עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by spider272,

שלום לכולם.. קניתי ליפני שבועיים ת GTX 660 בהמלצת הפורום..אח כל פעם בהפעלת PhysX במשחקים..המשחק פשוט מקרטע שזה פשוט בלתי שחיק ובלתי אפשרי..גם ב MAFIA 2 שזה משחק יחסית ישן..למה הכרטיס לא יכול לתפקד עם ה PhysX?מה אפשר לעשות??ה PhysX עד כדי כך מעמיס?? או האם זה הגבלה של המעבד?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by kakikwaski,

ראיתי כל מיני כרטיסי מסך מסדרת GTS וGT (הGT שמתגיע לפני המספר. דוגמא: GT240) של nVidia שנמכרים בKSP. רציתי לדעת עוד על הסדרה הזאת, אם אלה כרטיסים חזקים לגיימינג? ולמה החליפו את כל הGTX בGTS בKSP וגם ראיתי בzigzag 2000 שאין יותר GTX (במבט חטוף).

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by The_Wolf,

האם יש הבדלים בין החברות השונות של הכרטיס 250GTS מתוצרת נוידיה , ואם כן מי היא החברה המומלצת ולמה? כמו כן, מי היא החברה בעלת הקירור הטוב ביותר ל 250GTS? תודה

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by giloman,

מדובר על גרסאת ה128 ביט ברדאון ....

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by marik,

שלום רב. שידרגתי את כרטיס מסך מ 9500 ל 240GT . המחשב עבד בדיוק כמה שעות והתחיל לעשות בעיות כמו ריסטרטים. החליפו לי את הספק מסתבר זה הייה ספק 250w ספק פשוט ... החליפו לי את הספק ל HEC 300VN -2RX 300W ונאמר לי שזה ספק יותר טוב .. השאלה אם זה באמת נכון ויחזיק לי את הכרטיס מסך240GT תודה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  6. Started by LielZ,

צריך עזרה מחר אני הולך לקנות ואני רוצה לדעת מה יותר משתלם אמרו לי שה5850 עם oc מגיע ל5870 stock , הבעיה היא אם זה קשה לעשות oc? ואם הקירור שלו מחזיק תoc הזה?

7. Started by gal651,

שלום, ברשותי כרטיס מסך amd radeon hd 7970 של gigabyte (מומהר מהפעל ל-1000mhz). האם לדעתכם אפשרי לעשות crossfire של כרטיס המסך שברשותי יחד עם r9 280x? אשמח לעזרה (:

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  8. שלום לכולם, נשרף לי במחשב בסלון הכרטיס מסך. המחשב היה מחובר לTV שמשדרת באיכות HD. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך זול (כמה שיותר זול) שרק יענה על הדרישה הבאה: צפייה בסרטים באיכות HD שלא יורגשו בו לאגים (תקיעות). חשבתי על הכרטיס מסך הבא: ATI Radeon HD 2400 http://ati.amd.com/products/radeonhd2400/index.html מה דעתכם הוא יעשה את העבודה? במידה ולא, תוכלו בבקשה להמליץ לי על כרטיס מסך סביר בתקציב נמוך שכן יענה על דרישותיי? תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by steelmanx,

חבר שלי מעוניין לקנות כ"מ חדש המעבד שלו הוא PENTIUM D 3.0 gHz מה הכ"מ הכי חזק שהוא יכול לקנות ללא צוואר בקבוק במערכת.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  10. היי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין 2: GEFORCE6800GT לבין GEFORCE7800GT של LEADTEK. ה6800GT עולה בערך 1800 שקל והפרטים עליו הם: GPU GeForce 6800 GT Memory size 256MB DDR3 Memory Interface 256-bit Graphics Bus PCI Express GPU/Memory clock 350/500 MHz Memory bandwidth( GB/sec.) 32 Fill Rate(billion texels/sec) 5.6 Vertices/sec (million) 525 Pixels per clock (peak) 16 RAMDACs (MHz) 400 Process 0.13µ Output TV out, DVI On-board DVI support up to 1600x1200 resolution ה7800GT עולה 2200 והפרטים הם: GPU GeForce 7800 GT Memory size 256MB DDR3 Memory Interface 256-bit Graphics Bus PCI Express GPU/Memory clock 400/500MHz Memory b…

