עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by boris86,

שלום לכולם. קניתי מסך חדש L1750B, מסך מעולה. חיברתי את המסך לכרטיס המסך שלי (9600XT) בחיבור דיגיטלי DVI. עכשיו לבעיה: כשאני משחק PES5 יש ריצודים במשחק. קו לרוחב אשר כאילו לא מספיק להשתנות במהלך המשחק. הריצודים הללו נמצאים רק במשחק הנ:ל. שיחקתי CS וNFS אין את זה בכלל. כאשר חיברתי את המסך בחיבור האנלוגי הריצוד הזה נעלם והמשחק זורם. מה הבעיה? האם זה הכרטיס המסך? או המסך עצמו? תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  2. היי, לפי 8 חודשים קניתי מהחנות הזאת www.comp-il.co.il מפרט למחשב, בין השאר כרטיס מסך. הכרטיס מסך פגום (חלק קטן מהזיכרון דפוק) ועד עכשיו לא היה לי כוח להחליף אותו... מה שכן עכשיו כבר נמאס לי והתקשרתי אליהם, הם אמרו לי שאחרי שאני יביא להם אותו והם יראו שהוא פגום, יהיו לי מספר אפשרויות: 1) לבקש אחד חלופי מאותו סוג 2) לבקש אחר ובמקרה הצורך לשלם את התוספת מחיר. זה הכרטיס שקניתי בזמנו: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 אז קניתי אותו בפחות מ1300 שקל, עכשיו הוא שווה 1500... אני לא יודע איך הם יתחשבו בזה (1500 או 1300). בכל מקרה אני יכול להמיר אותו בכל כרטיס אחר אצלהם, אני מוכן להשקיע עד עוד 300 שקל פחות או יותר, מה כדי לי לקחת?…

• 13 תגובות
    • 835 צפיות
  3. אהלן. לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש מבוסס Core i5, לוח P55A-UD3R של Gigabyte וזכרונות DDR3 2000MHZ של G.Skill. אני מריץ על המחשב Windows 7 64bit שמעודכן בכל העדכונים הקריטיים מ-Windows Update. הדרייברים הם בגירסה 10.6 (העדכנית ביותר). כרטיס המסך מחובר למסך DELL 2209WA בחיבור DVI ולטלויזיית LCD בחיבור HDMI ישיר. בעת העבודה עם המחשב, גיליתי תופעה קצת מוזרה -> ממש בעת פתיחת קובץ וידאו ותחילת נגינתו/נגינת סרטון ב-youtube, מופיעים לי לרגע פסים שחורים על המסך ומיד נעלמים (מעין ריצוד). הפסים מופיעים בתחילת ההפעלה ואינם קיימים בעת seeking בוידאו. לעיתים התופעה חוזרת גם בעת היציאה מהתוכנה שמריצה את הסרטון. עריכה: כשהגדרתי שה-DELL יהיה המסך היחיד לא נתקלתי כלל בתופעה. כלומר, ה…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  4. אני לא יכול לשים כתוביות כשאני מסתכל בטלוויזיה רק אני נכנס לסרט ישירות זה נפתח למסך שלם ואין כתוביות מה עושים

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by HD7990,

יש לי שאלה , האם שווה לי להחליף , IPhone 4 + GTX 650 TI POWER EDITION MSI על : ASUS NVIDIA Geforce GTX 670 DirectCU II 2GB DDR5

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  6. שלום חברים. רציתי לקנות כרטיס בתקציב די נמוך יחסית (עד 350 בלחץ), שלא ייאלץ אותי לשדרג את הספק (בואו לא ניכנס לזה). השימושים הם Couner Strike 1.6 בעיקר ואולי פיפא ודומיהם בעתיד. כשאני מריץ את המשחק על הכרטיס המובנה ה FPS מאוד נמוך ובלתי אפשרי כמעט לשחק. כאשר חיברתי Geforce 7600 GT הייתי מרוצה. האם GT220 צפוי לספק אותי ע"פ הנתונים הנ"ל? ההפרש בין ביצועיו במשחקים משמעותי מול הכרטיס המובנה על הלוח? תודה רבה המשך יום נעים. שאר המפרט: E5500 G41M-ES2L 2gb ddr2 800

7. Started by MalGano,

שלום. אני צריך מסך 17 אינטש בתקציב של לא יותר מ-900 ש"ח. המסך הכי טוב שמצאתי בטווח המחירים הזה הוא: 17" MAG 796PF Flat Monitor יש טובים יותר, בהתחשב במגבלת התקציב ? חשוב לי מאוד שיצויינו שמות של חברות שונות ודעכתם על מוצריהן מנסיון על הדגמים המוצגים.מי שמביא דעה שינמק, יפרט , יסכם ויוכיח. פרט נוסף שברצוני שיצוין הוא מה דעתכם על מסך Proview 787. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by yakir10,

הוא 256 רם 256 ביט ddr3 הוא עולה לי 1300 שקל משו כזה הוא במבצע האם הוא חזק מספיק להיום ?

9. Started by ofird,

אני מעונין לקנות כרטיס מסך תומך 3D (כנראה את הATI 6450 או 6670 או 6770) כרטיסי מסך אלו דורשים ספק חזק ולעיתים חיבור 6PIN לכרטיס מסך עצמו הבעיה אצלי שהמארז שלי הוא של AC (יש לי את הדגם הישן של זה - http://www.arctic.ac/en/p/cooling/pc-case/80/silentium-t-eco-80.html?c=2184) עם ספק כח הזה - ספק כח זה הינו חלש לסחוב כרטיס ובמארז הנוכחי שלי ניתן רק לשדרג לספק כח מתאים וחזק יותר (יש רק אופציה אחת) - המחיר של ספק זה + משלוח הינו 60$ אני מתלבט אם לרכוש אותו (אינני בטוח אם יש לו בכלל את הCONNECTOR לכרטיס מסך) או שאולי שווה לי להשקיע במארז חדש + ספק? אם להשקיע בחדש - אשמח גם להמלצות שקטות במיוחד(!) כי המחשב דולק רוב הזמן

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  10. מפתחת השבבים תקיים את אירוע ה-GTC המקוון שלה בעוד מעט יותר משבוע, באיחור של חודש וחצי מהמועד המקורי - עם בשורות עבור עולמות הרובוטיקה, הבינה המלאכותית והרכבים האוטונומיים לכתבה

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by vic07,

קיבלתי את הרושם שכרטיס המסך שלי נדפק - נתקע במשחקים, לפעמים נותן ארטיפקטים, ולפחות פעמיים גרם לBSOD... אבל השיא היה באחת ההרצות של FurMark - הכרטיס הגיע ל100 מעלות תוך שניות מההרצה, ובהמשך ל115 מעלות! אני לא יודע עד כמה הקריאה אמינה, אבל כשפתחתי את המחשב כמה דקות אחרי זה הכרטיס באמת היה רותח. אגב, המאוורר עובד ב100%, ויש גם מאוורר צד במארז שמזרים אויר על הכרטיס. הכרטיס אינו בOC כלשהו. עשויות להיות בעיות במימוש אחריות לדעתכם (מההבט הטכני)?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  12. שמעתי את זה וזה נשמע לי שטויות האמנם ?

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by shishos,

יש אתר שאני אישית אוהב להיכנס אליו ולראות כמה תמונותש לריבוי מסכים ושולחנות עבודה ואפילו לפעמים גם קצת מודינג [: http://www.realtimesoft.com/multimon/gallery_browse.asp?date=desc&mon=desc עכשיו השאלה שלי זה איך אני בתור משתמש פשוט עם כרטיס מסך: NVIDIA Geforce MX400 128 mb tv out כאשר יש לי יציאת S-VIDEO יציאת AV ויציאת של מסך יכול להשתמש בריבוי מסכים- האם יש איזה כבל שמפצל בין מסך אחד לשתיים ולא מכפיל את אותה התמונה (מה שאני רוצה לעשות בעצם זה להשתמש ב NView)?

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  14. תמונה של הכרטיס : http://www.hardocp.com/images/articles/1034549931ID8m1YYu0o_1_5_l.jpg המאוורר שיש על הכרטיס מאוד קטן, וברצוני להחליפו. על איזה מאוורר אתם ממליצים? אני גם רוצה לשים צלעות קירור על הזכרונות , אני ימצא כבר משהו. ויש לי מול הראדון מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II WITH COOLMOD שמזרים אוויר בצורה טובה 76 CFM תודה לעוזרים.

15. Started by bennnn,

שלום התקנתי תויסטה ואני לא רואה את הלוח הבקרה של נבדיה כלומר אני רואה לוח בקרה אבל לא כמו שיש באקס פי שאפשר לשנות גאמה צבע הכל....... בהירות.....יש יש למישהו מושג מה לעשות????וגם איך לסדר שהטלויזיה תעבוד כמו שצריך? כי גם לא מסתדר לי ובאקס פי כן...

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by Ofekvaknin1,

שלום יש לי את הכרטיס מסך Sparkle GTX560 לא גירסת ה TI אתם יכולים להסביר לי איך לעשות לכרטיס עצמו אוברקלוק ואשמח גם אם תגידו לאיזה רמה של כרטיסים הוא יגיעה בעזרת אוברקלוק תודה!

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by levran007,

יש לי בעיה במסך הוא נהיה צהוב וכאשר אני מזיז לו את הכבל לזויות מסוימות הוא מסתדר . {צמוד לכרטיס מסך לא למסך עצמו} יש משבו לעשות עם הבעיה הזו ?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  18. ... כאשר ניסיתי, הסתבכתי לגמרי, והיו מספר ארורים בווינדוס... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  19. רשמתי את הדגמים הנ"ל: gtx 470 1280mb gtx 560ti 1024 mb אשמח לעוד אפשרויות (וגם האם ה470 שציינתי עדיין זמין במלאי החנויות?)

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by giloman,

הלוואי עלי וואי אני מזיל ריר על זה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

21. Started by pringles,

יש דבר כזה? השימוש הוא הרצת משחקים על רזולוציות גבוהות והפעלת פילטרים וכל שאר ירקות ועם כן אז שווה בכלל לקחת? מה הביצועים שלו לעומת כרטיס עם קירור רגיל (עם יש בכלל הבדל) עם לא אז איזה אפשרות לקירור הכי שקט ? איזה ספק צריך בשבילו?

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  22. שלום לכולם, ברשותי הכרטיס הנ"ל מחברת XFX אשר כנראה בעקבות OC התחיל להראות AF בקצב מדאיג. לקחתי אותו לחברת TMS שכמובן שלחו אותו להחלפה בחדש.בגלל שרציתי לחסוך בזמן הצעתי למנהל המכירות שלהם שפשוט ייתן לי אופציה לשידרוג. אז איזה כ.מסך לקחת?אני מתכנן OC ורוצה כ.מסך קריר ככל שניתן יש לדוגמא את TWINTECH 260 GTX-XT אך איני יודע כלכך (כי אין ביקורות בחו"ל/GOOGLE או כל מנוע חיפוש אחר)מה ההבדלים בניהם ואם אכן כ.מסך זה הוא טוב? משתמש בT220 של SAMSUNG.אז האם כמות הזיכרון (896 או1792 מגה) אכן משנה באפליקציות שונות ואם כן איפה ועד כמה או בקיצור האם שווה הוספה של 190 ש"ח? אני די סגור על הכרטיס הזה פשוט רוצה לוודא איזה דגם לקחת? כמובן שיש גם את זה :http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?pro…

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את חות דעת על כרטיס מסך זה: HIS RADEON ICEQ HD 6850 אך הוא?? שווה לקחת אותו או לא? ועוד שאלה יש לי ספק 500W שהוא:Thermaltake PUREPOWER RX 500W יתאים עם כרטיס זה?? ותודה על עזרה שלכם!!

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by balash-,

רציתי להביא כ. מסך נורמלי כי גם אני שם לי זיכרון ככה לדחוף תמחשב עוד קצת בחודשים האחרונים שלו, שאני יהנה בכל זאת ממנו קצת, אז בקיצור חשבתי על 2 כרטיסים והסתכלתי על נתונים טכניים של הרבה כרטיסים... אז ככה מה כדאי לקנות לחצי שנה\שנה למחשב כמו שלי... (הראשון) חשבתי על הX800GTO - http://www.skypc.co.il/pl_product~28180~8~0.htm עולה 532 בסקאי ויש את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~GV065~8~0.htm עולה 531 בסקאי.. אז איזה כרטיס יחזיק לי HALF LIFE 2 וGTA סאן אנדראס יותר טוב? (לדעתי X800GTO לא?) ואם אפשר שמישהו יתן לי הסבר קצר על ההבדלים וכו'... אה כן מה זה המחירים האלה של NVIDIA 6600 עולה איזה 650-800 שקל וה7600GS שלפי נתונים טכניים וגם בבאנצ'ים לוקח אותו עולה אותו דבר למ…

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by dertyn,

רוצה לשדרג כרטיס מסך למחשב קיים, מעוניין לדעת במה זה כרוך תקציב: 700ש"ח (חריגה של 100ש"ח) מפרט נוכחי: Intel Core i5 750 2.66GHZ Gigabyte GA-P55A Power COLOR HD5770 1GB GDDR5 G.SKILL 4GB 1333MHZ DDR3 Dual Channel

• 1 תגובה
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.