עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by finish,

יש לי את שניהם בקטגוריה של 3d במאפיינים יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit מישהו יכלו להסביר לי עליהם מה הם עושים וכ"ו תודה

2. Started by LooseCannon,

היי, קניתי אתמול את ה TI4200 של inno3d, התקנתי הדרייברים האחרונים של nvidia, ויש בעייה כל שהיא עם הדירקט 3D, משחקים לא פועלים לי וב direct diagnostic הוא רושם לי כשאני מנסה לעשות את הבדיקה של הdirect 3d את השגיאות הבאות: Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) Direct3D 8 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) Direct3D 9 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) ניסיתי גם להוריד את דירקט אקס מחדש וזה לא עזר... עזרה מישהו?

3. Started by עמוס ז,

http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N815-AR&family=23 1690 ש"ח מפרט: AMD 3000 64 939 RAM - 2G לוח של GIGABYTE לא זוכר את הדגם אבל יש כמובן סלוט PCI-E. ספק - HEC - 475W יש התנגדות?

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by DXM,

כותרת , בפעם האחרונה שבדקתי הם היו מיועדים לגרפיקה תלת מימדית, לא?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  5. http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=13191

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  6. היי שלום לכם. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך למחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode= שfifa ומשחקים כאלו יוכלו לעבוד בו.. תקציב כמה שיותר נמוך.. אבל אם יש כרטיס אחד ב300 ואחד פי 2 יותר טוב ממנו ב400 אז אני יעדיף את ה400.. סך הכל צרכים נמוכים . . שפיפא וכאלה יוכלו לעבוד בו.. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by ccc,

אפשר לשים?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by IceScream,

אני קונה מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך שיריץ לי בצורה המקסימלית משחקים כמו Assassain creed III , starcraft וdiablo III וHeroes6 לדוג'. תודה רבה שוב, אני ממש לא מתמצא בתחום הזה ואני גם לא מחפש כרטיס מסך שהוא דווקא המילה האחרונה אלא כרטיס טוב שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה גם עוד שנה שנתיים. תודה. כרגע יש לי 6750 HD

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  9. Started by gilad0327,

המחשב שלי מחובר לטלויזיה .. אבל יש לי בעיה אני לא רואה כל כך טוב דברים כתובים.. נגיד סרטים אני רואה מצויין יותר טוב מהמסך של המחשב ... אבל אם אני רוצה לראות דף אינטרנט למשל , אז רואים לא ברור . יש דרך אולי לראות באיכות יותר טובה ?לחבר נגיד מתאם מה- DVI של הכרטיס מסך לאחד החיבורים של הטלויזיה.?או משהו דומה?

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by yonifra,

אהלן, לאחרונה היו לי מספר משחקים שבאמצע המשחק המסך נהייה שחור ולא הייתי יכול לעשות כלום פרט ללכבות את המחשב ולאתחל אותו. אני שומע סאונד אחרי שהמסך נכבה, אבל אין סיכוי לעורר שוב את המחשב, צריך לאתחל. מה שמוזר זה שזה מחשב בן חודשיים עם 2 כרטיסים מחוברים בקרוספייר, מעבד i5 ולוח אם MSI P67A-GD53 עם 8 ג'יגה RAM ומערכת הפעלה 64 ביט. זה די מתסכל, הסתכלתי קצת באינטרנט ומישהו כתב שם שצריך לבדוק את הטמפרטורה, אבל הוא לא ציין איזה טמפ' נחשבת תקינה. אני בדקתי ואני רואה שכרטיס אחד פועל על 55 מעלות והשני על 0 (בקונטרול סנטר של ה Catalyst), ורציתי לדעת כמה דברים: ראשית, אם 55 מעלות נחשבת טמפרטורה תקינה, ודבר שני ראיתי שה AMD Overdrive אצלי דלוק, יכול להיות שזה מחמם את הכרטיס? בכל מקרה, …

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by gofmarat,

תגידו איך השידרוג הזה לAGEIA PhysX אמור להתבצע, UPDATE לדרייברים? והאם זה יתמוך ב 8600GTS שלי?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by BenK,

שלום.. יש לי חבר שעומד לקנות מחר 25.11 מחשב לעריכת ווידאו... הוא בחר כבר את כל החלקים רק יש לו בעיה עם בחירת מסך (שייתמוך ב1600x12000עם קצב ריענון סביר) שגם לא יהיה עם תג מחיר רציני ובבחירת לוח אם שיהיה יציב ולא יקר לP4 2.4..... הוא התלבט בין asus psb533 לpst533 תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  13. ?X700 PCI-E 512MB +TV, DVI (RETAIL)? ובאתר של sapphire רשום שיש רק 128 ו256: http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_landing.php?gpid=29 ודרך אגב איך הגרסה של ה512 ביחס לRADEON X800GT 256MB ?

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by CRYSMAN,

שלום אני מחפש כרטיס מסך בשביל חבר יש לו במחשב כרטיס מובנה אני מאמין שהלוח אם שלו הוא G31 או משהו כזה כי המעבד הוא E5400 אני צריך את שהכרטיס יהיה עם יציאת HDMI כי לLCD שלו יש רק כניסות HDMI אין VGA מחפש את הכרטיס הכי זול ופשוט שיש כי השימושים הם רק אינטרנט סרטים סרטונים.. (כרגע כרטיס מובנה ועושה את העבודה ! ) תודה לכם, לילה טוב

