עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avrahams1,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב (נייח) לגיימינג, ובפורום מפרטים המליצו לי על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/eyutbwxs ראיתי שכמה דיונים מתחתיי (בקישור הזה) אמרו שהקירור של הכרטיס הגרפי שהביאו לי - ה Sparkle GeForce 760GTX הוא לא טוב... זה נכון? אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך שעל הנייר מספק ביצועים טובים ובפועל מתחמם מדי מכדי לספק אותם. כמו כן, נאמר בדיון אחר כאן שכרטיס מסך עם 2GB זה לא מומלץ למחשב שאני רוצה שיחזיק לי כמה שנים ויריץ גם משחקים שיצאו בשנים הקרובות, עד כמה זה נכון? במידה והכרטיס הזה באמת לא שווה את זה, אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך אחר באותו טווח מחירים (אפשר סטייה של כמה מאות שקלים לכאן או לכאן)? תודה, אבי.

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by H.I.V,

שלום יש לי מסך LG F900B ויש לי עליו מלא כתמים שהם לא מבחוץ אלא מבפנים משהו מכיר את הבעיה הזאת? קראתי בחוברת של משחק מחשב שמשחקים ישנים יכולים לגרום לבעיה כזאת משהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by roeiw,

רציתי לדעת באיזה סוג מסך כל אחד ממכם משתמש.. תודה. עריכה: איזה סוג ההיתם מעדיפים שיהיה לכם.

• 13 תגובות
    • 868 צפיות
  4. http://www.orpheussoft.com/6600_agp.html המערכת היא סטנדרטית (xp3200*) ולא איזה fx55 או a64 3800! זה טוב לכאלו שרוצים לדעת איך הכרטיסים ירוצו על מערכות שדומות לשלהם ולא על מערכות סופר דופר יקרות. תוצאות מעניינות ומפתיעות. בגדול ה 6600GT לוקח.

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  5. שמעתי שיש לכרטיס הזה בעיות בדרייברים אפשר בבקשה קצת יותר אינפורמצייה ?

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  6. אני יודע שכל אחד יחשוב אחרת אבל מה לדעתכם האישית עדיף, לקנות חלקי מחשב בארץ במחירים גבוהים או לקנות בארהב בזול אבל בלי אפשרות של אחריות ? ממה שבדקתי לארחונה ברוב המקרים החלקים יותר יקרים ב 200-400 שח כמו זכרון מעבדים ולוחות אם והרבה יותר יקר, כמעט פי 2 אלו הם הכרטיסי מסך. בסיטואציה שלי יש לי אנשים שבאים מידי פעם לארץ אז המשלוח לארץ זה לא פקטור בשבילי אז לא להתייחס לזה בשיקול.

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  7. שלום לכולם אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש שתפקידו העיקרי הינו הרצת משחקים "בינוניים" כגון heroes of might and magic 6 אני לא מעוניין בכרטיס של גיימרים כבדים או משהו בסגנון אלא בכרטיס בעל יחס עלות-תועלת טוב שיחליף את הכרטיס המובנה שהגיע עם המחשב ויתן מענה טוב למשחקים שכרגע עובדים אבל רצים בצורה קצת מקוטעת. להלן המפרט של המחשב שנקנה לפני כשנתיים: מעבדAMD PHENOM II X6 1055T (2.8GHz) 125W גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 לוח-אםGIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3 דיסק קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ צורבDVD-RW - SATA115 כרטיס מסךמובנה במעבד מארז ANTEC SONATA 3 + ספק 500W תודה רבה לכל העוזרים! עמ…

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by XpHunTeR,

ה HD4850 נחשב לכרטיס מסך הכי משתלם כרגע מבחינת ביצועים/מחיר. אני מתכנן לקנות היום מחשב, וה HD4850 יהיה במפרט, אבל יש משהו שאני לא יכול להפסיק לחשוב עליו. בבנצ'מרקים, אפילו הכ.מ הזה הגיע רק לאיזה 16 FPS ב CRYSIS - משחק שיצא כבר לפני הרבה זמן. זה דיי מאכזב לקנות כ.מ חדש ב 1,000 ש''ח ולדעת שקיים משחק שהוא מגיע בסה''כ ל 16FPS... אני קונה את הכ.מ מ FOXPC. יש להם את CONNECTED3D ואת GECUBE. המחירים זהים בשניהם. (950 ש''ח) איזו חברה יותר טובה? ועוד משהו - האם יש כ.מ יותר טוב בתקציב של עד 1,000 ש''ח ? תודה!

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  9. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=7816&PHPSESSID=07862102e727e00a13aecfe5d1df7055 זה או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=8515&PHPSESSID=07862102e727e00a13aecfe5d1df7055

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by galigola,

שלום. קניתי מסך LG776(הפלטרון הכחול),את הדרייבר שרציתי להתקין ראיתי שרשום שהוא ל-WINDOWS 98 ו-2000 ולי יש XP. השאלה שלי היא מה הדרייבר הזה אמור לתת והאם מומלץ להתקין אותו ואם כן איפה אני יכול להשיג כזה?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  11. Started by iPsych,

יש לי התלבטות בקניית מסך. המסך הנוכחי שלי סובל מבעיות גיאומטריה קשות ובלתי ניתנות לריפוי, אי לכך ובהתאם לזאת מצאתי תקציב של בערך 2000 ש"ח למסך. עכשיו, המסך צריך להיות לפחות 17", ואמור לשמש לעבודות גרפיקה, מעט משחקים, סוגים שונים של וידאו (סרטים), ועבודות משרדיות שונות. בהתחלה חשבתי על LCD, אבל בכל דיון פה הדעות חלוקות, כנ"ל לגבי CRT. מצב העיניים שלי גם ככה לא משהו, והעדיפות היא לגבי LCD, ככה שהייתי שמח לדעת עד כמה ההבדלים בין CRT לLCD גדולים. אשמח לקבל המלצות (וכמובן שאשתדל להסתכל על המסך בעייני שלי בשביל להיווכח באיכויות שונות). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by elik50,

הוצע כרטיס של +3 שנים אחריות-Gainword , במקור הייתי נעול של ASUS אבל אין כרגע במלאי. 1.האם למישהו יש את הכרטיס ויכול לתת חוות דעת ? 2.האם לחכות ל ASUS ? 3.מבחינת הבאנדל, מלמד ה 3 שנים אחריות , איזה פרמטרים נוספים להשוואה קיימים ? תודה !

• 13 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by huber,

http://vr-zone.com/forums/404599/a-n-vidia-stupid-site-exposed..html מה דעתכם? נשמע הגיוני מה שהם אומרים - לא?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by massinvallus,

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1050670652,90969, R9600 PRO מומהר יכול לעבור לפי דעתכם את R9700 NON PRO מומהר?

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by baharmeir,

שלום, ראיתי שבאחד הדיונים בנעוץ יש אתרים להשוואה בין כרטיסי מסך.. השאלה שלי האם יש עוד אתר כלשהו שיכול לעזור לי על פי מד שמראה לי מה הביצועים בין שתי הכרטיסים? כי כרגע כל אתר שראיתי בדיון בנעוץ הוא עם טבלאות.. ואני לא כ"כ מבין בזה..

16. לאחר אינספור שמועות לגבי מצבה העגום של חברת נוידיה, מתחילים לצוץ סימנים אמיתיים אשר בוודאי יעוררו דאגה בקרב הלקוחות והמשקיעים... http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8723&Itemid=1 http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/07/31/nvidia-790i-board-pulled-makers

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  17. שלום לכולם!!!!! אני צריך עזרה בנוגע לכרטיס מסך. קניתי מחשב לפני 3 שבועות,ונפלתי עם הכרטיס מסך שקיבלתי סתם משהוא לא רציני ואני מחפש משהו ב1200 ש"ח. אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי ותכוונו אותי לכרטיסים טובים. תודה נתי!!!!!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by hagay,

מצטער שזה בזיפ... ניסיתי לעלות תמונה ולא הצלחתי

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  19. שלום לכולם, ברשותי כ.מסך של PowerColor (הדגם הנ"ל). רכשתי אותו לפני כארבעה חודשים, בזמנו הבנתי שיש אפשרות לצרוב ביוס של 6970 אבל האמת שלא השקעתי לזה כל חשיבות שכן לא ראיתי צורך לזה. היום מתוך סקרנות (וכמובן חמדנות) ניסיתי לצרוב ביוס של 6970. הבעיה שנוצרת לי היא שכאשר אני צורב את הביוס בהצלחה לאחר ההפעלה מחדש המחשב מסרב לעלות - אין שום ציפצופים ושום התראה, פשוט נתקע על מסך שחור עוד לפני שבכלל עלה הביוס של הלוח, ניסיתי מספר ביוסים + עשיתי MOD לנוכחי שלי - בכולם אותה בעיה. האם הכרטיס נ"ל בכלל ניתן לצריבה?(יש DUAL BIOS) ואם כן, מה אני עושה לא טוב?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  20. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, בשיטוטי ברשת נתקלתי במס' תמונות חדשות של כרטיס מחברות אסוס הידועה לטובה ביצור כרטיסי מסך ולוחות אם. הכרטיס הנ"ל מבוסס ליבת ה- 6800 אולטרה של אנוידייה. חסרונות בכרטיס לדעתי: הוא מכוער ומצועצע מדיי. יתרונות: כנראה יתפוס סלוט אחד ואסוס החליטו לייצר לכרטיס גוף קירור עשוי אלומיניום שהוא אמנם מוליך חום פחות טוב מנחושת אך מצד שני קל הרבה יותר יותר ואינו נוטה לספוח חום מהאויר סביבו כמו שנחושת נוטה לעשות. אם איני טועה לכרטיס שני חיבורי מולקס וחיבורי DVI ו TV-IN http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=27397 תהנו !!!

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by rapt,

שלום לפני כמה ימים הכרטיס מסך שלי התחיל להתפגר (יאמר לזכותו שהוא שרד כמעט 4 שנים ) והחלטתי להחליף אותו במשהו חדש ומקביל בביצועים, לא מחפש משהו חזק בהרבה כי גם ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב, אני מחפש את הכרטיס שיביא את הכי הרבה עלות מול תועלת, עד 500 שקל, אם אפשר בפחות זה יהיה נהדר. הכרטיס המנוח הינו BFG GeForce GT 8800 OC - PCI-E 2.0 הכרטיס מיועד להיות אמין שיריץ משחקים חדשים על איכות סבירה מינוס המפרט של המחשב: CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM M boards Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Cases NZXT Apollo No PSU Black CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro PSU Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU Memory Corsai…

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by TerMiT_BoY,

שלום אני קונה מחשב חדש ומעוניין בקצת עזרה בקשר לכרטיס מסך. המטרה של המחשב תהייה משחקים (אני לא ממש גיימר, משחק מדי פעם) וסרטים באיכויות טובות (FULL HD וכו') וכמובן כל השימושים הבסיסייים, אבל זה לא משמעותי כאן. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו כי אני מבולבל מכל המבחר שיש היום בשוק. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by marik,

שלום אני צריך בבקשה המלצה על כרטיס הזה למשחקים . או ללכת לכוון SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 יזה מכרטיסים יותר חזק ומה כדי . יש לי ספק כוח י חזק תדה

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  24. Started by Interpack,

שלום, אני בהתלבטות קשה בין LG F900P לבין LG F900B לבין Philips 109B6. השימושים העיקריים: הילדות (קטנטנות) רואות בזה את הסרטים שלהן שעה (מקסימום) ביום ואנוכי גולש באינטרנט+קצת משחקים - שעה~שעתיים ביום וקצת יותר בסופי שבוע. שיקולים בעד ונגד: פיליפס: הפיליפס מעט קטן יותר (הכוונה היא למידות חיצוניות) מה-LG, צורך פחות חשמל (משמע פחות מחמם), האמינות הידועה של פיליפס(?) ומפרט טכני טוב במעט מה-LG. מאידך - הספק חומרה שלי לא ממש בקשרים עם היבואן ונותן השירות של פיליפס (מה שאומר שהשירות, במידה ואזדקק לו, יהיה בהתאם...) ואין לו נסיון עם מסכים חדשים (מ-3 השנים האחרונות) של פיליפס. LG: יקרים במעט (150 ש"ח) מהפיליפס, ב-ZAP יש הרבה תלונות על עיוותים בתצוגה שלא ניתן לתקן (מאידך-ה…

• 10 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים