עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Haflo,

סוף סוף מכרתי את המסך הישן שלי (MAG XJ810 19inch) ואני מעוניין לקנות מסך 19inch CRT חדש.....יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  2. אז ככה המחשב שלי כבר ממש עגלה ובעוד כחצי שנה אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל לבינתיים אני לא יכול להפעיל שום משחק כימעט במחשב בגלל הכרטיס המפען שלי... geforce 440mx ויש לי תקציב דיי חנוק של 400 שקל לשדרוגים אז כנראה שאני יקנה את הכרטיס הזה TDH 6800 יד שניה ממישו באתר אבל גם שאר החומרה שלי בעייתית אז אני רוצה לדעת אם אני יוכל להפעיל משחקים כמו C&C3 F.E.A.R Combat CSS על FPS גבוהה שיעבוד לי חלק אז ככה שאר החומרה שלי היא מעבד 2.4GH 512 RAM ספק לא יודע בינתיים אבל נראה לי שג'נרי אז אתם אומרים כדאי לי לקנות את הכרטיס או ששאר החומרה תגביל אותו?

• 14 תגובות
    • 851 צפיות
  3. שלום יש לי את הכרטיס GTX 470 INNO3D רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אם הביצועים של הכרטיס תקינים תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by MalGano,

שלום. אני צריך מסך 17 אינטש בתקציב של לא יותר מ-900 ש"ח. המסך הכי טוב שמצאתי בטווח המחירים הזה הוא: 17" MAG 796PF Flat Monitor יש טובים יותר, בהתחשב במגבלת התקציב ? חשוב לי מאוד שיצויינו שמות של חברות שונות ודעכתם על מוצריהן מנסיון על הדגמים המוצגים.מי שמביא דעה שינמק, יפרט , יסכם ויוכיח. פרט נוסף שברצוני שיצוין הוא מה דעתכם על מסך Proview 787. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by zag_zag,

מישהו יודע מי היבואן של הכרטיסים (Radeon) מתוצרת ATI? תודה

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  6. האם יש הבדל משמעותי בין השניים ועוד כמה שאלות לגבי כרטיס מסך.. עד כמה חשוב או משנה כמות הביט שיש לכרטיס וכמו כן כמות הזיכרון?

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by אורתוגונלי,

"Dell Soundbar היא מערכת בעלת שני ערוצים ומצוידת בארבעה רמקולים, שניתן להתקינה על הצגים השטוחים של חברת Dell. על גבי Soundbar ממוקמים בקרי עוצמה סיבוביים ולחצן הדלקה וכיבוי לצורכי התאמת הרמה עבור מערכת הקול, נורית ירוקה לבקרת ההזנה ושני חיבורי אוזניות." מישהו יודע היכן ניתן להשיג וכמה זה עולה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by Moo,

למישהו יצא לראות את הכרטיס הזה? http://www.bfgtech.com/5700u_redux.html כמה BIT הכרטיס הזה ? הוא שווה 1300 שקל? (יחסית הרבה) פרטים: >> GPU NVIDIA® GeForce FX 5700 Ultra >> Bus Type AGP >> Memory 128MB DDR >> Core Clock 475MHz >> Memory Clock 900MHz (effective) >> RAMDAC Dual 400MHz >> API Support Microsoft® DirectX® 9.0, OpenGL for Microsoft® Windows® >> Connectors VGA, DVI, S-Video out >> 356 million vertices/sec. >> 14.4GB/sec. memory bandwidth

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by DMJ77,

ברצוני לשדרג כרטיס מסך למחשב קיים למשוך אותו עוד קצת זמן. מחיר: עד 500 ש"ח לוח אם: gigabyte GA-965P-S3 [table][tr][td]מעבד INTEL Core2Duo (CONROE) E6400 2.13GHZ 2Mb SHARED CACHE 3Y זיכרון: 2 GB ספק: צריך לקנות חדש נשרף (מה מומלץ?) כרטיס מסך נוכחי: x1950pro מסך: dell 24" משחקים: pro evolution 2011, dragon age 2 תודה, דני [/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  10. במשחק Max Payne 3 פתאום הAA ואולי גם הצלילת נראים על הפנים. וזה לא היה לפני כן. הכל התחיל שרציתי לשדרג לדרייבר החדש 301.42 אז לפני שמחקתי את הדריבר הפעלתי את התוכנה וסימנתי כל מה שקשור לנוודיה. אחר כך התקנתי את 301.42 . נכנסתי למשחק וזוועה. מחקתי את הדרייבר מלוח הבקרה והחזרתי לקודם (לפניו ) הבעיה נשארה. מחקתי את המשחק והחזרתי , לא עזר.הגדרות בדרריבר נשארו אותו דבר כמו שהיה תמיד אפילו נסיתי AA יותר גבוה אין הבדל בכלל. הנה תמונה קטע שנראה הכי גרוע.. בהמשך כבר יותר טוב. אבל בכלליות הAA נהיה שונה. מה אפשר לעשות? למחוק את הדרייבר ואז להשתמש בDriver Sweeper ? ואחריו שוב להתקין דרייבר חדש? תמונה 2 לפני הבעיה.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by ariel2420,

אני רוצה לשדרג כרטיס מסך המפרט- CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-S3 ספק- ezcool 300watt jsp כרטיס המסך המוחלף - 8500GT מה הכרטיס מסך הכי טוב למפרט זה

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  12. היי, אני לקראת בחירה סופית של מפרט מחשב למשחקים ( לא בשבילי ). אני בהתלבטות קשה בקשר אם לקחת מערך SLI משובח ( אתם כבר יכולים להניח איזה ) או כרטסי בודד חזק ( שלבדו הוא חלש יותר ) שיצא זול בלא קצת. הייתי רוצה לדעת עם בד"כ המשחקים החדשים שיוצאים ( ושיצאו אם אפשר ) מגיעים בגרסה הרשמית של המכירה עם תמיכה במערכי SLI או שבד"כ יש צורך להוריד פאץ' או עדכון כלשהו כדי שהמשחק יתמוך וינצל את שני כרטיסי המסך ולא יראה בהם כאחד רגיל? תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by Serial Killer,

מה יותר טוב http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-001-146&depa=0 או זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-006-077&depa=0 הערות: * תתחשבו שהביקרות על ה-12MS אמרו שהוא טוב וחלקן אמרו שהוא לא שווה ואם יש באתר www.newegg.com מסך יותר טוב אז תנו הצעות בבקשה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by sir f,

ניסיתי להוריד את הדרייבר מהאתר, הכל הלך טוב ומנהל ההורדות (catalyst mobilty download) של AMD התחיל להוריד אותו, ואז הוא נעצר ב-85 MB מתוך 142, וטען שההורדה הסתיימה (כנראה נעצר בגלל כשל תקשורת). כמובן שהקובץ לא יכל לרוץ, כי הוא לא שלם. עכשיו, אני לא מצליח להוריד אותו כמו שצריך, כל פעם הוא נעצר שם, ולא ממשיך. כמובן שאני מחקתי את מה שירד (לא לסל מחזור), וכמובן שניסיתי להוריד שוב את הקובץ מהאתר של AMD, וכמובן שעשיתי restart. כלום לא עוזר. כל פעם הוא בכלל לא מוריד- מגיע מייד ל85 MB ושם טוען שההורדה הסתיימה. יש למישהו פתרון לעניין? איך אני יכול לעדכן את הדרייבר? מערכת הפעלה win 7 64 bit כ"מ ATI Mobility Radeon 5650 תודה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  15. החברה HIS HIGHTECH הוציאה כרטיס מסך העונה לשם: X800GT IceQ II Turbo 256MB PCIe הכרטיס מהיר יותר מכל X800GT אחר בשוק. HIS: מהירות ליבה: 500MHZ מהירות זכרון: 1000MHZ Sapphire: מהירות ליבה: 400MHZ מהירות זכרון: 980MHZ PowerColor: מהירות ליבה: 475MHZ מהירות זכרון: 980MHZ הכרטיס של HIS הוא היקר מבין השלושה, בהפרש 20 דולר בערך משל POWERCOLOR בארה"ב... מה שמאכזב בכרטיס הוא שהוא, בניגוד לPOWERCOLOR, לא מגיע ב100 אחוז עם ליבת הR480.. הוא מגיע או אם 480 או 423... שני דברים שמיוחדים בכרטיס הם I-TURBO והICE-Q, הקירור המאוד מיוחד שלו, קודם כל שקט מאוד, קצת פחות מ20 דציבל, והחברה טוענת שהקירור כל כך אפקטיבי עד שהוא מוריד 11 מעלות בערך מהקירור האורגינלי. הI-TURBO זה בעצם כרטיס ע…

16. שלום, המחשב שלי כבר בן 5 שנים (וואו ) הוא עבר שדרוג באמצע הדרך לספק כוח נורמלי (במקום של אייבורי) יותר זכרון וכרטיס המסך הנוכחי. עכשיו אני יודע שבעקרון בשביל לשדרג ממש ולשפר אני צריך כבר מחשב חדש, אבל באמת אין לי תקציב לכזאת קנייה. (למרות שנראה לי שכל מחשב כיום אם אני אצרף אליו את כרטיס המסך הנוכחי שלי יהיה יותר טוב משלי משמעותית) בזמן האחרון חשבתי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הבעיה העיקרית איתו היא גם שאין בו את כל הפיצ'רים הטכנולוגיים האחרונים, וגם ש-ATI AMD כבר מזמן לא תומכות בו בשום דרייברים חדשים. כמו כן, לא מזמן קניתי מסך חדש שמתהדר ברזולוציית 1920 על 1080, והייתי רוצה לשחק יותר משחקים על הרזולוציה הזאת או קרוב אליה. אז השאלה שלי היא, האם יש לי טעם לקנות כרטיס מסך ח…

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by kapyuval,

יש לי שלושה מסכים 1920X1080 בעלי חיבור DVI. רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לחבר אותם לכרטיס המסך כדי שיעבדו ב-eyefinity. לכרטיס המסך יש חיבור DisplayPort, DVI Dual Link, DVI-D Single Link, HDMI. האם יש אפשרות לחבר שתי מסכים אחד לDVI Dual ואחד לDVI Single ומתאם פשוט מ HDMI ל DVI? כמו זה למשל: http://ksp.co.il/?uin=4839 או שאני חייב לקנות מתאם DisplayPort לDVI Dual אקטיבי? (שעולה הרבה). למשל: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=44000-02-40R&cart=134670809854562773〈=heb. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  18. Started by Vidati,

שלום! בימים האחרונים אני שוקל לקנות את הערכה של הכרטיס 6600GT 256MB 256BIT DUAL CORE והלוח אם שבא איתו. (עקב זה שהלוח אם הקודם נשרף לי). את כל זה אני יכול להשיג ב400 דולר... עכשיו הכסף הוא לא העיקר מה שאני שואל הוא האם הוא כרטיס טוב למשחקים? בדקתי השוואות ואת דום 3 על 1600X1200 הוא מריץ על 50 FPS שזה מעולה והוא מוציא ב3DMARK 03 14000 ניקודות (יענו עוקף את 6800 ULTRA האם שווה לקחת את זה? תודה

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by M-a-T-a-N,

מחפש כרטיס מסך עד 2200 ש"ח אם יש לכם משהו אחר להציע אשמח לשמוע אני רוצה אוטו בעיקר למשחקים וגרפיקה אם אפשר גם לעריכות של וידאו וטלויזיה

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by danielly,

ראיתי בKSP שיש HD5850 Vapor-X 2GB ב1890 ו-HD5870 רגיל ב1990, אז השאלה היא, האם התוספת זיכרון וקירור בגירסאת Vapor-x גורמות ל5850 להיות ברמה של ה5870 או שהמכיר פשוט לא שווה? וה5870 הרבה יותר טוב. שאלה נוספת, אם אני משחק על מסך סמסונג 23" FHD אז 5870 הוא בזבוז בשבילי?, כי הוא נועד לרזולוציות/מסכים גדולים יותר, ואני בעצם לא יבחין בהבדל בין ה5850 ל5870 על המסך הזה? ואחרונה, מה אתם חושבים על ה4890 בכלל ועל הגרסאת vapor-x battle 2GB בפרט(האם היא טובה יותר משמעותית?) לאומת ה5850. תודה רבה למגיבים מראש!, אני ממש על סף קניית מחשב.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by avrahams1,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב (נייח) לגיימינג, ובפורום מפרטים המליצו לי על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/eyutbwxs ראיתי שכמה דיונים מתחתיי (בקישור הזה) אמרו שהקירור של הכרטיס הגרפי שהביאו לי - ה Sparkle GeForce 760GTX הוא לא טוב... זה נכון? אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך שעל הנייר מספק ביצועים טובים ובפועל מתחמם מדי מכדי לספק אותם. כמו כן, נאמר בדיון אחר כאן שכרטיס מסך עם 2GB זה לא מומלץ למחשב שאני רוצה שיחזיק לי כמה שנים ויריץ גם משחקים שיצאו בשנים הקרובות, עד כמה זה נכון? במידה והכרטיס הזה באמת לא שווה את זה, אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך אחר באותו טווח מחירים (אפשר סטייה של כמה מאות שקלים לכאן או לכאן)? תודה, אבי.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  22. ראשית כל שלום לכולם והמון תודה לאלו שיתרמו מזמנם על מנת לעזור לי! לאחר מוזה לא ממש ברורה שנחתה על אבא שלי הוחלט כי בקרוב אוכל לרכוש לעצמי מסך וכרטיס מסך חדשים ולפני שאני ממהר לקפץ אל עבר החנות ברצוני לשאול מספר שאלות. 1)המסך בו אני משתמש כעת הוא ה-753DF של סמסונג שנחשב איכותי במיוחד, כגיימר כבד, האם כדאי לי להישאר עם המסך המאוד איכותי הזה או לעבור ל-LCD? אני מוכן לסבול ירידה קטנה באיכות לטובת מסך דקיק ומסוקס אך לא יותר מכך.כמו כן חשובה לי מאוד גם איכות הצפייה בסרטים (המתבצעת בד"כ ב-BsPlayer.( 2)שמעתי המון המון המלצות על המסכים של Nu Tech ודובר על כך שהם שווי ערך למסכים יקרים בהרבה. האם כך הדבר? איך המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=343017 3)מאחר ואני מבין…

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  23. הלך ה4870(חדש!), בחנות טוענים שהמדבקות הטרמיות של ה TWIN TURBO הן חד פעמיות, ואי אפשר לגרד מהזכרונות את הדבק שנשאר אז צריך לקנות משהו אחר או TWIN TURBO חדש להרכיב על ה4870, ובקיצור עוד כסף. לי נשמע מופרך, מה דעתכם ואם מישהו מכיר דבר כזה בכלל?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  24. לאור העובדה שלא התעצלתי וקראתי את החוקים, הנה הפרטים. הכרטיס כמובן לשימוש של משחקים, להריץ מייפל על HD לול, סתם רכשתי אותו בחנות נעה במחיר של 780 ש"ח ומפרט המחשב - CPU- AMD Athlon 2 X3 2.8Ghz Motherboard- GIGABYTE MA74GM-USH Memory- 4GB (2x2) PATRIOT 800Mhz CL5 Video Card- FORCE3D ATI Radeon 5770 1GB Hard Disk- Seagate 320GB 7200rpm PSU- Seasonic 500W רכשתי כרטיס מסך 5770 HD בזול יחסית, 780₪ לעומת היצריניות האחרות שמוכרות ב-₪900. עכשיו, המחיר מאוד זול וזה דיי גורם לי לערער בבחירה. עוד לא ניסיתי אותו ואני רוצה חוות דעת לפני שאשתמש בו, האם הכרטיס מסך FORCE3D RADEON HD5770 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe טוב או שבאמת יש בו פגמים? רכשתי את הכרטיס מהחנות נעה, עליי…

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by iCeCuBe,

יש FLYTV PRIME 34 FM ויש FLY VIDEO 2000 והשאלות שלי הן: מה יותר חדש? מה יותר טוב? מה ההבדלים? ניסיתי לבדוק אבל לא הבנתי מה שונה... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.