כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
לאחר בדיקה מקיפה של הרעש שיוצא לי מהמחשב גיליתי שהכרטיס מסך שלי הוא זה שמרעיש ומה שמעצבן הוא זה שהזמנתי תמחשב הזמנתי סוג אחר של כרטיס מסך אבל בtms אמרו לי שהם מביאים לי פיצוי וזה באמת היה פיצוי מבחינה כלכלית כי הכרטיס מסך הזה עלה ב200 ש"ח יותר מהקודם אבל עכשיו אני מתבאס על זה כי הוא מרעיש..! מה אפשר לעשות בנידון? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לפני שבוע נהרס לי הלוח אם מפני שהתעקמו לו הפינים שעליו מונח המעבד ובכך שרף גם אותו ולאחר שקניתי לוח אם חדש ומעבד שהוחלף באחריות של אייבורי הופתעתי לגלות שגם הכרטיס מסך נדפק.. כשאני מחבר אותו למחשב המחשב נדלק אך המסך לא מגיב{לא רואים כלום} והמחשב לא מתקדם הלאה ולעומת זאת עם הכרטיס 8400gs הוא עובד כמו שצריך. עכשיו רציתי לשאול לגבי האחריות :הייתי עושה מידי פעם אוברקלוק לכרטיס מסך שהיה מכבה אותו פתאומית {במילים אחרות לא עשיתי אוברקלוק כמו שצריך}וככה כמה פעמים, כי משום מה הכרטיס מסך שלי לא היה נותן לי אוברקלוק מעל 850 על 830 ולכן ניסתי תוכנות אחרות שהיו נותנים עם בעיות ובלי סבלנות הייתי מעלה הרבה במכה ולא היה עוזר, הוא פשוט היה קורס,עד שהתיאשתי וכבר הפסקתי עם האובקלוק, והכרטיס…
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
:'( :'( אתמול נשפכו לי מים על המחשב(אל תשאלו איך) והכרטיס מסך שלי(לידטק TI4200) הלך. יש לי אותו בערך 7 חודשים,האם הוא באחריות עדיין?(קניתי אותו בארץ),האם אני אקבל חדש? ואם כן האם אני אוכל להוסיף כסף ולקחת משהו אחר?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, עכשיו נכנסתי ל-GPU-Z כדי לבדוק כמה תדרים, ותוך כדי סקירה קלה של הנתונים, אני רואה את המידע על ממשק ההתחברות כתוב: PCI-E 16X 2.1 @1.1 ולא היה לי כל כך ברור עד שעברתי מעל עם העכבר ו...: האם זה הגיוני שהכרטיס שלי רץ על רוויזיה כ"כ ישנה של PCIE? יש לי לוח P67 מודרני למדי שתומך ב-2.1, אז הכרטיס אמור לפעול לפחות ב-2.0 (כי 2.1 לא אומץ באופן נרחב) עם כרטיס כזה יהיה צוואר בקבוק מורגש שכן זה כמו להריץ 8X על רוויזיה 2.0 או 4X (!) על 3.0 מבחינת רוחב פס. עזרה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אמור להחליף את הכרטיס בקרוב. אבל אין אפשרות עכשיו.. בינתים,אני רק סובל. אני לא יכול לשחק במשחקים,אני ממש משתעמם. הוא כל הזמן נתקע במשחקים ! אפילו במשחקים הכי ישנים שיש! מה אני יכול לעשות כדי שזה לא יתקע,לפחות עד שאחליף אותו?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך asus V9280TD שהוא מבוסס ti4200-8X בחודש האחרון המחשב עושה יותר ויותר צרות רק בימים חמים. אני לא אתחיל לפרט את הבעיה עכשיו. מספיק לאמר שאני כותב את זה במחשב של אחיות שלי. כשהמחשב פתוח. כבוי רבע שעה, והחדר שלי ב 28 מעלות, עד שהוא מגיע למסך שאני מכניס את הסיסמה של המשתמש שלי הוא כבר חם מדי שאני אגע בו. בעיקר הזכרונות. איך אני בודק אם זה באמת זה? ועוד משהו. יחד עם הכרטיס קיבלתי תוכנה, asus smartdoctor 2 שעושה OC חכם לכרטיס. זה לא פוגע לי באחריות נכון? הרי היצרנית סיפקה אותה והתקינו לי אותה בחנות.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ואני צריך כרטיס מסך ממש טוב לGA-8I865GME-775-RH והוא agp8x אם זה חשוב 3 גיגה הרץ , 256 מגה זיכרון ביינתים אבל יוסיף עוד גיגה לפני הקנייה. יש משהו על רמה שאפשר להשיג לו לדעתכם?, אני יודע שהוא חרא הלוח, אאבל יש משהו נגיד ברמה שיכול להפעיל ביושוק? אבל שיפעיל אותו על רמה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
היייי לפניי כמה ימים שסתם בדקתי קירור בכרטיס אז פתאום ניהיה קצר ממשהו ועכשיו זה לא עובד כלום מסך שחור שאני מדליק ת'מחשב אבל שאני מעביר לתקע של הכרטיס המובנה בלוח אם אז זה עובד.... וגם שניסיתי לחבר ת'כרטיס הקודם שהיה לי גם לא עבד ומקודם הוא עבד לי במחשב הזה...... מה לעשות מה קרה מה נשרף החריץ או המערכת לא רוצה להפעיל אותו.......
