כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום, כרגע אני עם CCC. אני מעוניין לבצע OC ל-6950 שלי. איך כדאי לעשות את זה - באמצעות CCC או MSI AB? האם יש יתרון בביטול CCC והפעלת MSI AB במקומו? או שאני אמור להריץ את שניהם במקביל? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר מיואש.. הכרטיס הזה עושה בעיות. מה שכן,יהיה קשה להחזיר אותו.. ואני גם לא בטוח שהוא הבעיה. אז אני שואל כאן ומברר. הוא כל הזמן מכניס כתמים על הווינדוס,עושה הפעלה מחדש למחשב בעת הרצת תמונות,תל מימד,או כל דבר גרפי אחר. הוא גם משנה תצבעים,בקיצור אין מנוחה. בקשר להפעלה מחדש.. אחרי ההפעלה,אני מקבל הודעה בשם 'Microsoft Windows' וכתוב 'שגיאת חומרה' האם אני צריך להחליף אותו או לא? או שזה בכלל לא בעיה של פגם. אודה למי שיעזור לי
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 17 רגיל(לא דק), טוב, זול ומחברה טובה תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי כרגע FX 5200 ואני רוצה לשדרג אותו לכרטיס אחר. מכיוון שלא זכיתי בטוטו בזמן האחרון אין לי יותר מדי משאבים להשקיע בו. ראיתי ב-K.S.P את הכרטיס הזה: ?xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E? אני לא מכיר את החברה והמחיר נראה לי קצת חשוד. אני אשמח לשמוע את דעתכם בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שלהם בישראל והמחיר שלו נורמלי (1200+-) והאם הוא יותר טוב מה9800 או ה260/280, תודה!
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מה הם רוצים ממני? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377470.0 הם אומרים שה8800GT קליבר חרא של כרטיס
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי ברשותי כ.מ HD4830 בעבר שרציתי להורית את עוצמת הצבעים לא היתה בעיה לעשות זאת לפני כמה ימים הורדתי לו דרייורים חדשים עקב מעבר ל WIN7 ומאז לא מצליח להגיע לתפריט אשר נותן לי להוריד עוצמת צבעים. לא מדובר על בהירות, או ניגודיות. מי יודע ויכול לעזור? תודה
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מי יותר חזק? כי שמעתי שהR9550 כרטיס מוצלח. האם זה נכון שהוא מבוסס על אותו בסיס של R9500-9700? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי ATI Radeon 9200 VIVO. התקנתי את הדרייבר של ATI גירסה 7.94 שבא בחבילה של הכרטיס (יש לי Win 2000 Prof). בערך חודשיים מאוחר יותר עדכנתי את הדרייבר לגירסה החדשה שיצאה אז. כמה שבועות לאחר מכן התחילו לקרות לי נפילות של כרטיס המסך בזמן משחקים או סתם באמצע עבודה בווינדוס, והיתה מתקבלת הודעה שקשורה ל- VPU Recover. הנפילות נעשו תכופות כל כך עד שקרו מיד עם עליית הווינדוס. לאחר חיפושים רבים באינטרנט גיליתי שהמקור הסביר לבעיה הוא הדרייבר. הסרתי את הדרייבר של ATI והתקנתי במקומו Omega Driver (מהאתר www.omegadrivers.net). זה פתר לי את הבעיה לחלוטין באותו זמן. לפני חודש התחילו שוב נפילות באמצע משחקים. עדכנתי לגירסה החדשה של ה- Omega Driver, אבל זה לא עזר. המצב עכשיו הוא שכ…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לו P3 500 עם 256 זיכרון פנימי... כרטיס מסך GeForce 4 440 MX... והוא קיבל רק 1400 נקודות ! אמרתי לו להתקין את הדרייברים הכי חדשים של נבידיה... וזה לא עזר... למה זה ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה צריך לעשות כדי לחבר ממיר YES לכרטיס הטלוויזיה, איך בדיוק צריך לחבר ולהגדיר אותו וכו' כדי שאיכות התמונה והסאונד יהיו מקסימליים. ניסיתי בינתיים אגב לחבר בין הDVD-וידאו שלי לכרטיס בSVIDEO וזה מופיע באיכות עלובה, איפה משחקים עם ההגדרות כדי שהתמונה תהיה חלקה?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, יש לי מערכת בת שנתיים וחצי, והיא קצת מתחילה להראות הת הגיל. התלבטתי עם שידרוג הכרטיס מסך יעשה את העבודה, בהתחשב בגיל של המעבד שלי. התקציב פתוח בסביבות 1,000 שקל. מעבד: (E8400 3 GHZ (OC @ 3.6 לוח אם: Asus P5QL זיכרון: Mushkin 4 GB ספק: Enermax 525watt, 82+ מסך: Dell 2209, רזולוציה מקסימלית של 1680x1050 הכרטיס הנוכחי הוא Geforce 260 של Gainward. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לי יש את גירסת ה AGP המעבדים החדשים דורשים כרטיס ל PCI-X למישהוא יש פתרון ??? (כרטיס שווה ערך או מתאם או רעיון חדש )
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ברשותי מסך CRT מתוצרת ViewSonic, דגם G75f. לאחרונה הוא החל לזמזם בקביעות ואף לרצד ולהציג תמונה מעוותת בתחומים העליונים והתחתונים של המסך בעת הצגת תמונה בהירה מאוד, אני מודע לכך שזה אומר שעליי לממש אחריות. אבל רציתי לדעת מהי הסבירות שהבעיה הזאת ניתנת לטיפול מבלי החלפת המסך. הסיבה שאני שואל היא בגלל שמדובר בדגם שייצורו הופסק, דגם ה17" הנוכחי של ViewSonic (הG70) חלש יותר, ותומך ברזולוציות ובקצבי רענון נמוכים יותר. אני לא רוצה לשמוע מילה אחת על "LCD", אני מעוניין לדעת אם הבעיה ניתנת לפיתור מבלי החלפת המסך על-ידי מימוש אחריות. מכיוון שאני מתגייס בקרוב ואין לי זמן מיותר להתרוצץ אל החנות ובחזרה ולחכות למסך. המסך מעולם לא הופעל ברזולוציות או בקצבי רענון שהוא אינו תומך בהם רשמית, …
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
במה יכולה להיות הבעיה? , בכרטיס מסך בווינדוס ?, מישהו נתקל בבעיה?
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש מחלקים חדשים לוח אם TUF GAMING Z790-PRO WIFI מעבד 14600KF זיכרון 32 ג'יגה של Corsair ספק כח MSI MAG 850 Watt כרטיס מסך GALAX RTX 5070 TI EX Gaming 1-Click OC 16GB GDDR7 אחרי שהרכבתי את המחשב כמו שצריך בדקתי שכל החלקים יושבים במקומם בדקתי טמפרטורות הכל היה תקין ביצעתי עדכון ביוס לאחרון עדכנתי לדריבר העדכני של אנבידיה הרצתי בנצ'מארקים של 3dmark ,occt ,memtest ועוד הרבה בדיקות נוספות הכל היה נראה מצויין בבדיקות כמובן שחיברתי את הכרטיס מסך עם החיבור החדש ה 12VHPWR שקיבלתי מהספק עצמו הבעיה: כשאני בא להפעיל משחק כמו assassin's creed shadows או doom the dark age או משחק כבד אחר אחרי כמה דקות המשחק קופא ונתקע ולא משתחרר עד שאני מבצע הפעלה מחדש במשחקים קלים למשל כמ…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי ... יש לי כרטיס מסך של לידטק - Leadtek GeForce 4 Ti4400 MyVivo עם יציאה לטלוויזיה (וגם כניסה) איך אני צריך להגדיר את הדרייברים (Detonator 41.09) כדי שבטלוויזיה מה שאני יראה יהיה אותה תמונה בדיוק שיש לי על מסך המחשב ? ניסיתי את אפשרות ה Clone ולא הצלחתי ( כבל RCA ) . כעת הטלוויזיה נמצאת כהמשך לצד הימני של המסך - אני רואה בטלוויזיה את הרקע של הDesktop ואם אני מזיז את העכבר ימינה אני רואה גם אותו ...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מבחן בנצ'מרק שאינטל ערכה למעבד הגרפי המובנה שלה, מול הפיתרון של ATI X1600 גורם לאתרי סיקור בעולם לחשוד באינטל. קישור>> http://www.tgdaily.com/2007/03/12/gdc2007_intel_rig_demo_against_amd/ "There's no denying that Intel's upcoming driver for the G965 will make tremendous improvements, but we were puzzled by how bad the AMD fare. In fact, our personal experiences have shown that the X1600 card is very capable of video playback, when configured correctly. The graphics guys at Tom's Hardware Guide are now testing out their X1600 cards and will try to duplicate Intel's results. But we aren't the only ones who were puzzled at the side-by-side comparison because …
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שאלום.. אני מחפש מסך LCD... תקציב - 1400 גג.. מטרות - משחקים.. צריך לכלול - 8MS וDVI 17 אינצ' לא חייב ליהיות סמסונג. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש איזה אתר בארה"ב שאני רוצה לקנות ממנו כרטיס מסך, מותר לתת את שם החנות? לצורך השוואה של ביצועים על עלות? אם לא אז הכרטיסים שיש שם זה בין 5200 ל 9550se. ואני מתכוון לעשות אובר קלוק. המחירים שם בין 50 -65 דולר.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מנהלי ההתקן, שבאים בדיוק בזמן לחגים ולפתיחת השנה החדשה, מציגים תמיכה חדשה ברזולוציית 5K, תמיכה בעד 24 מסכים במקביל, הטמעת טכנולוגיית ה-Virtual Super Resolution, בנוסף לשיפור בביצועים הגרפים במשחקים ותיקון באגים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%a8%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%99%d7%91%d7%a8-%d7%94-catalyst-omega/
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם הGT רועש יותר מהGTS האם הרעש יבלע במארז P182? האם התוספת של הכמה מאות שקלים שווה את התוספת בביצועים או בהשקטה שעולייה להיות ? האם גרסא כמו ה8800gt oc2 של bfg משתווה / חלשה /חזקה יותר מה gts?
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני עם המפרט שרשום בפרופיל שלי, האם הכרטיס יתאים באופן עקרוני והאם היצרן הזה אמין? דבר נוסף, בנוגע לטמפרטורות של הכרטיס, מהי טמפרטורת העבודה שלו והאם צריך להשקיע בפיתרון קירור חלופי ( אני לא מתכוון לעשות OC לכרטיס )? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני חדש בתחום - תהיו סבלניים איתי... במפרטים המומלצים באתר הכרטיס הזה מופיע במפרט יחד עם ספק כח 400W של hec. עם זאת, בדרישות החומרה של היצרנית כתוב שצריך לפחות 500-600w. אני מחמיץ משהו?
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-