עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by vourt,

מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב של 2000 שח (+/-) הכרטיס ישמש בעיקר סרטים ושידור HD למסך LCD - אבל גם קצת למשחקים חדשים של DX 10 כדאי לחכות לסדרת החדשים של NVIDIA או פשוט ללכת על החדשים של ATI? תודה!

• 13 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Leadtek WinFast PX7600 GS TDH HDMI או GIGABYTE GeForce 7600 GS 256MB PCI-E ??

3. Started by amitr,

התקציב הוא בכללי 500 שקל אבל זה גמיש יש לי כבר שנתיים HD4870 של GAINWARD והוא סבבה לגמרי.\ לאחרונה למדתי את התוכנה MARI שצובעת אובייקטים בתלת מימד והיא תומכת באופן רישמי רק ב GEFORE. בתכלס הVIEWPORT נראה אצלי לא טוב ולא רואים את הצבע לפעמים, יש הרבה באגים משונים. http://www.thefoundry.co.uk/products/mari/system-requirements/ איזה GEFORCE לקנות? מבחינת ביצועים במשחקים הייתי רוצה שהוא יהיה טיפה יותר טוב מהקודם, כי זה מוזר לקנות משו חדש שיהיה פחות טוב באיזהשהו דבר מהמוצר הקודם, זה מרגיז. בנוסף, אם אני כבר מחליף אז אני אשמח שיהיה בו הרבה מעבדי CUDA. בגלל כל זה הגעתי ל GTX650 חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sparkle-geforce-gtx-650-1024…

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  4. http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Submit=Go&DEPA=0&type=&description=X800XL&Category=0&minPrice=&maxPrice=&Go.x=0&Go.y=0 אלה הכרטיסים. אין לי כל כך מושג מה ההבדלים ביניהם. אני רק יודע שהמחיר שונה. איזה עדיף? אני מעדיף לא לבזבז יותר מ300 דולר. עוד שאלה: איזה דגם מהם מוכרים בארץ?

• 14 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by LazyBurger,

כרטיס המסך שלי כבר לא פועל באופן נורמלי... איך שהוא מתחמם טיפה הוא קורס! תראו מה קיבלת בניסיון להריץ תצוגה פשוטה למדי: הקטע הוא שאין לי מושג איך זה קרה! שיחקתי ב2MOONS, משחק רשת שבכלל לא דורש ממשאביי המחשב, ופתאום הוא נתקע. כשהדלקתי מחדש היו עיוותים, ולאחר שניתקתי וחיברתי מחדש את המחשב הוא פעל, אבל כרטיס המסך גוסס! :< קניתי את הכרטיס (יחד עם המחשב) בIQPC, אם אני אביא את הכרטיס אלהם אם יבאו לי חדש או יפצו אותי?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by Clash,

אהלן, כמה שאלות מעסיקות אותי בנושא הזה מאז ששמעתי ש - Gears of War יוצא ל- PC ויתמוך ב - HD במחשב. נכון לעכשיו אני משתמש במסך מחשב Dell 24" 2407WFP וכרטיס מסך Sapphire X1950XT, לפני מיטב ידיעתי שניהם תומכים ב- HDMI אבל עד כמה תומכים ואיך זה עובד אין לי מושג. האם יש תמיכת HDMI ביציאות DVI ( יש רק DVI בכרטיס מסך שלי ואין יציאות מיוחדות) האם המחשב שלי יוכל להציג את המשחק ולהשתמש בטכנולוגית ה - HD שלו ? האם סרטי HD שאני מוריד מאימיול ינצלו את המסך/כרטיס ויציגו את הסרט באיכויות הגבוהות שלו ? האם מסכים אחרים שיש ברשותי (רגילים שאינם תומכים) יכולים להציג את אותם סרטי ה - HD שאני מוריד מאימיול ? אני מודע לכך שחלק מהשאלות מגוחכות (או לא ?) אבל אני ממש בור בנושא.... ובכלל אם אפשר ל…

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by starman,

אז ככה: דרייברים הכי מעודכנים שיש כרגע catalyst 3.6 , שיחקתי עם הריפרש רייט והרזולוציה וזה עדיין לא עוזר לגבי המתאם, אני קניתי מוצר RETAIL ולא קיבלתי את זה שם, לא כי המוכר לא נתן לי, אלא כי זה לא בא עם הכרטיס, לפי מה שכתוב על הקופסה המקורית, אני מקבל כרטיס, דיסק להתקנה, ומנואל . בגלל זה תהיתי איך זה שכזה כרטיס לא בא לפחות עם מתאם כזה. בכל מקרה, תודה על העזרה, אבל את כל האופציות האלה ניסיתי, וזה לא ממש עוזר.

