עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם יש כרטיס מסך באפיק AGP עם יציאה HDMI?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  2. Started by ofcourse,

היי אני מתכנן לקנות מסך LCD 15. מה חשוב בבחירת מסך כזה ? מהם היתרונות ומהם החסרונות מסכים מהסוג הזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by shlomo1441,

שלום, יש לי בעיה מוזרה בFAR CRY 4 וCOD החדש, הCATALIST מראה לי באמצע המישחק שהמאוורר על 30-40% המעבד של הכרטיס ב100% והכרטיס עובר קצת את ה90 מעלות, הבעיה שהמאוורר בקושי מרעיש, ז"א לא מסתובב במהירות שצריך ויש לי נפילות FPS רציניות. בCRYSIS 4 המאוורר מסתובב כמו שצריך, ועושה רעש של מטוס והמשחק רץ חלק. קראתי בפורומים שמישחק לא מקודד טוב לAMD ובניגוד לזה ראיתי ביוטיוב FAR CRY 4 עם אותו כרטיס כמו שלי עובד על אולטרה, פרפקט! כל הדרייברים מעודכנים, WIN7 64BIT.. למישהו יש רעיונות?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Baz34,

מה היתרון ביכולת ביצועים גבוהה מ-25FPS הרי כל מה משעבר לערך זה לעין נראה כסרט רציף. מה היתרון ומה ההבדל ביכולת של 40FPS ל-400FPS , כיצד זה מתבטא בפועל?

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by tal h,

הי מעוניין לחבר 3 מסכים לכרטיס HD6850. כרגע עובד עם 2 מסכים (עריכת וידאו בלבד, לא משחקים). אני רוצה לחבר מסך שלישי וזה לא מתאפשר לי. החיבורים שיש על הכרטיס: 2XDVI HDMI DP כרגע אני עובד עם 2 שהם DVI+HDMI. אני מחבר מסך שלישי ל DP או ל HDMI אני רואה את המסך השלישי בהגדרות אבל הוא לא נותן לי אפשרות להפעיל אותו (משנה את ה"נתק מסך זה") יש לי מפצל DP-HDMI פשוט. צריך אחד אקטיבי? זה משנה? ניסתי גם לחבר לשני ה DVI ואת השלישי ל HDMI, מזהה את המסך השלישי, שוב לא נותן לי להפעיל אותו מההגדרות. אשמח לעזרה מהירה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. צהריים טובים לכולם. ברשותי שני כרטיסי מסך 7950GT 256MB ואני רוצה להפעיל אותם במערך SLI, רציתי לשאול האם הספק כוח שלי Thermaltake TR2 Power 420W W0061R יחזיק את המערך או שהוא לא יעמוד בלחץ הנדרש. הודה על תשובתכם המהירה. אור.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by PzD,

חיפשתי נושאים לא מצאתי משו שנוגע בישבילי .. אז ככה יש לי עכשיו X800XL 512MB אני רוצה לשאול האם כדי לקנות את ה-HD3850.. האם יהיו הבדלים בביצועים ששווים את הכסף ? תודה .. ובנוסף יש לי AMD3800 DUEL CORE עם אובר קלוק ל-4200.. הייתי רוצה לדעת אם זה בסדר .. והכל יעבוד טוב ? והאם כדי לי לקנות תודה =] ---- עוד שאלה.. רשום בפרטים של ה-HD3850 שהוא PCI-E 2.0 ולי ב-EVEREST רשום משו PCI-E 1.0 PCI-E 1.0 x16 port #0 In Use @ x16 (Gigabyte Radeon X800 XL Video Adapter) אז מה זה לא יעבוד לי במחשב ה-HD3850???? הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 v2 תודה על העזרה.. חשוב לי ממש.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  8. ברשותי 8600GT של NVIDIA, ורציתי לשדרג למשהו יותר טוב. אבל הספק שקניתי די טוב ויקר, לא רוצה להחליף... איזה כרטיס אצליח לשים מבלי להפיל אותו לברכיים? מחוברים אצלי מעט רכיבים , 2 קשיחים, מעבד E8400 (נחשב לחסכוני בחשמל), רק מאוורר פליטה אחד עובד, עכבר ומקלדת USB ו-2 כרטיסי זיכורן מותקנים. על האריזה של הספק מפורסם שזה תומך ב-SLI ושטויות כאלה, אבל כמובן כרטיסים של היום לחבר במקביל הוא לא יחזיק, אני רק רוצה כרטיס אחד חזק כמו 4870 או לפחות 4850, השאלה אם יצליח... רשום שיש לו 2 מסילות 12 וולט, כל אחת 20A ויחד יכולים לספק עד 30A לעומס מירבי 360W, מתחי USB וה-12- זה נפרד וגם 3.3 וה-5V זה נפרד (עד 150W). הנה טבלת ההספקים: (מצטער לא יודע איך להקטין... זה גם לקחתי מוכן מתוך אתר).

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  9. ניסיתי בגוגל ולא מצאתי אז אם יש למישהו מדריכים לmad fx אז אני יודה לו :-* וגם אתרים עם מדריכים לדברים בסיסים ל3d max בשביל ללמוד את הבסיס של התוכנה תודה לכול העוזרים :-*

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by zomo,

שלום אני רוצה לקנות בשבוע הקרוב מסך חדש השימושים העיקרים שלי הם משחקים ולראות סרטים יש לי 800 שקל תקציב אני רוצה מסך שטוח וראיתי בוואלה שני מסכים שנראים נחמדים אחד 17 710BH LG FLATRON והשני FLATRON 776FM שניהם במחיר שלי ואממ אני מעדיף צבע כסוף אני גר בקריות יאנטו שיהיה חנות בצפון... תנו המצלצות בבקשה ולילה טוב

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by yuyudodo,

היי יש לי P4 2.6 ו512 DDR זיכרון בא לי על כרטיס מסך חדש בסביבות ה600 שח..אך כמובן שעדיף פחות אם אפשר מה דעתכם על שתי האפשרויות הנל? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XV-X700&cart=1146686123950124〈=heb או http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&CatCode=124 או שמא עדיף לקנות FX6200 ולפתוח לו הצינורות? תודה..

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by ran_meir,

אני רוצה כבר להחליף את הכרטיס הישן שלי (FX5200 :) בכרטיס ברמה של ג'יפורס 6600 פחות או יותר, עם טווח תקציב נמוך מאוד בינתיים של עד 400 שקל. מצאתי את הכרטיסים הבאים במחירים לא רעים בכלל: 6600 256MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378927 6600 128MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379498 (עדיפות אליו). 6500 128/256MB - 260 ו 320 בהתאמה. וסדרה 7 שהבנתי שעדיף לוותר עליה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410880 אני רוצה לדעת על מה אתם ממליצים (כמובן שזה לא חייב להיות ג'יפורס) מבחינת תמורה למחיר, הביצועים לא צריכים להיות בשמיים בשביל סימולטורי נהיגה שמצטיינים בפיזיקה מורכבת וגרפיקה סבירה ומעלה. ושאלה נוספת: האם ההבדל בין 128MB ל 256 הוא רציני? נ.…

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by smood,

קניתי כרטיס של 9800 PRO וכמו שכולם יודעים הסדרה מתאפיינת בזה שיש בה 256BIT אחרי שקיבלתי אותו (חשוב לציין שבאתר לא מצויין כלום עליו פרט לכך שיש בו 256 MB זכרון, יש לינק לאתר של הכרטיס אבל נראה שהם כבר הפסיקו למכור אותו ובגלל זה הלינק פגום....נכנסתי לאתר של החברה המייצרת לבד והוא לא הופיע שם) אחרי שקיבלתי אותו בדקתי וגיליתי שהוא 128BIT והזכרון שלו רץ רק על 250! (הליבה בסדר היא על 380 שזה עוד סביר) כל הקטע של הבדיקות וכו' ועד שהבנתי שזה לא בסדר עבר את השבועיים ועכשיו הם לא מסכימים לקבל אותו חזרה....מה לעשות וד"א הליבה שלו היא R-360

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by asaf199,

עדיף להשקיע עכשיו ב7600gt או לחכות עוד חודש ל8600gt ?

