כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11138 הכרטיס מסך הזה (בקישור) יתאים למחשב שלי ? מפרט לוח אם p5g41c-m lx ראם ddr2 3 gb מעבד core 2 quad Q6600 2.40 GHZ כרטיס מסך שאני מחליף NVIDIA Geforce 9500 GT ווינדוס 7 64 ביט יהיה הבדל שהכטיס מסך בקישור הוא ddr3 והראם שלי הוא ddr2? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדי לקנות. GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL או Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 OVERCLOCKED הבדל של 15שקל בינהם איזה מבינהם עדיף גם לטווח הארוך שיתאים לכל הדבריים החדשים שיצאו. במפרט אני שמתי את הכרטיס היקר יותר כדי ליראות את המחיר הסופי. אם יש המלצה על מארז תירשמו. מפרט מTMS [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3470T[/td][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪889 [/td][/tr][tr][td]MB75MAE33[/td][td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td][td] 1 [/td][td] ₪295 [/td][/tr][tr][td]SS-500BT[/td][td]SeaSonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only[/td]…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב P4 שעובד בתדר 3 GHz (intel pentium 4 630) זיכרון 512 מגה DDR2 כרטיס מסך - geforce 6600 הבעיה היא שמשחקים בני זמנינו לא פועלים על מחשב כזה. השאלה היא מה עדיף מחשב חדש? עם כרטיס מסך בינוני, או לחילופין לנסות לשדרג את הקיים בתוספת זיכרון פנימי וקניית כרטיס מסך חזק יותר - האם כרטיס מסך חדש מחייב מחשב חזק לניצול מלא שלו? תודה מראש נתנאל
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
למה כרטיס מסך ישן עם סלוט של PCI לא פועל על מחשבים חדשים יחסית (הכרטיס עצמו דווקא פועל על מחשב ישן)
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אחרי שהבאתי את ה9550 שלי ל440 לליבה[מרוצה] ו250 לזיכרון[לא מרוצה] אני שואף ליותר. מישהו יכול למצוא לי מדריך לוולט מוד של הכרטיס הנ"ל? כתמורה אני אפרסם כאן את כל השלבים של העבודה
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול...ומתנצל שאני מעלה שוב את הסוגיה הזו שציינתי אותו בפוסט קודם שלי אבל מצאתי בכל מיני פורמים מחו"ל שיש בעיה עם כרטיסים של ATI בהרצה של סרטי HD אני לא מבין את המושגים אבל הם טוענים שיש איזה הגבלה עם קידוד ברמה של 5.1l (משהו כזה) שאי אפשר להריץ טוב עם DXVA האם יש פה איזה מומחה שיכול להסביר לי על מה מדובר לפני שאני מתבאס מזה שקניתי נייד עם כרטיס 4650HD תודה.....
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ב- TW3 ו FO4 כרטיס אחד עובד יותר טוב או לכל הפחות זהה לשניים. זו לא בעית חומרה אני חושב כי בFIRESTRYKE 1.1 קיבלתי ציון של 21K בגרפיקה וזה נראה סביר לשני כרטיסים. הדרייברים וביוס מעודכנים לאחרונים כולל ביתא של AMD. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב לפני כמה חודשים, עם כרטיס מסך יד שניה שכנראה שבק חיים ברגעים אלו (ניסתי לחבר את המחשב למסך השני..) בכל מקרה חשבתי לחכות לסדרה החדשה של כרטיסי המסך.. אבל בלית ברירה אני חושב שאלך עכשיו על ה8800GT. האם יש חנויות שניתן לרכוש מהן את הכרטיס (512MB) באופן מיידי? (אני ממש ממש צריך את המחשב למחר-מחרתיים) רצוי שהן יהיו באיזור המרכז אבל אם הן עושות משלוחים אז זה לא חובה. אני יודע שהשאלה נשאלה הרבה פעמים, אבל אני לא מצליח למצוא לבדי באיזור המרכז חנויות שמוכרות את הכרטיס הזה במחיר סביר (מתחת ל1500 ש"ח). ד.א האם כדאי לי לקנות קירור בנוסף? תודה
-
- 13 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי 2 כרטיסי מסך ב-SLI של EVGA GTX260. לוח אם Intel DX58SO יש לי מעביר DVI->HDMI כי בכרטיסים האלה אין חיבור HDMI ומשם זה מחובר לטלויזיה Samsung LCD 32" LA32B530 לכניסה של DVI-HDMI בטלויזיה. חיברתי את כבל ה-SPDIF ללוח מאחד הכרטיסים. ואין לי Sound מהטלויזיה! עידכנתי דרייברים לאחרונים, גם לכרטיס קול וגם לכרטיס מסך. בדקתי הגדרות עשיתי כל מה שאפשר נראה לי... :\ . בדקתי כל כרטיס בנפרד לא בתצורת של ה-SLI, עדיין לא עובד ואין Sound. אני עם Windows 7 x64. חשבתי על אופציה שהמעביר DVI ל-HDMI לא מעביר Sound... הגיוני? אם כן, אז למה יש חיבור של SPDIF בכרטיס מסך? יש סוגים מסויימים של מעבירים כאלה? אני על סף יאוש HELP! תודה!
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה, ואפילו די פשוט, אך לצורך ההתחלה עיינו במפרט מימין, בכדי שתהיו בעניינים. אגב, החלטתי לפתוח את השרשור כאן במקום בפורום של לוחות/מעבדים/זכרונות וכיוצ"ב, זה נראה לי פשוט יותר מתאים. אתמול החלטתי לצרף למשפחה 660OC נוסף (מהקניה הקבוצתית) ולהרים מערכון SLI חביב שיענה על צרכי המשחקים המזדמנים שלי (לא משו רציני, רק 5,000 שעות BF3 בשבוע), מאחר וה 580 שלי נדפק והוחלף ב 660OC במסגרת האחריות. אני כאמור על פלטפורמת IVY המתפארת ביכולות ה PCI-Express 3.0 המרשימות שלה. אממה? נראה שבלוחות מסויימים, שכשנעשה שימוש ב PE3.0 עבור SLI, הדבר מתבטא בפגיעה ממשית ביציבות של המערכת. מכרטיס משני שמסרב להזדהות, גם ברמת הביוס, עד לבקר SATA שמפסיק לתפקד וכרטיס רשת מובנה כנ"ל. משו פסיכי. …
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מהו הכרטיס הכי משתלם בדרגות המחירים האלו(700-800-900 שקל), ואם יש הצעות כדאיות במיוחד אני אשמח לדעת, תודה.
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
radeon 9800 שיצא בקרוב? אם כן בבקשה פרטו את ההבדלים (חוץ מההבדל של המחיר כמובן )
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם אני רוצה לקנות מחשב נייד, אבל בכל זאת שהמחשב הנייד יריץ משחקים בצורה טובה (כמובן לא על High אבל לפחות על NORMAL) הרבה מחשבים באים עם INTEL Graphics Media Accelerator 950 האם הוא שווה משהוא? יש לי אופציה לשדרג ל Geforce Go 7200 256MB, אבל ב 300 ש"ח יותר השאלה שלי כמה שווה המאיץ של INTEL וכמה שווה יותר המאיץ של GEFORCE
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי ל6950\6970 המפרט: i7 920, 4 gb, MSI 58X plat, 4870x2 Sapphire יש לציין שהמחשב נקנה בתחילת שנת 2009, כך שהאם לעובדה זאת השפעה על ביצועי החומרה? שאלתי העיקרית היא האם המעבד חזק מספיק בשביל כרטיס 6950\6970(צר בבקוק וכו'...)? האם עדיף לרכוש את הדגם הראשון, ו"לשחרר" אותו או לקנות את האחרון? בנוסף, ראיתי שיש הבדל במחיר בין Gigabyte ל-Sapphire, ממה הוא נובע, האם יש הבדל ניכר בביצועים והאם כדאי להשקיע את ההפרש. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
נכון להיום יש לי המפרט הבא: P4 3.0 HT מסוג 775 שמתחמם פחות למרות שזה פרסקוט זיכרון של ג'יגה שפועל ב- Dual channel בתצורה של 512*2 ---כרטיס מסך pci-e x600pro של ג'יגהבייט (128 זיכרון, סביר אבל לא בשמיים )--- השאלה היא אם אשדרג ל-7900GS לדוגמה, האם ההשקעה תהיה כדאית? כי היום שמעתי שמשחקים מנצלים יותר את המעבדים כפולי הליבה במיוחד של משפחת conroe... יותר חשוב לי שיהיה רזולוציה 1280 (מסכי LCD של 19" הרוב כאלה) כאשר הגרפיקה במצב High או יותר, וחשוב לי ה-HDR (מתכונן ל-gothic3 מי שמכיר...) ואם עדיף להסתדר בינתיים עם כרטיס חלש יותר - ולהשקיע בעתיד באחד סביר יחד עם מחשב חדש, אז גם טוב. תודה על כל תגובה בנושא
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טוב כרטיס מסך 128 זכרון הם ATI או INNO או TIGA? אשמח אם תעזרו לי למצוא כרטיס מסך יותר טובה....
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
כי כשבדקתי בzap למשל, אין זכר ל256 MB... כמו כן, האם כדאי לקנות אותו (שאני יקנה מחשב חדש) או לשדרג לכרטיסי הX החדשים? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס למשחקים וHD. המערכת: מעבד Q6600 לוח של ASUS (סורי לא אמר דגם) RAM 4 GB 800MHZ כרגע כרטיס של GIGABYTE GTS8800 640MB חושב לשדרג את הכרטיס מסך עד לסכום 2000 ש"ח. אופציות: GT8800 של ASUS ,הבנתי שיש דברים שהוא לא חזק מה GTS (גירסא 640MB),האם לדעתכם זה מצדיק שדרוג? כמובן ה GTS8800 של GIGABYTE נכנס בתקציב אבל הבנתי שהוא חזק ממש במעט מGT. האם קיים GTS חדש מ ASUS? הבנתי שתאריך ההשקה קרב ובא ויצאו גם גירסאות של 1 GB האם אז השדרוג ניהיה הרבה יותר משמעותי? נברתי בפורום לפני והתשובות די אמביולנטיות,כנראה בגלל שעד לפני שבועיים דברים לא היו בהירים מספיק. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הכרטיס מסך 6600gt של חברת ALBATRON מחנות באג אבל בחנות באג הכרטיס עולה 1700 ואימא שלי הסכימה לקנות אותו במחיר הזה אבל אני חושב שזה יותר מדי יקר אז אולי אתם יודעים עם יש כרטיס מסך יותר מתקדם מ 6600gt ב1700 ש"ח?
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הנידון: מסך מחשב 19 אינטש דגם ViewSonic VX924 המחיר: בזאפ החל מ-2930 שקל התקשרתי לברר וב-KSP רוצים 2500 שקל. ואם מזמינים מראש ונותנים 200 שקל על החשבון, אז המחיר יהיה 2400 שקל כי זה באונייה יגיע בערך עוד שבוע. האם הפער הזה לא חשוד? מה דעתכם על הדיל הזה? ללכת על זה או להתרחק? תנקס :-*
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שבת שלום :-) אני מחפש כרטיס מסך בסיסי שהשימוש העיקרי בו זה חיבור המחשב לטלוויזיה באמצעות HDMI (כלומר הוא צריך להעביר גם אודיו). האם כל כרטיס מסך שקיים היום עם חיבור HDMI יודע לעשות את זה? ספציפית, האם הכרטיס הזה מספיק: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4875 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
אוקי שלום כולם היום סוף סוף קיבלתי סוף סוף תאיטנרנט שלי חזרה לאחר כאסח עם אמא עכשיו לא משנה , עכשיו למי שיודע לפני משהו כמו חודשיים הבאתי לדוד שלי 330 $ כדאי שיקנה לי איתם במיאמי ראדון 9800 פרו . לאחר כשבועים הוא חזר עם הכרטיס ומאוד התלהבתי והיו לי איתו בעיות לאחר כמה בירורים פה בפורום גילתי כי הכרטיס היה מזויף ומזה נבעו הבעיות, דוד שלי נסע שוב למיאמי אז הבאתי לו תכרטיס וכתבתי לחנות מכתב מפורט מה לא בסדר והכול כאשר דוד שלי הגיע שוב לחנות וביקש להחליף תכרטיס הם התנצלו ואמרו שפיצוי אני יקבל כרטיס חדש שיצא, דוד שלי אמר לי את זה וההיתי באחלה מצב חשבתי שאני יקבל את ה X800 , הוא חזר לארץ וקבילתי תכרטיס וכמעט שהתפוצץ לי וריד במוח מרוב עצבים הם שלחו לי all in wondr 9600xt אז עכשי…
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אז ככה, אחי טס לתאילנד לכמה ימים ואני יודע שמחירי חלקי מחשב שם הם זולים, השיקול הוא האם שווה את הסיכון בגלל שאחי לא מבין כל כך בחלקי מחשב ואני לא בטוח שהוא יוכל לזהות אם האריזה מקורית או לא כי שמעתי שיש שם הרבה זיופים, ??? שאלה- אם אני קונה והכרטיס מתקלקל אחרי שימוש למי אני פונה (נגיד כרטיס של ATI) שאלה- באיזור ה 200-250 $ איזה כרטיס כדי לי לרכוש ( 9800NP או 9600XT) תודה.
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי את שניהם בקטגוריה של 3d במאפיינים יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit מישהו יכלו להסביר לי עליהם מה הם עושים וכ"ו תודה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-