עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקי כמה שאלות, ברשותכם: 1. אני מתכוון ואני מדגיש מתכוון כי עדיין אין לי לקנות לוח אם 8KDA3J S-754 sata, gbl שאמרו יל שהוא מצוין מעבד AMD 64 לא חשוב עכשיו בכוונה שלי לקנות ראדון 9800 פרו והכל טוב ויפה עכשיו שמעתי פה שיש כמה כרטיסי מסך שעומדים לצאת כגון: 6600 GT עכשיו אינ שמעתי שברגע שהם יצאו הם יתמכו אך ורק בחיבור PCI משהו כזה בהתחלה רק ואז רק ייצאו עם חיבור AGP אוקיי. אז אני שואל אם הלוח אם שלי יתמוך בכזה כרטיס מסך 6600GT..או במילים אחרות האם הלוח אם שלי תומך בחיבור כזה(PCI) תאמת שזה שאלה שקשורה יותר לפורום אחר אבל בגלל שאני רוצה לשאול שאלות נוספות שקשורות יותר לכרטיס מסך אז יסלחו לי.. 2. כמו שכבר אמרתי אני מתכוון לקנות ראדון 9800 פרו עכשיו האם כדאי במידה שהלוח אם שלי ת…

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by FPSbanana,

הכרטיס צריך ספק יותר חזק מ400W? איזה ספק צריך בשביל SLI של שני כרטיסים? הוא צריך מערכת קירור?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by zoharg10,

NVIDIA 9800 GT אוו NVIDIA GF GTX260 שמתי קישור http://www.gainward.de/product/product_detail.php?products_id=166

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by gal_X66,

אהלן חברים ... אני שוקל לשפר קצת את המחשב וחלק מהחברים אמרו לי לא למהר וחלק אמרו לי לשדרג כרטיס מסך ו\או מעבד זה המפרט שלי ספק W450 לוח אם H61M-S2-B3 GTX 550 Ti כרטיס מסך זיכרון פנימי 8 מעבד I5-2400 CPU @3.10 Gz תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. רוצים לקנות Radeon9700 מארה"ב אבל מפחדים לאבד את האחריות ואז צריך לקנות כרטיס מחדש? YES!!! לא רוצים לקנות את הכרטיס מישראל ולשלם 3500 על הכרטיס??? YES!!! רוצים לעשות OC לכרטיס? NO!!!! :lol: אז שני דברים: א. דיברתי עם אמטל-אפשר לקנות אחריות ב35$ לשנה לא כולל מע"מ. אני יודע שאנשים חושבים שזה הרבה, אבל תעשו חישוב-70$ לשנתיים והכרטיס יעלו יותר מהמחיר שלו עכשיו בארץ : אני מדבר עם אזטק, אולי יש להם הצעה יותר טובה. דבר שני: ATI מתחילים לפרסם באתר שלהם על הPRE-ORDER של הRADEON9700. תסתכלו קצת באתר, אין לי כוח לתת לינקים, אמור להיות שם מקום כזה להכניס מייל וזה יודע לך כשהPRE-ORDER תיפתח מקווה שעזרתי למישהו

• 40 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. חבר'ה הזמנתי לפני שבועיים כמעט מחשב, והוא עוד לא הגיע בגלל שיש בעיה עם הכרטיס מסך הזמנתי את הRADEON 9800 pro ומסתבר שהוא כבר ירד מפס הייצור ואיפשר להשיג אוות. (רק של ספיר, והבנתי שלא כדאי להתעסק) גם השגתי אותו באחלה מחיר 1100 שקל, והתלהבתי, אבל עכשיו התקשר אלי המוכר בחנות ואמר לי סופית שאיפשר להשיג אותו. לכן אני מבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך. חשבתי על ה6800 הרגיל, אבל זה עדיין תוספת משמעותית במחיר ואני לא רוצה להתפשר על רדאון 9600 ולהתבאס אחרי חודשיים תודה רבה מראש

7. Started by Mr Gadget,

חיפשתי קצת באינטרנט על OverClock לכרטיס מסך 7800GT של Gigabyte עם קירור של Zalman אבל לא מצאתי שום דבר... מישהו יודע איך הכרטיס מחזיק ב OC?

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  8. שלום לכולם מה עדיף לדעתכם: כרטיס ati1950pro אחד או שני כרטיסים bfg gforce 7300gt overclocked בלוח שתומך בהם ? הלוח הוא gigabyte 6-quad ga-965p-dq6 אודה על התייחסותכם.

• 13 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by hutorihunzu,

רציתי לשאול אם יש לי מסך 19 אינץ' אזי הכ.מסך 4850 של ATI עם 512Mb לא יגרום לצואר בקבוק בהרצת Crysis או משחקים כבדים אחרים? בכל מקרה איך הכרטיס הזה למסך 19 אינץ' והאם כרטיס חזק יותר יתן הפרש ביצועים גדול?? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by AvigdOr.GT,

כמו שאמרתי בעוד שבעויים לכל היותר אני אקנה את הכרטיס: MSI Readon 9800pro עכשיו לאדע אמרו יש אחד ירוק אחד אדום, אז מה ההבדל בניהם? ההבדבל באמת כזה משמעותי? עכשיו עוד דבר, איך אני יכול לדעת אם זה כרטיס אדום או ירוק?, לפני שאני קונה.... עכשיו אני רוצה לקנות מKSP איפה רשום כמה זמן אחריות יש לי? תודה

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by Dima323,

יש לי כניסת VGA (כמו החיבור למסך מחשב) בטלוויזה בסלון מה שאני רוצה לדעת זה עם אני מחבר דרך VGA זה תמיד יהיה יותר איכותי מ TVOUT או שלא בהכרח? גם אם מדובר בכרטיס מאוד ישן?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  12. שלום לכולכם יש לי שאלה התחדשתי בכרטיס מסך חדש לאור התיעצויות שהיו לי כאן בפורום , החלטתי לקחת את ה LEADTEK 9600 geforce gso extreme 384mb לאחר שהרכבתי אתו די בקלות והכל היה תקין בהחלט הכנסתי את הדיסק והתקנתי בו את הדרייברים שהיו בו כולל הגרסא הנחמדה של WIN FOX II שעדיין אני מנסה ללמוד אותה. האובר קלוקינג מפחיד אותי האמת אני גם לא צריך נכנסתי לאתר של NVIDIDA הורדתי את הגרסא החדשה ביותר של החברה אבל יש לי עדיין שאלה בעצם שתיים. מדוע אני לא רואה שינוי מהותי ברזולוציה בדסק טופ ? הכל גדל למקסימום ויש לי כולה מסך 17 אינץ' של LG FLATRON L1752TQ צריך לשנות עוד משהו או להתקין משהו מאיזה אתר ? בסה"כ יש שינוי ע-נ-ק במשחק החדש של MOTOGP 08 , ואי איזה שינוי ממש כמו פלייסטייש…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by חובב,

איזה כרטיס הכי משתלם לקנות לAGP עם מעבד 2.8.... 1GB RAM ....???כדי שריץ משחקים טוב????

14. שלום לכום, ברשותי כרטיס מסך (Geforce 4) - במחשב הישן, סמתי לו גופיי קירור על הזיכרונות והחלפתי לו את הקירור של הצ'יפ. וכרגע אני רוצה לעשות לו OC - (נראה לי רציני) ואני לא יודע מאיפה להשיג בשבילו תוכנה שתאפשר לי לעשות לו,כי בדרייברים של Nvidia יש רק בגיסאות של Geforce 7 ומעלה. אודה למי שייתן לי שם של תוכנה שאוכל לעשות איתה OC לכרטיס. בתודה.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by Access Denied,

המלצה לחבר שלי על כרטיס מסך עד 450 גג 500 שח... מה עדיף מאילו?? או אולי אחד אחר בכלל?? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2372 http://wex.co.il/product_info.php?products_id=1212 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=561 מה הכי כדאי?? ובבקשה אל תתחילו עם "אם הוא יוסיף עוד 100 אלף דולר יהיה לו מספיק כדי לקנות..." יופי תמיד אפשר להשיג כרטיס יותר טוב ביותר כסף אבל זה מה יש... מה הכי כדאי בתקציב הזה??

16. חשבתי בתור התחלה על ה HD4670 של MSI אך ראיתי שהוא לא מתאים לACCELRO TT ... לכן אני צריך את עזרתכם... עוד שאלה קטנה על הHD4670 של MSI על כמה בערך מעלות הוא יושב במנוחה? והאם הקירור שלו נחשב לרועש?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by oneq,

היי. אני בקרוב קונה כרטיס מסך מסוג radeon r9 290 של amd. רציתי לדעת אם יהיה צוואר בקבוק עם אחד מהמעבדים הבאים: i5 2310 i5 2400 i5 2500 מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום חברים יש לי מעבד I5 עם כרטיס מסך שבא על הלוח הלוח הוא GIGABYTE H67A-UUD3H-B3 יש לי זיכרון DDR3 4GB 1. Sparkle GeForce GT430 1GB GDDR3 HDMI PCI-E לא מכיר את החברה הזו 2. VGA TWINTECH GT430 1GB DDR3 VGA+DVI+HDMI PCIE גם לא מכיר את החברה ההצעה הראשונה הינה בעלות של 190 ש"ח ההצעה השניה היא בעלות של 300 ש"ח להצעה הראשונה אני חושב שיש עליו 3 שנים אחריות ואם אני זוכר טוב גם לשניה יש 3 שנים אחריות בנוסף קיבלתי הצעה לרכוש כרטיס במחיר עלות של חברת FORSA 1. GT430 1G 64BIT DDR3 CRT/DVI/HDMI 2. GT440 1G 128BIT DDR3 CRT/DVI/HDMI הצעה הזו של חברת פורסה לדגם ה 430 עולה 220 ש"ח להצעה השניה של פורסה העלות היא 260 ש"ח האם מסובך להתקין כרטיס מסך? ראוי לציין שיש גם מספר חיב…

19. אהלן חבר'ה, אני עומד לקנות מחשב חדש לאחי הלא כל כך קטן, ואני מנסה לשלב במחשב שלו את ה-9800GTX+ , בררתי על כל מיני דגמים של חברות שונות ועדיין אני לא בטוח מאיזו חברה הכי כדאי לקנות. עד עכשיו, הדגמים שמצאתי הם : Pine-XFX nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Black 1150 ש"ח ב-FoxPC EVGA nVidia GeForce GF9800GTX+ Superclocked 512MB DDR3 PCI-E 2.0 990 ש"ח ב-FoxPc Point-of-View nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Arctic Cooling Twin Turbo 1050 ש"ח ב-FoxPC ישנם דגמים אחרים, אך אני לא בטוח האם כולם תומכים ב-PCIE2.0. מהו הכרטיס מסך הכי משתלם ? לשיפוטכם.

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by Headspin,

לדעתכם מה עוד נראה השנה שירד יותר נמוך במסכי LCD? איפה יהיה הגבול שהם יוכלו להגיד זהו חברה 8MS זה המקסימום שאפשר לרדת ? לדוגמא למשל. עד כמה הטכנולוגיה הזאת יכולה להגיע בזמני תגובה...

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by MichaelK,

אני לא מדבר על עניין המחיר השאלה היא יותר בכרטיס.. שמעתי מחברים שהכרטיס הזה מלא בבאגים ושלא שווה לי אז אני רוצה חוות דעת נוספת .. האם הוא באמת כזה גרוע? אל תגידו לי לחכות לr600 כי אני לא מתכוון לעשות זאת..

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  22. שלום, הבנתי שיכולת העיבוד הגרפיות של מעבדים היום הן טובות מאוד. האם שווה להשקיע במעבד חזק מאוד במקום בכרטיס מסך בינוני?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by OR007,

יש לי אותו כבר 3 שנים ואני תוהה אם כדאי להחליף אותו ? איך הוא ביחס למסכים אחרים ? אין לי כ"כ דרך להשוות מפני שיש אותו לרוב החברים שלי (מקריות)... בקיצור מה אתם אומרים כדאי להחליף אותו, ואם כן אז יש איזה המלצה בתקציב של 1600 ש"ח...(17 אינץ')

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  24. שבוע טוב אנשים! אז ככה רכשתי כרטיס מסך חדש כמו שצויין למעלה ה 6950 2GB פתחתי אותו ל 6970 והוא מיועד להחליף את ה 460GTX 1GB שלי. עכשיו מה שעלה בראשי הוא, יש לי לוח אם P55 UD3 זהו לא לוח תומך CF או SLI אבל יש לו סלוט נוסף שהוא PCI X4 וחשבתי לשים שם את ה 460 שישמש ככרטיס פיזיקה. עכשיו השאלות שלי האם זה משתלם האם זה ישפר ביצועים?? מה אני צריך לעשות בכדי להפוך את ה 460 לאחראי על הפיזקיה? איזה דרייברים צריך? המערכת שלי היא: מארז: כולר מאסטר 830 עם 6 מאווררים איכותיים (מסודר כמו שצריך סירדור אוויר טוב) ספק כוח: אנימרקס 620W לוח אם: ג'יגה בייט P55 UD3 זיכרון: G.SKILL 8GB 1333MHZ מעבד: i5 760 עם 2.8 MHZ עבר OC ל 3.8 עם קירור סטוק עומד על 45-50 מעלות במנוחה ו 70-73 …

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by NewRig,

לאור חוסר תמיכה וודאית ב-HDCP בכרטיסים היותר חזקים, אני נאלץ למצוא פיתרון זמני וזול יחסית. איזה כרטיס עדיף מבין הרשומים בכותרת ? ראיתי כמה וכמה ביקורות עם תוצאות השוואה שונות - פעם ה-6800 מוביל ופעם ה-xt800gto2 מוביל. השאלה גם מתייחסת לאפשרות OC ופתיחת צינורות (ל-GTO2 לפחות) תודה אגב: האם אפשר בכלל לפתוח צינורות ל-6800GS ל-PCIe ?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.