עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי Radeon 9550 של ג'יגהבייט. אני יודע שבהתחלת המחשב, לפני הצגת המידע וגרסת הביוס של הלוח אם אמור להיות מסך של הביוס של הכרטיס מסך. (ככה גם היה לי בכל כרטיס קודם). עם הרדאון החדש, המסך בהתחלה פשוט out of scan (כמו שקורה כאשר יש מנסים רפרש רייט גדול מדי). זה בסדר, תקין? לא מעיד על איזשהיא בעיה?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  2. מהם היציאות בכרטיס מסך הזה?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  3. אז ככה שדרגתי את הכרטיס לא מזמן לפני איזה חודש משהו כזה... עד עכשיו לא הפעלתי תוכנות בדיקה וכו' לא מבין בהם... בנתיים עם המפרט שלי GOTHIC 3 על מקסימום עובד לא רע בכלל מדיום עובד חלק. SPORE עובד חלק PES 2009 עובד חלק. מה שמוזר זה SOF 2 תקוע אם קריעות מטורפות. בכרטיס מסך 6200 הישן הוא עבד חלק. מוזר כי זה משחק מאוד ישן. עכשיו יש בעיה חדשה בפוטושופ CS2 בזמן ZOOMING התוכנה קורעת את התמונה מין ארטפקטים לדוגמא מתי שאני מתקרב לעיניים פתאום התוכנה מכניסה לי חצי שפתיים לתמונה. עכשיו בדקתי וזה נעלם אחרי שעושים איזה פעולה עם התוכנה. וגם בדקתי עם מכשיר שבודק את הצבע..(פיפטה) והצבע הוא צבע מקורי ולא מה שאני רואה על המסך. עוד תסמין זה כאשר אני מורח לדוגמא תמונה זה מורח ע"י ריבועים ומו…

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by weamir,

לפי מה שרשום באתר של אלבטרון מהירות ליבה אמורה להיות 500MHZ ומהירות הזיכרון 400MHZ ראו מה מופיע אצלי כשהכרטיס על 3D כשאחזיר ל2D מהירות הליבה יורדת ל300MHZ,אך מהירות הזיכרון נשארת 900MHZ!!!!!!!!!! לא ביצעתי אוברקלוק אלו המהירויות שניתנות בDEFAULT האם זה תקין? האם באמת עליי להוריד את מהירות הזיכרון ל400MHZ? מצורף קובץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by omerico22,

שלום לכולם האם יש צוואר בקבוק גדול לCORE I5 760 עם GTX460 SLI והאם הSLI עדיין עובר את הGTX480 מבחינת ביצועים עם הצוואר בקבוק הזה ???

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by asili,

באזור המרכז חיפשתי באתר של אופיס דיפו ולא היה

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by sagigi21,

אהלן...אני מחפש ולא מוצא תשובות כבר הרבה זמן ותהיתי אם יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי. יש ברשותי כרטיס מסך 9800GT 1GB...אם אני זוכר טוב הוא של ג'יגהבייט אבל זה לא משנה כרגע. אני רוצה שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה שברשותי בחדר(SONY BRAVIA EX402) אני אוכל לשמוע סאונד גם מהמערכת של המחשב וגם מהמסך טלויזיה. מה שקורה כרגע זה שאני שומע סאונד רק מהמחשב. עכשיו אני יודע שכל העיקרון של ה-HDMI זה שהוא מסוגל להעביר גם סאונד..זה לא קורה לי במחשב,למה? שמעתי שיש כבל שאמורים לחבר מכרטיס המסך ללוח אם..(לאיזור כרטיס הקול המובנה) וזה מה שיפתור לי את זה...זה נכון?אם כן למישהו יש הסבר איך עושים עם תמונה של הביצוע והכבל? תודה רבה לעוזרים...! שגיא

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by at,

רציתי לדעת מה הבדלים בין סוגי המסכים השונים: XGA , SXGA , WXGA. אני מבין שמדובר במשהו שקשור ברזולוציה, והבנתי שלא ניתן לשנות אותה? הבנתי גם ש WXGA זה מסך יותר רחב בכמה זה מתבטא? האם זה שווה לשלם על זה ? (מישהו אולי קנה ומכיר את זה מקרוב?) בנוסף מה בקשר לכרטיס מסך בניידים, רציתי לדעת מה כדאי שיהיה המינימום ככרטיס מסך? הנייד לא שימש למשחקים אלא לאופיס, גלישה , צפייה ב divx , קטעי וידיאו ותמונות מדיגיטלית. מה הבדלים בין כרטיסי ה share ל dedicated ? (אני יודע שראשון משתתף בזיכרון הרגיל והשני עצמי אבל מעבר לכך) מה עדיף 32MB dedicated או Up to 64MB shared ? האם כאשר יהיה חסר לראשון זכרון הוא גם יפנה לזכרון הרגיל וישלים ל 64? האם ניתן להסתפק לצרכי ב ATI Mobilty Radeon 9200 או שצ…

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by Ksapy,

שלומות. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (66GT) בפתרון שנראה מאוד מפתה של ATI ה- X800GTO... לפי מה שהבנתי מה שטוב בכרטיס הנל הוא שאפשר כמעט בוודאות לפתוח את הצינורות שלו וככה הוא מתפקד כ X800XL וכאמור הליבה של הכרטיס מסך הזה היא ליבה של X850XT רק בדאונקלוק, ככה שב OC פשוט אפשר להפוך אותו ל X850XTPE והליבה אמורה לעמוד במיהרויות האלו כי היא רק בדאונקלוק... עכשיו שאלתי היא כזו... האם זה בדוק כי כל כרטיס כזה או אחר של X800GTO פותח את כל הצינורות ? ואפשר לעשות איתו OC כזה טוב וליבה תחזיק ? אם כן איזה חברה הכי מומלצת ובוודאות יפתחו הצינורות ? SHAPPIRE ? מה אתם ממליצים... בנוסף הבנתי שהקירור סטוק שבא איתו דיי "זנותי" תסלחו לי הביטוי... האם הקירור הזנותי הזה עש…

10. Started by UrielZ,

יש לי מחשב HTPC שמחובר לפלזמה 42 אינץ' ברזולוצית 720p המפרט הוא: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Asus M4A785D-M PRO 2 GB 800Mhz הכרטיס מסך מובנה פשוט חלש ברמות. והייתי רוצה כרטיס מסך (רצוי קירור פאסיבי) בתקציב של עד 300 ש"ח שיריץ לי משחקים כמו pes ו-nba 2k11 על HIGH ומשחקים כמו GRID ו-NFS HP על מדיום לפחות שירוצו חלק. שוב אני מדגיש על רזולוציה נמוכה- 720P.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  11. Started by NeoLink,

אני חייב להוסיף שפעלו כמה תוכנות ברקע אולי זה השפיע הנה המפרט שלי(חדש בן 4 ימים): AMD Athlon XP 2500+ 1.8 GHz NVIDIA GeForce FX 5900XTV (albatron) משום מה הוא מזהה לי אותו בהגדרות כ 5900 רגיל,מוזר לא? NVIDIA® nForce Audio soundstorm Samsung 512 DDR NF7-S/NF7 (nVidia-nForce2) Seagate 80GB 8MB S-ATA התוצאה היא:4700 תחוו דעתכם כי זה לא משהו נראה לי.... :-\

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  12. חברה אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב ,עכשיו הבעיה היחידה שאני לא יודע מה הכי שווה לקנות כדי שייתמוך בלוח-אם ויינצל את המקסימום שלו. כרגע יש לי 6600GT אני יודע שאני יכול לקנות את ה 6800GT ויעבוד,אך אני רוצה לראות אם אפשר לשים משהו יותר מתקדם(כי המחירים של היום לא יקרים),למשל את ה 7800 וכו'.. הינה מידע של הלוח אם,אולי זה יעזור אין לי מושג בזה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13065&catid=877#details תודה.

