כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אני חייב להוסיף שפעלו כמה תוכנות ברקע אולי זה השפיע הנה המפרט שלי(חדש בן 4 ימים): AMD Athlon XP 2500+ 1.8 GHz NVIDIA GeForce FX 5900XTV (albatron) משום מה הוא מזהה לי אותו בהגדרות כ 5900 רגיל,מוזר לא? NVIDIA® nForce Audio soundstorm Samsung 512 DDR NF7-S/NF7 (nVidia-nForce2) Seagate 80GB 8MB S-ATA התוצאה היא:4700 תחוו דעתכם כי זה לא משהו נראה לי.... :-\
-
- 12 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של IBM עם יציאת SVIDEO והוא מריץ WIN 2000. אבא שלי בדרך כלל משתמש בחיבור הזה להצגת מצגות על מסך ענק והכל עובד פיקס בבית לעומת זאת הסיפור שונה ניסיתי לחבר לטלויזיה(טושיבה אם זה משנה גם לה יש כניסת SVIDEO) אבל היא פשוט מראה מסך כחול המחשב לעומת זאת מכבה את המסך כאילו הוא משדר לטלויזיה ניסיתי להעביר ערוצים AV מה שלא יהיה ופשוט לא רואים כלום
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ATi רוצה להתחיל ביצור של הליבה החדשה שלה, R420 כמה שיותר מוקדם, בערך בסוף הרבעון הראשון של שנת 2004, לפי דברי.. (לה הבנתי) הR420 יהיה מיוצר בטייוואן, אצל TSMC בטכנולוגיה מעבד LOW-K. הליבה אמרוה לכלול 160 מליון טרנסיסטורים ולתמוך בבאס של AGPX8 וארכיטקטורת זכרונות GDDR 3. שמו של המוצר עדיין לא ידוע. NVIDIA אמורה לשחרר/להציג את הNV40 בערך באותו זמן שATi תציג/תשחרר את את הR420, לא הרבה ידוע על הNV40 צופים שהוא יתמוך בבאס של AGPX8 ו13.0 מיקרון. שתי החברות צפויות לייצר את כרטיסי הHigh-End שלהן בטכונולוגית ה13.0 מיקרון. יצרניות כרטיסי מסך (משהו כזה) אומרות שזה יפחית עלויות יצור ויתן יותר יציבות לליבות -> ביצועים טובים יותר. ATi מוסרת שהיא היא תייצר את כרטיס הMainstream שלה, …
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
radeon 9500 pro יתאים? יסחוב?
-
- 12 תגובות
- 828 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך AGPX8 יכול לעבוד כל סלוט של PCIEX16? כי פיזית זה כן ניכנס,תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה : SPARKLE GeForce GTS250 1GB DDR3 PCI-E+HDMI אני מחפש בתווח מכירים הזה זה עולה בערך 800~900 שקל עכשיו מה אתם אומרים שווה את הכסף למשחקים לא כבדים במיוחד כמו CRYSIS PES FIFA NEED FOR SPEED או שצריך משהו הרבה יותר טוב.. עריכה: אז ככה החלקים שיש לי הם: לוח אם Asus P5QC מעבד E8400 כרטיס מסך GEFORCE 8500GT כן אני ידע שהו חלש בגלל זה ראני מתיעץ זכרונות 2G KiNGSTONE 800 mhz HDD 2XWD 320GB מסך: LG 19 LCD 2ms ספק כוח: 500WATT לא ממש יודעת את החברה תקציב עד כ 900 תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אם אני רוצה לקנות כרטיס קואדרו או FIREGL יש מצב למצוא דגם שיש לו 2DVI + חיבור לSVIDEO בתקציב של עד 1000 שקל גג 1200שקל ( אם אני אקנה בחול)
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, אני לקראת בחירה סופית של מפרט מחשב למשחקים ( לא בשבילי ). אני בהתלבטות קשה בקשר אם לקחת מערך SLI משובח ( אתם כבר יכולים להניח איזה ) או כרטסי בודד חזק ( שלבדו הוא חלש יותר ) שיצא זול בלא קצת. הייתי רוצה לדעת עם בד"כ המשחקים החדשים שיוצאים ( ושיצאו אם אפשר ) מגיעים בגרסה הרשמית של המכירה עם תמיכה במערכי SLI או שבד"כ יש צורך להוריד פאץ' או עדכון כלשהו כדי שהמשחק יתמוך וינצל את שני כרטיסי המסך ולא יראה בהם כאחד רגיל? תודה מראש, יובל
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די עלוב כמו שאומרים :\ P4 2.6 [32bit 478 P4GD1 X800GTO2 [עכשיו רוצה להחליף] 512MB 400mhz 160GB EZ-COOL 500W [יש מצב שעוד איזה חודש משהו כזה יביאו לאבא שלי מחשב חדש לעבודה בלי כרטיס אז אני אולי יביא אותו לפה ויקח את הכרטיס לשם] אז מה עדיף 9600GT 8800GT 9800GTX HD3870X2 תקציב 2000 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך שמיועד להחליף את ה-Radeon 9600 pro שיש לי כרגע במחשב. הסיבה היא שאני רוצה פשוט לחדש בכדי שדברים קצת יותר חדשים יעבדו אצלי (תכלס בשביל PES 2008). אני לא מחפש כרטיס למשחקים ממש כבדים. בכלל לא.. התקציב שיש לי הוא 600 שקל +- , עדיף מינוס :-) והלוח אם שלי הוא ASRock P4i65G אז אני מחפש גם משהו שיותאם אליו בכדי שלא יווצר מצב שאקנה את הכרטיס ואז לא אוכל לחבר אותו או משהו :-P תודה! הנה המפרט המלא אם זה עוזר: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G …
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד AMD phenom dual 550. אני מתלבט בין כרטיסי מסך nvidia geforce 250 512M DDR3 לבין ati radeon HD4850 512M DDR3. הכרטיס כמובן לצורך משחקים. האם למישהו יש המלצה על אחד מהשניים? ואם כן לאיזה יצרן של הכרטיס? תודה
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היום הגיע לידי ה-GF 8600GT שהזמנתי לפני זמן-מה. לפני הכל, הכרטיס מסך הוא של היצרן ג'יגאבייט, הגיע עם קירור פסיבי בלבד. הדבר הראשון ששמתי לב זה שכששמתי עליו את היד הוא היה רותח ממש, ובמנוחה. כן? כשהפעלתי משחקים היו בהם מן כמו קפיצות מוזרות כאלה, חוסר נוחות לשחק, ומהירות כללית ירודה יותר (ממה שהיה לי עם הכ. מסך הקודם, GF6600). כשאני אומר "המהירות הכללית" אני מתכוון למהירות שהמשחק זז בה, ולא ל-FPS. הFPS עצמו מעולה, רק שבמשחקים של לפני שנה למשל, עם ההגדרות הכי גבוהות הוא קפץ מ60FPS ל 30FPS בזמן המשחק בלי הפסקה, וזה הורגש. במשחקים ישנים בהרבה גם היו קפיצות FPS פתאומיות, ובכל המשחקים (חדשים או לא חדשים ביחד) היכן שהיה אפקטים של עשן או דברים בסגנון הFPS ירד באופן משמעותי. (על הג…
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה סוג של כרטיס מסך אני מקבל בכרטיס מסך של LEDATEK WINFAST 8800GTS 640MB. כל פעם, מראים לי תמונה אחרת, ליפעמים זאת: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/pop.asp?pic=winfast_px8800gts_tdh_3.jpg ולפעמים זאת: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/pop.asp?pic=winfast_px8800gts_tdh_2.jpg ורציתי כבר לדעת איזה כרטיס מסך אני יקבל! אפילו באתר הרשמי מראים את מפרט ושני תמונות שונות!!! http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=313&lineid=1&act=1 האם יש הבדל בין השניים, אם כן, מהו? כיצד אפשר להבדיל ביניהם? מחיר כל אחד מהם שונה? בתודה רבה, אור כהן
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
שלום לכולם זה עוד פעם אני, אור, הבחור שמשגע אותכם עם שאלות לא מהעולם הזה. בכל מקרה, יש לי שאלה, בעתיד הלא רחוק, אני עומד לשחק במישחקי הדירקסט 10, ברוב המשחקים כגון UT3,CRYSIS,CELLFACTOR ועוד כמה, יהיה צורך במנוע זה. עכשיו, לשאלה שלי, אני מתכנן ליקנות כרטיס פיזיקה בתור 1950PRO 512MB 256BIT, השאלה שלי האם יהיה צורך בכרטיס מסך שינוצל ככרטיס פיזיקה בחריצו, שתומך דירקסט 10, כדי להשתמש בו במישחקי דירקסט 10. והנה השאלה במובן יותר פשוט: האם כרטיס ה1950PRO שישומש ככרטיס פיזיקה יפעל במישחקי הדירקסט 10? מקווה שתוכלו לעזור לי על השאלה ה"מסובכת" הזאתי, אור כהן
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני צריך תמיכה ב-H264 ורוצה גם DX10... עד עכשיו הכרטיס לא היה שווה את ה-1000+ שהוא עלה, אבל 900 שקל נראה כבר יותר כדאי. מה אתם אומרים? (ודרך אגב אני יודע שה-1950 שווה יותר, אבל גרפיקה לא כל כך חשובה לי, אלא הכדאיות של הכרטיס לטווח ארוך)
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס טלוויזיה של LifeView 98 צ'יפסט bt878khf (דיי ישן אני יודע) ואני לא מוצא את הדרייבר שלו אז הלכתי לאתר של LifeView ומצאתי את ההקנה (גירסה 5.96) בדיוק 1 ל1 שלו אבל זה לא עובד בגלל שזה בשביל ווינדוס 98 אז הורדתי את הגירסה של XP (גירסה 10.400) הכל טוב ויפה אבל זה לא מזהה לי את הכרטיס טלוויזיה.. מה לעשות? יש מישהו עם אותו הכרטיס שיכול לעזור לי נ.ב: לכל מי שיש לו את גיסרסאת FlyVideo2000 רשום באתר שזה אותו הכרטיס אז (למי שיש אותו גם יכול לעזור לי) תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל הכרטיס הוא GeForce 7300 המאורר שלו עושה רעש נוראי יש לי עוד 4 מאוררים של 12CM במארז וכולם שקטים ברגע שאני מנתק תמאורר מהכרטיס מסך הכל נהיה שקט מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין השניים ועוד כמה שאלות לגבי כרטיס מסך.. עד כמה חשוב או משנה כמות הביט שיש לכרטיס וכמו כן כמות הזיכרון?
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD "19 מחובר (בחיבור DVI) למחשב, חיברתי עוד מסך (LCD "17) בחיבור VGA. הצלחתי לצפות בשניהם יחד, אבל איך אני יכול לשחק משחק כאשר הוא מופיע על שני הצגים? ברגע שאני נכנס למשחק הוא מופיע לי בצד הראשי, והצג המשני נשאר רגיל (על רקע שולחן עבודה). האם יש לי אפשרות לשחק משחק עם 2 מסכים יחד? אני בעצם רוצה שבמסך אחד יצפה שחקן אחד ומסך השני יצפה השחקן השני (לדוגמא במשחקי מכוניות וכדומה). אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI X800XL 256MB 256bit. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב משהו שיחזיק לשנתיים בערך, אז שאלתי היא האם כדאי להשקיע ב-directx 10 או ש-9 יחזיק לעוד כמה שנים? אני משתמש בווינדואוס אקס פי, וסביר להניח שאם שאקנה כרטיס עם directx 10 אצטרך גם לקנות זיכרון פנימי נוסף כדי להריץ את ויסטה חלק. חשוב מאוד לציין שיש לי AGP, כי המחשב לא הכי חדש אבל עדיין עובד מצויין. המעבד שלי זה athlon xp 3200 1 gb זיכרון
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש . נ.ב.מנהל ההתקנים מזהה את כרטיס המסך (ATI 5770).
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך וכמה יעלה לי להזמין את ה8870 - אני רוצה להזמין מחו"ל. המחיר הרשמי זה 280$, מה הכי קרוב שאני יכול להגיע לזה ומאיפה? התחילו כבר למכור אותו בכלל? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
פתחתי והברגתי את הכרטיס מסך radeon 1900x כדי לנקות אותו עם פן ולהוציא אבק מיותר ממנו חוץ מזה לא נגעתי בשאר המארז ולא הזזתי שום דבר ממקומו,אחרי שהחזרתי את הכרטיס למקום כמו שהוא היה פתחתי את המחשב והוא פשוט נתקע על המסך הראשון שמראה לי ללחוץ על f2 או f11 כדי לעבור למסך אחר ניסיתי ללחוץ על שני הכפתורים והמחשב לא הגיב פשוט איאפשר לעבור לשום מסך גם לא לבוט,מה אתם מציעים לי לעשות והאם יש אפשרות שהכרטיס מסך נהרס למרות שהמאוורר שלו פועל וגם המסך הראשוני נפתח?..
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ולעשות CF של hd6950 השאלה היא האם כדאי לחכות עד שהסדרה החדשה תצא ולקנות כבר כרטיסים חדשים? תודה
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-