עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה שדרגתי את הכרטיס לא מזמן לפני איזה חודש משהו כזה... עד עכשיו לא הפעלתי תוכנות בדיקה וכו' לא מבין בהם... בנתיים עם המפרט שלי GOTHIC 3 על מקסימום עובד לא רע בכלל מדיום עובד חלק. SPORE עובד חלק PES 2009 עובד חלק. מה שמוזר זה SOF 2 תקוע אם קריעות מטורפות. בכרטיס מסך 6200 הישן הוא עבד חלק. מוזר כי זה משחק מאוד ישן. עכשיו יש בעיה חדשה בפוטושופ CS2 בזמן ZOOMING התוכנה קורעת את התמונה מין ארטפקטים לדוגמא מתי שאני מתקרב לעיניים פתאום התוכנה מכניסה לי חצי שפתיים לתמונה. עכשיו בדקתי וזה נעלם אחרי שעושים איזה פעולה עם התוכנה. וגם בדקתי עם מכשיר שבודק את הצבע..(פיפטה) והצבע הוא צבע מקורי ולא מה שאני רואה על המסך. עוד תסמין זה כאשר אני מורח לדוגמא תמונה זה מורח ע"י ריבועים ומו…

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by roes,

מי נותן יותר FPS במשחקים 1950PRO או 7900GT י? *השאלה היא רק מי נותן יותר FPS במשחקים ? אני מהביר זאת מפני שאני יודע וזה ברור של1950 יש התרונות ברורות על ה 7900GT כמו 512MB ויכולת HDR + AA אבל אני שואל רק על עוצמת הכרטיס מבחינת הFPS

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by namix,

שלום חברים יקרים אשמח לכמה תשובות בנושא. ! יש לי לוח אם של אינטל dz77ga-70k עליו מחובר כרטיס מסך GTX560TI וקיים אצלי עוד כרטיס מסך שעדיין לא חברתי כאמור geforce 8600GT הבנתי שיש אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך ובמקרה הזה אפשר להגדיר את הכרטיס בחלש יותר לעבוד רק על הפיזיקה האם זה יתרום לי ב- FPS בסימולטור של Microsoft , וכמובן בעוד משחקים, ובכלל ישפר ביצועים ? האם יש צורך לחבר אותם ב SLI ,או שרק להגדיר בתוכנה של NVIDIA תחת פיזיקה שהכרטיס החלש יעבוד על הפיזיקה ? אשמח לתגובות הצעות והערות . תודה ניר .

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by ShahafH,

בעקבות הדיון שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531116.msg4531290#msg4531290 אני כנראה נאלץ להחליף את הכרטיס בקרוב כי זה כבר בלתי אפשרי לשחק משחקים.. מהו התחלופה לכרטיס שיש לי עכשיו בכרטיס של NVIDIA? אני לא צריך משהו מטורף כי סתם יהיה לי צוואר בקבוק אז משהו עם אותם ביצועים או טיפה יותר עד 600 שקלים בערך.. תודה.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by renegade,

הוא זול יחסית

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by boom!,

לפי רוב מבחני הביצועים שראיתי הGT מנצח את הXL, וזה לא ממש ברור לי... לGT יש 7 ורטקס שיידרים ולXL יש 8, לGT יש 300 מיליון טרנזיסטורים ולXL יש טיפה יותר, 321 מיליון, מהירות הסטוק של הGT היא 400MHZ ושל הXL זה 500MHZ,והמהירות זיכרונות זהה(1000MHZ), כלומר שכל היתרון של הGT מול הXL זה בעצם עוד "כולה" 4 צינורות פיקסלים... ולפי מיטב ידיעתי הטכנולוגיות של NVIDIA לא מובילות עד כדי כך מול ATI...

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by DimRah,

ולמה? והאם הוא שווה את מחירו... * Gigabyte nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Pine XFX nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Sparkle nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Point of View nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Gainward nVIDIA geForce 8600GTS 256MB PCIe * Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe תודה!

• 14 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by kub,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב, והכרטיס שלפי דעתי הכי משתלם לי בתקציב הוא X1600PRO של ATI. הוא מגיע עם ATI AVIVO(מאוד חשוב לי) ואני לא חושב שיש משהו בתקציב הזה שיותר טוב ממנו במשחקים (הרי הוא הדור החדש של ATI מתחת לX1800, אני טועה?) הבנתי שהוא תומך בSHADER 3.0 וHDR. המעבד הוא 930D, ויש 1024 זכרון. עכשיו רציתי לשאול אם אני יוכל להפעיל עליו משחקים בצורה טובה (לא חובה 200FPS עם פילטרים) אני רוצה רק שהמשחקים ירוצו לי בלי תקיעות ואיכות תמונה טובה אני מתכוון ל: UT 99 טוב את זה ברור שהוא יריץ.. UT 2004 QUAKE 4 NFS MW nba 06\nhl 06 וכאלה.. ושאלה אחרונה, איזה מן הכרטיסים יהיה יותר טוב: shappire x1600 pro avivo 256mb ddr2 ב760 gecube x1600pro …

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  9. היי ההורים שלי החליטו לתת לי מתנה ליומולדת 1000 שקלים ואני מוסיף משלי כדי לקנות מסך LCD אני רוצה לקנות לפני שהמחירים מתייקרים אני אשתמש במסך לסרטים ומשחקים, ככה שצריך קצב ריענון טוב. 17 אינץ' לא פחות ולא יותר. בעקרון אין לי ממש הגבלת תקציב אבל אנלא רוצה יותר מ2000, ועדיף לי בסביבות ה1700-1800... לא רוצה לבזבז סתם כסף. אני אשמח אם תתנו לי הצעות לכמה מסכים, ואם אפשר גם חנויות שבהן הכי כדאי לקנות אותם. אם אתם יודעים תגידו לי בבקשה עד מתי כדאי לקנות שלא יתייקרו המחירים. תודה רבה. עריכה: מה המשמעות של פיקסלים שרופים? זה קורה הרבה במסכים? יכול להיות שבמשך הזמן פשוט ישרפו עוד ועוד פיקסלים? נשמע לא אמין

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה.. אני רוצה לקנות לאחי כ.מסך HD3650 256MB עם יציאת HDMI כי לאחי יש טלויזיה 37 אינ'ץ והוא הרוב צופה בסרטים אז רציתי לקנות עם יציאת HDMI אבל באמת הכ.מסך הוא חזק וטוב ? הוא גם ירצה לשחק במשחקים כמו קוד 4 קרייסיס זה כ.מסך שקונה לאחי http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2163 בתודה

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  11. שלום חבר'ה, לפני כשנתיים-שלוש עוד הייתי מעורב בתחום אבל מאז עזבתי את האזור לחלוטין, אני כבר פשוט לא יודע מה כרטיס טוב ומה לא טוב, כמה זה יקר לכרטיס וכמה לא היום ומה שווה לקנות. בכל אופן אבא שלי גר בניו יורק, ואני אקנה את הכרטיס החדש דרכו, כנראה מאמאזון שם מאוד מאוד זול, השאלה מה לקנות? אין לי עדיין טווח מחיר אבל זה ברור שאני לא יכול להרשות כרטיס ב400$. אני צריך משהו שיספק ביצועים כמה שיותר טובים למשחקים (למרות שיהיה לי צוואר בקבוק בערך מכל כ"מ חדש אבל בקרוב נגמר צבא ומתחילה עבודה ואני אקנה את שאר החלקים שצריך בשבלי להשלים את הפער) בטווח מחיר בינוני, אשמח לכמה אופציות במחירים שונים. אני יודע שזאת בקשה מאוד כללית אני רק צריך להיכנס בינתיים לתמונה של מה זה מה ומה המחירים לעו…

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  12. סוף החודש מתקרב ועימו צפים עוד פרטים אודות כרטיסי המסך החדשים של AMD, גם הפעם באדיבות מאגרי המידע של 3DMark כל דגמי דור ה-Polaris החדשים מבית AMD, שעשויים להיות מושקים יחד בעוד כשבוע מהיום, נשמעים מעניינים ומסקרנים מאוד בשל פנייתם לשוק התקציבי והפוטנציאל שלהם לספק ביצועים ויכולות אשר היו שמורות בעבר אך ורק לשוק הגבוה –וה-Radeon RX 460 הזעיר אינו יוצא דופן, כשהוא עשוי לשאת תג מחיר התחלתי של כ-100 דולר בלבד, ולהמחיש לנו כמה יכולות ניתן להפיק בעידן המודרני מתוך 75 הוואטים שמספק חריץ ה-PCI-Express, ללא צורך בתוספות הספק חיצוניות. פרטים רשמיים נוספים עדיין אין לנו, אך מאגר הנתונים של מבחן הביצועים הפופולרי 3DMark 11 שוב מסתמן כזה שמשלים את הפערים – עם כמה תוצאות חדשו…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by avishaiar17,

ma adif?? 9800gtx http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1565 4850 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4175

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by nivrob123,

משהו אמר שיש בעיות אם החברה Club3d Club3d HD4870 OC Edition 512MB DDR5 Zerotherm Cooler כדיי לקנות את הכרטיס הזה?

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4830 the 3DMark06 score at 1600x1200 resolution is 97xx on the R600XTX compared to 95xx on the 8800GTX

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  16. :s05:

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  17. יש לי לפטופ של IBM עם יציאת SVIDEO והוא מריץ WIN 2000. אבא שלי בדרך כלל משתמש בחיבור הזה להצגת מצגות על מסך ענק והכל עובד פיקס בבית לעומת זאת הסיפור שונה ניסיתי לחבר לטלויזיה(טושיבה אם זה משנה גם לה יש כניסת SVIDEO) אבל היא פשוט מראה מסך כחול המחשב לעומת זאת מכבה את המסך כאילו הוא משדר לטלויזיה ניסיתי להעביר ערוצים AV מה שלא יהיה ופשוט לא רואים כלום

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by nitsanroz,

למישהו יש? ממליצים? איזה חברה יותר טובה? leadtek או PNY ????? אני מקווה לקנות בחול שם זה עולה 400 דולר ולא 600 כמו בארץ PNY: http://www2.pny.com/NVIDIA-Quadro-FX-1700-P2530C329.aspx LEADTEK: http://www.leadtek.com/eng/workstation_graphics/overview.asp?pronameid=392&lineid=2&act=1 תודה

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  19. שלום יש לי את הכרטיס GTX 470 INNO3D רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אם הביצועים של הכרטיס תקינים תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  20. הורדתי את הדריבר 8.11 ואז הורדתי את הHOTFIX הכל מהאתר הרישמי של ATI ואז כשאני מנסה להתקין את ה HOTFIX זה כותב לי

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  21. נראה כי כרטיס המסך הקרוב של AMD, המכונה Polaris 10, יהווה רענון חשוב לשוק ביצועי הביניים, אך לא תחרות אמיתית ל-GeForce GTX 1080 ו-GeForce GTX 1070 של NVIDIA התוכנית החדשה ש-AMD הולכת עליה היא אמונה שלמה בשוק הפופולארי ביותר בעולם כרטיסי המסך, שוק הביצועים המוגדר בין 200 ל-300 דולר. אתר החומרה TechPowerUp מדווח כי מקורבים ב-AMD סיפרו להם על אחד המוצרים הצפויים ביותר בחודש הקרוב, ה-Polaris 10 שיחשף בתערוכת קומפיוטקס שבסוף החודש. Polaris 10 הוא חדשות רעות לרעבי הביצועים וחדשות טובות למחפשי הפתרונות התקציביים המשתלמים להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%AA%D7%9E%D7%9F-polaris-10-%D7%A9%D7%9C-amd-%D7%99%D7%94%D7%99%D7%94-%D7%9B%D7…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by Nemesis,

היי, ראיתי שלאחד או שניים מאנשי הפורום יש מסך של Dell 20.1 אינץ' רחב, ה 2005FPW אם אני לא טועה. תהיתי, היכן אפשר לקנות את המסך הזה בארץ? תודה. עדכון קל: קניתי את המסך האמור בסכום של 4,000 ש"ח כולל מע"מ. שווה כל שקל לטעמי, מסך פשוט יפהיפה. כל כך נהניתי ממנו (עד שמסרתי אותו ליעודו) שאני מנסה לשים יד על גרסת ה 24" בחו"ל.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by ozeini,

שלום, יש לי מסך LCD "19 מחובר (בחיבור DVI) למחשב, חיברתי עוד מסך (LCD "17) בחיבור VGA. הצלחתי לצפות בשניהם יחד, אבל איך אני יכול לשחק משחק כאשר הוא מופיע על שני הצגים? ברגע שאני נכנס למשחק הוא מופיע לי בצד הראשי, והצג המשני נשאר רגיל (על רקע שולחן עבודה). האם יש לי אפשרות לשחק משחק עם 2 מסכים יחד? אני בעצם רוצה שבמסך אחד יצפה שחקן אחד ומסך השני יצפה השחקן השני (לדוגמא במשחקי מכוניות וכדומה). אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI X800XL 256MB 256bit. תודה!!!

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by jorgito,

שלום... אחרי שקניתי את המחשב אני רוצה המלצה לכ. מסך עד $150 (איזור ה650 ש"ח) המחשב זה E6300 על לוח אם של ASROCK עם ג'יגה זכרון DUAL CHANNEL DDR667 ראיתי את ה 7600GT ב143$ ו7600GTS ב$130 רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם ואם לכם יש המלצות אחרות לכרטיס מסך בתקציב הזה (כמובן שגם RADEON יתקבל)

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  25. אני יודע שבטח האשלה הזאת נשאלה הרבה פעמים ואני יודע שתיגדו לי חפש בהיסטורי וכו', אבל אני חייב עזרה עכשיו כי עד ששכנעתי את ההורים שלי לקנות לי כרטיס מסך בסבביבות ה1000 שקל אז מה כדי אם בכלל ללכת על ה msi או על suma ואם על סומא אז מההבגל בין se ובלי se אה ואגב אני מדבר רק על כרטיס מסוג gf 4200 ואחרי איזה חברה אז גם אם 64 או 128 כי שמעתי שה 64 יותר כדאי גם מבחינת מחיר וגם ביצועיים

• 2 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים