עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם 256 מספיק? בכל מקרה כנראה מדובר ב8600GT מומהר. האם כדאי להשקיע ב 512 תודה על העזרה. רום

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by yanivrsi,

רוצה לדעת עם החברה הזאת טובה עם דגם זה של הכרטיס תודה

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  3. לחבר שלי יש מחשב בן שלוש עם פנטיום 4 1.3 ולוח אם עם ציפ סט 850. הוא רוצה עכשיו להחליף את ה- GF4 שלו לR9800PRO ובעתיד להחליף את כל המחשב. השאלה היא אם המחשב שלו יכול לתמוך בכרטיס כזה עד שהוא יקנה מחשב חדש?

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  4. במשחק Max Payne 3 פתאום הAA ואולי גם הצלילת נראים על הפנים. וזה לא היה לפני כן. הכל התחיל שרציתי לשדרג לדרייבר החדש 301.42 אז לפני שמחקתי את הדריבר הפעלתי את התוכנה וסימנתי כל מה שקשור לנוודיה. אחר כך התקנתי את 301.42 . נכנסתי למשחק וזוועה. מחקתי את הדרייבר מלוח הבקרה והחזרתי לקודם (לפניו ) הבעיה נשארה. מחקתי את המשחק והחזרתי , לא עזר.הגדרות בדרריבר נשארו אותו דבר כמו שהיה תמיד אפילו נסיתי AA יותר גבוה אין הבדל בכלל. הנה תמונה קטע שנראה הכי גרוע.. בהמשך כבר יותר טוב. אבל בכלליות הAA נהיה שונה. מה אפשר לעשות? למחוק את הדרייבר ואז להשתמש בDriver Sweeper ? ואחריו שוב להתקין דרייבר חדש? תמונה 2 לפני הבעיה.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  5. ואיך מבטלים את צג הטמפ' ב-ATT בצד המסך במשחקים אבל רק במשחקים http://img46.imageshack.us/img46/6963/lkmi8.jpg לא ליד השעון

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  6. 1. מה התאריך יציאה של הסדרה 69xx, ואם הם יהיו יותר חזקים מ59xx 2. ראיתי את זה באיזה פורום אחר: I would seriously pass on the series and wait until Q2 of 2011 and get the 7xxx series, which will be built on the new 28nm fab process. Until the 28nm fab is launched you are essentially paying money for the 5000 series with a few tweaks, that in reality aren't going to make that huge of a difference. This is the same reason I kept my GTX 275 and am skipping the Fermi chipset, 4xx series, from Nvidia, the new fab process will be launched for them as well around Q2. מישהו יכול להסביר לי מה זה 28nm ולמה זה יותר טוב? שווה לחכות? 3. מתי תצא הסידרה החדשה של nvidia ואם יש משהו שידוע …

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי כרטיס מטרוקס כפי שהוזכר בכותרת אשר אמור לעבוד עם agp x2 ו x4 יש לו את החריץ הנוסף שמאפיין כרטיסי x4 ו x8 אני רוצה לחבר אותו ללוח asus p4p800 se אשר תומך ב agp x8 האם אני אוכל לעשות את זה או שאני אגרום נזק לכרטיס או ללוח או שפשוט הסידור לא יעבוד. בקיצור האם לוח חדש שתומך ב agp x8 יכול לקבל כרטיס מהדור הישן שבמקור הוא X2 אך גם תומך ב X4 בברכה. ייחודו של הכרטיס הוא שהוא משמש גם כלוכד וידאו באיכות גבוהה מאוד. דבר שני: הכרטיס יוצר קבצי AVI לא מכווצים - אין לי בעיה עם זה אך בגלל שזהו כרטיס מיושן יחסית הוא מפצל את הסרט למקטעים של 2 ג'יגה כל אחד - שווה ערך ל 10 דקות כל קטע (הכרטיס נועד במקור ל win 95/98 שב fat16 אי אפשר ליצור מחיצה גדולה יותר מ 2 ג'יגה) האם …

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  8. שכל אחד יציין את הדריבר שהיה הכי יציב אצלו ולא עשה בעיות... תודה על שיתוף הפעולה.

