עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gigabot,

רק עכשיו גיליתי עד כמה הכרטיס שלי חיה נגמר לי הציר של הליבה ושל הזיכרון חופשי אני עכשיו על 375/522!!! וואואוווווו! הוא עשה 1300 ב-3Dmark05!!! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by nec5e,

שלום לכולם. יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך 8800gt (שהייתי מאד מרוצה ממנו) ואני מחפש להחליפו בכרטיס חדש. המחשב שלי הוא ישן (מעבד E6600 מהראשונים שיצאו fsb 1066 , ספק thermaltake tr2 rx-550, , לוח אם asus chipset p965 4 גיגה זכרון). אני לא משחק הרבה משחקים בעיקר רואה סרטי HD (אבל משחק משחקים חדשים בד"כ) וגם אם אני משחק זה בד"כ ברזולוציה של 1360X768. אשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך (רצוי של nvidia - יש לי ניסיון לא טוב עם ATI בכל מה שקשור לדרייברים) תקציב עד 900 ש"ח המון תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by thtking,

זקוק לגבי המלצה לקניית כרטיס מסך חדש בתקציב של כ800 ש"ח +/- המפרט הנוכחי: Athlon 64 3500+ Gigabyte K8NXP-SLI OCZ 1024X2 400 ספק: Thermaltake TR2 RX 550W כרגע הכרטיס שבבעלותי הוא:Gigabyte 6600GT 128MB חשבתי על 9600GT 1GB מ: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2804 אשמח לשמוע את דעתכם

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by guyishai,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Albatron 6600GT, ולאחרונה (בעיקר ב-GTA:SA) אני נתקל בבעיות מעצבנות. בזמן המשחק פתאום מופיעים מעין משולשים שחורים על המסך, שהקודקוד שלהם באמצע. הם משנים את הצבע והצורה ומפריעים מאוד. ברגע שעושים pause נפטרים מהם, אך הם חוזרים לאחר כמה זמן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, וראיתי שהבעיה קורה הכי הרבה כשההגדרות נכפות על GTA מבחוץ (כשלא מסומן ב-AA וב-AF את Application controlled). כשסימנתי application controlled תדירות הבעיה פחתה מאוד, וכבר בקושי נתקלתי בה. הבעיה קיימת גם ב-FS2004, כל עוד ה-AA נמצא על אחד מהערכים עם 8xS. ברגע שאני מוריד ל-4x, זה נפתר שם לגמרי. ד"א, המשולשים האלו הם לא העיוותים היחידים, ולפעמים גם הטקסטורות "מאבדות שליטה" ומתחילות לרצד וכו' …

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by imac,

בעצם השאלה שלי מה שונה בינהם לבין הסדרות הנמכרות יותר (GeForce אז TNT) נגיד מי יותר טוב GeForce 4 Ti4600 או Quadro4 900 XGL?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by bluemail,

ואם אני צריך להחליף ספק אז להוסיף

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by pp12,

העם הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS יריץ את המשחק crysis על ההגדרות הכי גבוהות שההגדרות יהיו עד הסוף ועם כל האפקטים?

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  8. אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך דגם 8800GTS מכיון שהמחשב מחובר לטלויזית LCD 32 אינץ רציתי לדעת אם אני חייב לקחת את הדגם עם ה- 640 MBזיכרון או שיספיק לי גם ה- 320 MB תודה לעוזרים...

• 15 תגובות
    • 882 צפיות
  9. קרתה טעות קטנה בהסבר! אני מחפש כרטיס מסך בלבד באזור 3-4 אלף שקלים. הדרישות: שיעבוד כמה שיותר טוב ב3DS MAX וגם למשחקים. המפרט שלי: לוח Z77 לוח אם לא זוכר בדיוק את הדגם I7 3770 3.4GHZ 16GB RAM מסך 23 אינצ' רזלויה FHD יכול להיות בעתיד יעבור ליותר גדולה. בכל אופן עדיפות גרפיקה, פחות חשוב משחקיות.

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  10. יש לי תקציב 5000 שקל למחשב בלבד ללא מסך וללא ציוד היקפי, לא מתוכנן OC מה שמונע בעדי לקנות את המחשב זה שחבל לקנות היום 7600 GT ב900 שקל שעוד מעט יצא 8600 ויעלה מחיר דומה.. האם שווה לחכות?! האם יש תאריך ליציאת הכרטיס בארץ?? אני ממש מחכה כבר למחשב

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by X - DreaM,

למישהוא יש כרטיס של GIGABYTE RADEON 9000 PRO? אני לא מצליח להפעיל את הTV-OUT יש שני חיבורים ביציאה S-VIDEO ו-AV חיברתי את ה-AV לטלויזיה אבל אני לא מצליח לראות בטלויזיה (צריך לציין שהחלפתי VOODOO 3 ובו זה עבד)

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  12. ומעבד 1900 אי אמ די 256 זיכרון 7vrxp ver 1.1 נחשב טוב? הייתי רוצה שתתנו לי טיפים לשינוי בביוס שהכרטיס יהיה יותר יעיל ומהיר אם יש דבר כזה תודה רבה אדם

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  13. קיבלתי את הכרטיס לפני 3 ימים..הכל עבד בסדר עד היום מלפני שעתיים.. כל רבע שעה המחשב נתקע,קופץ מסך שחור בערך 2 שניות וחוזר לעצמו, ואז מביא לי שגיאה "מנהל התצוגה AMD הפסיק ושחזר את עצמו בהצלחה" אחרי חיפוש בגוגל ראיתי שזה שגיאה ידועה...אז ככה שכמעט ואין סיכוי שקיבלתי כרטיס תקול. בכל הדיונים שראיתי מגוגל לא מצאתי פתרון לזה.. למרות שאנשים רשמו שהם ניסו למחוק את הדרייבר ולהתקין את הכי מעודכן וזה לא עזר, ניסיתי גם אני למחוק עם התוכנה RevoUninPro מחיקה מלאה,אבל עדיין זה לא עזר. באחד הדיונים שחיפשתי ראיתי אחד שרשם שיש לו את הבעיה והוא מצא פתרון בכך שהוא עשה את זה: 1.Log on to the VM as a member of the Local Administrators group. 2.Click Start, type gpedit.msc in the search b…

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  14. המעבד : AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL איזה יותר טוב מבין שניהםם?.... תודה ..

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  15. כלומר שהוא ישתמש ב16 או 32 מהזיכרון של המחשב? כי אני מאוד רוצה לשנות את זה... המחשב הוא 900 עם 128 pc133

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by יוגב1,

יש לי שאלה... אני רוצה לקנות כרטיס שיתאים לי למשחקים בAGP ואני חושב ללכת על X800PRO RADON אבל יש לי מעבד של 1800MHZ AMD ATHLON XP וזיכרון של RAM768 ומה ההבדל בין חברת Sapphire לגיגהבייט ו כל חברה אחרת מה הכי טובה? האם אני יכול להגיע לבצועים של הכרטיס עם הנתונים האלה או שהם נמוכים מידי בשבילו? או מה לדעתך מתאים לי בגלל הנתונים שלי? תודה לכל העונים

• 14 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by kknd,

שלום לכולם, האם מישהו יכול להפנות אותי או לחוות דעתו לגבי שאלה שמטרידה אותי מזה מספר ימים: איזה כרטיס חזק יותר - ה-FX5200 או ה-TI200 מסידרת הג'יפורס 3 הוותיקה? חיפשתי השוואות באינטרנט אבל לא מצאתי, ואשמח לקבל תגובות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  18. שלום, ברשותי המחשב הבא: Athlon XP 3200+ 512mb ram leadtek geforce 4 ti4400 128 ram ואני רוצה לשדרג. הסיבה לשדרוג היא שOblivion מחייב כרטיס מסך שתומך בפיקסל שיידר 2.0. כרגע אני מגיע עם 3dmark 2003 ל1850 נקודות, ורוב המשחקים די צולעים. אני מתלבט אם לשדרג את כרטיס המסך בלבד, ואז אני אצטרך לקנות כרטיס AGP, לבין לשדרג הכל, ואז הסיפור הרבה יותר יקר, אבל אני אוכל לקנות כרטיס PCI Ex. מה דעתכם? האם שדרוג של כרטיס המסך בלבד יביא אותי לתוצאות טובות מבחינת משחקים חדשים, או שזה בזבוז כסף ועדיף כבר ללכת על שדרוג כולל?

• 14 תגובות
    • 881 צפיות
  19. שלום חברה מה שלומכם אני רוצה לקנות מחשב נייד, אבל בכל זאת שהמחשב הנייד יריץ משחקים בצורה טובה (כמובן לא על High אבל לפחות על NORMAL) הרבה מחשבים באים עם INTEL Graphics Media Accelerator 950 האם הוא שווה משהוא? יש לי אופציה לשדרג ל Geforce Go 7200 256MB, אבל ב 300 ש"ח יותר השאלה שלי כמה שווה המאיץ של INTEL וכמה שווה יותר המאיץ של GEFORCE

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  20. הפרטים על הלוח הם בקישור http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3156

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by Ofekvaknin1,

שלום יש לי את הכרטיס מסך Sparkle GTX560 לא גירסת ה TI אתם יכולים להסביר לי איך לעשות לכרטיס עצמו אוברקלוק ואשמח גם אם תגידו לאיזה רמה של כרטיסים הוא יגיעה בעזרת אוברקלוק תודה!

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by Raul,

חבר שלי קנה מחשב חדש, עם FX5700 של MSI. שלשום הוא קיבל את המחשב, ורשום בביוס של הכרטיס מסך ובכל מקום אחר, שהכרטיס הוא 5700VE זאת לא טעות (אין הכוונה לLE). עכשיו השאלה היא, מה זה החיה הזאת? לא מצאתי אישור לקיומו של הכרטיס באתר הרשמי של MSI וגם לא בזה של nVidia. יש לציין, כי באוורסט, רשום שם בנתונים שזה בא עם DDR2. אשמח עם תוכלו לתת קצת מידע ולשפוך קצת אור על הכרטיס המסתורי (והאם הוא פחות/יותר טוב מה5700הרגיל). ד"א, המחשב נקנה באייבורי.

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  23. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לכרטיס גרפי. אני לא זקוק לביצועים הכי גבוהים. הוא צריך להיות מסוגל לתמוך במשחקים, גם חדשים, ברמה סבירה. אני לא מצפה ממנו להריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר. אני אשמח אם הוא יצליח להסתדר עם דברים שייצאו בשנתיים הקרובות, אפילו אם הוא יוגדר כדרישה מינימאלית להרצה... התקציב שלי נע בסביבות 500 ש"ח, וכבר הבנתי שזה לא ממש ריאלי... מצאתי את הכרטיס הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1483 הוא מתאים לדרישות שפרטתי? המחיר סביר? אתם מכירים משהו יותר טוב במחיר זהה פחות או יותר? תודה לכולם...

24. Started by itaysk,

והאם יש הבדל פיזי בינם לבין רגילים? האם הם רק לכרטיסי מסך?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by CraXeD,

אז ככה אחרי הרבה זמן של המתנה בשביל הברידג' שאבד הגיע לי חדש מחו"ל! והמפרט הוא ככה Intel Core2Duo E8400 3Ghz Asus P5K3 2x1024MB Ocz DDR3 Gold Edition 1066Mhz 2x9600GT BFG OC 512 MB Thermaltek Bigwater 745 NZXT Tempest Corsair 550VX ונעבור לחלר המעניין תמונות : אז ככה Bridge SLI של MSI http://i36.tinypic.com/308fa6q.jpg המארז מבפנים http://i33.tinypic.com/2cxu7br.jpg עוד תמונה מבפנים. http://i35.tinypic.com/5dse43.jpg TEMPEST מבחוץ http://i35.tinypic.com/2el6scx.jpg 2X120mm Themaltek 745 BIGWATER http://i35.tinypic.com/i37z14.jpg התמונות בכוונה בצורה הזאת בגלל שהן גדולות והכול הורכב על ידי :):) תגובות בקשה

דיונים חדשים בפורומים