• 96 תגובות
    • 11.7k צפיות
  15. Started by קורלאונה,

איזה כרטיס מסך יותר טוב למסך 22'ולמשחקים בקיצור לגיימר שיעבוד פיקס וירציץ משחקים על HIGH למשל את הgta.. HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 או 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by R.R,

באיזה כרטיס מסך אתם משתמשים?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש אבל מתכוון להשאר עם המסך שלי לפחות לשנה הקרובה. רציתי לדעת האם המסך מדגם DELL 2007WFP שיש לי מתאים ויעבוד עם הכרטיס של GIGABYTE מדגם: GTX560 Ti 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  18. אורח
    Started by אורח,

PROLINK GeForce FX 5200 - 128MB DDR ב576 שקלים או PROLINK GeForce 4 Ti 4200 AGP-8X - 64MB DDR ב699 שקלים

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  19. Started by haim855,

תמליצו על דגמים מעבר שמומלצים .. חזקים יותר כמובן מ 560 ti שניתן למצוא ביד 2 מחיר סביר וש ספק 500 יספיק enermax 500w liberty

• 17 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. Started by ORrrr,

כמו שאתם רואים בתמונה את ההגדרות של ה AGP, למעשה הן לא כאלה בביוס.. בביוס זה על x4 וה Fast writes הוא על Enabled. מה הגורם העיקרי לכך שיבצר המצב הזה שההגדרות בביוס לא יממושו? על אף שהוא הכי מעודכן שיכיול ללוח האם שלי. ובנושא הזה: הורדתי את ה Flash bios utility או משהו כזכה כדי לראות כרסאות עדכנוית לביוס שלי והופתעתי לראות שהגרסא הכי מעודכנת שם להורדה היא בעצם F4 שלמעשה הביוס שלי בא מוכן עם F6... מה דעתכם בנושא?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  21. שלום לכולם, באמת אני בהתלבטויות פה וכבר לא מצליח להבין מה הולך. ראיתי שהX1600PRO הוא תקציבי אומנם אל ביצועי בהתאם וכבר עם עוד קצת התאמצות עדיף להביא את ה7600GS המרעיש. איך הכרטיס המוזכר בכותרת בעלות של 1000 שקל בדיוק? איפה הוא עומד מול 76GS ואם מישהו יוכל להביא לי בנצ' אני ישמח כי אני לא מוצא באמת באמת תודה לכולם ואני מצטער על כל השאלות תודה רבה קובי יש לו 12 צינורות DUAL DVI HDTV לעתיד.. גמובן תומך בSM3 וHDR

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by maor676,

שלום יש לי כרטיס מסך יחסית חלש. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות מסך רחב או שאני לא יוכל להנות ממנו עם הכרטיס שלי. כל אחד שיש לו מסך רחב המליץ לי מאוד ללכת על זה. אני רוצה לדעת גם מה טוב במסך רחב ומה לא טוב.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by BoRiS.K,

הדרייברים האלו הם בישביל משקפי תלת מימד הם חייבים להיות באותו גרסה עם הדרייברים של הכרטיס מסך היה בדרייברים הישנים אבל היו כמה משחקים שזה לא עבד טוב כמו דום ועוד כמה מישהו יודע אם אמור לצאת ומתי או לפחות איך אני יכול לברר את זה...

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  24. יש למישהו הצעות ? המון תודה

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  25. שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש למחשב הנייד שלו-הוא נקנה לפני 3 שנים ואין לו מושג במחשבים.הוא רוצה לקנות כרטיס נחמד בסביביות ה 600-650 שקל בעיקרון שיריץ משחקים כמו פיפא 2006 ו הפיפא החדשה (מונדיאל). *בקיצור עצות לכרטיסי מסך. ** האם GeForce 5700FXLE של MSI יתאים בחיבורים? תודה מראש,תום.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.