כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
האם יש דבר כזה? כרטיס מסף על סלוט PCI ? או לפחות איזה שהוא כרטיס שיהיה לו יציאת TV שיושב על סלוט PCI, או אם קיים דבר כזה חיצוני? אן לי חריץ AGP במחשב יש כרטיס מסך ONBORD. תודה.
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
Samsung 753DFX Vs. 763MB מה ההבדלים, מי יותר טוב חיפשתי בדף היצרן ולא מצאתי תשובות תמיד ידעתי ש MAG הם "the best" גם ל samsung וlg היה שם טוב proview נחשבו סבירים אף פעם לא ממש התענינתי במסכים פתאום נכנסתי לפורום ראיתי המון המלצות על viewsonic חברה שלא שמעתי עליה מעולם, ודוגרי גם נשמעת קקה כזאת :-/ הסתכלתי באתר החברה ויש להם עיצובים של 1998.. ישנים כאלה עיצוב לא מתקדם לא מרשים גם מסכי CTX פתאום קפצו לעיניי הפעם האחרונה שראיתי אותם זה היה ב 486 שלי, שהמסך נדמה לי תמך עד 256 צבעים בוינדוס 3.11 ו iiyama שעד עכשיו אני לא מצליח להבין איך אומרים את שם החברה בקול.. בקיצור מי הכי מומלץ קיום למי יש את השם הכי טוב ואיזה דגמים של 17 אינץ טובים, בעלי מהירות ריענון סביר…
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות, האם הכרטיס Asus GeForce 4 64MB הוא טוב? אני צריך כרטיס מסך טוב.
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=4166 משתלם לדעתכם? אררר כל לינק שאני שם לא עובד, לפני שאני שולח את הדיון אז הלינק עובד אבל שהוא נשלח אז הלינק לא פועל, מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הכרטיס שאמור להיות התחליף הטוב ל9700PRO עם כמה צינורות הוא מגיע??? ובכלל אם למישהו יש את המפרט של הכרטיס, בבקשה לתת לי. כי אני מתלבט בקנייתו!
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מישהו פה קיבל תוצאות גבוהות יותר עם הדרייוורים החדשים 4.2 של ATI . התוצאה אצלי היתה תמיד בסביבות 33000 ( אני ללא אוברקלוק בשום דבר..) ודווקא אחרי ההבטחה הגדולה ש ATI תלו בדרייוורים האלה לא נראה שהם עומדים במילה. עשיתי התקנה מלאה כולל UNINSTALL מלא לקודמים וגם ניקוי עם DRIVER CLEANER שזו הדרך הכי בטוחה לעדכון דייוורים ועכשיו אני מקבל 31900 שזה דווקא ירידה של 5 אחוז בתוצאה ... יכול להיות מצב שדווקא בבאנצ'ים התוצאה תהיה נמוכה יותר ובמשחקים אני ארגיש דווקא שינוי לטובה ? כי האמת עוד לא הספקתי לעלות משחק ולבדוק אבל אחרי שראיתי שיש ירידה בבאנצ'ים אז אפילו לא טרחתי.. יש משהו שלא עשיתי נכון ?! אשמח לשמוע תגובות ... נ.ב - כל הדרייוורים שלי במחשב מעודכנים לאחרונים ביו…
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אוקי שלום כולם היום סוף סוף קיבלתי סוף סוף תאיטנרנט שלי חזרה לאחר כאסח עם אמא עכשיו לא משנה , עכשיו למי שיודע לפני משהו כמו חודשיים הבאתי לדוד שלי 330 $ כדאי שיקנה לי איתם במיאמי ראדון 9800 פרו . לאחר כשבועים הוא חזר עם הכרטיס ומאוד התלהבתי והיו לי איתו בעיות לאחר כמה בירורים פה בפורום גילתי כי הכרטיס היה מזויף ומזה נבעו הבעיות, דוד שלי נסע שוב למיאמי אז הבאתי לו תכרטיס וכתבתי לחנות מכתב מפורט מה לא בסדר והכול כאשר דוד שלי הגיע שוב לחנות וביקש להחליף תכרטיס הם התנצלו ואמרו שפיצוי אני יקבל כרטיס חדש שיצא, דוד שלי אמר לי את זה וההיתי באחלה מצב חשבתי שאני יקבל את ה X800 , הוא חזר לארץ וקבילתי תכרטיס וכמעט שהתפוצץ לי וריד במוח מרוב עצבים הם שלחו לי all in wondr 9600xt אז עכשי…
