כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
מעבר לתמיכה ב-DX11 ובצריכת החשמל הנמוכה, רציתי לדעת עד כמה ההפרש בין הכרטיסים משמעותי מבחינת הביצועים ? בכל זאת תג המחיר של 4890 עומד על כמינימום 1000 ש"ח לעומת 1500 ש"ח שעומד כרגע ה5850. תודה.
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי חברים, בשיטוטי ברשת נתקלתי במס' תמונות חדשות של כרטיס מחברות אסוס הידועה לטובה ביצור כרטיסי מסך ולוחות אם. הכרטיס הנ"ל מבוסס ליבת ה- 6800 אולטרה של אנוידייה. חסרונות בכרטיס לדעתי: הוא מכוער ומצועצע מדיי. יתרונות: כנראה יתפוס סלוט אחד ואסוס החליטו לייצר לכרטיס גוף קירור עשוי אלומיניום שהוא אמנם מוליך חום פחות טוב מנחושת אך מצד שני קל הרבה יותר יותר ואינו נוטה לספוח חום מהאויר סביבו כמו שנחושת נוטה לעשות. אם איני טועה לכרטיס שני חיבורי מולקס וחיבורי DVI ו TV-IN http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=27397 תהנו !!!
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שאלתי בחנות כמה עולה כרטיס מסך 7600 gs ואמרו לי 500 ש"ח .וגם שאלתי כמה עולה 7600 gt ואמרו לי שעולה 800 .אני חושב ששנהים ddr 3 ו256 מיגה בית השאלה שלי האם שווא להשקיע עוד 300 ש"ח בשביל ה gt .או שהם כמעט אותו דבר וחבל על הכסף
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי את הכרטיס 6600GT ובמשחקים די חדישים ברזולוצייה נמוכה (על מסך 22אינץ) נתקעים המשחקים והכרטיס מגיע ל60 מעלות פלוס/מינוס ורציתי לדעת אם הכרטיס HD2400 PRO יתן ביצועים יותר טובים/מעלות נמוכות...... http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash או: להוסיף לכרטיס 6600GT קירור: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash + http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
כרגע יש לי את הכרטיס ATI 4890HD והוא לא מספק אותי,אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי לפחות ל4 שנים הקרובות. זה המפרט שלי: amd 955 OC 3.6GHZ gigabyte 870A-USB3 silverstone 600W רשום על הקופסא 80 plus תודה חשבתי לקנות כרטיס מסך מהחדשים של ATI סדרת 7XXX,אין לי לחץ של זמן אז לא אכפת לי לחכות עד שיצאו,לפי ההדלפות הסידרה החדשה נראת כמו משהו שווה קנייה?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
מה עדיף מבין 2 הכרטיסים האלה...? לפי המהירויות הDDR והMB ה7300 ניראה הרבה יותר טוב מה6600 אבל פה רשמתם ש6600 עדיף עליו למה?! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0 אז מי בעצם יותר טוב מביניהם?? NVIDIA GeForce 7300 GS TDH 550/810 MHz 256MB DDR2 64-bit 420# (קראתי באתר של Leadtek שאם יש לך 1GB RAM ומוריד עידכונים מיוחדים לBIOS אז זה הופך תכרטיס מסך ל512MB זה נכון?! ???) WinFast A6600 LE 300 /500 MHz 128MB DDR 128-bit 390#
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
טוב אני מפרסם פה ממש הרבה הודעות עזרה ביומיים האחרונים... (זה מה שקורה כשעוברים מnvidia geforce mx 440 ל- radeon 9800pro) בכל מקרה, עוד בעייה שנאי לא מצליח לסדר אותה: התקנתי את הcatalyst האחרון 4.6, כל הdesktop ניראה בסדר, אך מסיבה מסויימת שורת הtask bar של ווינדוס למטה, האייקונים שבה לא נראים טוב, כאילו הם ברזולוצייה לא טובה (נראה כאילו מישהו עבר עליהם עם סכין גילוח ) זה ככה כם כשעושים start>shutdown אז שלושת הכפתורים standby loggoff ו shutdown נראים לא טוב... די מוזר, ממה זה יכול להיות? תודה!
-
- 13 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני אמור לקבל את הכרטיס החדש שרכשתי 9800PRO 128MB 256BIT של חברת ספייר , לפי מה שהבנתי הכרטיס אמור להגיע עם סינק חדש ( לא עם מה שבא עד עכשיו ) השאלה שלי : א. האם מישהו נוסף שמע על הסינק החדש שאמור להגיע עם הכרטיס והיכן ניתן לראות תמונות שלו ( ניסיתי באתר היצרן אך לא מצאתי ) ? ב. האם כדאי לרכוש קירור בנפרד לכרטיס או עם מה שהוא מגיע זה מספיק ? אני לא מתכוון לבצע O.C לכרטיס לפחות לא עכשיו . ג. יש לי P III 866 האם אני אמור לצפות לאיזשהי בעיה של תמיכה של הכרטיס עם הלוח והמעבד ( אני יודע שאני לא אקבל את הביצועים אילו היה לי מחשב יותר חזק וחדיש ) ?
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הכרטיס שאמור להיות התחליף הטוב ל9700PRO עם כמה צינורות הוא מגיע??? ובכלל אם למישהו יש את המפרט של הכרטיס, בבקשה לתת לי. כי אני מתלבט בקנייתו!
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם לי יש כרטיס מסך 9800 gtx 512 מגה ואני מעוניין להחליף אתובגלל שהוא ארך מאוד ועבה ותופס לי מקום במארז איזה כרטיס יתאים לי מהסדרה של gtx החדשים שיהיה 1 גיגה ומעלה וddr 3 ומעלה וכמובן שיתאים לספק כוח של אנמרקס ליברטי 500 וואט ויש לי לוח של ga-p55-usb 3 תודה אם צריך עוד פרטים כשי להתאים לי כרטיס מסך תגידו לי ואני יכתוב
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס GTX 470 INNO3D רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אם הביצועים של הכרטיס תקינים תודה למגיבים
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכ.מסך 8800GTS 640MB אבל אני רוצה לדעת אם אני צריך 320MB או 640MB?? מה ההבדל? הוא במיוחד למשחקים טובים וחזקים שייצאו... נב: ה 640MB יספיק לי ל 3.5 שנים עם משחקים בלי תקיעות (לא על הגדרות נמכות)??? כי אני מתכנן מחשב שיספיק לי להרבה זמן... 3.5 שנים ומעלה...
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לפי מה ששמתי הוא יותר חזק מMX460 וגם עולה פחוט העים זה נכון והעים הRADEON באמת יותר טוב??? תןדה
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD "19 מחובר (בחיבור DVI) למחשב, חיברתי עוד מסך (LCD "17) בחיבור VGA. הצלחתי לצפות בשניהם יחד, אבל איך אני יכול לשחק משחק כאשר הוא מופיע על שני הצגים? ברגע שאני נכנס למשחק הוא מופיע לי בצד הראשי, והצג המשני נשאר רגיל (על רקע שולחן עבודה). האם יש לי אפשרות לשחק משחק עם 2 מסכים יחד? אני בעצם רוצה שבמסך אחד יצפה שחקן אחד ומסך השני יצפה השחקן השני (לדוגמא במשחקי מכוניות וכדומה). אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI X800XL 256MB 256bit. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
זה אומר שיהיה משחקים שיתמכו רק ב10DX או שזה רק יעזור להפעיל את המשחק יותר יפה? כי אני רוצה לקנות x1950xt 256
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הכל חשוב באנדל חברה קירור הכל. גרסאות ריטייל בלבד אם אפשר גם מחיר וחנות (מהארץ בלבד)
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה סוג של כרטיס מסך אני מקבל בכרטיס מסך של LEDATEK WINFAST 8800GTS 640MB. כל פעם, מראים לי תמונה אחרת, ליפעמים זאת: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/pop.asp?pic=winfast_px8800gts_tdh_3.jpg ולפעמים זאת: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/pop.asp?pic=winfast_px8800gts_tdh_2.jpg ורציתי כבר לדעת איזה כרטיס מסך אני יקבל! אפילו באתר הרשמי מראים את מפרט ושני תמונות שונות!!! http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=313&lineid=1&act=1 האם יש הבדל בין השניים, אם כן, מהו? כיצד אפשר להבדיל ביניהם? מחיר כל אחד מהם שונה? בתודה רבה, אור כהן
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שמעתי את זה וזה נשמע לי שטויות האמנם ?
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום אני אטוטו קונה מחשב עכשיו אני חשבתי לקנות בנתיים את HIS PCI-EX RADEON X1650PRO 256MB DDR2 128 BIT DVI VIVO TV/O - RETAIL שעולה 676 אני רוצה לדעת האם הכרטיס הזה סבבה והאם הוא ירץ לי משחקים חלק יחסית כי אני רוצה כרטיס מסך שיש לו VIVO וגם שיהיה זול עד שיצא הכרטיס הבא של ATI ואז אני אקנה אותו זאת אומרת לא להשקיע עכשיו בכרטיס מסך מי יודע מה כי בכל מקרה תוך חצי שנה שנה גג אני יחליף לכרטיס מפלצתי מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי, קניתי כרטיס מסך FX 8400GS/215M של חברת NVIDIA. האם יש אפשרות להגדיר מצב של מסך מלא (full screen) ? אני לא מוצא בהגדרות איך לעשות זאת... האם הכרטיס לא תומך במצב הזה ? אם כן, איך אפשר להגדיר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הייתי במאגר כרטיסי המסך המומלצים ועשיתם עבודה מעולה אבל למה 9800GX2 לא נמצא במאגר המומלצים, הוא הרי יותר חזק מ 260GTX !!! ולמרות שהוא מתחמם הוא עדיין מראה ביצועים יותר גבוהים. ונגיד שאפשר להשיג אותם באותו מחיר...
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן קניתי את ה-DELL U2331H , ועכשיו אני חושב גם על קניית מחשב חדש בשביל להנות ממנו גם למשחקים. המטרות הם משחקים כבדים BF3 ושיצאו עוד שנה - שנתיים על הגדרות גבוהות יחסית ושירוצו חלק על הרזולציה הטבעית של המסך 1920X1080. הבנתי שברזולציה כזאת צריך גם כרטיס מאוד חזק - השאלה כמה לדעתכם משתלם להשקיע בכרטיס למפרט החדש. ראיתי שיש כרטיסים החל מ-700 עד אפילו 1500 ויותר... באיזה סביבות מחיר הייתם ממליצים לי מבחינת מחיר\תועלת, שאני אדע בערך איפה אני עומד
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי ל6950\6970 המפרט: i7 920, 4 gb, MSI 58X plat, 4870x2 Sapphire יש לציין שהמחשב נקנה בתחילת שנת 2009, כך שהאם לעובדה זאת השפעה על ביצועי החומרה? שאלתי העיקרית היא האם המעבד חזק מספיק בשביל כרטיס 6950\6970(צר בבקוק וכו'...)? האם עדיף לרכוש את הדגם הראשון, ו"לשחרר" אותו או לקנות את האחרון? בנוסף, ראיתי שיש הבדל במחיר בין Gigabyte ל-Sapphire, ממה הוא נובע, האם יש הבדל ניכר בביצועים והאם כדאי להשקיע את ההפרש. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
במשחק Max Payne 3 פתאום הAA ואולי גם הצלילת נראים על הפנים. וזה לא היה לפני כן. הכל התחיל שרציתי לשדרג לדרייבר החדש 301.42 אז לפני שמחקתי את הדריבר הפעלתי את התוכנה וסימנתי כל מה שקשור לנוודיה. אחר כך התקנתי את 301.42 . נכנסתי למשחק וזוועה. מחקתי את הדרייבר מלוח הבקרה והחזרתי לקודם (לפניו ) הבעיה נשארה. מחקתי את המשחק והחזרתי , לא עזר.הגדרות בדרריבר נשארו אותו דבר כמו שהיה תמיד אפילו נסיתי AA יותר גבוה אין הבדל בכלל. הנה תמונה קטע שנראה הכי גרוע.. בהמשך כבר יותר טוב. אבל בכלליות הAA נהיה שונה. מה אפשר לעשות? למחוק את הדרייבר ואז להשתמש בDriver Sweeper ? ואחריו שוב להתקין דרייבר חדש? תמונה 2 לפני הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-