עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המפרט שאקנה: -I7 950 -x58a ud3r -3x2 kingston -בקשר לספק- תגידו לי אתם, הרי המחשב עוד לא קיים. רזולציית המסך - 1920x1220 התבטותי העיקרית היא בין ה-5850 ל-gtx 470 ועוד שאלה איפה אני יכול לראות רשימה של צריכת החשמל של כרטיסי מסך שונים?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  2. מה הכרטיס החזק ביותר שתופס סלוט בודד במארז? אין לי מקום לשני כרטיסים שתופסים 2 סלוטים... תודה.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  3. קניתי מחשב נייד LG W1 ויש לי שם כרטיס מסך ATI RADEON. יש לכרטיס מסך 256M שלו ואני יכול להגדיר עד 512M. איך אני מגדיל את הזיכרון של כרטיס המסך ל512M???

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by jorgito,

שלום... אחרי שקניתי את המחשב אני רוצה המלצה לכ. מסך עד $150 (איזור ה650 ש"ח) המחשב זה E6300 על לוח אם של ASROCK עם ג'יגה זכרון DUAL CHANNEL DDR667 ראיתי את ה 7600GT ב143$ ו7600GTS ב$130 רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם ואם לכם יש המלצות אחרות לכרטיס מסך בתקציב הזה (כמובן שגם RADEON יתקבל)

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by meronk,

היי מישהוא מכיר את הדגם או יודע האם כדי לרכוש אותו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by lirancoh85,

אני מתלבט כיום איזה כרטיס מסך עדיף... כמובן שאם אני יקח את ה X800 אז זה יהיה בגירסת ה 2 שיש לו אפשרות פתיחת צינורות ברמה של ה X850 לפחוז זה מה שאומרים..... אין לי כסף להשקיע ב 7800 GT מה עדיף ?

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by Lofa Kadosh,

שלום לכם קניתי מחשב חדש אבל רק הבעיה שהוא עם כרטיס מסך Fx5200 ..אני מאוד לא מרוצה מהכרטיס מסך ובדקתי באתרים ואני לא צריך 6600GT או משהו אלא כרטיס מסך סבבה כזה למשחקים וכל זה..עכשיו בדקתי לגבי Radeon9600XT ו Fx5700 שניהם עם זיכרון 256MB ...השאלה היא איזה מביניהם יותר טוב בשביל משחקים? תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  8. רציתי לקנות X1800GTO וראיתי שאם אני מוסיף 100 שקל אז אני מקבל את הכרטיס עם 512 מגה. אבל אמרו לי שאין דבר כזה ואולי זה GTO2 אבל בחנות הם לא יודעים. מישהו יודע משהו על זה? כי המחיר די זול בשביל GTO2 . http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8832

• 14 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by free fraek,

כשאני מתסתכל הרבה על תמונות של כרטיסי מסך אני רואה שהקירור הוא בצד התחתון של הכרטיס אבל ככה נפגעת יכולת הקירור לא?

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by Interl-Conore,

OMG זה יותר חזק מ ?7950X2 :'( http://www.guru3d.com/article/Videocards/382/3/ http://www.guru3d.com/article/Videocards/382/4/ מבחני ביצועים......

11. Started by ben060,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות: הרצתי את 3DMARK והתוצאה הייתה די עלובה רק 235 בערך. אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך . זה מחשב נייד עם כרטיס מולחם (RADEON 900 IGP) אני רוצה לשחק משחקים לא הכי כבדים אבל להנות מהם. הורדתי ATI TOOLS הוא שואל אותי איזה ציפ יש לי כדי שאני יעשה אוברקלוק ואני לא יודע. אם יש תוכנה טובה שיכולה לעזור למתחילים באוברקלור אני אשמח. שטלה נוספת: האם יש כרטיסי מסך לחריצי PCI?

• 12 תגובות
    • 832 צפיות
  12. אז ככה. כבר הרבה מאוד זמן אני לוטש עיניים לכיוון טלויזיית LCD בגודל 32", ואחרי שיטוטים אינספור באינטרנט וחנויות הגעתי למסקנה שהדגם שנראה הכי טוב ועוד איכשהו יתאים לתקציב הוא של BENQ - DV3250. המחיר עומד על כ-9000 שקל, והאיכות לא רעה בכלל - בגלל שהמסך מציג נתונים יבשים טובים יותר מרוב המסכים של המתחרים שעולים עד פי 2 - ניגודיות 1:800, זמן תגובה 12מילישניות, בהירות 500 CD\M^2, וכן הלאה, ועדיין נמצא בטווח המחיר הסביר. הלכתי ליבואן כדי ראות את המסך בעצמי והתרשמתי מאוד לטובה, אך למרות זאת החלטתי לחכות. בשבועות האחרונים הופיע דגם של חברת מאראנטז, ה-LC3250EX, שמציג את הנתונים הטובים ביותר שראיתי במסך LCD בגודל הזה - 1:1000, 550CD\M^2, 8MS... המחיר לא היה גבוה במיוחד (אז הוא עמד …

