עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gil_elichai,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לחבר ממיר "יס" לכרטיס טלויזיה שמותקן במחשב ולראות בעצם את הערוצים של "יס"? אם אפשר אפשר לעלות לינקים לכרטיסים שתומכים בזה? תודה.גיל

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by sapits1,

שלום לכולם! סוף סוף, ואחרי הרבה שיכנועים, ההורים שלי קונים עוד שבוע מחשב חדש... הרכבתי לי מפרט, והתייעצתי לגביו בפורום מפרטים, אבל אני עדיין לא בטוח לגבי הכרטיס מסך... אני רוצה לקחת את הכרטיס הבא: Radeon X1950PRO של Gecube. אני ממש רוצה אותו, והוא נכנס לי בתקציב, אבל הבנתי שהוא לא תומך בDirectX10. אי חושב שקראתי כאן שיש לו גרסא שכן תומכת בזה, אבל אני לא מוצא אותה באינטרנט. בתיאור שלו בסקאי פי.סי כתוב שהוא תומך בויסטה ובממשק אירו שלה, ובשביל זה צריך DX10 לא? בבקשה תעזרו לי... אני רוצה כבר להזמין את המחשב בימים הקרובים.. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by TALEL,

אני חושב לקנות X850 XT 256 MB יש משהו יותר טוב ל-AGP ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  4. אני ממש לא מבין בנושא הזה ואני וההורים של רוצים לקנות אז אם זה שייך תענו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב המפרט שלי כרגע הוא מעבד : E6550 זיכרון : 2G כרטיס מסך : R1950X ספק כח : 400W ENERMAX LIBERTY לוח אמ : GA-P35C-DS3 GIGABYTE עכשיו החלטתי שאני רוצה להחליף את הכרטיס מסך ואולי גם להוסיף 2G לזיכרון מה הייתם ממליצים לשים במקום הכרטיס מסך שיש לי כרגע בתקציב של עד 1000 שקל כרגע אני יעזוב את הזיכרון תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  6. שלום, חבר שלי שידרג את כרטיס המסך שלו לgtx 550, יש לו לוח אם ישן 478(לא יודע מה הדגם). הטכנאי טוען כי לוח האם שלו לא תומך בכרטיס הזה. הוא עידכן את הביוס וכשניסה להתקין את הדרייבר הוא קיבל הודעת שגיאה. האם בכלל יש דבר כזה שלוח אם לא תומך בכרטיס מסך? תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by LazyBoy,

אהלן, אני עומד לקנות 5770 ותוהה איזה מבין אלה הוא המומלץ: 5770@newegg האם יש הבדלים בצריכת החשמל + פליטת חום בין הכרטיסים? האם ההבדלים בCore Clock יובילו להבדלים מורגשים (או כלשהם) בביצועים? לא מתוכנן OC אני לא אקנה אחד שמציע רק "VGA Replacement Only Return Policy" תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ORLY9992,

אני בבעיה. מבחינת תקציב למחשב שאני מתכננת לקנות, אני יכולה כרטיס מסך רק ב- 1200-1300 . לכן אני לא בטוחה סופית שאוכל לקחת את ה- GTX970 ( אלא אם כן זה יבוא על חשבון קיזוז רכיבים אחרים שזה אני צריכה להחליט ולבדוק ) צורכי קניית המחשב ומטרתו- שימושי המחשב- משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD .מחשב רב תכליתי במלוא מובן המילה+ גיימינג (גיימינג לא כבד אך גם לא קל. טוב פלוס פלוס ). עריכה גרפית באופן תדיר תוך שימוש במספר תוכנות בו זמנית. כולל תוכנות גרפיות כבדות יותר של גם של עריכה למיניהן ואנימציה ( כולל שימוש של מישהו נוסף שמשתמש בתלת מימד , בCUDA ורנדור ) מעבד- Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 ספק כוח- Seasonic 650W 80+ Gold X-650 או 550 גולד סדרת…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום, השוואה בין שלושה כרטיסי מסך! 1) Palit radeon x850xt - 256MB 2) club3d radeon x800xt 256MB 3) powercolor hd2600pro 512MB ----------------------------------- תשובות בבקשה מלאות, ולמה..אני אישית חושב שה x850xt הכי מהיר וטוב.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by Alphadog676,

שלום, יש לי מחשב דיי ישן, ואני רוצה לשדרג לו את הכרטיס מסך כדי שיוכל להריץ משחקים לא כבדים כמו Euro Truck Simulator 2 בלי לאגים. מפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8.00GB RAM DDR2 Geforce 8800GT

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shadow_007,

למישהו יש את הכרטיס על לוח Asus p4s8x-x?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by 360,

שלום רציתי לדעת איזה כרטיס טוב יותר ומה משתלם לקנות XFX nVidia GeForce 7900GT 256MB GIGABYTE nVidia GeForce 8600GTS 256MB תודה רבה מאוד למי שיעזור לי כי אני ממש חייב לדעת

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. היי , אוקי אז המגבלות הן כאלה: *הכרטיס החדש יחליף HD4850 של XFX שהחיסרון היחיד שלו הוא512MB ,שעובד עד היום כמו גדול(באמת,אין לי תלונה אחת עליו) לאחרונה רכשתי מסך טלויזיה 1920*1080P וכנראה שבגלל הזיכרון הקטן יחסית אני רואה קפיצות קטנות בזמן סרטים, כך שהכרטיס חייב להגיע עם לפחות ג'יגה זיכרון פנימי(מה שנראה כסטנדרט היום) *הכרטיס חייב להיות באותו גודל פיזי של הקודם ,(אין מקום במארז) 9 אינץ' אם אני לא טועה. *רצוי ATI (העדפה אישית,בלי הצדקה מיוחדת) *בתקציב הזה אפשר לשחק על מסך הטלויזיה או שישנו צורך למתוח טיפה את התקציב? *ראיתי את ה5770 1GB שנראה שהוא מתעלה על כרטיס המסך הנוכחי ,איך הוא במשחקים ב1080*1920? בכלל כל המלצה\דעה אחרת\מבצעים חדשים אשמח לשמוע תודה יומנעים

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by giloman,

רציתי לדעת האם זה נכון שלמשל עדיף שיהיה 50 FPS יציב , לא יעלה ולא ירד במקום 50-80 שכל הזמן משתולל? תודה ...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. נמשל ספליטנר סל אף פעם לא משנה על כמה ה aa או ff יהיו לא יעלה חלק ויש לי ראידון 9700 פרו ואם עולה חלק אז על רזלוציה נמוכה ואם אני מפעיל את ה aa ff אז שאני מפעיל את המשקת כדי לראות בלילה זה קופץ מגמם בקושי רואים וככה גם ברינבו סיקיס ריבן שילד הוא עולה חלק על aa ff אבל ברגע שאתה מעיל את המשקפת לילה .. הכל מגמגם וקופץ

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. לדעתי הם רק בודקים את השטח... יש מצב (אין לי ידיעות בנושא אבל רק hintch) שאולי יהיו כרטיסי mainstream\LE 65nm ?

17. Started by gabbay,

קצת OC למעבד שלי ולכרטיס מסך ותראו מה יוצא: אשמח לקבל תגובות

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. מבחינת קירור וביצועים?!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  19. קניתי אותו היום , ומשום מה על המחשב שלי כאשר אני מפעיל אותו הוא מרצד לי ואפילו מעוות את המסך כל פעם במקום אחר... כאשר חזרתי לחנות בדקנו את הכרטיס על מחשבים אחרים והוא עבד כמו שצריך.... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ? איזה כרטיסים אחרים באותה רמה יש שאני אנסה מקסימום להחליף אותו? ובבקשה דחוףףף אני רוצה מחר כבר לנסות להחליף אותו.....

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by roeidalm,

שלום לי כרגע יש את הכרטיס 9600GT והוא אחלה והכל חוץ ממשהו אחד... הוא דפוק! יש לו איזה בעיה(איך אני יודע כי כבר שמתי אותו במחשב אחר והוא עשה בעיות) בשורה תחתונה אני רוצה להחליף לכרטיס הזה HD4770 ואני מחפש מקום זול טוב ובטיחותי(עם אחריות ושלא יפשוט רגל תוך יומיים....) וספק כוח של 400W לא ג'נרי מספיק? מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Arnold,

שלום! אני צריך המלצות לכרטיס מסך לדברים קטנים. כמו THE SIMS וכו' כול מיני משחקונים קטנים. לעבודות WORD, POWER, לא משהו "כבד" תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ilay22,

יש לי LCD 32 של SHARP ואני מחבר אותו למחשב עם DVI\HDMI הבעיה היא שכאשר הרזוליציה גבוהה מ1280-720 הוא מרצד ורועד כאילו אין מחר... הרזולוציה של המסך היא 1366-768 וכשאני שם את אותה רזולויצה הוא עדיין מרצד. הריפרש רייט בכולם הוא 60 מישהו יודע למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  23. Started by haim6130,

היי! רציתי לדעת עם הכרטיס מסך הזה: CONNECT3D Radeon X2600XT 512MB DDR3 PCIe יכול להחזיק משחקים כמו קרייסיס ואם כן על איזה הגדרות? איכות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by jetman,

שלום חברס, בסוף כן הלכתי על מערכת I3, הייתה בעיה באמת למצוע כרטיס מסך זמני עם TVOUT, אבל מצעתי ב TMS את 9400GT, לא קיבלתי איתו את המתאם שבדרך כלל בה עם כל כרטיס מסך כזה עם החיבור הנ"ל, היצרן הוא sparkle ,שלחתי מייל ל CD-LOG נראה מה יענו לי ,אבל עולי יש פה למישהוא אחד כזה שהוא לא צריך ? יש לי 2 שחבר פעם נתן לי אבל אני ממש לא בטוח עם הם מתאימים עליו ,אני ירכיב ת מערכת השבוע לעט לעט, אבל אני תשובה בינתיים לגבי המתאם ,כבל SVIDEO רגיל הבנתי שבעקרון יעבוד עם לשבור את הפלטיק הקטן הזה בטוח הפלא ג ולחבר בלי מתאם ,אבל לא רוצה להיסתכן ,בכל מקרהת גיבו לי למי שהיה ניסיום עם זה. תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  25. השוואה בין האתרים: 1) PChardware 2) Plonter 3) Pandas 4) Lamir 5) zigzag 2000 6) EasyComp 7) Simpletech הכרטיסים : 1 - Nvidia FX 5900 2 - Nvidia FX 5900 ULTRA 3 - ATI RADEON 9800 Pro - 128 MB 4 - ATI RADEON 9800 Pro - 256 MB אם אתם מכירים אתרים נוספים שאינם מופיעים בהשוואת מחירים זו אתם מוזמנים להגיב....וכמובן אם יש הערות או תיקונים. (ההשוואה בקובץ המקושר)

• 3 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.