כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אהלן. לא מזמן קניתי טלוויזיה 32 אינץ' FULL HD לחדר, חיברתי את המחשב, ושמתי לב שב- 1920X1080 משחקים חדשים לא ממש סוחבים, יש תקיעות קטנות ומעצבנות, וזה לא ממש כיף. העניין הוא שהמחשב ממש לא חדש (הרכבתי אותו ב- 2008), אבל לא בא לי להתעסק עם שדרוג רציני, שמן הסתם יחייב החלפה של לוח אם, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך. המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel Core 2 Duo E7200 במהירות סטוק 4GB Patriot DDR3 לא זוכר את המהירות ATI HD4850 512MB Gigabyte EP35-DS3R השאלה היא האם החלפה של כרטיס המסך תעזור משמעותית בביצועים. אני מבין שיהיה צוואר בקבוק אבל אם זה יספיק עד סבב הקונסולות הבא אז אני מרוצה. אם כן, איזה כרטיס מומלץ עד 1000 שקל? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הכרטיס המסך שברשותי די ישן וכבר לא מצילח לעלות משחקים חדשים ויש לי מסך 23 אינצ שעוד יותר מקשה עליו ורציתי לשדרג המעבד שלי גם די ישן ככה צריך כרטיס מסך שיוכל לעבוד עם המעבד אלה הם הנתונים של המחשב שלי : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333 Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) DIMM1: Kingston 99U5429-007.A00LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM3: Kingston 99U5429-007.A00LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) Monitor …
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי מעבד e7500 ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי שהוא כרגע 8800 ויש לי הזמדנות לרכוש ממישהו 1gb 9800 בסכום סמלי של 250 ש"ח השאלה שלי היא האם המעבד יצליח להחזיק את הכרטיס מסך ולא יחנק ? ושאלה שניה האם יש לי בכלל אפשרות לשדרג את הכרטיס מסך למשל ל295. כמובן בהנחה שיש לי ספק כוח מספיק חזק.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
LEADTEK WinFast PX7900GTX eXtreme 512MB MyViVo?
-
- 12 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום! אני צריך לקנות לקליינט כרטיס מסך שיוכל להריץ לו משחקים כמו Call Of Duty 3 וכד', לא את המשחקים הכי חדישים אבל שיריץ משחקי פעולה באיכות סבירה (שאפשר לשחק). כרגע יש לו כרטיס מובנה של אינטל (G31 Express), רציתי לדעת אם כרטיס בטווח המחיר הזה יתן שיפור ויריץ לו כמה משחקים שכרגע לא עובדים? ישנו חריץ הרחבה של PCIE 16X על הלוח, וכרגע יש 1GB זיכרון, אני מתכנן לשדרג רק את הכ. מסך. מה אתם חושבים/ממליצים. נ.ב. שוטטתי קצת בבקורות, ובעוד אתרים כמו TomsHardware ו MaximumPC, יש להם מאמרים עם המלצות לכרטיסי Mainstream וכד', אבל המחירים בארץ הם כמו 800-900 שקל, שזה נורה יקר בשבילי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
תראו אני לא יודע אם זה עד כדי כך חשוב כדי לפתוח אשכול על זה אבל אני התקשרתי לחיון אתמול ובמפורש אמרו לי שהשמועה על כך שסמסונג מחליפים רק אחרי 20 פיקסלים הם בושה וחרפה וממש לא נכונה. סמסונג מחליפים מסך לאחר 8 פיקסלים שרופים ולא לאחר 20. במקרים מסוימים הם אף מחליפים לאחר 4, כך שהשמועה שהופצה לא נכונה. שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור בין 2 הכרטיסים הבאים, שניהם עם מאוורר של ZALMAN: 1) GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4635 2) Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3978 השני עם vivo והראשון בלי ושניהם באותו המחיר. יש ל-Gigabyte איזשהו יתרון על ה-Ledatek שמכפר על החיסרון של ה-vivo. תודה
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
היי.. קודם כל, למנהלים, סליחה על זה שאני פותח שוב שירשור לגבי הכרטיס החלופי שנתנו לי, אני פשוט חייב את דעתכם לגבי הכרטיס (אולי בכלל תראו כזה כרטיס בפעם ראשונה) תמונת הכרטיס שקיבלתי במימוש אחריות: http://img300.imageshack.us/my.php?image=16112008058bo1.jpg זה לא נראה לכם מוזר שהכרטיס הוא לא כרטיס Reference של נוידיה ואי אפשר למצוא תמונות של כזה ברשת? הוא בא עם אותו קירור סטוק מוזר (המוכר אמר לי בעצמו שזה קירור מדור קודם).. לדעתי היבואן ניסה לעשות איזו קומבינה, כי התקשרתי לעוד כמה חנויות והכרטיסים שהם סיפקו ללקוחות בכלל לא היו דומים לזה אלא באו עם קירור Reference כמו שצריך להיות בדגם הזה. אתמול חזרתי לחנות והתווכחתי עם המוכר שילך ליבואן, יחזיר אותו (זה כרטיס חדש) ויתן לי אח…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אוקיי הודות לכרישי הפורום הגעתי למסקנה שהשדרוג שהכי מתאים לי תקציבית זה ה4890 VAPOR X שנמכר בRSM ב660 שקל. מבחינת המערכת שלי אני משתמש בקוואד קור 8200 עם 4GB 800MHZ. כרגע אני ממש לא משתמש בOC +מחליף את הספק ל500/520W של SEASONIC. בעקרון 2 שאלות: אם יש אנשים שהשתמשו בכרטיס הזה,ידוע לכם על בעיות מיוחדות עם הכרטיס הזה?(הבנתי שהיה ליין של כרטיסים פגומים ראיתי על זה כל מיני תלונות בNEWEGG)חוו דעתכם בבקשה. ודבר שני הכרטיס משתמש בקירור מיוחד של VAPOR X ידוע על בעיות מיוחדות עם הקירור הזה? הבנתי שיש לו נטיה לפלוט חום לתוך המארז, המארז שלי זה אמנם לא מיני אבל מעבר לתוספת של מאוורר ג'נרי קטן אחד אין אצלי איזשהוא קירור מיוחד. האם צריך להוסיף עוד אוורור/קירור למארז?או שהVAPOR ל…
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה: איזה כרטיס מסך יותר טוב בסטוק?: 1) ATI X850XT 2) GEFORCE PX7800GT תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג 9600GT 1GB 256bit ויש לו VGA וDVI ןSVIDEO . אני קונה בקרוב מאוד (שבוע שבועיים) טלוויזיה חדשה של LG 32LH35FR 32 אינטש. איך אני אוכל לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה כך שאוכל גם לשמוע מהמחשב בטלוויזיה וכמובן גם לראות? האם יש אפשרות להשתמש גם בחיבור של HDMI על ידי מתאם כלשהו כדי לקבל את מירב איכות הצפייה במסך מהמחשב? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש (P4-2.4) ומתלבט בכרטיס עריכת וידאו לוידאו אנלוגי, סטראו שאוכל את תוצאות העריכה לצרוב ל VCD. מחפש המלצות. מחיר הוא פרמטר אך לא על חשבון האיכות!! מסך לאותו מחשב: מי יתן לי את עלות/ביצועים הכי טובה: 1) MAG 2) IIYAMA 3) CTX 4) PROVIEW תודה מראש, יהודה
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והתקציב הוא לא גבוה, כרגע יש לי את ה gts250 512mb ראיתי את ה gts450 1gb של Gainward ב 630 שקל האם אראה שיפור משמעותי בינהם? אני משחק על רזולוציה 1920*1200 והמפרט שלי מפורט בחתימה.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים המחשב שלי (מהישנים) התחיל לעשות לעצמו ריסטרט מדי פעם,וכשהוא עולה אז הוא לא תמיד "מחובר" עם המסך ועכבר (כביכול לא מגיבים כי לא המחשב לא מזהה חיבור) עכשיו, בזמנו(לפני חצי שנה +) קרה לי הדבר בפעם הראשונה ואז התייעצתי פה בפורום ונאמר לי כי המאוורר של הכרטיס מסך נשרף או התקלקל וכי הכרטיס עצמו מגיע לטמפ' גבוהות,מה שגורם למחשב להתחיל את עצמו מחדש לנפילת מתח וכל הבלאגן הזה.. העניין הוא כזה - חזרתי על אותה פעולה שעשיתי אז - קניתי מאוורר חדש, החלפתי כמובן, משיחה טרמית..כל הסיפור הידוע. העניין הוא - שהדבר לא סידר את הבעיה. עכשיו, כשאני מתחיל את המחשב הוא בכלל לא עולה לי, לא מזהה את המסך מחובר כביכול ואת העכבר.. לא משנה כמה פעמים אני מנסה להפעיל.. מה קורה פה? מה ז…
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כרגע המחשב עובד עם הכרטיס המובנה, כך שאני מניח שכל כרטיס יהיה שיפור (יש סלוט AGP). הייתי עושה גם הרחבת זכרון, אבל זה לוח מיקרו אז יש רק 2 סלוטים, וחוץ מזה זכרון DDR1 די יקר בימינו. המחשב לא שלי... לפני שידעתי את המפרט המדוייק חשבתי לשים לו X800GTO, אבל יש לי הרגשה שאפילו כרטיס כזה לא ינוצל ע"י המפרט הנ"ל. למישהו יש הצעה יותר משתלמת? (אגב, התקציב הוא 600 שקל. את הכרטיס הנ"ל מצאתי ב460. אם יש כרטיס יותר משתלם באזור ה300 שקל, אז אפשר גם לשדרג את הזכרון בכסף שנשאר)
