עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by שמנואל,

שלום. אני מחזיק ביד 2 כרטיסי מסך: על שניהם יש מדבקה בלבד שמזהה אותם. על אחד כתוב : NVIDIA GEFORCE 4 ועל השני כתוב: GEFORCE 256 32 גם תוכנת אוורסט מזהה אותם כך. אבל אני רוצה לשאול איך בכלל אפשר לאמת את הסוג ללא אוורסט, הרי מדבקה אפשר לזייף בקלות. על הכרטיס לא מצויין שום מזהה אחר. ו...חוץ מזה מה פירוש ה- 256 ? תודה.

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by לוח שנה,

שלום לכם, איך נראה לכם הכרטיס הנ"ל לתקציב שלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by X_Dror,

אני רואה מחירים באינטרנט של ה- Radeon 9800 Pro 128 MB ואני מתפלא מהמחיר הזול יחסית. אתמול גלשתי באתר של PCH וראיתי שיש חד במחיר של 1584 ש"ח r9800p bulk ואחד אותו דבר רק בלי ה- BULK במחיר של 2230 ש"ח. התקשרתי לחנות שממנה אני קונה ואף פעם לא עובדת עלי ותמיד נתנה לי דברים טובים במחירים זולים יחסית. אז התקשרתי אליהם ושאלתי כמה עולה ה- 9800 pro 128 MB Sapphire Atlantis ואז לא ידעתי על ה- BULK אז הם אמרו לי שזה עולה 2200 אז השאלה היא למה אצלם זה יקר ומה ההבדלים בין 9800 pro BULK ל- 9800 pro

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by EAD,

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-4870-x2-preview/1 פה מדובר בכרטיס 2 ג'יגה. פלוס דרייברים חדשים וכו'. תוצאות פשוט מדהימות ;D מה שכן, כפי שראינו כבר בבנצמארקים קודמים, התוצאות די משתוות עם 2 4870 במערך CF, ולעיתים אף יש היתרון ל4870 במערך CF. אבל סה"כ כרטיס מעולה

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by Swed,

כמו שאתם יודעים ה8800GTS החדש הגיע לארץ בחברה של גיגה בייט וBFG המחיר שלו מעל 2000 שקל וה8800GT מחירו לא יקר מ1600 שקל (תלוי בחברה) האם ההבדל בינהם מאוד משמעותי !? האם זה כדי להוסיף עוד 600 שקל ולקנות אותו !? מה אתם אומרים ? והאם תהיה ירדה שלו תוך חודש + - כמו ה8800GT ?!

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  6. שלום חברה מה שלומכם אני רוצה לקנות מחשב נייד, אבל בכל זאת שהמחשב הנייד יריץ משחקים בצורה טובה (כמובן לא על High אבל לפחות על NORMAL) הרבה מחשבים באים עם INTEL Graphics Media Accelerator 950 האם הוא שווה משהוא? יש לי אופציה לשדרג ל Geforce Go 7200 256MB, אבל ב 300 ש"ח יותר השאלה שלי כמה שווה המאיץ של INTEL וכמה שווה יותר המאיץ של GEFORCE

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by Larry David,

שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי ל6950\6970 המפרט: i7 920, 4 gb, MSI 58X plat, 4870x2 Sapphire יש לציין שהמחשב נקנה בתחילת שנת 2009, כך שהאם לעובדה זאת השפעה על ביצועי החומרה? שאלתי העיקרית היא האם המעבד חזק מספיק בשביל כרטיס 6950\6970(צר בבקוק וכו'...)? האם עדיף לרכוש את הדגם הראשון, ו"לשחרר" אותו או לקנות את האחרון? בנוסף, ראיתי שיש הבדל במחיר בין Gigabyte ל-Sapphire, ממה הוא נובע, האם יש הבדל ניכר בביצועים והאם כדאי להשקיע את ההפרש. תודה רבה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  8. איזה חברה יותר טוב כרטיס מסך 128 זכרון הם ATI או INNO או TIGA? אשמח אם תעזרו לי למצוא כרטיס מסך יותר טובה....

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by dante123,

כי כשבדקתי בzap למשל, אין זכר ל256 MB... כמו כן, האם כדאי לקנות אותו (שאני יקנה מחשב חדש) או לשדרג לכרטיסי הX החדשים? תודה מראש.

