כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי בעיה עם כרטיס מסך הנוכחי: 8800 gts 320 , כאשר אני מתקין את הדריבר שלו, המחשב מתרסט עם העליה לוינדוס, ניסיתי דריברים שונים אך זה לא הועיל כשאני עובד בלי דריבר אז יש פסים מוזרים בעלייה ברמת הביוס ולאחר מכן בוינדוס אני יכול לבחור רק ברזולוציה הכי בסיסית. לכן אני מחפש כרטיס מסך הכי בסיסי במקומו, לצורך גלישה באינטרנט וסרטים, אני רק רוצה תמיכה ב dvi. אני מצרף תמונות מה cpu-z לוודא שתהיה תמיכה ללוח אם שלי. לפי דעתי גם משהו כזה יספיק לי: https://www.tms.co.il/product/9251 מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש לפני כ-4 חודשים,והייתי מרוצה מהמחשב עד הגג,הכל עבד פשוט חלק. לאחר כחודשיים אני שם לב שבאמצע משחקים מופיעים לי פסים שחורים כאלה על המסך ובאגים מאוד מוזרים, כמו לדוגמא ריבועים באמצע המסך,או לאחר מיזעוא נעלמים לי קירות וכו'. בנוסף , הביצועים של המחשב נהכפכו לפשוט בלתי שחיקים,אם אפשר היה לעבוד איתו ובכל משחק היה לי כ 20 FPS במשחקי אונליין או איזה 10 ב SINGLE. ב CSS לדוגמא היה לי איזה 30 FPS ודרופים בכל מקום..בלתי נסבל. עשיתי אתחול למחשב ומופיעה לי הודעה , משהו בסגנון : cup is unworkable or has been changed,please check Soft menu. התקשרתי לחנות שמימנה הוזמן המחשב (TMS), והם אמרו לעשות :Load optimal settings,וכך עשיתי. לאחר מכן נראה שיפור בביצעים , א…
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין כבר להחליף את כרטיס ה 6600 הרגיל שלי במשהו קצת יותר חזק... אני בקטע של הגדרות גבוהות והרבה פילטרים,רזולוציות וכדומה.. שני הכרטיסים בהתלבטות הם: http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX80256D.htm# http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128VP.htm תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי כדאי שתתחילו לעשות קנייה קבוצתית לכרטיס הזה? ;D אומרים שהכרטיס הזה ירסק את ה690 Nvidia לחתיכות נ.ב-התמונה להמחשה בלבד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול המליץ לי על כרטיס מסך חזק ל Full HD שיספיק למשחקים כמו : GTA Assassin's creed Syndicate Tomb Raider טווח מחירים 1200-1500 תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
במידה ואין כסף לקנות כרטיס מסך חזק יותר מ-ר9550. אני שואל בעצם אם שווה לשדרג מ-9200 ל-9550? שוב, אין כסף לכרטיס מסך חזק יותר, גם לא ל-6200.
-
- 12 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אז באמת חברים מה עדיף לבחור בטווח מחירים שבין 1200 ל700 בעיקרון הייתי מעדיף אם תתנו לי לא רק את הטוב ביותר אלה בכלל מספר כרטיסים לטווח המחירים. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
המחשב עצמו חדש לחלוטין,עם אפס שעות עבודה. מעבד 2.8 אין לי מושג איזה בדיוק עדיין לא הדלקתי את המחשב (אין מסך חחח). 1G זכרון DDR 2700 וכרטיס מסך מובנה של אינטל. לוח אם גם לא יודע בדיוק איזה,רק יודע שהוא בתצורת AGP. עכשיו,חשבתי על 6600GT אבל הוא יקר לאללה,550 שקל =\\ אני צריך משהו שיהיה נציל על המחשב הזה ובטווח ה 500 שקל. פעם ידעתי להמליץ לאחרים היום אחריי שלוש שנים שאני לא בתחום אני לא יודע מה לקנות חחח אז אשמח אם מישהו יאיר לי את הדרך וייתן איזה קצה חוט לכ.מסך שיתאים לי,תודה רבה והמשך יום טוב
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מחפש כרטיס שיעבוד ב 120 FPS ב GTA V המסך - Full HD מעבד - Intel® Core i7-6700 3.4GHz זיכרון - 16GB DDR4
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף? ה Catalyst החדש בגירסת 4.2 או Omega? מה ישפר לי יותר ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
עדיין מחפשים את כרטיס העיבוד הגראפי המיטבי למערכת הקומפקטית שאתם בונים? לתתי המותג של חברת Palit יש מה להציע לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
למה טכנולוגית ה PUREVIDEO של NVIDIA, שמוצגת כ FEATURE בכל הכריטיסים, עולה כסף מעבר לקניית הכרטיס עצמו? לא נראה להם קצת חוצפה.... מישהו ניסה את זה וראה שיש שיפור אמיתי באיכות התמונה? http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder_1.02-150-trial.html
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי מאיזה שהו חבר שאם קצב הריענון גדל אז זה מזיק לעיניים זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
יש לי מפצל של 66gt זה בא עם כניסת VIVO וביציצאות כתוב s-vidout y pr pb/av וכל מה שניסיתי לעשות תמיד יצא לראות את המחשב אבל בלי צבעים תמיד יצא לי שחור לבן כזה... מה צריך לעשות???
-
- 11 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1408
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את הדריוורים של ה9600XT שלי ל4.2 השאלה היא אם אני צריך להסיר קודם את ה4.1 שמותקנים כרגע, או, לא.... ואם כן, אז איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
-
שלום לא מזמן קיבלתי כרטיס מסך דגם GIGABYTE GTX 1080 Ti Gaming OC 11G אבל אין לי מחשב הרכבתי אותו במחשב של חבר בכדי לבדוק אותו. הכרטיס מרעיש מאוד וזה מבלי OC והכרטיס מגיע ל84 מעלות בזמן משחק. מישהו יודע האם זה נורמלי או יש בעיה בכרטיס... תודה על העזרה ?
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני משחק במקס פיין וכול קווי הרוחב מטושטשים ברגע שאני זז אם מקס וזה גם קורא קצת בut2004 עכשוו השאלה אם זה המסך או הכרטיס מסך מה אתם אומרים יש ליradeon 9600 ומסך proview 787 pure flat הצמדתי מגנט בגלל שאני רוצה להרוס אותו אבל רק כמה דקות בודדות נראה לכם שהרסתי או שזה הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי דרך הארגון של הקנייה הקבוצתית(עסקאות מצויינות ד"א! תודה למארגן) כרטיס של 7950HD DUAL-X. אבל שמתי לב שהתוצאהה של ה3dmark שלי נמוכה: http://img694.imageshack.us/img694/1554/captureykf.jpg כמו שניתן לראות המעבד שלי לא ממש חדיש, אבל הבנתי שהוא לא אמור להוות צוואר בקבוק רציני פה... הבדיקה נעשה על רזולוציה של 1920X1080 עם 3dmark 11 ווידאתי שאני מתקין את הדרייבר החדיש ביותר(13.1) כאשר אני מבצע הסרה של הדרייבר הקודם(uninstall,driver sweep וכ'ו). ממה יכולה לנבוע התוצאה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קצת נדפקתי עם המצב שלי עכשיו....קניתי מחשב חדש עם לוח אם Asrock 945i775GZ נראה לי ומעבד intel 2.66 805 dual core ו512 זכרון...עכשיו השגתי אותו במחיר טוב והשקעתי עוד איזה 300 שקל בלוח אם ASROCK DUAL VSTA שבו אני יוכל לחבר את הכרטיס מסך שלי ATI 9600XT 256MB שעלה לי 1100 שקל בזמנו............ אבל הלוח אם נדפק בחיבור...לא שמתי לב ובטעות חיברתי אדמה למקום שלא צריך...וגם אבא שלי הכניס DDR 2 למקום של DDR 1 והפעלנו את המחשב....בלאגן אז החזרתי את הלוח האחר חיברתי והכל פועל (איזה מזל שהזכרון לא הלך) אז נתקתי עם לוח עם סלוט AGI (זה PCI EXPRESS x4 לא?) וקצת כסף...300 שקל לכרטיס מסך...לא שווה לי להשקיע יותר כי עוד כמה חודשים אני מתגייס אני יודע שבתקציב הזה אפשר לקנות רק איזה 6200 …
-
- 10 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של ATi ולא מצאתי. אם מישהו יוכל ללתת לי לינק אהיה אסיר תודה!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או PowerColor ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 זה מאוד חשובב!! תודה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס הכי טוב למחיר הזה הספק שלי זה HEC 400 ומסך 19 ומעבד AMD 6000 כרגע יש לי 8600GTS רצוי מחנות זיגזג מחשבים
-
- 13 תגובות
- 975 צפיות
-