כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
איך מסתכלים על התוצאות האלו....כביכול אין קשר ביין הדירוג להיררכיה של המיספרים http://www.tomshardware.co.uk/charts/gaming-graphics-charts-q3-2008/3DMark06-v1-1-0-3DMark-Score,794.html איך יכול להיות שבהשוואה של Tom's Hardware כרטיס 9600GT פחות טוב מ 8800GT? וגם... HD4670 ATI Radeonפחות טוב מ ATI Radeon HD 3850 ? ???
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
אהלן, שמעתי שלאחרונה nvidia שיחררו דרייברים שמאפשרים תמיכה בPHYSX של AGEIA באמצעות כרטיסי המסך. רציתי לדעת באיזה דרייבר מדובר והאם יש פרוצדורת התקנה שונה ע"מ להפעיל אותו במשחקים? האם צריך למחוק את AGEIA PHYSX מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תראו יש לי 7300GT ,הכרטיס מצויין אבל רצתי לדעת בכמה ישפר אותו OC ?כי ראיתי באתר אחר שהוא מצויין לOC
-
- 14 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי gf 3 ti 200 ורציתי לדעת אם אפשר לשפר את הגראפיקה דרך ההגדרות של הכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ואיפה אני יכול למצוא לכרטיס הזה דרייברים מעודכנים ?
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/sg_product~AX4670512MK3-P~8~0.htm האם הכרטיס מסך הזה טוב ומה הביצועים שלו איך הוא מפעיל ת'משחקים??(GTA IV CO5 CRYSIS FALLOUT 3) והאם יהיה לי צוואר בקבוק? Pentium® D925 CPU 3.00GHz 4m dualcore זיכרון: 2GB RAM לוח אם: MSI V2 945GCM5-F 1333
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש מ KSP השאלה שלי היא לגבי הכרטיס מסך שלי אנ קניתי XFX GFORCE 7800 GTX ורציתי לדעת העם PINE היא חברה טובה לכרטיס או שיש כרטיסים מחברות טובות יותר וגם קיבלתי ב 3D MARK 2005 ''רק'' 7000 והבנתי שאפשר לקבל יותר תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אולי אתם מכיר אותו בתור GeForce pcx 5750 אני רוצה לדעת עם זה כרטיס גראפי טוב... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני צריך להחליף מסך למשהו יותר טוב רציתי לדעת עם מסכי פלזמה טובים למשחקים?? אני יודע ש LCD לא מומלץ למשחקים?? מה אתם אומרים?? תודה
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/07/16/ati-nvidia-lucidlogix החברה LUCID הישראלית מפתחת מנוע אשר יגרום לכרטיסים של ATI לעבוד עם כרטיסים של NVIDIA נשמע מבטיח.. לעמוד הראשי מייד ;D http://www.lucidlogix.com
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של בסביבות 1000 ש"ח בעיקר למשחקים. על מה עדיף ללכת NVIDIA או ATI?
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, סליחה על הכותרת הארוכה... רציתי לשאול איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין: ASUS NVidia 9800GT 1GB GDDR3 HybridPower PCIE Gigabyte nVidia Geforce 9800GT OC 1Gb DDR3 ASUS EN9600GT GeForce 9600GT 1Gb PCIe Gigabyte ATI Radeon HD 4850 1Gb DDR3 GV-R485OC-1GH ועוד משהו... יש אפשרות לעשות Cross Fire בין 2 כרטיסי מסך מאותה חברה אבל דגמים שונים? למשל HD 2600 XT עם HD 4850 ?
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
חבר טוב שלי רוצה לקנות כרטיס מסך. התקציב הוא עד 600 ש"ח. איזה כרטיס להמליץ לו לקנות? (PCI-E).
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי לפני שבוע וחצי לערך רכשתי מעבד חדש p4 2.8G 820.fsb800 dual core לאחר שהקודם נשרף לי מאזנחת יתר p4 3G בסוף החלטתי אם כבר לקנות מעבד אחר אז כבר לקנות משהו מתקדם יותר (בהמלצה) . אז רכשתי מעבד אם ליבה כפולה ולוח חדש שיתמוך במעבד החדש. אבל מה שמוזר זה שאני לא רואה כל הבדל ואפילו להיפך . כרגע אני בבעיה רצינית מאוד ! שקשורה כמובן לרכיבים החדשים... אני כבר לא ממש משוכנע שהמע' עובדת כראוי . ניסיתי להתקין כבר 4 או 5 סוגים שונים של דרייברים לכרטיס מסך שלי ויש לי כל מיני באגים מאוד מוזרים. המחשב רשם לי " out of memory " ועכשיו אחרי שהתקנתי את הדרייבר הראשון המקורי הוא רשם לי את זה שוב . אחרי זה העלתי שוב את מאיה ( תוכנת תלת מימד ) והוא עשה לי גם כיבוי מסך ( המחשב עדיין רץ…
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בנושא אז רציתי לדעת איך יתבטא ההבדל בין מסכי ה-19" היקרים שעולים כ-2000 ליותר זולים שעולים 1200 - 1500 ש"ח. לדוגמא ניקח את הדגמים של סמסונג: 959NF ו 955DF אתם יכולים להסביר לי מה כל כך יותר טוב בראשון ששווה 500-700 ש"ח יותר?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי GFORCE MX100\200 כול פעם שאני מתקין אותו לא משנה באיזה גרסה של הדריבר אז הוינדוס XP אומר לי שהדריבר לא טוב אבל אני בכול זאת ממשיך אתן דוגמא עכשיו סימתי להתקין את הדריבר 40.72 וזה גרם לי לבעיה כי אני מקבל ב 3DMARK רק בערך 300 שלפני זה הייתי מקבל בערך 1400. אז מה אתם חושבים הבעיה שלי? ואיזה סוג דריברים אתם ממלצים לי בשביל הכרטיס שלי? ולמה הוינדוס XP תמיד אומר לי שהדריבירם לא מתעימים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בכמה הייתם מוכרים היום את ה-x1950xt חדש שאפילו לא נעשה בו שימוש? :s05:
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך 9500 שיש לו יציאה של DVI ובטלויזיה יש לי רק כניסות של HDMI ואני רוצה לחבר ביניהם על מנת לראות סרטי HD. אם אני אחבר את ה-DVI ל-HDMI בעזרת מתאם ואחבר את יציאת הקול האופטית לטלויזיה, זה יעבוד לי?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש שתפקידו העיקרי הינו הרצת משחקים "בינוניים" כגון heroes of might and magic 6 אני לא מעוניין בכרטיס של גיימרים כבדים או משהו בסגנון אלא בכרטיס בעל יחס עלות-תועלת טוב שיחליף את הכרטיס המובנה שהגיע עם המחשב ויתן מענה טוב למשחקים שכרגע עובדים אבל רצים בצורה קצת מקוטעת. להלן המפרט של המחשב שנקנה לפני כשנתיים: מעבדAMD PHENOM II X6 1055T (2.8GHz) 125W גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 לוח-אםGIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3 דיסק קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ צורבDVD-RW - SATA115 כרטיס מסךמובנה במעבד מארז ANTEC SONATA 3 + ספק 500W תודה רבה לכל העוזרים! עמ…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי דוד שלי נסע לשליחות (לפני הרבה זמן) והוא קיבל כבר מחשב איזה שהוא רוצה (כל מחיר) אז הוא היתקשר אלי היום, ושאל אותי איזה מסך כדי לן לקנות, הוא ביקש 17" הוא אומר שיותר גדול מזה זה כבר מוגזם. (הוא יושב קרוב מאוד למסך!) ואני לא מבין גדול במסכים, קצבי רענון, "רטיו" וכדומה. אז בבקשה תכתבו לי את הדגם של המסך "LCD 17 הטוב ביותר שמוכרים ב: www.newegg.com תודה מראש לכל העוזרים Install
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אשמח לכמה תשובות בנושא. ! יש לי לוח אם של אינטל dz77ga-70k עליו מחובר כרטיס מסך GTX560TI וקיים אצלי עוד כרטיס מסך שעדיין לא חברתי כאמור geforce 8600GT הבנתי שיש אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך ובמקרה הזה אפשר להגדיר את הכרטיס בחלש יותר לעבוד רק על הפיזיקה האם זה יתרום לי ב- FPS בסימולטור של Microsoft , וכמובן בעוד משחקים, ובכלל ישפר ביצועים ? האם יש צורך לחבר אותם ב SLI ,או שרק להגדיר בתוכנה של NVIDIA תחת פיזיקה שהכרטיס החלש יעבוד על הפיזיקה ? אשמח לתגובות הצעות והערות . תודה ניר .
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!! אני צריך עזרה בנוגע לכרטיס מסך. קניתי מחשב לפני 3 שבועות,ונפלתי עם הכרטיס מסך שקיבלתי סתם משהוא לא רציני ואני מחפש משהו ב1200 ש"ח. אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי ותכוונו אותי לכרטיסים טובים. תודה נתי!!!!!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך (9600xt של רדאון או 5900xt של ג'יפורס) רציתי לדעת אם כדאי לי לחכות לסוף החודש שיצאו שני הכרטיסים החדשים של החברות ואז אולי תהיה ירידה של מחירים... מה אתה אומרים?
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
חברה אני קונה מחר מחשב חדש זה הכרטיס מסך שבחרתי: GeForce® 9800GT Super+1GB (1024MB) http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1116 אני לא משתמש כל כך הרבה במשחקים אבל אולי בעתיד ישתמש יותר בכל מקרה המחיר סבבה לגמרי והכרטיס מסך נשמע סבבה גם אני מחפש בעיקר יציאתי hd ויציאת dual link dvi ובזה יש אותם האם יש לכם דעה לגבי זה? אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-