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות ורק עכשיו יש לי זמן לנסות לטפל בזה... אז ככה: אני בטוח ב95 אחוז שהבעיה היא בכרטיס מסך, הבעיה היא שהתקיע הזו היא אקראית... כלומר יכול להיות שאני אעשה הפעלה מחדש ואחרי דקה המחשב יקפא ויתקע, או יכולים לעבור עשרה ימים עד שזה יקרה, לכן לקח לי כל כך הרבה זמן להבין (כנראה) שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך.... אז הסתכלתי על החום שלו, והוא מעולם לא עבר את ה34-35 מעלות, הוא לא קורס תחת "עומס" של משחקים, יכול להיות שאני לא אגע במחשב בכלל ופתאום הוא יתקע. התקנתי את הדרייבר החדש ביותר, גם התקנתי את גירסאת הבטא החדשה ביותר, אך עדיין זה קורה... האם יש דרך לבדוק את תקינותו? או שהמקרה שלי אבוד ואני חייב ללכת למעבדת מחשבים? אשמח לעזרה, תודה רבה! נ.ב. …
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
לפני שנה בערך קניתי את ה HERCULES 3d PROTHET 3 TI-500... והכל טוב ויפה! לאחר כמה זמן המחשב שלי התחיל להתקע או לעלות ממש לאט במהלך המסך פתיחה של הויינדוז (כתוב WINDOWZ XP ויש טעינה למטה) ולא משנה מה עשיתי, פירמטתי הכל זה לא עבר... ולא חשבתי בכלל שזה קשור לכרטיס מסך. ואז כאשר העברתי את הכרטיס מסך למחשב של אחותי (מחשבי בשיפצור קטן) זה החל לקרוא גם לה! אז זה חייב להיות הכרטיס מסך! האם זו בעיה ידועה? האום אלו הדריוורים? מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לידידה שלי יש את הכרטיס הבא: GF4 MX440 8X 64MB DDR 64bit TV-out AGP Chipset NVIDIA GeForce4 MX440 8X Video Output Function TV-Out (S-Video connector) Support Memory 64MB DDR 64bit עכשיו... אני יודע שהוא ישן לא משהו וכו' וכו' אבל אני רוצה לדעת אם יש מצב כלשהו שהוא יעלה את המשחק ROME TOTAL WAR? אה ובלי OC כמובן...
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שמתי לב (עם RivaTuner Statistics Server) שבמשחקים כמו Dead Space ,Godfather 2 ,Wanted הטמפ' של הכרטיס עולה כשהוא בתפריט הראשי. מישהו יכול להסביר לי למה :s05:
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
דגם ה-Founder's Edition של מוצר הדגל החדש מבית NVIDIA יהיה גדול משמעותית מאלו שבאו לפניו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם כמו כן מה שרשמתי בכותרת רציתי לקנות כרטיס פזיקיה AGEIA® PhysXTM "חלקיקים חכמים" אבל חיפשתי בכל אתרים אפילו בזאפ ואני לא מוצא בכלל ??? אז תעזירו לי מכם למצוא את ה AGEIA® PhysXTM בחניות בתודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
Graphics Engine nVIDIA GeForce 7800 GT x 2 Video Memory 512 MB DDR3 1.6 ns **note1 Engine Clock 430 MHz **note2 Memory Clock 1.2 GHz(600 MHz DDR3) **note3 RAMDAC 400MHz Bus Standard PCI-E Memory Interface 256-bit Max Resolution 2048x1536 VGA Output 2 D-Sub connectors; 2 with DVI-VGA adaptors TV Output Video-in & Video-out (VIVO) with HDTV support DVI Output Dual DVI-I 2nd VGA Output Yes Adaptor/Cable bundled VIVO cable, DVI adaptors, power cord, External Power Adaptor kit (Included), detachable D-sub cable Software Bundled Call of Duty 2 (in selected regions) Project Snow Blind Xpand Rally Virtual Drive ASUS DVD Media &am…
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אין לי מושג במה הוא תומח יש לי רק נתונים אתם תדעו במה הוא תומח ואם הוא מתאים לי תיראו זה הנתונים הכרטיס שאני רוצה לקנות הוא gigabyte radeon 9550 128mb הלוח אם שלי הוא: לוח של אינטל דגם D845EBG2 בדקתי בתוכנה cpu-z וכתוב שם בקטגוריה של הלוח אם בסוף כתוב AGP REVISION : 2.0 DATA TRANSFER RATE : 4X אין לי מושג מזה אומר ומה לעשות אני לא מבין כלום בכרטיסים מסך וכל זה תעזרו לי בקשה הכרטיס שיש לי עכשיו הוא nvidia g-force mx440 64mb תודה לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://www.ocworkbench.com/2004/gigabyte/gv-3d1/g1.htm :silly: :xyxthumbs: :yelclap:
-
- 43 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה לפני זמן מה ניסיתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי RADEON 1900XT 512MB. בוא נגיד שהניסיון לא עלה יפה והכרטיס מאז התחיל לעשות בעיות כדוגמת כל מיני אובייקטים ועיוותים בגרפיקה במהלך משחקים וכמה פיקסלים מהבהבים בהצגת סרטים. השאלה היא, האם ניתן להציל את הכרטיס מסך? (יש אולי מעבדה שמתמחה בתיקון דברים כאלה??) והאם בכלל שווה לתקן או שכדאי לקנות כרטיס חדש? אני חשבתי על הRADEON HD2600 PRO, חוץ מזה שהוא תומך DX10 האם הוא טוב יותר/משתווה ל1900XT? והאם תוכלו להמליץ על עוד כרטיסים טובים בסכום של 500-600 ש"ח? יום טוב!
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
radeon 9500 pro יתאים? יסחוב?
-
- 12 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, ניסיתי לחבר את היציאת וידאו של הכרטיס שלי 6600GT לטלויזיה כדי לראות סרטים, אבל ללא הצלחה. לפני שאתם מציעים לחבר את הכבל: 1. כן הצלחתי לחבר מחשב אחר עם כרטיס אחר בעזרת אותו הכבל ואותה הטלויזיה. 2. סימנתי בדריוור של אנוידיה "Force TV" עשיתי אתחול בדקתי את החיבורים וכלום, יכול להיות שהבעיה בכרטיס? השאלה אם יש למישהו רעיון איך אפשר כן לחבר את המחשב? חשבתי אולי לקנות כרטיס מסך אחר זול כדי לחבר במקביל רק בשביל היציאה אבל יש לי AGP אחד יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
הכרטיס עושה יותר רעש מכל המחשב ביחד האם הגיוני??
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני חושש שהכרטיס גמור יש לי את הכרטיס כבר 4 שנים ... הפעלתי ת'מחשב ניכנסתי למשחק GTA SANRAS ופיתאום היתחילו לי נקודות אדומות נמרחות על כל המסך ניסיתי להפעיל משחקים אחרים אבל עדיין אותה הבעייה ברגע שמסיים לטעון תקבצים המשחקים נתקעים .. זה קורא גם כשאני מפעיל סרטים .. אפילו שומר מסך .. עם הכרטיס שלי באמת הלך אז לא תהיה לי ברירה וליקנות כרטיס מסך חדש ב400-500 שקל רק באסה נהנתי מאוד מה8800gts .. הפעיל לי כל משחק
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הטכנאי שלי שאל אותי עם אני רוצה שהוא יחליף לי אותו בX1900xt radeonהאם כדאי? האם הוא יותר טוב, פחות טוב או אותו הדבר? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בעיה... הרצתי טסט של התוכנה PCMARK2002 ובסוף כשנכנסתי לאתר שלהם וראיתי את המפרט שלי, היה כתוב שהAGP העכשווי שלי הוא X2 ואפשרי X8,X4... למה כתוב לי שהכרטיס רץ על X2 כשהוא אמור לרוץ על X8? ד"א את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-