עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by UltraOrion,

שלום אני צריך ייעוץ לגבי שילוב של שני כרטיסי מסך. כרגע יש לי כרטיס מסך .Gigabyte ATI Radeon HD 6850 1024MB GDDR5 אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות עוד כרטיס מסך כדי שיעבדו ביחד (CF). האם כרטיסי מסך מיצרנים שונים יכולים לעבוד ביחד אם הם אותה סדרה ודגם? הציעו לי כרטיס מאותו סוג רק של חברה אחרת של Sapphire, האם תהיי בעיה לחבר אותם או שזה מסתדר? ועוד שאלה הציעו לי גם כרטיס מסך יותר יקר- SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5, אם אני יחבר אותם (זה ומה שכבר יש לי) הם יעבדו? אני לא בטוח אבל אני חושב שהמהירות נקבעת לפי הכרטיס החלש, אם זה המצב אז אני לא יקנה את ה- 6870. תודה מראש, ממתין לעצות!

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  2. היי אנשים! אני חייב את עזרתכם...אני מקווה שפתחתי את הטראד במקום הנכון. אתמול "שיחקתי" קצת עם הדרייבר של הכרטיס מסך, ניסיתי להתקין את 10.1 אחרי שהיה לי 9.12, אחרי שהתקנתי וכשביצעתי EXTEND לחיבור הטלויזיה - המחשב ריסט, לאחר מכן עשיתי ניקוי לדרייבר ע"י הסרה וDRIVER SWEEPER מSAFE MODE והתקנתי את ה9.12 שוב, עכשיו כשביצעתי EXTEND שוב ריסט...לפעמים זה קורה ולפעמים לא... בדקתי את הזיכרון בלילה והיו לי 4 PASSים , כמו כן המערכת עבדה כל היום בBLEND בפריים ללא כל תקלה. צירפתי צילום של האנליזה מWIN DBG + צילום של הEVENT VIEWER מה עושים??? המון תודה מראש. אגב, אני בדיוק בהתלבטות אם להתקין WINDOWS 7, אם יש סיכוי שזה יפתור לי את הבעיה אנא אמרו לי. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by idan_1995,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסים HD4890 או GTX260 על איזה כרטיס כדאי לי ללכת ? תודה לעונים ..

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  4. יש לי מחשב ישן יחסית בן 2.5 שנים מעבד אינטל E2220 D.CORE כרטיס מסך GF 8500GT 512MB PCIE לוח אם MSI P6NGM-FD 775 1GLAN זכרון פנימי 2GB 800 MHZ מעוניין להחליף כרטיס מסך לחזק יותר האם הסדרה של 5750 או החדשים יותר (סדרת ה-6) יתאימו למחשב כנ"ל כרטיס נוכחי כבר לא עומד במשחקים החדשים והוא נתקע

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  5. אוקי אז ככה, יש לי לוח אם p4c800 E Delux(אני לא בטוח שזה E אולי) אז יש לי דילמה. חיפשתי בזאפ כרטיס מסך 7600 Geforce וזה מצא לי רק של PCI-E. הבעיה היא שהלוח שלי לא תומך PCI E כדי לי לשדרג ללוח יותר זול אבל שתומך ב PCI E? אה הנה המפרט שלי: Intel P4 3G 512 MB 60GB HARDISK צורב LG 52*32*52 רגיל כרטיס רשת מובנה אני חושב כרטיס קול של SOUND MAX כרטיס מסך ATI 9550 256 MB Gigabyte

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by DisCus,

שלום. יש לי את גרסת DIRT3 של SAPPHIRE HD 6950 2GB. ניסיתי לפתוח את הכרטיס בעזרת המאמר, הצריבה עצמה הצליחה עם ההודעה שמופיעה לאחר הצריבה. הבעיה היא שכשאני מנסה להפעיל מחדש את המחשב כדי להחיל את השינויים של הצריבה, המחשב לא עולה. האם זה אומר חד משמעית שהצריבה לא הצליחה? וכמובן שכדי שהווינדוס יעלה, אני מזיז את המתג למתג עם התדרים המקוריים של HD 6950.