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  11. השאלה כמובן בגדול היא מה ההבדל בין גרסת ה1GB ל 2GB בטח לא ה60 ש"ח ;D (המסך שלי הוא 1600 רזולוציה לא 1900) ... אילו הכרטיסים שאני לגבם בהתלבטות כבר כמה ימים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=14-125-385&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=3#scrollFullInfo ג'יגה בייט גרסת 1G http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=14-102-954&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=2#scrollFullInfo ספיר גרסת 2 ג'יגה + כפ…

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by roes,

מה זה DX ? והאם יש הבדל ברזולוציה של משחקים שתומכים בDX9 לבין משחקים שיתמחו בDX10?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  13. שלום, אני טס לארה"ב בעוד חודש וחצי.. בנתיים אני עושה סקר לגבי כרטיסי מסך.. בניתי לאחרונה מחשב ביתי רב שימושי, ללא כרטיס מסך מתוך הנחה שבעתיד - שלא ציפיתי שיהיה כל כך קרוב, אוסיף לו אחד אבל לאור זה שאני טס ובא לי לנצל מחירים טיפה יותר משתלמים (בטווחים שמתחת ל - 200 דולר): ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.superbiiz.com/detail.php?name=GA-6770S1G ומאד התרשמתי ממנו.. במחיר כרגע של 136 דולר, עם סיכוי שירד עוד קצת בהמשך.. המחשב המדובר הוא עם מארז CM Elite 310, ספק ANTEC VP450 , מעבד I32100 ולוח אם מסוג H67 של אינטל.. מה שמוצא חן בעני היא העובדה שהוא מקורר פאסיבית והיות והמחשב שקט מאד כבר עכשיו, זה יכול להיות שדרוג עצום ביכולות ולא על חשבון הסאונד. רציתי לשאול האם הכרטיס …

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  14. שלום לכולם, עשיתי סקר אישי בכל חניות המחשבים, בהשוואות באינטרנט, מרכזים ובפורמים. מצאתי שלושה דגמים שאני מאוד האהבתי ורציתי לדעת מה דעתכם מה כדי לי לקנות: 1) MAG 19" LCD Monitor LP917 8MS - מחיר הכי זול 1940 ש"ח קישור לתמונהhttp://www.galtech-it.net/uploadimages/49726.JPG המלצה שלי מה שאני ראיתי: בהיר מאוד, גדול ומעוצב יפה פשוט ונוח, צבע גס יותר מדי יכול להיות שבחנות שיחקו עם הגדרות.יש מריחה של צבע לא הכי מושלם בשביל מחיר זול. 2) TEAC LCD 19" 8MS - מחיר 2,299 ש"ח - ה17 אינץ עולה 1699 ש"ח. קישור לתמונה http://p.zap.co.il/3/8/1/1/12371183b.gif המלצה שלי: מסך מהמם חדות צבע ממש רואים ממש חלק אין שום מריחה,חדות,בא עם רמוקלים מה שאני לא אוהב.אבל מסך יפה שאני ממליץ. דרך אגב ראית…

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  15. שאלה כרגע תקציב ל 6850 אין לי אבל סמתי לב שיש כמה כרטיסי מסך מדגמים ישנים למשל GEFORCE 9600 לינק http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=615&pid=13419 במחירים של 400 500 ש"ח כדאי לא כדאי? הבנתי דרך קריאה באינטרנט שהכרטיס הזה בזמנו היה המילה האחרונה תעזרו לי אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בעצם בקנית כרטיס ישן לחדש ולמה זה שווה עוד 400 ש"ח המפרט שלי בפרופיל שאלה נוספת יש הבדל בין 4GB RAM ל6GB במשחקים ברזולוציה גבוהה? כרגע אני עם 4 תודה !

16. Started by godis,

שלום, יש לי כרטיס מסך שמובנה בלוח אם asus p5b-vm 965 והתקנתי שבוע שעבר את המשחק הנסיך הפרסי 3 והמשחק עובד סבבה.. עכשיו התקנתי את המשחק הנסיך הפרסי 1 והמשחק לא עובד לי משום מה.. זה כותב לי שהכרטיס מסך לא טוב וזה לא הגיוני כי הנסיך הפרסי 3 עבד לי.. תודה..

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by Sol@rWind,

שלום לכולם, יש לי 2 יציאות ב DVD שלי, SVIDEO ו COMPOSITE , יש לי מחבר מיוחד שממיר מ COMPOSITE ל SVIDEO וכך זה מתחבר לכניסה של הכרטיס טלוויזיה שלי. אם אני יקנה כבל SVIDEO כך שאני יחבר ישירות מ ה SVIDEO ל כרטיס טלוויזיה האיכות תהיה יותר טובה ? תודה אנשים.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  18. Started by Vidati,

לאחרונה גיליתי שהכרטיס החדש שקניתי לפני פחות מחודש מתחמת מאוד, זה מתבטא בחום של 64 מעלות במנוחה ולא יודע כמה במאמץ אבל מספיק בשביל שהכרטיס יכבה את עצמו והמחשב גם כן, ואז צריך להפעיל מחדש את המערכת. המאוורר עובד ב-100% ואני עדיין לא מבין למה זה ככה? המאוורר שעל הכרטיס מסתובב (נבדק). מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  19. Started by dw,

מבקש המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה-1000 שקל כולל TV OUT.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  20. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1396 TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e עשיתי הזמנה מrsm יצא לי 3000 עגול כולל הכל . הדבר היחיד שלא הזמנתי הוא כרטיס מסך שאני מתכנן להשתמש ב8600GT שלי הישן . האם שווה להוסיף את ה360 שקל בשביל לקבל את ה9800.? אם כן בכמה ה9800 טוב מה8600 ? ההזמנה בוצעה ביום רביעי , המחשב יורכב ביום ראשון אז אם אפשר תשובות עד מוצ"ש אשמח. אני לא חושב שהמשחקים שאני אשחק בהם הם שייכים לקטגוריה כבדים ולכן חשבתי על ה8600 כאופציה טובה להשארה . אבל שחשבתי שוב ולהוסיף 360 שקל על כרטיס טוב וחדש גם נשמע טוב . המשחקים : פיפא\פרו 2011 , משחקי אסטרטגיה כמו הירוס החדש שיצא וכו' .. ואם אני לא טועה המסך שלי הוא 17 אינץ דיי ישן שתומך עד 1280 או …

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  21. אהלן אתמול קניתי מסך חדש-LG W2286L ששיחקתי בבאטלפילד באד קומפאני 2 ראיתי פיקסל אחד שרוף אחרי זה הרצתי בדיקה עם התוכנה DEAD PIXEL BUDDY והסתכלתי על הנקודה שבה היה את הפיקסל השרוף במשחק ובבדיקה לא היו שום פיקסלים שרופים איך זה יכול להיות שבמשחק כן יש ובבדיקה אין? וזה רק במשחק הזה הפיקסל השרוף שיחקתי גם בספלינטר סל ובספלינטר סל לא היה (בבאטלפילד הסביבה היא טרופית עם חוף וצמחייה וכו' ובספלינטר סל זה בתוך מבנה)

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by law89,

היי שאלה בנוגע לכרטיס מסך מובנה - אני מבין שהוא לא מסוגל להריץ משחקים חדשים. מה הוא כן מסוגל להריץ? משחקים מאיזה שנים בערך?

23. Started by tidan26,

שלום! אני מתכוון לקנות מסך של dell דגם: u3011 האם הוא מגיע עם כבל dual link dvi

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by N N C,

כולם מכירים את DXDIAG אני מניח, אז אין צורך להסביר מה זה... הבעיה היא שבלשונית תצוגה/video מוצג שיש לי תמיכה של הכרטיס מסך ב-direct draw, direct 3d אבל לא בהאצת AGP או משהו כזה (הוינדוס שלי בעיברית אז אני לא זוכר בדיוק איך כותבים את זה באנגלית)... משהו כאן מוזר כי אני זוכר שהייתה לי את האפשרות הזאת בפעם האחרונה שבדקתי... ניסיתי לעדכן דרייברים, ניסיתי לעדכן ל-DX9 ובדקתי שבהגדרות תצוגה יש האצת תלת מימד מלאה... אז יש כאן איזה משהו שאני מפספס ?

25. הכרטיסים נמצאים ב TMS, ה670 ב1000 שח ,ה760 ב1100 שח, r9 280 ב1100 שח, ו r9 270x ב950 שח. מבדיקה קטנה שעשיתי אני חושב שהבנתי שה670 הוא היותר טוב מביניהם, זה נכון? תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים