עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הוא אצלי על 60HZ והאיידה מייעצת לשים אותו על 85HZ ... מה לעשות ?

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by warezon,

במידה והתקנתי את התוכנה וכמובן שברקע יש גם catylist מה קורה לגבי הפרופילים ושאר ההגדרות הרי יש סתירות בין 2 התוכנות איך אני יודע בוודאות מי מהן לוקחת את השליטה על הכרטיס מסך???

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by טל,

איזה עדיף מהם וכמובן של איזו חברה ? יש הצדקה ל4GB בכרטיסים האלו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום רב. יש לי מחשב נייח. הוא רחוק בערך 3 מטרים (או אולי אפילו קצת יותר? - הערכה גסה) מהטלוויזיה, והייתי שמח לחבר אותו אליה. האם כבל זה מוגבל באורכו? האם ישנה ירידה באיכות? האם אפשר להשיג כבל HDMI באורך כזה? בעצם, מכיוון שכרגע שמתי לב שכרטיס המסך שלי מוציא DVI, אזי השאלה בעצם צריכה להיות - כבל DVI ל HDMI. תודה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by 8-Ball,

אני בונה לעצמי מחשב חזק שמיועד לעריכת וידאו, מן הסתם אני צריך כרטיס מסך טוב, לפי הבנתי ASUS היא בין היצרנים הטובים ביותר כיום לכרטיסי מסך ולכן בחרתי את ה FX5800 v9900TD 128MB DDR נכנסתי לפורום הזה וראיתי שה-RADEON מוזכר פה הרבה ומיוחס ככרטיס המסך הכי טוב בשוק, מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין RADEON לבין הFX? מה עדיף? ASUS FX5800 v9900TD 128MB DDR או RADEON ואם אני כבר בוחר RADEON...של איזה יצרן כדאי? GIGABYT? GIGACUBE? POWER COLOR?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by GuillotineX,

אני כבר מודע לשאר הכרטיסים אבל יש לי אפשרות לקנות אותו בינתיים אז איך הוא?

7. Started by ben060,

קראתי באחד המודעות פרסום שאפשר לראות במחשב טלויזיה האם זה באמת נכון? איך זה פועל?

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  8. שלום! יש לי מחשב לא חדש אבל טוב ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך שלי לטובת משחקים. אני מעוניין בכרטיס שיפעיל את רוב המשחקים כיום ובעתיד הקרוב, אני לא צריך מפלצת ולא חולה פיקסלים וריבוי מסכים. התקציב שלי הוא עד 700 ש"ח. אחי באילת לכמה ימים ויכול לקנות בק.ס.פ. או אייבורי או כל חנות שקיימת שם, ככה שאפשר לקנות כרטיס יותר טוב ביותר זול. תודה לעוזרים. מסך: VIEWSONIC 19" VP930 1280*1024 אולי אשדרג בקרוב למסך רחב, שוב לא הרזולוציות הכי גבוהות. מפרט מחשב: מעבד: Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-P35C-S3 דיסק קשיח: Corsair SSD - Force Series 3 SATA 3 6Gb/s 90gb West…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Sake,

היי אני מתכוון לקנות משהו שיקרר את הradeon 9700 שלי...אולי תמליצו על משהו מפו בבקשה http://www.pchardware.co.il/docs/pi2002020707.htm

10. שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, איך ה-4870 גרסת ה-512 ביחס למחיר שלו במובנים של עלות/תועלת? (מחיר: 840). ומה ההבדל העיקרי בין הגרסה של ה-512 לגרסה של ה-1024... כלומר במה זה בא לידי ביטוי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by shloosh,

האם הדריבר החדש הזה גורפ לביות התחממות גם לכרטיסי 9700 פרו??? משום שהכרטיס נראה יותר חם בקצת מאשר קודם... כדאי לחזור ל-3.7?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  12. שלום לכולם! לפני כשעתיים קניתי מסך CRT חדש מהחנות "למיר" בהרצליה. המסך הוא LITEON R17AN 17 אינץ', 8MS ורואים בו טוב מאוד לדעתי :-) הבעייה היא שהמרגע שחיברתי אותו, יש למעלה מצד שמאל פיקסל קטנטנן שהוא תמיד ירוק. זה פיקסל מת? והאם יחליפו לי את המסך? הרגע קניתי אותו!! ויש כבר פיקסל מת? בתעודת האחריות לא כתוב כלום על פיקסל מת, כתוב רק 3 שנים אחריות.. האם החנות תחליף לי את המסך? אני מודאג תודה מראש! אלון