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אחרי כל הגדלת הרוחב והכנת השרתים להסתערות על 3DMARK השרתים של MAD ONION לא עמדו בעומס וקרסו :lol:
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בקרוב את הכרטיס Radeon 9700 הרגיל והייתי מעוניין לשמוע מאנשים שיש ברשותם את הכרטיס וניסו את אפשרות יציאת הטלוויזיה את דעתם. האם רואים בצורה טובה בטלוויזיה בעזרת החיבור ? באיזה רזולוציה ניתן לראות? אני יודע שבמסך מחשב הרזולוציה היא גבוהה מזו של הטלוויזיה (זה נכון?), אם כך זה אומר שתיהיה ירידה באיכות כאשר אני אראה באמצעות הטלוויזיה? מישהו ניסה לראות סרטי DIVX במחשב בעזרת הטלוויזיה? האם רואים בצורה איכותית? האם יש הבדלי איכות בין יציאת הטלוויזיה של ה9700 הרגיל ולזה הפרו? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
למישהוא יש כרטיס של GIGABYTE RADEON 9000 PRO? אני לא מצליח להפעיל את הTV-OUT יש שני חיבורים ביציאה S-VIDEO ו-AV חיברתי את ה-AV לטלויזיה אבל אני לא מצליח לראות בטלויזיה (צריך לציין שהחלפתי VOODOO 3 ובו זה עבד)
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!! אני צריך עזרה בנוגע לכרטיס מסך. קניתי מחשב לפני 3 שבועות,ונפלתי עם הכרטיס מסך שקיבלתי סתם משהוא לא רציני ואני מחפש משהו ב1200 ש"ח. אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי ותכוונו אותי לכרטיסים טובים. תודה נתי!!!!!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
שלום, אני בהתלבטות קשה בין LG F900P לבין LG F900B לבין Philips 109B6. השימושים העיקריים: הילדות (קטנטנות) רואות בזה את הסרטים שלהן שעה (מקסימום) ביום ואנוכי גולש באינטרנט+קצת משחקים - שעה~שעתיים ביום וקצת יותר בסופי שבוע. שיקולים בעד ונגד: פיליפס: הפיליפס מעט קטן יותר (הכוונה היא למידות חיצוניות) מה-LG, צורך פחות חשמל (משמע פחות מחמם), האמינות הידועה של פיליפס(?) ומפרט טכני טוב במעט מה-LG. מאידך - הספק חומרה שלי לא ממש בקשרים עם היבואן ונותן השירות של פיליפס (מה שאומר שהשירות, במידה ואזדקק לו, יהיה בהתאם...) ואין לו נסיון עם מסכים חדשים (מ-3 השנים האחרונות) של פיליפס. LG: יקרים במעט (150 ש"ח) מהפיליפס, ב-ZAP יש הרבה תלונות על עיוותים בתצוגה שלא ניתן לתקן (מאידך-ה…
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הציעו לי פליט אבל ראיתי שיש עליו אחריות רק שנה ועל הLEADTEK שלוש שנים. הכרטיסים הם: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL הפרש המחירים הוא רק עשרה שקלים(הפליט 710/ליטק 719) ...מה לדעתכם יותר שווה לקנות? ואם תוכלו גם תכתבו לי איזה חברה יותר טובה בכללי תודה :-\
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, במפרט שהציעו לי בפורום מפרטים, יש את כרטיס המסך הבא: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL השאלה שלי היא האם כל כרטיסי 7600GS DDR3 של כל היצרנים למיניהם הם SONIC? כי לא בכולם מצויין. תודה.
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי רוצה לשדרג את המחשב שלו, יש לו עכשיו 6550, לוח אם של גיגהבייט 965P-DS3 REV3.3 זיכרון 2 גיגה של GEIL 800 ULTRA ו7950GT הוא מתלבט בין 8800GTX או 8800GTS החדשים שראיתי שכבר זמינים מבחינת כסף הוא מוכן להשקיע בGTX אבל לפי מה שקראתי פה זה לא שווה את הכסף הבדל של כ800שח ביניהם שהGTX יותר יקר יש לו ספק של טרמלטייק ה750 מהסדרה הטובה אז זה יחזיק בטוח. תודה ענבל
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי radeon x1950xt. המחשב שלי קורס בעת הפעלת ישומי גרפיקה (משחקים) - ואך ורק בכאלו מקרים. איך אני יכול לבדוק את תקינות כרטיס המסך שלי ואם הבעיה נובעת ממנו ? ע"פ התוכנה אברסט הטמפרטורות הם : GPU VRM : 70 GPU ambient : 58 לוח האם שלי זה Gigabyte GA-965P-S3 והטמפרטורה של הלוח אם היא 47.
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ולמה? והאם הוא שווה את מחירו... * Gigabyte nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Pine XFX nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Sparkle nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Point of View nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Gainward nVIDIA geForce 8600GTS 256MB PCIe * Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe תודה!
-
- 14 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/07/16/ati-nvidia-lucidlogix החברה LUCID הישראלית מפתחת מנוע אשר יגרום לכרטיסים של ATI לעבוד עם כרטיסים של NVIDIA נשמע מבטיח.. לעמוד הראשי מייד ;D http://www.lucidlogix.com
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי את הכתבה שהתפרסמה בימים האחרונים בה בדקו את כרטיסי ATI מול NVIDIA. בכתבה בדקו את הכרטיס של CLUB3D אך לפי מה שאני יודע Sapphire הרבה יותר טובים. האם זה נכון? מדוע לא בדקו גם את כרטיס המסך של Sapphire הידוע בפופולריות שלו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הינה המפרט: מעבד: E8400@ 3.60 זיכרונות : G SKILL 800MHZ 4GB כרטיס מסך: HD4870 1GB club3D ספק כוח : ENERMAX 525W לוח אם: DFI LANParty DK P45-T2RS ו קירור מים של sliver knight cpu water cooler משתלם לעשות בכלל ?? אחי גר עכשיו בחול והוא יקנה לי מישם.. את הכרטיס.. עכשיו השאלות הם: שווה לעשות בכלל CF? הלוח הזה טוב ל CF? האם הספק יחזיק? אין צוואר בקבוק ?
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי לוח של אינטל (אני לא זוכר את הדגם המדויק) עם צ'יפסט 965 לקחתי מחבר NBA ומשום מה אין לי תמונה, וכנראה שהכרטיס מסך לא מספיק בשבילו. איזה כרטיס מסך (זול) יהיה טוב בשבילי שאוכל להריץ עליו NBA 09?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא גיימר אבל התקנתי השבוע את המשחק המדובר כדי לראות את ביצועי המחשב והכרטיס מסך. עכשיו נשאלת השאלה איך אני צופה בטמפרטורה של הכרטיס והניצול שלו בזמן המשחק ? תודה מראש טל
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
למישהו יש? ממליצים? איזה חברה יותר טובה? leadtek או PNY ????? אני מקווה לקנות בחול שם זה עולה 400 דולר ולא 600 כמו בארץ PNY: http://www2.pny.com/NVIDIA-Quadro-FX-1700-P2530C329.aspx LEADTEK: http://www.leadtek.com/eng/workstation_graphics/overview.asp?pronameid=392&lineid=2&act=1 תודה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי לוח אם p4c800 E Delux(אני לא בטוח שזה E אולי) אז יש לי דילמה. חיפשתי בזאפ כרטיס מסך 7600 Geforce וזה מצא לי רק של PCI-E. הבעיה היא שהלוח שלי לא תומך PCI E כדי לי לשדרג ללוח יותר זול אבל שתומך ב PCI E? אה הנה המפרט שלי: Intel P4 3G 512 MB 60GB HARDISK צורב LG 52*32*52 רגיל כרטיס רשת מובנה אני חושב כרטיס קול של SOUND MAX כרטיס מסך ATI 9550 256 MB Gigabyte
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-