עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ice2k,

היתי רוצה לדעת מה הן תוצאות מבחן 4 - NATURE ב 3DMARK2001SE שאתם מקבלים על כרטיסים חזקים , בעיקר 6800GT וגם עם 4X AA. משום מה התוצאה שלי נראת קצת נמוכה (לא יודע אפילו מה גרם לי לבדוק את זה , סה"כ מבחן ישן 8) ) : בערך 100FPS בהגדרות רגילות, ו 33FPS עם 4XAA שזה בכלל נראה לי מוזר. המערכת: AXP 2 GHZ , רבע מגה קאש , 10X205 סינכרוני. גיגה זכרון. 6800 GT.דריברים - 67.22. הגדרות 3DMARK סטנדרטיות (1024). פרסמו את שלכם בבקשה, תודה

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  2. בעיה: אחרי שאני יוצא ממשחקים ה-DESKTOP שלי נהיה בהיר כאשר אני נכנס לתצוגה לצבע זה מסתדר יש לי RADEON 9000 PRO יש דרך למנוע את זה?

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by tomererez,

שמעו, אני קונה מחשב חדש עכשיו יש כמו לכל כרטיס כמה חברות שמייצרות אותו. אני קונה - HD 6870 אני רוצה לדעת מה עדיף מבין שני החברות: Powercolor - יותר זול, עולה רק 1250 Sapphire - יותר יקר, עולה 1377 עכשיו השאלה שלי מה ההבדלים בינהם? האם האיכות של המוצר של Sapphire יותר טובה ויותר אמינה ובגלל זה היא יותר יקרה? אפשר תשובות בבקשה?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by pompon,

שלום לכולם. קראתי את הכתבה שהתפרסמה בימים האחרונים בה בדקו את כרטיסי ATI מול NVIDIA. בכתבה בדקו את הכרטיס של CLUB3D אך לפי מה שאני יודע Sapphire הרבה יותר טובים. האם זה נכון? מדוע לא בדקו גם את כרטיס המסך של Sapphire הידוע בפופולריות שלו? תודה.

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by xolitaire,

שלום לכולםםםם מתלבט לפני קנייה של XFX 8800GTS שמעתי הרבה חוות דעת שונות על 640mb ו512mb על מה לפי דעתכם כדאי ללכת?? (לשימוש עבודת גרפיקה ומשחקים)..... תודההה מפרט: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267 Asus striker Extreme

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  6. שלום ברשותי מחשב P4 שעובד בתדר 3 GHz (intel pentium 4 630) זיכרון 512 מגה DDR2 כרטיס מסך - geforce 6600 הבעיה היא שמשחקים בני זמנינו לא פועלים על מחשב כזה. השאלה היא מה עדיף מחשב חדש? עם כרטיס מסך בינוני, או לחילופין לנסות לשדרג את הקיים בתוספת זיכרון פנימי וקניית כרטיס מסך חזק יותר - האם כרטיס מסך חדש מחייב מחשב חזק לניצול מלא שלו? תודה מראש נתנאל

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by שמנואל,

שלום. אני מחזיק ביד 2 כרטיסי מסך: על שניהם יש מדבקה בלבד שמזהה אותם. על אחד כתוב : NVIDIA GEFORCE 4 ועל השני כתוב: GEFORCE 256 32 גם תוכנת אוורסט מזהה אותם כך. אבל אני רוצה לשאול איך בכלל אפשר לאמת את הסוג ללא אוורסט, הרי מדבקה אפשר לזייף בקלות. על הכרטיס לא מצויין שום מזהה אחר. ו...חוץ מזה מה פירוש ה- 256 ? תודה.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by Drogba,

השאלה בכותרת

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by Nemesis,

היי, ראיתי שלאחד או שניים מאנשי הפורום יש מסך של Dell 20.1 אינץ' רחב, ה 2005FPW אם אני לא טועה. תהיתי, היכן אפשר לקנות את המסך הזה בארץ? תודה. עדכון קל: קניתי את המסך האמור בסכום של 4,000 ש"ח כולל מע"מ. שווה כל שקל לטעמי, מסך פשוט יפהיפה. כל כך נהניתי ממנו (עד שמסרתי אותו ליעודו) שאני מנסה לשים יד על גרסת ה 24" בחו"ל.

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך G4 4200TI של לידטק ואני עם דרייברים 40.72 הבעיה היא, שה-clock frequencies תמיד יורדים להגדרות המינימליות, גם כשאני משנה את זה ל"ברירת מחדל". זה כאילו לא רוצה להקשיב לי! אני לא עושה שום אוברקלוק - סה"כ ברירת מחדל. אבל לא משנה מה אני יעשה - תמיד אחרי שאני אדליק שוב ת המחשב זה יירד להגדרות המינימליות. ניסיתי להתין את הדרייבר מחדש, אבל זה לא עזר. מה אני עושה ? ???

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by Toxin II,

אהלן, שמעתי שלאחרונה nvidia שיחררו דרייברים שמאפשרים תמיכה בPHYSX של AGEIA באמצעות כרטיסי המסך. רציתי לדעת באיזה דרייבר מדובר והאם יש פרוצדורת התקנה שונה ע"מ להפעיל אותו במשחקים? האם צריך למחוק את AGEIA PHYSX מהמחשב?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by yoss100,

היום קניתי 5850 והתקנתי את הדרייבר הכי חדש ויש לי בעיה: אני משתמש בטלוויזיה 37 אינץ' LCD בחיבור HDMI ברזולוציה מקסימלית1920*1080 אבל משום מה פסים יש שחורים בכל הצדדים של המסך וגם למעלה ולמטה כאילו התמונה חסרה יש דרך לפתור את הבעיה? שהתקנתי את הדרייבר היישן שמגיע בדיסק לא היתה בעיה

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  13. שלום לכולם כמו שהנושא אומר אני מתלבט בין שני כרטיסים הכרטיסים הם או gtx470 או 5870hd שניהם כמעט אותו מחיר אבל העניין הוא שמינימום ה FPS ב470 גבוה יותר והבנתי שהוא כרטיס ממש טוב לזונות גרפיקה כמוני מצד שני המקסימום של ה 5870 יותר גבוהה ושוב טוב לזונת גרפיקה כמוני.. איזה משניהם יותר עדיף ולמה? בבקשה תנו סיבות ולא סתם "ברור ש 5870 כי Nvidia הם בלעעעע" בבקשה אם צריך עוד מידע בקשר למפרט עצמו מעבד : q6600 לוח אם : asus p5kc זכרונות : 2gb corssair xms2 והכרטיס שאותו אני רוצה להחליף xfx 8800gts אני יודע שהמחשב מיושן הוא מלפני 3 שנים אבל הוא עדין עושה עבודה ניפלאה, אני רוצה לשדרג את הכ.מסך ואז את הזכרונות אגב, לפי מה אתם בוחרים לוח אם? אף פעם לא הבנתי איך קובעים עם ל…

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by asdfasd,

תקשיבו אני עומד לקנות מחשב, המעבד שלו זה q6600 + oc שskypc עושה (עד 3.3 ghz) אז ככה אני קונה את הכרטיס 4850x2 1gb (ספק 650w, זכרונות 4gb 900mhz) ואני רוצה לדעת אם אני אקבל צווארי בקבוק או לא?

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by shai11,

היי ערב טוב אני כבר בקושי נוגע במחשב אני בתהליכי גמילה בנות עניינים אבל השגתי חינם x600PRO 256DDR של ATI ואני רוצה לשאול אם שווה לי בכלל להחליף אותו ב 7300LE הרקוב והמצחין שיש לי השאלה אם אני ירגיש הבדל עם ה X600 ?? אני משחק רק CALL OF DUTY4 והשאלה האם יהיה הבדלל? בין 7300 LE ל X600PRO? תודה וערב טוב..

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by stavcas,

טוב אמא שלי הציעה לי להעביר את הכרטיס שלה: NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB PCI-E x16 עכשיו השאלה שלי האם אוכל להריץ קרייסיס בינתיים אפילו על Low?? ואם מישהו יודע גם על כמה FPS??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by gggilad13,

אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של בסביבות 1000 ש"ח בעיקר למשחקים. על מה עדיף ללכת NVIDIA או ATI?

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by AMD-GUY,

זה נכון מה ששמעתי? Radeon 9500 PRO הוא מה שמנצח את TI4600 ו-Radeon 9700 הוא מה שקוטל אותו ומשאיר פער?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  19. שלום, סליחה על הכותרת הארוכה... רציתי לשאול איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין: ASUS NVidia 9800GT 1GB GDDR3 HybridPower PCIE Gigabyte nVidia Geforce 9800GT OC 1Gb DDR3 ASUS EN9600GT GeForce 9600GT 1Gb PCIe Gigabyte ATI Radeon HD 4850 1Gb DDR3 GV-R485OC-1GH ועוד משהו... יש אפשרות לעשות Cross Fire בין 2 כרטיסי מסך מאותה חברה אבל דגמים שונים? למשל HD 2600 XT עם HD 4850 ?

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by Kirma,

אז אחרי שקיבלתי את הכרטיס מסך החדש החלטתי להחליף ל 8600GT שלי, משחה טרמית ל MX-2 GIGABYTE 8600GT 256MB (קירור פסיבי) אחרי שפירקתי את הגוף קירור, ניקיתי את המשחה הישנה שהייתה דבוקה לגוף קירור בלבד כמו לא יודע מה ראיתי שעל הליבה עצמה בכלל לא היה משחה (הכוונה היא שכאשר פירקתי את הגוף קירור גוף המשחה נשארה עליו ולא על הליבה) המשחה הישנה הייתה בצבע צהוב. אחרי ההקדמה הקצרה לשאלתי, עכשיו מה היא בעצם הליבה ? כי יש רבוע גדול שמחובר ל PCB בגודל של כ 5 סמ"ר ועליו יש עוד חלק שחור (שאני חושב שזה הליבה) קטן בגודל של כ 2 סמ"ר מה זה הליבה עצמה הרבוע התכלת או האדום (לפי התמונה שצירפתי) ? אז על הרבוע התכלת יש משהו כמו דבק שקוף, אבל הוא מורגש רק בצדדים.. אז אמורים לנקות גם אותו או לא ? וכמ…

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  21. אהלן. כרטיס מסך:Radon HD 7950 3gb gddr5 (כן כן אני יודע... כרטיס מסך לא משתלם בלה בלה... אני ממש מרוצה מהרכישה וזה מה שחשוב בשורה התחתונה ) לוח אם: MSI P67A-GD53 מסך: Dell UltraSharp U2312HM מערכת הפעלה: win 7 ultimate 64bit אז כך. מותקן לי כרגע AMD Catalyst 12.3, יצא לפני איזה שבוע 12.4 ולמרות שהורדתי והתקנתי כבר מספר פעמים המחשב שלי מתעקש להשאר על ה12.3 אפילו הגדלתי לעשות והסרתי לגמרי את הדרייבר, התקנתי דרך ההתקנה של ה12.4 שהורדתי ו... זה רושם לי 12.3 עצות?

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by eliXir,

Etmol akol aya beseder, ani kam ba boker poteah et ha machshev pitom ha masah meavev ba zad bli sof!!!! eich ze egyoni ?! le misho ze kara ve yodea eich letaken o she a masah alah kaput? :'(

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  23. שלום למי שקורא את ההודעה! כשאני מנסה לבחור חומרה למחשב שלי או מחשב בכלל אני לא מבין מי יודע מה.. אני יותר בנאדם של windows ותוכנה ;D אז הנה מה שאני רוצה לדעת... (או: "הנה השאלה") יש לי מחשב תומך רק בחיבור PCI לכרטיסים :-\ ואני מחפש כרטיס מסך בשביל המחשב שלי... מה שיותר קשה מאחר ואני צריך לחיבור PCI ולא ל-AGP (לא, אין לי PCIEXPRESS). אשמח (מאוד אפילו) אם מישהו (או מישהי ) יוכלו לעזור לי בבחירת הכרטיס הטוב ביותר שאוכל למצוא. בינתיים אני מוכן להשקיע 360-460 שקל על כרטיס. כמובן שאשמח למחיר נמוך יותר למי שמוצא אחד...! אם למישהו יש המלצות כמו "אל תקנה עכשיו" או "קנה כמה שיותר מהר" (כאלה דברים) שבבקשה יסביר למה! זה לא יעזור הרבה אם זה רק ציון עובדה שלא תעזור לי... תוד…

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by demonshlomo,

לפעמים שאני משחק משחקים המחשב נתקע ואני מחוייב לעשות ריסטארט.... אני בOC להכל אבל זה קרה גם כשלא היה OC! WTF?

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  25. אני לא ממש מבין בנושא אז רציתי לדעת איך יתבטא ההבדל בין מסכי ה-19" היקרים שעולים כ-2000 ליותר זולים שעולים 1200 - 1500 ש"ח. לדוגמא ניקח את הדגמים של סמסונג: 959NF ו 955DF אתם יכולים להסביר לי מה כל כך יותר טוב בראשון ששווה 500-700 ש"ח יותר?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים