כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני חייב להוסיף שפעלו כמה תוכנות ברקע אולי זה השפיע הנה המפרט שלי(חדש בן 4 ימים): AMD Athlon XP 2500+ 1.8 GHz NVIDIA GeForce FX 5900XTV (albatron) משום מה הוא מזהה לי אותו בהגדרות כ 5900 רגיל,מוזר לא? NVIDIA® nForce Audio soundstorm Samsung 512 DDR NF7-S/NF7 (nVidia-nForce2) Seagate 80GB 8MB S-ATA התוצאה היא:4700 תחוו דעתכם כי זה לא משהו נראה לי.... :-\
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למשחקים, מסך 22". המחשב יחסית ישן(שנתיים), מעבד E6300. עדיפות לקנייה מRSM. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מחשב שליבן 2.5 וחצי כבר אבל אני חושב שאם כרטיס חדש אני אוכל להמשיך להריץ משחקים חדשים Athlon 3700+ 2.2Ghz with 1mb cache(חד ליבה כמובן) Gigabyte GA-k8n-sli 4x512mb Corsair Value selectddr400 CL2.5 Samsung 160GB 7200 8 mb cache EVGA 6600GT with Zalman VF700 OC 15% PSU -some 400watt generic crap Liteon - 17 inch אני צריך את הכרטיס הכי חזק במחיר הזה אבל ספק הכוח שלי די עלוב, אומנם הוא מחזיק 2.5 את כל המחשב בלי בעיה אפילו עם OC לכרטיס מסך ובזמנו גם עשיתי OC למעבד עד 2.7 והוא החזיק כמו נמר. אבל אני לא יודע כמה הוא יסחוב אני לא צריך רזולוציה גבוה מ 1280X1024 כי זה הכי גבוה שהמסך שלי תומך. חשבתי על 9600GSO אך האם הספק שלי יסחוב אותו? או שבכל מקרה המעבד יהווה צוואר בקבוק ולא שוו…
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הציעו לי פליט אבל ראיתי שיש עליו אחריות רק שנה ועל הLEADTEK שלוש שנים. הכרטיסים הם: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL הפרש המחירים הוא רק עשרה שקלים(הפליט 710/ליטק 719) ...מה לדעתכם יותר שווה לקנות? ואם תוכלו גם תכתבו לי איזה חברה יותר טובה בכללי תודה :-\
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום. בן-דודי מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשבו. התקציב שלו הוא בערך 3,500. הוא מעוניין לדעת איזה כרטיס מעניק ביצועים יותר טובים, למשחקים. יציאת AGP....!! תודה, דוד.
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להשיג את היבואן של סמסונג (הבנתי שזה האחים חיון משהו כזה) לשאול אותו כמה שאלות בנושא אחריות נכנסתי ל144 באינטרנט והוא לא מוצא לי מספר שלהם והרצתי חיפוש בגוגל וגם לא מצאתי שום אתר שום כלום, אם מישהו יכול לתת לי את המספר טלפון שלהם אני מאוד אודה לו, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אחרי שאנשים טובים עזרו לי אז תעזרו לדילמה שלי שוב.......... מה עדיף ? x1950xt או nvidia 7950gt ?? תודה
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה : SPARKLE GeForce GTS250 1GB DDR3 PCI-E+HDMI אני מחפש בתווח מכירים הזה זה עולה בערך 800~900 שקל עכשיו מה אתם אומרים שווה את הכסף למשחקים לא כבדים במיוחד כמו CRYSIS PES FIFA NEED FOR SPEED או שצריך משהו הרבה יותר טוב.. עריכה: אז ככה החלקים שיש לי הם: לוח אם Asus P5QC מעבד E8400 כרטיס מסך GEFORCE 8500GT כן אני ידע שהו חלש בגלל זה ראני מתיעץ זכרונות 2G KiNGSTONE 800 mhz HDD 2XWD 320GB מסך: LG 19 LCD 2ms ספק כוח: 500WATT לא ממש יודעת את החברה תקציב עד כ 900 תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
דחיתי את קניית המחשב שלי כדי לקנות 7800GT PCI-E במתחת ל2300 ש"ח, דחיתי דחיתי וכבר אין לי כוח לי לחכות. מתי ירדו המחירים של כרטיסי מסך?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם עד כמה הכרטיס הזה חזק יותר מהכרטיס של אינטל 4500HD? לאיזה כרטיס שולחני הוא מקביל? תודה חזי
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כשאני מתסתכל הרבה על תמונות של כרטיסי מסך אני רואה שהקירור הוא בצד התחתון של הכרטיס אבל ככה נפגעת יכולת הקירור לא?
