כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
סתם התחלתי לבדוק מידע על הכ.מסך שלי, X1900XT ובכל מיני בוצ'מרקים שלו כמו פה: http://www.bit-tech.net/hardware/2006/02/10/radeon_x1900_series_roundup/1.html שהם הפעילו בBF2 AF, איך אני מפעיל אותו בדיוק ? אני לא מבין בזה ממש, בוא נגיד איך אני מפעיל AF בFEAR ובכלל מה זה AF ? עכשיו יש שם בAA כל מיני צורות שלא הבנתי יש שם PA וQA מה זה כל זה אומר? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כאמור רכשתי את הכרטיס הנ"ל לפני כן היה לי AX 550 של ASUS ישן מאוד מחקתי את כל הדרייברים של ATI CATALYST הזה וחיברתי את הכרטיס מסך החדש הורדתי את הדרייבר המתאים מהאתר של NVIDIA וכשזה נכנס להתקנה זה אומר instelling driver components ישר...ואז כעבור כמה שניות זה מסיים ורושם לי "the system has not been modified" ניסיתי את הפתרונות עם השינוי שפה לUS , והוצאתי מהתיקייה את הקובץ של הPHYSX אך שום דבר לא עוזר... אני משתמש בווינדוס XP 32 BIT והורדתי דרייבר המתאים לכך...כרגע אני בלי דרייבר לכרטיס מסך ולא יכול לעשות כלום... עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש ברשותי את המפרט הבא: i7 - 920 GigaByte X58 UD3R Corsair 2x3 6GB SeaSonic 550W אני מעוניין לרכוש כ.מסך התקציב 1500 - 1800 ש"ח. הצרכים? עוד שניה יוצא Starcraft 2! עכשיו למה שאני יודע וגורם לי לבלבול רציני בבחירה, HD5850 מבחינת מפרט טכני יותר חזק משמעותית על הכרטיס 470GTX יש 2 סיבות שאני רוצה ללכת על Nivida: 1. nvidia physx 2. nvidia 3d vision אבל הסיבה שהכי מטרידה אותי זה הדרייברים של ATI שהם פשוט מזעזעים אין תמיכה ותאימות בכלום. (זה מה שזכור לי מהסדרה הקודמת שלהם HD4000) זה השתנה? השתפרו? המצב שלהם עומד מול הדרייברים של Nivida? השאלה שלי בעצם היא אם שווה ללכת על הפיצ'רים והביטחון דרייברים שהכרטיס של Nivida נותנים עם מפרט טכני חלש יותר או ללכת על העוצמה של AT…
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
תגידו, איך הכרטי מסך הבא? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2567 פשוט פה הוא עולה 3300 שקל. בפנדס הוא עולה כ3800 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=11435 זה אותו כרטיס? ומישהו הביא פעם אתר שמראה ביציעים של כרטיס מסך במעבדים שונים. אני רוצה לראות איך ה 7800 יעבוד בAMD 2700 למישהו יש את הלינק? תודה.
-
- 14 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מעבר לתמיכה ב-DX11 ובצריכת החשמל הנמוכה, רציתי לדעת עד כמה ההפרש בין הכרטיסים משמעותי מבחינת הביצועים ? בכל זאת תג המחיר של 4890 עומד על כמינימום 1000 ש"ח לעומת 1500 ש"ח שעומד כרגע ה5850. תודה.
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
האם כדי לקנות כרטיס טלוויזיה בחו"ל ? אם כן איזה כרטיס כדאי ( אני רוצה כולל שלט ) ? האם אפשר לחבר אותו בנוסף לחיבור של הכבלים (כבלים אנלוגים) ?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי אני משתמש בתוכנות אנימציה, רנדרינג,קומפוזיטינג וכו, מה דעתכם בנושא כרטיס מסך מקורר "מים" כמו gigabyte rtx4090 aorus xtreme waterforce 24g... לעומת כרטיס מסך עם פאנים? האם יש חשש שהכרטיס יפסיק לעבוד / החלפת נוזלים וכו...? לפני שנים היה לי COOLING CPU ואיכשהוא נדפקה לי הזרימה ונשרף המעבד חחחח
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות שיהיה בווינדוס אקספי DX10 או 10.1 ??? תודה.
-
- 14 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם האם זה אמור לקרות, או שיש איזה משהו לא טוב עם ההגדרות של הפילטרים שלי ? זה קורה רק כאשר אני זז ימינה או שמאלה .
-
- 13 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ובקיצור - לפי מה אני יודע מה עליי להוריד? את הגרסה הרגילה של הדרייבר או את הגרסה של ה64 BIT?
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
Samsung 753DFX Vs. 763MB מה ההבדלים, מי יותר טוב חיפשתי בדף היצרן ולא מצאתי תשובות תמיד ידעתי ש MAG הם "the best" גם ל samsung וlg היה שם טוב proview נחשבו סבירים אף פעם לא ממש התענינתי במסכים פתאום נכנסתי לפורום ראיתי המון המלצות על viewsonic חברה שלא שמעתי עליה מעולם, ודוגרי גם נשמעת קקה כזאת :-/ הסתכלתי באתר החברה ויש להם עיצובים של 1998.. ישנים כאלה עיצוב לא מתקדם לא מרשים גם מסכי CTX פתאום קפצו לעיניי הפעם האחרונה שראיתי אותם זה היה ב 486 שלי, שהמסך נדמה לי תמך עד 256 צבעים בוינדוס 3.11 ו iiyama שעד עכשיו אני לא מצליח להבין איך אומרים את שם החברה בקול.. בקיצור מי הכי מומלץ קיום למי יש את השם הכי טוב ואיזה דגמים של 17 אינץ טובים, בעלי מהירות ריענון סביר…
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך שמובנה בצ'יפסט G41, ה4500HD יוכל להאיץ חומחה בסרטי Bluray אמיתיים(לא MKV) כמו שכרטיס חיצוני כגון 4350 יכול? המחשב שלי הוא E5200+2GB+1TB+G41\630i תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי אבל אני לא יודע במה לבחור מצד אחד אני מעדיף ת'4850 X2 אבל מצד שאני לא רוצה שהוא יעשה יותר מדי רעש ויתחמם או שיש משהו שכבר ניסה את הכרטיס הזה והוא בסדר מבחינת רעש והתחממות למרות המאווררים.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הי, החלטתי להשתמש ב PC ישן (E5300, ראם 4 GB) כמחשב מדיה על הטלוויזיה. אני רוצה להיות מסוגל גם לשחק פה ושם, ולכן זקוק לכרטיס גרפי. על הכרטיס להיות עם קירור פאסיבי מטעמי רעש ואבק, וזול. האם קיים כרטיס כזה, שיאפשר לי לשחק במשחקים מודרניים, ברזולוציית HDR והגדרות נמוכות יחסית? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי מחשב P4 שעובד בתדר 3 GHz (intel pentium 4 630) זיכרון 512 מגה DDR2 כרטיס מסך - geforce 6600 הבעיה היא שמשחקים בני זמנינו לא פועלים על מחשב כזה. השאלה היא מה עדיף מחשב חדש? עם כרטיס מסך בינוני, או לחילופין לנסות לשדרג את הקיים בתוספת זיכרון פנימי וקניית כרטיס מסך חזק יותר - האם כרטיס מסך חדש מחייב מחשב חזק לניצול מלא שלו? תודה מראש נתנאל
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
Axle Geforce 9300GT 1024 MB GDDR2 Arctic Cooling, FULL + LOW PROFILE S-VIDEO PCI-E Retail T93GS1G 242 שקל, שנשמע כמו עסקה מעולה לא ? לסרטים חשוב כמה זכרון יש על כרטיס המסך ? רק משום מה אין אותו פה http://www.nvidia.com/object/cuda_gpus.html יש m ,את הרגיל לא רואה ,אז הוא לא תומך ? http://www.axle3d.com/eng/productspec.php?id=75 Hardware Decode Acceleration2 Provides ultra-smooth playback of H.264, VC-1, WMV and MPEG-2 HD and SD movies. זה לפחות מה שכתוב ,אך זה GS, לא נראה שקיים בכלל GT. תנו תגובה ,תודה עדכון: בדקתי ב ויקיפדיה, http://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_PureVideo יש שם שורה של 9300 GS ו GE, הוא תומך לפי העמוד ,אז זה פשוט כמו גרסה שיש מבנאת ב לוח אם, רק בתצורה של …
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מחפש כ.מסך למשחקים כמה שאפשר כבדים. אך אני תוהה, האם עדיף לי כבר להחליף למחשב חדש בעקבות הספק שהוא די חלש לפי הבנתי? E8400 4 GB RAM MUSHKIN 460W RS-460-PCAR-A3 HD4850 P35 MOTHERBOARD
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
למשחקי אנריל ודומיהים בהם ניתן לבחור בין השניים .... אני לא יודע מה עדיף :-\ מה נראה יותר טוב לעין ? ומה ההבדל ביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי חברים... החלטתי להכין מדריך שיעזור למחזיקים בכרטיסי AMD , כיוון שאני שומע על יותר ויותר אנשים שהכרטיס מתחמם להם והם חווים נפילות ביצועים/FPS בעת מאמץ/משחקים. מניסיון ארוך עם כרטיסי AMD ו-ATI בעבר, גיליתי שהדרייבר פשוט מתעצל לתת לכרטיס את הקירור הדרוש לו, החיישן מעדכן את טמפ' הכרטיס בצורה לא טובה ובמרווחים גדולים מדי, מה שגורם לטמפ' לזנק לפני שהכרטיס מקבל את הקירור הדרוש שאמור לעלות בהדרגתיות. חוץ מזה כאשר מהירות המאוורר לא מוגדרת כמו שצריך, נשמע את מאוורר הכרטיס עובד כמו משוגע ובהבדלים/קפיצות לא הגיוניות פעם חלש ופעם בשיא המהירות וככה משחק לפרקים. אוקי במדריך זה אפרט על שתי תוכנות המותאמות לכרטיסי AMD: התוכנה הראשונה MSI AFTERBURNER שניתן להוריד מכאן: …
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול...ומתנצל שאני מעלה שוב את הסוגיה הזו שציינתי אותו בפוסט קודם שלי אבל מצאתי בכל מיני פורמים מחו"ל שיש בעיה עם כרטיסים של ATI בהרצה של סרטי HD אני לא מבין את המושגים אבל הם טוענים שיש איזה הגבלה עם קידוד ברמה של 5.1l (משהו כזה) שאי אפשר להריץ טוב עם DXVA האם יש פה איזה מומחה שיכול להסביר לי על מה מדובר לפני שאני מתבאס מזה שקניתי נייד עם כרטיס 4650HD תודה.....
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בסוף השנה הבאה אנחנו נזכה לקבל קונסולת Xbox משודרגת מאוד, עם תמיכה בגיימינג ב-4K וכוח עיבוד שגדול פי 4 מזה של הדגם הנוכחי כולם דיברו על בתקופה האחרונה על קונסולת ה-PlayStation 4 המשופרת, אך נראה שמיקרוסופט החליטה להקדים את המתחרה שלה ולהקדים תרופה למכה – והכריזה באופן רשמי על Project Scorpio, דור ביניים חדש ועוצמתי במיוחד עבור קונסולת ה-Xbox One, שיושק בסוף השנה הבאה. Project Scorpio (שהוא כמובן רק שם קוד, ולא יהיה שמה הסופי של הקונסולה) יציע תמיכה בגיימינג ברזולוציות 4K ובמציאות מדומה באיכות גבוהה, ויציע גם כח עיבוד של כ-6TeraFLOPS (כ-6,000 מיליארד חישובי נקודה צפה בכל שנייה) – שהוא גבוה במקצת מכוח העיבוד שמספק כרטיס ה-Radeon RX 480 שנחשף לאחרונה, וגבוה כמעט פי…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מעניין אותי האפשרות הבאה. שילוב CROSSFIRE של כמו TRI WAY בעצם 4870X2 שזה שני 4870 ולזה להוסיף 4870 רגיל מה דעתכם? אפשרי? האם DRIVERS יתמכו בזה? והאם יתן שיפור ביצועים בכלל במשהו?
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לי היו כל הרבה קריסות מחשב שהחלתתי לוותר על הבצועים! ולחזור לדריור הישן! ולעבד את ה800 נקודות נוספות ב 3DMARK
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מTMS ללא כ.מסך ברצון לקנות את ה560GTX מפלונטר. כשבאתי להזמין היום גם את הכרטיס מסך הוא אזל להם מהמלאי כנראה, כי הוא כבר לא מופיע באתר. אשמח לתשובה זריזה איזה כרטיס מסך מומלץ בסביבות אותו מחיר מהחנות KSP אילת(! ללא מע"מ, מה שנותן קצת חריגה לעומת מחיר של חנות KSP רגילה). התקציב הוא בין 400-500 (מחיר אילת), ניתן לחרוג מעט אם החריגה ממש שווה את זה. הספק שרכשתי הוא FSP HEXA 500W, הוא גם נכנס לתמונה כי הוא צריך להחזיק את הכרטיס מסך. אשמח לתשובה זריזה כמה שאפשר כי יש לי קרוב שנמצא באילת והוא יכול לרכוש רק היום. מחר הוא כבר חוזר הביתה תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני קונה כנראה מחשב מתי שמקבלים את התעודות במחצית, אז רציתי לדעת עם ה-LG F900B טוב גם למשחקים? או שה-F900P שאומר להגיע בקרוב יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-