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא הולך לקנות עכשיו בידיעה שהולך לצאת החודשים בממש קרובים, למישהו יש מידע בערך מתי?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  8. יש לי לוח עם כרטיס מסך און בורד איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה יש איזה מתאם מVGAלTV מה עושים

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by H.I.V,

שלום יש לי מסך LG F900B ויש לי עליו מלא כתמים שהם לא מבחוץ אלא מבפנים משהו מכיר את הבעיה הזאת? קראתי בחוברת של משחק מחשב שמשחקים ישנים יכולים לגרום לבעיה כזאת משהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  10. "בכל תג מחיר בו אנו נמצאים, אנחנו נותנים ביצועים טובים יותר. אנו מביאים את בשורת הגרפיקה לשוק רחב יותר של גיימרים, כאשר במחיר של ה-Radeon HD 2900XT שעולה 399$, אנו מתחרים בכרטיס ה-GeForce 8800GTS של NVIDIA, ומנצחים אותו" אמר גרינשטיין באירוע. את ה-GF 8800 כבר בדקנו בעבר, ובימים הקרובים נעמיד למבחן גם את ההכרזות החדשות של AMD. יחד עם זאת, בחברה טרחו להדגיש, שלאלו אשר מחפשים פתרון גרפי במחיר גבוה יותר, כמו ה-GeForce 8800Ultra שעולה 800$ וצפונה, הם מציעים אפשרות למערך CrossFire של שני כרטיסי Radeon HD 2900XT (שיעלה גם כן כ-800$), שאמור להציע הרבה יותר ביצועים מכרטיס בודד של NVIDIA. ומה עם פתרון למערך SLI של שני כרטיסי GeForce 8800GTX/Ultra לפתרון מוגזם שכזה ב-AMD לא מתכווני…

• 14 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by aviv_assulin,

יש לי radeon x1950xt. המחשב שלי קורס בעת הפעלת ישומי גרפיקה (משחקים) - ואך ורק בכאלו מקרים. איך אני יכול לבדוק את תקינות כרטיס המסך שלי ואם הבעיה נובעת ממנו ? ע"פ התוכנה אברסט הטמפרטורות הם : GPU VRM : 70 GPU ambient : 58 לוח האם שלי זה Gigabyte GA-965P-S3 והטמפרטורה של הלוח אם היא 47.

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by BigDragoon,

שלום, רציתי לשאול האם הכרטיס הזה (7600GS) של MSI שווה לחברות האחרות - Leadtek, evga, galaxy, GB?? (המחיר לא משנה)

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by EyalOnn,

בכמה הייתם מוכרים היום את ה-x1950xt חדש שאפילו לא נעשה בו שימוש? :s05:

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  14. Started by commendor,

בכמה הX1900GT יותר טובכדאי להשקיע את ה100 שח ולקנות אותו ולא את הX1950PRO?

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  15. מה זה פסקל שרוף מה אפשר לעשות יש לי זה אחריות תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by iPsych,

יש לי התלבטות בקניית מסך. המסך הנוכחי שלי סובל מבעיות גיאומטריה קשות ובלתי ניתנות לריפוי, אי לכך ובהתאם לזאת מצאתי תקציב של בערך 2000 ש"ח למסך. עכשיו, המסך צריך להיות לפחות 17", ואמור לשמש לעבודות גרפיקה, מעט משחקים, סוגים שונים של וידאו (סרטים), ועבודות משרדיות שונות. בהתחלה חשבתי על LCD, אבל בכל דיון פה הדעות חלוקות, כנ"ל לגבי CRT. מצב העיניים שלי גם ככה לא משהו, והעדיפות היא לגבי LCD, ככה שהייתי שמח לדעת עד כמה ההבדלים בין CRT לLCD גדולים. אשמח לקבל המלצות (וכמובן שאשתדל להסתכל על המסך בעייני שלי בשביל להיווכח באיכויות שונות). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by elik50,

הוצע כרטיס של +3 שנים אחריות-Gainword , במקור הייתי נעול של ASUS אבל אין כרגע במלאי. 1.האם למישהו יש את הכרטיס ויכול לתת חוות דעת ? 2.האם לחכות ל ASUS ? 3.מבחינת הבאנדל, מלמד ה 3 שנים אחריות , איזה פרמטרים נוספים להשוואה קיימים ? תודה !

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by huber,

http://vr-zone.com/forums/404599/a-n-vidia-stupid-site-exposed..html מה דעתכם? נשמע הגיוני מה שהם אומרים - לא?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  19. Started by Shay0600,

למה כרטיסי המסך של QUADRO הרבה יותר יקרים מכרטיסי המסך של חברות אחרות? ולמה באתר של ניבדיה בהורדה של הדרייברים הם נפרדים משאר הכרטיסים?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

[13:59:37] <Vatos-Locos> קיבלתי מסך 17 אינץ יד שניה [13:59:39] <Vatos-Locos> של סמסונג [13:59:45] <Vatos-Locos> הבעיה שבגללה הביאו לי תמסך [13:59:53] <Vatos-Locos> זה בגלל שהציפוי התקלף [13:59:58] <Vatos-Locos> כנראה שמו לו חומר ניקוי או ענארף מה [14:00:04] <Vatos-Locos> וזה התקלף ונראה נורא [14:00:07] <Vatos-Locos> עכשיו אין הרבה מה לעשות [14:00:08] <Vatos-Locos> חוץ מלנסות [14:00:12] <Vatos-Locos> לקלף פשוט את כלללל הציפוי [14:00:15] <Vatos-Locos> ואז זה לפחות יהיה אחיד [14:00:23] <Vatos-Locos> איך אפשר לעשות את זה בדרך הכי פשוטה בלי לגרום הרבה נזק?

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  21. התקנתי את הדרייברים החדשים שיצאו של NVIDIA ונעלמה לי האופציה הזו שאפשר לעשות OC דרך הדרייבר אפשר בבקשה לינק לתוסף הזה? וגם הדרייבר החדש אומר שהכרטיס הוא PCIE 8 ובקודם היה רשום 16 למה זה השתנה?

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by BoRiS.K,

תקשיבו יש לי כרטיס XFX GEFORCE 6800GT והתוצאה שלי 4460 משהו כזה מה יכול לגרום לזה הדרייברים שלי הם הכי חדשים..(67.66) תודה על העזרה מראש..

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  23. שלום, יש לי לוח msi neo combo p35 http://www.msi.com/product/mb/P35-Neo-Combo.html#/?div=Detail ואני רוצה להחליף כרטיס ל HD 6770... http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3861#sp השאלה אם אפשרי להרכיב זה על זה... עד כמה שאני מבין ה pci שלי הוא 1 וכרטיס המסך הוא 2 (?) יש המלצה לכרטיס אחר אולי, בעיקרון שיריץ סרטים באבחנה גבוהה אבל שתהיה לו גם יכולת להריץ משחקים מדי פעם. תודה

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  24. שלום לכולם. יש ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE 5770 1GB, שאיתוה קיבלתי ציון של: 9387 ב-VANTAGE חיברתי עכשיו MSI 5850 1GB TWIN FROZER הפעלתי את ה-VANTAGE וקיבלתי ציון: 7800 יש לכם רעיון למה זה ככה? (אגב יש לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W) תודה מראש

25. היי, רכשתי את המחשב הנוכחי שלי לפני כשנתיים ואני רוצה להחליף את כ.המסך שלי (7300GT) לכרטיס שיאפשר לי להריץ כל משחק שקיים בשוק בצורה טובה (ברזולוציה ובאיכות תמונה גבוהה). מה שאני רוצה לדעת זה האם המפרט הנוכחי שלי יאפשר לי להשיג זאת רק ע"י החלפת כ.המסך או שצריך להחליף גם את המעבד ( או את כל המחשב)? במידה ויש צורך רק בהחלפת כ.המסך אז איזה כרטיס מומלץ עד 1200 ש"ח , ובמידה וצריך להחליף את המעבד האם ה 7200 יעשה את העבודה? מפרט נוכחי: מעבד - E6300 לוח - Gigabyte - 965p ds3 v.1 זכרון - 2G , 667MHZ תודה

• 11 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים