כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
-
אז אהלן לכולם . לפני כ - חצי שנה רכשתי כרטיס מבית radeon Sapphire מאז יש לי ירידות FPS ענקיות לדוגמא Dirt2 לא זז המשחק בשיט אולי עובד על 5-10 FPS במשחק The Saboteur נאבדת הגרפיקה נעלמים בניינים הכבישים נעלמים פתאום . יש הצעות ? אגב דרייברים מעודכנים. והאם זה נורמטיבי שהכרטיס עובד על 60 מעלות במנוחה ?. תודה
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, קניתי אתמול את ה TI4200 של inno3d, התקנתי הדרייברים האחרונים של nvidia, ויש בעייה כל שהיא עם הדירקט 3D, משחקים לא פועלים לי וב direct diagnostic הוא רושם לי כשאני מנסה לעשות את הבדיקה של הdirect 3d את השגיאות הבאות: Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) Direct3D 8 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) Direct3D 9 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) ניסיתי גם להוריד את דירקט אקס מחדש וזה לא עזר... עזרה מישהו?
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחר את הכרטיס הזה http://www.powercolor.com/Global/products_speci.asp?ProductID=5411 בשלב ראשון, אני עומד לחבר אותו למסך 19 אנלוגי. במפרט של הכרטיס רשום שזה אפשרי: By DVI to VGA converter רציתי לשאול האם חיבור כזה מוריד את איכות התמונה ביחס לחיבור ישיר ליציאת VGA של כרטיס מסך. תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הנוסחה להמרת קצב רענון של מסך, לקצבי הרענון האופקיים והאנכיים שלו? יש לי מסך ישן של Daweoo, שאמור ברזולוציה של 800x600 על קצב רענון של 75hz ניסיתי להגדיר על הקצב של היצרן - קצב אופקי של 30-54 וקצב אנכי של 50-120, אבל המסך עדיין לא מקבל את זה אז בקיצור, מה יכולים להיות הקצבים האופקיים והאנכיים של מסך שעובד בקצב רענון של 75hz ברזולוציה של 800x600 ?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בזמן כתיבת מילים אלו אני פותח את הכרטיס 9800gx2 - מטורף - האם כדאי להתקין את הכרטיס עם הספק הנוכחי (במפרט) או לחכות לקנייה של הספק שלו hec zephyr 750W האם זה יכול לפגוע בכרטיס או שהניצול שלו לא יהיה מלא ? אגב הכרטיס כבד וענק - מקווה שיחזיק בלוח אם - אבל הכרטיס ניקרא פצצה
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי היום את הכרטיס בגירסאת ULTRA DURABLE של GIGABYTE, ברגע שאני נכנס לשרת בBF3 דרך האתר שלהם, יש במשחק מסך שחור ושומעים את הסאונד של המשחק וזהו! חיפשתי ברשת וגם פה אבל לא מצאתי הסבר ופתרון, אשמח לעזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני יודע שיש כפול ליבה ל7800GTX..יש כרטיסים נמוכים יותר שהם כפולי ליבה..ואם כן האם יש להם איזה יתרון על כרטיסים שהם חד ליבה באותו המחיר?
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך PCIE בעיקר למשחק FLIGHT SIMULATOR 2004. אני לא רוצה להשקיע 3000 ש"ח בכרטיס מסך הכי טוב, אבל אני מחפש את הכרטיס שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר. אין לי תקציב מוגדר אז תקבעו אתם איזה כרטיס יתן לי הכי הרבה ביצועים במחיר משתלם. כלומר, האם אני אראה איזשהו שיפור במשחק אם אני אקח X800 במקום 6600 GT? האם הוא יהיה משמעותי?
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ראשית זה האשכול הראשון שאני פותח אז בבקשה אם זה לא המקום הנכון אל תכעסו עלי בבקשה (אני בחור רגיש). לאחר המון חיפושים ברשת (גם ב HWZONE) הגעתי למסקנה שאני צריך לרכוש את הכרטיס: "GTX 560 ti" אבל אני ממש לא מבין גדול אז מאוד יכול להיות שזה לא הכרטיס בשבילי ואם כן אז של איזו חברה כדי לי Gigabye, Asus, Sparkle? בכל אופן אילו הם הצרכים שלי: - כרטיס בעל טמפרטורות נמוכות - שקט במיוחד - שיעבוד עם המשחקים החדשים לעוד 3 שנים - רזולוציית מסך של 1080p * חשוב לציין שאני לא גיימר כבד תודה ושבוע טוב!
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
לכל אלה שעדיין בעלי תושב AGP ורוצים DX10 ,אז Gecube חשבה עליכם ותשחרר בחלקו הראשון של ספטמבר את HD2600PRO. HD2600PRO יבוא כנראה בשני דגמים אחת של 512MB DDR2 ואחת של 256MB DDR2. גירסת HD2600PRO 256MB תעלה כ 100 יורו, כאשר גירסת 512MB כ104 -122 יורו. מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2440&Itemid=1
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כשאני משחק, הזכרון שהמשחק צריך נלקח מהזכרון שבכרטיס. אם והזכרון לא מספיק האם הכרטיס לוקח זכרון מהRAM? (אני כמעט בטוח שמבחשבי מאק זה ככה) נ.ב הכוונה למחשבים נייחים.
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
חברת ASRock חושפת באתר שלה את דגם ה-Challenger מוקדם מהצפוי - ומגלה לנו כי כרטיס הביניים העתידי יהיה דומה למדי לכרטיס מהמחנה האדום שכבר נמכר בחנויות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אז ככה אני קצת חלוד בעיניין... מה יש חדש??.. מה הכי משתלם בסכום הנל... מה יש ל ATI ומה יש לNVIDIA להציע... כרגע יש לי 7600GT אז אני רוצה משהו שיראה לי שיפור ניכר... את המפרט אפשר לראות למטה והוא לא מעודכן..לוח אם של גיגהביט G31..נראה לי..(קיצור על אותו סגנון של האביט שהיה לי) מארז+ספק כח של אנטק FUSION... (ראיתי גם 8800GT עם גיגה)
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך 8800gt (שהייתי מאד מרוצה ממנו) ואני מחפש להחליפו בכרטיס חדש. המחשב שלי הוא ישן (מעבד E6600 מהראשונים שיצאו fsb 1066 , ספק thermaltake tr2 rx-550, , לוח אם asus chipset p965 4 גיגה זכרון). אני לא משחק הרבה משחקים בעיקר רואה סרטי HD (אבל משחק משחקים חדשים בד"כ) וגם אם אני משחק זה בד"כ ברזולוציה של 1360X768. אשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך (רצוי של nvidia - יש לי ניסיון לא טוב עם ATI בכל מה שקשור לדרייברים) תקציב עד 900 ש"ח המון תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שאלתי בפורום אוברקלוק ואני שאל גם פה יש לי כרטיס hd6770 שפיר עשתי לו אוברקלוק של 15 אחוז ה fps לא השתנה ונשאר 18 פרמים .הניצול של המעבד (e8400 ) הגיע ל 90 אחוז והניצול של הזיכרון הוא 65 אחוז זאת אומרת שאף על פי שהמגה הרצים גדלו התצוגה לא השתתפה המסקנה היא שואוברקלוק לא משפר את התצוגה והשאלה האם כדאי לקנות כרטיס מתקדם יותר שהרי ההבדל הוא בתדרים שאולי לא משפיעים
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
ולמה? והאם הוא שווה את מחירו... * Gigabyte nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Pine XFX nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Sparkle nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Point of View nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Gainward nVIDIA geForce 8600GTS 256MB PCIe * Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe תודה!
-
- 14 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מה הכרטיס החזק ביותר שקיים ל ATI כיום? האם קיים לו מתחרה ראוי בצד של NVIDIA ? האם קיים CF משני כרטיסי ATI שהוא משתלם מכרטיס בודד של NVIDIA ?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
חג שמח לכולם... נתקלתי בבעיה... הX800 שלי כבר לא סוחב (אין SM3) וזה ממש מעצבן אותי שכל משחק שיוצא עכשיו לא עובד לי! יש לי תקציב של עד 1000 שקל אבל הנה בעיה נוספת! יש לי ספק של 400W... :-X מה אתם אומרים על זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7963 הספק שלי יסחוב אותו? המעבד לא יהווה צוור בקבוק? תודה! :-*
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד dell vostro 3300 וכאשר אני מחברת אותו לטלוויזיה שלי דרך חיבור VGA אני רואה שתמיד ברזולוציות של המסך הרחב נחתכת התמונה באופסט אך ברזולוציה של מסך 3:4 התצוגה שלמה, זה מעוות את התמונה, הורדתי את הדרייבר הכי עדכני ועדיין הבעיה קיימת. בבקשה עזרו לי
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני משחק בפאר קריי קורה מן מצב שהתמונה נשברת כאילו לפס שחותך את התמונה , זה קורה שאני מסתכל ימינה ומשאלה מהר , הVSYNC מופעל ויש לי מסך LCD יש למישהו פתרונות? אגב הורדתי את הפאטץ האחרון.
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי אני רוצה לרכוש כרטיס 8800 כי שמעתי שהוא מריץ די טוב את המשחקים החדשים. פתחתי את זאפ וראיתי שיש מלא סוגים. הזול ביותר 482 ש"ח. היקר ביותר 1700 ש"ח. מה ההבדלים? אני רוצה משחקים כמו ביושוק וקריסיס למחשב ולא מצליח להבין האם כרטיס 8800 שעולה למשל 482 יצליח או לא יצליח להריץ. בקיצור אם תצליחו להסביר לי בצורה פשוטה אני אשמח. תודה ;D
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כמה stream proccesors יש לHD4870 הוא נחשב ליותר חזק מה260GTX?
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-