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את חות דעת על כרטיס מסך זה: HIS RADEON ICEQ HD 6850 אך הוא?? שווה לקחת אותו או לא? ועוד שאלה יש לי ספק 500W שהוא:Thermaltake PUREPOWER RX 500W יתאים עם כרטיס זה?? ותודה על עזרה שלכם!!

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  10. sapphire hd2600xt ddr3 עולה בסביבות 550 ש"ח leadtek 8600gt עולה 600 ש"ח sapphire x1950gt ddr3 עולה 650 ש"ח למאה שקל הפרש בין שלושת הכרטיסים אין חשיבות מבחינתי העניין הוא שאני כבר לא יודע מה מהם הכי טוב, כל פעם אני נתקל בבנצ'ים אחרים שגורמים לי לשנות את דעתי...ובכלל שמתי לב שברוב הבנצ'ים שהX1950PRO למשל לוקח , הFPS הוא גבוה בשאר הכרטיסים ככה שזה כבר חסר משמעות. לDX10 אין שום חשיבות...אני לא מתכוון להפעיל משחקים על DX10 בכלל מה הכי טוב?לא רק מבחינת ביצועים גם OC וטמפרטורה.

11. Started by 114508534,

אהלן סוגיה שמעניינת אותי, אני עובד בעיקר במקס ובמאיה וכרגע יש לי קוואדרו 2000 שאני עובד איתו, בנוסף לזה יש לי 9800 GTX שהוא כרגע לא מחובר לכולם , איזה כרטיס עדיף ונותן יותר ביצועים ? תודה .

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by giri71,

They use "old" x850XT vers.7800GTX SLI and Gigabyte mobo I personaly more interested in DFI new R480 mobo and R520 Crossfire vers. 7800gtx SLI,but we need to wait cpl mpnths for that http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2477

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by miki03,

רציתי לדעת איזה כרטיס חזק יותר ??

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by shualy,

בעקבות רכישה של מצלמה חדשה ועתירת פיקסלים,,,36 מ״פ ליתר דיוק אני חושב על שדרוג מחוייב מציאות. כרגע יש לי מעבד I7 זיכרון 8 ג׳ב וכרטיס מסך 4830. מה צריך לשדרג אם בכלל לעבודה מהירה יותר בפוטושופ cs6? יש כרטיס מומלץ לשדרוג למטרה הזאת בסכום של עד 800? בברכה, אורי

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  15. היי, נהרס לי ה9800GTX. רציתי לדעת איזה כרטיס מתאים למחשב שבמפרט בצד. יש אפשרות לקנות HD4870 OC 1GB TOXIC או 9800GT 1GB באותו מחיר (ה4870 יד שניה, בגלל זה.) אני יודע שה4870 יותר טב אבל האם הוא ינוצל במחשב שלי כי שאר החלקים פחות טובים. אני חושב לקחת את ה9800GT בגלל שגם הוא מגיע עם אחריות (3 שנים). אני לא בטוח שיש לי מה לקחת 4870 כי הוא לא ינוצל במלואו. על מה הייתם ממליצים? אם יש לכם המלצה לכרטיס אחר עד 500 ש"ח אשמח ללינק. תודה.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  16. http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Submit=Go&DEPA=0&type=&description=X800XL&Category=0&minPrice=&maxPrice=&Go.x=0&Go.y=0 אלה הכרטיסים. אין לי כל כך מושג מה ההבדלים ביניהם. אני רק יודע שהמחיר שונה. איזה עדיף? אני מעדיף לא לבזבז יותר מ300 דולר. עוד שאלה: איזה דגם מהם מוכרים בארץ?

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by milliam,

היי, יש לי...... היה לי כרטיס מסך 8800GTS, אך בתקופה האחרונה הוא התחיל לקרטע (מסך נתקע) והיום הוא שבק חיים בכלל אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, עד תקרה של 500-700 ש"ח מפרט: מעבד E8400 3.00GHZ זיכרון: 2G 800MHZ + 1G 800MHZ בסך הכל 3 GIGA לוח אם: Gigabyte Motherboard GA-g31m-es2lהארד דיסק: 2 דיסקים קשיחים + דיסק קשיח חיצוני (USB) ספק כח פשוט מקריאה בפורום הבנתי שאין לי מושג איך להתאים את חלקי המחשב בצורה אופטימלית ולכן ארצה ייעוץ איזה כרטיס כדאי לי לקנות ואיזה ספק כח יתאים לכל המערכת .. והאם ההתקנים עובדים בצורה טובה ביחד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by commendor,

בכמה הX1900GT יותר טובכדאי להשקיע את ה100 שח ולקנות אותו ולא את הX1950PRO?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  19. הרבה יותר מאשר אצלי .יש לו מסך דק ואילו לי יש MAG796 ושמא זה כרטיס מסך? לי יש RADEON 9550 ולא שמתי לב שיש הבדל בתצוגת שולחן העבודה בינו לבין הכרטיס הקודם MX 400 אז מה התשובה תודה

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  20. יש לי GTX580 (במפרט בצד) וכשאני מחבר מסך משני ישר הכרטיס מתחיל לעבוד על התדר של 3D והוא מתחמם כתוצאה מכך אפילו שאני רק משתמש שימוש רגיל ולא משחקים ואפילו לא סרטים. איך אני משנה בפרופיל שגם כאשר יש שני מסכים מחוברים הוא יעבוד על התדר הנמוך? זה ממש מפריע, הוא מתחמם ומרעיש בעבודה רגילה עם שני מסכים. אני מנסה ומנסה ולא מצליח, אשמח לכל רעיון.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

[13:59:37] <Vatos-Locos> קיבלתי מסך 17 אינץ יד שניה [13:59:39] <Vatos-Locos> של סמסונג [13:59:45] <Vatos-Locos> הבעיה שבגללה הביאו לי תמסך [13:59:53] <Vatos-Locos> זה בגלל שהציפוי התקלף [13:59:58] <Vatos-Locos> כנראה שמו לו חומר ניקוי או ענארף מה [14:00:04] <Vatos-Locos> וזה התקלף ונראה נורא [14:00:07] <Vatos-Locos> עכשיו אין הרבה מה לעשות [14:00:08] <Vatos-Locos> חוץ מלנסות [14:00:12] <Vatos-Locos> לקלף פשוט את כלללל הציפוי [14:00:15] <Vatos-Locos> ואז זה לפחות יהיה אחיד [14:00:23] <Vatos-Locos> איך אפשר לעשות את זה בדרך הכי פשוטה בלי לגרום הרבה נזק?

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  22. לאחר אינספור שמועות לגבי מצבה העגום של חברת נוידיה, מתחילים לצוץ סימנים אמיתיים אשר בוודאי יעוררו דאגה בקרב הלקוחות והמשקיעים... http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8723&Itemid=1 http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/07/31/nvidia-790i-board-pulled-makers

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by Wizard,

יש לי Leadtek GE-FORCE 4 TI 4400 +VIVO וניסיתי לחבר את הtv out אבל לא הצלחתי חיברתי את הכבלים , אבל בהגדרות של ה Nview מסומן לי רק מצב "רגיל" ולידו בסוגרים nview מושבת מישהו מוכן להסביר לי איך להפעיל את ה tv out תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by asili,

באזור המרכז חיפשתי באתר של אופיס דיפו ולא היה

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם עדיף לקנות את ה 9800SE אשר זמין עכשיו בגרסא הזאת: Power Color ATI Radeon 9800SE 128MB - TV-out - DVI או לחכות ל9600XT למיניהם? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.