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by imnothere,

אחרי התלבטויות רבות החלטתי שאני רוצ הלקנות כ. מסך חדש זה כנראה יהיה הכ. מסך האחרון שאני יקנה ואני רוצה שהוא יחזיק כמה שיותר זמן אחרי שקראתי את הנושא על ה6950 הכרטיס הזה די קרץ לי אבל אני לא יודע אם אני באמת ינצל אותו עד הסוף ובגלל זה אני מתלבט הצרכים שלי יהיו משחקים די כבדים לא חייב בהגדרות המקסימליות אבל בצורה טובה וחלקה וצפיה בתכני hd בחיבור לטלויזיה sony bravia 37 ובנוסף עוד מסך שמחובר כל הזמן למחשב המסכים ירוצו חלק מהזמן יחד וחלק מהזמן לחוד המערכת שלי היא: לוח אם ga-h55m-d2h מעבד i5 650 3.2ghz זיכרון 4gb kingston הספק הוא ג'נרי ולכן אני צריך גם ספק שלא נכלל בתקציב של הכרטיס עצמו מקווה שנתתי את כל הפרטים הדרושים ואם לא תגידו לי מה עוד צריך תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  14. בקצרה המחשב מאוד חזק : i5 2500k @ 4.6 GHZ asus p8z68-v gskill sniper 16gb 1866 antec current gamer ( sli rdy ) 900W gigabyte 570GTX oc edition - 840MHZ בתכלס אני מריץ את כל המשחקים על הכי גבוה אבל יש משחקים , קחו את SKYRIM לדוגמא , שישנם מצבים במערות ( בעיקר ) שהם זז איטי 25 FPS בערך וכן רואים את זה... וזה לא שאני מפונק או משו אבל אם כבר קניתי מחשב חזק אני רוצה שהוא יריץ הכל חזק ... זה באמת מתסכל אותי כי אני מקבל 6450 ב 3DMARK11 בכיף וזה בהרבה יותר מאשר שאני אמור לקבל למפרט כזה. האם שווה להוסיף עוד 570GTX שיעלה לי 1400 שקל ? או שפשוט שווה לי להישאר ככה ואז עוד שנה להחליף כרטיס. תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  15. נראה כי כרטיס המסך הקרוב של AMD, המכונה Polaris 10, יהווה רענון חשוב לשוק ביצועי הביניים, אך לא תחרות אמיתית ל-GeForce GTX 1080 ו-GeForce GTX 1070 של NVIDIA התוכנית החדשה ש-AMD הולכת עליה היא אמונה שלמה בשוק הפופולארי ביותר בעולם כרטיסי המסך, שוק הביצועים המוגדר בין 200 ל-300 דולר. אתר החומרה TechPowerUp מדווח כי מקורבים ב-AMD סיפרו להם על אחד המוצרים הצפויים ביותר בחודש הקרוב, ה-Polaris 10 שיחשף בתערוכת קומפיוטקס שבסוף החודש. Polaris 10 הוא חדשות רעות לרעבי הביצועים וחדשות טובות למחפשי הפתרונות התקציביים המשתלמים להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%AA%D7%9E%D7%9F-polaris-10-%D7%A9%D7%9C-amd-%D7%99%D7%94%D7%99%D7%94-%D7%9B%D7…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by liordavid,

:yelclap: צריך עזרה בקנית כרטיס מסך ב- 1500 שקל מפרט המחשב: ספק - Enermax Liberty 500W Active PFC POWER STREAM זכרון -GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel לוח אם - DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) קירור למעבד - Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 הארדיסק - 2 הארדיסקים 80 GIGA - SATA 8 MB BUFFER

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  17. יש לי דילמה קשה הם לקחת R9500 128MB ולהפוך אות ל9700 או לא לקחת סיכון ולקחת את R9500PRO 128MB תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  18. מביאים לי היום מסך 21 אינ'צ של חברת דל רציתי לדעת אם בכלל יש טעם להשאיר אותו במקום ה17 אינ'צ שלי האם מסך 21 מסוכן יותר מבחינת קרינה ונזק לעיניים ? (אני עובד עם המחשב יותר מ 4 שעות ביום) אז בשבילי זה חשוב ???

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  19. Started by qpalzm,

קראתי ביקורות רבות על הליין-אפ החדש של ATI, ושמתי לב לכרטיס עם יחס עלות/ביצועים מזעזע בשם X850 Pro. לפי Anandtech מסתבר שהכרטיס מתומחר 50 דולר מעל ה-X800 XL ועדיין חלש ממנו. כמו-כן, רוב הסיכויים שבארץ הוא יעלה יותר מה-X800 Pro שעם קצת OC משתווה אליו. מה דעתכם על הדבר הזה?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by שוהם,

שלום כמו שראיתם בכותרת אני מתלבט עם לקנות 6950 בגלל: 1.אני מפחד להזיק לו מתי שאני יפותח אותו 2. אני לא יודע עם בכלל הפתיחה ל6970 תעבוד 3. אני לא ידוע עם הבצועים שאחרי הפתיחה שווים ל6970 4. אני גם מתלבט עם לקנות GTX570 בגלל שהוא שווה או הפילו יותר טוב מאה 6970 ו וגם שאני לא יצטרך להסתכן.. שאלה : 1. עם אני יזיק לכרטיס מסך איזה נזקים הם ? 2.עם הוא יוכל לתפקד אחרי שהזקתי לו ? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  21. שלום, מצ"ב מפרט של המחשב שלי : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) Motherboard Name Intel Bad Axe 2 D975XBX2 (2 PCI, 3 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Glenwood-DG i975X System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) בנוסף על המחשב 2 כוננים קשיחים ו-2 כונני DVD, ספק הכח של THERMALTAKE בהספק של 400W. אני מחפש להחליף את כרטיס המסך ואין מגבלת תקציב, רצוי מאוד כרטיס שלא יחמם או ירעיש יותר מדי. תודה.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO 128MB 128 BIT תמיכה מלאה בדיירקט איקס 9 ורציתי לשאול אם אני מתקין ווינדוס ויסטה האם יש תמיכה לכרטיס הזה מבחינת דרייבר להורדה?

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by Neo810,

היי, במפרט שהציעו לי בפורום מפרטים, יש את כרטיס המסך הבא: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL השאלה שלי היא האם כל כרטיסי 7600GS DDR3 של כל היצרנים למיניהם הם SONIC? כי לא בכולם מצויין. תודה.

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by The Winter King,

לאחרונה אני מקבל את ההודעה הבאה כשאני מפעיל את המחשב: catalyst control center - command line interface has encountered a problem and needs to close...וכו' עכשיו, לאחרונה כשאני משחק (ב-tomb raider underworld, שנקנה דרך סטים אם זה משנה), החמשב אוטומטית עושה restart! ואיו שום דבר שאני יכול לעשות למנוע את זה... עשיתי עדכון דרייברים לאחרונה כי הכרטיס עשה לי בעיות במשחק אחר. אבל מאז העדכון יש לי את זה...מה לעשות? להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש? או שזלא הכרטיס עצמו? תודה מראש לעוזרים!

25. Started by Guy950,

אני מקווה שזה הפורום הנכון, לא בידיוק היה לי מושג איפה לדבר על זה. אני רוצה לשחק WC3 על הXP MODE שבווינדוס אולטימייט שלי, והבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את המשחק כי זה טוען שאני צריך DX8.1 או DX9 אז הורדתי DX9 וזה משום מה מחלץ לי אוסף של מידע אבל לא מתקין לי שום דבר ולא תורם שום דבר. איך אני יכול להתקין DX9?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים