כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
האם משהו יודע לפתור את הבעיה שלי? לאחר הפעלת המשחק הוא יוצא חזרה ל desktop :-\
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אז ככה ... אפשר להגיד שכבר שיגעתי אתכם עם הבעיה שלי אבל זה פשוט לא עוזב אותי חח מכיוון שהספק שלי הוא fsp400w ויש סיכוי שהוא לא יחזיק את הgt 9800 אז עכשיו אני חושב עם שווה להסתן ולקחת את הכרטיס http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4420 או לא להסתכן ולקחת את ה gt 9600 אבל גרסת האוברקלוק http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3967 שאם תשימו לב הנתונים שלהם דיי זהים... מה אתם אומרים ?
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי ראיתי בפורומים שיש בעיה עם כרטיסים שמומהרים (OC) מהחברה עצמה, האם זה נכון, כי אני הולך לקנות כרטיס כזה היום , תודה רוני
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אחרי שמחברים אותו ל PCI יש עוד יציאה צריך לחבר אותה לקיר? לממיר? חייב ממיר? חייב את התקע בקיר? אני לא כל כך מתמצא בעניין, אשמח לקבל כל פיסת מידע בנושא. שמעתי שצריך ממיר מיוחד מ YES על מנת לראות טלויזיה במחשב. אבל כל הרעיות זה לחסוך אותו ולראות במחשב בלי הרבה בלאגן . וחשוב לציין שאין לי את התקע של הטללפון בחדר, אז מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם... טוב, אז ניסיתי כבר הכל. אבל קניתי מחשב חדש - (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8997&perur=4). במחשב הקודם שלי היתה לי בעיה שבמשחקים רמת הבהירות שלי היתה מאוד נמוכה, למשל במשחק CSS לא יכולתי לראות אויבים באזורים חשוכים... אחרי המון מחקר גיליתי תוכנה קטנה בשם GAPA המשתייכת למשפחת תוכנות אשר בלחיצת כפתור (HOTKEY) אמורות לשנות את רמת הבהירות במשחק... וזה עבד (אז השתמשתי בווינדוס XP עם מחשב הרבה פחות חזק). במחשב הנוכחי נתקלתי באותה בעיה בדיוק (מה שאגב גורם לי לחשוב שהבעיה היא במסך שלי... BENQT900HD, בו השתמשתי גם עם המחשב הקודם), אך הפעם אני משתמש בווינדוס 7, והוא לא נותן לתוכנה הקטנה והמופלאה שלי לעבוד... היא פשוט לא מגיבה והקאונטר סטרייק נשאר חשו…
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
את כרטיסי המסך של ATI 5970 מיצרים כמה חברות השאלה שלי מה ההבדל למשל בין הדגם של גיגבייט http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27938 לדגם של ספייר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27336 אשמך לדעת מה ההבדל מבכינת איכות כדאיות ומה ההבדל בגדול.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
חוץ מזה שהוא רקץ לי על 7 פריים לשניה AMD 2500+ 1Giga 9500pro 128 אחרי game 1 יש את ההודעה
-
- 14 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
-
-
אז ככה המחשב שלי כבר ממש עגלה ובעוד כחצי שנה אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל לבינתיים אני לא יכול להפעיל שום משחק כימעט במחשב בגלל הכרטיס המפען שלי... geforce 440mx ויש לי תקציב דיי חנוק של 400 שקל לשדרוגים אז כנראה שאני יקנה את הכרטיס הזה TDH 6800 יד שניה ממישו באתר אבל גם שאר החומרה שלי בעייתית אז אני רוצה לדעת אם אני יוכל להפעיל משחקים כמו C&C3 F.E.A.R Combat CSS על FPS גבוהה שיעבוד לי חלק אז ככה שאר החומרה שלי היא מעבד 2.4GH 512 RAM ספק לא יודע בינתיים אבל נראה לי שג'נרי אז אתם אומרים כדאי לי לקנות את הכרטיס או ששאר החומרה תגביל אותו?
-
- 14 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס GTX 470 INNO3D רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אם הביצועים של הכרטיס תקינים תודה למגיבים
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מסך 17 אינטש בתקציב של לא יותר מ-900 ש"ח. המסך הכי טוב שמצאתי בטווח המחירים הזה הוא: 17" MAG 796PF Flat Monitor יש טובים יותר, בהתחשב במגבלת התקציב ? חשוב לי מאוד שיצויינו שמות של חברות שונות ודעכתם על מוצריהן מנסיון על הדגמים המוצגים.מי שמביא דעה שינמק, יפרט , יסכם ויוכיח. פרט נוסף שברצוני שיצוין הוא מה דעתכם על מסך Proview 787. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע XFX 6600GT עם 128MB (אני לא יודע אם יש גרסה עם יותר). יש עכשיו מבצע על ה- X800 GTO הזה ואם אני מוכר את הכרטיס שלי ב-eBay, השדרוג יעלה לי 30-50 דולר. השאלה היא אם כדאי להכנס לזה או שהוא לא יתן לי תפוקה הרבה יותר גבוהה. אני שואל גם כי שמעתי שלכרטיס הספציפי הזה אפשר לפתוח יותר צינורות עיבוד ו"לשדרג" אותו בלי הרבה מאמץ (האם שינויים כאלה ידרשו ממנו להחליף גוף קירור?). המפרט הנוכחי שלי הוא: MSI K8N Neo4-F AMD Athlon 64 3000+ Mushkin 2x512MB תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מישהו יודע מי היבואן של הכרטיסים (Radeon) מתוצרת ATI? תודה
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי מחשב חדש אבל רק הבעיה שהוא עם כרטיס מסך Fx5200 ..אני מאוד לא מרוצה מהכרטיס מסך ובדקתי באתרים ואני לא צריך 6600GT או משהו אלא כרטיס מסך סבבה כזה למשחקים וכל זה..עכשיו בדקתי לגבי Radeon9600XT ו Fx5700 שניהם עם זיכרון 256MB ...השאלה היא איזה מביניהם יותר טוב בשביל משחקים? תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די עלוב כמו שאומרים :\ P4 2.6 [32bit 478 P4GD1 X800GTO2 [עכשיו רוצה להחליף] 512MB 400mhz 160GB EZ-COOL 500W [יש מצב שעוד איזה חודש משהו כזה יביאו לאבא שלי מחשב חדש לעבודה בלי כרטיס אז אני אולי יביא אותו לפה ויקח את הכרטיס לשם] אז מה עדיף 9600GT 8800GT 9800GTX HD3870X2 תקציב 2000 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום חברים , אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך X1800xt לבין X1900GT איזה כ.מסך עדיף לקחת ? הלכתי לכמה חנויות לקחת הצעות מחיר ואמרו לי שה - X1800xt זה כרטיס ישן ואין להם אותו יותר ... אה??? אם זה נכון , אז מה עדיף ? או שאולי כרטיס מסך לגמרי אחר ? ד"א , הכרטיס יהיה על לוח 965P-DS3 ומעבד E6300 ... תודה !
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום יש לי RADEON 9500 PRO ואני מעוניין לעשות OC ואני רוצה לנעול את הכרטיס על 66 MHZ . כיצד אני נועל אותו על 66 MHZ עם בלוח אם אין לי את האפשרות הזו הכוונה בביוס ?ניסיתי לעשות בלי לנעול וזה ביציאה מהביוס מתכבה לי המסך..
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש אתר שאני אישית אוהב להיכנס אליו ולראות כמה תמונותש לריבוי מסכים ושולחנות עבודה ואפילו לפעמים גם קצת מודינג [: http://www.realtimesoft.com/multimon/gallery_browse.asp?date=desc&mon=desc עכשיו השאלה שלי זה איך אני בתור משתמש פשוט עם כרטיס מסך: NVIDIA Geforce MX400 128 mb tv out כאשר יש לי יציאת S-VIDEO יציאת AV ויציאת של מסך יכול להשתמש בריבוי מסכים- האם יש איזה כבל שמפצל בין מסך אחד לשתיים ולא מכפיל את אותה התמונה (מה שאני רוצה לעשות בעצם זה להשתמש ב NView)?
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום וברכה, הכרטיס מסך אמור לשרת אותי למשחקים כבדים כמו BF3. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח לכרטיס מ-ש-ו-מ-ש (אני קונה רק כרטיס מסך משומש). עדיפות לכרטיס מסך שהוא גם אוברקלוקר טוב. לידיעתכם במפרט של המחשב שלי נמצא בצד.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש . נ.ב.מנהל ההתקנים מזהה את כרטיס המסך (ATI 5770).
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד LG W1 ויש לי שם כרטיס מסך ATI RADEON. יש לכרטיס מסך 256M שלו ואני יכול להגדיר עד 512M. איך אני מגדיל את הזיכרון של כרטיס המסך ל512M???
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הכרטיס המדובר X1950 של powercolor השאלה זה אם אני יכול לחבר אליו את הממיר של היס ובעזרת טיונר צד שלישי לראות עליו טלויזיה או שאין מנוס מכרטיס טלויזיה רגיל<?
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אם אני משחק(או סתם עובד במחשב), וכיבתי את המסך או יותר נכון הכנסתי אותו למצב "סטנד-ביי" האם הכרטיס מסך ממשיך להתאמץ באותה מידה כפי שהתאמץ לפני שהמסך הוחשך?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-