כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אז ככה הזמנתי Radeon 9800 SE All In Wonder זה שווה ? ואמרו לי שיש אפשרות לעשות אותו PRo עם דרייבר של אומגה משהו כזה זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
המעבד : AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL איזה יותר טוב מבין שניהםם?.... תודה ..
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הי חברה, כמו שהבנתם מהכותרת, אני בדילמה בין שני אלה. אני לפני שדרוג מחשב.. מטעמי גיימינג מתקדם, ויש לי כמה פרמטרים חשובים. למיטב ידיעתי מביקורות חומרה יחס היעילות/תמורה של ה9600 עולה על ה3870. מצד שני בכל הנוגע להצגת סרטים הרדאון איכותי יותר.. אבל יש גם את עניין המקום.. אמנם יש לי P182, אבל כל אחד מהם זה סלוט כפול וזה יעשה הרבה צפיפות.. בכל מקרה, אני מעוניין בשני כרטיסים מכל אחד. שקלתי אפשרות של 8800GTS 512 במערך SLI אבל מצאתי אותה יקרה יותר ממה שתכננתי. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לא הצלחתי לסדר את זה בפאנל שלו - כנראה התקלקל ב WIN98 הצלחתי להוריד את הכהות עם הדרייברים של הכרטיס מסך אבל ב WIN2000 אין בדרייברים את השליטה על הצבעים כרטיס מסך ישן מאוד - S3 TRIO3D אתם מכירים תוכנה שיכולה לשלוט בצבעים ? או יש לכם רעיון אחר בשבילי תודה !
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
"Dell Soundbar היא מערכת בעלת שני ערוצים ומצוידת בארבעה רמקולים, שניתן להתקינה על הצגים השטוחים של חברת Dell. על גבי Soundbar ממוקמים בקרי עוצמה סיבוביים ולחצן הדלקה וכיבוי לצורכי התאמת הרמה עבור מערכת הקול, נורית ירוקה לבקרת ההזנה ושני חיבורי אוזניות." מישהו יודע היכן ניתן להשיג וכמה זה עולה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אם יהיה לי DirectX 11 אני יוכל לשחק במשחקים שדורשים רק DX9 או רק DX10 ? ועד שאלה יש לי XP ובתוכנה EVEREST שאני לוחץ על COMPUTER ואחרי זה SUMMARY ואני רואה את זה: DirectX - 4.10.0.18000 (DirectX 10) זה אומר שיש לי DX10 ?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מהו הכרטיס הכי משתלם בדרגות המחירים האלו(700-800-900 שקל), ואם יש הצעות כדאיות במיוחד אני אשמח לדעת, תודה.
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אפשר חריגה קטנה. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי בתקציב הנ"ל ואני עוד מעט משדרג ל4G זיכרון לכן אני גם רוצה כרטיס מסך טוב. אני חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712769 (האם הוא טוב למשחקים? יריץ משחקים חדשים על הכי גבוה למשך כמה זמן? שנה?) (מה עם זה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=712839 איזה מהם יותר טוב?) אבל אני לא מבין מה זה DDR5? צריך להביא תמונה של מפרט מאיזשהי תוכנה או משהו? בינתיים מה שאני יודע זה: שידרוג ל4G זיכרון מעבד X2 PENTIUM D 3GHZ כרטיס מסך GE FORCE 7600GS
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, כרטיס מסך של Nvidia GTX550 Ti בן חצי שנה עם שימוש גרפי מועט התחיל להרעיש (מאוורר שנשמע כמו מכסחת דשא לפעמים כאשר מוצג רק ה-Desktop של חלונות ללא שום מאמץ ברזולוציה של 1280*1024). האם יש פעולה פשוטה שיכולה למנוע את הרעש או שעדיף להחזיר אותו לחנות כדי שיסדרו/יחליפו את הכרטיס כי הוא לא תקין? האם זו "מחלה" של הכרטיס הזה? תודה. ביחד עם דיון אחר אני רואה שלא מצליח לי עם כרטיסי מסך בבית גם שקונים כאלה שנחשבים"חזקים" (הכרטיס הזה מחובר למחשב חדש עם מעבד I7), הם לא מחזיקים הרבה.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אז ככה. כבר הרבה מאוד זמן אני לוטש עיניים לכיוון טלויזיית LCD בגודל 32", ואחרי שיטוטים אינספור באינטרנט וחנויות הגעתי למסקנה שהדגם שנראה הכי טוב ועוד איכשהו יתאים לתקציב הוא של BENQ - DV3250. המחיר עומד על כ-9000 שקל, והאיכות לא רעה בכלל - בגלל שהמסך מציג נתונים יבשים טובים יותר מרוב המסכים של המתחרים שעולים עד פי 2 - ניגודיות 1:800, זמן תגובה 12מילישניות, בהירות 500 CD\M^2, וכן הלאה, ועדיין נמצא בטווח המחיר הסביר. הלכתי ליבואן כדי ראות את המסך בעצמי והתרשמתי מאוד לטובה, אך למרות זאת החלטתי לחכות. בשבועות האחרונים הופיע דגם של חברת מאראנטז, ה-LC3250EX, שמציג את הנתונים הטובים ביותר שראיתי במסך LCD בגודל הזה - 1:1000, 550CD\M^2, 8MS... המחיר לא היה גבוה במיוחד (אז הוא עמד …
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך יכול להגביל מעבד או ההיפך ? לדוגמא : ?Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? עם כרטיס מסך ?8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E? תודה לכל מי שיענה.
-
- 17 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך Sparkle GTX560 לא גירסת ה TI אתם יכולים להסביר לי איך לעשות לכרטיס עצמו אוברקלוק ואשמח גם אם תגידו לאיזה רמה של כרטיסים הוא יגיעה בעזרת אוברקלוק תודה!
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להקליט תוכניות טלוויזיה למחשב באיכות טובה. מכיון שאין לי מושג בכלל איך עושים את זה - חוץ מהעובדה שאני צריך כרטיס עים (כניסת) Video IN. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב שיכול ללכוד ווידאו באיכות טובה, ולהסביר לי את ההבדלים בין כרטיס טלוויזיה לבין כרטיס עריכה? אגב, כרטיס מסך עים VIVO לא בא בחשבון כי קניתי כרטיס חדש לא מזמן. (אין בעיה של מחשב - המחשב דיי חזק לתמוך בכל כרטיס). תקציב ממוצע של כ-700 ש"ח(+-)
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
I just got my brand new Radeon9700NP, and I got this problem that when I enter the game Counter-Strike, it says the OpenGL mode is not supported by my video card, I try 2 more times to enter the server, and everything is ok. And sometimes the screen just turn black. And another thing, I got 100 FPS stable no matter what, and if anyone is fimiler with this game, in the map: de_aztec when there's lot of players playing on the fps drop! to 70-80! Like , wtf?! I got 100fps with GF2 100MX 32bit, and with RADEON 9700 I GOT FPS DROPS!?!? Is it possible? and by the way I got the latest drivers, Vsync is off and I use Windows XP Pro. Thanks!
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הכרטיס מסך 6600gt של חברת ALBATRON מחנות באג אבל בחנות באג הכרטיס עולה 1700 ואימא שלי הסכימה לקנות אותו במחיר הזה אבל אני חושב שזה יותר מדי יקר אז אולי אתם יודעים עם יש כרטיס מסך יותר מתקדם מ 6600gt ב1700 ש"ח?
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
... כאשר ניסיתי, הסתבכתי לגמרי, והיו מספר ארורים בווינדוס... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן אהלן, ברשותי 8800GT עם מעבד E6600@2.9 וספק כח של enermax liberty 400W. מסך: 22" רזולוציה 1680*1050. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך לאחד מספיק חזק שישרת אותי עוד כשנה+ לפחות. אני חשבתי על 4890. השאלה היא קודם כל האם ה400W ישרוד את זה - גם בגלל OC למעבד שאותו אני לא אוריד. האם יש לכם הצעה אחרת לשדרוג ? 4870 ? GTX260 216? 275GTX? תודה [br]פורסם בתאריך: 11.10.2009 בשעה 02:08:52 יום אחרי.. מקפיץ פעם אחת.מותר נכון... ?
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד כרטיס מסך 7670 הדרייבר מעודכן לגרסא האחרונה ועובד יציב . כל ההגדרות של ה- 3D בדרייבר מוגדרות על האיכות הגבוהה ביותר . (כולל טסטלציה AF AA AS הכל כולל הכל מכוון להגדרות הגבוהות ביותר ) אני נכנס למשחק ובודק בעזרת FRAPS על כמה FPS המשחק עובד והוא עובד יפה מאוד על 60 FPS יציב. הבעייה: בזמן משחק למרות ה-FPS המשחק לא עובד חלק (כשכל הזמן הזה אני עם העיניים ל- FPS כדי לראות שהבעיה היא לא הגדרות גבוהות מידי) יש תחושה שהמשחק עובד על 20 FPS לפי איך שהוא זז .. פיתרון למישו ?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, דוד של אמא שלי חוזר מסין בקרוב, ואני חשבתי שאולי יביא לי את הכרטיס (אני משער שהוא זול שם) כמה בערך הוא עולה בסין? יש מצב שזה יותר זול או שזה אותו דבר מחיר בכל העולם? ואם המחיר אותו דבר בסין, כמה הוא עולה בגרמניה?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
80% מהביצועים של Ti4600 ב 100$ נשמע לא רע... השאלה היא, האם באמת??? מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
רוצה לשדרג כרטיס מסך למחשב קיים, מעוניין לדעת במה זה כרוך תקציב: 700ש"ח (חריגה של 100ש"ח) מפרט נוכחי: Intel Core i5 750 2.66GHZ Gigabyte GA-P55A Power COLOR HD5770 1GB GDDR5 G.SKILL 4GB 1333MHZ DDR3 Dual Channel
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
ורק אחר כך להוריד עידכון כי חבר שלי אומר שממומלץ להתקין קודם את הדיסק דרייברים שבא יחד עם המאיץ,האם זה נכון כי עם הדיסק באות עוד תוכנות כמו hydravision ועוד... או שזה שטויות ועדיף להוריד ישר דרייברים מהאתר של החברה? תודה
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מפרט מחשב מעבד: AMD ll X4 965 3.4 ללא OC כרטיס מסך: Asus HD5850.1g לוח אם:GS-MA78MT-US2H זיכרון: 2x2 ללא צלעות קירור של Kingston ספק כוח:antec350 אז ככה זה הבעיה .. ניסתי לעשוות OC לכרטיס מסך עם התוכנה של MSI.. ואת הבדיקת מאמץ עםOCCT תכלאס זה פעם ראשונה.. אבל ראיתי קצת סירטונים וקראתי קצת וזה קיצר קיבלתי מושג או2 קראתי איך לעלות מתח גם .. קיצר התחלתי לעלות את הליבה קצת.. והזיכרון.. מאוור סמתי על 50 נישמע כמו שדה תעופה.. והעלתי מתח גם קצת.. כמובן שלא היתפערתי העלתי אתם ב15-20 הממ נגיד שהליבה הייתה על 700 העלתי ל1000..הזיכרון על 1000 שמתי 1500.. מתח היה על 1000 בערך שמתי 1200 משהו כזה ...משהו מוזר שעשיתי בדיקת מאמץ לכרטיס ה FSP הרגיל משהו כמו 186..עכשיו אחרי הOC בדקתי וי…
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
נשבר לי שלושה פינים של הכבל של המסך והמסך לא עובד.יש דרך לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-