עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני צריך ליצור לוגו במחשב עם איזה תוכנה אני עושה את זה בצורה הכי מהירה והכי פשוטה????

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  2. אני מניח שלכל מי שיש כרטיס מסך עם DVI הוא קיבל גם ממיר מהDVI ל VGA. ראיתי שהממיר לא משתמש בכל הפינים של הDVI, רק בחלקם. יש איזשהו יתרון או חיסרון בשיטה זו?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by urich,

אני רוצה מסך 19 אינץ והמסך נראה לי כאופציה מכובדת מה דעתכם אם לא אולי תמליצו לי על מסך 19 שטוח שלא קורע את הכיס

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  4. ומעבד 1900 אי אמ די 256 זיכרון 7vrxp ver 1.1 נחשב טוב? הייתי רוצה שתתנו לי טיפים לשינוי בביוס שהכרטיס יהיה יותר יעיל ומהיר אם יש דבר כזה תודה רבה אדם

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

רציתי לדעת במדוייק מה זה... תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  6. ככה, אני צריך להשיג למישהו כרטיס עד 800 שקל, או שהוא יכול לקנות את זה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1390433 איך ה5700 מKSP? חשבתי גם על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=664 אבל אני מעדיף להשאר מתחתל800 גם אחרי משלוח... אז?

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by alextomin,

;D אהלן! ראיתי שב KSP יש את ה 6800GS...הוא עולה 1480שח ;D ויש את ה GTO2 בנועה-שעולה 1500שח. 1.מה יותר כדאי? אני יפתח צינורות ל GTO2 אבל לא יעשה OC... 2.איך ה GTO2 עם הצינורות הפתוחים ובלי OC? כמו איזה כרטיס? מה זמן התגובה של הזיכרונות? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  8. כלומר שהוא ישתמש ב16 או 32 מהזיכרון של המחשב? כי אני מאוד רוצה לשנות את זה... המחשב הוא 900 עם 128 pc133

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  9. שלום. קניתי מחשב לפני כמה חודשים, עם כרטיס מסך יד שניה שכנראה שבק חיים ברגעים אלו (ניסתי לחבר את המחשב למסך השני..) בכל מקרה חשבתי לחכות לסדרה החדשה של כרטיסי המסך.. אבל בלית ברירה אני חושב שאלך עכשיו על ה8800GT. האם יש חנויות שניתן לרכוש מהן את הכרטיס (512MB) באופן מיידי? (אני ממש ממש צריך את המחשב למחר-מחרתיים) רצוי שהן יהיו באיזור המרכז אבל אם הן עושות משלוחים אז זה לא חובה. אני יודע שהשאלה נשאלה הרבה פעמים, אבל אני לא מצליח למצוא לבדי באיזור המרכז חנויות שמוכרות את הכרטיס הזה במחיר סביר (מתחת ל1500 ש"ח). ד.א האם כדאי לי לקנות קירור בנוסף? תודה

• 13 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by gmb,

יש לי מחשב ישן שהשמשתי לצורך מחשב שני בבית רוב הזמן אמנם הוא יריץ את תוכנות האופיס הרגילות וישמש לגלישה באינטרנט וכדומה... המעבד שלו זה AMD1800 XP וזיכרון יש לו 756 MB הוא מריץ XP SP3 סה"כ הוא בסדר גמור מהבחינות האלה אבל, בזמנו הכרטיס מסך שלו נשרף והוצאתי מהבויידם (תאמינו או לא..) כרטיס מסך RIVA TNT2 MX-400 ישן ישן, אבל עבד סה"כ בסדר... אפילו שיחקתי בו קצת פה ושם מה שכן, רציתי עכשיו לשדרג קצת את יכולות המשחק שלו, כך כשגם שאישתי תעבוד על המחשב החדש יותר אני אוכל להנעים את זמני בכמה שמני הקפה ב PROJECT TORQUE או משחק כזה או אחר של מכוניות או FPS... איזה כרטיס מסך בסיסי אני אוכל לקנות שיהיה מבוסס על AGP אם אני לא טועה, אין לי בעיה לקנות גם כרטיס מסך מיד שנייה אם יהיה יותר טו…

11. Started by GrimLockI,

שלום, כרטיס מסך של Nvidia GTX550 Ti בן חצי שנה עם שימוש גרפי מועט התחיל להרעיש (מאוורר שנשמע כמו מכסחת דשא לפעמים כאשר מוצג רק ה-Desktop של חלונות ללא שום מאמץ ברזולוציה של 1280*1024). האם יש פעולה פשוטה שיכולה למנוע את הרעש או שעדיף להחזיר אותו לחנות כדי שיסדרו/יחליפו את הכרטיס כי הוא לא תקין? האם זו "מחלה" של הכרטיס הזה? תודה. ביחד עם דיון אחר אני רואה שלא מצליח לי עם כרטיסי מסך בבית גם שקונים כאלה שנחשבים"חזקים" (הכרטיס הזה מחובר למחשב חדש עם מעבד I7), הם לא מחזיקים הרבה.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  12. Started by ybm,

היי, קניתי כרטיס מסך FX 8400GS/215M של חברת NVIDIA. האם יש אפשרות להגדיר מצב של מסך מלא (full screen) ? אני לא מוצא בהגדרות איך לעשות זאת... האם הכרטיס לא תומך במצב הזה ? אם כן, איך אפשר להגדיר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by spider272,

שלום לכולם.. קניתי ליפני שבועיים ת GTX 660 בהמלצת הפורום..אח כל פעם בהפעלת PhysX במשחקים..המשחק פשוט מקרטע שזה פשוט בלתי שחיק ובלתי אפשרי..גם ב MAFIA 2 שזה משחק יחסית ישן..למה הכרטיס לא יכול לתפקד עם ה PhysX?מה אפשר לעשות??ה PhysX עד כדי כך מעמיס?? או האם זה הגבלה של המעבד?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by Mesatla,

עשיתי בדיקת ארטיפקטים בATI TOOL וזה מראה לי את זה.. אז מה כעת עושים? אפשר לסדר איכשהו? זה יכול להית קשור לדרייבר הבטא שהתקנתי? או שזה בגלל החום של הקיץ? שני ארטיפקטונים קטנטנים זה מפריע [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by Component,

היי, יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס AGP ב-1000-1200 שקלים. מה אתם מציעים? תודה, עדי.

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by leoleo,

קראתי את ההמלצותעל כרטיס אך לא ברור לי מי היצרן?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by haimvrt,

אני מתכוון לקנות את הכרטיס מסך 6600gt של חברת ALBATRON מחנות באג אבל בחנות באג הכרטיס עולה 1700 ואימא שלי הסכימה לקנות אותו במחיר הזה אבל אני חושב שזה יותר מדי יקר אז אולי אתם יודעים עם יש כרטיס מסך יותר מתקדם מ 6600gt ב1700 ש"ח?

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  18. אני מתלבט בין 3 הכרטיסים האלו ואשמח לחוות דעת GTX460 1GB GDDR5 או GeForce GTX550 1024MB או GTX550 Ti OC 1GB

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by LielZ,

צריך עזרה מחר אני הולך לקנות ואני רוצה לדעת מה יותר משתלם אמרו לי שה5850 עם oc מגיע ל5870 stock , הבעיה היא אם זה קשה לעשות oc? ואם הקירור שלו מחזיק תoc הזה?

20. 0x000009C 0x0000004 משה כזה Mecahine _Dep ? זה בגלל הדרייבר של ATI החדש?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by netanelam,

רציתי לדעת כמה שנים יחזיק הכרטיס מסך הזה?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by yotam360,

תקציב 1500 ש"ח איזה כרטיס מסך לגיימרים יהיה הכי טוב במחיר הזה?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  23. יכול להיות שאשאל את השאלה הזאת בשני פורומים: תצוגה וגרפיקה, וגם מסכי LCD. אז ככה: קיבלתי מסך נוסף וכרטיס מסך ע"מ שאוכל סוף סוף לעבוד עם שני מסכים. המסכים הם: המקורי- LG 1920P והחדש - SUMSUNG 940T . שניהם בעלי פנל VA . הכרטיס שחיברתי במקום ה-onboard הוא N6200 של ASUS בחיבור AGP . אז קודם כל כל מי שאמר לי שהכרטיס מאפשר עבודה עם שני מסכים במקביל (בכל מסך משהו אחר) צדק ותודה על העידוד. חיברתי את ה -LG ל DVI ואת הסמסונג ליציאה האנלוגית. וכאן מתחילות כמה בעיות שאני מקווה לפתור אותן עד מחר בבוקר שזה הזמן שאישרו לי (באופן חריג) להתחרט ולהחזיר אם אני לא מרוצה.... והבעיות הן כדקלמן: 1.הסמסונג חד ונוח לתפעול אבל פשוט "זורח" ..אם מורידים את הבהירות אז גם הטקסט הופך לבהיר יותר. שיח…

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  24. כן, אני יודע שזה נשמע קצת מפגר. (כמו מישו ששואלים אותו איזה אוטו יש לו והוא עונה 'אדום') אבל כנראה שזה ככה. מישהו פה בפורום באחד הטופיקים בנושא כתב שהוא קנה 4870 וקיבל כרטיס כחול ולא אדום. בלי קשר, שלחתי מייל לSapphire לשאול אם אני צריך לעדכן ביוס כי הכרטיס שלי ישן יחסית (נרכש בסוף אוגוסט) ובכל זאת, הביוס החדש יצא לא מזמן. ולמרות זאת הכרטיס שלי לא תורם את המספר הסידורי המתאים לביוס החדש. הם ענו לי: ככה שהכרטיסים האדומים לא צריכים לעדכן את הביוס. מכך אני מסיק שרק בכרטיסים הכחולים יש בעיה ודרוש עדכון ביוס. (אלא אם לא הבנתי נכון, או שיש עוד צבעים? ???) סתם... שתדעו

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  25. חוץ מיתרון של חסכון במקום..האם זה בריא יותר לעיניים או איכותי יותר? עריכה: מצטער, מצאתי את הת'רדים הרלוונטיים רק אחרי שפתחתי את זה בינתיים לא ראיתי שיש יתרון גלוי

• 7 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.