עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by leoleo,

קראתי את ההמלצותעל כרטיס אך לא ברור לי מי היצרן?

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

האם הדריברים מרייג'3D מתאימים גם לכרטיסי BUILT BY ATI וגם לכרטיסי POWERED BY ATI?

3. Started by amigamerlin,

שלום, באתר של powerColor רשום שהזכרון של הכרטיס הוא 200X2 DDR. ואילו באתר של ATI, רשום שהכרטיס בא עם זכרון של 300X2 DDR, וכך גם בביקורות על כרטיס של כל מיני חברות, כמו ג'יגה-בייט. אשמח אם מישהו יאמר לי איך זה יכול להיות שpowercolor הורידו את המהירות של הזכרון, עד כדי כך (זה די איטי), על אף שהוראות היצרן הן ל 300 מגה-הרץ. יש את האפשרות לרכוש את הכרטיס, ורציתי לדעת אם כדאי לי. תודה.

4. p4 2.4B radeon 9500 pro 128mb ddr קיבלתי ב3d mark2001 se ברזולוציה של1024x768x32 בלי AA 11829 האם זה ציון טוב למערכת שלי?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by MeTaLhAmMeR,

אני בדיוק מסתכל באתר הזה ולפי הבדיקות שהם עשו פה ניראה כאילו שה6800GT עוקף את ה850 XT... איך זה יכול להיות?? ההבדל במחיר בינהם הוא עצום!! http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce-7800_3.html אני מתכנן ליקנות את ה850 XT אבל לפי מה שאני רואה פה אני לא חושב שאני ישאר עם ההחלטה הזאת

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by avigdo,

שלום, במסגרת רכישת מחשב חדשת הוצע לי כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 4 64 MB + TV לא ראיתי בפורום התיחסות לכרטיס זה בימים האחרונים. למי שמכיר את הכרטיס/את החברה, היכן הייתם ממקמים אותו יחסית לכרטיסי מסך המדוברים כאן בפורום?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by uzi4u2,

מדובר ב GTX670 של חברת GIGABYTE. אני לא מכיר את מחירי השוק של המשומשים כל כך אז כל עזרה תתקבל בברכה! (אכן אכן אני יודע הגיע הזמן לשדרג)

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  8. ככה לפחות לפי שניים מהפורום של AnandTech. עוד מישהו: שמו לב שOC לליבה לתדר של הPCI-E מביא בדיוק אותה תוצאה בAGP. דיי צפוי הייתי אומר (פתיחת צינורות) מקור

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by Mr.Pepo,

אשמח לדעת אם יש דגם ספציפי של 7600GS ל-PCI-E מהחנות LogicPC שאתם יכולים להמליץ לי עליו. התקציב הוא 600-700 שקל. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  10. אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין השניים כל מה שאני יודע זה שה 5770 תומך בדירקס 11 ועל הנייר הוא קצת יותר טוב מה 4870 בפועל, אני רואה שעדיין ה 4870 יותר יקר, ועדיין ממליצים על ה4870 בתור כרטיס מסך למרות שקיימים דגמים יותר חדשים בשוק. זה לא קשור למפרט מחשב שאני עומד לקנות או משהו, זה פשוט לא מובן לי. אשמח להסבר \ השוואה בין השניים.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by soldier,

שווה לשדרג x800gto ל 7600gt בכמה 7600gt יותר טוב מx800gto

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  12. וכן חוות דעת על עצם הרעיון אם כדאי או לא.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by yotam360,

תקציב 1500 ש"ח איזה כרטיס מסך לגיימרים יהיה הכי טוב במחיר הזה?

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  14. פרטי מערכת ספק 400W לוח אם P45D3 NEO-F MSI מעבד ארבע ליבות Q9550 זיכרון 4G DDR3 1333MHZ איזה כרטיס מסך עד 700 שח יתן לי את הביצועים הכי טובים במשחקים ועם איזו מערכת הפעלה הכי כדאי להפעיל את המערכת XP או VISTA 32 BIT או 64 BIT תודה

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by nashdy,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בעניין . יש לי 2 כרטיסים של GTX480 של גיגהבייט האם אני יכול לחבר כרטיס שלישי של GTX480 של חברת ZOTAC בנוסף לשני כרטיסים שיש לי? יעשה בעיות אם זה חברות שונות , אבל אותם כרטיסים ? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by OC,

קודם כולה צום קל במישחק emeney terory שזה מישחק שמכיר את הכרטיס ראדון 9700 פרו והמישחק עצמו תומך ב דירקס 8.1 ליפעמיים יש מקוממות שיש לי שם רק 40 FPS לא עולה וזה מעצבן ויש לי ראדון 9800 פרו 512 זיכרון מעבד 2.6 C וחשבתי שבאלף ליף 2 אני יריץ על 40 FPS בעזורים כאלה שאני במצב מולטיפלייר עם מלאה אנשים בסרבר מה לעשות ???????????

17. Started by itaylevi,

כשאני מנסה להכנס לאתר ולהכניס קוד, אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהם מעדכנים את המשחקים. http://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/nsreloadedforever.aspx מחיפוש בגוגל לא מצאתי שום מידע על העדכון או ממתי הוא קיים, מה קורה עם זה? תודה.

18. חוץ מיתרון של חסכון במקום..האם זה בריא יותר לעיניים או איכותי יותר? עריכה: מצטער, מצאתי את הת'רדים הרלוונטיים רק אחרי שפתחתי את זה בינתיים לא ראיתי שיש יתרון גלוי

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  19. יש לי מסך 17 אינץ' של NEC היום לאחר שנה וחצי של שימוש הוא החל להחשיך לחלוטין ניתן לראות תמונה אך כל המסך מראה גוונים שחורים. הכבל נראה בסדר גמור. הדבר היחידי בו אני חושד הוא המתח של החשמל יכול להיות שזה מה שגרם לו לבעיה זאת? האם אפשר לתקן אותו? אם כן מה היא העלות? תודה מראש עמית,שהמסך שאהב "פצוע"

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  20. מדובר בחיבור של 7900GT לטלויזיה וחיבור של מסך דרך DVI , דריבר 175.19 WinXP . לא הייתה לי בעיה כזו בעבר , שמצב DualView מציג לי על הטלויזיה תמונה שחורה עם פסים לבנים רצים לאורך הטלויזיה . מצב CLONE עובד , אין שום בעיה , רק DualView עושה בעיות . עשיתי חיפוש ברשת מצאתי כמה נושאים ,אבל לא ראיתי שיש איזה פיתרון . אולי מישהו כבר ניתקל בזה ויודע את הסיבה או הפיתרון לבעיה.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  21. Started by Idanp,

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1223167&postcount=133 K|NGP|N כרגע מקום ראשון ב3Dmark05\03\01 !

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  22. האם כרטיס כזה יספיק לצפיה בסרטי hd : ‏HD 4350 512MB (1G Hyper Memory) GDDR2 DX10.1 DVI HDMI PCI-E‎ הוא ממש זול מצאתי אותו ב 180 שקל...

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  23. Started by משועמםכרוני,

רציתי לשאול אם הוא מסך טוב, כי לא ידעתי שיקנו לי את זה ואם יש אחד טוב יותר אז אני אחליף...

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by לוח שנה,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2543

25. Started by neil4,

http://www.digit-life.com/articles/palitr8500/index.html באתר זה ניתן למצוא את הראיון על XpertVision RADEON 8500 Video Card ויש שם משהו לא מובן ,-Lack of the second RAMDAC of the XpertVision RADEON 8500LE בסוף העמוד מה זה אומר? מה זה ramdac?

• 10 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים