כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
כמעט כל הקלפים כעת על השולחן והפרטים מתבהרים: אלו הם כרטיסי המסך של הדור הבא מבית היצרניות, והם לא לגמרי מה שחשבנו, אבל הם כן מה שאנו צריכים כמו שכבר חזינו בחדשה הקודמת בנושא, כרטיסי הדור הבא של NVIDIA ו-AMD מתקרבים, ואיתם מתקרבים עוד יותר הפרטים על כרטיסי הדור הבא. מידע חדש מספר סיפור מעט שונה על מבנה הכרטיסים החדשים – בעוד AMD חושפת את מפת הדרכים שלה ומידע מודלף חושף את סדרת כרטיסי המסך הבאה של NVIDIA במלואה, ושניהם תואמים באופן מלא למידע החדש על מבנה הכרטיסים. רובנו היינו בטוחים עוד מההתחלה שאת כרטיסי הדור הבא, הן של NVIDIA והן של AMD נראה יחד עם שבבי זיכרון המצופים מסוג HBM2, אך לא כצעקתה. על פי מפת הדרכים של AMD, דור ה-Polaris שלה לא יעשה שימוש ב-HBM2 אלא ב…
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
קראתי את המדריך לכרטיסים מומלצים אבל אני לא מבין משהו: קודם כל איך לדעת באיזה חברה של כרטיסי מסך לבחור? מי נחשבת טובה ומי פחות כי אני רואה שיש הרבה חברות או סדרות ודבר שני ויותר חשוב שאני לא מבין זה: למה בסדרה של ati אין היררכיה במספרי הדגמים של הכרטיס והכוח שלהם אני יכול לראות כרטיס מסדרה חמשת אלפים ומשהו שפחות טוב מששת אלפים ומשהו או כרטיס נניח 4850 שטוב יותר מ5450 או משהו כזה למה האיכות שלהם לא הולכת לפי הסדר הכי טוב 6 אלף אחר כך 5 ואז 4 ?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
האם PCI express נמצא בכל לוח אם? יש לי AGP בלוח . אני רוצה לקנות כ.מסך חדש ופתאום ניתקלתי ב-PCI express ואין לי כ"כ מושג... תודה
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
1. 17" LG Flatron F700B NEW Flatron Monitor 2. 17" Proview DX-787 Digital FLAT Monitor 3. 17" MAG 786PF Flat Monitor 4. 17" BenQ G774 Flat Monitor 5. 17" Samsung 763MB Flat Monitor 6. 17" IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor 7. או בקיצור, מה המסך הכי טוב עד 1000 שקל ;D
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המערכת שלי היא: amd athlon x2 3800 2.1GHZ asrocl alivexfire esata2 3GB ram עכשיו.. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל 9800GT זה ישתלם לי??
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, סליחה על הבורות (חח שוב) אבל רציתי לשאול>>>: מה יותר חזק - SLI\ CROSSFIRE ל 2 כרטיסים כמו למשל X1950PRO \ 7950GT או XFX 8800 GTS XXX EDITION אחרי הכל ההבדלים הכספיים הם (לפי מה שאני יודע) הם רק לוח אם SLI ואפילו במקרה של הX1950PRO יוצא יותר זול 2 כרטיסים כאלו מאשר 8800GTS ורק רציתי להדגיש: שאלתי מה יותר חזק כלומר מה ייתן לי ביצועים במשחקים וכו' על הרזולוציה היותר גבוה עם יותר FPS. עוד שאלה - האם רוב כרטיסי הATI הם לCROSSFIRE (הכרטיסים החזקים) או דווקא ההיפך? עוד שאלה חחחחח - מה בנוגע לSLI\ CROSSFIRE עם 2 כרטיסי מסך שונים לדוגמא 7900 +7800 או 8800 ו8600 או X1950 ושייצא X2900XT האם נראה לכם שזה אפשרי? זתומרת אני לא מבין בSLI אז בבקשה תסבירו למה זה טוב או ל…
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-
-
סתם התחלתי לבדוק מידע על הכ.מסך שלי, X1900XT ובכל מיני בוצ'מרקים שלו כמו פה: http://www.bit-tech.net/hardware/2006/02/10/radeon_x1900_series_roundup/1.html שהם הפעילו בBF2 AF, איך אני מפעיל אותו בדיוק ? אני לא מבין בזה ממש, בוא נגיד איך אני מפעיל AF בFEAR ובכלל מה זה AF ? עכשיו יש שם בAA כל מיני צורות שלא הבנתי יש שם PA וQA מה זה כל זה אומר? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1396 TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e עשיתי הזמנה מrsm יצא לי 3000 עגול כולל הכל . הדבר היחיד שלא הזמנתי הוא כרטיס מסך שאני מתכנן להשתמש ב8600GT שלי הישן . האם שווה להוסיף את ה360 שקל בשביל לקבל את ה9800.? אם כן בכמה ה9800 טוב מה8600 ? ההזמנה בוצעה ביום רביעי , המחשב יורכב ביום ראשון אז אם אפשר תשובות עד מוצ"ש אשמח. אני לא חושב שהמשחקים שאני אשחק בהם הם שייכים לקטגוריה כבדים ולכן חשבתי על ה8600 כאופציה טובה להשארה . אבל שחשבתי שוב ולהוסיף 360 שקל על כרטיס טוב וחדש גם נשמע טוב . המשחקים : פיפא\פרו 2011 , משחקי אסטרטגיה כמו הירוס החדש שיצא וכו' .. ואם אני לא טועה המסך שלי הוא 17 אינץ דיי ישן שתומך עד 1280 או …
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus M4A88T-M שתומך בטכנולוגית Hybrid CrossFireX. קראתי שבטכנולוגיה הזאת אתה יכול להרכיב מערך CrossFire של הכרטיס מסך שלך + הכרטיס המובנה שעל הלוח אם. הכרטיס מסך שיש לי הוא Ati Hd 5770 והכרטיס המובנה שיש לי על הלוח אם הוא Ati Hd 4250. איך אני אמור להפעיל את זה ? ואם זה בכלל ישתלם לי מבחינת ביצועים ?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה כרטיס מסך התחיל לעשות בעיות 7300GT הרצתי בדיקה אם AQUAMARK3 לא יודעה אך להשתמש בה אבל בסוף הבדיקה נתן לי: GFX 4.161 CPU 9.045 - 33.825 מה אני אמור להבין מזה? תודה אשמח לקבל תגובות
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
X550 ATI או Sapphire Radeon X550 PCI-e 128 MB Retail Video Card
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 17" בסביבות ה1200 שח, אנא המליצו לי על מסכים טובים במחיר זה, ופרטו מה טוב ומה רע בהם, תודה!
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לקראת המשחקים החדשים שעומדים לצאת (אני מתכוון להחליף גם זכרון) ראיתי שתי כרטיסי מסף ואני לא מבין למה המחיר שלהם כל כך שונה: 1. Zotac GTX760 4GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP המחיר של הכרטיס מסך הזה הוא: 1390 ב KSP ויש לו 4GB זכרון וירטואלי 2. Asus GTX760 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP המחיר של הכרטיס מסך הזה הוא: 1490 ב KSP ויש לו 2GB זכרון וירטואלי רציתי לדעת למה המחיר שלהם כל כך שונה למרות שבכרטיס מסך הראשון יש זכרון וירטואלי כפול מהשני.. אני מבין שיש הבדל בקירור ושאחד יותר טוב מהשני אבל האם זה מצדיק את ההפרש הגדול. אשמח אם תעזרו לי להבין או להמליץ לי על כרטיס מסך וזכרון עד 2000 ש"ח לשניהם. …
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
Samsung 753DFX Vs. 763MB מה ההבדלים, מי יותר טוב חיפשתי בדף היצרן ולא מצאתי תשובות תמיד ידעתי ש MAG הם "the best" גם ל samsung וlg היה שם טוב proview נחשבו סבירים אף פעם לא ממש התענינתי במסכים פתאום נכנסתי לפורום ראיתי המון המלצות על viewsonic חברה שלא שמעתי עליה מעולם, ודוגרי גם נשמעת קקה כזאת :-/ הסתכלתי באתר החברה ויש להם עיצובים של 1998.. ישנים כאלה עיצוב לא מתקדם לא מרשים גם מסכי CTX פתאום קפצו לעיניי הפעם האחרונה שראיתי אותם זה היה ב 486 שלי, שהמסך נדמה לי תמך עד 256 צבעים בוינדוס 3.11 ו iiyama שעד עכשיו אני לא מצליח להבין איך אומרים את שם החברה בקול.. בקיצור מי הכי מומלץ קיום למי יש את השם הכי טוב ואיזה דגמים של 17 אינץ טובים, בעלי מהירות ריענון סביר…
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מניח שלכל מי שיש כרטיס מסך עם DVI הוא קיבל גם ממיר מהDVI ל VGA. ראיתי שהממיר לא משתמש בכל הפינים של הDVI, רק בחלקם. יש איזשהו יתרון או חיסרון בשיטה זו?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ערב טוב, הגיע אליי מחשב של דוד שלי שנפטר עם הכרטיס מסך NVIDIA QUADRO FX 4500 רציתי לדעת למה הכרטיס המסך מסוג זה משמש והאם יש אפשרות בכלל למכור אותו כיום כי אין לי שימוש במחשב הזה תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
wassup? אז ככה, אתמול שמתי את ה-FX5900 ALBATRON על מחשב אחר, בשביל לבדוק משהו. מה שמוזר, זה שבהגדרות של הכרטיס, כתוב שהוא עובד ב-PCI mode במקום ב-8X כמו שהיה כתוב במחשב הקודם. הלוח הזה תומך ב-8X (לוח של ASROCK או משהו כזה [דגם P4i45GV R5.0]), ובביוס מוגדר לו שהתצוגה הראשית היא ה-AGI. אז למה זה עושה לי את ה-PCI mode הזה?? איזה הגדרה בביוס פספסתי אם זה בכלל זה?? עוד דבר, אני כרגע עם הדרייברים שהגיעו עם הכרטיס (53.33), ומשום מה, כל פעם שאני נכנס להגדרות של הכרטיס, רק נכנס, לא נוגע בכלום, אז כל הטקסט של המסך מתחיל להופיע עם צל לבן מטושטש... וזה לא רק במחשב הזה. אני לא משנה דרייברים, כי כבר פעמיים שניסיתי להתקין את הדרייברים העדכניים של Nvidia אז זה גרם לווינדוס להפסיק לע…
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת למה יש הבדל משמעותי במחירים של כרטיס HD6850. למה ב KSP SapphireHD 6850 עולה 680 ו ASUS AMD HD 6850 עולה 799 ראיתי בכמה חנויות שלכרטיס הזה יש כמה גרסאות במחירים שונים. מה ההבדלים?? (בדקתי וההבדל הוא לא OC)
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה פשוטה. מה זה DVI? את הראשי תיבות אני יודע, אבל מה זה עושה? אני יודע שיש לי את זה בכרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT PCX 256MB DVI Video Card ובמסך LCD: Samsung 740B אבל מה זה עושה? אני יכול לראות דרך זה סרטים שנמצאים במחשב בטלויזיה? אני יכול לחבר את המחשב בעצם לטלויזיה וההפך? צריך להיות לזה כבל כלשהו כדי לחבר? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
-
-
למי שפיספס איכשהו - הקניה הקבוצתית של כרטיסי המסך תיפתח רשמית עוד היום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704 דגמים על הפרק: HD7850-2G GTX660 GTX660OC HD7870XT BOOST GTX660TI HD7950 BOOST בהנחות הנעות בין 10-20% מהמחירים הנמוכים ביותר בשוק כרגע - מחירים סופיים במהלך היום. יש בדיון סקר חדש שיעזור לנו במו"מ על המחיר - מי שמעוניין שיגש למלא, ומהר:
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
דוד שלי עכשיו בחו"ל עכשיו והוא חייב לי מאה דולר אני רוצה להשקיע את זה בכרטיס מסך השאלה האם בחו"ל משתלם לקנות ואם כן תנו הצעות לכרטיס מסך ב 100$
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן! אני מתכנן לרכוש בקרוב מסך חדש למחשב בגודל 24" ברזולוציה של 1900 על 1080. כרטיס המסך שברשותי הוא גרוע ביותר, של אינטל, מובנה בלוח אם... הרזולוציה המירבית שלו היא 1280 ולכן אני רוצה גם לקנות כרטיס מסך חדש בכדי שיתאים למסך אותו אני ירכוש. אני לא כ"כ מכיר כרטיסי מסך, אבל אני יודע פחות או יותר מה אני רוצה. מה שאני מבקש ממכם זה שתתנו לי הצעותלכרטיס מסך טוב לפי הדרישות הנ"ל: 1) שיתאים ללוח אם של ASUS- P5L-MX 2) של nVidia או ATI... לא משנה לי אבל לא פחות מזה. 3) לא צריך למשחקים... אני משחק בקונסולות בלבד ולכן אני לא צריך כרטיס מסך בדרגת HD4850... 4) מחיר 300 שקל גג! דרך אגב, הציעו לי את זה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=817&l4=0&model=2592&…
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
זה נכון? או שזה רק לגבי הקלטת וידאו וגם זה לא תמיד?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-