כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי רדאון 9500 פרו 128 מ"ב..עכשיו אני יודע שבעזרת הדרייברים של אומה אפשר להפוך אותו ל9700 האם זה נכון? ובמה זה כרוך? אני צריך לפרוץ את הביוס שלו או שזה רק soft mod? הכרטיס יתחמם יותר לאחר מכן? כי גם ככה הוא דיי מתחמם לי לפעמים...
-
- 13 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כפי שקראתי ב ynet ייצא בימים הקרובים כרטיס מסך חדש בעל ליבה כפולה שיהיה הכי חזק בשוק Radeon HD 3870 X2 ובקרוב ייצא גם לאנבידיה גם כרטיס GeForce 9800 GX2 רציתי לשאול האם כדיי לי להשקיע בכרטיס הזה יש לי מפרט כזה msi neo p35 e6600 intel c2d 3x1gb ddr 1066 500w האם הלוח שלי ינצל את הכרטיס טוב או שעדיף לא להשקיע על כרטיסים חדשים כאלה? ואם כן אז מה עדיף הריידן או ג'יפורס?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת שכשיצאו הכרטיסים החדשים של NVIDIA כמה הם יעלו?? ובכמה אמור לרדת המחיר של הכרטיסים 8800GTS 640??? ומתי הם יצאו??
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הסתכלתי לא ראיתי יש למשהו ליניקים
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הכרטיס הזה טוב? -הכרטיס מיועד למשחקים- http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6073 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5685 -------------------------------------------------------------------- מב נותן הכרטיס, אני יראה יותר באיכות את המשחק? (יש לי fx5200 אני יראה שיפור רב ?)
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיון הזה רציתי שנמליץ לאנשים שלא בטוחים איזה כרטיס מסך כדאי לקנות איזה כרטיס כדאי לקנות וגם שיהיה חזק למשחקים. תקציב: 600 ש"ח +- כרטיסי המסך הפשוטים לאלה שרוצים קצת משחקים אבל שיעבדו די בסדר לפחות רובם. הכרטיסים הפשוטים: Radeon 9200 128MB Radeon 9600SE 128MB GF FX 5200 ULTRA 128MB תקציב: 1200 ש"ח +- כרטיס המסך החזקים שיכולים בכיף להפעיל משחקים של היום אבל עלולים להיקטע במקרים נדירים יחסית. הכרטיסים היותר ממוצעים: Radeon 9600XT 128MB GF FX5900XT תקציב: 1900 ש"ח +- כרטיסי המסך הממש חזקים ששווה לקנות שהם בעצם ישחררו כל דאגה מליבכם לגבי קטיעות במשחקים. הכרטיסים החזקים: Radeon 9800 Pro עריכה: אלה ההמלצות שלי ואני לא אומר שהכרטיסים הממוצעים הם עם ביצועים נמוכים אבל בהשוואה להכ…
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מעבר להרבה מזומנים וספק כח חדש - כנראה שהכרטיסים הבכירים העתידיים של NVIDIA יחייבו אתכם לשקול רכש של מארז גדול יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 336 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין 6600GT ל6800XT מה יותר טוב? איך בוחרים?
-
- 10 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
אחרי AMD, מגיעה תורה של NVIDIA לחשוף דוחות כספיים שמחטיאים את הציפיות - ופוגעים בערך השוק בצורה חדה לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה והכול בסדר חוץ מזה שהכתב לא ברור מה אני צריך לעשות ותודה רבה מראש לכול העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סימו לב מבחן אחד שהR9000PRO עובר את כולם! פה מה כל כך טוב בו שהוא כזה טוב במבחן הזה? אני מזכיר המבחן הוא על המשחק סיריוס סאם... SE
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אני מצטער אבל זה פשוט הצחיק אותי!!! איזה ערימת שטויות!!! הנה לינק (לקוח מתוך YNET)
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הלוח אם שלי יוכל לתמוך בכרטיס? אני דיוע רשום agp אבל בכל זאת הוא יכול? http://img51.exs.cx/img51/4904/2412zu.jpg תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח אם שלי של אסוס COMMANDO תומך בקרוס פייר... מה עדיף לי להביא 8800GTS 640MB או ATI 2900 XT הלוח שלי לא תומך בSLI או שכן תומך אבל לא בצורה רשמית. חוץ מזה הבנתי שיש גם 2900 XTX מה הפרש המחירים בניהם?
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום... יש לי מסך שהפלאג VGA שלו קרוע חלקית . אין לי מושג איזה חוט להלחים לכל פין. יש אולי איזה שרטוט של צבע מול מספר פין שיכול לעזור לי בזה ? עריכה: כמובן שיש ברשותי פלאג VGA חדש בתודה מראש אבי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... יש לי מסך שהפלאג חיבור שלו קרוע. קניתי פלאג VGA חדש אבל אין לי מושג איזה חוט להלחים לכל פין. יש למישהו שרטוט או דרך לעזור לי בזה? אני יודע איך למספר את הפינים אני רק צריך אפילו איזושהיא טבלה שאומרת איזה צבע לאיזה מספר או משהו...... תודה!!! ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! היום שידרגתי את המחשב הישן שלי- החלקים שקניתי: מעבד G2020 לח גיגבייט H61M-S2PV 4GB זיכרון 1333 מארז זלמן זול וספק FSP 350W אני חייב להודות שלא ציפיתי שהליבה הגראפית של המעבד תיהיה יחסית כה חזקה! - כמעט 4000 נקודות ב3DMARK06! היא יותר חזקה אפילו מ8500GT עם 100% OC שהיה לי (3450 נקודות) הFPS בבאנצ' זהים וטיפה עדיפים לטובת האינטל. בחיי - כל הכבוד. אני אפילו מצליח להריץ WOT על 1680*1050 בהגדרות נמוכות +. אני יודע שלAMD יש ליבה עדיפה- אך לצערי התקציב הכריעה לטובת אינטל. התכוונתי להתקין את הHD3870 שלי אבל למרות שאייבורי ציינו בפני שהספק בעל חיבור PCIE- בעת ההרכבה גיליתי שלא :-(! כן, כן - תגידו למה לא בדקתי במקום- אכן לא מבין את עצמי- פשוט היה לחץ מהאנשים בתו…
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4152&Itemid=34
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אחד השיפורים הניכרים שביצעה אינטל במעבדי Core Ultra 200 שלה הוא דווקא גיימינג... עם הליבה הגרפית המובנית. לקחנו את Core Ultra 9 285K למבחן ביצועים מול מעבדים אחרים בשביל לראות כיצד רצים משחקים במערכת ללא כרטיס מסךלכתבה
-
- 4 תגובות
- 393 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי נייד עם מעבד i7-2670QM וכרטיס מסך GeForce GT 525M. כשאני משתמש בפוטושופ, במה עדיף לי להשתמש? ליבה הגרפית של i7 או ב525M? תודה@!
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
רגע לפני אירוע חשיפת מעבדי ה-Zen הגדול, אנחנו מקבלים אישור לכך שליבת ה-Vega מבית מפתחת השבבים כבר מוכנה לשעה הגדולה שלה, עם ביצועים מרשימים מאוד ב-Doom בסביבת תקן ה-Vulkan לכתבה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יותר מחצי שנה אחרי שראינו אותה מככבת בתור דגמים ממשפחת ה-Tesla - ליבת ה-GP100 המתקדמת הופכת לזמינה גם בכרטיסי Quadro יקרים ויוקרתיים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כ.מ 7800 GTX , הליבה אמורה להיות על 450 ואצלי היא על 275 WTF ? [בדקתי לפי אוורסט] למה זה קורה שמהירות הליבה יורדת בעצמה ?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ATi רוצה להתחיל ביצור של הליבה החדשה שלה, R420 כמה שיותר מוקדם, בערך בסוף הרבעון הראשון של שנת 2004, לפי דברי.. (לה הבנתי) הR420 יהיה מיוצר בטייוואן, אצל TSMC בטכנולוגיה מעבד LOW-K. הליבה אמרוה לכלול 160 מליון טרנסיסטורים ולתמוך בבאס של AGPX8 וארכיטקטורת זכרונות GDDR 3. שמו של המוצר עדיין לא ידוע. NVIDIA אמורה לשחרר/להציג את הNV40 בערך באותו זמן שATi תציג/תשחרר את את הR420, לא הרבה ידוע על הNV40 צופים שהוא יתמוך בבאס של AGPX8 ו13.0 מיקרון. שתי החברות צפויות לייצר את כרטיסי הHigh-End שלהן בטכונולוגית ה13.0 מיקרון. יצרניות כרטיסי מסך (משהו כזה) אומרות שזה יפחית עלויות יצור ויתן יותר יציבות לליבות -> ביצועים טובים יותר. ATi מוסרת שהיא היא תייצר את כרטיס הMainstream שלה, …
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-