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שב- KSP מוכרים את הכרטיס HD 5870 ב- 1150 ש"ח, וכיום יש לי אחד כזה, כדאי לי להוסיף עוד אחד כמוהו למחשב ? המפרט שלי הוא כזה: אז מה אתם אומרים? בסופו של דבר אני אצטרך לקנות עוד כרטיס, אז מה כדאי עכשיו לעשות לקנות אותו או לחכות עוד כמה חודשים ואולי המחיר שלו ירד ? או שבכלל לא מומלץ לקנות אותו ?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
איך ניתן לברר אם כרטיס מסך תומך ב pixel shader 2? יכול להיות שניתן להוריד דרייב לכרטיס מסך שכן יתמוך או שחייבים לקנות חדש? כרטיס המסך שיש לי: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X תודה מראש על התשובה
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD5770, אני מריץ את black ops על הכי גבוה (EXTRA , 16AA) אבל יש פה ושם כשיש הרבה מאוד באלגן ואקשן על המסך כמו ירידה קטנה ב-FPS (איך אפשר לבדוק FPS דרך אגב במשחק?) אני משחק במסך 24" והרזולוציה היא 1920x1080. שווה היום כבר לשדרג למשהו יותר טוב GTX480/HD6850 או עדיף לחכות עם זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אז ככה, רציתי לברר כמה דברים בקשר לכרטיסיי מסך האלה כהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306017.0 היה לי את הכרטיס מסך הזה radeon x850 + 256mb and bites, והוא היה כרטיס מסך מעולה, שום משחק ששיחקתי לא עבד חלק עם הגרפיקה הכי טובה, בתור גיימר דיי מציקים לי התקיעות הקטנות והפיקסלים הקטנים, והרידאון לא עשה לי שום תקיעות ובעית פיקסול. כמו שאמרתי בנושא הקודם, יש לי בעיה קטנה עם האידיוט ההוא שצריך לתת לי את האחריות (נא לעיין בלינק המצורף למעלה בשביל להבין על מה אני מדבר). אז הטכנאי שלי אמר לי לברר גם על הכרטיס מסך ההכי טוב של ג'יפורס, ולראות אם אפשר לדרוש את זה מהאדם שנותן לי את האחריות. אישית אני דיי מאוכזב עכשיו מה8500 עם ה512 מגהבייט, השאלה היא אם ה88…
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי כבר לא פועל באופן נורמלי... איך שהוא מתחמם טיפה הוא קורס! תראו מה קיבלת בניסיון להריץ תצוגה פשוטה למדי: הקטע הוא שאין לי מושג איך זה קרה! שיחקתי ב2MOONS, משחק רשת שבכלל לא דורש ממשאביי המחשב, ופתאום הוא נתקע. כשהדלקתי מחדש היו עיוותים, ולאחר שניתקתי וחיברתי מחדש את המחשב הוא פעל, אבל כרטיס המסך גוסס! :< קניתי את הכרטיס (יחד עם המחשב) בIQPC, אם אני אביא את הכרטיס אלהם אם יבאו לי חדש או יפצו אותי?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
עכשיו שהחלטתי לקנות את הכרטיס התחלתי לברר יותר פרטים בSkyPC - חנות שהרבה ממכם נותנים כהצעת מחיר, הכרטיס הוא אכן 128BIT - מבירור עם החנות. בגולדטופ - למרות שכתוב שהוא 256BIT - בבירור איתם אחת מהמכירות אומרת, שאחד החזיר להם את הכרטיס בטענה שהוא 128 BIT ( לא אשמתם כמובן - אבל הם בודקים את זה). כרגע אני לא יודע איזה עוד חנויות יש.. אבל בשתי החנויות הנ"ל הכרטיס הוא כנראה 128BIT, לא זוהר במיוחד...
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך 9500 שיש לו יציאה של DVI ובטלויזיה יש לי רק כניסות של HDMI ואני רוצה לחבר ביניהם על מנת לראות סרטי HD. אם אני אחבר את ה-DVI ל-HDMI בעזרת מתאם ואחבר את יציאת הקול האופטית לטלויזיה, זה יעבוד לי?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
דוגמא שאני פותח חלון כלשהו אחרי שהמסך היה רק בדסקטופ אז אני רואה שהמסך פתאום ניהיה בטיפה טיפה יותר גדול או שאני רק על הדסקטופ ואני מעביר מסך קטן למעלה ולמעטה המסך ניהיה שמן בצדדים כל מה שלמעלה למעלה או בצדדים, במסגרת אז הוא טיפה מעוך כזה כאילו יורד פנימה שוקע כל מיני שטויות כאלה מוזרות המסך חדש דנדש! LG F700B מה אתם אומרים ? להחזיר לחנות ?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-