כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אהלן. יש לי מחשב ישן (amd 4200+ ,gforce 6100 onboard) שנהיה ממש איטי. לאחר פירמוט והתקנה מחדש עדיין מורגשת איטיות בניגון סירטי פלאש באינטרנט ובאופן כללי המחשב מרגיש לי שהמחשב מתאמץ לסחוב את חלונות 7 (יש 3GB ראם) האם לפי דעתכם הכרטיס מסך מהווה צוואר בקבוק? האם השקעה של 150 שח (ראיתי שיש כרטיסי מסך GEFORCE210 בסביבות המחיר הזה) תעזור למחשב לתפקד יותר טוב ? או שזו סתם בעיית דריברים/פלאש? השימושים הם כאמור אופיס, אינטרנט, וסירטי HD (המחשב סוחב 720 בלי בעיה ו 1080 עם עזרה של COREVAC)
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני טס לארה"ב בעוד חודש וחצי.. בנתיים אני עושה סקר לגבי כרטיסי מסך.. בניתי לאחרונה מחשב ביתי רב שימושי, ללא כרטיס מסך מתוך הנחה שבעתיד - שלא ציפיתי שיהיה כל כך קרוב, אוסיף לו אחד אבל לאור זה שאני טס ובא לי לנצל מחירים טיפה יותר משתלמים (בטווחים שמתחת ל - 200 דולר): ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.superbiiz.com/detail.php?name=GA-6770S1G ומאד התרשמתי ממנו.. במחיר כרגע של 136 דולר, עם סיכוי שירד עוד קצת בהמשך.. המחשב המדובר הוא עם מארז CM Elite 310, ספק ANTEC VP450 , מעבד I32100 ולוח אם מסוג H67 של אינטל.. מה שמוצא חן בעני היא העובדה שהוא מקורר פאסיבית והיות והמחשב שקט מאד כבר עכשיו, זה יכול להיות שדרוג עצום ביכולות ולא על חשבון הסאונד. רציתי לשאול האם הכרטיס …
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכם, איך נראה לכם הכרטיס הנ"ל לתקציב שלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והתקציב הוא לא גבוה, כרגע יש לי את ה gts250 512mb ראיתי את ה gts450 1gb של Gainward ב 630 שקל האם אראה שיפור משמעותי בינהם? אני משחק על רזולוציה 1920*1200 והמפרט שלי מפורט בחתימה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
שלום! ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.tms.co.il/product/10111 למה הוא נועד? זה למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש שתפקידו העיקרי הינו הרצת משחקים "בינוניים" כגון heroes of might and magic 6 אני לא מעוניין בכרטיס של גיימרים כבדים או משהו בסגנון אלא בכרטיס בעל יחס עלות-תועלת טוב שיחליף את הכרטיס המובנה שהגיע עם המחשב ויתן מענה טוב למשחקים שכרגע עובדים אבל רצים בצורה קצת מקוטעת. להלן המפרט של המחשב שנקנה לפני כשנתיים: מעבדAMD PHENOM II X6 1055T (2.8GHz) 125W גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 לוח-אםGIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3 דיסק קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ צורבDVD-RW - SATA115 כרטיס מסךמובנה במעבד מארז ANTEC SONATA 3 + ספק 500W תודה רבה לכל העוזרים! עמ…
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד ועל כרטיס מסך מובנה מובנה - HD 4000 כרטיס מסך חיצוני - 7670M קחו לדוגמא את המשחק GTA IV יש לו BENCHMARK שמותקן בתוך המשחק, לאחר הרצה של הבנצ'מארק אני מקבל תוצאות של FPS מינימאלי מקסימאלי וממוצע אך הכרטיס מסך שנבדק הוא ה- HD 4000 . הבעיה כמובן היא ביצועים וזיהוי תקין של כרטיס מסך . הדריבר של ATI עובד בוודאות כמו שצריך ( לאחר עידכון של הדרביר לכרטיס מסך לגירסא שסמסונג הוציאו FPS עלה בצורה דרסטית במשחק COD 4 (מדובר על עשרות FPS ) המחשב מחובר דרך AC הספק של המחשב מוגדר על ביצועים מקסימליים וכן הגדרות מתקדמות מכוונות על ביצועים גבוהים תמיד . בדרייבר של ATI גם כן הגדרות על MAXIMUM PERFORMANCE .
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות אחד משתי הכרטיסים האלה, אבל לא הבנתי במה עולה ה4550 חוץ מDDR3 .. אפילו מהירות הזיכרון זהה.. 800MHZ.. האם שווה לשלם יותר עליו? בגדול אני צריך אותם לפוטושופ ועבודה מרובה בווינדוס 7... תודה!
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אז ככה היום סופסוף אני הולך להשלים את המחשב שלי בכרטיס מסך שחסר לי וחלק אמרו לי את הגרסא הרגילה וחלק אמרו את הnew edition ובלה בלה ופתאום יש את הגרסאת heatpipe fan שאני בכלל לא רואה עליה מידע באתר של sapphire אז קיצר החלטתי שאני כבר אביב את הכרטיס עם קירור טוב אבל לא מצליח להחליט איזה... עד עכשיו הייתי בטוח שאני מביא את הvapor-x ואז ראיתי את הmsi hd5770 hawk ונידלקתי עליו נראה שיש לו קירור אכזרי ביותר הפאק היחידי שיש לו רק dvi אחד. ואז אמרו לי שבכלל גם הvapor-x מקרר פחות טוב מהקירור הרגיל עשו לי סלטטט בקיצור עצה שלכם לפני קניה 5770 vapor-x 5770 hawk 5770 heatpipe fan מה לקחת? (כולם אותו מחיר.)
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
Axle Geforce 9300GT 1024 MB GDDR2 Arctic Cooling, FULL + LOW PROFILE S-VIDEO PCI-E Retail T93GS1G 242 שקל, שנשמע כמו עסקה מעולה לא ? לסרטים חשוב כמה זכרון יש על כרטיס המסך ? רק משום מה אין אותו פה http://www.nvidia.com/object/cuda_gpus.html יש m ,את הרגיל לא רואה ,אז הוא לא תומך ? http://www.axle3d.com/eng/productspec.php?id=75 Hardware Decode Acceleration2 Provides ultra-smooth playback of H.264, VC-1, WMV and MPEG-2 HD and SD movies. זה לפחות מה שכתוב ,אך זה GS, לא נראה שקיים בכלל GT. תנו תגובה ,תודה עדכון: בדקתי ב ויקיפדיה, http://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_PureVideo יש שם שורה של 9300 GS ו GE, הוא תומך לפי העמוד ,אז זה פשוט כמו גרסה שיש מבנאת ב לוח אם, רק בתצורה של …
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב לפני כמה חודשים, עם כרטיס מסך יד שניה שכנראה שבק חיים ברגעים אלו (ניסתי לחבר את המחשב למסך השני..) בכל מקרה חשבתי לחכות לסדרה החדשה של כרטיסי המסך.. אבל בלית ברירה אני חושב שאלך עכשיו על ה8800GT. האם יש חנויות שניתן לרכוש מהן את הכרטיס (512MB) באופן מיידי? (אני ממש ממש צריך את המחשב למחר-מחרתיים) רצוי שהן יהיו באיזור המרכז אבל אם הן עושות משלוחים אז זה לא חובה. אני יודע שהשאלה נשאלה הרבה פעמים, אבל אני לא מצליח למצוא לבדי באיזור המרכז חנויות שמוכרות את הכרטיס הזה במחיר סביר (מתחת ל1500 ש"ח). ד.א האם כדאי לי לקנות קירור בנוסף? תודה
-
- 13 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי שלום לכם. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך למחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode= שfifa ומשחקים כאלו יוכלו לעבוד בו.. תקציב כמה שיותר נמוך.. אבל אם יש כרטיס אחד ב300 ואחד פי 2 יותר טוב ממנו ב400 אז אני יעדיף את ה400.. סך הכל צרכים נמוכים . . שפיפא וכאלה יוכלו לעבוד בו.. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הוצע כרטיס של +3 שנים אחריות-Gainword , במקור הייתי נעול של ASUS אבל אין כרגע במלאי. 1.האם למישהו יש את הכרטיס ויכול לתת חוות דעת ? 2.האם לחכות ל ASUS ? 3.מבחינת הבאנדל, מלמד ה 3 שנים אחריות , איזה פרמטרים נוספים להשוואה קיימים ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 837 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות שיהיה בווינדוס אקספי DX10 או 10.1 ??? תודה.
-
- 14 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום מומחים: GIGABYTE GeForce 7600GT 128MB PCI-E - מחיר 850שח GIGABYTE GeForce 7600GT 256MB PCI-E - מחיר 1050שח ראיתי כמה כתבות שאומרות שכמות הזיכרון לא כל כך משנה וכמה כתבות שמאוד משנה. אשמח להסבר, והמלצה האם שווה להתאמץ (כשהתקציב מוגבל כמובן) ולהשקיע עוד 200שח לכרטיס עם 256MB? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לפי רוב מבחני הביצועים שראיתי הGT מנצח את הXL, וזה לא ממש ברור לי... לGT יש 7 ורטקס שיידרים ולXL יש 8, לGT יש 300 מיליון טרנזיסטורים ולXL יש טיפה יותר, 321 מיליון, מהירות הסטוק של הGT היא 400MHZ ושל הXL זה 500MHZ,והמהירות זיכרונות זהה(1000MHZ), כלומר שכל היתרון של הGT מול הXL זה בעצם עוד "כולה" 4 צינורות פיקסלים... ולפי מיטב ידיעתי הטכנולוגיות של NVIDIA לא מובילות עד כדי כך מול ATI...
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלומות, מקום העבודה שלי מתלבט בקשר להזמנה של 70 מסכי "17 חדשים. האופציות שעומדות על הפרק הם: LG 710BH ב119$ MAG AH778 ב-112$ או ViewSonic E70F ב-125$ הכל לפני מעמ. האם מישהו מכם מכיר השוואות ראש בראש של המסכים האלו? למישהו יש ניסיון איתם? מה אתם הייתם לוקחים?
-
- 13 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בעיה: אחרי שאני יוצא ממשחקים ה-DESKTOP שלי נהיה בהיר כאשר אני נכנס לתצוגה לצבע זה מסתדר יש לי RADEON 9000 PRO יש דרך למנוע את זה?
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
בעצם השאלה שלי מה שונה בינהם לבין הסדרות הנמכרות יותר (GeForce אז TNT) נגיד מי יותר טוב GeForce 4 Ti4600 או Quadro4 900 XGL?
-
אני צריך לבחור בין שתי מערכות, שתיהן עתיקות. זאת שתבחר צריכה לתת פתרון סביר בתחום של ישומי אופיס וכן כפלטפורמת משחקים (לא הכי חדשים) לילדים. מערכת אחת - פנטיום 200MMX על לוח שאטל 591P רץ ב 100MHZ (המעבד רץ גם הוא ב100 ונותן ביצועים מדהימים יחסית לגילו), עם כרטיס מסך וודו 3 2000 AGP 16MB המערכת השניה - סלרון 450 על לוח של ECS (P6SET-ML) עם כרטיס מסך מובנה חלק מהציפסט - SIS620 עם 8MB זכרון משותף. שאר הרכיבים יהיו זהים - זכרון, דיסק, CD וכו' המערכת השניה בטח תהיה טובה יותר לישומי אופיס, השאלה מה יהיה עם יכולת התלת מימד? ואיכות הדו מימד? יש רעיון למישהו (לפני שאני מנסה כי אני לא יכול עדיין להשוות אותן ראש בראש.)
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לקבל המלצות למסכים 17 בתקציב של עד 100 ש"ח תודה אורי
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
עוד שלוש שאלות קטנות! 1.כיצד אני מעביר תמונה לtv? כאשר אני כבר מחובר עם כבל סופר דרך המניו?(אני בקי בתחום אבל עד כה עםG-F 2.כאשר שיניתי בsmartagrat לדיפולט הוא רשם פאסט רייט פועל וכאשר איתחלתי הוא רשם כבוי????? 3.מידה על ה-8500 128 dvi מהירות שעון אפיקים וכו ואם אפשר הסבר קצר 4.מהם aa,af האם וכיצד ניתן לכוון אותם! 5.האם הtrufurm אמור להיות ב-off ברשותי הדרייבר החדש ביותר בתודה מראש אלעד
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
תגידו איך השידרוג הזה לAGEIA PhysX אמור להתבצע, UPDATE לדרייברים? והאם זה יתמוך ב 8600GTS שלי?
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-