10. Started by UltraOrion,

שלום אני צריך ייעוץ לגבי שילוב של שני כרטיסי מסך. כרגע יש לי כרטיס מסך .Gigabyte ATI Radeon HD 6850 1024MB GDDR5 אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות עוד כרטיס מסך כדי שיעבדו ביחד (CF). האם כרטיסי מסך מיצרנים שונים יכולים לעבוד ביחד אם הם אותה סדרה ודגם? הציעו לי כרטיס מאותו סוג רק של חברה אחרת של Sapphire, האם תהיי בעיה לחבר אותם או שזה מסתדר? ועוד שאלה הציעו לי גם כרטיס מסך יותר יקר- SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5, אם אני יחבר אותם (זה ומה שכבר יש לי) הם יעבדו? אני לא בטוח אבל אני חושב שהמהירות נקבעת לפי הכרטיס החלש, אם זה המצב אז אני לא יקנה את ה- 6870. תודה מראש, ממתין לעצות!

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by nehmia,

הוא כמו crt ,מקרין 70 תמונות בשניה? או שהוא שונה? אני לא מדבר עם איך נוצר האור במסך...

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by ohad0798,

רציתי לדעת מה מבין השניים יותר טוב (מבחינת ביצועי גיימניג-BF3,mw3,black ops2) gtx 560: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3837] hd 7850: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9240] 1) האם זה משנה אם הכרטיס מסך 7850 hd של gigabyte /sapphire ואם כן של איזה חברה יותר טוב לקנות 2) (שאלה שאני חייב לשאול) באיזה מהכרטיסים אני יוכל להריץ באטלפילד 3 על ultra שהרזולוציה שלי 1080*1024 ועל כמה fps ? 3) אם אני קונה את הכרטיס של hd 7850 אז הספק כוח שבתמונה יספיק לי ?(אני יודע שהוא ג'נרי) http://up353.siz.co.il/up2/mlt1iz2mbyy2.jpg

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  13. אז אהלן לכולם . לפני כ - חצי שנה רכשתי כרטיס מבית radeon Sapphire מאז יש לי ירידות FPS ענקיות לדוגמא Dirt2 לא זז המשחק בשיט אולי עובד על 5-10 FPS במשחק The Saboteur נאבדת הגרפיקה נעלמים בניינים הכבישים נעלמים פתאום . יש הצעות ? אגב דרייברים מעודכנים. והאם זה נורמטיבי שהכרטיס עובד על 60 מעלות במנוחה ?. תודה

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by shai11,

היי ערב טוב אני כבר בקושי נוגע במחשב אני בתהליכי גמילה בנות עניינים אבל השגתי חינם x600PRO 256DDR של ATI ואני רוצה לשאול אם שווה לי בכלל להחליף אותו ב 7300LE הרקוב והמצחין שיש לי השאלה אם אני ירגיש הבדל עם ה X600 ?? אני משחק רק CALL OF DUTY4 והשאלה האם יהיה הבדלל? בין 7300 LE ל X600PRO? תודה וערב טוב..

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by idan_1995,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסים HD4890 או GTX260 על איזה כרטיס כדאי לי ללכת ? תודה לעונים ..

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by BarakCoder,

משום מה הגרסא Retial של Gtx 760 נעלמה מהאתר של Tms.co.il.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני חולם על הכרטיס הזה בלילות (אוקי אני מגזים אבל) משהוא יודע מתי הוא בארץ ואיפה הכי מהר - אני יודע שהוא שוחרר בארהב השבוע

18. שלום השבוע אני קונה מחשב HTPC שיתחבר ישירות לLCD שלי בחדר התקציב לכרטיס מסך הוא 400 שקלים המפרט: K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700Price list updated 15-12-2011אינטל מעבדי Price Units TotalCore i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 945 1 945Gigabyte Price Units Total לוחות אם למעבדי אינטלZ68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI 550 1 550זכרונות DDR3 1333Mhz Price Units Total2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 290 1 290מסך כרטיסי ASUS - NVIDIA Price Units TotalGT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 380 1 380PCI Price Units Total ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיםTP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n Wireless N PCI Ad…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by shai2009,

שלום, חבר שלי רצה לתת לי במתנה את הכטיס מסך שלו כי אין לו צורך בו. הלכתי אליו להוציא את הכרטיס מסך, הוצאתי אותו כמו במדריך ב-FAQ. חיברתי את המחשב לכרטיס מסך מובנה ופתאום כשמדליקים את המחשב יש הודעה מוזרה שמבקשת לעשות Reboting. חיברתי בחזרה את הכרטיס מסך ויש עדיין את אותה הבעייה. מה לעשות? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by David Ell,

שלום, דוד של אמא שלי חוזר מסין בקרוב, ואני חשבתי שאולי יביא לי את הכרטיס (אני משער שהוא זול שם) כמה בערך הוא עולה בסין? יש מצב שזה יותר זול או שזה אותו דבר מחיר בכל העולם? ואם המחיר אותו דבר בסין, כמה הוא עולה בגרמניה?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  21. Started by Dvich,

הR580 פותח ע"י קבוצה שונה מזו של הR520 והן לא עבדו במשותף, אבל מה שכן, הR580 הוא אכן, כמו שנגזר מהשם, בנוי בבסיסו על הארכיטקטורה של הR520. הR580 נבנה גם הוא בליטוגרפיה של 90nm, המעבר ל90nm בכלל לא היה קל, היו קשיים בתכנון שגמרו לכך שהyeilds היו נמוכים מאוד, כלומר אחוז הליבות הפגומות היה גבוה, לכן ATi עשתה שלושה ratape בשביל להגיע לתוצאות yeilds רצויות, הלקחים שהופקו מהטעויות יושמו בR580. ממה שידוע בנתיים, הR580 לא תהיה רק R520 עם עוד צ"ע, אלא תהיה שונה במקצת ותכיל שיפורים ארכיטקטוריים. הyeilds עדיין לא ידועים אבל בעקבות הלקחים שיומשו בליבה אולי נוכל לראות אותה בקרוב יותר ממה שאחנו מצפים, אומנם לא לפני הG70 Ultra וזה גם תלוי באי הR520 יתמודד מול הGF7800GTX, ולפי מה שידוע ע…

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by Chaosruler,

קניתי מחשב חדש המפרט: Cooler Master 690 II advanced Asus P8P67 Sapphire 5870 HD Samsung 2333T Logitech G500 Intel Core i5 2500k 4GB G.Skill "Ripjaws"... מקלדת גנרית של גיגבייט יש לי ספק כוח Seasonic SII-620W אז חיברתי אותו 8פינ ו24פינ ללוח אם 4פינ+4פינ לחיבור עם 8 פינים בלוח אם (PCIE לטעמי) SATA לHDD SATA לODD סיימנו, באתי להפעיל את המחשב, ופתאום הכתוב הבא מוצג "please check Analog input" בנוסף להכל חיברתי עם חיבור דיגיטלי (DVI) למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by gilad0327,

המחשב שלי מחובר לטלויזיה .. אבל יש לי בעיה אני לא רואה כל כך טוב דברים כתובים.. נגיד סרטים אני רואה מצויין יותר טוב מהמסך של המחשב ... אבל אם אני רוצה לראות דף אינטרנט למשל , אז רואים לא ברור . יש דרך אולי לראות באיכות יותר טובה ?לחבר נגיד מתאם מה- DVI של הכרטיס מסך לאחד החיבורים של הטלויזיה.?או משהו דומה?

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by yonifra,

אהלן, לאחרונה היו לי מספר משחקים שבאמצע המשחק המסך נהייה שחור ולא הייתי יכול לעשות כלום פרט ללכבות את המחשב ולאתחל אותו. אני שומע סאונד אחרי שהמסך נכבה, אבל אין סיכוי לעורר שוב את המחשב, צריך לאתחל. מה שמוזר זה שזה מחשב בן חודשיים עם 2 כרטיסים מחוברים בקרוספייר, מעבד i5 ולוח אם MSI P67A-GD53 עם 8 ג'יגה RAM ומערכת הפעלה 64 ביט. זה די מתסכל, הסתכלתי קצת באינטרנט ומישהו כתב שם שצריך לבדוק את הטמפרטורה, אבל הוא לא ציין איזה טמפ' נחשבת תקינה. אני בדקתי ואני רואה שכרטיס אחד פועל על 55 מעלות והשני על 0 (בקונטרול סנטר של ה Catalyst), ורציתי לדעת כמה דברים: ראשית, אם 55 מעלות נחשבת טמפרטורה תקינה, ודבר שני ראיתי שה AMD Overdrive אצלי דלוק, יכול להיות שזה מחמם את הכרטיס? בכל מקרה, …

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by Moo^Moo,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אחרי כל הגדלת הרוחב והכנת השרתים להסתערות על 3DMARK השרתים של MAD ONION לא עמדו בעומס וקרסו :lol:

• 9 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.