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  13. ככה, קניתי את ה- SAPPHIRE RADEON 9800 PRO מ-KSP ... כל התוכנות שאיתן בדקתי את הכרטיס אומרות לי שהוא 256 ביט.. אבל אני מזה סקפטי כי יש לי רק בעיות עם הכרטיס המחורבן הזה. לעניינינו - אני צריך את חוות דעתכם בנוגע לבעית MIP MAP שיש לי אם תסתכלו בתמונה תראו שהשטח (TERRAIN) שקרוב אלי הוא נהדר ואין בעיה איתו אבל השטח שקצת רחוק ממני (מסומן בריבוע שחור) הוא פשוט נורא אין בכלל MIPMAPPING עליו.. בהגדרות המשחק ה- AF מוגדר כ- 4 (הכי גבוהה) בדרייבר הוא APPLICATION PREFERENCED.. אבל גם כשניסיתי לשים אותו על X 16 QUALITY הדבר לא עזר.. מה אפשר לעשות ? בברכה, בן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by hachling,

אני רוצה לקנות מסך 17'' סביר אבל לא במחיר של 19''. אני מתלבט בין lg 795 , viewsonic g75f, viewsonic p70f. אני יודע שה-g75f רמה מתחת לשניים האחרים אבל גם רמה מתחת במחיר. האם ההפרש ברמה שווה את ההפרש במחיר? ואיזה מסך באופן כללי עדיף? האם יש מסך באותה סקלה שפיספסתי?? תודה מראש על העזרה! ???

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by dw,

מבקש המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה-1000 שקל כולל TV OUT.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  16. למשחקי אנריל ודומיהים בהם ניתן לבחור בין השניים .... אני לא יודע מה עדיף :-\ מה נראה יותר טוב לעין ? ומה ההבדל ביניהם ?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by david85,

אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש, ואני יכול להרשות לעצמי להוציא 2000 שקל, והשאלה שלי היא איזה כרטיס כדאי לקנות??? radeon 9700 pro או geforce fx החדש שיצא בקרוב בקרוב???? תרשמו לי בבקשה מה הבדלים בין הכרטיסים כי לפי מה שחברים אמרו לי ההבדלים הם עצומים והג'י פורס לוקח בגדול... והאם משחקים כדום 3 ואנריל 2 שיצאו בשנה בקרובה יעבדו לי על פול גרפיקה בצורה חלקה עם ביצועים טובים עם המחשב שיש לי...? תסתכלו במפרט מחשב שלי.. תודה לכם מראש

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by imac,

האם זה אפשרי בכלל? יש לי בצד Cirrus Logic 2 Mb ... יהיה אפשר לשרוף אותו קצת? ;D תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by T_A,

טוב יש לי לוח עם AGPX4 ואני רוצה לדעת כמה הבדל יש בין AGPX4 ל AGPX8 בכרטיסים הכי מתקדמים היום (5900 ו 9800)

20. אז מה ההבדל?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  21. קיבלתי לא מזמן את הכרטיס הנ"ל ואני רוצה לדעת עם איזה דטנייטור של אן בידיה הכי כדאי לי להשתמש. לא ב40.41 כי יש לו באגים בכל מיני משחקים. לא ב32.80 כי ניסיתי אותו כבר. הדרייברים של לידטק נראים לי חלשים. על מה אתם ממליצים למירב הביצועים?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by tphss,

בקרוב אני קונה כרטיס ATI Radeon 9800PRO All In Wonder למחשב המרכזי שלי (מחו"ל, 350 דולר). ;D עכשיו, למחשב אחר (בבית של אבא שלי), שאני צריך את האפשרויות של הAll In Wonder עליו יש לי 2 אפשרויות: -ATI Radeon 9600PRO AIW -Hercules Radeon 9800SE AIW שני אלה עולים בסביבות ה1500 ש"ח בPANDAS. איזה הייתם בוחרים? אני יכול לנסות בHERCULES לשים את הOMEGA ולהפוך את ה9800SE לPRO. אבל ככה בלי שינויים, איזה יותר טוב? כי יש רק איזה 40% שהOMEGA יפעלו וזה יהפוך לPRO. תודה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by X_Dror,

אני רואה מחירים באינטרנט של ה- Radeon 9800 Pro 128 MB ואני מתפלא מהמחיר הזול יחסית. אתמול גלשתי באתר של PCH וראיתי שיש חד במחיר של 1584 ש"ח r9800p bulk ואחד אותו דבר רק בלי ה- BULK במחיר של 2230 ש"ח. התקשרתי לחנות שממנה אני קונה ואף פעם לא עובדת עלי ותמיד נתנה לי דברים טובים במחירים זולים יחסית. אז התקשרתי אליהם ושאלתי כמה עולה ה- 9800 pro 128 MB Sapphire Atlantis ואז לא ידעתי על ה- BULK אז הם אמרו לי שזה עולה 2200 אז השאלה היא למה אצלם זה יקר ומה ההבדלים בין 9800 pro BULK ל- 9800 pro

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by t d,

שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך (9600xt של רדאון או 5900xt של ג'יפורס) רציתי לדעת אם כדאי לי לחכות לסוף החודש שיצאו שני הכרטיסים החדשים של החברות ואז אולי תהיה ירידה של מחירים... מה אתה אומרים?

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by Roy-L,

הי, החלטתי להשתמש ב PC ישן (E5300, ראם 4 GB) כמחשב מדיה על הטלוויזיה. אני רוצה להיות מסוגל גם לשחק פה ושם, ולכן זקוק לכרטיס גרפי. על הכרטיס להיות עם קירור פאסיבי מטעמי רעש ואבק, וזול. האם קיים כרטיס כזה, שיאפשר לי לשחק במשחקים מודרניים, ברזולוציית HDR והגדרות נמוכות יחסית? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים