עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מבקש המלצה לכרטיס למשחקים וHD. המערכת: מעבד Q6600 לוח של ASUS (סורי לא אמר דגם) RAM 4 GB 800MHZ כרגע כרטיס של GIGABYTE GTS8800 640MB חושב לשדרג את הכרטיס מסך עד לסכום 2000 ש"ח. אופציות: GT8800 של ASUS ,הבנתי שיש דברים שהוא לא חזק מה GTS (גירסא 640MB),האם לדעתכם זה מצדיק שדרוג? כמובן ה GTS8800 של GIGABYTE נכנס בתקציב אבל הבנתי שהוא חזק ממש במעט מGT. האם קיים GTS חדש מ ASUS? הבנתי שתאריך ההשקה קרב ובא ויצאו גם גירסאות של 1 GB האם אז השדרוג ניהיה הרבה יותר משמעותי? נברתי בפורום לפני והתשובות די אמביולנטיות,כנראה בגלל שעד לפני שבועיים דברים לא היו בהירים מספיק. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by benor,

חבר שלי קנה את הכרטיס הזה, ולפי זיהוי של Everest הכרטיס מזוהה כ- 128 ביט. אבל , עכשיו הבעיה שלפי נתוני היצרן שלו הוא 64 ביט. http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128T.htm איך אפשר לברר ב-100% כמה ביט הכרטיס? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  3. שלום, יש לי מסך דק של סמסונג 17'. הוא מחובר למחשב עם החיבור החדש ולא הרגיל ( הישן ). לפני כמה ימים הדליקו את המחשב והמסך מראה "בדוק כבל נתונים ". בדקנו חיבורים וחיברנו מחדש, לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by ExploiT,

אוקי שלום כולם היום סוף סוף קיבלתי סוף סוף תאיטנרנט שלי חזרה לאחר כאסח עם אמא עכשיו לא משנה , עכשיו למי שיודע לפני משהו כמו חודשיים הבאתי לדוד שלי 330 $ כדאי שיקנה לי איתם במיאמי ראדון 9800 פרו . לאחר כשבועים הוא חזר עם הכרטיס ומאוד התלהבתי והיו לי איתו בעיות לאחר כמה בירורים פה בפורום גילתי כי הכרטיס היה מזויף ומזה נבעו הבעיות, דוד שלי נסע שוב למיאמי אז הבאתי לו תכרטיס וכתבתי לחנות מכתב מפורט מה לא בסדר והכול כאשר דוד שלי הגיע שוב לחנות וביקש להחליף תכרטיס הם התנצלו ואמרו שפיצוי אני יקבל כרטיס חדש שיצא, דוד שלי אמר לי את זה וההיתי באחלה מצב חשבתי שאני יקבל את ה X800 , הוא חזר לארץ וקבילתי תכרטיס וכמעט שהתפוצץ לי וריד במוח מרוב עצבים הם שלחו לי all in wondr 9600xt אז עכשי…

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by asaf_h,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 800 ש"ח. אני מתלבט אם ללכת על ה-5770 (סביב ה-790 ש"ח של Gigabyte) או אולי על ה-GTX460 (עם תוספת קטנה במחיר). אשמח לשמוע חוות דעת / המלצות אחרות. תודה

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by LooseCannon,

היי, קניתי אתמול את ה TI4200 של inno3d, התקנתי הדרייברים האחרונים של nvidia, ויש בעייה כל שהיא עם הדירקט 3D, משחקים לא פועלים לי וב direct diagnostic הוא רושם לי כשאני מנסה לעשות את הבדיקה של הdirect 3d את השגיאות הבאות: Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) Direct3D 8 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) Direct3D 9 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) ניסיתי גם להוריד את דירקט אקס מחדש וזה לא עזר... עזרה מישהו?

7. Started by technikz,

שלום לכולם! 8) התחלתי OC לכרטיס מסך שלי(Sappire HD5850) וברצוני להמשיך אותו אך התדר של הליבה יכול להגיע רק ל775,אחרי קצת מחקר הבנתי שאני צריך לעדכן את הביוס של הכרטיס מסך. ועכשיו מגיע השאלה,איך?מי?מו?מה? תודה מראש לעוזרים אני רוצה להגיע לOC של 10-15% שזה פחות או יותר הOC שאפשר לעשות בלי העלאת מתחים.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by itaysk,

והאם יש הבדל פיזי בינם לבין רגילים? האם הם רק לכרטיסי מסך?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  9. שלום. קיבלתי לידי מערכת מחשב סבירה הכוללת ספק 350W ג'נרי,מארז,לוח אם H67,ומעבד I3 2100. קניתי למחשב זכרון ודיסק קשיח. מה שנותר לי לעשות זה לקנות כרטיס מסך. התקציב שלי הוא כ500-600 שקלים. לאחר בדיקה קצרה הגעתי למסקנה שעדיף לי לקנות או את ה 7750 או את הGTX660 כי שניהם בנויים על ארכיטקטורת 28nn מה שלא ידרוש החלפה של ספק שאינני חפץ מלעשות כך. לכן אשמח לחוות דעת על איזה כרטיס כדאי לי לקנות והאם כדאי לחפש כרטיס אחר שהספק שלי יצליח להתמודד איתו?

10. מפרט מחשב מעבד: AMD ll X4 965 3.4 ללא OC כרטיס מסך: Asus HD5850.1g לוח אם:GS-MA78MT-US2H זיכרון: 2x2 ללא צלעות קירור של Kingston ספק כוח:antec350 אז ככה זה הבעיה .. ניסתי לעשוות OC לכרטיס מסך עם התוכנה של MSI.. ואת הבדיקת מאמץ עםOCCT תכלאס זה פעם ראשונה.. אבל ראיתי קצת סירטונים וקראתי קצת וזה קיצר קיבלתי מושג או2 קראתי איך לעלות מתח גם .. קיצר התחלתי לעלות את הליבה קצת.. והזיכרון.. מאוור סמתי על 50 נישמע כמו שדה תעופה.. והעלתי מתח גם קצת.. כמובן שלא היתפערתי העלתי אתם ב15-20 הממ נגיד שהליבה הייתה על 700 העלתי ל1000..הזיכרון על 1000 שמתי 1500.. מתח היה על 1000 בערך שמתי 1200 משהו כזה ...משהו מוזר שעשיתי בדיקת מאמץ לכרטיס ה FSP הרגיל משהו כמו 186..עכשיו אחרי הOC בדקתי וי…

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  11. מחפש את הכרטיס מסך כם שתי יציאות DVI הכי זול. מיודע למחשב שהולך לעבוד עם שני מסכים חדשים אבל ללא משחקים... רעיונות? המלצות? בראל.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by Mr.Pepo,

אשמח לדעת אם יש דגם ספציפי של 7600GS ל-PCI-E מהחנות LogicPC שאתם יכולים להמליץ לי עליו. התקציב הוא 600-700 שקל. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  13. איזה כרטיס יותר שווה גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר ואם למישהו יש אשמח לקבל חוות דעת!!! אסוס - TURBO-GTX970-OC-4GD5 https://www.asus.com/us/Graphics-Cards/TURBOGTX970OC4GD5/overview/ ג'יגה בייט - GV-N970G1 GAMING-4GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#ov

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  14. Started by ykg,

יש ברשותי כ.מסך 8800 GTS שעבר OC ע"י היצרן (MSI). הזמנתי מחשב חדש והטכנאי אמר שעוד בהתקנה מופיעים לי נקודות וקווים אדומים,הוא טוען שהכרטיס היה כבר בשימוש (הזמנתי מ-newegg בארה"ב) ושהכרטיס דפוק. יכול להיות שהקווים מופיעים בהתקנה כי עוד לא הותקנו הדרייברים של הכרטיס? נשמע לי קצת לא הגיוני שNewegg ימכרו לי משהו משומש. משהו מכיר את התופעה? נשמע לכם הגיוני? המחשב תחת אחריות ואני לא רוצה להתחיל להתעסק עם זה ,כי אני לא כזה מבין בזה. הזמנתי בחנות שנחשבת לאמינה.

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by nashdy,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בעניין . יש לי 2 כרטיסים של GTX480 של גיגהבייט האם אני יכול לחבר כרטיס שלישי של GTX480 של חברת ZOTAC בנוסף לשני כרטיסים שיש לי? יעשה בעיות אם זה חברות שונות , אבל אותם כרטיסים ? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  16. הכרטיס מסך שלי(nvidia GeForce 7100) לא מתאים למשחק ואינני מתמצא בדברים אלו כמה יעלה לי כרטיס מסך זול שיותר טוב מהדרישות מינימום של המשחק (nvidia 7900) ומאיפה אני יכול להשיג אחד???

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by Kukishin,

מתחמם בפראות ואז כל המחשב קורס ונדלקת בכרטיס נורה אדומה. איך זה יכול להיות שהוא לא מקרר את עצמו? מה עושים?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by Aner,

1. 17" LG Flatron F700B NEW Flatron Monitor 2. 17" Proview DX-787 Digital FLAT Monitor 3. 17" MAG 786PF Flat Monitor 4. 17" BenQ G774 Flat Monitor 5. 17" Samsung 763MB Flat Monitor 6. 17" IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor 7. או בקיצור, מה המסך הכי טוב עד 1000 שקל ;D

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by lmlm,

לכל אלה שעדיין בעלי תושב AGP ורוצים DX10 ,אז Gecube חשבה עליכם ותשחרר בחלקו הראשון של ספטמבר את HD2600PRO. HD2600PRO יבוא כנראה בשני דגמים אחת של 512MB DDR2 ואחת של 256MB DDR2. גירסת HD2600PRO 256MB תעלה כ 100 יורו, כאשר גירסת 512MB כ104 -122 יורו. מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2440&Itemid=1

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by October,

שווה לי ב 300 שקל למרות שזה חברה חרבנה? דרך אגב הוא חדש דנדש מהקופסא

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by zion789,

שלום קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 של ג'יגה בייט,נכון למקודם בדקתי טמפ' והיא הגיעה ל85! אז פתחתי את התוכנה אוורסט ונוכחתי לגלות שמהירות המאוורר לא עוברת את ה20% תפוקה שלה כלומר גם במאמץ היא לא זזה.פתחתי את המחשב וגיליתי שיש לי המון אבק על הכרטיס מסך ובמיוחד על דפנות המאוורר וצלעותיו-אבק ממש כבד שהצלחתי להסיר אחרי הרבה זמן - ציפיתי לשיפור משמעותי בטמפ וגיליתי שהיא ירדה ל73 - 78 +- ועדיין המאוורר לא מגיע למאמץ! כלומר ברגע שאי משחק רוב הפעולות עושה המעבד הראשי במחשב -כתוצאה מכך הוא מתחמם ולבסוף מתכבה המחשב,אז עכשיו אני אומר מה יכולה להיות הבעיה - למה המאוורר של המעבד הגרפי לא זזז למרות שהסרתי את כל האבק שהפריע לו דרך אגב אני מעדיף שתענו לי פה ולא בפורום משני אחר למה לא …

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  22. מדובר בחיבור של 7900GT לטלויזיה וחיבור של מסך דרך DVI , דריבר 175.19 WinXP . לא הייתה לי בעיה כזו בעבר , שמצב DualView מציג לי על הטלויזיה תמונה שחורה עם פסים לבנים רצים לאורך הטלויזיה . מצב CLONE עובד , אין שום בעיה , רק DualView עושה בעיות . עשיתי חיפוש ברשת מצאתי כמה נושאים ,אבל לא ראיתי שיש איזה פיתרון . אולי מישהו כבר ניתקל בזה ויודע את הסיבה או הפיתרון לבעיה.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  23. אני כבר ממש אובד עצות אני מנסה למצוא בנרות 6600GT לAGP אבל אין מזל אפילו משומש יהיה טוב אבל זה כאילו נעלמו כל הכרטיסים ל AGP של NVIDIA בארץ ... (כאילו אף אחד לא מוכר ... לא חדש ולא ישן...אולי רק 5200 אבל זה לא הרעיון :-\) מישהו יכול לעזור ? להפנות אותי אולי לחנות שיש לה במלאי ? או לאיזה חבר נחמד שלו שרוצה למכור ? תודה מראש על העזרה

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by cyberX,

אחי רוצה לשדרג ולקנות כרטיס מסך יותר טוב כרגע יש לו GF7300 מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון השאלה היא כזאת, איזה כרטיס מסך יתאים למחשב בלי ליצור צוואר בקבוק (וגם מבחינת החיבורים PCI-E וכל אלה.. אני פשוט לא מבין בזה כל כך) ואני יודע שהספק ג'נרי ולכן הייתי רוצה לדעת אם צריך גם להחליף אותו לפני קניית כרטיס מסך חדש או שהוא יחזיק מעמד עם כרטיס מסך חדש, ולכן אני רוצה שתתחשבו גם בזה אין תקציב אבל אני מניח שלא לעבור את ה-600 שקל

• 11 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.