כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
1. אני מתכוון לקנות ממש בקרוב כרטיס מבוסס רדאון, וחושב על 9600XT - יותר מזה יקר מדי... ראיתי כרטיסים של ATI ושל SAPPHIRE כשה ATI יותר יקרים קצת. האם יש הבדל ששוה את הכסף לטובת ה ATI? זכרונות טובים יותר? ארכיטקטורה טובה יותר? משהו טוב יותר?? לשניהם יש אותם יציאות והכל דומה חוץ מהמחיר. 2. האם יש דרך להאיץ את הכרטיס ולגרום לו לעבוד מהר יותר כמו שהבנתי מהדיון על הדרייברים של אומגה? (אני חדש ב ATI ומהגר מכטיסי NVIDIA, אני מקווה שלא אתאכזב כי היה לי מאד נוח וקל איתם) 3. לכרטיסי NVIDIA יש אפשרות להפעיל אופציה שנקראית DIGITAL VIBRANCE בתפריט color correction בדרייבר עצמו. פעם היתה לזה תוכנה חיצונית שנקראית NVMAX והיא שיפרה באופן מדהים את העושר והחיות של הצבעים שהכרטיס הפיק…
-
- 12 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שהנושא אומר אני מתלבט בין שני כרטיסים הכרטיסים הם או gtx470 או 5870hd שניהם כמעט אותו מחיר אבל העניין הוא שמינימום ה FPS ב470 גבוה יותר והבנתי שהוא כרטיס ממש טוב לזונות גרפיקה כמוני מצד שני המקסימום של ה 5870 יותר גבוהה ושוב טוב לזונת גרפיקה כמוני.. איזה משניהם יותר עדיף ולמה? בבקשה תנו סיבות ולא סתם "ברור ש 5870 כי Nvidia הם בלעעעע" בבקשה אם צריך עוד מידע בקשר למפרט עצמו מעבד : q6600 לוח אם : asus p5kc זכרונות : 2gb corssair xms2 והכרטיס שאותו אני רוצה להחליף xfx 8800gts אני יודע שהמחשב מיושן הוא מלפני 3 שנים אבל הוא עדין עושה עבודה ניפלאה, אני רוצה לשדרג את הכ.מסך ואז את הזכרונות אגב, לפי מה אתם בוחרים לוח אם? אף פעם לא הבנתי איך קובעים עם ל…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
... כאשר ניסיתי, הסתבכתי לגמרי, והיו מספר ארורים בווינדוס... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום כולם, החלפתי לאחרונה את המסך שלי ועברתי ממסך של 19" (מרובע) ל23" רחב. עכשיו כשאני מריץ משחקים על FULL HD כרטיס המסך שלי כבר לא סוחב הכל בHIGHEST ולפעמים זה לא מפריע אבל לפעמים ההבדל משמעותי לעין. הייתי רוצה לשדרג את הכרטיס הנוכחי שלי RADEON HD4870 512MB למשהו שיוכל להריץ משחקים (בתקוה) על HIGHEST עם המפרט שלי. למען הסר ספק, אני לא פריק של FPS אבל אני הייתי רוצה שדברים ירוצו חלק. המפרט שלי כיום (מה שרלוונטי) : Intel Core i7 930 6GB RAM DDR3 1600 MHZ GIGABYTE GA-X58-UD3R MOTHERBOARD ATI RADEON HD4870 512MB לא זוכר עוצמת ספק (לצערי) אבל משהו בין 450 ל520 וואט מארז CM Centurion 590 אני מקווה שזה מספיק פרטים ואני גם מקווה שהכרטיס שתמליצו לי עליו יכנס במארז. התקציב הוא בד…
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום, באתר של powerColor רשום שהזכרון של הכרטיס הוא 200X2 DDR. ואילו באתר של ATI, רשום שהכרטיס בא עם זכרון של 300X2 DDR, וכך גם בביקורות על כרטיס של כל מיני חברות, כמו ג'יגה-בייט. אשמח אם מישהו יאמר לי איך זה יכול להיות שpowercolor הורידו את המהירות של הזכרון, עד כדי כך (זה די איטי), על אף שהוראות היצרן הן ל 300 מגה-הרץ. יש את האפשרות לרכוש את הכרטיס, ורציתי לדעת אם כדאי לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי.. קודם כל, למנהלים, סליחה על זה שאני פותח שוב שירשור לגבי הכרטיס החלופי שנתנו לי, אני פשוט חייב את דעתכם לגבי הכרטיס (אולי בכלל תראו כזה כרטיס בפעם ראשונה) תמונת הכרטיס שקיבלתי במימוש אחריות: http://img300.imageshack.us/my.php?image=16112008058bo1.jpg זה לא נראה לכם מוזר שהכרטיס הוא לא כרטיס Reference של נוידיה ואי אפשר למצוא תמונות של כזה ברשת? הוא בא עם אותו קירור סטוק מוזר (המוכר אמר לי בעצמו שזה קירור מדור קודם).. לדעתי היבואן ניסה לעשות איזו קומבינה, כי התקשרתי לעוד כמה חנויות והכרטיסים שהם סיפקו ללקוחות בכלל לא היו דומים לזה אלא באו עם קירור Reference כמו שצריך להיות בדגם הזה. אתמול חזרתי לחנות והתווכחתי עם המוכר שילך ליבואן, יחזיר אותו (זה כרטיס חדש) ויתן לי אח…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום,הייתי רוצה לדעת אם המסך הזה טוב mag ah778 וגם הייתי רוצה לקבל המלצות למסכים חלופיים CRT באותו סדר גודל (649 ש"ח) שיותר טובים ממנו עוד שאלה קטנה....רצית לדעת אם למישהו יש תמונה של מעל המסך כי אני רוצה לדעת אם מעל זה ישר או בשיפוע כי אני רוצה לשים עליו רמקול. בתודה עידו נ.ב. אם זה חשוב אני קונה בע"ה כ. מסך eVGA 6800 GS
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אוקיי הודות לכרישי הפורום הגעתי למסקנה שהשדרוג שהכי מתאים לי תקציבית זה ה4890 VAPOR X שנמכר בRSM ב660 שקל. מבחינת המערכת שלי אני משתמש בקוואד קור 8200 עם 4GB 800MHZ. כרגע אני ממש לא משתמש בOC +מחליף את הספק ל500/520W של SEASONIC. בעקרון 2 שאלות: אם יש אנשים שהשתמשו בכרטיס הזה,ידוע לכם על בעיות מיוחדות עם הכרטיס הזה?(הבנתי שהיה ליין של כרטיסים פגומים ראיתי על זה כל מיני תלונות בNEWEGG)חוו דעתכם בבקשה. ודבר שני הכרטיס משתמש בקירור מיוחד של VAPOR X ידוע על בעיות מיוחדות עם הקירור הזה? הבנתי שיש לו נטיה לפלוט חום לתוך המארז, המארז שלי זה אמנם לא מיני אבל מעבר לתוספת של מאוורר ג'נרי קטן אחד אין אצלי איזשהוא קירור מיוחד. האם צריך להוסיף עוד אוורור/קירור למארז?או שהVAPOR ל…
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את הדרייבר מהאתר, הכל הלך טוב ומנהל ההורדות (catalyst mobilty download) של AMD התחיל להוריד אותו, ואז הוא נעצר ב-85 MB מתוך 142, וטען שההורדה הסתיימה (כנראה נעצר בגלל כשל תקשורת). כמובן שהקובץ לא יכל לרוץ, כי הוא לא שלם. עכשיו, אני לא מצליח להוריד אותו כמו שצריך, כל פעם הוא נעצר שם, ולא ממשיך. כמובן שאני מחקתי את מה שירד (לא לסל מחזור), וכמובן שניסיתי להוריד שוב את הקובץ מהאתר של AMD, וכמובן שעשיתי restart. כלום לא עוזר. כל פעם הוא בכלל לא מוריד- מגיע מייד ל85 MB ושם טוען שההורדה הסתיימה. יש למישהו פתרון לעניין? איך אני יכול לעדכן את הדרייבר? מערכת הפעלה win 7 64 bit כ"מ ATI Mobility Radeon 5650 תודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אז ככה...משהו לא היה בסדר עם הדרייברים שלי...אז עידכנתי לגירסה...(71.89)... לפני שכל זה קרה...שיחקתי Generals...הייתי צריך לכבות את המחשב...כיביתי והדלקתי... עכשיו שבאתי להדליק אותו עוד פעם...איך שהוא נכנס לוינדווס המסך התכבה...אז מה שעשיתי זה להתקין דרייברים מחדש דרך מצב בטוח.... אבל שבאתי לשחק במשחק עכשיו....אני נתקל בהודעה.. כזאת (למטה)... ויש לי DX גירסה 9.0c.... תודה לעוזרים...!! עריכה _______________________________________________________________________________ ביצעתי בדיקת Direct3D דרך ה"כלי אבחון DirectX"...ונתקלתי בבעיות... והנה התוצאות: תוצאות בדיקת Direct3D 7: שגיאה בשלב 8 (??יוצר התקן תלת-מימדי): HRESULT = 0x887602eb (קוד שגיאה) תוצאות בדיקת Direct3D 8: שגיא…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כבר בן 5 שנים (וואו ) הוא עבר שדרוג באמצע הדרך לספק כוח נורמלי (במקום של אייבורי) יותר זכרון וכרטיס המסך הנוכחי. עכשיו אני יודע שבעקרון בשביל לשדרג ממש ולשפר אני צריך כבר מחשב חדש, אבל באמת אין לי תקציב לכזאת קנייה. (למרות שנראה לי שכל מחשב כיום אם אני אצרף אליו את כרטיס המסך הנוכחי שלי יהיה יותר טוב משלי משמעותית) בזמן האחרון חשבתי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הבעיה העיקרית איתו היא גם שאין בו את כל הפיצ'רים הטכנולוגיים האחרונים, וגם ש-ATI AMD כבר מזמן לא תומכות בו בשום דרייברים חדשים. כמו כן, לא מזמן קניתי מסך חדש שמתהדר ברזולוציית 1920 על 1080, והייתי רוצה לשחק יותר משחקים על הרזולוציה הזאת או קרוב אליה. אז השאלה שלי היא, האם יש לי טעם לקנות כרטיס מסך ח…
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הלוואי עלי וואי אני מזיל ריר על זה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני חייב להחליף את ה Gforce mx200 המעפן, אני חייב המלצה לכרטיס טוב ולא יקר במיוחד (לווא דווקא geforce) לידע כללי מדובר על Athlon Xp 2000+ palomino gigabye- g7vax 512mb זיכרון יש עוד כמה דברים נחמדים בתוכו (לא חשוב לצורך דבר)
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן. כרטיס מסך:Radon HD 7950 3gb gddr5 (כן כן אני יודע... כרטיס מסך לא משתלם בלה בלה... אני ממש מרוצה מהרכישה וזה מה שחשוב בשורה התחתונה ) לוח אם: MSI P67A-GD53 מסך: Dell UltraSharp U2312HM מערכת הפעלה: win 7 ultimate 64bit אז כך. מותקן לי כרגע AMD Catalyst 12.3, יצא לפני איזה שבוע 12.4 ולמרות שהורדתי והתקנתי כבר מספר פעמים המחשב שלי מתעקש להשאר על ה12.3 אפילו הגדלתי לעשות והסרתי לגמרי את הדרייבר, התקנתי דרך ההתקנה של ה12.4 שהורדתי ו... זה רושם לי 12.3 עצות?
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
Etmol akol aya beseder, ani kam ba boker poteah et ha machshev pitom ha masah meavev ba zad bli sof!!!! eich ze egyoni ?! le misho ze kara ve yodea eich letaken o she a masah alah kaput? :'(
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 2200 ש"ח אם יש לכם משהו אחר להציע אשמח לשמוע אני רוצה אוטו בעיקר למשחקים וגרפיקה אם אפשר גם לעריכות של וידאו וטלויזיה
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הלך ה4870(חדש!), בחנות טוענים שהמדבקות הטרמיות של ה TWIN TURBO הן חד פעמיות, ואי אפשר לגרד מהזכרונות את הדבק שנשאר אז צריך לקנות משהו אחר או TWIN TURBO חדש להרכיב על ה4870, ובקיצור עוד כסף. לי נשמע מופרך, מה דעתכם ואם מישהו מכיר דבר כזה בכלל?
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לאור העובדה שלא התעצלתי וקראתי את החוקים, הנה הפרטים. הכרטיס כמובן לשימוש של משחקים, להריץ מייפל על HD לול, סתם רכשתי אותו בחנות נעה במחיר של 780 ש"ח ומפרט המחשב - CPU- AMD Athlon 2 X3 2.8Ghz Motherboard- GIGABYTE MA74GM-USH Memory- 4GB (2x2) PATRIOT 800Mhz CL5 Video Card- FORCE3D ATI Radeon 5770 1GB Hard Disk- Seagate 320GB 7200rpm PSU- Seasonic 500W רכשתי כרטיס מסך 5770 HD בזול יחסית, 780₪ לעומת היצריניות האחרות שמוכרות ב-₪900. עכשיו, המחיר מאוד זול וזה דיי גורם לי לערער בבחירה. עוד לא ניסיתי אותו ואני רוצה חוות דעת לפני שאשתמש בו, האם הכרטיס מסך FORCE3D RADEON HD5770 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe טוב או שבאמת יש בו פגמים? רכשתי את הכרטיס מהחנות נעה, עליי…
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LG F900B ויש לי עליו מלא כתמים שהם לא מבחוץ אלא מבפנים משהו מכיר את הבעיה הזאת? קראתי בחוברת של משחק מחשב שמשחקים ישנים יכולים לגרום לבעיה כזאת משהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום. נכנסתי לתוכנה של NVIDIA ושם יש אופציה של ביצועים...והתדר של הגרפיקה והזיכרון ניתנים לשינוי. שיניתי את המהירות של הגרפיקה מ-732 ל-800. עכשיו השאלה שלי אם עליי להתעסק בעוד משהו לפני שאני משנה והאם זה עושה נזק לכרטיס? אם יש דרכים אחרות אשמח לשמוע ולדעת איך עושים אותם. בתודה, שגיא.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום פורום יקר. רציתי לדעת כמה דברים לפני שאני עוד פעם הורס משהו :> אז ככה היה לי כרטיס בעבר שעוזר vpu recover בלה בלה בלה בסוף החלפתי מKSP לכרטיס חדש וזה לא עושה יותר עכשיוו רציתי לדעת עם אני יעשה לו OC יש סיכוי שהשגיאה תחזור לי? ולאיזה מהירויות בכלל הכרטיס יכול להגיע עם המאורר הסטוק שלו ? יש לי Sapphire Radeon9600XT 128MB הנה תמונה http://www.hwupgrade.it/stampa_articoli/974/sapphire_9600xt_9600pro_s.jpg הוא כרגע נמצא על 500/300 מעלות של 32 ככה... אז השאלה בגדול כדאי לעשות במצב הנוכחי אובר קלוק ? זה יעזור בכלל ? לכמה זה יכול להגיע עם הקירור הזה ? הוא יתחמם בצורה משמעוית עם OC ? הוא יכול להישרף לי ? (אני לא אמשיך כי זה לא יגמר ..) תודה ולילה טוב לכם
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
"דגמי" 5200 של ג'יפורס אף.אקס נמכרים במחירים נמוכים במיוחד דבר שמעלה חשדות על האמינות והתוצאות שהמוצר מפיק מול "דגמי" MX \ TI של אותה חברה, עם אותה כמות של זיכרון
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם! בניתי לעצמי מפרט מבוסס מעבד אינטל E8400 לוח אם גיגבייט GA-EP43-DS3L זכרון 4GB OCZ ההתלבטות שלי היא רק לגבי כרטיס המסך חשבתי על NVIDIA 9600GT 512MB האם הכרטיס הזה יוכל להריץ לי משחקים יחסית כבדים כגון GTA החדש בהגדרות סבירות או שאני חייב לשדרג לכרטיס מסך חזק יותר? אם כן איזה? (עם כמה שפחות חריגה בתקציב) ** המסך שאליו יחובר המפרט יהיה 19" LCD תודה מראש על העזרה
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בעקבות הדיון שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531116.msg4531290#msg4531290 אני כנראה נאלץ להחליף את הכרטיס בקרוב כי זה כבר בלתי אפשרי לשחק משחקים.. מהו התחלופה לכרטיס שיש לי עכשיו בכרטיס של NVIDIA? אני לא צריך משהו מטורף כי סתם יהיה לי צוואר בקבוק אז משהו עם אותם ביצועים או טיפה יותר עד 600 שקלים בערך.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-