עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yehudaeitam,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד והתקציב שלי לא מאוד גדול. חשוב לי שיהיה במחשב כרטיס מסך מספיק טוב, אני לא צריך משהו ממש חזק אלא לשימושים קטנים של עריכת סרטים גרפיקה וקצת 3D פה ושם. המחשב לא ישמש אותי בעיקר לגרפיקה אלא בעיקר לדברים אחרים ורק קצת גרפיקה, לכן אני לא רוצה להשקיע מלא בכרטיס מסך. רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך מומלצים? כדאי רק כרטיסים של חברות כמו ATI או GeForce או שיש גם לאינטל כרטיסים טובים? מה עם ה Intel HD Graphics או הIntel GMA HD? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by nir2002,

חברה אני קונה מחר מחשב חדש זה הכרטיס מסך שבחרתי: GeForce® 9800GT Super+1GB (1024MB) http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1116 אני לא משתמש כל כך הרבה במשחקים אבל אולי בעתיד ישתמש יותר בכל מקרה המחיר סבבה לגמרי והכרטיס מסך נשמע סבבה גם אני מחפש בעיקר יציאתי hd ויציאת dual link dvi ובזה יש אותם האם יש לכם דעה לגבי זה? אשמח לשמוע

3. שלום, יש לי לוח msi neo combo p35 http://www.msi.com/product/mb/P35-Neo-Combo.html#/?div=Detail ואני רוצה להחליף כרטיס ל HD 6770... http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3861#sp השאלה אם אפשרי להרכיב זה על זה... עד כמה שאני מבין ה pci שלי הוא 1 וכרטיס המסך הוא 2 (?) יש המלצה לכרטיס אחר אולי, בעיקרון שיריץ סרטים באבחנה גבוהה אבל שתהיה לו גם יכולת להריץ משחקים מדי פעם. תודה

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  4. הכרטיסים נמצאים ב TMS, ה670 ב1000 שח ,ה760 ב1100 שח, r9 280 ב1100 שח, ו r9 270x ב950 שח. מבדיקה קטנה שעשיתי אני חושב שהבנתי שה670 הוא היותר טוב מביניהם, זה נכון? תודה לעוזרים

5. אז מה ההבדל?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  6. אהלן חברה במחשב הישן שלי התקלקל המסך, ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה מסך CRT של 19 אינצ או יותר עד 2000שח. מסך CRT איכותי בבקשה. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by david2k,

שלום היום קיבלתי תמחשב החדש :D עם הכרטיס הזה GIGABYTE GEFORCE GTX570 עכשיו בדקתי תמעלות של אחרי שעתיים שלוש של משחק בתוכנה EVERST והוא הגיע ל59 ואיף שיצאתי אחרי 2 דקות ירד חזרה ל35 העם המעלות האלה תקינות? ועד כמה מעלות הכרטיס מגיע? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  8. מפרט המערכת: AMD Athlon II X4 630 Kingston PC3-10700 4GB GA-MA785GMT-UD2H DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) ATI Radeon HD 4200 (Gigabyte) (Onboard) 500W eneramx/Or some other non genery company Sonata 3 case משחקים שישוחקו בהגדרות הכי גבוהות: Counter strike 1.6( נכון לעכשיו נפילות FPS ב SMOKE) Dragonica Dragon Nest Burnout Paradise Blade and soul ( when hes out ) http://www.gamesurferonline.com/blade-and-soul/#more-458 תודה מראש, נתן

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by Silver Dragon,

Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - או זה: Pointofview- Geforce 6800 128MB DDR - DVI/TvOut - RETAIL

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by ShayGTi,

כרגע יש לי ג'יפורס 6150 מובנה...על איזה כרטיס אתם ממליצים לי שיחזיק משחקים חדשים על גרפיקה בינונית+ בטווח ה600 שקלים? ועוד שאלה, האם אני אוכל לנווט בין ה6150 לכרטיס השני? כלומר להשתמש בכרטיס אחד לצפייה בסרטים ובשני למשחקים?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

Samsung 753DFX Vs. 763MB מה ההבדלים, מי יותר טוב חיפשתי בדף היצרן ולא מצאתי תשובות תמיד ידעתי ש MAG הם "the best" גם ל samsung וlg היה שם טוב proview נחשבו סבירים אף פעם לא ממש התענינתי במסכים פתאום נכנסתי לפורום ראיתי המון המלצות על viewsonic חברה שלא שמעתי עליה מעולם, ודוגרי גם נשמעת קקה כזאת :-/ הסתכלתי באתר החברה ויש להם עיצובים של 1998.. ישנים כאלה עיצוב לא מתקדם לא מרשים גם מסכי CTX פתאום קפצו לעיניי הפעם האחרונה שראיתי אותם זה היה ב 486 שלי, שהמסך נדמה לי תמך עד 256 צבעים בוינדוס 3.11 ו iiyama שעד עכשיו אני לא מצליח להבין איך אומרים את שם החברה בקול.. בקיצור מי הכי מומלץ קיום למי יש את השם הכי טוב ואיזה דגמים של 17 אינץ טובים, בעלי מהירות ריענון סביר…

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  12. אולי מישהו יודע מי מייבא את Matrox לארץ??

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  13. Started by deathil93,

שלום, לפני שתגידו שאני אידיוט אני יודע שאי אפשר לשים כרטיס עם חיבור של PCI ב-AGP. אני רוצה לשאול האם אפשר לחבר כרטיס עם חיבור PCI רגיל (לא PCI-E או משהו כזה) בחיבור של מודם PCI, אני לא יודע איך זה נקרא. סתם דוגמא, אפשר לחבר את הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~SP84G256PP~8~0.htm לחיבור מודם של PCI? אם לא הבנתם על מה אני מדבר כאשר אני אומר מודם PCI אז אני מתכוון לחיבורים שנמצאים ליד חיבור ה-AGP של הכרטיס מסך אשר נועדו במקור לחיבור מודם (מודם של פקס לדוגמא). הנה הלוח אם שלי אם זה יעזור לכם להבין יותר טוב למה אני מתכוון: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1828 תודה נ.ב זה סתם שאלה של סקרנות

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  14. גירסה נוספת לכרטיס המסך המוביל של NVIDIA מחוץ למשפחת ה-Titan נועדה על מנת לציין 20 שנות פעילות של אסוס בתחום, ומתיימרת להיות המהירה ביותר בשוק כולו כל עוד דגמי ה-Pascal הראשונים אינם נראים באופן, נראה כי ה-GTX 980 Ti ממשיך להיות במרכז העניינים בשוק הביצועים הגבוה של יקום כרטיסי המסך – וכעת העניין הזה מקבל חיזוק עם ההכרזה של אסוס על ה-GeForce GTX 980 Ti 20th Anniversary Edition. חלק מכם ודאי זוכרים כי לפני חצי שנה החברה הטאיוואנית השיקה דגם של כרטיס ה-GeForce GTX 980 (הסטנדרטי) שנועד לציין את שני העשורים שבהם היא עוסקת בייצור כרטיסים גראפיים. ובכן, הדגם הנוכחי מהווה 'תאום' לאותו דגם משוכלל – כשההבדל הוא ליבת ה-GM200 הגדולה שיושבת הפעם מתחת לגוף המוזהב. …

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by Roy-L,

הי, החלטתי להשתמש ב PC ישן (E5300, ראם 4 GB) כמחשב מדיה על הטלוויזיה. אני רוצה להיות מסוגל גם לשחק פה ושם, ולכן זקוק לכרטיס גרפי. על הכרטיס להיות עם קירור פאסיבי מטעמי רעש ואבק, וזול. האם קיים כרטיס כזה, שיאפשר לי לשחק במשחקים מודרניים, ברזולוציית HDR והגדרות נמוכות יחסית? תודה מראש

16. כרטיסי ה-Turing החדשים של החברה מהונג קונג הם הצבעוניים והססגוניים ביותר שנראו עד היום - ויאפשרו לצרכנים גם לבחור בין צמד מאווררים לשלושה מאווררים בהתאם להעדפתם האישית לכתבה

17. Started by urich,

אני רוצה מסך 19 אינץ והמסך נראה לי כאופציה מכובדת מה דעתכם אם לא אולי תמליצו לי על מסך 19 שטוח שלא קורע את הכיס

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  18. ATI PCI express x300 se 128mb dvi+tv מה הוא שווה קיבלתי מפרט של פנטיום 4 עם הכרטיס הזה במחיר זול... האם הכרטיס שווה משהו ? ואיך הוא לעומת ה Geforce 6600 ? בתודה מראש, שגיא.

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי מסך CRT 19 אינץ והייתה לי תמונה קבועה על המסך ועכשיו אני רואה אותה כאילו שהיא צרובה על המסך יש דרך להפטר מן התופעה ?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by X_Dror,

אני רואה מחירים באינטרנט של ה- Radeon 9800 Pro 128 MB ואני מתפלא מהמחיר הזול יחסית. אתמול גלשתי באתר של PCH וראיתי שיש חד במחיר של 1584 ש"ח r9800p bulk ואחד אותו דבר רק בלי ה- BULK במחיר של 2230 ש"ח. התקשרתי לחנות שממנה אני קונה ואף פעם לא עובדת עלי ותמיד נתנה לי דברים טובים במחירים זולים יחסית. אז התקשרתי אליהם ושאלתי כמה עולה ה- 9800 pro 128 MB Sapphire Atlantis ואז לא ידעתי על ה- BULK אז הם אמרו לי שזה עולה 2200 אז השאלה היא למה אצלם זה יקר ומה ההבדלים בין 9800 pro BULK ל- 9800 pro

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by NIRHA,

אחרי שאנשים טובים עזרו לי אז תעזרו לדילמה שלי שוב.......... מה עדיף ? x1950xt או nvidia 7950gt ?? תודה

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by imac,

האם זה אפשרי בכלל? יש לי בצד Cirrus Logic 2 Mb ... יהיה אפשר לשרוף אותו קצת? ;D תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  23. דחיתי את קניית המחשב שלי כדי לקנות 7800GT PCI-E במתחת ל2300 ש"ח, דחיתי דחיתי וכבר אין לי כוח לי לחכות. מתי ירדו המחירים של כרטיסי מסך?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by pro system bus,

תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  25. מביאים לי היום מסך 21 אינ'צ של חברת דל רציתי לדעת אם בכלל יש טעם להשאיר אותו במקום ה17 אינ'צ שלי האם מסך 21 מסוכן יותר מבחינת קרינה ונזק לעיניים ? (אני עובד עם המחשב יותר מ 4 שעות ביום) אז בשבילי זה חשוב ???

• 6 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.