כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
LCD ו- CRT מחוברים לאותו כרטיס מסך , האם ישנה תוכנה, או דרך שונה שבכל מסך תהיה אפשרות לראות משהו אחר ? אני משתמש ב- XP-P ובכרטיס מסך GEF ORCE FX 5200 NVIDIA למצב שבשניהם אני רואה אותו דבר הגעתי אך אני רוצה מסכים שונים תודה דוד
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מחפש מדריך להרכבת כרטיס מסך במארז עדיף מדריך שיסביר על סדרה 8 של NVIDIA
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
פתחתי דיון גם בפורום "תמיכה טכנית" אבל חשבתי אולי גם פה זה יהיה מתאים... אז ככה התקנתי את הכרטיס הכל נראה על פניו טוב ויפה... לשחק משחקים אני יכול אבל... להריץ תוכנות 3DMARK למיניהם אינני מצליח. המחשב פשוט קופא כזה.. עד שאני נכנס למנהל משימות וסוגר את התוכנה. מה שגם הסתכלתי ונראה לי שהכרטיס איננו מותקן טוב מבחינת דרייברים וזיהויו במערכת הפעלה. וזאת נראה לי עקב אי תאימות לחריץ הPCI-E1 שנמצא על הלוח אם. הנה תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש דבר כזה? השימוש הוא הרצת משחקים על רזולוציות גבוהות והפעלת פילטרים וכל שאר ירקות ועם כן אז שווה בכלל לקחת? מה הביצועים שלו לעומת כרטיס עם קירור רגיל (עם יש בכלל הבדל) עם לא אז איזה אפשרות לקירור הכי שקט ? איזה ספק צריך בשבילו?
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מחשב חמוד לאללה מעבד intel P 3.0 (ואני לא צריך יותר ) זיכרון ddr1 512 400 אז אני רוצה לקנות עוד גי'גה של ddr 1 400 הכרטיס מסך נשרף לי so.. אני מחפש משהו בסיגנון Geforce 8600 או ATI 1950xt משהו כזה אבל מישהו בפורום של המפרטים אמר לי שיהיה לי משהו בשם "צוואר בקבוק" (אין לי מושג מה זה) אז מה אתם אומרים?
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה ברשותי כרטיס מסך מסוג EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED. כמובן שאני מרוצה ממנו מאוד והמשחקים רצים אחלה (אפילו CRYSIS !), אבל מענין אותי לבדוק משהו. האריזה שלי היא אריזה של EVGA 8800GT 512MB רגיל, עם מדבקה שכתוב עליה SUPERCLOCKED. אני רוצה לבדוק אם זה באמת SUPERCLOCKED או שסתם מישהו (החנות לדוגמא) שמה את המדבקה הזאת ומכרה ביותר. מותקן אצלי EVEREST ULTIMATE זה מביא לי הרבה פרטים גם על הכרטיס מסך שלי. מישהו יכול להגיד לי איזה ערכים אני צריך לבדוק ולהשוות כדי לראות אם הכרטיס מסך שלי באמת עבר OC והוא מקורי של EVGA עם OC שלהם ? תודה ! אמיר
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
או שאולי קיים משהו עדיף משניהם באותו מחיר (לא מעל 450 ש"ח) תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מחשב P2.6HT כרטיס מסך X1900XT מסך מחשב - Dell 2007FP (רזולוציה 1600*1200) מסך טלוויזיה - LG 42LC7R (רזולוציה 1366*768) איך אפשר להתאים עם דריבר 7.10 את הרזולוציה של המסך מחשב בנפרד מהטלוויזיה (זה אפשרי ?) כרגע אני רואה (מצב Clone) ב- 1600*1200 אבל בטלוויזיה רואים עקום - איך אפשר לשים שלכל יציאה תהיה הרזולוציה שלה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב לקנות מחשב חדש בעיקר כדי להוריד , לצפות ולקודד סרטים ולעיתים רחוקות לשחק! מקווה שתוכלו להמליץ לי על כ. מסך שמיועד למטרות אלו. חושב גם על קניית אחד ממסכי DELL אבל לא החלטתי האם להשקיע בגדול ולקנות את ה-24" או להסתפק ב-20". אז מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך XFX 8800 GTS 640MB ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה (כניסת RCA רגילה), זה מה שקיבלתי: וכבל כזה: שימו לב שהחיבור שבתמונה הראשונה לא אותו דבר כמו בתמונה השנייה (בתמונה הראשונה יש יותר פינים-שכנראה אמור להתחבר לכרטיס מסך שיש שם נקבה עם אותם חורים) תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אי אפשר לשמוע מוזיקה בצורה נורמלית מאז. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
למרות שאני קונה את הGT ביחד עם מחשב חדש והמחשב כבר מגיע ביום שלישי או גג יום רביעי אני מתחיל להתחרט. עכשיו כשראיתי למה ה8800 GTS החדש מסוגל וכשעוד אני יכול להרשות לעצמי בתקציב לשדרג מהGT לGTS החדש אני רוצה באמת לדעת אם אני הולך להתבאס. אני יודע שהGT מעולה ושהGTS יוצא רק עוד חודשיים ושאם כל הזמן מחכים להכי חדש אף פעם לא קונים. אבל בכל זאת לא חבל? אם לא הבהרתי את עצמי נכון אני רוצה חוות דעת של כמה אנשים... לא שזה באמת ישנה את העובדה שאני קונה כבר מחשב חדש וזהו... אבל זה באמת חשוב לי לדעת אם עשיתי טעות שקניתי מחשב חדש דווקא בתקופה כ"כ קריטית. ???
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כרטיס מסך PCI express זה בשביל לראות סרטים גלישה באינטרנט ולמשחקים
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב, אני גיימר מזדקן (34...). קניתי את המשחק שבנדון והכרטיס מסך שלי לא תומך בו. מצ"ב הדרישות מאתר המשחק : Video: DirectX 9.0c-compatible video card with 128 MB or more memory, Pixel Shader 3.0 support, and one of these chipsets is required: ATI Radeon X1300 Pro or greater NVIDIA GeForce 6600 GT or greater Note: NVIDIA 6800XT/LE, 7100GS, 7200GS/LE, 7300 GS/GT are not supported Note: NVIDIA SLI and ATI Crossfire modes are NOT supported, and may have a negative effect on gameplay. In addition, if you have an NVIDIA SLI or ATI Crossfire setup, we recommend you do not use the 'Force Split Frame Rendering' option. This option has been shown to have a negative effect on…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W אחרי יעוץ כאן בפורום, המליצו לי לקנות בתקציב שלי את כרטיס המסך : Radeon X2600XT Sonic 256MB PCIeוPalit עכשיו כשאני מסתכל ב ZAP אני רואה כרטיסי מסך עם 512 MB כמו למשל : Radeon X1950PRO 512MB PCIeוSapphire כשהם שווים במחירים שלהם אז השאלה שלי, חוץ מנפח הזיכרון לאיזה דברים אני צריך לשים לב בבקשה ? כי אחרת היו ממליצים לי לקנות את ה 512 MB במחיר הזה. תודה! נ.ב Guardian Angel הכרטיס שהמלצת לי לקנות לא נמצא אצל אף אחד במלאי, והמחיר שהם מפרסמים הוא סתם בשביל למשוך אותך אליהם.
-
- 12 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: Turion 64 ML-28 1.6@2.2 2GB RAM DDR400 X1800 GTO כל השאר לא ממש משנה. בכל מקרה, אני שוקל להחליף את הכרטיס מסך ל HD3850. מה דעתכם לגבי כדאיות השדרוג? אני אישית מרגיש שאני יכול להוציא יותר מהמחשב הזה ע"י שדרוג כרטיס מסך. לדוגמה ב THE WITCHER, אני דיי בטוח שלא המעבד מגביל אותי אלא הכרטיס מסך (קטעי המעבר ממש מקרטעים שם). כמובן שבמידה מסויימת גם המעבד מגביל אותי. שדרוג לכרטיס חלש יותר הוא דיי חסר טעם בסך הכל, הכרטיס שלי הוא סביר ואני לא אחליף בשביל כרטיס שלא מהווה שיפור משמעותי יחסית. אני מודה לעניין שהמעבד יהווה צוואר בקבוק מסויים אז אין טעם לטחון ממש את הנושא. אז כך: 1. מהי דעתכם בכלליות? 2. האם יש פה אנשים שביצעו שדרוג דומה ויכולים להעי…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רב, הדילמה המוסרית שלי היא כזו, האם N7600GS SILENT - טוב יותר מ-HD 2600 Pro 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI ? למרות שה-HD 2600 זה 512MB's וDX10, או שאני אקח את הHD? שני הכרטיסי מסך של ASUS.
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 + http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=874 +ביצוע אוברקלוק או.............. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום חברים אני כבר כל כך מבולבל!!!! יש כל כך הרבה סוגים מאותו הכרטיס.. אני כבר לא יודע כלום! אני רוכש את המחשב הזה בעיקר עבור משחקים!... אני רוכש את המחשב הבא: המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤576 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS ¤501 צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤208 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤285 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤225 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤394 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER …
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך דל 2407 . הרזולוציה הטבעית שלו 1920X1200. כרגע יש לי 7600 GT. איזה כרטיס צריך לרזולוציות האלו, על מנת להנות (גרפיקה על HIGH בכול הפרמטרים ) ממשחקים חדשים? לדוגמה: COD4, JERICHO, ומשחקים שעתידיים לצאת בזמן הקרוב. נ.ב. לא להכליל את CRYSIS בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
סליחה על הבורות האם VIVO מאפשר כניסת אות וידאו אנלוגי דרך מחבר RCA אם כן קראתי בפורום שיש חברה שמיצרת את הכרטיס HD3850 עם VIVO אשמח לקבל קישור לכך (מעוניין רק בכרטיס זה ) תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום אנשים, התבקשתי ע"י חבר לברר על אופציות למסך LCD איכותי 19" (אפשרי גם גדול יותר) לשימוש גיימר. המגבלה היא עד 2000 ש"ח. ממתין להמלצות ותודה מראש! DKRJVI
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 600 שקל שיתחבר לטלוויזיה (CRT) . שהצפייה תהיה כמה שיותר חלקה . מפרט: E6300 1.8 P5B Asus 2gb ram
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-