עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by furyanaor,

הפכתי את כל גוגל ולא מצאתי פיסת מידע אחת שמספקת. האם יש הפרש משמעותי בביצועים ? יש איזה בינץ' שמציג FPS או משהו כזה ?? *בלי OC כמובן. ברור שגרסה מוגדלת תוכל את הITX בלי מלח אחרי המהרה. האם מאוורר בודד בITX הוא רועש יותר משלושה במקרה של GIGABYTE ??!

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by kotvana,

שלום-לום. קניתי את הכרטיסמסך שלי מחברת שפטשה את הרגל (פוקס פיסי) ושני כרטיסי שלי נדפקו. ניסיתי ליצור קשר עם יצרן הכרטיס CONNECT3D אך הם אינם משיבים לפניותי. מה עלי לעשות?????

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by XxomriXx,

שלום קניתי לפני שבוע כרטיס מסך 6850 ועשיתי מערך.. עכשיו אני משחק BF3 על HIGH וישלי ירידות FPS מאוד מעצבנות עכשיו מה שנראה לי זה שרק כרטיס מסך אחד עובד והשני לא.. איך אני יכול לדעת ששניהם עובדים במהלך המשחק?.. ישלי את כל התוכנות שבדקות OCCT וכאלה תודה.

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  4. קניתי היום כבל שמחבר את השידור של המחשב לטלויזיה. הכבל נקרא s-video וחיברתי אותו ל21 פינים (יש לי טלויזיה קצת צולעת) עכשיו הבעיה שלי היא שיש תמונה בטלויזיה אבל היא בשחור לבן ובמסך של המחשבשלי זה עובד לי כרגיל צבעוני. ניסיתי לשנות הגדרות בכרטיס מסך בטלויזיה וגם הורדתי עדכונים של הכרטיס מסך. יש לי Gforce 4 mx 440 AGP8X ויש לי אפילו תמונה שצילמתי שלא נותן לי לגעת בהגדרות של הצבעים: http://img290.imageshack.us/img290/4828/13ja.jpg לא ממש הבנתי מה רשום בתמונה תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by r1plet,

שלום, ברשותי GTX260 216SP של GAINWARD (גרסאת הBLISS עם הOC מהמפעל והקרור המשופר) קלוקים: 720 לליבה 1476 לשיידרים 1152 לזכרון ROCK SOLID אחרי שעות של בדיקות בOCCT, ATITOOL לארטיקפטים, FURMARK, קרייסיס, METRO 2033 ועוד. הOC נעשה לפני מספר חודשים והכול עבד יפה מאוד עד לפני כמה ימים, פרופיל המאוורר מחזיק את הכרטיס תמיד מתחת ל67 מע' אפילו במשחקים שמנצלים 100% GPU, כך שהחום שהתחיל לאחרונה הוא לא הפקטור כאן, מה גם שהכרטיס פעל מעולה כל הקיץ עד עכשיו. לפני יומיים פתאום התחלתי לראות דברים בסגנון הזה: http://jira.secondlife.com/secure/attachment/17676/artifacting.jpg רק באופן פחות דרסטי, בתדירות נדירה למדי ורק בזוויות מסוימות, ככה שברגע שאני מזיז את המצלמה וזז העניין נעלם…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tomas18,

אהלן אני משחק בעיקר משחקי רשת והשאלה שלי האם כדאי להשתדרג לה 512 GEFORCE 7950GTX כרגע רכשתי SAPHIRE ATI x1950PRO 512mB האם כדאי לשנות זה בעיקר למשחקים תודה.

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by viperain,

היי יש לי 20 קלטות וידאו שאני רוצה לגבות במחשב. אני מחפש כרטיס למחשב שולחני שבו אוכל לגבות באיכות סבירה את כל הקלטות אני יודע שרשמתי כרטיס טלוזיה אבל הכוונה רק לגבות קלטות. אין שום מצב שאחבר אותו לממיר אז אין צורך במשהו שתומך בערוצים וכל זה מקווה שזה הפורום הנכון. זה הכי רלוונטי שמצאתי המחיר הוא בין 300 ל500 הכי זול שאפשר . תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by אבסינט,

****עריכה**** מצאתי את הלינק היום, ומסתבר שהוא לא הכי חדש. מנהלים יקרים - אם קיים כבר פתיל בנושא אודה לכם אם תנעלו את זה. ------------------------------------------------------------------- http://www.projectlan.de/download,file,140,1,28.htm BOTH x86 and x64 inside ! -----------------ובנוסף - שתי תמונות שלקחתי עכשיו :

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by nitayc1,

שלום, בהנחה ויש לי את המערכת המתאימה, כלומר: core i5 4690 Gigabyte GA-H97-HD3 ספק Antec 550W 80+ VP550P ויש לי 800 שקל +/- איזה כרטיס מסך הכי מומלץ למשחקים בסכום הזה? מתלבט בין 2 כרטיסים: Gigabyte Radeon R7 370 - http://ksp.co.il/?uin=27421 לבין MSI Radeon R7 370 GAMING - http://ksp.co.il/?uin=27471 או שבכלל מומלץ כרטיס של geforce...? אשמח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by YemeniteCamel,

היי, אני מאוד חיובי לגבי קניית Geforce 8800GTS 320MB של חברת Leadtek והוא עולה היום בין 1600 ל1700 שקלים. לפני היציאה של ה8600GTS\GT חשבתי על לקנות את זה דווקא, אבל בגלל הביצועים ומפני שאני לא מתכוון לראות סרטים על המחשב החלטתי שאני מתאמץ ומגדיל את התקציב שלי. עכשיו אני מסתכל על 8800GTS שנשמע נפלא, אבל למה לקנות ממש עכשיו אם בעוד יומיים אולי יתוודא לי שיש כרטיס טוב יותר של ATI\AMD באותו מחיר? תהיתי, וחיפשתי תשובה באינטרנט אך לא מצאתי. האם יש כרטיס חדש של AMD שיצא ב14 במאי במחיר 1600 שקל? אם כן מהו? והאם הביצועים צפויים לעבור את ה8800GTS? ועוד שאלה בהקשר: האם המחירים של ה8800GTS ירדו בשבוע הקרוב בגלל ההשקה של AMD? או שלא שווה לחכות ולבדוק? לצורך השיקולים שלכם אני חייב לציי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DrStyle,

יש לי VISTA ויש לי מובנה DX 10 עכשיו השאלה אם 10.1 יותר טוב במשהו?

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by MDK,

הניקוד ירד מ9200 ל8300...

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by hd500,

וכמה הוא עולה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by abenami1,

רציתי לדעת מה צריך כדי לצפות ב HDTV במחשב יש לי : GeForce 8600GT LG LCD L1900J איזה מקודדים/נגנים צריך להתקין ?? תודה...

• 14 תגובות
    • 886 צפיות
  15. ערב טוב, לא מזמן "מת" לי בשיבה צעירה (כולה שנה) כרטיס מסך מדגם 7300 ויצר רעשים מטורפים מהמאוורר שלו ובכלל הוא היה קצת תקול וכאשר באתי לתקן אותו פגה כבר האחריות. לאחרונה החלטתי שאני מעוניין בכרטיס חדש ובגלל שאני ממש דל וחסר תקציב אני מקנה לכל העסק 200 שקל ואם צריך וזה משהו "מיוחד" אז 250. הכרטיס יתחבר למחשב "הקל" שלי עם מעבד E6550 ו3 גי'גה זכרון ולמסך 22" אינטש' של סאמסונג ב-DVI. אני לא זקוק למשהו מדהים כי אני לא גיימר ואין לי כוונות לשחק קרייסס אלא כולה ליצור פה ושם קצת 3D בסקאצ' אפ, פה משחק מרוצים ושם משחק אחר, סה"כ אין לי יותר מידי דרישות מהכרטיס. כרגע אני שוקל לקנות את הכרטיס בפנדה ואולי באייבורי או באופיס דיפו אם הם מוכרים כרטיסים כי יש לי שם 130 שקל זיכוי.. ויש…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by ccc,

Ti4600 vs FX5600U V1 מה לקנות, אותו מחיר בשבילי תודה רבה. יכול להיות שיש את זה בפורום, אם כן פשוט תנעלו את זה בצירוף קישור

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי! אשמח אם תוכלו לעזור או לייעץ. קיבלתי מתנה כרטיס מסך של SAPHIRE מדגם HD7700. הוא נקנה במזרח הרחוק. חיברתי אותו והכל עובד מעולה רק כשהמחשב בIDLE המאוורר משמיע רעש של התנעה. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר מנסה להסתובב ונעצר, ושוב ושוב... ממש מוזר, זה קורה רק במצב IDLE, כשאני על המחשב אפילו בלי מאמץ גרפי - זה לא קורה. מה שניסיתי לעשות זה לקבע את מהירות המאוורר של 30 אחוז סיבוב דרך הCATALYST ומשום מה התופעה חזרה. העניין הוא שאני לא רואה דרך לממש אחריות עליו בארץ. חשבתי להחליף את המאוורר שלו - ראיתי את הACCELERO ושקלתי את זה. מה דעתכם? המון תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט האם שווה להשקיע את ה-400 ש"ח נוספים מ-9600GT SLI ל-8800GT SLI. אני הולך כנראה לשחק על רזולוציה של 1680*1050 (מסך 22 אינץ') ואני רוצה שזה יחזיק לי לכמה שיותר זמן... או שבכלל כדאי ללכת 9800GX2 אחד? בנוסף, אם אני מחליט להשקיע את ה-400 ש"ח האלה, האם צריך לעשות שינוי בספק? זאת אומרת האם הספק 600W FOUR RAILS - Thermaltake ToughPower יספיק או שצריך לשפר גם אותו? תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  19. לפני שנה כמעט קניתי את הכרטיס מסך hd4770 שהמליצו לי עליו ב580 ש"ח והיה אותו גם ב530 בחנות זולה . המליצו לי גם על ה hd4830 שעלה 430 ש"ח ועוד הרבה סוגים ראיתי. ואחרי שכמעט שנה לא התעניינתי בכרטיסי מסך החלטתי לכנס ואני רואה שעדיין הכרטיסים הנ"ל מומלצים והמחירים שלהם כמעט ול א ירדו . כי הכרטיסים של אז משנה לשנה היו יורדים משמעותית ולמה עכשיו לא? אולי זה אותם כרטיסי מסך רק שהם יותר חזקים? כמו שהיה עם ה 8800gts ?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  20. Started by HeDesXs,

ראיתי את הכתבה באתר ואני לא יודע מה לקחת PRO או GTS מה אתם ממליצים? + וכמה זמן הוא יחזיק? ומה יותר טוב X1950XT או X1950PRO? ובשנתיים הקרובות משחקים יצאו רק לDX10 או שהם יעבדו גם על DX9

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by SuB,

שלום! אני עוזר לחבר למצוא כרטיס מסך שישמש אותו בכל המשחקים שהולכים לצאת בשנה וחצי הקרובות + כרגע יש לו Geforce2 mx 220, כרטיס שכבר לא עומד במשחקים שפועלים כיום.. התקציב הוא 1000 ש"ח (גג 1100, כמה שפחות יותר טוב). שאלה נוספת היא האם רדאון 9600 פרו טוב יותר מה-9500 פרו. הנה כמה כרטיסים ששמעתי עליהם ועל חלקם קראתי ביקורות, תעזרו לי לבחור, או שתציעו אחד אחר משלכם: *Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 128bit (6L PCB) Retail Video Card במחיר-1073 ש"ח *Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail Video Card במחיר 1159 ש"ח *ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card במחיר 1159 ש"ח *Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card במחיר 1029 ש"ח *Albatron Geforce F…

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  22. היי שוב דגם LCD MAG : MS776 דגם חדש יחסית של מאג המסך מעולה איפשר להגיד שווה תמחיר שלו (ניראה לי) !! = 1800 ש"ח אני הזמנתי MS776 קיבלתי MS776K מסתבר אחר כך שיש עוד דגם בסדרה שזה MS776i מה שגרם לי להתבלבל הפעם לחלוטין אז בבקשה תנסו לעזור לי לעשות סדר בעניין מאוחר יותר הבנתי (תקנו אותי אם אני טועה ) שהדגם שמסתיים ב i יש לו יציאת DVI וזה שמסתיים ב K אין לו DVI הבנתי גם DVI זה דגיטלי השאלה שלי מה ההבדל והשוני מבחינה טכנית וביצועים של המסך זה עם DVI וזה שבלי ? במה זה מתבטא ומה המשמעות ? האם DVI זה דגיטלי ושלי לא ?! ??? ובמה זה מתבטא ,שוב מה ההבדל,יש הבדל מבחינתי בתור משתמש ,צרכן תמים שלא ממש מתמצא במסכים?!! תודה לכם מראש

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by shmulik_miata,

אהלן חברה, יש לי כרגע ASUS 970 STRIX שרץ על לוח מקסימוס HERO VII ומעבד I7 4790K. אני מריץ משחקים ב-4K אך לא על ההגדרות הכי גבוהות. מה כדאי? לשדרג ל-980?(האופציה הפחות עדיפה עליי) או לרכוש כרטיס מסך זהה למה שיש לי כרגע ולחבר אותם ב-SLI? תודה שמוליק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. נדרש כרטיס מסך שיאפשר הרצת המשחקים הדומים לבאים בצורה חלקה יותר: oblivion supreme commander company of heroes enemy terrytory - quake wars empire earth III המחשב לא חדש, מבוסס על לוח אם Asus A8-N VM CSM הכולל מעבד גרפי אינטגרייטד מעבד AMD 3200 1GB זכרון ספק 300W של HEC תודה

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by The Man123,

אני צריך עזרה בלקנות את הכרטיס מסך 7600GT מKSP במחירון של החברה באינטרנט יש הרבה מאוד כרטיסי מסך שנקראים 7600GT ואני לא יודע מאיזה חברה לקנות אז אם מישהו מוכן בבקשה להיכנס לKSP ולבדוק לי מה הכי מומלץ לקנות כרטיס מסך 7600GT בבקשה ! זה חשוב מאוד בבקשה תעזרו לי נ.ב בבקשה תרשמו לי מה שבדיוק רשום בKSP כאילו תעתיקו

• 15 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.