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by roiv11,

אני יודע שהביצועים של ה-SLI גבוהים יותר, אך האם זה שווה את זה? אם כן איזה יצרן? המסך שלי הוא SyncMaster 2253bw המעבד יהיה i7 930. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by בזיק,

מישהו יודע האם rx9250-T128 של MSI הוא עם ממשק זיכרון של 128 ביט או 64 ביט? http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=618 ובאותה הזדמנות, איך הכרטיס הזה בדרג שלו?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  15. Started by XpideR,

שלום כולם אני מקבל תוצאה של 9 אלף ב 3dmark וזה נמוך יחסית למפרט שיש לי למישהו יש מושג מה הבעיה ? מפרט: amd 5200x2 asus 8800gt 2 giga ram enermax liberty 400 אם צריך עוד משהו תגידו זה דחוף כי אני רוצה ללכת השבוע להחליף את הכרטיס מסך אם יש בו בעיה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. שלום יש לי כרטיס מסך 7950 gt וטלויזיה סמסונג a 451 32 אינטש הבעייה שלי היא אני מחבר את הלוטיזיה עם כבל dvi- hdmi ואני רואה את המסך מחשב אבל לא את כולו לומר ההתחל קצת למעלה והחלון למעלה קצת עולה,כאילו לא כל התמונה נכנסת לפריים של הטלויזיה,שיחקתי עם כל הרזולוציות זה לא עוזר....איך מסדרים את זה שאני אראה את כל המסך???

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  17. למה אני חושב שהוא הרס לי ת-AA ו-AF . leadtek winfast A310 Ultra TD ViVo גם התקנת העידכון הקודם לא עוזר.

18. Started by israrami,

קניתי את הכרטיס הזה עם שילוב ספק Seasonic 760W עכשיו עדין לא החלפתי את הלוח אם לDDR 3 והמעבד שלי הוא דיי ישן AMD X2 240 ידוע לי שיש צוואר בקבוק רצחני השאלה שלי אם זה יכול לדפוק תכרטיס מסך אם הזמן(להוריד לו בביצועים) או שזה פשוט רק מגביל אותו זמנית עד שאני יחליף את הלוח ואת המעבד.? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by LordEnlil,

http://www.geforce.com/hardware/10series/geforce-gtx-1060 250$ ביצועים של GTX 980 עם מחצית מהאנרגיה הדרושה

• 38 תגובות
    • 8k צפיות
  20. http://www.skypc.co.il/pl_product~32142~8~0.htm האם כדאי לשקול אותו לתקציב 600+- ש"ח?

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by iloop,

שלום לכולם, אני עומד בפני קניית מסך LCD חדש, ותהיתי אם יש טעם להשקיע במסך עם כניסת DVI (בכרטיס יש יציאה). מה ההבדל הטכני בינה לבין כניסה אנאלוגית, והאם זה שווה את תוספת ההשקעה?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. מה ההבדל בין הכרטיס הזה : ATI Radeon 9600 Pro AGP 8X 2Heads 128MB DDR DVI + TVOUT לבין זה : ATI Radeon 9600 Pro AGP 8X 2Heads 128MB DDR VIVO ובמה זה בא לידי ביטוי כי יש הבדל של 300 ש"ח ורציתי לדעת אם שווה להשקיע את זה בשני כי השני יקר יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  23. Started by 54321,

מה הפירוש של SE בכרטיסי המסך של RADEON, זה שהם חלשים אני יודע אבל הSE זה אומר SECOND EDITION? עשיתי חיפוש בפורום אבל כל אחד אומר משהו אחר חלק אומרים שזה SECOND EDITION וחלק אומרים שזה SLOW EDITION. מה באמת נכון?

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by lior@s,

תודה מראש לכל העונים!

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by RT2,

שלום, חיברתי היום את ה6600GT השני, והטמפרטורות של שני הכרטיסים קפצו ב10 מעלות.. במנוחה הראשון הוא 64 מעלות, והשני 70... במאמץ 70 ו76.. האם זה נורמאלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.