עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yakir10,

אני קונה מחשב חדש מחנות מקומית והוא אמר לי שהכרטיס הזה הוא חיית ביצועים למחיר שלה האם הכרטיס מסך הזה שווה או שהוא כבר לא משהו מיוחד להיום ? אגב הכרטיס של לידטק תודה מראש

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by FoxMaster,

זה ברור ש HD4870 יותר טוב אבל בכמה % מדובר ?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  3. Started by david_borohov,

שלום. בן-דודי מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשבו. התקציב שלו הוא בערך 3,500. הוא מעוניין לדעת איזה כרטיס מעניק ביצועים יותר טובים, למשחקים. יציאת AGP....!! תודה, דוד.

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  4. הכותרת אומרת הכל הכרטיס הוא GeForce 7300 המאורר שלו עושה רעש נוראי יש לי עוד 4 מאוררים של 12CM במארז וכולם שקטים ברגע שאני מנתק תמאורר מהכרטיס מסך הכל נהיה שקט מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  5. שלום יש לי את הכרטיס GTX 470 INNO3D רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אם הביצועים של הכרטיס תקינים תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by Drogba,

השאלה בכותרת

• 14 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by noam25,

קניתי כרטיס מסך פשוט zotac geforce GT240 וקיבלתי איתו דרייבר תואם לויינדוס 7. כשהתקנתי אותו בפעם הראשונה הכל עבד מצויין, אבל עכשיו אני אחרי פירמוט של המערכת, עשיתי הכל לפי הסדר . פירמטתי, התקנתי דרייבר ללוח אם, התקנתי דרייבר לכרטיס מסך . התוצאה - המחשב פתאום קורס (כל כמה זמן)... הקריסה - המסך נתקע, לאחר כמה שניות גם העכבר נתקע וזהו רק לכבות ולהדליק .. אני די בטוח שזה בעיה עם הכרטיס מסך!!! מה עושים??

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  8. היי חברים... החלטתי להכין מדריך שיעזור למחזיקים בכרטיסי AMD , כיוון שאני שומע על יותר ויותר אנשים שהכרטיס מתחמם להם והם חווים נפילות ביצועים/FPS בעת מאמץ/משחקים. מניסיון ארוך עם כרטיסי AMD ו-ATI בעבר, גיליתי שהדרייבר פשוט מתעצל לתת לכרטיס את הקירור הדרוש לו, החיישן מעדכן את טמפ' הכרטיס בצורה לא טובה ובמרווחים גדולים מדי, מה שגורם לטמפ' לזנק לפני שהכרטיס מקבל את הקירור הדרוש שאמור לעלות בהדרגתיות. חוץ מזה כאשר מהירות המאוורר לא מוגדרת כמו שצריך, נשמע את מאוורר הכרטיס עובד כמו משוגע ובהבדלים/קפיצות לא הגיוניות פעם חלש ופעם בשיא המהירות וככה משחק לפרקים. אוקי במדריך זה אפרט על שתי תוכנות המותאמות לכרטיסי AMD: התוכנה הראשונה MSI AFTERBURNER שניתן להוריד מכאן: …

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  9. MSI GTX770 2G Twin Frozr - 1598 nis Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X OC 3GB - 1599 nis Gigabyte GTX770 Windforce X3 OC 2GB - 1650 nis Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X OC 3GB + BF4 - 1698 nis Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X OC 3GB - 1710 nis Sapphire Radeon R9 280X Toxic OC 3GB - 1821 nis MSI GTX770 4G Twin Frozr - 1887 nis MSI GTX770 2G Lightning - 1891 nis הדגש הוא על כרטיס שקט יחסית וכמובן שיתן את התמורה הטובה ביותר.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  10. Started by Lofa Kadosh,

שלום לכם קניתי מחשב חדש אבל רק הבעיה שהוא עם כרטיס מסך Fx5200 ..אני מאוד לא מרוצה מהכרטיס מסך ובדקתי באתרים ואני לא צריך 6600GT או משהו אלא כרטיס מסך סבבה כזה למשחקים וכל זה..עכשיו בדקתי לגבי Radeon9600XT ו Fx5700 שניהם עם זיכרון 256MB ...השאלה היא איזה מביניהם יותר טוב בשביל משחקים? תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by Eli100,

שלום, יש לי מחשב די עלוב כמו שאומרים :\ P4 2.6 [32bit 478 P4GD1 X800GTO2 [עכשיו רוצה להחליף] 512MB 400mhz 160GB EZ-COOL 500W [יש מצב שעוד איזה חודש משהו כזה יביאו לאבא שלי מחשב חדש לעבודה בלי כרטיס אז אני אולי יביא אותו לפה ויקח את הכרטיס לשם] אז מה עדיף 9600GT 8800GT 9800GTX HD3870X2 תקציב 2000 ש"ח

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  12. יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסוג Asus GeForce 4 MX420,64MB כשאני מפעיל את המחשב אני יכול לעבוד רגיל חצי שעה-שעה אבל לאחר מכן המחשב קופא! ואין שום מנוס מלעשות לו Reset לכרטיס יש קירור פאסיבי אבל אני לא חושב שזאת תוצאה של התחממות, כשאני נוגע בכרטיס הוא קר וגם סביבת העבודה של המחשב היא קרה. החלפתי את הכרטיס לכרטיס אחר והתופעה לא הופיעה שוב!! איך אני יכול להיות בטוח שזוהי בעיה בכרטיס עצמו? יש איזשהו סיכוי שזוהי בעיית דרייברים? בתודה ניר

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by The UnKnown,

שאלה לגבי הדרייברים והקונטרול פאנל של כרטיסי ATI מה בא קודם?

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  14. קניתי מחשב נייד LG W1 ויש לי שם כרטיס מסך ATI RADEON. יש לכרטיס מסך 256M שלו ואני יכול להגדיר עד 512M. איך אני מגדיל את הזיכרון של כרטיס המסך ל512M???

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  15. כבר העלתי את הנושא בעבר ולא קיבלתי תשובות מספקות לכן אני מעלה זאת שוב אני עומד לרכוש מחשב חדש לכן אני זקוק ליעוץ לפני הרכישה . אני רוצה להפעיל משחק כמו פלייטסימולטור , משחק שתומך בריבוי מסכים [ אני לא בטוח אבל שמעתי שאפשר עד 9 מסכים כשבכל מסך רואים תמונה אחרת ) אבל ידוע לי שכרטיסי המסך יכולים לעבוד רק עם 2 מסכים אני רוצה להפעיל 4 מסכים ולא יודע איך לעשות את זה כל מידע בנושא יכול לתרום

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  16. הכרטיס המדובר X1950 של powercolor השאלה זה אם אני יכול לחבר אליו את הממיר של היס ובעזרת טיונר צד שלישי לראות עליו טלויזיה או שאין מנוס מכרטיס טלויזיה רגיל<?

• 13 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by motogt,

אם אני משחק(או סתם עובד במחשב), וכיבתי את המסך או יותר נכון הכנסתי אותו למצב "סטנד-ביי" האם הכרטיס מסך ממשיך להתאמץ באותה מידה כפי שהתאמץ לפני שהמסך הוחשך?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  18. מה אתם אומרים? http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTM1MSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  19. תראו אני לא יודע אם זה עד כדי כך חשוב כדי לפתוח אשכול על זה אבל אני התקשרתי לחיון אתמול ובמפורש אמרו לי שהשמועה על כך שסמסונג מחליפים רק אחרי 20 פיקסלים הם בושה וחרפה וממש לא נכונה. סמסונג מחליפים מסך לאחר 8 פיקסלים שרופים ולא לאחר 20. במקרים מסוימים הם אף מחליפים לאחר 4, כך שהשמועה שהופצה לא נכונה. שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by DMJ77,

ברצוני לשדרג כרטיס מסך למחשב קיים למשוך אותו עוד קצת זמן. מחיר: עד 500 ש"ח לוח אם: gigabyte GA-965P-S3 [table][tr][td]מעבד INTEL Core2Duo (CONROE) E6400 2.13GHZ 2Mb SHARED CACHE 3Y זיכרון: 2 GB ספק: צריך לקנות חדש נשרף (מה מומלץ?) כרטיס מסך נוכחי: x1950pro מסך: dell 24" משחקים: pro evolution 2011, dragon age 2 תודה, דני [/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by yirmi_opp,

אני יודע שזה כרטיס ישן רצח, זה מה שיש במחשב שקיבלתי מהעבודה... אני צריך דרייברים לכרטיס, אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא. בנוסף, אם תוכלו לתת לי קצת מידע על הכרטיס, כמו מה הוא יכול לעשות, למרות שאני מתאר לעצמי שזה ממש קצת אני אודה לכם מאוד.... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by SandLegion,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 מבית Gigacube וקניתי אותו בינואר, הוא עם 256MB ואין בעיות קריטיות אבל מה שבאמת מטריד אותי זה בעצם חוסר היכולת שלו, לדוגמא במשחק Vietcong Alpha Fist למה ההארד דיסק שלי כל הזמן עובד (ולכן המשחק מקרטע) במקום להשתמש בזכרון של הכרטיס אחרי שהRAM התמלא?! אני רציתי לדעת איך אני יכול לאתר ולבודד את הבעיה, יש תוכנה כזו אולי? או מישהו יכול להדריך אותי על מה להסתכל כשאני רוצה לבדוק ביצועים של המסך? הנה המפרט שלי: AMD 2500+ Barton Epox 8RDA ver 2.1 Samsung 256 MB RAM WD 80GB w/8MB Cache בניתי לבד את המחשב, והעליתי את מהירות הBUS (לאחר התייעצות עם החברה שקניתי ממנה) מ100 ל133 באמת אשמח לכל עזרה שתייעצו לי, במיוחד על תוכנה (נגיד כמו sisoft sandra…

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by Henry55,

http://www.tms.co.il/product/8827 יש כרטיס יותר משתלם? יכול להיות שמחירי הכרטיסים ירדו באופן משמעותי בחודש - חודשיים הקרובים? רזולוציית המסך שלי היא 1920:1080 . המחשב שלי מורכב מ: מעבד I5 2400 6 גיגה ראם לוח אם H67

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  24. ואיך מבטלים את צג הטמפ' ב-ATT בצד המסך במשחקים אבל רק במשחקים http://img46.imageshack.us/img46/6963/lkmi8.jpg לא ליד השעון

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by GAL_FX,

אני לא יודע אם זה קשור לפה ...... שמעו יש לי מסך mag 786pf וכרטיס ti 4200 ואני משתמש ברזוליצה של 1152/864 עזרה ? ? ?????

• 4 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.