הורדתי את הדריבר האחרון ש Nvidia הוציאה. הבעיה היא שהכרטיס מסך עובד ממש על הפנים. אני יודע שהוא יחסית טוב, ואין מצב שמה שהוא מראה זה באמת הביצועים שלו. ב 3dmark 2005 בדמו זה בקושי רץ, ובמבחן זה רץ לי ב 2-3 פריימים לשניה ברזולוציה נמוכה. גם משחקים, ממש לא כבדים מדי, רצים עם מלא קפיצות... אני לא יודע מה הבעיה... אבל השורה הסופית זה שהכרטיס מסך עובד חרא.. אם מישהו מכיר את הנושא ויש לו פתרון, אני אשמח לשמוע. קצת על המחשב, אם זה יעזור: - מערכת הפעלה XP SP2 - מעבד אינטל 3.2 - לוח אם Asus P5GDI PRO - HD SATA 10000 - זכרון 512 MB יום טוב ותודה מראש, אורן.
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לכרטיס מסך יש כפתור שפותח את שאר ה"שקר כלשהו" וזה אמור להיות כמו 6970 הכרטיס עצמו מדגם Sepphire HD6950 Dirt 3 edition המאווררים שלו עושים המון רעש ואני לא מצליח לנקות אותו. את BF3 הוא מריץ יפה אבל לא בגרפיקה מלאה וכשיש הרבה אקשן אז מרגישים בירידת פריימים. אשמח לעצתכם
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
זה הדגם המדובר http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2696
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי בפורום של מפרטי מחשב והציעו לי שם מחשב מסוים, אבל אני מנסה להוזיל עלויות ואני מתלבט בין שני סוגים של כרטיסי מסך, ושם לא עונים לי, ואז ראיתי שיש מומחים לכרטיסי מסך, אז אני פונה אליכם לעזרה. המעבד שלי יהיה AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray הספק שלי יהיה SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze והמסך שלי יהיה LCD FULL HD Samsung דגם: LA32B530, רזולוציה: 1080*1920, 6ms אני משחק די הרבה במחשב, אבל אני לא גיימר כבד מאוד (משחק בעיקר פיפא ומשחקים שיוצאים לסרטים כמו בטמן והנסיך הפרסי) אבל אני יודע שאמור לצאת גם red dead redemption למחשב ביתי ואני רוצה שהוא ירוץ חלק בלי בעיות ועל איכות טובה, ככה שאני מוכן להשקיע בכרטיס אם זה יהיה הכרחי. עכשיו ההתלבטות …
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/p/a/1/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200501130545206343/200501180908098075/p-05.jpg [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יצא דריוור לכרטיסי המסך GTX260 וGTX280, ה177.26. דריוור טוב לSLI. הוא בגירסת WHQL, ולמרות שהוא מיועד ל260 ו280, הוא יפעל על כל כרטיסי נוידיה. מקור+הורדה: http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=261605
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך למשהו חדיש יותר אבל אני לא בטוח אם באמת זה כדי ובגלל זה אני צריך שתייעצו לי. מפרט המחשב שלי הוא לוח אם GA p31 DS3L של ג'יגה בייט כרטיס מסך אם לא הבנת 8800GT 512 2GB זיכרון פנימי (מתכוון להוסיף עוד 2 בקרוב מאוד) ספק כוח 400W של אנרמאקס ליברטי ומעבד E8200 2.66GHZ (אני יודע שהוא די חלש פה לעומת מעבדים של אחרים) עכשיו השאלה שלי היא המסך שלי תומך עד רזולוציה של 1280X1204 (מקווה שרשמתי נכון , בכל מקרה לרזולוציה שכולם מכירים) ואני רוצה להחליף למסך 22-24 אינץ שהרזולוציה שמה היא 1920x1080 וממה שהבנתי 8800GT בכלל לא תומך ברזלוציה הזאת כך שאני לא יוכל לנצל את איכות ה FHD שבמסך . אז השאלה שלי יש טעם בכלל להחליף כרטיס מסך? ובעיקר לביצועי משחקי…
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מטרה: משחקים שיהיה אוברקלוקר כמה שיותר טוב על קירור סטוק, אני אוהב לדחוף כרטיסים לגבול שלהם איך הבחורצ'יק הזה ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 לפני מספר שבועות אמרתם לי שכדאי לי לחכות כמה חודשים עד שיגיעו כרטיסים חדשים לשוק, האם הכוונה הייתה ל2900PRO ו2900XT? כי הם יצאו כבר...
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לכרטיס גרפי. אני לא זקוק לביצועים הכי גבוהים. הוא צריך להיות מסוגל לתמוך במשחקים, גם חדשים, ברמה סבירה. אני לא מצפה ממנו להריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר. אני אשמח אם הוא יצליח להסתדר עם דברים שייצאו בשנתיים הקרובות, אפילו אם הוא יוגדר כדרישה מינימאלית להרצה... התקציב שלי נע בסביבות 500 ש"ח, וכבר הבנתי שזה לא ממש ריאלי... מצאתי את הכרטיס הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1483 הוא מתאים לדרישות שפרטתי? המחיר סביר? אתם מכירים משהו יותר טוב במחיר זהה פחות או יותר? תודה לכולם...
-
- 17 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לפי מה ששמתי ה ati redon hd5830 היה אמור לצאת ב 25 לינואר למישהו יש מושג למה הוא עדיין לא יצא?
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36172 מדובר בכרטיסים חלשים יותר מG80 8800 שיש כרגע בשוק ויותר נועדים לשוק הביינים ולהביא לכול אחד מאיתנו עד חודש מרץ-אפריל הביתה למחשב שלו תמיכה בDX10 במחירים של 190-250 דולר בלבד!
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
CONNECT3D Radeon® X1950 XTX 512MB שמתם לב שכמעט כל הזמן יורד המחיר ל CONNECT3D Radeon X1950 XTX 512MB כמעט כל יום יורד לו המחיר (ב 200 שקל) בהתחלה הוא עלה 3500 אחר כך 3300 אחר כך 3100 אחר כך 2900 אחר כך 2700 ועכשיו הוא עולה 2500 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977 מישהו יודע מה קורה פה? לא שזה משנה לי... (חחח מצידי שזה ימשיך....) דרך אגב: מה הטמפ' של X1950 XTX י? (הבנתי שיש לו קרור מאוד טוב ומאוד שקט)
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
פתחתי נושא חדש עם כותרת תקנית , מנהלים סליחה להבאה לא יחזור על עצמו , הינה הבעיה שלי שוב פעם : *** שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי ) יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין Sad בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע... המפרט לפני השדרוג…
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-