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  8. הרבה יותר מאשר אצלי .יש לו מסך דק ואילו לי יש MAG796 ושמא זה כרטיס מסך? לי יש RADEON 9550 ולא שמתי לב שיש הבדל בתצוגת שולחן העבודה בינו לבין הכרטיס הקודם MX 400 אז מה התשובה תודה

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  9. המעבד שלי AMD ATHLON X2 250 4 GB זכרון לוח אם : M68MT-S2 רזולוציית מסך : 1680X1050 כרגע אני עם הכרטיס המובנה של הלוח אם, הייתי רוצה כרטיס מסך שיריץ WOW וDOTA 2, לא מתכוון לשחק משחקים חדשים ומטורפים. יש הצעות? אפילו יד 2, עדיף.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  10. Started by law89,

היי שאלה בנוגע לכרטיס מסך מובנה - אני מבין שהוא לא מסוגל להריץ משחקים חדשים. מה הוא כן מסוגל להריץ? משחקים מאיזה שנים בערך?

11. Started by Ding Ding Dong,

ורואים צבעים הזויים כאלה כל המסך מלא סגול כחול ריבועים ומשולשים בכל מיני צבעים מה עושים !?!?!?!?!? אני משתגע כבר חשבתי שאני יוכל סוף כל סוף לשחק בGTA IV אניח משתגעעעעע בבקשה תעזרו המפרט: I7 2.8Ghz(גם חדש) לוח אם GIGABYTE EP43 כרטיס מסך GTX 560 asus

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  12. אני לי מה להוסיך חוץ משפעם שמעתי שיש לזה פיתרון...בכל אופן ניסיתי כבר לשנות את השפה של הווינדוס לאנגלית, לא עובד.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by mind5,

איך אני יכול להתקין DX.10 ב WINDOWS XP כדי להפעיל את ASSISSIAN CREED ב DX10....תודה מראש

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by Jack_g,

כיצד ניתן לעשות UNREGISTER למספר שהכנסתי ל 3DMARK2003? להסיר ולהתקין מחדש לא עוזר.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by lavi1172,

[pre] קודם כל סליחה אם טעיתי בפורום פשוט לא ראיתי שיש פורום לבעיות תוכנתיות (כי זאת נראת לי הבעיה במקרה הזה) יש לי מעבד core i7 -930 וכרטיס מסך gtx460 1gb וגם 6GBDDR שזה בערך מה שמשפיע על הצפייה בסרטים אם אני לא טועה... לפי מה שהבנתי החומרה הנ"ל אמורה להסתדר בקלות בהפעלת כל סרט גם אלו מעל 1080P ומשום מה כל סרט שהוא מעל 720P לא עובד חלק אצלי. אני מפעיל בדרך כלל הכל בBSPLAYER ועובד איתו והכל טוב אבל כשאני מפעיל סרט ברזולוציה מעל 720P מתחילות הבעיות. יש הרבה תקיעות קטנות, לפעמים הוא פשוט מאבד את הסדר בין המוזיקה לסרט עצמו, פועל במהירויות משתנות (X2 , X1 , X4 מהמהירות הרגילה שזה ממש מחרפן) וכשממש הוא רוצה לעצבן הוא מחליט שהתוכנה קורסת... ניסיתי להחליף לVLC ששמעתי ש…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by marik,

שלום אני צריך בבקשה המלצה על כרטיס הזה למשחקים . או ללכת לכוון SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 יזה מכרטיסים יותר חזק ומה כדי . יש לי ספק כוח י חזק תדה

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  17. Started by dark_zero,

טוב ה4870 שלי נשרף ואני צריך חדש אני רוצה לקנות משהו של NVIDIA משהו שיסחוב משחקים לא חובה משהו בומבסטי שלא יתחמם מדי התקציב שלי הוא 600~ אני לא הולך להשקיע יותר מזה. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  18. זה PCI-E אם אני לא טועה הלוח אם הוא MSI G31M3-F תודה =]

19. Started by XCG120,

את כרטיסי המסך של ATI 5970 מיצרים כמה חברות השאלה שלי מה ההבדל למשל בין הדגם של גיגבייט http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27938 לדגם של ספייר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27336 אשמך לדעת מה ההבדל מבכינת איכות כדאיות ומה ההבדל בגדול.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4830 the 3DMark06 score at 1600x1200 resolution is 97xx on the R600XTX compared to 95xx on the 8800GTX

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by Be BEN,

כפי שאתם יודעים חשוב לנעול את תדר האפיק PCI-E ל 100 מגה הרץ בגלל שזה שכל הרץ נוסף לא ייתן שיפור במהירות (אלא רק שיפור תיאורטי של רוחב הפס) לעומת זאת בכרטיסי 9600GT אם תעלו את תדר האפיק PCI-E תעלו גם את תדר הליבה בהתאם!!! ככה שאם תעלו לתדר 110 מגה הרץ תקבלו שיפור של 10 אחוז בתדר הליבה הגראפית!!! @@@ למידע נוסף ]http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/Shady_9600_GT/2.html תהנו בOC :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  22. לי אישית יש מסך 26" ולפני כן הייתי משתמש בטלויזיה 32". אני תמיד רואה פה שנשאלת השאלה איזה מסך מדובר, במשחקים מגדירים אבל רזולוציה ומן הראוי שנשחק תמיד ברזולוציה המקסימלית לא ? אני למשל משתמש תמיד במקסימלית לשימוש רגיל (טוב יש לי גם 26" אז מן הסתם) וגם כשהיה לי 17" השתמשתי במקסימלית בשביל משחקים. אני רוצה להבין , האם יש קשר לגודל המסך לבין הביצועים ? או שהשאלה נשאלת כדי לשער איזו רזולוציה להשתמש ? כי למשל ה32" שלי היה רק HD READY ותמך רק 1366*768 לעומת ה26" שיש לי כרגע עם FULL HD - 1920*1200. אם אני לא טועה , דרישות הביצועים מהטלויזיה שהשתמשתי היו נמוכים יותר מהמסך הנוכחי - עקב הרזולוציה ומכאן נובעת השאלה מה זה משנה אם המסך הוא 22 או 24 שכן לשניהם יכול להיות FULL HD ?

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by ציפורים בניוטרל,

לילה טוב :] יש לי 9600GT אני רוצה לקנות עוד כרטיס ולעשות SLI, הקטע פה שאני לא מעודכן בכרטיסי מסך היום (אם יש טבלה מעודכנת אני אשמח) אם בכלל שווה לי לקנות עוד חתיכה של 9600GT או שבכלל שיש כרטיס במחיר טוב/משתווה שיותר טוב משני 9600 ב SLI. תודה :]

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך X1800xt לבין X1900GT איזה כ.מסך עדיף לקחת ? הלכתי לכמה חנויות לקחת הצעות מחיר ואמרו לי שה - X1800xt זה כרטיס ישן ואין להם אותו יותר ... אה??? אם זה נכון , אז מה עדיף ? או שאולי כרטיס מסך לגמרי אחר ? ד"א , הכרטיס יהיה על לוח 965P-DS3 ומעבד E6300 ... תודה !

25. יש לי כרטיס מסך G4 4200TI של לידטק ואני עם דרייברים 40.72 הבעיה היא, שה-clock frequencies תמיד יורדים להגדרות המינימליות, גם כשאני משנה את זה ל"ברירת מחדל". זה כאילו לא רוצה להקשיב לי! אני לא עושה שום אוברקלוק - סה"כ ברירת מחדל. אבל לא משנה מה אני יעשה - תמיד אחרי שאני אדליק שוב ת המחשב זה יירד להגדרות המינימליות. ניסיתי להתין את הדרייבר מחדש, אבל זה לא עזר. מה אני עושה ? ???

• 6 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.