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  15. שלום למי שקורא את ההודעה! כשאני מנסה לבחור חומרה למחשב שלי או מחשב בכלל אני לא מבין מי יודע מה.. אני יותר בנאדם של windows ותוכנה ;D אז הנה מה שאני רוצה לדעת... (או: "הנה השאלה") יש לי מחשב תומך רק בחיבור PCI לכרטיסים :-\ ואני מחפש כרטיס מסך בשביל המחשב שלי... מה שיותר קשה מאחר ואני צריך לחיבור PCI ולא ל-AGP (לא, אין לי PCIEXPRESS). אשמח (מאוד אפילו) אם מישהו (או מישהי ) יוכלו לעזור לי בבחירת הכרטיס הטוב ביותר שאוכל למצוא. בינתיים אני מוכן להשקיע 360-460 שקל על כרטיס. כמובן שאשמח למחיר נמוך יותר למי שמוצא אחד...! אם למישהו יש המלצות כמו "אל תקנה עכשיו" או "קנה כמה שיותר מהר" (כאלה דברים) שבבקשה יסביר למה! זה לא יעזור הרבה אם זה רק ציון עובדה שלא תעזור לי... תוד…

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  16. אני צריך לבחור בין שתי מערכות, שתיהן עתיקות. זאת שתבחר צריכה לתת פתרון סביר בתחום של ישומי אופיס וכן כפלטפורמת משחקים (לא הכי חדשים) לילדים. מערכת אחת - פנטיום 200MMX על לוח שאטל 591P רץ ב 100MHZ (המעבד רץ גם הוא ב100 ונותן ביצועים מדהימים יחסית לגילו), עם כרטיס מסך וודו 3 2000 AGP 16MB המערכת השניה - סלרון 450 על לוח של ECS (P6SET-ML) עם כרטיס מסך מובנה חלק מהציפסט - SIS620 עם 8MB זכרון משותף. שאר הרכיבים יהיו זהים - זכרון, דיסק, CD וכו' המערכת השניה בטח תהיה טובה יותר לישומי אופיס, השאלה מה יהיה עם יכולת התלת מימד? ואיכות הדו מימד? יש רעיון למישהו (לפני שאני מנסה כי אני לא יכול עדיין להשוות אותן ראש בראש.)

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  17. Started by smeagol,

היי לפני שבוע וחצי לערך רכשתי מעבד חדש p4 2.8G 820.fsb800 dual core לאחר שהקודם נשרף לי מאזנחת יתר p4 3G בסוף החלטתי אם כבר לקנות מעבד אחר אז כבר לקנות משהו מתקדם יותר (בהמלצה) . אז רכשתי מעבד אם ליבה כפולה ולוח חדש שיתמוך במעבד החדש. אבל מה שמוזר זה שאני לא רואה כל הבדל ואפילו להיפך . כרגע אני בבעיה רצינית מאוד ! שקשורה כמובן לרכיבים החדשים... אני כבר לא ממש משוכנע שהמע' עובדת כראוי . ניסיתי להתקין כבר 4 או 5 סוגים שונים של דרייברים לכרטיס מסך שלי ויש לי כל מיני באגים מאוד מוזרים. המחשב רשם לי " out of memory " ועכשיו אחרי שהתקנתי את הדרייבר הראשון המקורי הוא רשם לי את זה שוב . אחרי זה העלתי שוב את מאיה ( תוכנת תלת מימד ) והוא עשה לי גם כיבוי מסך ( המחשב עדיין רץ…

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by XCG120,

לאחרונה הכרטיס מסך GTX 590 מתחמם נורא מהר עד למצב שכאשר אני צופה למשל בסרטון ביוטיוב החום מגיע ל90 מעלות מה הסיבה לכך? וכאשר הכרטיס "במנוחה" הוא נשאר על 70-76 מעלות אשמח לפתרון תודה. :nixweiss:

19. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=4166 משתלם לדעתכם? אררר כל לינק שאני שם לא עובד, לפני שאני שולח את הדיון אז הלינק עובד אבל שהוא נשלח אז הלינק לא פועל, מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by avirokach,

יש לי כרגע כרטיס מסך 9500 שיש לו יציאה של DVI ובטלויזיה יש לי רק כניסות של HDMI ואני רוצה לחבר ביניהם על מנת לראות סרטי HD. אם אני אחבר את ה-DVI ל-HDMI בעזרת מתאם ואחבר את יציאת הקול האופטית לטלויזיה, זה יעבוד לי?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by Kukishin,

מתחמם בפראות ואז כל המחשב קורס ונדלקת בכרטיס נורה אדומה. איך זה יכול להיות שהוא לא מקרר את עצמו? מה עושים?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  22. מישהו?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by taimor,

סתם התחלתי לבדוק מידע על הכ.מסך שלי, X1900XT ובכל מיני בוצ'מרקים שלו כמו פה: http://www.bit-tech.net/hardware/2006/02/10/radeon_x1900_series_roundup/1.html שהם הפעילו בBF2 AF, איך אני מפעיל אותו בדיוק ? אני לא מבין בזה ממש, בוא נגיד איך אני מפעיל AF בFEAR ובכלל מה זה AF ? עכשיו יש שם בAA כל מיני צורות שלא הבנתי יש שם PA וQA מה זה כל זה אומר? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  24. היי, אני רוצה לקנות אחד משתי הכרטיסים האלה, אבל לא הבנתי במה עולה ה4550 חוץ מDDR3 .. אפילו מהירות הזיכרון זהה.. 800MHZ.. האם שווה לשלם יותר עליו? בגדול אני צריך אותם לפוטושופ ועבודה מרובה בווינדוס 7... תודה!

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by elik50,

הוצע כרטיס של +3 שנים אחריות-Gainword , במקור הייתי נעול של ASUS אבל אין כרגע במלאי. 1.האם למישהו יש את הכרטיס ויכול לתת חוות דעת ? 2.האם לחכות ל ASUS ? 3.מבחינת הבאנדל, מלמד ה 3 שנים אחריות , איזה פרמטרים נוספים להשוואה קיימים ? תודה !

• 13 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.