כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך PCIE בעיקר למשחק FLIGHT SIMULATOR 2004. אני לא רוצה להשקיע 3000 ש"ח בכרטיס מסך הכי טוב, אבל אני מחפש את הכרטיס שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר. אין לי תקציב מוגדר אז תקבעו אתם איזה כרטיס יתן לי הכי הרבה ביצועים במחיר משתלם. כלומר, האם אני אראה איזשהו שיפור במשחק אם אני אקח X800 במקום 6600 GT? האם הוא יהיה משמעותי?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש דרך להשאיר את מהירויות השעון ב X800GTO2 כל הזמן על OC ואני לא מצליח אני לא רוצה לעשות אוברקלוק כל פעם מחדש שאני ניכנס לווינדוס... למישהו יש הצעות ז"א מישהו יכול לעזור לי, יודע איך לעשות את זה??? ואני יודע שכבר שלחו לי לינק אבל אני לא מבין אותו אז עדיין איך אני פותח צינורות לGTO2 ??? :s05: איך אני צורב ביוס???
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=86 הפעם כרטיס חדש מבית Inno3D הוא רץ על 500/1400 לעומת 350/666 בגירסא הרגילה וכפי שמסתמן, רוצח את ה6600GT צפוי לעלות 90-130$ (מעניין כמה בארץ)
-
- 12 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כן, אני יודע שזה נשמע קצת מפגר. (כמו מישו ששואלים אותו איזה אוטו יש לו והוא עונה 'אדום') אבל כנראה שזה ככה. מישהו פה בפורום באחד הטופיקים בנושא כתב שהוא קנה 4870 וקיבל כרטיס כחול ולא אדום. בלי קשר, שלחתי מייל לSapphire לשאול אם אני צריך לעדכן ביוס כי הכרטיס שלי ישן יחסית (נרכש בסוף אוגוסט) ובכל זאת, הביוס החדש יצא לא מזמן. ולמרות זאת הכרטיס שלי לא תורם את המספר הסידורי המתאים לביוס החדש. הם ענו לי: ככה שהכרטיסים האדומים לא צריכים לעדכן את הביוס. מכך אני מסיק שרק בכרטיסים הכחולים יש בעיה ודרוש עדכון ביוס. (אלא אם לא הבנתי נכון, או שיש עוד צבעים? ???) סתם... שתדעו
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
איך כרטיסי המסך שלהם איזו חברה זו יש עליהם ביקרות ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
לכל אלה שעדיין בעלי תושב AGP ורוצים DX10 ,אז Gecube חשבה עליכם ותשחרר בחלקו הראשון של ספטמבר את HD2600PRO. HD2600PRO יבוא כנראה בשני דגמים אחת של 512MB DDR2 ואחת של 256MB DDR2. גירסת HD2600PRO 256MB תעלה כ 100 יורו, כאשר גירסת 512MB כ104 -122 יורו. מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2440&Itemid=1
-
- 12 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב ישן (amd 4200+ ,gforce 6100 onboard) שנהיה ממש איטי. לאחר פירמוט והתקנה מחדש עדיין מורגשת איטיות בניגון סירטי פלאש באינטרנט ובאופן כללי המחשב מרגיש לי שהמחשב מתאמץ לסחוב את חלונות 7 (יש 3GB ראם) האם לפי דעתכם הכרטיס מסך מהווה צוואר בקבוק? האם השקעה של 150 שח (ראיתי שיש כרטיסי מסך GEFORCE210 בסביבות המחיר הזה) תעזור למחשב לתפקד יותר טוב ? או שזו סתם בעיית דריברים/פלאש? השימושים הם כאמור אופיס, אינטרנט, וסירטי HD (המחשב סוחב 720 בלי בעיה ו 1080 עם עזרה של COREVAC)
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום. הלך לי הכ.מ 9800P ואני נאלץ לרכוש אחד חדש.עכשיו בנוסף לבעיה זו גם המסך שלי התחיל לעשות בעיות ואני אצטרך להחליף גם אותו. אני אקנה כנראה את ה731BF של סמסונג שעולה בסביבות 1300-1400 ש"ח.כך שההוצאה הפתאומית על מסך חדש די מורידה את מה שתכננתי להוציא על הכ.מ. עכשיו,האם "להסתפק" בXFX 7600GT שעולה 850(שנראה לא רע בכלל מבחינת ביצועים)או להשקיע עוד 500 ש"ח(שזה סכום לא קטן)בשביל הX1950P? אני מתגייס פחות או יותר בעוד שנה,אז אני צריך משהו שיספיק לאותה תקופה,האם באמת ישתלם לגרד את ה500-600 שקל האלה? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
בגאמא PC לכל המחפשים לדעתי זה המחיר הטוב ביותר, הוא התקבל בהצעת מחיר ואינו מופיע באתר, אני מאמין שאפשר להזמין בטלפון.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לקראת המשחקים החדשים שעומדים לצאת (אני מתכוון להחליף גם זכרון) ראיתי שתי כרטיסי מסף ואני לא מבין למה המחיר שלהם כל כך שונה: 1. Zotac GTX760 4GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP המחיר של הכרטיס מסך הזה הוא: 1390 ב KSP ויש לו 4GB זכרון וירטואלי 2. Asus GTX760 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP המחיר של הכרטיס מסך הזה הוא: 1490 ב KSP ויש לו 2GB זכרון וירטואלי רציתי לדעת למה המחיר שלהם כל כך שונה למרות שבכרטיס מסך הראשון יש זכרון וירטואלי כפול מהשני.. אני מבין שיש הבדל בקירור ושאחד יותר טוב מהשני אבל האם זה מצדיק את ההפרש הגדול. אשמח אם תעזרו לי להבין או להמליץ לי על כרטיס מסך וזכרון עד 2000 ש"ח לשניהם. …
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש,בעיקר למשחקים. חשבתי על ה-X800GTO או X1650PRO או X1650 או על ה7600GS. אם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס מסך הכי כדיי ולמה אז זה יהיה מצוין. ואם גם תוכלו להגיד איזה תוספת ביצועים תהיה למעכת שלי אז זה יהיה מצוין. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אחרי שניסיתי לצרוב ביוס והצריבה לא הצליחה, עשיתי ריסט למחשב והמסך לא קיבל אות מהכרטיס מסך . העברתי את הבורר של הביוס של ה- 7950 לביוס השני, ביוס הגיבוי . עכשיו הכל עובד כמו שצריך אבל אני שואל את עצמי מה עם הביוס הראשון ? איך אני מתקן\מסדר\משחזר אותו למצב תקין ?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חג שמח לכולם... נתקלתי בבעיה... הX800 שלי כבר לא סוחב (אין SM3) וזה ממש מעצבן אותי שכל משחק שיוצא עכשיו לא עובד לי! יש לי תקציב של עד 1000 שקל אבל הנה בעיה נוספת! יש לי ספק של 400W... :-X מה אתם אומרים על זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7963 הספק שלי יסחוב אותו? המעבד לא יהווה צוור בקבוק? תודה! :-*
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD 4550 של Sapphire עם יציאת DVI ויציאת HDMI. כרגע מותקן Catalyst 9.3 מעל Win XP Pro SP3 וגם מעל Vista Ultimate SP1. המחשב משמש לעבודה רגילה + סרטים, ולכן מחובר למוניטור ברזולוציה 1600x1200 ולפלזמה ברזולוציה 1360x768. בתחילה, בגלל מגבלת כבלים שהיו ברשותי, חיברתי את יציאת ה HDMI למוניטור ואת יציאת ה DVI לפלזמה ללא בעיות מיוחדות. כעת, לאחר שרכשתי כבל HDMI ארוך לצורך חיבור הפלזמה, הפכתי את החיבורים אבל העסק מקרטע מאחר שאני לא מצליח בשום צורה לקנפג את יציאת ה HDMI להוציא רזולוציה NR עבור הפלזמה של 1360x768. הכי קרוב שהגעתי זה 720p, גם ב XP וגם ב Vista. ניסיתי להוסיף רזולוציה לא סטנדרטית דרך ה registry (לפי חיפוש בגוגל), כמו גם לקנפג באמצעות Powerstrip אבל ללא …
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי תמחשב החדש :D עם הכרטיס הזה GIGABYTE GEFORCE GTX570 עכשיו בדקתי תמעלות של אחרי שעתיים שלוש של משחק בתוכנה EVERST והוא הגיע ל59 ואיף שיצאתי אחרי 2 דקות ירד חזרה ל35 העם המעלות האלה תקינות? ועד כמה מעלות הכרטיס מגיע? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ובקיצור - לפי מה אני יודע מה עליי להוריד? את הגרסה הרגילה של הדרייבר או את הגרסה של ה64 BIT?
-
- 12 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ותהו איך נוצר מצב שבו האסוס זול מconnect3d, בדקתי ומסתבר שהכרטיס מוחלש ב19mhz בליבה. http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1411&l1=2&l2=8&l3=338 - אסוס, 581mhz לליבה. http://www.connect3d.com/products/pcie_x1950pro.htm - connect3d - 600mhz לליבה.
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
אני רוצה מסך 19 אינץ והמסך נראה לי כאופציה מכובדת מה דעתכם אם לא אולי תמליצו לי על מסך 19 שטוח שלא קורע את הכיס
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל הכרטיס הוא GeForce 7300 המאורר שלו עושה רעש נוראי יש לי עוד 4 מאוררים של 12CM במארז וכולם שקטים ברגע שאני מנתק תמאורר מהכרטיס מסך הכל נהיה שקט מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אהלן אנשים מי שעוקב אחרי החפירות שלי הצלחתי בסופו של דבר להתקין את הספק בלי שום בעיות ושגיאות והכל עובד יפה עברתי שלב לכרטיס מסך הכנסתי אותו והכל יושב טוב הכנסתי את הכניסה של ה-6 פינים אני בא להפעיל את המחשב וזה עושה לי שגיאה על ההתחלה http://www.fastup.co.il/images/96128910.jpg אני מנסה ללחוץ על כל מיני מקשים וכלום לא נותן לי להכנס לווינדוס חשבתי שזה אולי בגלל שלא התקנתי את הדרייברים אבל זה לא נותן לי בכלל להיכנס לווינדוס אז נראה לי שזה לא זה.. זה מוזר אין לכרטיס שום כבלים זה 9800gt של ASUS.. כולה כניסה ל-6 פינים והיא מחוברת שמתי לב שהיא מחוברת טוב לכיוון הנכון והכל.. תודה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בקניית מחשב מה לדעתכם ייתן ביצועים יותר טובים..... :s05:
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לי היו כל הרבה קריסות מחשב שהחלתתי לוותר על הבצועים! ולחזור לדריור הישן! ולעבד את ה800 נקודות נוספות ב 3DMARK
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-