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
X1950 Pro 256MB Sapphire או GIGABYTE GeForce 8600 GTS 256MB תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אפשר לנעול, העברתי את התר'ד לפורום קירור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464246.0
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש אתר שאני אישית אוהב להיכנס אליו ולראות כמה תמונותש לריבוי מסכים ושולחנות עבודה ואפילו לפעמים גם קצת מודינג [: http://www.realtimesoft.com/multimon/gallery_browse.asp?date=desc&mon=desc עכשיו השאלה שלי זה איך אני בתור משתמש פשוט עם כרטיס מסך: NVIDIA Geforce MX400 128 mb tv out כאשר יש לי יציאת S-VIDEO יציאת AV ויציאת של מסך יכול להשתמש בריבוי מסכים- האם יש איזה כבל שמפצל בין מסך אחד לשתיים ולא מכפיל את אותה התמונה (מה שאני רוצה לעשות בעצם זה להשתמש ב NView)?
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן. לא מזמן קניתי טלוויזיה 32 אינץ' FULL HD לחדר, חיברתי את המחשב, ושמתי לב שב- 1920X1080 משחקים חדשים לא ממש סוחבים, יש תקיעות קטנות ומעצבנות, וזה לא ממש כיף. העניין הוא שהמחשב ממש לא חדש (הרכבתי אותו ב- 2008), אבל לא בא לי להתעסק עם שדרוג רציני, שמן הסתם יחייב החלפה של לוח אם, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך. המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel Core 2 Duo E7200 במהירות סטוק 4GB Patriot DDR3 לא זוכר את המהירות ATI HD4850 512MB Gigabyte EP35-DS3R השאלה היא האם החלפה של כרטיס המסך תעזור משמעותית בביצועים. אני מבין שיהיה צוואר בקבוק אבל אם זה יספיק עד סבב הקונסולות הבא אז אני מרוצה. אם כן, איזה כרטיס מומלץ עד 1000 שקל? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כשאנשים מדברים על 64 או 128 מדובר אפיק זיכרון. אם כן מדוע ברוב בכרטיסים כתוב 128-bit studio-precision color ? ועוד משהו בחלק מהכרטיסים , כמו למשל הג'יפה 2 פרו שלי כתוב 256-bit 3D Graphics Accelerator האם נתון זה משפיע ? האם זה אומר שרק לגרפיקה 256 ביט?
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
למישהו יצא לראות את הכרטיס הזה? http://www.bfgtech.com/5700u_redux.html כמה BIT הכרטיס הזה ? הוא שווה 1300 שקל? (יחסית הרבה) פרטים: >> GPU NVIDIA® GeForce FX 5700 Ultra >> Bus Type AGP >> Memory 128MB DDR >> Core Clock 475MHz >> Memory Clock 900MHz (effective) >> RAMDAC Dual 400MHz >> API Support Microsoft® DirectX® 9.0, OpenGL for Microsoft® Windows® >> Connectors VGA, DVI, S-Video out >> 356 million vertices/sec. >> 14.4GB/sec. memory bandwidth
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אם אני משחק(או סתם עובד במחשב), וכיבתי את המסך או יותר נכון הכנסתי אותו למצב "סטנד-ביי" האם הכרטיס מסך ממשיך להתאמץ באותה מידה כפי שהתאמץ לפני שהמסך הוחשך?
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
תראו יש לי 7300GT ,הכרטיס מצויין אבל רצתי לדעת בכמה ישפר אותו OC ?כי ראיתי באתר אחר שהוא מצויין לOC
-
- 14 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי אנשים! אני חייב את עזרתכם...אני מקווה שפתחתי את הטראד במקום הנכון. אתמול "שיחקתי" קצת עם הדרייבר של הכרטיס מסך, ניסיתי להתקין את 10.1 אחרי שהיה לי 9.12, אחרי שהתקנתי וכשביצעתי EXTEND לחיבור הטלויזיה - המחשב ריסט, לאחר מכן עשיתי ניקוי לדרייבר ע"י הסרה וDRIVER SWEEPER מSAFE MODE והתקנתי את ה9.12 שוב, עכשיו כשביצעתי EXTEND שוב ריסט...לפעמים זה קורה ולפעמים לא... בדקתי את הזיכרון בלילה והיו לי 4 PASSים , כמו כן המערכת עבדה כל היום בBLEND בפריים ללא כל תקלה. צירפתי צילום של האנליזה מWIN DBG + צילום של הEVENT VIEWER מה עושים??? המון תודה מראש. אגב, אני בדיוק בהתלבטות אם להתקין WINDOWS 7, אם יש סיכוי שזה יפתור לי את הבעיה אנא אמרו לי. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן אשמח להמלצה לכרטיס מסך הכי טוב שאוכל למצוא בהגבלות הקיימות, אני מפעיל על מסך LED 24 אינץ' מעוניין שיעבוד גם על TV 42 אינץ' בFULLHD מעוניין לשחק במשחקים הכי כבדים, לערוך וידאו בכל תוכנות הADOBE, AUTODESK, וגם תמונות הגבלות, מארז MIDITOWER, כרגע יושב בו GEFORCE 9800 ספק כוח ASPIRE 550W מערכת I7920 תודה
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם. שיחקתי במשחק כלשהו, המשחק נתקע ואילץ אותי לאתחל את המחשב. לאחר שעלה המחשב, לא יכולתי לבחור ברזולוציה המתאימה של המסך שלי, אלא רק בברירות המחדל כמו 600X800 ו 1024X768 . הסתבר לי כי הכרטיס מסך שלי לא עובד כנראה, כי אני גם לא מצליח להפעיל משחקים. ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך בעזרת דרייבר שהורדתי מהאתר של NVIDIA (הכרטיס מסך הוא GeForce 8500), אבל נראה כאילו הדריבר לא הותקן כמו שצריך. ניסיתי עוד פעם ועוד פעם, ולמרות שכתוב שההתקנה הועברה בהצלחה לא קרה כלום, המחשב נשאר ללא כרטיס מסך (כלל הנראה). השתמשתי ב COMBOFIX כי חשבתי שיש לי וירוס, אבל גם זה לא עזר. אני לא יודע מה לעשות, אשמח אם תעזרו לי, תודה !! אם זה לא המקום המתאים, בבקשה תעבירו לפורום המתאים כי לא מצאתי פור…
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה ...... שמעו יש לי מסך mag 786pf וכרטיס ti 4200 ואני משתמש ברזוליצה של 1152/864 עזרה ? ? ?????
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום. עכשיו יש לי radeon 9600 series, ואני רוצה כרטיס חדש, הבעיה היא שהלוח אם שלי הוא AGP ויש לי תושבת 478. אז אני צריך למצוא כרטיס טוב, שיתאים ללוח אם שלי, אבל שנאי לא אצטרך להחליף אותו עוד שנה כדי שאני אוכל לשחק בשחקים חדשים. אני מחפש כרטיס במחיר של עד 900 שקל, אלף שקל אם יש הבדל גדול, אבל לא יותר מזה. תודה.
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לדעתי הכל התחיל מהמשחק החביב GTA IV החדש למחשב... ---> שיחקתי לי בערך שעה + - ופתאום נהייה מן מסך שחור לרגע... ושוב חזר למשחק אך כאילו בלי דרייברים המחשק עבד לאט וכו'... --->מאז נעלם!!! הסמל של CCC בשורת הסמלים בTASKBAR וגם הוא אינו רוצה לעבוד... כשאני לוחץ עליו הוא אומר שהוא יכול לפתוח רק את ה ADVANCED ולא את הבייסיק וגם אז כשאני מאשר אותו שיפתח את ה מתקדם"" הוא אינו ניפתח ולא קורה כלום...!? א)איך אני מחזיר אותו לפעולה + האייקון של CCC למטה ב)האם הוא עכשיו פגום??? (צריך פירמוט)? btw ... ניסיתי לעשות כל דבר אפשרי שקשור למחיקה והתקנה מחדש כולל הכל הכל כולל SWEEPER ועוד...
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-