עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pp12,

העם הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS יריץ את המשחק crysis על ההגדרות הכי גבוהות שההגדרות יהיו עד הסוף ועם כל האפקטים?

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by House M.D.,

היי יש לי מערך של 2x ASUS GTX 560. היום שמתי לב שכל משחק שאני נכנס אליו קורס. למשל ב GTA IV אחרי הטעינה כל הטקסטורות הפכו לכחולות ואז הוא קרס. ב Trackmania 2 ראיתי ארטיפקטים ועיוותים ואז הוא קרס. אותו דבר כל משחק אחר שניסיתי. חשבתי שהבעיה היא שאני על דרייבר בטא 304.48, אז מחקתי באצעות driver sweeper והתקנתי 301.42 בלי הצלחה יתרה. ניסיתי לבטל את ה SLI בלוח בקרה עם אותן תוצאות. הכרטיסים על טמפרטורות נורמאליות, 48 ו- 58 במאמץ (אחד מהכרטיסים תמיד יותר חם) והם היו על 75-80 במאמץ לפני שהבעיות התחילו. לכרטיסים יש אוברקלוק מינורי מהמפעל, לא חושב שזו הבעיה. מה לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by Xen1984,

ערב טוב, הגיע אליי מחשב של דוד שלי שנפטר עם הכרטיס מסך NVIDIA QUADRO FX 4500 רציתי לדעת למה הכרטיס המסך מסוג זה משמש והאם יש אפשרות בכלל למכור אותו כיום כי אין לי שימוש במחשב הזה תודה רבה מראש על העזרה.

4. ותהו איך נוצר מצב שבו האסוס זול מconnect3d, בדקתי ומסתבר שהכרטיס מוחלש ב19mhz בליבה. http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1411&l1=2&l2=8&l3=338 - אסוס, 581mhz לליבה. http://www.connect3d.com/products/pcie_x1950pro.htm - connect3d - 600mhz לליבה.

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  5. היי חברים... החלטתי להכין מדריך שיעזור למחזיקים בכרטיסי AMD , כיוון שאני שומע על יותר ויותר אנשים שהכרטיס מתחמם להם והם חווים נפילות ביצועים/FPS בעת מאמץ/משחקים. מניסיון ארוך עם כרטיסי AMD ו-ATI בעבר, גיליתי שהדרייבר פשוט מתעצל לתת לכרטיס את הקירור הדרוש לו, החיישן מעדכן את טמפ' הכרטיס בצורה לא טובה ובמרווחים גדולים מדי, מה שגורם לטמפ' לזנק לפני שהכרטיס מקבל את הקירור הדרוש שאמור לעלות בהדרגתיות. חוץ מזה כאשר מהירות המאוורר לא מוגדרת כמו שצריך, נשמע את מאוורר הכרטיס עובד כמו משוגע ובהבדלים/קפיצות לא הגיוניות פעם חלש ופעם בשיא המהירות וככה משחק לפרקים. אוקי במדריך זה אפרט על שתי תוכנות המותאמות לכרטיסי AMD: התוכנה הראשונה MSI AFTERBURNER שניתן להוריד מכאן: …

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by CyberBoB,

שלום לכולם, עקב משיכת המחשב, נפגם ראש כבל ה-VGA של המסך. מדובר בכבל יצוק אשר בקצהו האחד מתחבר **בתוך** המסך ובקצהו השני הראש המוכר אשר מתחבר אל יציאת ה-VGA במסך. פתחתי את המסך (כבר לא באחריות) וראיתי שהחיבור בתוך המסך הוא בסה"כ מעין שקע לבן, כך שניתן לקנות כבל חלופי ולהחליף לבד. טוב אז מאיפה קונים?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by Levyshachar2,

אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת איזה מסך הוא טוב בתקציב של בערך 1000 -1500 שקל תודה מראש!

8. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO 128MB 128 BIT תמיכה מלאה בדיירקט איקס 9 ורציתי לשאול אם אני מתקין ווינדוס ויסטה האם יש תמיכה לכרטיס הזה מבחינת דרייבר להורדה?

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by HingedEmu2,

היי רציתי לדעת איך וכמה יעלה לי להזמין את ה8870 - אני רוצה להזמין מחו"ל. המחיר הרשמי זה 280$, מה הכי קרוב שאני יכול להגיע לזה ומאיפה? התחילו כבר למכור אותו בכלל? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by ilaysk,

לאחרונה קניתי מחשב חדש מ KSP השאלה שלי היא לגבי הכרטיס מסך שלי אנ קניתי XFX GFORCE 7800 GTX ורציתי לדעת העם PINE היא חברה טובה לכרטיס או שיש כרטיסים מחברות טובות יותר וגם קיבלתי ב 3D MARK 2005 ''רק'' 7000 והבנתי שאפשר לקבל יותר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Mitsubishi Diamond Pro 930SB or Mitsubishi Diamond Pro 930SB-BK (Black) או אותו מסך בדיוק רק על השם של נק NEC MultiSync FP912SB עכשיו יש אופציה גם ל Viewsonic P97f+SB לא מייצרים את חלקים וזה בעיה. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג או מכיר מישהו שמוכר אנא תגידו לי... תודה

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by LielZ,

צריך עזרה מחר אני הולך לקנות ואני רוצה לדעת מה יותר משתלם אמרו לי שה5850 עם oc מגיע ל5870 stock , הבעיה היא אם זה קשה לעשות oc? ואם הקירור שלו מחזיק תoc הזה?

13. בסוף יתחילו להבריח את זה ממצריים , על גמלים .......

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by gal651,

שלום, ברשותי כרטיס מסך amd radeon hd 7970 של gigabyte (מומהר מהפעל ל-1000mhz). האם לדעתכם אפשרי לעשות crossfire של כרטיס המסך שברשותי יחד עם r9 280x? אשמח לעזרה (:

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  15. אהלן כולם!! לאחרונה קנו לי את הכרטיס 9800GTX של eVGA. חיברתי אותו למחשב ( פעם ראשונה שלי... אבל אני כמעט בטוח שעשיתי נכון * פירוט בהמשך*) והכול התקנתי את הדרייברים, וזה נראה בסדר. ( המחשב מזהה את הכרטיס) הבעיה היא שבכמה משחקים ששיחקתי כדי לבדוק אותו (ליתר דיוק: Team Fortress 2 ו-Bioshock) לאחר זמן ממושך של כ 10-30 דקות המחשב פשוט נתקע ושומעים את הפסקול האחרון שנשמע במשחק כמו בדיסק שבור, (מלא פעמים) עד שאני עושה restart. למי שרוצה לדעת איך חיברתי את הכרטיס, אז זה היה קצת מסובך להכניס אותו למארז (Midtower) , אבל הסתדרתי. הבעיה הייתה בחיבור לספק. לכרטיס הזה מומלץ לחבר, כידוע - שתי חיבורי 6 pin. אחד כזה אני בטוח שחיברתי נכון ואת השני חיברתי בעזרת הערכה שהם כללו באריזה של 6…

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  16. הי חברה... אני מרכיב לידידה שלי מחשב - לביצועים סטנדטים בלבד, עם דגש למחשב שיחזיק מעמד בקצב של השינויים של 5-6 שנים. המחשב הוא: 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4AMD 64 3000 939 Oem512MB DDR 3200 Dual 2x256 1,995 ש"ח 1 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 397 ש"ח 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 332 ש"ח 1 LG 17 FLATRON F700Bאחריות יבואן רשמי ח.י מחשבים 885 ש"ח 1 Genius Net scroll +EYE Optical PS2 Retail 49 ש"ח סה"כ 3,657 ש"ח הלוח תומך ב-Pci-express ואני רוצה לשים לה כ. מסך זול (אין שימוש במשחקים), מה המומלץ בטווח של עד 400 ש"ח? תודה...

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by PHOENIX18,

סורי על הכותרת אבל זה פשוט ככה הדלקתי היום את המחשב פתאום אני רואה רזולוציה ענקית,הARRO בכלל לא עובד בדקתי במנהל התקנים אני מקבל שגיאה קוד 12:‏‏להתקן זה אין אפשרות לאתר מספיק משאבים פנויים בהם באפשרותו להשתמש. (קוד 12) אם ברצונך להשתמש בהתקן זה, עליך להפוך אחד או יותר מההתקנים האחרים במערכת ללא זמינים.‏‏ ניסיתי להתקין את הדרייבים הכי חדשים שיצאו בשבילו(בלי להסיר את הקודמים),אבל גם זה לא עזר אז עכשיו אני ינסה עם להסיר את הקודמים מקווה שזה יעזור פתאום זה קרה לי אתמול הכל היה בסדר תודה לעוזרים ד"א

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by glassmoon,

האם זה הגיל של המסך בן 4 השנים או שזה נובע מבעיית חום/קרינה או משהו כזה? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  19. צריך המלצה של כרטיס של NVIDIA במחיר של 1000-1500 תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  20. שלום כולם, קניתי היום את הכרטיס בגירסאת ULTRA DURABLE של GIGABYTE, ברגע שאני נכנס לשרת בBF3 דרך האתר שלהם, יש במשחק מסך שחור ושומעים את הסאונד של המשחק וזהו! חיפשתי ברשת וגם פה אבל לא מצאתי הסבר ופתרון, אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  21. יש לי מסך 22" asus mw221 (בן חודש) כשאני מזיז חלונות, או משחק במחשב, יש מן הילה צהובה מסביב לחלונות, או מסביב לעצמים תלת מימדיים, בכיוון שמנוגד לכיוון אליו אני מזיז את החלון. זה ממש בולט בoblivion, למשל, ונראה רע. שאר המערכת: 8800gts 320mb, e6600, vista, ubuntu, 2gb mem - הבעייה היא גם בחלונות וגם בלינוקס. זה מצב חריג? יש לכם אותה בעייה? מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  22. היי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין 2: GEFORCE6800GT לבין GEFORCE7800GT של LEADTEK. ה6800GT עולה בערך 1800 שקל והפרטים עליו הם: GPU GeForce 6800 GT Memory size 256MB DDR3 Memory Interface 256-bit Graphics Bus PCI Express GPU/Memory clock 350/500 MHz Memory bandwidth( GB/sec.) 32 Fill Rate(billion texels/sec) 5.6 Vertices/sec (million) 525 Pixels per clock (peak) 16 RAMDACs (MHz) 400 Process 0.13µ Output TV out, DVI On-board DVI support up to 1600x1200 resolution ה7800GT עולה 2200 והפרטים הם: GPU GeForce 7800 GT Memory size 256MB DDR3 Memory Interface 256-bit Graphics Bus PCI Express GPU/Memory clock 400/500MHz Memory b…

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by shibie,

שלום חברה, אני מחפש את הכרטיס מסך הכי טוב למשחקים בתקציב של 1600שח, אפשר לחרוג מהתקציב. תודה רבה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by Jarhead,

שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס RADEON X1900XT 512MB PCI-E אבל אני לא יודע מאיזו חברה מומלץ לקנות אותו שגם המחיר יהיה טוב. קראתי גם כאן בפורם שמישהו כתב שהכרטיס מאוד רועש ורציתי לדעת איך אפשר להפחית את הרעש( אולי לקנות את הכרטיס ללא מאוור ואליו לקנות איזשהו גוף קירור?). תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by BenK,

שלום.. יש לי חבר שעומד לקנות מחר 25.11 מחשב לעריכת ווידאו... הוא בחר כבר את כל החלקים רק יש לו בעיה עם בחירת מסך (שייתמוך ב1600x12000עם קצב ריענון סביר) שגם לא יהיה עם תג מחיר רציני ובבחירת לוח אם שיהיה יציב ולא יקר לP4 2.4..... הוא התלבט בין asus psb533 לpst533 תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.